Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Καταγγέλλονται μεδοθεύσεις για δοτή διοίκηση με εμπλοκή της κυβέρνησης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης καταγγέλλει πως με πραξικοπηματική ενέργεια, 9 από τα 15 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αρνούνται τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με την ανοχή αν όχι ευθεία στήριξη του υπουργού Δικαιοσύνης, είναι να οριστεί από το δικαστήριο δοτή διοίκηση, ώστε να «πάρουν» το προεδρείο, με πρόσχημα την κατάσταση πανδημίας του κορονοϊού.

Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.


Μπράβο στους Τούρκους. Τα βγάλανε όλα στην φόρα. Τα ωραία ξεκινήσανε.

Θα μάθουν τώρα όλοι πλέον και επίσημα, όπως ζητούσανε για το τι γίνεται στην πραγματικότητα και θα έχουμε πολύ σόου.

Εμείς εδώ προσπαθούμε να καλύψουμε τους βρωμιάρηδες πολιτικούς μας, με το πρόσχημα του κορωναϊού. Τα κανάλια συνεχίζουν να τρώνε πακτωλούς χρημάτων και να αποκρύπτουν την πραγματικότητα.

Το άδειο φέρετρο από το δήθεν θύμα του κορωναϊού (Video)


Φέρετρο με άμμο και ξύλα.

Συγγενείς υποψιασμένοι ανοίξανε φέρετρο που υποτίθεται, είχε μέσα τον νεκρό, θύμα του κορωναϊού, covid-19, αλλά βρήκαν ένα μαξιλάρι, άμμο και ξύλα.

MAY 17 Ο ΠΟΥ δωροδόκησε τον Πρόεδρο της Μαδαγασκάρης με 20 εκατομμύρια δολάρια για να δηλητηριάσει το φυτικό φάρμακο για τον Κορωνοιό. (βιντεο)


Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης Andry Rajoelina κατηγόρησε την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ότι σχεδιάζει να δηλητηριάσει  το COVID-19 Organics, την τοπική αφρικανική «θεραπεία» για τον ιό.

2ος γύρος με Δρα. Μάικοβιτς: Μάστιγα Διαφθοράς, μεγάλη συγκάλυψη!

Άλλη συνταρακτική συνέντευξη που έδωσε στον Brian Rose στη LONDON REAL η δρ. Τζούντι Μάικοβιτς, με διδακτορικό στη Μοριακή Βιολογία και 40 χρόνια εμπειρίας στα εργαστήρια…
Με στοιχεία (κι όχι μπανάνες) η γυναίκα καταδεικνύει τη μάστιγα διαφθοράς όπως την αποκαλεί (τίτλος και του βιβλίου της) μαζί με τη μεγάλη συγκάλυψη που γίνεται εις βάρος της υγείας των πληθυσμών (με τους εμβολιασμούς), εδώ και 36 χρόνια τουλάχιστον.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!

*ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 15/5/2020*

Michael Love
Ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης για τους αστρόσπορους της Γης που έρχεται απ΄ευθείας από τους Πλειάδιους, μαζί με μια ιδιαίτερη μετάδοση από τη Λεμούρια Διοίκηση.
Έναρξη μετάδοσης…
Σπουδαίοι μας,

Πούτιν: «Χειρότεροι και από ιερόδουλες όσοι κατηγορούν τον Τραμπ»

Συνελήφθη ένας από τους ληστές που πήραν κοσμήματα 1.000.000 ευρώ στην Ηλεία

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Παλούκι Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πύργου, για ληστεία, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters