Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Σχέδια (μόνιμης) απόδρασης ετοιμάζει ο Παπανδρέου

Η ώρα της αλήθειας για τον πρωθυπουργό και το κόμμα του οποίου ηγείται φαίνεται πως έχει φτάσει. Μετά από 2 χρόνια σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής η δοκιμαζόμενη κοινωνία, αλλά και οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ δείχνουν την πόρτα της εξόδου στην κυβέρνηση του Μνημονίου.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις δημοσκοπήσεις που είναι κόλαφος για την.....
κυβέρνηση, αλλά στο ποτάμι της λαϊκής δυσαρέσκειας που στο διάβα του θα συμπαρασύρει το κόμμα που κάποτε λεγόταν ΠΑΣΟΚ.

Ήδη από το Μαξίμου έχουν αρχίσει οι επιλεκτικές διαρροές περί πρόωρων εκλογών, ενώ τα σενάρια για την επόμενη μέρα στο κυβερνών κόμμα δίνουν και παίρνουν.

Οι δελφίνοι έχουν πάρει θέσεις μάχης και ετοιμάζονται για το ποιος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Παπανδρέου. Οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Ανδρέας Λοβέρδος και ενδεχομένως κάποιος από τη νέα γενιά στελεχών θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ.

Προβάδισμα αυτή την ώρα δεν μπορεί κανείς να πει πως έχει κάποιος από τους προαναφερθέντες.

Βέβαια πριν από λίγους μήνες ο Βενιζέλος ξεχώριζε στην κούρσα διαδοχής. Από την στιγμή όμως που αποφάσισε να συμπορευτεί και να ταυτιστεί πλήρως με τον Παπανδρέου, βλέπει την δημοτικότητά του συνεχώς να κατρακυλά και ο εφιάλτης του 2007 «χτυπά» ξανά την «πόρτα» του τσάρου της οικονομίας…

Το ερώτημα που τίθεται από πολλούς εντός κι εκτός ΠΑΣΟΚ είναι αν το ΠΑΣΟΚ θα πάει στις εκλογές με τον Γιώργο Παπανδρέου ή με άλλον αρχηγό;

«Αν θέλουμε να μην πάθουμε μεγαλύτερο ναυάγιο απ΄ αυτό που έπαθε η ΝΔ το 2009 πρέπει να πάμε με άλλον αρχηγό» λένε αρκετά στελέχη και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Ωστόσο οι πιο απαισιόδοξοι πιστεύουν πως με όποιον κι αν πάει το κόμμα στις εκλογές η συντριβή, λόγω Μνημονίων, είναι αναπόφευκτη…

http://www.kentrinews.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_9904.html

Ο.... ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ

Μέσα σε έναν μόνο χρόνο, από την…. Σωτηρία μας, η ανάπτυξη είναι αρνητική στο -6,9%!
Κι όσο για την Ανεργία, τα ύψη σε πρωτοφανή επίπεδα. Σήμερα στην Ελλάδα 
οι εργαζόμενοι είναι λιγότεροι, από τους άνεργους!...
Επιπλέον έχουμε και την Λαθρομετανάστευση, που καταρρακώνει όλες 
τις κοινωνικές μας υποδομές. 
Σε πλήρη εγκατάλειψη οι ασθενέστεροι, ενώ τα έξοδα του σπάταλου κράτους καλπάζουν..

Μα και η Πορτογαλία είναι στο Μνημόνιο, αλλά παίρνει μέτρα για τους ασθενέστερους του πληθυσμού της, για του χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους της κι αυτό το σεβάστηκε ακόμα και η Τρόικα και το δέχτηκε.
Εμείς, τί το περίεργο έχουμε και δεν μας σέβεται κανείς;
Διότι:
Τους ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ τους μεταχειρίζονται, όπως τους αξίζει. 
Τους δίνουν και βραβεία για να κάνουν με περισσότερο… κέφι την βρωμοδουλειά αλλά δεν τους σέβονται και κατ’ επέκτασιν, δεν σέβονται και τον λαό τους … 
Άρα, τέτοιες… σωτηρίες, είναι επικίνδυνες για τον τόπο και τέτοιου είδους… Σωτήρες πρέπει να φύγουν το συντομότερο… 
Η δε λύση, λόγω των συνθηκών, θα πρέπει να είναι Πολιτική.
Elli Kioussi Theodorakis
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/blog-post_7494.html

Ἀχρηστεύουν ὑπερόπλον γιὰ νὰ προστατεύσουν τὰ τομάρια τους;


Θὰ φαινόταν παράλογον κάτι τέτοιο, σὲ κάθε ἄλλο σημεῖον τοῦ πλανήτου. Ὅμως στὸ Ἑλλαδοξεφτιλιστὰν ἰσχύει!
Μεταφέρω ἀπὸ τὸ on alert:

“ Υπερόπλο” σχεδιασμένο από Έλληνες,μένει στα συρτάρια,λόγω συμφερόντων!


 Πέντε Έλληνες επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ένα σούπερ-όπλο που η χρήση του από τις ελληνικές ΕΔ θα αποτελούσε ανεκτίμητης αξίας “πολλαλασιαστή ισχύος”! Η παρουσίαση του “όπλου” έχει ενθουσιάσει δύο υπουργούς Άμυνας και τρεις Α/ΓΕΕΘΑ,που έχουν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα “άκρως απόρρητο”. Κι όμως τίποτα δεν προχωρά,γιατί απ ΄ότι φαίνεται η ανακάλυψη των Ελλήνων “χαλάει τη σούπα”,μεγάλων συμφερόντων, κολοσσών της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό άκρως απόρρητο. Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή.
Η ιστορία είναι απίστευτη.
2006: Μετά από μελέτες και σχεδιασμούς έξι ετών, η επιστημονική ομάδα υποβάλει αίτηση στον Ελληνικό Στρατό για να συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS.Για να το πούμε απλά επρόκειτο για ένα δίκτυο “παθητικών” ραντάρ .
Ποιες θα ήταν οι δυνατότητες αυτών των ραντάρ που είχαν σχεδιάσει;

• “Βλέπουν” χωρίς να εκπέμπουν -άρα και χωρίς να εντοπίζονται- σε εμβέλεια 400 χλμ!

•Εντοπίζουν ελικόπτερα και αεροσκάφη ακόμη και “υπό καθλική ηλεκτρονική σίγαση”,δηλαδή χωρίς τα ραντάρ τους να εκπέμπουν. 
•Εντοπίζουν αεροσκάφη τεχνολογίας stealth και σε πραγματικό χρόνο τις απογειώσεις μαχητικών αεροσκαφών από εχθρικές βάσεις.
•Επιτηρούν παθητικά βραχονησίδες
•Κόστος; 25 έως 30 τέτοιοι σταθμοί, από τον Έβρο έως της Κρήτη θα κόστιζαν όσο ένας σταθμός παρεμφερούς συστήματος ,αγορασμένου από το εξωτερικό!!!
Υπερβολές θα πείτε όλα αυτά. Όμως η αξιολόγηση της ανακάλυψης των πέντε επιστημόνων από τη στρατιωτική ηγεσία άλλα δείχνει. Και δεν μιλάμε για μία μόνο αξιολόγηση. 15 ταξίδια στην Αθήνα έκαναν οι επιστήμονες και σ΄ όλα ελάμβαναν διθυραμβικά σχόλια για την ανακάλυψή τους! 
Πρώτη παρουσίαση ενώπιων 60 Επιτελών.
Το 2006 ΥΕΘΑ είναι ο Β.Μεϊμαράκης, Α/ΓΕΕΘΑ ο ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης και Α/ΓΕΣ ο στρατηγός Δημήτρης Γράψας. Η επιστημονική ομάδα του ΑΠΘ κάνει τη πρώτη παρουσίαση του συστήματος ενώπιων 60 Επιτελών. Αμέσως μετά τη παρουσίαση χωρίς καμία αμφιβολία και δισταγμό, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ενθουσιασμένοι και καλεί τους επιστήμονες να προχωρήσουν τάχιστα.
Ακολουθούν παρουσιάσεις σ΄ όλους τους Κλάδους και πείθονται ακόμη και οι πάντα δύσπιστοι αεροπόροι. Στις 13/02/2009 συνέρχεται το Συμβούλιο Αμυντικού Σχεδιασμού Προγραμματισμού (ΣΑΣΠ) και γνωμοδοτεί με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του συστήματος και εισηγείται την κατεπείγουσα εξέταση του ζητήματος από το Συμβούλιο Αρχηγών. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι πια ο στρατηγός Δ.Γράψας,ο οποίος ήταν μεγάλος υπέρμαχος της ανάπτυξης του ελληνικού συστήματος. Παραδόξως μέχρι την αποστρατεία του ,τον Αύγουστο του 2009,ο Αρχηγός δεν κατόρθωσε να βάλει στην αντζέντα του ΣΑΓΕ,αυτό το ζήτημα !
Η επιστημονική ομάδα από το ΑΠΘ,δεν πτοήθηκε από την αποστρατεία Γράψα και συνέχισε τις έρευνές της. Τα τελευταία τεχνικά προβλήματα επιλύονται. Όλα δείχνουν έτοιμα για να κατασκευαστεί το πρωτότυπο σύστημα. Όμως εδώ είναι Ελλάδα. Σχεδόν ένα χρόνο μετά ,με Α/ΓΕΕΘΑ πλέον τον πτέραρχο Ι.Γιάγκο, οι επιστήμονες έκπληκτοι πληροφορούνται ότι …το θέμα θα επανεξεταστεί!!!
Στις 19/01/2010 ,στέλνουν επιστολή στον πτέραρχο Α/ΓΕΕΘΑ Ι.Γιάγκο , εκφράζοντας τη λογική τους απορία για την καθυστέρηση αν όχι οπισθοδρόμηση του προγράμματος. Μετά απ΄ αυτή την επιστολή το ΣΑΣΠ συνεδριάζει και πάλι και αποφασίζει ξανά με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του ελληνικού συστήματος! Το ΓΕΕΘΑ,διαβεβαιώνει ότι “το θέμα θα προχωρήσει άμεσα”.
Έχουμε φθάσει στις 15/04/2010 ,με υπουργό Άμυνας πια τον Ε.Βενιζέλο. Το Συμβούλιο Αρχηγών συνεδριάζει και με 4-0 εγκρίνει το προτεινόμενο σύστημα ως “άκρως απαραίτητο και κατεπείγον”. Στις 29/05/2010, ο τότε ΑΝΥΕΘΑ και νυν ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης έχει στα χέρια του και την πληρη οικονομοτεχνική μελέτη.
Ο φάκελος με το άκρως απόρρητο πρόγραμμα περιλαμβάνει 1050 σελίδες. Μέχρι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχαν διαβαστεί δυο και τρεις φορές.Ο χρονος που μεσολάβησε είναι μεγάλος.Όμως παραδόξως η ομάδα των πέντε επιστημόνων δεν έχει λάβει τη καμία απάντηση! Τον περασμένο Ιούνιο έστειλαν επιστολές στον Πρωθυπουργό και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,για να είναι ενήμεροι. Καμία αντίδραση!
Στο μεταξύ τρεις ξένες χώρες έχουν ενδιαφερθεί να χρηματοδοτήσουν το πρόγραμμα! Η ομάδα των πέντε δεν θέλει να το πουλήσει,αλλά δεν μπορεί και να μην θυμηθεί τα όσα είπε ένας έντιμος -όπως τον χαρακτηρίζουν οι ίδιοι- σμήναρχος σε μία από τις πολλές παρουσιάσεις που έκαναν στο Πεντάγωνο:
“Το σύστημα αυτό ,αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας,θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι,αν μας επιτεθούν πρώτοι.Αλλά δεν πιστεύω ότι κάποτε θα υλοποιηθεί. Είναι πολύ μικρού κόστους. Έκανε λάθος η Ομάδα. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ζούμε στην Ελλάδα…” 

Σᾶς ἔμειναν ἀπορίες; Κακῶς!!!

Δὲν τίθεται θέμα προστασίας τῆς χώρας γιὰ τὰ κουδουνισμένα. Τίθεται μόνον θέμα προστασίας τῶν προμηθειῶν, τῶν προμηθευτῶν, τῶν λογαριασμῶν, τῶν συγγενῶν, τῶν κουμπάρων, τῶν ἐμπλεκομένων καὶ τῶν κουδουνισμένων. 

Γιὰ σκεφθεῖτε λίγο….

Γιατί νὰ προωθήσῃ καὶ νὰ στηρίξῃ κάτι οἰκονομικὸ καὶ ἐγχώριο ἡ ἐκάστοτε ἡγεσία; Γιὰ νὰ χάσῃ τὴν κουτάλα μὲ τὸ μέλι; Καὶ τότε πῶς θὰ δικαιολογήσῃ τοὺς ὑπερόγκους δανεισμούς, τὰ μεσοπρόθεσμα, τὶς περικοπὲς (ποὺ μᾶς ἀφοροῦν μόνον) καὶ τὶς «ἑλληνοτουρκικὲς» φιλίες; Αὐτομάτως μία αὐτοδυναμία θὰ ὁδηγοῦσε τὸ κάθε τους παραμύθι σὲ κατάρρευσι! Τοὺς ξεβολεύει… 

Συνεπῶς; 

Καθίστε στὰ αὐγά σας, μᾶς λένε… Ἐδῶ χρειαζόμαστε τὰ γερμανικὰ κανόνια, τὰ ἀμερικανικὰ ὑποβρύχια, τὰ ῥωσικὰ  πυραυλάκια, τὰ γαλλικὰ πολυβόλα, τὰ ἀγγλικὰ ῥαντάρ καὶ τὰ κινεζικὰ ἀεροπλᾶνα. Τὰ ἑλληνικὰ δὲν τὰ χρειαζόμαστε! Θὰ τὰ χαρίσουμε στὰ τουρκάκια, στὰ ἀλβανάκια, στὰ σκοπιανά, στὰ πάσης φύσεως γειτονόπουλα τέλος πάντων…. Ἐδῶ θέλουμε νὰ μᾶς κρατοῦν δεσμίους! 

Κάτι τέτοια λένε… Κάτι τέτοια πράττουν… Κάτι τέτοια στήνουν…

Δὲν πειράζει… Γιὰ λίγο ἀκόμη ἡ «ἰσχύς» τους… Γιὰ τόσο λίγο, ὅσο μία ἀνάσα μας…

Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου 

http://katohika.blogspot.com/2011/08/blog-post_6331.html

Αποκάλυψη: Το δρακόντειο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις!

Απαγόρευση διαδηλώσεων
Οι διαδηλωτές εγγράφως θα αναφέρουν:
σκοπό της συγκέντρωσης και τόπο κατοικίας τους!

Με «στρατιωτικό νόμο» ετοιμάζεται η κυβέρνηση να ανακόψει το ογκούμενο κύμα κοινωνικής οργής και αγανάκτησης που εκδηλώνεται για τα πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά μέτρα λιτότητας.


Εν όψει του θερμού φθινοπώρου, της επιστροφής των «αγανακτισμένων» και των εντεινόμενων διεργασιών που συντελούνται στους κόλπους των κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων, η κυβέρνηση καταστρώνει μυστικά σχέδια για τη δυναμική αντιμετώπιση της διαφαινόμενης κοινωνικής έκρηξης.

Με νομοσχέδιο που ετοιμάζει πυρετωδώς το υπουργείο Δικαιοσύνης, τίθεται φραγμός στην ελεύθερη έκφραση του δικαιώματος των πολιτών να διαδηλώνουν όπου και όποτε οι ίδιοι των επιθυμούν.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο -η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους κοινωνικούς, συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας- στο εξής οι διαδηλωτές πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές, τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης τους.

Το δικαίωμα στην αυθόρμητη αντίδραση και στην αυτενέργεια των πολιτών, είναι επικίνδυνα ασαφές για να συνεχίσει να υφίσταται.


Στην "έγγραφη δήλωση" τους προς... τας αστυνομικάς και εισαγγελικάς αρχάς, οι διαδηλωτές πρέπει να αναφέρουν με απόλυτη σαφήνεια:
1) τον τόπο της συνάθροισης,
2) την ώρα πραγματοποίησης
και
3) τον σκοπό της συγκέντρωσης.

Οι προϋποθέσεις αυτές, ωστόσο, δεν είναι αρκετές για να δοθεί το «ελευθέρας» από τις αστυνομικές αρχές. Ως προαπαιτούμενο τίθεται κάτι ακόμη:
Ο διοργανωτής, είτε πρόκειται για φυσικό ή νομικό πρόσωπο, πρέπει να δηλώσει τον τόπο και τη διεύθυνση κατοικίας του!

Εκ των προτέρων οι διοργανωτές των διαδηλώσεων πρέπει να δηλώσουν εάν προτίθενται να πραγματοποιήσουν μετά τη συγκέντρωση και πορεία! Στην έγγραφη αναφορά που θα υποβάλλουν πρέπει να προσδιορίζεται επακριβώς η διαδρομή και ο τερματισμός της πορείας!

Όσον αφορά τον.. τρόπο κίνησης των διαδηλωτών, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης γίνεται διάκριση (για πρώτη φορά) μεταξύ μικρών και μεγάλων συγκεντρώσεων.

Οι λίγοι διαδηλωτές εφεξής θα είναι αναγκασμένοι να πορεύονται σε μια λωρίδα.

Ο περιορισμός αυτός δεν τίθεται για τις συγκεντρώσεις των μεγάλων συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Ακόμη όμως και στην περίπτωση που βρεθεί υποψήφιος διαδηλωτής να εφαρμόσει τα προαναφερόμενα απαγορευτικά μέτρα, δεν είναι βέβαιον ότι θα του δοθεί η δυνατότητα να διαδηλώσει τις απόψεις του.

Με το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης παρέχεται η δυνατότητα στις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να απαγορεύσουν κάθε συνάθροιση πολιτών.


Αυτό θα συμβεί όταν οι αρχές κρίνουν ότι υπάρχει κίνδυνος:

α) Να διασαλευθεί η δημόσια τάξη

β) Να διαταραχτεί η κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου.

Αν συντρέχουν παρόμοιοι κίνδυνοι, η απόφαση απαγόρευσης θα γνωστοποιείται από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές στους ενδιαφερόμενους ένα εικοσιτετράωρο πριν την προκαθορισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας!

Με αυτά τα κατασταλτικά μέτρα που παραπέμπουν στην εποχή του «χωροφύλακα και του αστυφύλακα», που φέρνουν στη μνήμη σκοτεινές περιόδους της νεότερης ελληνικής ιστορίας, σπεύδει η κυβέρνηση να αιφνιδιάσει τους πολίτες και να τους φέρει προ τετελεσμένων..

Στήνει μηχανισμούς από φωτιά κι ατσάλι, σηκώνει αναχώματα, προγεφυρώματα, μεταλλικά πλέγματα και περίκλειστα φρούρια, με ένα προφανή στόχο και σκοπό: να προκαλέσει σοκ και δέος στην κοινωνία, να ενσπείρει το αίσθημα του φόβου και το πανικού.

Έχουν αναθαρρήσει φαίνεται από την ανακατάληψη της (έρημης) πλατείας Συντάγματος και ετοιμάζονται πλέον να περάσουν στην αντεπίθεση, εφαρμόζοντας το αμερικανικό δόγμα της μηδενικής ανοχής.

Πιστεύουν ότι μπορούν με «νόμο-τρομοκράτη» να ακυρώσουν τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία έκφρασης των πολιτών.


Πιστεύουν ότι μπορούν να ακυρώσουν εν μια νυκτί το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ελεύθερα, χωρίς την προηγούμενη έγκριση του παντεπόπτη κράτους, των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών.

Πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τη βούληση της κοινωνίας, η οποία ζητά να καθορίσει η ίδια το μέλλον της και όχι απλά να το συνδιαμορφώσει ή να το συνταιριάξει με τις επιθυμίες, τις επιταγές και τα κελεύσματα των λογιών-λογιών, εγχώριων και διεθνών, τυπικών και άτυπων, εξουσιών.

Πιστεύουν ότι με τη σιδηρά χειρ του κράτους θα αλλάξουν το ρου της ιστορίας. Παραβλέπουν τους φυσικούς κανόνες κίνησης των κοινωνιών, έχουν πάψει να διαβάζουν ιστορία.

Πλανώνται πλάνην οικτρά. Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την κοινωνία, παραβλέποντας την ιστορική ρήση του Γέρου της Δημοκρατίας.
Θέλουν να επιβάλλουν τα (αλλεπάλληλα) Μνημόνια και επιδεικνύουν πρωτοφανή αμνημονησία!

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ
 
http://www.ramnousia.com/2011/08/apagoreysh-diadhlwsewn.html

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ένα επιχείρημα των χριστιανών, όταν φτάνει η συζήτηση για την συμβολή τους στην καταστροφή του Ελληνικού πολιτισμού, είναι ότι οι παπάδες, αν μη τι άλλο, διέσωσαν την Ελληνική γλώσσα, κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας.
Διέσωσαν πράγματι οι χριστιανοί την ελληνική γλώσσα;
Όταν έχεις μια σκλάβα παλλακίδα, μπορεί να την καταπιέζεις με χίλιους τρόπους, αλλά ποτέ δεν της χαλάς το σώμα και το.....
πρόσωπο. Έτσι και οι παπάδες διέσωσαν την ομορφιά της Ελληνικής γλώσσας, για να επιδεικνύονται στα περίτεχνα θρησκευτικά τους άσματα. Το ίδιο έκαναν και με την αρχιτεκτονική, ώστε να μπορούν να στεγάσουν το μεγαλείο τους, χτίζοντας αναρίθμητους ναούς-παλάτια.
Για να θέσουμε όμως το ζήτημα στην πραγματική του διάσταση, πρέπει πρώτα να απαντήσουμε στις παρακάτω βασικές ερωτήσεις:
1) Από ποιον κίνδυνο ακριβώς την διέσωσαν;
2) Μπορεί να θεωρηθεί κάποιος διασώστης μιας γλώσσας, όταν είναι ο ίδιος που την ώθησε βίαια και βάρβαρα στον ακραίο αφανισμό;
Ποιος κατέστρεψε όλες της βιβλιοθήκες των Ελλήνων, αρχής γινομένης από τον απόστολο Παύλο που έκαψε τα βιβλία της Εφέσου (Πράξεις Αποστόλων 19: 19) λέγοντας πως ήταν βιβλία μαγείας;
Ποιοι ξεκίνησαν τους διωγμούς των κέντρων γλώσσας που ήταν οι βιβλιοθήκες;
Ποιοι κατέστρεψαν το μεγαλύτερο παγκοσμίως κέντρο επιστημών και γλωσσικού πλούτου στην Αλεξάνδρεια, σκοτώνοντας και την βιβλιοθηκάριο Υπατία;
Μήπως όμως… μετά την επικράτησή τους, μετανιωμένοι διέσωσαν πράγματι την Ελληνική γλώσσα; Στην πραγματικότητα η Ελληνική γλώσσα, από επιστημονικής και φιλοσοφικής πλευράς, παρέμεινε καθηλωμένη στα ιδία επίπεδα που την βρήκε ο Ιουδαιοχριστιανισμός. Όταν η Ελληνική γλώσσα πέφτει στα χεριά των χριστιανών, είναι ήδη ένας γίγαντας πνευματικότητας, ένας πανάρχαιος ιαματικός συλλεκτήρας σοφίας και ευεργετικών υποδείξεων, ικανός να πετύχει την απελευθέρωση της παγκόσμιας νοημοσύνης.
Ένα ασύλληπτο εργαλείο αφύπνισης και μεταφοράς απειράριθμων και παντοειδών γνώσεων, που στα χέρια των χριστιανών, υποχρεώθηκε να περιοριστεί στον ταπεινωτικό ρόλο του υμνητή των ιουδαϊκών βιβλικών ιδεών και ηρώων!
Υποχρεωμένη μάλιστα, να απορροφήσει σταδιακά τα αναρίθμητα δηλητηριασμένα θεολογικά λύματα και ψευδοσωτηριακά ευρήματα του Ιουδαιοχριστιανισμού, μετεβλήθη σταδιακά από αξιοθαύμαστο ιαματικό της ψυχής φάρμακο και ευκαιρία απελευθέρωσης, σε εντυπωσιακό και αποτελεσματικότατο μηχανισμό περίτεχνης υποδούλωσης!
Αν αυτή την «διάσωση» εννοούν… τότε έχουν τεράστιο δίκαιο!
Αυτή η «διάσωση» λοιπόν, δεν μπορεί να αποτελεί καύχημα εκείνου που την εγκλώβισε βίαια στις δικές του σκοπιμότητες, και την καθήλωσε σε διαχρονική μονομερή χρήση, άρα αχρήστευση και σκλαβιά. Πρέπει κάποιος να τους ενημερώσει πως όταν ένα εργαλείο απελευθέρωσης, μετατρέπεται σε μηχανισμό υποδούλωσης, πάει καιρός πια που δεν ονομάζεται «διάσωση», αλλά κακοποίηση και διαστρέβλωση!
Είναι περίπου αυτονόητο, πως η γλώσσα που δεν έχει την ελευθερία να επεκταθεί σε όλους τους τομείς της γνώσης, δεν μπορεί να είναι παραγωγική! Αυτή δε η υποδούλωση, που χυδαία μετονομάστηκε σε «διάσωση», αποδεικνύεται απ’ την μακραίωνη απαγόρευση της επέκτασής της σε νέους επιστημονικούς ορίζοντες. Αν στο ίδιο διάστημα των δεκαεπτά αιώνων, οι επιστήμες (που είναι ο φυσικός χώρος της Ελληνικής γλώσσας) είχαν αφεθεί ελεύθερες, η Ελληνική γλώσσα θα είχε δεκαπλασιαστεί.
Αυτή η μακραίωνη καχεξία, μόνο διάσωση δεν μπορεί να ονομαστεί, αλλά σκαιότατο και ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Η καθήλωση μια υψιπετούς γλώσσας λοιπόν δεν μπορεί να θεωρηθεί ευεργέτημα, ούτε διάσωση… αλλά ταπεινωτική υποδούλωση ενός εργαλείου νοημοσύνης που προορισμός του ήταν η απελευθέρωση της παγκόσμιας ευφυΐας! Άλλο λοιπόν διάσωση βιτρίνας (φυλακισμένη δύναμη) και άλλο δυναμική άνθηση και καρποφορία που σημαίνει ελεύθερη καλλιέργεια και επέκταση σε νέους άγνωστους ορίζοντες.
Οι καταστροφείς του Ελληνικού πολιτισμού δεν μπορούν να καυχηθούν για την διάσωση του δυναμικότερου εργαλείου έκφρασης του, που λέγεται Ελληνική γλώσσα ή Ελληνική γραμματεία! Κυρίως ελέω Χριστιανισμού, η Ελληνική Γραμματεία κατακρεουργήθηκε και μόνο το ένα εκατοστό της έφτασε σε μας. Ξεχνούν οι αναίσχυντοι τα αναρίθμητα μοναστηριακά παλίμψηστα που μετέτρεψαν τα αριστουργήματα των Ελλήνων (περγαμηνές) σε ξύσματα για να γράψουν πάνω τους τα δακρύβρεχτα γιαχβικά άσματά τους; Μόνο εγώ έχω έναν ολόκληρο τόμο (κατάλογο χειρογράφων) από το μοναστήρι της Άγιας Αικατερίνης του Σινά, όπου σε κάθε σχεδόν σελίδα του, σημειώνεται το ανατριχιαστικό έγκλημα, με την στερεότυπη φράση: «Αρχαιοελληνικό κείμενο – προσευχή μοναχού ή κείμενο παλαιάς Διαθήκης»!
Αντί λοιπόν με κατεβασμένο κεφάλι, να δεχθούν ότι ιστορικά αποτελούν την αδίστακτη σιδερένια ράβδο που κατασυνέτριψε σαν ανυπεράσπιστο κεραμικό σκεύος το πλέον περίτεχνο διανοητικό κατασκεύασμα της ανθρώπινης νοημοσύνης, αυτοί ξεδιάντροπα επιχειρούν να φανούν ως οι κατ’ εξοχήν διασώστες του!
Θυμηθείτε άλλωστε πως ακριβώς αυτό που έκαναν, είχε προφητευθεί από την σκοτεινή δύναμη που ελλοχεύει στην Παλαιά Διαθήκη: «Ζήτησον παρ’ εμού, και θέλω σοι δώσει τα έθνη κληρονομίαν σου, και ιδιοκτησίαν σου τα πέρατα της γης· θέλεις ποιμάνει αυτούς εν ράβδω σιδηρά· ως σκεύος κεραμέως θέλεις συντρίψει αυτούς» (Ψαλμοί 2: 8-9, Ψαλμοί 22: 27 και Ψαλμοί 27: 8).
Και το ίδιο ακριβώς επανέλαβε και ο δήθεν φωτισμένος ιδρυτής του Χριστιανισμού: «Και εκ του στόματος αυτού εξέρχεται ρομφαία κοπτερά, διά να κτυπά με αυτήν τα έθνη· και αυτός θέλει ποιμάνει αυτούς εν ράβδω σιδηρά» (Αποκάλυψη 19: 15). «Θέλει ποιμάνει αυτούς εν ράβδω σιδηρά, θέλουσι συντριφθή ως σκεύη κεραμέως» (Αποκάλυψη 2: 27).
Δεν υπάρχουν λοιπόν λόγια για να περιγραφεί το μεγαλύτερο έγκλημα από καταβολής κόσμου, που είναι ακριβώς αυτή η συντριβή της Ελληνικής γλώσσας και Γραμματείας απ’ αυτούς που μέχρι σήμερα επιτρέπουμε να παρουσιάζονται και ως διασώστες της.
Τελικά είναι να θαυμάζει κανείς το θράσος και την ιστορική αλητεία κάποιων. Ε λοιπόν… Εγκληματικοί καταστροφείς και κακοποιητές, ναι… Αλλά με τίποτα διασώστες!
Μιχάλης Καλόπουλος
Σημείωση Π-Δ: Καλό θα ήταν οι υπέρμαχοι της άποψης, πως η Εκκλησία «διέσωσε» την Ελληνική γλώσσα και την Ελληνική Γραμματεία, να δώσουν μια λογική εξήγηση και στο γεγονός, πως η Εκκλησία επέβαλλε διαφορετικό αλφάβητο από το Ελληνικό στους σλαβικούς πληθυσμούς και ειδικά στους Βούλγαρους, οι οποίοι έως τότε, γνώριζαν και χρησιμοποιούσαν το Ελληνικό. Καλούνται επίσης να σχολιάσουν, πως είναι δυνατόν να τιμούμε ως Έλληνες σήμερα, τους τρείς Ιεράρχες ως «προστάτες των Ελληνικών γραμμάτων», όταν αυτοί απεριφράστως καταδικάζουν και υβρίζουν την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και Φιλοσοφία.


http://enneaetifotos.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_1994.html

Τί κρύβουν τὰ ἐμβόλια;

Θάνατο! 
 
Κάποιοι θὰ διαφωνήσουν. Αὐτὸ θὰ εἶναι πάρα πολὺ καλὸ, διότι θὰ προκαλέσῃ διάλογο καὶ πιθανὸν κάποιες ἀποκαλύψεις. Ἀλλὰ τὰ ἐμβόλια κρύβουν βεβαιωμένα τὸν θάνατο! 
Ποῦ τὸ βασίζω; 
Πρωτίστως σὲ αὐτὸ τὸ δημοσίευμα τοῦ defencenet:
 
Η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer υποχρεώθηκε να καταβάλει αποζημιώσεις στις οικογένειες 4 παιδιών από τη Νιγηρία, που είχαν πεθάνει το 1996 εξαιτίας επιπλοκών από τη χορήγηση του φαρμάκου Trovan, σε πειραματικό στάδιο, κατά της μηνιγγίτιδας.

Η εταιρεία υποστήριζε για χρόνια πως για τους θανάτους των παιδιών, όπως και  για τις αναπηρίες άλλων που είχαν πάρει το φάρμακο, ευθυνόταν η ασθένεια και όχι το σκεύασμα (!).
Έπειτα από πολύχρονη διαμάχη, η Pfizer κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για την υπόθεση.
Χθες καταβλήθηκαν οι πρώτες αποζημιώσεις, ύψους 175.000 δολαρίων, σε καθεμία από τις πρώτες 4 οικογένειες.
Από τα συνολικά 200 παιδιά με μηνιγγίτιδα στα οποία χορηγήθηκε το 1996 το εν λόγω φάρμακο, το Trovan, πέθαναν 11 και αρκετά άλλα έμειναν παράλυτα.
Η καταβολή των αποζημιώσεων, ανέφερε η εταιρεία, θα συνεχιστεί.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι για την πληρωμή των αποζημιώσεων έχει συσταθεί ειδική επιτροπή, ανεξάρτητη τόσο από την εταιρεία όσο και από την τοπική κυβέρνηση, που κρίνει κατά περίπτωση ποιες οικογένειες δικαιούνται αποζημίωση.
Ὅμως ἀλοίμονο ἐὰν περίμενα μίαν δικαστικὴ ἀπόφασι γιὰ νὰ καταλήξω σὲ κάποια ὀφθαλμοφανὴ συμπεράσματα. 
Πρὸ μερικῶν ἐτῶν «ἔπεσε» στὰ χέρια μου μία λίστα μὲ τὴν ἀνάλυσι τῆς συστάσεως δεκάδων ἐμβολίων ποὺ διατίθενται στὴν Ἑλληνικὴ ἀγορά. Ξέρετε τί εἶδα; Ὑδράργυρο!
Ὑδράργυρο σὲ ποσοστὰ ἀπαγορευτικὰ γιὰ τὴν λογική καὶ γιὰ τὰ ἐπιτρεπόμενα ὅρια. Ὑδράργυρος κατὰ 1000, 2000 ἢ ἀκόμη καὶ 3000 φορὲς περισσότερος ἀπὸ τὰ ἐπιτρεπόμενα ὅρια! Γιατί ἐνυπάρχει στὰ ἐμβόλια; Ἐπισήμως γιὰ συντήρησι! Ἀνεπισήμως ὄμως;
Ξέρετε τί κάνει ὁ ὑδράργυρος σὲ ἕνα παιδικὸ σῶμα ποὺ μόλις τώρα ξεκίνησε νὰ ἀναπτύσσεται; Ξέρετε τί ἐπιδράσεις ἀρνητικὲς ἔχει στὸ κεντρικὸ νευρικὸ σύστημα ἑνὸς παιδιοῦ ποὺ ξεκινᾶ τώρα νὰ δομεῖται; Ξέρετε πόσο καταστροφικὸς μπορεῖ νὰ ἀποβῇ; 
(Μεταφέρω ἀπὸ τὸ ecocrete.gr κάποιες λιγοστὲς πληροφορίες:
Οι επιπτώσεις του υδράργυρου στην υγεία:
Ο υδράργυρος είναι ιδιαίτερα τοξικός, καθώς προκαλεί βλάβες στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα ακόμη και σε σχετικά χαμηλά επίπεδα έκθεσης (2). Ταξιδεύει παγκοσμίως μέσω της ατμόσφαιρας και επικάθεται στο έδαφος και το νερό. Ο μικροβιακός μεταβολισμός που ακολουθεί, δημιουργεί την τοξικότερη μορφή υδραργύρου, τον μεθυλυδράργυρο, ο οποίος, όπως έχει επαρκώς τεκμηριωθεί, προκαλεί βλάβες στον ανθρώπινο εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα. Ιδιαιτέρως, μπορεί να βλάψει τον εγκέφαλο των εμβρύων και των παιδιών των οποίων οι εγκέφαλοι αναπτύσσονται ακόμα. Περνά εύκολα και από τον πλακούντα και από τον εγκεφαλικό υμένα, επομένως, η έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι υψηλότερης ανησυχίας. Η έκθεση στον υδράργυρο συνδέεται επίσης με βλάβες στα νεφρά και το συκώτι και με την εξασθένιση των καρδιαγγειακών, ανοσοποιητικών και αναπαραγωγικών συστημάτων.
Ο μεθυλυδράργυρος έχει την ικανότητα να συσσωρεύεται στους ανθρώπινους και ζωικούς οργανισμούς (βιοσυσσώρευση) και στην τροφική αλυσίδα (βιομεγένθυση), ειδικά στα μεγαλύτερα, γηραιότερα αρπακτικά ψάρια που βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Γι’ αυτό η Γενική Διεύθυνση της Επιτροπής Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών έχει συστήσει τη μείωση της κατανάλωσης μεγάλων αρπακτικών ψαριών όπως ξιφίες, καρχαρίες, μεγάλοι ξιφίες του ωκεανού, λούτσοι και τόνοι (3) σε γυναίκες που θηλάζουν ή που είναι ή πρόκειται να μείνουν έγκυες.)
Λίγοι γνωρίζουν. Τὰ τελευταῖα χρόνια ὅλο καὶ συχνότερα ἀκοῦμε γιὰ τὶς ἐπιπτώσεις καὶ τὶς ἐπιπλοκὲς τοῦ ὑδραργύρου. (Ἀλήθεια, γιατί τόση κάψα νὰ μᾶς ἐπιβάλλουν τοὺς λαμπτῆρες «οἰκονομίας» ποὺ ὅλως «τυχαίως»  εἶναι πλήρεις ὑδραργύρου;)
Παρὰ τὴν πληροφόρησι, τὴν ἐνημέρωσι, τὶς καταγγελίες, ὁ ὑδράργυρος παραμένει πάντα στὰ ἐμβόλια. 
Οἱ περισσότερες ἐταιρεῖες μάλλιστα διενεργοῦν τὰ πειράματά τους σὲ χῶρες τοῦ τρίτου κόσμου. Ἀδιάφορον γιὰ αὐτὲς τὰ νεκρὰ ἢ παράλυτα παιδιά! Ἀδιάφορον γενικῶς κάθε τι ποὺ ἀφορᾷ τὴν ἐπιβίωσι τοῦ ἀνθρωπίνου γένους, ὑπὸ ἀξιοπρεπεῖς συνθῆκες, πρὸ κειμένου νὰ κερδοφορήσουν. 
Τὸ οἰκονομικὸν τίμημα ποὺ τοὺς ἐπεβλήθη μηδαμινὸν ἐμπρὸς στὰ τεράστια κέρδη ποὺ ἀποκομίζουν. Ἄλλως τε ποιός θὰ τίς πειράξῃ; Ἀκόμη κι ὁ παγκόσμιος ὀργανισμὸς ὑγείας (ΠΟΥ) τὶς ὑπηρετεῖ καὶ τὶς ἐξυπηρετεῖ. 
Ξέρετε κάτι; 
Κάποτε περνούσαμε μαγουλᾶδες, κοκκύτη, ἀνεμοβλογιά καὶ τόσες ἄλλες παιδικὲς ἀσθένειες, δίχως νὰ μᾶς ἐνδιαφέρῃ. Ἦταν ἀπολύτως φυσικὸ κάτι τέτοιο. Τώρα δὲν πρέπει νὰ περάσουν τὰ παιδιά μας ἀπὸ αὐτὲς τὶς μικρὲς δοκιμασίες. Δὲν πρέπει νὰ ἀποκτήσουν τὰ κατάλληλα ἀντισώματα. Δὲν πρέπει νὰ δυναμώσουν ὡς ὀργανισμοί! Γιατί; Τί ἄλλαξε;
Τόσο ἄχρηστοι γίναμε;
Θεωρῶ πὼς τὸ θέμα τῶν ἐμβολίων κρύβει θάνατο. Σὲ κάθε τους στάδιο. Ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ ξεκινᾶ μία ἔρευνα, ἔως ἐκείνην τὴν στιγμὴ ποὺ περνᾶμε στοὺς μαζικοὺς ἐμβολιασμούς, τὸ κάθε ἐμβόλιο κρύβει τὸν θάνατο πίσω του. Σκεφθεῖτε το… Ἴσως νὰ ἔχω δίκαιον…
Φιλονόη. 
Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου

http://katohika.blogspot.com/2011/08/blog-post_5475.html

''ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ''... ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος "ο Γραφεύς των Θεών" έζησε πριν από χιλιάδες χρόνια στην Αίγυπτο τις ημέρες που η σημερινή ανθρωπότητα ήταν ακόμη στα σπάργανα.
Ήταν και είναι μια μεγάλη Μορφή, του Αποκρυφισμού, που μας κληροδότησε ένα πολύ σημαντικό έργο: τα Ερμητικά κείμενα. Έφερε στην Ανθρωπότητα τη γνώση των 7 Νόμων του Σύμπαντος.

Οι 7 Νόμοι που καθορίζουν τα ΠΑΝΤΑ: τον Κόσμο, τους Ανθρώπους, τη Φύση.
Αυτές οι Διδασκαλίες ήταν γραμμένες στους τάφους των Πυραμίδων. Χαμένες για χρόνια, καλά κρυμμένες από τους αδαείς, τους ασεβείς.
Όχι όμως και ξεχασμένες. Μέσα σ' όλους αυτούς τους αιώνες υπήρχαν Μύστες που κράτησαν άσβεστη τη ιερή φλόγα της Ερμητικής Διδασκαλίας τη διαφύλαξαν, ενώ συγχρόνως τη μετέφεραν από γενιά σε γενιά, μέχρι τις ημέρες μας.

Χάρη σ' αυτούς μπορούμε εμείς σήμερα να έχουμε το μαγικό κλειδί που θα ανοίξει την Πύλη της καρδιάς μας για να μπορεί να δεχτεί την Μυστικιστική Γνώση.
Ας μην ξεχνάμε όμως, πως αυτοί οι Μύστες και ΟΧΙ οι παπάδες, μας κληροδότησαν μια Γνώση και μια προσταγή: "Ω, μην αφήσετε να σβήσει η φλόγα! Στη σκοτεινή σπηλιά της την έχει λατρέψει κάθε ηλικία. Έχει τραφεί από τους αγνούς ιερείς της αγάπης. Μην αφήσετε τη φλόγα να σβήσει".

Ερμής ο Τρισμέγιστος, Ερμητικά κείμενα και Ερμητισμός. Πολύ βασικές έννοιες που πρέπει να γνωρίσεις, αγαπητέ αναγνώστη , διότι το πιθανότερο είναι πως θα τις συναντήσεις, αργά ή γρήγοραΑς ξεκινήσω με μια βιογραφία του Τρισμέγιστου : με το όνομα «Ερμής ο Τρισμέγιστος», οι Έλληνες και οι Αιγύπτιοι Ελληνίζοντες ονόμαζαν τον σεληνιακό θεό των Αιγυπτίων Θωθ ή Τεούχ και λατρευόταν, όπως κι ο Έλληνας θεός Ερμής, σαν ψυχοπομπός.
Τα βιβλία του έφερναν το όνομά του (Ερμητικά) κι άλλοι έλεγαν πως ήταν 20.000 (Ιάμβλιχος) και άλλοι 36.000 (Μανέθων) και περιείχαν μαγεία, φιλοσοφία, αστρολογία, ιατρική και αλχημεία, που κατά το Μεσαίωνα ονομάστηκε Ερμητική.
Πολλά από τα βιβλία του Ερμή, καταστράφηκαν από τη πυρκαγιά στη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, όπου φυλάγονταν και έτσι, το βαθύτερο νόημα στις διδασκαλίες για τη πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου καθώς και οι πρακτικές που ακολουθούσαν οι μυημένοι σε αυτές, παραμένει (στο μεγαλύτερο μέρος του) μέχρι σήμερα άγνωστο.

Ας δούμε τώρα και τι σημαίνει Ερμητισμός:

Στη καρδιά του Ερμητισμού βρίσκεται η ανάγκη για τη Γνώση, τη γνώση δηλαδή του Θείου.
Είναι τελείως διαφορετικό από τα συμβατικά είδη γνώσης, αφού μας οδηγεί στο να διαχωρίζουμε αυτό που ξέρουμε με αυτό που νομίζουμε ότι ξέρουμε.
Η γνώση αυτή είναι προσωπική διότι σχετίζεται με το πυρήνα της ύπαρξής μας.
Ταυτόχρονα όμως, ο Ερμητισμός είναι και η επιστήμη που ασχολείται με την ερμηνεία ιερογλυφικών και συμβόλων του αρχαίου κόσμου.
Τόσο η Ερμητική όσο και η Πυθαγόρεια παράδοση, στηρίζονται στη διδασκαλία που γίνεται μέσω υπαινιγμών.
Όσοι είναι αληθινά σοβαροί, ακολουθούν τους υπαινιγμούς, (οι χριστιανοί όπως καταλαβαίνετε όμως... ΟΧΙ!!!).
Οι υπόλοιποι τους παραβλέπουν κι εδώ ακριβώς βρίσκεται η «μαγεία» -ή και το πρόβλημα- στη προσπάθεια της κατανόησής των.

ΕΡΜΗΣ O ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ


1 Ο Ερμής ο τρισμέγιστος ήταν Ελληνικής καταγωγής.
( Artemi Passio, Migne Patrologia greca XCVI ). ( Ψευδό - Μανέθωνος από Γ. Σύγκελλο ).

2 Στην Ερμητική Θεολογία κυριαρχεί ο Μονοθεϊσμός, όπως ακριβώς εκφράστηκε από τον Ερμή τον Τρισμέγιστο τον Ορφέα, κ.λ.π. Εννοόντας το Υπέρτατο όν τον Δία.
Είναι Αξιο να παρατηρηθεί ότι όλοι οι υγιείς ψαλμοί της βίβλου είναι ΟΧΙ σχεδόν αλλά εντελώς πιστή αντιγραφή από τα Ερμητικά και τα Ορφικά, τα οποία Ορφικά πάλι αποτελούν την Ελληνική θεογονία, καθώς μέσα απο αυτά διασώθηκαν μέχρι τις μέρες μας οι Ύμνοι των Ελλήνων θεών (βλ. Ορφικοι Ύμνοι).


3 Ο Ερμής έζησε γύρω στο 25.000 π.Χ. (πώς θα ήταν δυνατόν να ήταν χριστιανός, η και να μιλούσε για τον Γιεσούα;;;) και υπήρξε αντιβασιλέας του Κρόνου στην Αίγυπτο, δάσκαλος του Οσίριδος και της Ισιδος (στους οποίους επίσης τότε πίστευαν πολλοί Έλληνες).

4 Ερμής ο Τρισμέγιστος 3.1 :"Η δόξα των πάντων είναι ο Θεός… Αρχή των όντων είναι ο Θεός και νους και φύση και ύλη και όλα αυτά εν σοφία εις υπόδειξη όλων… Υπήρχε σκότος άπειρο στην άβυσσο και νερό λεπτό και πνεύμα λεπτό και νοερό με τη δύναμη του Θεού, βρισκόμενα στο χάος. Και έλαμψε φως άγιο και στερεώθηκαν σε άμμο τα υγρά στοιχεία…".

5 Ερμής ο Τρισμέγιστος 4.1 : "Ο Θεός δημιούργησε τα πάντα. Και όχι βέβαια με τα χέρια, αλλά με το λόγο του ".

6 Ερμής ο Τρισμέγιστος 141.18 : "Αυτά είπε ο Κύριος και Θεός μας και ανέμειξε το νερό με τη γη. Ανακινώντας το μίγμα, και εμφύσησε σ' αυτό πνεύμα…από αυτό το μίγμα έπλασε ζώδια με μορφή ανθρώπου".

7 Ερμής ο Τρισμέγιστος 1.18 : Και μόλις έγινε αυτό, είπε ο Θεός: Αυξάνεστε και πληθύνεστε εν πλήθη όλα τα δημιουργήματα".

(ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ... ΙΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ).

8 Ο Στοβαίος γράφει ότι: "ο Ερμής έγραψε 42 βιβλία", ο δε Μανέθων λέει ότι: "Αυτά βρισκόντουσαν στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και από εκεί τα αντέγραψε ο Μωυσής"
(και αφού τα αντέγραψε μετά έπρεπε δια της πυρράς να εξαφανιστούν και να μείνουν μόνο σαν πρωτότυπα του Μωυσή. Μπράβο τους που αποφάσισαν να καταστρέψουν όλες τις γνώσεις χιλιάδων ετών, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΜΩΣ;;;).

9 Η διδασκαλία του Ερμή, ως γνωστόν επειδή ήταν μυστική ονομάστηκε "Ερμητική" που έκτοτε πήρε την έννοια του σφραγισμένου μυστικού.
Ηδη από την εποχή του ο Ερμής γνωρίζοντας όπως φαίνεται καλά τα ανάλογα καταστροφικά αποτελέσματα που είχε για την τότε ανθρωπότητα (καταστροφή της Ατλαντίδος ενδεχομένως) η ανεξέλεγκτη διασπορά των αντίστοιχων μυστηρίων, έδωσε εντολή στους Έλληνες μαθητές του Ασκληπιού και Άμμωνα (Άμμων=Δίας) να κρατήσουν απόλυτη σιγή για τα μυστικά της φύσης και τα " Θεϊκά μυστήρια ". (Ερμητικά κείμενα ).

10 Ο Ερμής είναι γιος του βασιλιά Δία και της κόρης του Άτλαντα Μαίας. Κατά την συνήθειά του ο Δίας την έστειλε να γεννήσει στη Κυλλήνη. (αυτό το γνωρίζουν οι Χριστιανοί άραγε;).

11 Ο πρώτος και μεγαλύτερος προφήτης στην Ελληνική παράδοση είναι ο Θεός Ερμής ή Ερμής Τρισμέγιστος κατά την Αιγυπτιακή εκδοχή. Μεταξύ των μαθητών του φέρεται και ο Θεός Ήφαιστος.
Ο Ερμής έζησε κατά άλλους το 9.000 π.Χ. ή κατ' άλλους το 25.000 π.Χ. ή αν θεωρήσουμε ότι ο Ήφαιστος ήταν μαθητής του που έζησε σύμφωνα με τον Διογένη τον Λαέρτιο το 50.000 π.Χ,
σημαίνει ότι ο Ερμής έζησε πριν το 50.000 π.Χ.
(το σίγουρο είναι οτι τότε ο εβραίος ΓΙΕΣΟΥΑ ... 
δεν ήταν ούτε κάν υπο σκέψιν όπως καταλαβαίνετε).

12 Ο Ορφέας αναφέρει πώς στην αρχή βασίλεψε ο Ουρανός που τον διαδέχτηκε ο Κρόνος. Μετά τον Κρόνο βασίλεψε ο Δίας και στη συνέχεια ο Διόνυσος (Ολυμπιόδωρος "Υπόμνημα στον Φαίδωνα" στα Ορφικά) .  Ο Ερμής γεννήθηκε από την κόρη του Άτλαντα, Μαία και υπηρέτησε σαν γραμματέας τον Κρόνο, αδελφό του Άτλαντα, μαρτυρία που επιβεβαιώνεται και στην "Ευαγγελική προπαρασκευή" του Ευσέβιου (οι αντιγραφές που λέγαμε...).  Ωστόσο, η αποκάλυψη πνεύματος υπερφυσικού, δημιούργησε στο πρόσωπο του Ερμή, τον πρώτο "απόστολο" του μονοθεϊσμού, (μα κάποιος που είναι δάσκαλος του Ήφαιστου -αυτού που εμείς θεωρούμε εναν απο τους θεούς μας- τότε σίγουρα γι αυτόν η υπέρτατη οντότητα, και λογικά, θα ήταν μόνο ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ).

13 Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του γραμματολόγου Ιωάννη Στοβαίου τα κείμενα των έργων του Ερμή, γραμμένα στην ιερογλυφική γραφή και κρυμμένα στους αιγυπτιακούς ναούς και στις πυραμίδες,
βρέθηκαν από τον αρχιερέα των ναών της Αθηνάς και του Ποσειδώνα στην αρχαία Αθήνα, Βούτη. Ο Βούτης που υπήρξε γενάρχης της ιερατικής κάστας των Ετεοβουτάδων, ήταν γιος του βασιλιά της Αττικής, Πανδίονα και όταν διαμοιράστηκε η εξουσία του πατέρα του, αυτός πήρε την ιερατική εξουσία και ο αδελφός του, Ερεχθέας, την πολιτική. Στην Αίγυπτο όπου ακολούθησε τον βασιλιά της Κρήτης Μίνωα, βρήκε τα κείμενα αυτά και τα μετέφρασε στην ιερατική γραφή.


14 Παυσανίας "Κορινθιακά" 3 - 4 : "Αυτά που λένε στις μυστικές τελετές της Μητρός (Δήμητρας) σχετικά με τον Ερμή και το κριάρι, αν και ξέρω πολύ καλά τι συμβολίζουν, δεν τα μνημονεύω".
(ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ 
Ο ΕΡΜΗΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΕΣ).

15 Κατά την Ερμητική θεολογία, ο Ποιμάντρης είναι η αποκαλυπτική παρουσία του υπέρτατου Όντος σε μια στιγμή έκστασης του Ερμή του τρισμέγιστου.
Η αποκάλυψη της δημιουργίας ξεκινάει από τον πρώτο Νου, τον Πατέρα και την εμφάνιση του φωτός και του σκότους. Από το φως εμφανίζεται ο λόγος, δηλαδή ο γιος του Θεού...
(''ΤΟ ΕΝ ΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ''... Σας θυμίζει κάτι;).
Στη συνέχεια το φως οργανώνεται σε ένα κόσμο αμέτρητων δυνάμεων.
Δημιουργείται ο άνθρωπος - αρχέτυπο από τον πρωταρχικό Νου κατ' εικόνα του Πατέρα και στη συνέχεια ο ίδιος ο άνθρωπος αρχίζει και αυτός να δημιουργεί και με τη θέληση του Πατέρα γίνεται και αυτός δημιουργός. Στο εσχατολογικό μέρος του Ποιμάντρη αναφέρεται ο θάνατος και η μελλοντική ζωή της ψυχής... (αυτό που υποστήριζαν οι Έλληνες φιλόσοφοι, περί μετενσάρκωσης "Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ" Σωκράτης)όπου η μεν μορφή διαλύεται στα στοιχεία που την αποτελούσαν, δηλαδή τα υλικά, το σώμα, και τα οποία επανέρχονται στη προηγούμενη κατάστασή τους, αδρανοποιημένου πια και του θνητού χαρακτήρα, η δε ψυχή απελευθερωμένη διέρχεται από τις 7 σφαίρες της κάθαρσης για να φτάσει προ των πυλών της αιωνιότητας. Εκεί θα περάσει από την θύρα που οδηγεί στους κόσμους των ανωτέρων δυνάμεων, ώστε να προετοιμαστεί, καθαρθεί για το επόμενο ταξίδι της.

16 Στον πρώτο λόγο (24 - 26) γίνεται υπαινιγμός στις Πύλες και στις Θύρες που οδηγούν στην Ογδοατική φύση, δηλαδή στους θείους κόσμους των παραλλήλων. Διακρίνεται επίσης η αναφορά στη χημική διαδικασία της σύνθεσης και της αποσύνθεσης της ύλης με υπαινιγμό, επίσης της θείας ουσίας, που ενώνει την ύλη με το πνεύμα.


17 Στο δεύτερο λόγο αναλύεται η φύση και η αιτία της κίνησης στο χώρο της ακινησίας καθώς και η αιτία του πρώτου κινούντος. Όλα αυτά που λαμβάνουν μέρος στο χώρο των συμπάντων κόσμων, αποτελούν " κοίλα στοιχεία " περιδινούμενων κυκλώνων ενεργείας.


18 Στο τρίτο λόγο γίνεται αναφορά στη δημιουργία και την διάλυση των όντων. Έτσι λοιπόν γίνεται αναφορά στους κατώτερους θεούς που αναφέρει και ο Πλάτωνας, δηλαδή στα φωτοφόρα όντα που κατ' εντολή του Θεού επεμβαίνουν στους γενετικούς κώδικες των όντων, πάνω στην εξελικτική πορεία του γόνου.

19 Στην ουσία οι " θεϊκοί κύκλοι " του Ερμή, οι παραδοσιακοί θεοί της αρχαιοελληνικής θεολογίας (Ωκεανός - Τηθύς - Φόρκυς - Κρόνος - Ρέα - Δίας - Ήρα και άλλοι) και οι θεοί του Πλάτωνα (Τίμαιος 41) είναι αυτό ακριβώς που αναφέρει ο τελευταίος, δηλαδή κατώτεροι θεοί που είχαν την δυνατότητα να διαμορφώνουν τα δημιουργήματα του Θεού, πιο γνωστοί στην αρχαία Ελλάδα ως ΔΑΙΜΟΝΕΣ.

20 Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος γράφει ότι " αυτό που είναι ψηλά μοιάζει με εκείνο που είναι χαμηλά " και ότι το ελάχιστο μοιάζει με το μέγιστο" . Χιλιάδες χρόνια πριν από την έλευση του Ιησού Χριστού στην γη, ο Ολύμπιος Ερμής, ο υιός του Δία και της Μαίας, αξιώνεται της πρώτης αποκαλύψεως από τον ίδιο τον Θεό, τον οποίο αποκαλεί Ποιμάντρη. Ο ύμνος του Ερμή προς Παντοκράτορα (Σινά 327, φ 234 β - Ιβήρων 386, φ 174 β) : Βλέμμα ακοίμητου πυρός γρηγόρει. Εσύ που ζωογονείς τον δρόμο του αιθέρα, που ενισχύεις την θέρμη του ήλιου, που δίνεις την λαίλαπα εις τα νέφη, εσύ, που το όνομά σου δεν χωρά εις τον κόσμο.
Βλέμμα άφθαρτο, αιώνιο, φοβερό, που εποπτεύει τα πάντα, πατέρα όλων, που είσαι ένας και μοναδικός Θεός, που δεν έχεις καμία αρχή από πουθενά, σε έχω γνωρίσει. Έναν μόνο τιμώ μετά από εσένα, τον Υιόν που προέρχεται από εσένα, με απόρρητη δύναμη και οξύτερη φωνή, με ξεχωριστό τρόπο ευθύς χωρίς φθόνο και πάθος, χωρίς γέννηση γέννησες τον Λόγο, που είναι Θεός, την ουσία εκ της ουσίας, ο οποίος φέρει την δική σου εικόνα, του Πατέρα, την όμοια σου εις όλα.
Ώστε εκείνος να ευρίσκεται μέσα σε εσένα, εσύ δε μέσα σε εκείνον, ως καθρέπτης κάλλους και πρόσωπον αμοιβαίας ευφροσύνης.

22 η υπερφυσική αποκάλυψη του πνεύματος του Θεού, καθιστά τον Ερμή τον πρώτο "Απόστολο" του μονοθεϊσμού. (Άλλωστε τι θα είχαν οι εβραίοι, δίχως την Ελληνική θεογονία;;;)

23 Κυρανίδες, πρόλογος Αρποκρατίωνος : ο Ερμής ελάμβανε την Θεία σοφία από αγγέλους του Θεού δια να την μεταδώσει στους ανθρώπους.
(Γιατί η λέξη "Άγγελος" βγαίνει απο το "Αγγελιοφόρος" 
αυτός που φέρει την Αγγελία, και τέτοιος πολύ πρίν τους εβραίους 
Μιχα-ήλ Γραβρι-ήλ και Σαμα- ήλ, ήταν ο Ερμής, 
ο θεός των Ελλήνων, απο εδώ είναι κλεμένη και η λέξη 
"ΑΓΓΕΛΟΣ"... ΑΝΓΚΕΛ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗΝ).

24 Λακτάντιος, Diu. inst. I, 6: Και να τα ίδια τα λόγια του Ερμή: "Ο Θεός είναι ένας και ο Ένας δεν χρειάζεται όνομα".
(Γιατί δεν χρειάζεται όνομα; διότι ο ίδιος που ΔΙΑΡΕΙ -ΔΙΑΣ- ενώνει ταυτόχρονα -ΖΕΥΣ- Ζεύξη).
25 Ερμής Τρισμέγιστος - Εκ των αντιγραφών της ''ιεράς'' βίβλου - παρ. 18: "Τόσα μόνον αφού είπε ο Θεός και δικός μου Κύριος, ανέμιξε τα υπόλοιπα συγγενή στοιχεία, δηλαδή το ύδωρ και την γη…".

26 Ερμής Τρισμέγιστος - Καθολικός λόγος προς Τατ - 14: "Κανένας από τους άλλους που λέγονται Θεοί, κανένας άνθρωπος και κανένας δαίμονας(!!!) δεν δύναται να είναι τόσο αγαθός όσο ο μόνος Θεός (Ζεύς). Αυτό είναι το αγαθόν αυτός είναι ο Θεός. Και να μην πεις κάτι άλλο αγαθό, διότι ασεβείς και μην δώσεις εις τον Θεό άλλο όνομα πέραν του αγαθού".
(εδώ διακρίνουμε οτι κατα τον Ερμή, ο ΔΑΙΜΟΝ δεν 
συνιστά τους σατανάδες που μας έμαθε ο χριστιανισμός, 
αλλά απλώς κάτι κατώτερο της συμπαντικής υπερ-
οντότητας, ξέρετε εσείς άλλον θεό υπέρτατο του Διός;;;).


27 Ερμής τρισμέγιστος - Ποιμάντρης, 27 - 32 : Προσευχή του Ερμή προς τον θεό: Και αφού μου είπε αυτά ο Ποιμάντρης ανεμείχθη με τις δυνάμεις. Και εγώ, αφού ευχαρίστησα και ευλόγησα τον Πατέρα των όλων, πήρα την άδεια να φύγω, αφού ενδυναμώθηκα και διδάχτηκα την φύση του Παντός και το υπέροχο όραμα. Και από τότε έχω αρχίσει να κηρύσσω στους ανθρώπους το κάλλος της ευσέβειας και της γνώσεως. Ω λαοί, άντρες τούτης της γής, σεις που έχετε παραδώσει τους εαυτούς σας στην μέθη και στον ύπνο και στην άγνοια του Θεού, γαληνέψατε από την ικανοποίηση του παραλόγου ύπνου και σταματήσατε την κραιπάλη. Αυτοί δε αφού άκουσαν έφθασαν συγκεντρωμένοι με κοινή ψυχική διάθεση. Και εγώ τους είπα: "Γιατί ω άνδρες γεννήματα τούτης της γης έχετε παραδώσει τον εαυτό σας στον θάνατο, ενώ έχετε εξουσία να μεταλάβετε της αθανασίας; Μετανοήσατε εσείς που από κοινού πορευθήκατε στην πλάνη και γίνατε συμμέτοχοι στην άγνοια. Αφού εγκαταλείψετε την φθορά, απαλλαγείτε του σκοτεινού φωτός και μεταλάβετε της αθανασίας". Και άλλοι μεν από αυτούς αφού φλυάρησαν, απεμακρύνθηκαν, έχοντας παραδώσει τον εαυτόν τους στην οδό του θανάτου, άλλοι δε αφού έπεσαν μπροστά στα πόδια μου παρακαλούσαν να διδαχθούν. Και εγώ αφού τους σήκωσα από κάτω έγινα οδηγός του γένους. Τους δίδαξα τους λόγους, πως και με ποιο τρόπο να σωθούν και έσπειρα ανάμεσά τους λόγους σοφίας και ετράφησαν δια του ύδατος της αμβροσίας. Και το βράδυ όταν το φως του ήλιου άρχισε να δύει τους κάλεσα να ευχαριστήσουν τον Θεό. Και όταν ολοκληρώθηκε η ευχαριστία, καθένας έφυγε για την δική του κλίνη. Κι εγώ αφού ανέγραψα στον εαυτό μου την ευεργεσία του Ποιμάνδρου και πλήρης από όσα ήθελα, ευφράνθηκα πολύ.
Και έγινε δι εμένα ο ύπνος του σώματος αγρύπνια της ψυχής και το κλείσιμο των οφθαλμών αληθινή όρασης και η σιωπή μας εγκυμοσύνη του αγαθού και η έκφραση του λόγου έργα αγαθά. Τούτα δε συνέβησαν διότι είχα λάβει από τον νου μου, δηλαδή από τον Ποιμάνδρη, τον λόγο της αυθεντίας.
Και έτσι έγινα θεοφόρος της αλήθειας. Για αυτό προσφέρω από την ψυχή μου και από όλη την δύναμή μου ευλογία στον Πατέρα Θεό. Αγιος ο Θεός ο Πατέρας των όλων. Αγιος ο Θεός του οποίου η θέληση εκπληρώνεται από τις ίδιες του τις δυνάμεις. Αγιος ο Θεός ο οποίος θέλει να γίνει γνωστός και γνωρίζεται στους εκλεκτούς. Αγιος είσαι εσύ που με τον Λόγο δημιούργησες τα όντα.
Αγιος είσαι εσύ του οποίου την εικόνα αναπαράγει η φύση. Αγιος είσαι εσύ του οποίου η φύση υπήρξε εικόνα. Αγιος είσαι εσύ ο ισχυρότερος από κάθε άλλη δύναμη. Αγιος είσαι εσύ ο μεγαλύτερος από κάθε υπερέχοντα. Αγιος είσαι εσύ ο ανώτερος παντός επαίνου. Δέξου αγνές λογικές θυσίας από αγνή ψυχή και καρδιά που έχει προς εσένα ανυψωθεί, ανεκλάλητε, ανέκφραστε που προσφωνείσαι δια της σιωπής. Σε ικετεύω να μην με αφήσεις να σφάλλω στην ουσιώδη γνώση, δώσε μου σημείο και ενδυνάμωσέ με και με την χάρη αυτή θα φωτίσω τους αδελφούς μου και τους υιούς σου που έχουν άγνοια του γένους των. Για αυτό πιστεύω και μαρτυρώ. Στη ζωή και στο φως προχωρώ. Ευλογητός είσαι Πατέρα. Ο δικός σου άνθρωπος επιθυμεί να είναι άγιος μαζί σου, καθώς έχεις δώσει σε αυτόν όλη την εξουσία.

28 Μονή Ιβήρων Αγιον Ορος 1317 - φ 287 α: Ερμού εκ του προς Τατ ( αποσπ. Ι ): Είναι δύσκολο να συλλάβουμε με την νόηση τον Θεό και είναι αδύνατο να τον εκφράσουμε και αν ακόμη τον συλλάβουμε με την νόηση. Διότι είναι αδύνατον να ορίσεις το άυλο με το υλικό και δεν είναι δυνατόν να συλλάβεις το τέλειο με το ατελές και το αιώνιο είναι δύσκολο να συναντηθεί και να συνυπάρξει με το εφήμερο. Διότι το ένα υπάρχει στην αιωνιότητα, ενώ το άλλο είναι παροδικό και το ένα υπάρχει πραγματικά, ενώ το άλλο από φαινομενική άποψη σκιάζεται. Και βρίσκεται σε τόσο μεγάλη απόσταση το ασθενέστερο από το ισχυρότερο και το κατώτερο από το ανώτερο, σε όση βρίσκεται το θνητό από το Θείο. Και η μεταξύ τους απόσταση αμαυρώνει την θέα του ωραίου. Διότι δύνασαι να δεις με τα μάτια τα υλικά σώματα και να περιγράψεις με την γλώσσα τα ορατά. Αλλά το ασώματο και αόρατο και άμορφο και άυλο δεν είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτό από τις αισθήσεις μας. 
Γίνομαι κατανοητός, Τατ, γίνομαι κατανοητός; 
Αυτό που είναι αδύνατον να εκφράσουμε πλήρως, αυτό είναι ο Θεός.
(κι αυτά οι χριστιανοί τα παρουσιάζουν 
ως χριστιανικές διδαχές!!!!).

29 Ερμητικά κείμενα:

Άγιος ο Θεός και πατέρας των όλων.

Άγιος ο Θεός που η θέλησή του εκπληρώνεται από τις ίδιες του τις δυνάμεις.

Άγιος ο Θεός που θέλει να είναι γνωστός και αναγνωρίζεται από εκείνους που τον λατρεύουν.

Άγιος είσαι εσύ που με τον λόγο δημιούργησες τα όντα.

Άγιος είσαι εσύ του οποίου την εικόνα αναπαράγει η φύση.

Άγιος είσαι εσύ που δεν σε δημιούργησε η φύση.

Άγιος είσαι εσύ ο ισχυρότερος κάθε άλλης δύναμης.

Άγιος είσαι εσύ ο μέγιστος των υπέροχων.

Άγιος είσαι εσύ ο υπεράνω κάθε επαίνου.


ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ''ΑΓΙΟΣ" ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑ, ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΨΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΟΥΡΑ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ... ΤΟΥ  ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΞΟΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ''ΨΗΝΕΙ'' ΨΥΧΕΣ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑ (ΣΑΤΑΝΑ) ...  
ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. 

 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ:
ΓΙΑΤΙ  ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ''ΓΕΝΕΣΙΣ'' ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ, 
ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΟ...  
ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ;

ΕΦ' ΟΣΩΝ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ 
"ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ'', ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ 
Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ (ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ) ΓΕΝΕΣΙΣ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ;


Περίανδρος Περικλής Ελληνιάδης

http://ellhnwndaimonia.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters