Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

"ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΥΔΡΟΣΤΡΟΒΙΛΟ-ΧΟΑΝΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ!!!!"

Έναν υδροστρόβιλο-χοάνη που παράγει υδροηλεκτρική ενέργεια από μικρά υδάτινα ρεύματα χαμηλής ροής χωρίς να προκαλεί περιβαλλοντικές βλάβες έχει αναπτύξει ένας έλληνας εφευρέτης.
Η ευρεσιτεχνία του Κωνσταντίνου Θεοχάρη έχει κατοχυρωθεί από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και υπόσχεται την αξιοποίηση χαμηλών

"Γιατί οι αδελφότητες των αμερικανικών πανεπιστημίων έχουν Ελληνικά γράμματα"

Σίγουρα θα έχετε δει, ειδικά σε ταινίες, ότι οι σύλλογοι φοιτητών, οι επονομαζόμενες αδελφότητες στην Αμερική έχουν ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες.
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό; Πως προέκυψε αυτή η παράδοση; Συμβολίζει κάτι; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ !!! Η Ελληνική Γλώσσα Γνωρίζει τους Νόμους της Συμπαντικής Δημιουργίας !!!


Σύμφωνα με τον μαθηματικό και συγγραφέα Λευτέρη Αργυρόπουλο, η Ελληνική γλώσσα είναι η μητέρα όλων των γλωσσών της γής, δηλαδή είναι η γλώσσα των γλωσσών.
 
Σε αντίθεση με τις άλλες γλώσσες, η Ελληνική γλώσσα είναι μία υπέροχη μαθηματική δημιουργία και ως μαθηματική κατασκευή είναι κατά συνέπεια και μουσική γλώσσα.

Κατά την εποχή του Πυθαγόρα, αλλά και προγενέστερα από αυτόν, οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν τα σύμβολα των γραμμάτων για να συμβολίζουν τους αριθμούς.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters