Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Ο Πάπας διορίζει δύο γυναίκες σε θέσεις στη βιβλιοθήκη του Βατικανού και στην οικονομική αρχή

Μια άποψη της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου
Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ/ΣΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΥΜΕΝΗΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΝΩΣΗΣ
ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ🙏🇬🇷💙🇬🇷🙏
Από τα νέα του Βατικανού
Ο Πάπας Φραγκίσκος διορίζει τη Δρ. Ραφαέλλα Βίντσιντι ως επικεφαλής της Αποστολικής Βιβλιοθήκης του Βατικανού και την καθηγητή Αντωνέλα Σιαρρόν Αλιμπράντι ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Οικονομικής Πληροφορίας.

Η Ζαχάροβα ‘χαστουκίζει’ Πάιατ και ΝΑΤΟ

Του Θανάση Αυγερινού

Δεν είναι η Ρωσία που εφαρμόζει στον κόσμο τη γνωστή (αγγλοσαξονική και αποικιοκρατική) πολιτική του “διαίρει και βασίλευε”, ούτε αυτή που βομβαρδίζει αμάχους κυρίαρχων κρατών, δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, απαντώντας σε ερωτήσεις μας για την κατάσταση στην περιοχή μας και τους ισχυρισμούς του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ ότι η Ρωσία κι ο Πούτιν θα ήταν κερδισμένοι από μια ελληνοτουρκική σύγκρουση.

“Δεν είναι στις αρχές μας ούτε να προκαλούμε, ούτε να υποστηρίζουμε κάποιες σιγοκαίουσες συγκρούσεις, ούτε να ανάβουμε καινούριες.

Ενώ άλλοι ζουν με 800 € 3 μήνες: Ευαγγελάτος 869.000, Κουρτάκης 400.000, Μαυρίδης 323.000 για να “μένουμε σπίτι” !!!!! [ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ τώρα;]


Μετά τήν δημοσιοποίηση της λίστας των μέσων που συμμετείχαν στην καμπάνια, χωρίς όμως να περιλαμβάνονται τα ποσά για κάθε μέσο, και την επιμονή του κυβερνητικού εκπροσώπου να μη δίνει στη δημοσιότητα την πλήρη λίστα παρά τις αντιδράσεις ορισμένων στελεχών της κυβέρνησης, ο Κώστας Βαξεβάνης βγάζει από την ομολογουμένως δύσκολη θέση τον Στέλιο Πέτσα και με ανάρτησή του, αναφέρεται στα ποσά που πήραν συγκεκριμένα μέσα και εκδότες από την καμπάνια για τον κορονοϊό.

Ζούμε ημέρες εικονικής ... πραγματικότητας!


Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Ο κ. Μητσοτάκης επέβαλε την χώρα σε γενικό Lockdown, οδηγώντας στην καταστροφή χιλιάδες επιχειρήσεις, και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, οι οποίοι δεν ξέρουμε πότε και αν μπορέσουν να ορθοποδήσουν ξανά.


Συμβουλευόμενος (όπως ισχυρίζεται) λοιμωξιολόγους, οι οποίοι άλλα μας έλεγαν την μία και άλλα την άλλη, και φυσικά με την συνδρομή των
επιδοτούμενων με 20.000.000€ καναλιών, δημιούργησαν σύγχυση και φόβο στο κόσμο, τον οποίο έκλεισαν στα σπίτια απειλώντας και επιβάλλοντας μεγάλα πρόστιμα σε όσους τυχόν αντιδρούσαν.

Έξαλλοι οι κάτοικοι της Λέσβου: ΜΚΟ (αγνώστου προελεύσεως) εξυπηρετεί και «κρύβει» παράνομους μετανάστες σε δάση!

Παρότι στην κυβέρνηση αρέσκονται να μιλούν για τον «έλεγχο» των ΜΚΟ, η δράση τους απ’ ό,τι αποδεικνύεται στην πράξη συνεχίζεται απρόσκοπτα και χωρίς να υπάρχουν όρια.

Αυτό προκύπτει από όσα τουλάχιστον ισχυρίζεται ΜΚΟ που δρα στη Λέσβο και η οποία κινητοποιήθηκε προκειμένου να «εξυπηρετήσει» νεοαφιχθέντες μετανάστες και να τους «προετοιμάσει» για τη συνάντησή τους με τις ελληνικές Αρχές κρύβοντάς τους σε… δάσος και καλώντας έπειτα από ώρες τους αρμοδίους!

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, όπως καταγγέλλουν νησιώτες, περίπου 50 λαθρομετανάστες βγήκαν στην περιοχή της Θέρμης.

ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ α σ τ υ ν ο μ ι κ ό ς ξεσπά: Η αλήθεια γιά τό Black Lives Matter. ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!

 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΥΘΥΣ!

Ο Αμερικανός Σερίφης David Clarke, ξεσπά για το 'Black Liver Matter' και ταράσσει τα νερά με τις αλήθειες του!

Οταν οι ΜΚΟ(διακινητες) βράζουν κατά των Ελληνικών Αρχών, πάμε καλά ! ! ! Στην Τουρκία, το λιμενικο μας, εστειλε πισω βάρκα με 67 "καημενους"....

Και μονο που αντιδρουν ετσι, οι ΜΚΟ, θαπρεπε να συλληφθουν σαν διακινητες...

Κι αν ειναι ξενοι αμεσως απελαση...
Γιατι ολοι ξερουμε οτι αυτοι ειναι οι διακινητες...

Μετά από ένα θρίλερ που κράτησε πάνω από 9 ώρες οι τούρκικες αρχές μάζεψαν την βάρκα με τους 67 περίπου παράνομους μετανάστες και τους επέστρεψαν στην Τουρκία, καθώς η Ελλάδα πλέον δεν είναι το ξέφραγο αμπέλι που γνώριζαν.

Apeiron: Το δεύτερο υπεραυτοκίνητο της Spyros Panopoulos Automotive

Μετά από το Chaos, ο Σπύρος Πανόπουλος ανακοίνωσε και το Apeiron που θα παρουσιαστεί το 2021.
Τους τελευταίους μήνες, η Spyros Panopoulos Automotive έχει απασχολήσει πολύ τον ελληνικό τύπο με ανακοινώσεις και teaser για το ελληνικό υπεραυτοκίνητο Chaos. Προτού καταλαγιάσει ο ενθουσιασμός για το επερχόμενο μοντέλο, ο ιδρυτής της εταιρείας, Σπύρος Πανόπουλος, ανακοίνωσε και δεύτερο υπεραυτοκίνητο με το όνομα Apeiron το οποίο βρίσκεται σε φάση εξέλιξης με στόχο να παρουσιαστεί το 2021 στην Έκθεση Γενεύης!
Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε ο Σπύρος Πανόπουλος σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Βασίλη Σαρημπαλίδη, το νέο υπεραυτοκίνητο θα είναι πολύ πιο προχωρημένο σχεδιαστικά από το Chaos. Μάλιστα περιέγραψε το Apeiron ως «σημείο αναφοράς για οτιδήποτε υπάρχει σε αυτοκίνητο», λέγοντας πως «θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα έχει κινούμενη μάζα, δηλαδή οι επιφάνειές του θα είναι μεταβαλλόμενες. Αυτό λέγεται parametric design και θα μεταβάλλεται η μάζα αναλόγως των κινήσεων του αυτοκινήτου.»
Από τις δύο σκοτεινές εικόνες teaser μπορούμε να διακρίνουμε τη σιλουέτα του Apeiron και το σχήμα των φωτιστικών του σωμάτων. Όσον αφορά τον κινητήρα του μοντέλου αυτός θα είναι ο twin-turbo V10 4,0 λίτρων του Chaos με απόδοση 3.000 PS που θα επιτρέπει και σε αυτό τελική ταχύτητα άνω των 500 km/h (σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας). Το Apeiron έχει σχεδιαστεί σε ψηφιακό περιβάλλον και αυτή την περίοδο εξετάζεται η τοποθέτηση των μηχανικών μερών πριν ξεκινήσει η κατασκευή του πρωτοτύπου σε κλίμακα 1/1.
Ο Σπύρος Πανόπουλος δήλωσε επίσης πως στόχος του είναι να παρουσιάσει το Chaos σε έκθεση αυτοκινήτου στο Ντουμπάι που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Μάλιστα άφησε υπονοούμενα για μια πιθανή παρουσίαση του μοντέλου ακόμα νωρίτερα στην Ελλάδα, ενώ μίλησε και για δοκιμές του πρωτοτύπου στο δρόμο που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Εξαιτίας της προδοτικής κυβέρνησης του αρχιπράκτορα των Γερμανών Σημίτη θα χαθεί η μισή Ελλάδα

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, ούτε καν ρεπορτάζ.
Από τον Μανώλη Κοττάκη

Τα μοτίβα επαναλαμβάνονται. Στοιχειώδης διαγώνιος ανάγνωσις του νέου εξαιρετικού βιβλίου των διακεκριμένων συναδέλφων μας Μιχάλη Ιγνατίου και Νίκου Μελέτη «Η συμφωνία που γκρίζαρε το Αιγαίο, από τα Ίμια στη Μαδρίτη» (εκδόσεις Πεδίο), σε συνδυασμό με απλή μελέτη των δηλώσεων όλων των πρωταγωνιστών της περιοχής, κατατείνει σε ένα απλό συμπέρασμα: Οι Τούρκοι κινούνται βάσει οργανωμένου σχεδίου. Τα περί εξαγωγής της οικονομικής κρίσης τους στο Αιγαίο αποτελούν ανέκδοτο. Η ιστορία και τα γεγονότα δείχνουν ότι οι γείτονες δεν κινούνται ποτέ τυχοδιωκτικώς.

Ποτάμι ρέει το αίμα περιβαλλοντικών ακτιβιστών στην Κολομβία: Δολοφονήθηκε υπερασπιστής της βιολογικής γεωργίας και των τοπικών σπόρων

Του Διονύση Παπαδόπουλου
Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης και Ειρήνης της Κολομβίας (Indepaz) ανακοίνωσε στις 17 Μαΐου τη δολοφονία άλλων τριών κοινωνικών ακτιβιστών στη χώρα.
Σύμφωνα με επίσημες αναφορές, ένα από τα θύματα είναι ο 70χρονος ακτιβιστής Jorge Enrique Oramas. 
Επίσης δολοφονήθηκε στη γειτονιά La Isla, στην Cucuta η ακτιβίστρια Freddy Angarita Martínez και η ιθαγενής ηγέτης της Embera, Javier García Guaguarabe στις 15 Μαΐου. 

Όλη η εβραϊκή αριστερίλα της Αμερικής θα καθίσει στο σκαμνί

Κατατέθηκαν αγωγές εναντίον των Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».
Ο έλεγχος των Αμερικανών κυρίαρχων και παγκοσμιοποιητών, μπήκε τελικώς στο νομικό πλαίσιο. Έχει υποβληθεί αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια, εναντίον δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ, πολλών μελών των οικογενειών τους, στενών συνεργατών, χορηγών, καθώς και ξένων πολιτικών και εταιρειών. Η αγωγή  87 σελίδων κατατέθηκε εναντίον του Μπαράκ Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».

Χιλιάδες οστά αποκαλύφθηκαν μέσα στο Βατικανό σε αναζήτηση για τον αγνοούμενο έφηβο

Μεταφραστής ImTranslator
Χιλιάδες οστά έχουν ανακαλυφθεί από ιατροδικαστές από δύο οστάρια στο Βατικανό ως μέρος μιας συνεχούς αναζήτησης για τα λείψανα ενός αγνοούμενου Ιταλού εφήβου που εξαφανίστηκε το 1983.
Οι ιατροδικαστικοί εργάτες εξήγαγαν τα οστά από τα ταφικά δωμάτια που πιστεύεται ότι ανήκαν σε δεκάδες ανθρώπους το Σάββατο. Το Βατικανό δεν έκανε εικασίες για το ποια μπορεί να ανήκουν τα οστά, αλλά ένας εκπρόσωπος της οικογένειας Emanuela Orlandi ήταν παρών όταν πραγματοποιήθηκε η εξαγωγή.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters