Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ..ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ !!!!!

Γεώργιος Κοσμόπουλος
Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η απονομή του ’’μεγαλόσταυρου του τάγματος του Παναγίου τάφου’’ και η αναγόρευση σε Μεγάλους Ορθοδόξους Σταυροφόρους του Τάγματος του Παναγίου Τάφου των πρωτοκλασάτων πολιτικών μας ανδρών από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’.
Ανούσια θεωρείται η τελετή της απονομής του σταυρού του Χριστού που έχει την επιγραφή ΕΝ – ΤΟΥ – ΤΩ – ΝΙ – ΚΑ. ΕΝ ΕΤΕΙ 312 που τοποθετείτε στο στήθος των πρωθυπουργών της χώρας μας.

ΑΛΥΧΤΟΥΝ ΤΑ “ΣΚΥΛΙΑ” ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Αιώνιοι εραστές του διχασμού…

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr


Κατά το παρελθόν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε διατυπώσει τις διεθνιστικές απόψεις του περί των ανοικτών χερσαίων συνόρων μας και ταυτόχρονα είχε αμφισβητήσει την ύπαρξη και των θαλασσίων συνόρων μας! Επανειλημμένως, κορυφαία στελέχη του κόμματος των εθνομηδενιστών και των διεθνιστών του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ασπασθεί τις θέσεις του αρχηγού και ήταν αυτές οι αντεθνικές θέσεις, κορυφαία όπλα του “αριστερού” οπλοστασίου τους! Αντιλήψεις και πολιτικές θέσεις, όπως ακριβώς διατυπώθηκαν προσφάτως από τη νεολαία των διεθνιστών και υπέρ των μεταναστευτικών ροών στην Πατρίδα και των ανοικτών συνόρων!

ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Προς κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που αγαπάει τη ζωή, την αλήθεια, τους δικούς του, τους συνανθρώπους του και την Ελλάδα μας

Φίλες και Φίλοι,

Ζούμε ώρες ευθύνης, ώρες σημαντικές και κρίσιμες για την πατρίδα μας. Ώρες στοχασμού και αναστοχασμού.

Όλοι ξέρουμε ότι:

Ο ΑλεξάντερΦλέμινγκ ανακάλυψε την πενικιλίνη με την οποία έσωσε εκατομμύρια συνανθρώπους μας.

Ο Γεώργιος Παπανικολάου ανακάλυψε το pap test με το οποίο έσωσε εκατομμύρια γυναίκες από τον καρκίνο.

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΩΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ !!!





Του Ηρακλή Μουράβα*
Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται ραγδαία εξάπλωση του Κορωνοϊού παγκοσμίως καθόσον τα νέα κρούσματα καθημερινά πολλαπλασιάζονται στις περισσότερες χώρες του πλανήτη και η λίστα με τους νεκρούς αυξάνεται δραματικά.

Την 11η Μαρτίου του 2020 ο ΠΟΥ χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο ιό ως πανδημία με οτι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία και την καθημερινότητα των πολιτών, την οικονομία τόσο των κρατών ξεχωριστά όσο και για την παγκόσμια οικονομία. Τα μέτρα πρόληψης και καταστολής που λαμβάνει το κάθε κράτος για να οχυρώσει τους πολίτες του έναντι του ιού ολοένα και αυξάνονται.

ΕΕΤΤ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!


Αυξημένες είναι οι ανάγκες στις τηλεπικοινωνίες λόγω κορονοϊού, αφού η τηλεκπαίδευση και τηλεργασία είναι πρωτίστης σημασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προτρέπει τους παρόχους ηλεκτρονικών επικοινωνιών να αξιολογήσουν το ενδεχόμενο παροχής στο σύνολο των πελατών τους δωρεάν χρόνου ομιλίας, δεδομένων και υψηλής ταχύτητας ευρυζωνικής πρόσβασης για την υποστήριξη των αυξημένων αναγκών τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Μεγάλες ανάγκες, όπως είναι εύλογο, υφίστανται ιδιαίτερα σε εργαζόμενους, φοιτητές και μαθητές.


ΠΗΓΗ

Ο BILL GATES & ΤΟ EVENT 201 ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΧ !!!



Τι γράφει το worldenergynews.gr:
H προφητεία Bill Gates Foundation και Johns Hopkins στις 18/10/2019 – Πανδημία θα ξεσπάσει και θα σκοτώσει 65 εκατ, πτώση 40% στις αγορές

Τα σενάρια συνωμοσίας πάντα προκαλούν το ενδιαφέρον της κοινωνίας γιατί καμιά φορά κρύβουν πικρές αλήθειες.

Όμως κατά ένα παράδοξο τρόπο μια προφητεία πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός Δεκέμβριο του 2019 στην Κίνα… έχει τεράστιο ενδιαφέρον…

«1453»: Το ειδικό σχέδιο της Τουρκίας για τον Έβρο – Τι προβλέπει


Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα στον Έβρο
Ο τουρκικός στρατός εφαρμόζει ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία «1453» - έτος άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Επιχείρηση με την κωδική ονομασία «1453» - έτος άλωσης της Κωνσταντινούπολης – πραγματοποιεί στην περιοχή του Έβρου η Τουρκία, εν μέσω του τεταμένου κλίματος στα ελληνοτουρκικά σύνορα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Hurriyet», οι τουρκικές δυνάμεις εφαρμόζουν ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο στην περιοχή, το οποίο φέρει την ονομασία «1452».

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΜΠΑΓΚΛΑΤΕΣ,... ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;; ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ. Από Sirpou Nikoletta


Καλημέρα σας. Σήμερα μιλούσα με μια γνωστή μου μαία, που ζει στη Β. Γερμανία στην πόλη Salzgitter κοντά στο Ανόβερο...στα ΒΔ δηλαδή της Γερμανίας. Είναι από την Ελλάδα με άδεια εργασίας σε μια ιδιωτική κλινική, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όπου και ξεγεννά γυναίκες. Ευγενική με έντονη την ανθρωπιστική της ευαισθησία και όρεξη για δουλειά για να βοηθήσει όπου χρειάζεται. 
Σε αυτήν την περιφέρεια λοιπόν, ζουν 150.000 μόνιμοι κάτοικοι και 6.000 μετανάστες σε 35 χωριά....

Ανεξέλεγκτα Καταφθάνουν Στη Χίο Τούρκοι Τουρίστες Παρά Τα Έκτακτα Μέτρα Για Τον Κορωνοϊό

Τούρκοι έρχονται στη Χίο χωρίς κανένα έλεγχο
Την ώρα που η μία μετά την άλλη οι χώρες της Ευρώπης θωρακίζονται απέναντι στη διάδοση της πανδημίας του κορονοϊού, δεκάδες Τούρκοι έρχονται στη Χίο χωρίς κανένα έλεγχο

Κανονικά παρά το εξαιρετικά επείγον έγγραφο που απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Παντελής Βρουλής σε ΕΟΔΥ και Υπουργεία Οικονομικών, Εξωτερικών και Μετανάστευσης, εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από και προς Τουρκία.

ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ & ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ! Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη. (Φωτο & Βίντεο)

Το φάρμακο για τον κοροναϊό υπάρχει εδώ και 70 χρόνια. 
Είναι το Chlorochine αλλά τα σχέδια τους είναι άλλα: θάνατος σε εκατομμύρια ανθρώπους και παγκόσμια οικονομική κρίση.... 
Το φάρμακο για τον κοροναιό υπάρχει εδώ και 70 χρόνια, το χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση και θεραπεία από ελονοσία. Το φάρμακο έχει δοκιμαστεί σε ασθενείς σε διαφορές πόλεις στην Κίνα και διαπίστωσαν την αποτελεσματική θεραπεία....

Καπνός, Χαλκός Και Κορωνοϊός. Η Κρυφή Σχέση Μεταξύ Τους

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης
Συντονισμένοι και συνασπισμένοι οι δοτοί άρχοντες των δεσμίων χωρών, επιτίθενται με ανείπωτη σατανικότητα εναντίον των ανθρώπων, εκτελώντας προθύμως και άνευ αντιλογίας τις διαταγές τῶν δημιουργών τους οι οποίοι επιθυμούν άμεσα την εδραίωση της Παγκόσμιας δικτατορίας σε έναν πλανήτη, που μεταξύ άλλων, φαντάζονται ότι θα είναι χωρίς την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μέσα στις ενέργειές τους είναι και η εξάπλωση των κορωνοϊού, έστω και αν αυτές τελέσθηκαν εν αγνοία τους.

Και Είπε Ο Μαλ@Κας: Ερντογάν: Κανένας Ιός Δεν Είναι Πιο Ισχυρός Από Την Τουρκία

«Κανένας ιός δεν είναι πιο ισχυρός από την Τουρκία» ανέφερε μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στη χώρα, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ.

Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Υγείας της χώρας Φαχρετίν Κότζα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Διευκρίνισε πως πρόκειται για άνδρα και η κατάστασή του είναι καλή.

Πως Θα Φτιάξεις Το Δικό Σου Αντισηπτικό Τζελ Χεριών, Αν Δεν Βρίσκεις Στα Ράφια Του Σούπερ Μάρκετ

Το αντισηπτικό gel χεριών είναι απαραίτητο αυτή την περίοδο, δεδομένης της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού.

Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι αν το προϊόν έχει εξαντληθεί, ούτε χρειάζεται να το χρυσοπληρώσεις, αφού μπορείς να φτιάξεις σπίτι σου.

Επειδή η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει ξεφύγει και θέλουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς, ανεξαρτήτως διαθεσιμότητάς των αντισηπτικών gel στα φαρμακεία και τα supermarkets, βρήκαμε σπιτική συνταγή, για να το φτιάξεις μόνος σου στο σπίτι.

Ο κορωνοϊός είναι εργαστηριακός ιός

Γεράσιμος Καλογεράκης 

«Ο κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος και υπάρχει εμβόλιο αλλά το κρύβουν» ήταν η τοποθέτηση του αντιπρυτάνεως Ανδρέα Γιαννακουδάκη των Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Κάτι ήξερε και αυτό που έλεγε ήταν αλήθεια.

Την επομένη ημέρα αφού το σύστημα του «τράβηξε το αυτί» υπαναχώρησε και η τόλμη μετατράπηκε σε δειλία. Αυτό λέγεται ελεύθερη έκφραση γνώμης.

Μ,μ, σιγά το .. καλύβι. Με βίλα στην Ουάσιγκτον ο Α.Γεωργίου ο άνθρωπος που φυλάκισε την Ελλάδα στην σκοτεινή εποχή των Μνημονίων!


Το βασικό εκτελεστικό όργανο της μεγαλύτερης συνωμοσίας της νεότερης ελληνικής ιστορίας (μεγαλύτερης ακόμα και από τον σχεδιασμό των πραξικοπηματιών του 1967 και με απείρως πιο ολέθρια αποτελέσματα) ο Ανδρέας Γεωργίου... που πλαστογράφησε το έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ (κατ'έντολήν, φυσικά του τότε πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και έφερε τον όλεθρο των μνημονίων στη χώρα), δημιουργεί (ένα ακόμα...) πολιτικό-διπλωματικό πρόβλημα στην Ελλάδα.

ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ…ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ;;;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η μεγάλη ένταση που έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό στον Έβρο, με τις καθημερινές απόπειρες με διάφορα εκρηκτικά μέσα να διαρραγούν τα σύνορα και να περάσουν στο ελληνικό έδαφος οι υποτιθέμενοι μετανάστες, υποκινούμενοι από Τούρκους στρατοχωροφύλακες και τώρα και από τους Γκρίζους Λύκους, είναι προφανώς μέρος μιας τουρκικής τακτικής να προκαλεί την προσοχή σε ένα σημείο για να πετύχει αιφνιδιασμό σε άλλο.

Αρθρο του 2013 σαν να μην πέρασε μια μέρα: Κορονοιός, nCoV2019,HIV, SARS,Εμπολα, Zίκα οι υιοί της Μπιγκ Φάρμα και ο πατέρας Ιπποκράτης.

O Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής, γράφει: »Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδικάζει σε θάνατο την Ιταλία κι ευτυχώς υπάρχει η Κίνα!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η Ευρώπη που παρουσιάζουν οι κ.κ. Carter, Schmidt, Giscard
και Andreotti δεν έχει σχέση με τον προλεταριακό διεθνισμό,
είναι ξένη προς την Ευρώπη των εργαζομένων»
Jean-Paul Sartre, 1977


Δεν αρκούσε η άρνηση για βοήθεια στην Ιταλία -αλλά και σ' όλες τις χώρες της Ε.Ε. που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού-, από το διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 4ου Ράιχ, σήμερα ένα νέο κτύπημα στη γειτονική χώρα που παλεύει για την επιβίωση ανθρώπινων ψυχών.

Μόνο σε 15 λεπτά: Ρώσοι επιστήμονες εφευρίσκουν φορητό εξοπλισμό δοκιμής κορονοϊών. ΒΙΝΤΕΟ

Μια ρωσική εταιρεία έχει αναπτύξει μια εξεταστική συσκευή δοκιμής κορώνας, η οποία θα πρέπει να παραδώσει το αποτέλεσμα σε μόλις 15 λεπτά. 
Η νέα μέθοδος είναι στην τελική της φάση, η συσκευή θα μπορούσε να παρουσιαστεί στο κοινό άμεσα. 
Ο γρήγορος έλεγχος του ιού corona εξαρτάται από την ανακάλυψη μιας φθηνής και πρακτικής μεθόδου δοκιμής... και οι Ρώσοι επιστήμονες μπορεί να έχουν βρει μια λύση. 
Αν οι προσπάθειες επικεντρωθούν στην ανακάλυψη, την καθυστέρηση και τον περιορισμό, η αναδόμηση θα μπορούσε να είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο.

Αντεπίθεση ελληνικού ΥΠΕΞ στη ΜΙΤ: Επείγον σήμα σε τέσσερις πρεσβείες για προπαγάνδα

"Πόλεμος" ελληνικής διπλωματίας με την προπαγάνδα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Σε πλήρη επιφυλακή και ετοιμότητα βρίσκεται το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για την έγκαιρη και αποτελεσματική καταπολέμηση της τουρκικής προπαγάνδας για τα γεγονότα στον Έβρο.

Το Open Society του Σόρος, μια οργάνωση που λειτουργεί ως υπερκράτος στην Ελλάδα, κρύφτηκε!

Των Γιώργου Καραμπελιά και Γιάννη Ξένου
Στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων στις 14 Οκτωβρίου 2019 η δημοτική παράταξη «Αθήνα για την Ελλάδα» είχε φέρει προς  συζήτησή το ότι η ΜΚΟ Solidarity Now, που ανήκει στο διεθνές δίκτυο του κ. Σόρος. παραπλανά το κοινό, αφού σε σχετική πινακίδα της ανέφερε ότι υπό την αιγίδα της βρίσκεται και η Υπηρεσία Ασύλου!

«Contagion»: Το παραδέχονται ..Η ταινία ήταν μία προειδοποίηση, λέει η γιατρός - επιστημονικός σύμβουλος του φιλμ! Τι άλλο πρέπει να δεις για να καταλάβεις;;


Σχόλιο από Th Secret Real Truth: Βέβαια, ας μην ξεχνάμε το σενάριο του Deus ex, του 1999. The Sleepwalking World Volume 4...

Η ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ με θέμα μία φονική πανδημία έχει επανέλθει στην επικαιρότητα λόγω κορονοϊού.

Η Τουρκία Ζητάει Αίμα: Τουρκμένοι Μισθοφόροι Από Την Λιβύη Και Την Συρία Στον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρή αποκάλυψη...
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ειδικές υπηρεσίες της αστυνομίας, όσοι προκαλούν στα σύνορα, δεν έχουν καμία σχέση με μεταναστευτικές ροές.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 15 έως 40 ετών, εκ των οποίων οι περισσότεροι στην καταγωγή είναι ακραίοι τουρκμένοι μισθοφόροι. Πρόκειται για ανθρώπους που προέρχονται από την ίδια περιοχή, από την οποία η Τουρκία χρησιμοποιεί στον πόλεμο στην Λιβύη και στην Συρία.

Οι Τουρκμένοι είναι γνωστοί για τις φρικαλεότητές τους, όπου πολεμούν. Συνεπώς οι Τούρκοι αδιαφορούν αν θα χυθεί αίμα στον Έβρο.

Επιδημία COVID-19 – Μήπως δεν είναι ιός; Τα θύματα του COVID-19 και η φυματίωση - Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Ένα πράγμα που εξαπλώνεται πιο γρήγορα και θεαματικά από τον κορωνοϊό είναι ο φόβος. Ο φόβος που είναι δυσανάλογα μεγάλος για έναν ιό με ποσοστά θνησιμότητας που ούτε έχουν οριστικοποιηθεί ούτε καν πλησιάζουν άλλους κορωνοϊούς. Μήπως θα πρέπει ο κόσμος, και ιδίως η επιστημονική κοινότητα, να εστιάσει σε άλλες εκφάνσεις της νόσου;

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΑΝΟΙΧΤΕΣ" ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...

https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fi1.wp.com%2Falt-right.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F12%2FSweden-Migrants.jpg%3Ffit%3D800%252C532&f=1&nofb=1

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΛΑΚΑΤ: 
"Πάρτε μερικά μαθήματα απο τις 9/11"!!!!

ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

ΑΝΟΗΤΟΙ, ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ, ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ!!!


ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΛΕΗΛΑΤΩΝ ΜΑΣ; ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ‘’ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ’’ ΜΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΕΩΣ & ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ! ΚΙ ΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Ή ΕΣΕΙΣ; ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΑΥΤΟ είναι το ΜΕΓΑΛΟ δράμα. «Τσουνάμι» ακυρώσεων εως 100% στον ελληνικό τουρισμό

Ένας από τους ισχυρότερους πυλώνες της ελληνικής οικονομία ο τουρισμός, δέχεται ισχυρούς κραδασμούς λόγω του κορωνοϊού. Οι ακυρώσεις για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο φτάνουν ακόμα και το 100%, ενώ στο εκρηκτικό κοκτέιλ προστέθηκε και η μη καταβολή από τους tour operators και τα ταξιδιωτικά γραφεία από το εξωτερικό, των προκαταβολών για τις προκρατήσεις....

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters