Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!

*ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 15/5/2020*

Michael Love
Ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης για τους αστρόσπορους της Γης που έρχεται απ΄ευθείας από τους Πλειάδιους, μαζί με μια ιδιαίτερη μετάδοση από τη Λεμούρια Διοίκηση.
Έναρξη μετάδοσης…
Σπουδαίοι μας,

Καθώς οι Δυνάμεις Φωτός συνεχίζουν να βομβαρδίζουν την επιφάνεια του πλανήτη Γη με ισχυρά κύματα Φωτός Γάμμα 5 διάστασης, η Γήινη Συμμαχία πρόσφατα έλαβε και αποκωδικοποίησε μια ιδιαίτερη αιθερική μετάδοση από μια εξελιγμένη ομάδα άστρων, που ταυτοποίησαν τους εαυτούς τους ως Ανώτερη Λεμούρια Διοίκηση!
Αυτά τα καλοπροαίρετα πλάσματα ταξιδεύουν σε μεγάλους στόλους τεράστιων φωτεινών σκαφών και εντοπίστηκαν στο ηλιακό σύστημα της Γης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από αστεροσκοπεία σε όλο τον κόσμο!
Αυτά τα αγγελικά πλάσματα βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν στην επικείμενη Μεγάλη Ανάληψη της ανθρωπότητας και να φέρουν ένα εμψυχωτικό μήνυμα που προσφέρει διαύγεια και ειρήνη σε όλους τους αστρόσπορους του πλανήτη Γη.
Οι Λεμούριοι βρίσκονται τώρα ξανά εδώ για να μας θυμίσουν πως ο τρέχων γήινος πολιτισμός περνάει ακριβώς από τον ίδιο κύκλο που πέρασαν οι αρχαίοι Λεμούριοι, ακριβώς πριν την ανάληψή τους σε υψηλότερα βασίλεια!
Τα πλάσματα της Γης βιώνουν σημαντικές αλλαγές τις τελευταίες 60 γήινες ημέρες.
Αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό αγαπημένοι μας να δείτε τι αποκαλύπτεται, ώστε να ανακάμψετε στη στάση σας και να λάβετε διαύγεια σχετικά με το πώς θα προχωρήσετε στο μονοπάτι που βρίσκεται μπροστά σας.
Πριν προχωρήσουμε στο βασικό μας μήνυμα, θέλουμε να σας θυμίσουμε τα βασικά για τις διαστάσεις:

Οι διαστάσεις δεν είναι τοποθεσίες αλλά καταστάσεις ύπαρξης!

  • Τα 12 επίπεδα διαστάσεων αυτού του σύμπαντος είναι αιώνια σταθερά και δεν αλλάζουν.
  • Αυτές οι συμπαντικές διαστάσεις πραγματικότητας δονούνται πάντα σε συγκεκριμένα συχνοτικά φάσματα.
  • Η μία διάσταση δεν έχει σχέση με την άλλη, εκτός μόνο από ένα κοινό: τον παρατηρητή ή τον δέκτη, «εσάς»!
  • Ένα πλάσμα που δονείται σε χαμηλότερη διάσταση δε μπορεί να αντιληφθεί  τα πλάσματα ή τα πράγματα υψηλότερης διάστασης αλλά το ανώτερο ον μπορεί να αντιληφθεί όλα τα πράγματα και τα πλάσματα σε κάθε διάσταση χαμηλότερα από τη δική του.
Εν συντομία, η πολύ-διαστατικότητα λειτουργεί μόνο από πάνω προς τα κάτω!
Σε καθημερινούς γήινους όρους αυτό σημαίνει ότι φυσικά οι τρισδιάστατοι άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση οτιδήποτε άλλου πέραν της 3ης διάστασης, και δε μπορούν να αντιληφθούν τη θεϊκή, ισχυρή εξελιγμένη σας φύση, πόσο μάλλον και τη δική τους θεϊκή, ισχυρή εξελιγμένη φύση!
Έχετε ακούσει να λέγεται πως οι άγγελοι δημιουργήθηκαν ανώτεροι από τους ανθρώπους και είναι αλήθεια! (Εδώ δεν υποστηρίζουμε ότι τα αγγελικά πλάσματα είναι καλύτερα από τα ανθρώπινα!)
Το θέμα είναι πως ένας αγγελικός αστρόσπορος 5ης διάστασης μπορεί να δει όχι μόνο την τρισδιάστατη καθημερινότητα, αλλά μπορεί να αντιληφθεί επίσης την υψηλότερη 5η διάσταση, και είναι ικανός να λειτουργεί και στις δύο διαστάσεις ταυτόχρονα, λόγω της πολυδιαστατικότητας από πάνω προς τα κάτω!
Τώρα, εδώ είναι που θέλουμε να σας ενεργοποιήσουμε μια σημαντική αρχαία Λεμούρια μνήμη, επειδή ο κόσμος σας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον ίδιο κύκλο που ήμασταν κι εμείς κατά τη διάρκεια της μεγάλης παρουσίας μας στη Γη!
Πίσω στον κόσμο σας…
Οι δραστικές αλλαγές που αισθάνεστε αυτή τη στιγμή όταν βγαίνετε έξω στον κόσμο σας, είναι σα να επισκέπτεστε έναν παράξενο ξένο πλανήτη! Και στην πραγματικότητα, αυτό αποτελεί μεγαλύτερη αλήθεια απ΄ό,τι συνειδητοποιείτε!
Τι συνέβη στα πάντα και στους πάντες, και πρόκειται να ξαναγυρίσουν ποτέ τα πράγματα στην κανονικότητα; Πού είναι όλοι; Γιατί φέρονται όλοι τόσο παράξενα; Πού είναι η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός, η ελευθερία και η ελπίδα; Νόμιζα πως βρισκόμουν σε ανάληψη προς τη Νέα Γη! Τα πράγματα θα βελτιωθούν, δεν θα επιδεινωθούν, έτσι;
Και τώρα, ας φέρουμε ένα ξεκαθάρισμα.
Η παλιά τρισδιάστατη Γη θα συνεχίζει να υπάρχει και δεν αντικαθίσταται από τη Νέα Γη. Η «αποχώρηση» της παλιάς Γης συμβαίνει όταν απλά απομακρύνεστε συχνοτικά απ΄αυτήν!
Εφόσον οι διαστάσεις είναι σταθερές, δεν είναι οι διαστάσεις αυτές που αλλάζουν τόσο δραστικά στη Γη, αλλά είστε εσείς αυτοί που αλλάξατε πρόσφατα τόσο δραστικά! Θυμηθείτε, η συνείδηση (η ταυτότητά σας) είναι το μόνο κοινό που έχουν οι διαστάσεις!
Ουσιαστικά η Γη δεν διασπάται σε δύο Γαίες, της 3ης και της 5ης διάστασης, αλλά πάντα υπήρχε και στις δύο αυτές καταστάσεις και θα συνεχίσει να υπάρχει!
Ακριβώς όπως η παλιά Γη υπήρχε πάντα, η Νέα Γη κι αυτή υπήρχε πάντα επίσης!
Ένας μεγάλος αρχαίος Πλειάδιος σοφός μίλησε πολύ, σχετικά με αυτό. Είπε
“το Βασίλειο των Ουρανών (η Νέα Γη 5ης διάστασης) δεν έρχεται,  είναι ήδη εδώ!”
Αν ήταν ήδη εδώ την αρχαία αυτή εποχή, τότε είναι ακόμη εδώ!

Βασική εισαγωγή για τη χωροχρονικότητα, από τους Λεμούριους Δασκάλους:

Ο μόνος χρόνος που υπάρχει είναι το Τώρα, αυτή η στιγμή!
Ο μόνος χώρος που υπάρχει είναι το Εδώ, ακριβώς εδώ!
Η αντιληπτέα πραγματικότητα είναι απλά χωρο-χρόνος, οπότε με αυτήν τη βασική εισαγωγή μπορείτε να θεωρήσετε πως η μόνη πραγματικότητα που υπάρχει είναι Αυτή τη Στιγμή Ακριβώς Εδώ! Ακριβώς εκεί που βρίσκεστε τώρα! Οι μεγάλοι δάσκαλοι της Γιόγκα γνωρίζουν αυτό το κοσμικό μυστικό.
Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως δεν υπάρχει άλλη πραγματικότητα να αντιληφθείτε, πέραν της στιγμής Τώρα και του χώρου Εδώ!
Εντέλει, σημαίνει πως εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε τα πάντα στον πλανήτη Γη αλλά και σε μεγαλύτερη, συμπαντική κλίμακα!
Αυτό είναι δύσκολο να το συλλάβει κάποιος που βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα συνείδησης, αλλά εφόσον λειτουργείτε σε υψηλότερα επίπεδα, ξέρουμε πως θα πιάσετε το νόημα!
Ένας καλός τρόπος να θυμάστε ποια είναι η πραγματική πραγματικότητα, είναι να βάλετε στη σειρά αυτές τις λέξεις : Now(τώρα) – Here (εδώ) ή απλά Nowhere (πουθενά)!
Με το λεμουριανό μας χιούμορ, λέμε “δεν έχεις να πας πουθενά, κι ούτε χρόνο να φτάσεις εκεί!”
Ο Παράδεισος (η Νέα Γη) δεν είναι κάποιο μέρος που θα πάτε κάποια μέρα, όταν πεθάνετε, γιατί πρώτ’ απ’ όλα είστε αιώνια όντα που υπήρχατε και πάντα θα υπάρχετε, και όπως μόλις τώρα είπαμε, δεν έχετε να πάτε πουθενά κι ούτε χρόνο για να φτάσετε εκεί!
Ο Μεγάλος αυτός Δάσκαλος είπε, επίσης “Ο Παράδεισος (η Νέα Γη) είναι εδώ τώρα, παντού γύρω σας, αλλά ακόμη δε μπορείτε να τον δείτε”, που σημαίνει πως δεν συντονίζεστε ακόμη μαζί του! Αυτή η Νέα Γη – Παράδεισος  είναι μια δονητική κατάσταση ύπαρξης (μια διάσταση) που υπάρχει αυτή τη στιγμή, και μπορεί να γίνει αντιληπτή αυτή τη στιγμή!
Βλέπετε τώρα, πως ούτε κι εσείς, όπως κι εμείς, δε μπορείτε ακόμη να διδάξετε τους κοιμισμένους ανθρώπους, ναι; Σας λέμε, κρατήστε την εστίασή σας μόνο στο εδώ και τώρα, και αφήστε τους άλλους να είναι εκεί όπου είναι!
Κάθε πλάσμα φτάνει στην Ανάληψη μόνο όταν είναι έτοιμο!
Η κβαντική φυσική αποδεικνύει εύκολα όλα όσα σας μεταφέραμε εδώ και δείχνει πρωτίστως πως ένα πράγμα δεν υπάρχει, μέχρι να το αντιληφθείτε! Το θέμα είναι, πως η αντίληψη και η οπτική γωνία είναι τα πάντα, σε σχέση με την Ανάληψη και την πολυδιατατικότητα!
Πίσω στη Γη τώρα…
Μια μεγάλη συνειδησιακή εξέλιξη ξεδιπλώνεται αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Γη! Το ισχυρά εισερχόμενο Γάμμα Φως των 40 Hertz 5ης διάστασης που επιδρά στον πλανήτη κάθε μέρα, τώρα επανακωδικοποιεί πλήρως το γονιδίωμα όλων των αστρόσπορων στη Γη και επίσης αρχίζει να επηρεάζει τους ανθρώπους, καθώς αρχίζουν να αφυπνίζονται για πρώτη φορά στη χαμηλότερη 4η διάσταση! Αυτή η κοσμικού επιπέδου αναβάθμιση του DNA ενεργοποιεί την 5ο έλικα του DNA των 4,5 δις αστρόσπορων της Γης και την 4η έλικα του DNA του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας!
Όταν οι εξωγήινοι αστρόσποροι ήρθαμε στη Γη από ένα Ανώτερο μέρος, αιώνες πριν, για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα και να βιώσουμε το φυσικό βασίλειο, η δόνησή μας έπεσε τόσο χαμηλά, ώστε να νιώθουμε έναν βαθύ ασυνείδητο ύπνο! Ζούμε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ανάμεσα στους ανθρώπους, που πολλοί του είδους μας ξέχασαν ποιοι και τι στ’ αλήθεια είναι  και πίστεψαν πως είναι απλά άνθρωποι! Είστε αρκετά άνθρωποι, επειδή ζείτε μέσα σε ανθρώπινο σώμα, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά πως είστε κάτι πολύ παραπάνω και πως εδώ συμβαίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο!
Να τι συνέβη στ΄αλήθεια, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο  γήινων μηνών:
Η 5η έλικα του DNA σας ενεργοποιήθηκε από την πυροδότηση που προκάλεσε το ισχυρό Γάμμα Φως 5ης διάστασης εισερχόμενο στη Γη· αυτή η 5η έλικα του DNA σας επανασυνδέθηκε με το 5ο τσάκρα σας και τώρα αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε μια νέα πραγματικότητα, την οποία δε γνωρίζατε αιώνες τώρα!
Όταν ανοίγει το τσάκρα του λαιμού (5η διάσταση), αρχίζει κανείς όχι μόνο να λέει την αλήθεια του για πρώτη φορά, αλλά και να ζει την αλήθεια του αυθεντικά, καθώς και να ευθυγραμμίζεται με την αληθινή του ταυτότητα!
Όλες οι σκιές, τα πέπλα, οι ψευδαισθήσεις, πέφτουν, και αυτό που μένει είναι η απόλυτη πραγματικότητα!
Αυτό είναι το σημείο που κάποιος αρχίζει να απομακρύνεται από τον παλιό σκοτεινό του κόσμο, είναι το σημείο που κάποιος αλλάζει με το μέγιστο τρόπο!
Η αλλαγή προς την 5η διάσταση είναι η πιο ισχυρή ενεργοποίηση του DNA που μπορεί κανείς να βιώσει! Στην καθημερινότητα, αυτή η απότομη αφύπνιση στην 5η διάσταση στην αρχή προκαλεί μεγάλη σύγχυση, σαν ένα ξύπνημα από βαθύ ύπνο. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να έρθει κανείς στην πλήρη συνειδητότητα, και σε αυτή τη φάση είναι κανείς περισσότερο κοιμισμένος παρά ξυπνητός!
Όταν τελικά περάσετε το πέπλο της 5ης διάστασης, εισέρχεστε στο μεγάλο κενό και στο άγνωστο, και στην αρχή ίσως φαίνεται πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο μονοπάτι εμπρός σας, και καθόλου καθοδήγηση.
Αν νιώθετε έτσι, σας διαβεβαιώνουμε πως τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε πέρα απ΄αυτό το σημείο!
Πολλοί από τους αστρόσπορους της Γης έχουν ταυτιστεί με τον τρισδιάστατο κόσμο για τόσο χρονικό διάστημα, και η υπνωτιστική έλξη αυτής της διάστασης είναι τόσο ισχυρή, που είναι δύσκολο να ανυψωθούν πάνω απ΄όλα αυτά, ακόμη κι αν έχουν την ικανότητα να κινηθούν υψηλότερα!
Όλα τα πλάσματα της Γης είναι αυτή τη στιγμή ευθυγραμμισμένα μαγνητικά περισσότερο είτε με την 3η είτε με την 5η διάσταση, και η αντίληψη του εξωτερικού κόσμου εξαρτάται αποκλειστικά από την εσωτερική δονητική συχνότητα του κάθε πλάσματος!
Ποια πραγματικότητα αντιλαμβάνεστε περισσότερο και με ποια πραγματικότητα ευθυγραμμίζεστε περισσότερο;
Αν βλέπετε γύρω σας μόνο πολιτική, ιούς, κυβερνήσεις, τρέλα του κυρίαρχου ρεύματος, απελπισία, φτώχια, ανθρώπους να μοιάζουν με ζόμπι και περπατούν με μάσκες γεμάτοι φόβο κάθε μέρα, τότε θα λέγαμε πως ευθυγραμμίζεστε κατηγορηματικά με την 3η διάσταση!
Αν ξέρετε πως η δόνησή σας είναι υψηλότερη από την 3η διάσταση και πάλι όμως βλέπετε κατά κύριο λόγο όλα τα πάρα πάνω, τότε το πιθανότερο είναι πως παρα-συντονίζεστε με όλα αυτά και δυσκολεύεστε να τα αφήσετε πίσω σας λέγοντάς τους απλά ένα “άντε γεια!”.
Ήρθαμε να βοηθήσουμε αυτήν ακριβώς τη στιγμή, ορίστε λοιπόν η απλή συνταγή:
Πρώτα, διαλέξτε ποιον κόσμο επιθυμείτε να βλέπετε γύρω σας και ξεκινήστε να τον βλέπετε μέσα σας! Ό,τι βλέπετε μέσα αρχίζει να φαίνεται και έξω! Εσείς είστε οι δημιουργοί όλου αυτού, Σπουδαίοι μας! Δημιουργείτε εστιάζοντας! Θυμηθείτε, το πλάσμα της 5ης διάστασης βλέπει τον 5ης διάστασης κόσμο του τριγύρω του αλλά επίσης έχει την επίγνωση και του 3ης διάστασης κόσμου!
Το κόλπο εδώ είναι να κρατήσετε την εστίασή σας στον 5ης διάσασης κόσμο, και θα αρχίσει να εκδηλώνεται παντού γύρω σας!
Θα εξακολουθείτε να έχετε την επίγνωση των πραγμάτων της 3η διάστασης, αλλά μην κρατάτε την εστίασή σας έντονα σε αυτό το επίπεδο και μην αφήνετε όλα αυτά να σας πλημμυρίσουν!
Βρίσκεστε σε αυτόν τον κόσμο, αλλά ήρθατε εδώ από μια πολύ ανώτερη κατάσταση ύπαρξης και τώρα επιστρέφετε σε αυτήν!
Αρκετό καιρό τώρα, καθοδηγούμε τα ύδατα της αλλαγής. Τα παρόντα συμβάντα εξακολουθούν να μας εξωθούν στα όρια των ζωνών ασφαλείας μας. Και πάλι, λοιπόν, πολλοί θα ρωτήσουν: “Πού πάει όλο αυτό; Πώς θα γυρίσουμε πίσω στην «κανονικότητα»;”
Η απάντηση είναι, δεν θα γυρίσετε. Αρχίστε να δέχεστε και να ευθυγραμμίζεστε με αυτό το μόλις αφυπνισμένο κομμάτι του εαυτού σας, αρχίστε να εστιάζετε μόνο σε όμορφα και ανώτερα πράγματα που συγκινούν την ψυχή σας, και απλά αρχίστε να είστε το 5ης διάστασης πλάσμα που είστε πραγματικά!
Όλες αυτές οι αλλαγές έγιναν για να σας μετακινήσουν σε αυτόν το χώρο, και τώρα είναι η ώρα να ζήσετε μέσω αυτής της νέας κατάστασης ύπαρξης της 5ης διάστασης!
Φτάσατε, αλλά δε μπορείτε να επιστρέψετε πίσω, ούτε να κοιτάξετε πίσω και ούτε καν να σας απασχολούν όλα αυτά! Είναι ώρα να τα χαιρετήσετε όλα αυτά και να αρχίσετε να ανεβάζετε τη δόνησή σας ΤΩΡΑ! Αφήστε τα πίσω, προχωρήστε και μη γυρίσετε ποτέ προς τα πίσω!
Είμαστε ο αρχαίος πολιτισμός της Λεμουρίας και είμαστε ακόμη εδώ, μαζί σας, τώρα! Ήρθαμε στη Γη από διάφορα αστρικά συστήματα αιώνες πριν, για να φέρουμε το αγνό Φως της Αγάπης στην ανθρωπότητα, κι εσείς στην πραγματικότητα είστε εμείς στη σύγχρονη εποχή σας! Το γήινο έτος 2020 είναι ιδιαίτερο για σας και θα σας συμβεί η μεγάλη κορύφωση του Γεγονότος!
Πρέπει να αποτραβηχτείτε από τον κόσμο του υλιστικού μάτριξ και να μετακινηθείτε στην ησυχία της ύπαρξής σας κάθε μέρα, για να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τον Νέο Κόσμο που βρίσκεται εδώ!
Η Χρυσή Αυγή  ανατέλλει μέσα στον κάθε έναν από εμάς, κι αν κάτι μας έμαθαν οι τελευταίες  60 ημέρες αλλαγής, είναι πως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ζούμε μια αυτοκυρίαρχη, φυσική, υγιεινή ζωή στην οποία δεν οι παροχές σας δεν εξαρτιούνται από κανέναν!
Η 3η διάσταση έφυγε πια για εσάς, με την έννοια πως δεν συνηχείτε πλέον μαζί της, οπότε σας παρακαλούμε, σταματήστε να προσπαθείτε να υπάρχετε εκεί!
Δεν είναι ούτε εκεί, και δεν είναι ούτε εδώ!
Και ξανά, είναι ώρα να προχωρήσετε, Σπουδαίοι μας!
Δε μπορείτε να βασίζεστε σε κάτι που δε βρίσκεται εδώ!
Όταν δεν έχει μείνει τίποτα στο οποίο θα βασιστείτε, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να βασιστείτε στους εαυτούς σας. Θα εξακολουθείτε να ζείτε μια φυσική-σωματική ζωή στη Γη, αλλά τώρα θα τη ζείτε από την κατάσταση ύπαρξης της 5ης διάστασης!

Η Νέα Λεμουρία

Η Λεμουρία εξακολουθεί να υπάρχει μέχρι σήμερα σε συχνότητα 5ης διάστασης και αυτή είναι η Νέα Γη που αυτή τη στιγμή ανατέλλει!
Το πέπλο ανάμεσα στις διαστάσεις έχει εξαφανιστεί και η Λεμουρία θα εκδηλωθεί ξανά στη Γη με φυσικό και απτό τρόπο. Μαζί θα μεταφέρουμε τη δάδα της πνευματικότητας για να δει όλος ο κόσμος, κι είναι υπόσχεσή μας να ακολουθήσουμε το μονοπάτι της Αγάπης, του Φωτός και της Πνευματικής Φώτισης για όλες τις μελλοντικές εποχές που θα έρθουν στον πλανήτη Γη!
Είμαστε η Ανώτερη Λεμούρια Διοίκηση και θα παραμείνουμε κοντά κάνοντας σπουδαίο έργο για να σας βοηθήσουμε!
Σας λέμε αλήθεια, “Το βασίλειο του Ουρανού στη Γη είναι κοντά!”
Ετοιμαστείτε να εισέλθετε, Σπουδαίοι μας!
Ενημέρωση Γήινης Συμμαχίας για το Φωτεινό σώμα:
Οι αστρόσποροι σε όλο τον κόσμο αναφέρουν μέτρια έως έντονα συμπτώματα Ανάληψης αυτή τη στιγμή, από τα ισχυρά κύματα Φωτός που επιδρούν στη Γη! Ενημερώστε μας για τα συμπτώματα Ανάληψης που ενδεχομένως βιώνετε αυτή την ώρα!
Michael και οι Πλειάδιοι
πρότζεκτ ΓΗ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ
*Ειδικά εύσημα και ευχαριστίες στη Γήινη Συμμαχία, στη Μεγάλη Λευκή Αλελφότητα, στην Κοινωνία των Λευκών Δράκων, στον COBRA, στους Φύλακες της Γης και στη Συμμαχία των Όντων των Σφαιρών. Στον David Wilcock, στον Corey Good και στο Eceti Ranch.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters