Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Με πρόσχημα την δήθεν καλύτερη λειτουργία, τα εγκληματικά μυαλά καταδυναστεύουν τον πλανήτη,


Viky Charalambous
Στείλτε αυτο το βίντεο παντού τώρα που κάθεστε όλοι στα σπίτια σας

Πριν τα εφαρμόσουν, πάντοτε δημιουργούν αστήρικτα σενάρια συνομωσιολογίας, μπερδεύουν τα στοιχεία για να φαίνεται το σύνολο γελοίο και ψευδές, λοιδορούν τον όποιον τολμήσει να τ' αναφέρει.. .. μέχρι να είναι όλα έτοιμα..

Και μετά απότομα εφαρμόζονται με το έτσι θέλω..
Αντίστροφη Ψυχολογία
Reverse Psychology
Και εάν τολμήσει οποιοσδήποτε ν' αντισταθεί..
Απλά επιβάλλεται η ισχύ δια του Στρατιωτικού Νόμου..
Κατά τον οποίο νόμο, ακόμα και ο Πολίτης μπορεί να θεωρηθεί ως εχθρός του Πολιτεύματος και της Δημοκρατίας..
Και βεβαίως, διαφημίζουν την καλύτερη δήθεν λειτουργγία του συστήματος, ενώ προκαλείται η Ψηφιακή αντικατάσταση του συνόλου των ανθρωπίνων πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικο-στρατιωτικών σχέσεων και λειτουργιών..
Με πρόσχημα την δήθεν καλύτερη λειτουργία, τα εγκληματικά μυαλά καταδυναστεύουν τον πλανήτη, επιβάλλουν την ανωμαλία και τα όσα παραφύσει το διαστρεβλωμένο τους μυαλό θα δημιουργήσει, μετατρέποντας τον άνθρωπο σε μια άβουλη καθοδηγούμενη μάζα, η οποία στερείται δημιουργικότητας και εφευρετικότητας, εγκλωβίζοντάς τον σκλαβωμένο σε πάθη και ανάγκες, στο σπήλαιο του παραλόγου και των σκιών...
Και μαζί χάνονται η Ελευθερία, η Νόηση, οι Αξίες και οι Αρετές του ανθρωπίνου είδους!
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters