Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ.....


Νικόλαος Γεωργιάδης
ΤΕΛΙΚΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ...... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ, ΦΟΒΙΖΕΙ, ΑΠΕΙΛΕΙ, ΑΓΧΩΝΕΙ, ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.......
ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ......
ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΤΙ;;; ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ......

Αυτή είναι μια δημόσια ανακοίνωση από το Q + Anon.

Ενημέρωση INTEL (Real News) μέσω email - Coronavirus (COVID-19) Πανδημία - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ - "ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ"
.
56,000 αμερικανικά στρατεύματα βρίσκονται στην Ευρώπη μαζικά συλλαμβάνοντας την Cabal
Έκανε επιδρομή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στο Μανχάταν.
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει στην Αμερική και οι αριθμοί σύλληψης αναμένεται να χτυπήσουν 540,000. (εκατομμύρια παγκοσμίως)
Συνελήφθη ο παιδεραστής John Podesta.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft παραιτήθηκε.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney παραιτήθηκε.
CEO του Tinder... Μεντεσέ... OkCupid... Match... όλα παραιτήθηκαν.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hulu παραιτήθηκε.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MedMen παραιτήθηκε.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της L brands όπως η Victoria Secret Bath & Body Wor
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Salesforce παραιτήθηκε.
Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Harley Davidson.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IBM παραιτήθηκε.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της T Mobile παραιτείται.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LinkedIn παραιτείται.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mastercard παραιτείται.
Τα χρηματιστήρια καταρρέουν.
Οι αγορές κρυπτογραφίας καταρρέουν.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟ
Ο Q δημοσίευσε σήμερα δηλώνοντας ότι είναι "ώρα για πάμε".
"Rig for Red" σημαίνει τα στρατεύματα μετάβαση στα κόκκινα φώτα στα αξιοθέατα και τον εξοπλισμό τους ακριβώς πριν επιτεθούν στον εχθρό. (για να μην τους δει ο εχθρός να έρχονται)
Αυτό σημαίνει μαζικές συλλήψεις και γνωρίζουμε ότι αυτό θα συμβεί σε όλο τον κόσμο, οπότε χρειάζονταν "κάλυψη" για να περιορίσουν τα ταξίδια και να προετοιμαστούν οι άνθρωποι να έχουν διακοπή στις προμήθειες ενώ συμβαίνουν οικονομική επαναφορά και οι συλλήψεις. Ο Πρόεδρος Τραμπ προσπαθεί να πει στους Αμερικανούς να είναι προετοιμασμένοι με το πρόσχημα πανδημίας.
Το χρηματιστήριο πρέπει να προσαρμοστεί προς τα κάτω για να κάνει μια πλήρη επαναφορά και να μας μεταφέρει σε ένα χρυσό νόμισμα και να απαλλαγούμε από την Fed. Το χρηματιστήριο έχει φουσκώσει εσφαλμένα εδώ και λίγο καιρό.
Ο ΙΟΣ είναι η τέλεια "κρίση" για να δουλέψει πολύ. Τα ταξίδια πιθανότατα θα κλείσουν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και ίσως όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να κλείσουν ώστε τα παιδιά να είναι ασφαλή με τους γονείς τους όταν γίνουν οι συλ Θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη και περίοδο γάμου για να καταστείλουμε τις ευκαιρίες για λεηλασίες και ταραχές.
Κρατώντας τους ανθρώπους μακριά από μεγάλα πλήθη ελαχιστοποιεί ψεύτικες σημαίες, μαζικούς πυροβολισμούς ή άλλα καταστροφικά γεγονότα. Δεν μπορώ να πυροβολήσω στο σχολείο αν τα παιδιά δεν είναι στο σχολείο.
Έχοντας την κρίση του ΙΟΥ επιτρέπει στον Πρόεδρο να κλείσει τα σύνορά μας ώστε η Εσωτερική Ασφάλεια και ο στρατός μας να επικεντρωθούν στην
Ο Πρόεδρος είπε ότι όλα με το βιογραφικό θα τελειώσουν τον Απρίλιο. Το είπε γιατί ξέρει 'είναι ψεύτικο' και σκοπεύουν να αναλάβουν δράση τον Μάρτιο... Και μέχρι τον Απρίλιο θα ενημερωθεί το αμερικανικό κοινό για το τι έχει συμβεί και γιατί.
Η Ινδία είχε μια " γεμάτη γιορτή όταν επισκέφθηκε ο Πρόεδρος. Είναι επειδή έχει κάνει συμφωνία με την Ινδία για να αρχίσει να παράγει πολλά από τα πράγματα που είχαμε την Κίνα να παράγει (φθηνά) και θα βοηθήσει την Ινδία πολύ. Πολλοί πιστεύουν ότι ο ηγέτης της Κίνας είναι στο κόλπο με τον Τραμπ.
Όταν ο Τραμπ επισκέφθηκε την Κίνα, μεταφέρθηκε στην Απαγορευμένη Πόλη και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ με άλλον παγκόσμιο ηγέτη. (πιθανόν να έχει πλήρη ιδιωτική ζωή στο σχεδιασμό) και η Κίνα έχει ένα βαθύ κράτος. Συνεργάζονται με τους κακούς ηθοποιούς της CIA και του Deep State. (Κλίντον, Μπιντενς, Ρόμνεϊ, Φάινστάιν και άλλοι)
Ο Doug Collins, ο Matt Gaetz, ο Ted Cruz, ο Mike Pence, ο Mike Pompeo και ο Mark Meadows υποτίθεται ότι εκτέθηκαν Ποιος καλύτερος τρόπος να εξηγήσεις την επερχόμενη απουσία τους στην Ουάσινγκτον από την καραντίνα στα σπίτια Ο Q μας είπε ήδη όταν γίνουν οι μαζικές συλλήψεις, ο Πρόεδρος θα είναι ασφαλής εκτός χώρας.
Το AF1 μπορεί να πετάει συνεχώς (εάν χρειαστεί) επειδή μπορεί να ανεφοδιαστεί στον αέρα. Ο Πρόεδρος Τραμπ παίρνει τα σημερινά και μελλοντικά μέλη του υπουργικού συμβουλίου μαζί του στο AF1 για να τους κρατήσει μακριά από τον κίνδυνο. (δεν θα ειδοποιήσει κανέναν ότι τους παίρνει όλους μαζί του)
Ήδη ανακοίνωσε ότι ο Μαρκ Μέντοους θα είναι ο νέος του Επιτελάρχης.
Τα "κέντρα καραντίνας" έχουν στηθεί όλα σε περιοχές όπου η συγκέντρωση σφραγισμένων κατηγορητηρίων είναι η υψηλότερη. Αυτό εξηγεί γιατί υπάρχει "συρματόπλεγμα λοξό προς τα μέσα" σε ένα κέντρο καραντίνας που φαίνεται σε ένα βίντεο. Αυτά θα είναι 'κέντρα κράτησης για τους πολλούς εγκληματίες και προδότες'. Μπορεί ακόμη και να δημιουργηθούν ως φυλακές με τον καθαρό αριθμό τους.
Η GITMO είχε αναβάθμιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που ολοκληρώθηκε. Ένας νέος επικεφαλής δικαστής στάλθηκε στο GITMO. Υπήρχε μεγάλη ποσότητα των στρατευμάτων μας που στάλθηκαν στο GITMO για 2 χρόνια αποστολή το περασμένο καλοκαίρι. Ξοδεύτηκαν εκατομμύρια για την αναβάθμιση των κτιρίων της Δικαιοσύνης και των δικηγόρων στο GITMO και μιας άλλης στρατιωτικής βάσης στις ΗΠΑ.
Πιστεύεται ότι ο Τραμπ, ο στρατηγός Kelly και ο στρατηγός Μάτις δεν είναι σε άσχημους όρους. Μπορεί όλα να είναι μια πράξη να τους βγάλουμε από την Ουάσιγκτον και να τους επιτρέψουμε να πετάξουν κάτω από το ραντάρ ώστε να μπορούν να είναι στο GITMO και στις άλλες βάσεις για να ετοιμαστούν τα πάντα για τα στρατιωτικά δικαστήρια
Το ίδιο ισχύει και για τις συνεδρίες. Τα ξέρει όλα επειδή ήταν AG ενώ οι έρευνες συνέβαιναν και σφραγίστηκαν κατηγορίες. Πιθανότατα αποσύρθηκε από την έρευνα της Ρωσίας για να μπορέσει να επικεντρωθεί στις υπόλοιπες έρευνες και σφράγισε κατηγορίες. Υποτίθεται ότι έφυγε με κακούς όρους με τον Πρόεδρο, αλλά πιθανόν να δουλεύει υπό το ραντάρ από τότε που έφυγε από την Ουάσιγκτον για να τα ετοιμάσει όλα.
Ο Τραμπ έχει αντικαταστήσει πολλούς από τους δικαστές του Ομπάμα και άλλους που δεν θα έκαναν το σωστό όταν συμβαίνουν οι μαζικές συλλήψεις. Αυτό πήρε πολύ χρόνο για να επιβεβαιωθούν και να τοποθετηθούν στρατηγικά εκεί που θα χρειαστούν. Έχει την πλειοψηφία του Σκότου.
Ο δικαστής Ρόμπερτς είναι σε μεγάλο κίνδυνο. Είτε θα αντικατασταθεί από άλλη Συντηρητική Δικαιοσύνη... είτε θα του δοθεί συμφωνία. (Να συνεργαστούμε με την δικαιοσύνη που αποδίδεται στους εγκληματίες και προδότες της κυβέρνησής μας)
Υπήρξαν πολλές μετακινήσεις Εθνοφρουράς και στρατιωτικού εξοπλισμού υπό το πρόσχημα κράτους έκτακτης ανάγκης για το βιογραφικό. Μπαίνουν στη θέση τους για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε αστικής αναταραχής που μπορεί να συμβεί για τις συλλήψεις ομάδων. (όπως ο ΑΝΤΙΦΑ)
Το διαδίκτυο (τουλάχιστον όλα τα social media) πιθανότατα θα σκοτεινιάσει. (γι ' αυτό μην πανικοβάλλεστε) Δεν θα είναι για πάντα. Δοκίμασαν να κατεβάσουν συγκεκριμένες πλατφόρμες και υπηρεσία κινητών κάνα δυο φορές. Οι δορυφόροι της CIA έχουν κλείσει, οπότε τυφλώθηκαν.
Η Gina Haspel ήταν στην τελευταία διεύθυνση SOTU χαμογελώντας αυτί με αυτί. Οι διευθυντές της CIA σπάνια, αν ποτέ, παρακολουθούν διευθύνσεις SOTU.
Η Βασίλισσα της Αγγλίας κλειδώθηκε έξω από το κάστρο του Γουίντσορ για λίγο την Παρασκευή για πρώτη φορά. Ήταν ένας δείκτης για να πω στους ακόλουθους Q ότι ήρθε η ώρα.
Μια ανάρτηση Q από τον Σεπτέμβριο του 2018 διαβάστε:
Κάστρο Κλείδωμα.
Q Q Q Q
Στη συνέχεια, διάβασε:
Πανικός στο Ηνωμένο Βασίλειο
Πανικός στην Ουάσιγκτον
Πανικός στο Ηνωμένο Βασίλειο
Πανικός στην Ουάσιγκτον
Q Q Q Q
Π πατριώτες
Α ρε
N ow
Ι Ι Κ Α Ν
C ontrol στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ουάσιγκτον
" Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται. Τίποτα " - Q
Ο Τραμπ φόρεσε φωτεινή κίτρινη γραβάτα στην Ινδία και σήμερα στη συνέντευξη τύπου του βιογραφ Μας λέει ότι δεν υπάρχει ιός γιατί έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με τη ναυτική σημαία που αντιπροσωπεύει το σκάφος δεν έχει μολυσμένους ανθρώπους επί του σκάφους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ. Κάθε κράτος που αναφέρει τις περισσότερες περιπτώσεις και τους θανάτους είναι όλα τα Άσυλο που διοικούνται από Δημοκράτες κακούς ηθοποιούς σε μια προσπάθεια να πάρουν χρηματοδότηση για τον ιό από τότε που ο Τραμπ έχει κόψει οποιαδήποτε ομοσπονδιακά κονδύλια για τα Άσυλα
Το βλέπεις τώρα;
Ο Τραμπ και ο Πενς πετάνε παντού, παρακολουθούν ομαδικές εκδηλώσεις, αγκαλιάζουν ανθρώπους, χειραψίες. Δεν ανησυχούν επειδή ο Cvirus είναι ψεύτικος.
- Να είστε έτοιμοι για στρατιωτικό νόμο
- Να είστε έτοιμοι να κλείσουν τα σχολεία
- Να είστε έτοιμοι να περιοριστούν τα ταξίδια
- Να είστε έτοιμοι να πέσει το ίντερνετ
- Να είστε έτοιμοι με προμήθειες για να περάσετε μέχρι να τελειώσετε
- Να είστε έτοιμοι να πείτε σε όλους πανικοβάλλονται όταν συμβεί ότι είναι όλα προγραμματισμένα
Ανώνυμοι
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ



Πρώην αξιωματούχος CIA: «Απάτη αλλά ευεργετικός ο Covid-19 για την οικονομία των ΗΠΑ» (βίντεο)

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Ο Robert David Steele, πρώην αξιωματούχος της CIA και συν-δημιουργός της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ναυτικού προχώρησε σε μια σειρά από πολύ σημαντικές αποκαλύψεις και προσεγγίσεις σχετικά με την «χρησιμότητα» του κορωνοϊού καθώς όπως αναφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ θα το χρησιμοποιήσει για να δυναμώσει την αμερικανική παραγωγή και να θέσει τέρμα στην Παγκοσμιοποίηση, ενώ θεωρεί βέβαιη την παγκόσμια διαγραφή χρεών.

Καί λίγα μεταφυσικά της Κοβιντίτιδας

α. Βόλτα στην έρημη πόλη
άτι μέρες… Μ’ έναν σκυλοδόντη Ήλιο των Ιχθύων πάνω απ’ τα κεφάλια· σε μιά πόλη έρημη.
Όπως οι παρατημένες πόλεις του Φάρ Ουέστ, που τις εγκατέλειψαν όταν σώθηκε η φλέβα χρυσού· κι απέμεινε η ξεχαρβαλωμένη πόρτα του σαλούν να χτυπάει με τον αέρα.
Τα κτίρια… αλήθεια, πόσοι παρατηρούν τα κτίρια;

Η Γερμανία και οι “Εβραίοι” Ο ρόλος των “Εβραίων” στο 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ.ΦΡΙΝΤΜΑΝ[1961]

Το σύστημα της παγκόσμιας κυριαρχίας των Σιωνιστών. Υλικό που πρέπει να διαβάσει ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος.

Την αξιοσημείωτη ομιλία ενός σημαίνοντα εβραίου επιχειρηματία και πολιτικού το 1961 θά έπρεπε, πρώτα, να διαβάσουν όλοι οι Αμερικανικοί πολίτες και δεύτερο, όλοι εμείς, γιατί ανατρέπει τον ισχυρισμό, ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη...
για τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι θα πρέπει να υποστηρίζουμε τους Εβραίους

Η Γερμανία και οι “Εβραίοι”
Ο ρόλος των “Εβραίων” στο 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο

Πανδημία κορωνοϊού: Είμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο;


Ακολουθεί η μετάφραση του άρθρου που δημοσίευσε ο καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Stanford  Γιάννης Ιωαννίδης*, ένας εκ των πιο έγκριτων επιστημόνων στον κόσμο, σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και τους τρόπους αντιμετώπισης της από τις Αρχές.

Με πρόσχημα την δήθεν καλύτερη λειτουργία, τα εγκληματικά μυαλά καταδυναστεύουν τον πλανήτη,


Viky Charalambous
Στείλτε αυτο το βίντεο παντού τώρα που κάθεστε όλοι στα σπίτια σας

Πριν τα εφαρμόσουν, πάντοτε δημιουργούν αστήρικτα σενάρια συνομωσιολογίας, μπερδεύουν τα στοιχεία για να φαίνεται το σύνολο γελοίο και ψευδές, λοιδορούν τον όποιον τολμήσει να τ' αναφέρει.. .. μέχρι να είναι όλα έτοιμα..

Και μετά απότομα εφαρμόζονται με το έτσι θέλω..

Αποκάλυψη-σοκ! Με χρήματα του πολυεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς ετοιμάζουν “σφράγισμα”-«ψηφιακό πιστοποιητικό» στο χέρι, για όσους εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό!

Ανησυχητικές προτάσεις από τα πολυεκατομμυριούχο και φιλάνθρωπο Μπιλ Γκέιτς, που παραπέμπουν σε κοινωνίες «μεγάλου αδελφού» .
Απατώντας σε ερωτήσεις χρηστών του διαδικτύου στο Reddit ο Γκέιτς έκανε μια πρόταση η οποία θυμίζει στιγματισμό και έλεγχο μαζών μέσω ηλεκτρονικών βάσεων δεδομένων.
Απατώντας σε ερώτηση αναφορικά στο πως θα πρέπει να καθοριστούν ποιες επιχειρήσεις θα μείνουν ανοικτές και ποιες όχι απάντησε:
«Η ερώτηση στο ποιες επιχειρήσεις πρέπει να μείνουν ανοικτές και ποιες όχι είναι δύσκολη. Σίγουρα αυτές που πρέπει να μείνουν ανοικτές είναι των τροφίμων, και της υγείας.

Ετοιμάζονται για απαγόρευση κυκλοφορίας των Ελλήνων αλλά μεταφέρουν χιλιάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα!

Η χώρα καταρρέει οικονομικά και κοινωνικά λόγω του κορωνοϊού και του γενικού «lockdown» στο οποίο αναμένεται να προστεθεί και απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών και στην κυβέρνηση έκριναν σωστό να μεταφέρουν εκατοντάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα!
Δύο επιβατικά πλοία της εταιρίας Sea Jets ναύλωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με σκοπό τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Βίντεο-σοκ από την Μόρια - Εμφανίστηκαν τα ''Λευκά Κράνη'' - Ετοιμάζουν εσωτερική αποσταθεροποίηση;


Απίστευτες καταστάσεις.
Σε ένα βίντεο-μανιφέστο, μετανάστες ανακοινώνουν την σύσταση ομάδας που ονομάζεται «Λευκά Κράνη».

Τέλος και επισήμως από τον ισπανικό θρόνο ο Χουάν Κάρλος -Ροζ και οικονομικά σκάνδαλα έφεραν την παραίτηση

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ
Ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος επιβεβαίωσε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα σήμερα ότι παραδίδει τον θρόνο στον γιο του πρίγκιπα Φελίπε, προκειμένου να προωθήσει «την ανανέωση» της μοναρχίας, επισημαίνοντας ότι «μια νέα γενιά απαιτεί δικαίως να έχει τον ηγετικό ρόλο».

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΦΥΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ;ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ...; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΠΟΛΛΑ!

Πετρος Ψαρακης
1. ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ
2. ΦΟΒΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
3. ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΝ. ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ
*(Βλέπε π.χ πείραμα με Μαρέβα και μπαλκόνια)
4. ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ
5. ΕΞΟΙΚΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
6. ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ
7. ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ΚΑΡΤΕΣ κτλ.)
8. ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (5G,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ)
9. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ
10. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ
11. ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
12. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ
13. ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

"Μια ελεγχόμενη κοινωνία δούλων"/«Ο ιός και η στρατιωτικοποίηση της κρίσης».Ένα υπέροχο άρθρο του Θανάση Δρίτσα (Καρδιολόγος)

"Όποιες δημόσιες απαγορεύσεις εισάγονται, υποτίθεται πάντα με σοβαρή δικαιολογία, συνήθως δεν αποσύρονται ποτέ μετά την αποκατάσταση του προβλήματος που τις γέννησε.
Θυμάμαι ότι στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 σε πολλούς μεγάλους δρόμους και λεωφόρους είχε απαγορευτεί η αριστερή στροφή σε κάθετους δρόμους.

ΤΟ MATRIX ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ

Ενεργοποιείται η Ατλαντίδα; Τι Συμβαίνει στη Μέση του Ατλαντικού; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Κάτι πολύ περίεργο κατέγραψε ένας δορυφόρος, στην μέση του Ατλαντικού ωκεανού και είναι πραγματικά πολύ περίεργο. Λες και έχει αρπάξει φωτιά η θάλασσα.
Όπως αναφέρει το cnn.gr, μια νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο nature.com βρήκε

"Ποιοι είναι τα ‘’ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ";"

Dane Arr
Τα "Λευκά Καπέλα» είναι μια αλληγορική αναφορά στους "καλούς" και προέρχεται από την αμερικανική κινηματογραφική παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι καλοί καουμπόηδες φορούσαν πάντα άσπρα καπέλα και οι κακοί, (ληστές, ζωοκλέφτες, κακοποιοί, τσιφλικάδες) φορούσαν πάντα μαύρα καπέλα.
Αρχικά αναφερόταν σε μια μυστική ομάδα κυβερνητικών υπαλλήλων (ΗΠΑ) που εργάζονταν προς όφελος του λαού από τα τέλη της δεκαετίας του ενενήντα, αντιστεκόμενοι στην κλίκα.

Αλκιβιάδης Κεφαλάς: Θανάσιμη και όχι απλά επικίνδυνη η ακτινοβολία του 5G

Θανάσιμη και όχι απλά επικίνδυνη αποβαίνει η έκθεση του ανθρώπινου οργανισμού στη μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας -«χτυπώντας» άμεσα το καμπανάκι και για τις επιπτώσεις από την ακτινοβολία του δικτύου 5G-, σύμφωνα με τον διδάκτορα Φυσικής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία και διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά.

ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ.......

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ, ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΤΟΜΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ.....ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΥΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.......
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters