Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.


Μπράβο στους Τούρκους. Τα βγάλανε όλα στην φόρα. Τα ωραία ξεκινήσανε.

Θα μάθουν τώρα όλοι πλέον και επίσημα, όπως ζητούσανε για το τι γίνεται στην πραγματικότητα και θα έχουμε πολύ σόου.

Εμείς εδώ προσπαθούμε να καλύψουμε τους βρωμιάρηδες πολιτικούς μας, με το πρόσχημα του κορωναϊού. Τα κανάλια συνεχίζουν να τρώνε πακτωλούς χρημάτων και να αποκρύπτουν την πραγματικότητα.
Ο κόσμος μαθαίνει για τα σκάνδαλα της θητείας Ομπάμα, για τα περίφημα κυκλώματα παιδεραστίας, σατανιστών και όλα αυτά τα σχετικά και αρχίζει και καταλαβαίνει.
Φυσικά θα καταλάβουν και όλοι οι λαθρομετανάστες τον ρόλο που εξυπηρετούσαν τόσα χρόνια και γιατί τους φέρναν από εδώ.

Έρχονται ωραίες μέρες, που θα δούμε τους πολιτικούς να τους κυνηγάνε οι λαθρομετανάστες !

Να πούμε ότι το Ομπάμαγκέιτ, “Obamagate”, αναφέρεται σε πολλά σκάνδαλα κατά τη διάρκεια της θητείας του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ιδίως στην κατάχρηση κυβερνητικών υπηρεσιών, στη χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης, στην παράνομη παρακολούθηση της τηλεφωνίας, και στην εγχώρια κατασκοπεία αμερικανών πολιτών για να παρενοχλήσουν πολιτικούς αντιπάλους και επικριτές.
Μέχρι το έτος εκλογής του 2016, αξιωματούχοι του Ομπάμα επέκτειναν σε μεγάλο βαθμό τη χρήση της συσκευής συλλογής ξένων πληροφοριών ως όπλο εναντίον εγχώριων πολιτικών αντιπάλων. Το 2013, υπήρχαν 9.600 ερωτήματα αναζήτησης FISA με 195 Αμερικανούς. Αλλά το 2016, υπάρχουν 30.355 αναζητήσεις 5.288 Αμερικανών.

Παραποίηση – νοθεία εκλογών.

Με την κυκλοφορία της πρώτης έκθεσης του Γενικού Επιθεωρητή του DOJ Michael Horowitz, κατέστη σαφές ότι η κοινότητα πληροφοριών του Ομπάμα προσπάθησε να ξεπλύνει τα εγκλήματα που κατηγορήθηκε η Χίλαρι Κλίντον και να παρεμβαίνει στο αποτέλεσμα των δημοκρατικών διαδικασιών της Αμερικής.
Μερικοί έχουν παραλληλιστεί μεταξύ του Obamagate και του σκάνδαλου Watergate της δεκαετίας του 1970. τα δικαστήρια της FISA δημιουργήθηκαν ως μεταρρύθμιση μετά το Watergate. Εάν η διάρρηξη της Watergate είχε παραχωρηθεί εκτός του αναδόχου πρόσβαση στη βάση δεδομένων FISA, θα έκανε μια πιο στενή σύγκριση.
Στο Watergate, ο Nixon στράφηκε σε εξωτερικούς εργολάβους, τη μονάδα υδραυλικών, αφού το FBI απέρριψε το αίτημα της Nixon για κατασκοπεία πολιτικών αντιπάλων
Στο Obamagate, το FBI συνεργάστηκε με εξωτερικούς εργολάβους, το FusionGPS, για να κατασκοπεύσει τους Ομπάμα και τους αντιπάλους του DNC. Στο Watergate, η CIA απέρριψε το αίτημα του Νίξον να βοηθήσει στην κάλυψη του εγκλήματος εξαπατώντας τους ερευνητές του FBI. στο Obamagate, ο διευθυντής της CIA διέπραξε το έγκλημα σε συμπαιγνία με το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ο Mark Levin το έφερε αρχικά στην προσοχή του κοινού, προβάλλοντας τις αναφορές του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του ραδιοφωνικού σταθμού που ανέφεραν τη χρήση κυβερνητικών υπηρεσιών από την κυβέρνηση Ομπάμα για να κατασκοπεύσουν την πολιτική της αντιπολίτευση – δηλαδή τον Donald Trump, τους βοηθούς του και μετά τις ΗΠΑ.
Ο γερουσιαστής Jeff Sessions, ο οποίος ήταν ο Γενικός Εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών κατά το πρώτο εξάμηνο της τετραετούς θητείας του Τραμπ.Ο διάσημος παιδεραστής που διαηρούσε σατανιστικό ναό Τζέφρι Έπστιν. Όλα βγαίνουν στο φώς.

Εδώ οι δύο όψεις του Ομπάμα. Πάνω ο κλώνος και κάτω ο κανονικός, που ήδη έχει εκτελεστεί.Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.
Συσκευασμένο ανθρώπινο κρέας, με αίμα εμπλουτισμένο με αδρενοχρώμιο. Λογικά το κρέας αυτό προέρχεται από βασανισμένο άτομο, το οποίο πέρασε φριχτά βασανιστήρια, έτσι ώστε να παράγει ο οργανισμός του αρκετό αδρενοχρώμιο μέσα στο αίμα.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters