Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ο δεκάλογος του Καλού Ολιγάρχη

Ο δεκάλογος του Καλού Ολιγάρχη
       

Σε κάθε εγκατεστημένη μορφή εξουσίας, πέραν των νομικών και κατασταλτικών προϋποθέσεων συντήρησης και ενίσχυσης της οικείας τάξης πραγμάτων, αναπτύσσονται και μορφές ιδεολογικής εκλογίκευσης και δικαίωσης της ανισότητας που το σύστημα παράγει. Εάν παρατηρούσαμε με προσοχή τις αντιδράσεις των εκπροσώπων της κομματικής ελίτ, (η οποία συνιστά μια παρασιτική κοινωνική ομάδα που λυμαίνεται τα δημόσια αγαθά, στηριζόμενη στις δυνατότητες που της παρέχει ο αποκλειστικός έλεγχος του κράτους), ενώπιον της επιχειρηματολογίας αποδόμησης των θεμελίων νομιμοποίησης της κυρίαρχης τάξης πραγμάτων και κυρίως της κριτικής που την ταξινομεί στην ολιγαρχική οργάνωση του πολιτεύματος, θα διαπιστώναμε, ότι ανεξάρτητα απ΄ το ιδεολογικό σημείο εκκίνησης, οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, υπερβαίνουν τις επιμέρους ιδεολογικές τους διαφορές, όπου στο εσωτερικό της κομματοκρατίας φαντάζουν αγεφύρωτες, όπως λόγου χάρη, η ένταση μεταξύ δεξιάς-αριστεράς και συσπειρώνονται γύρω από μια ενιαία εννοιολογική πλατφόρμα, με στόχο τη μη διασάλευση της νομοκατεστημένης πραγματικότητας, απ΄ την οποία αντλούν την αυτοτέλεια και τη δύναμή τους, δηλαδή την ολιγαρχική συνθήκη του πολιτεύματος.

Με άλλα λόγια, μόνο ο αληθινά αντισυστημικός λόγος μπορεί να συνενώσει εις βάρος του (Η ισχύς εν τη ενώσει), όλους τους ιδεολογικά αντίθετους μνηστήρες της εξουσίας, οι οποίοι οφείλουν την πολιτική τους υπόσταση στην ύπαρξη της θεμελιώδους και αυστηρής διάκρισης που επιβάλλει η ολιγαρχική φύση του πολιτεύματος, μεταξύ κυβερνόντων και κυβερνωμένων. Ώστε παρατηρούμε τους κομματικούς εκπροσώπους της «δεξιάς», της «αριστεράς» και του «κέντρου», να εγκαταλείπουν τις αμοιβαία εχθρικές τους δια-θέσεις και να ενώνονται για να κατασπαράξουν όποιον δηλώνει εναντίος των κοινών εξουσιαστικών τους συμφερόντων. Το φαινόμενο αυτό, πιστοποιεί τις βαθύτερες, κοινές ιδεολογικές τους καταβολές, αλλά και την αμοιβαιότητα των συμφερόντων τους. Στη συνέχεια, γίνεται μια προσπάθεια να αποκωδικοποιηθούν οι τακτικές ιδεολογικής εκλογίκευσης της ολιγαρχίας.

1) «Η ασύμμετρη απειλή». Επίκληση εξωγενών παραγόντων, φυσικών και υπερπολιτικών νομοτελειών που ακυρώνουν υποτίθεται κάθε νομοθετική ή εκτελεστική πρωτοβουλία και δράση. Η τοποθέτηση αυτή τους δίνει τη δυνατότητα, τη στιγμή που ασκούν την εξουσία και ενώ λαμβάνουν με δική τους ευθύνη τις αποφάσεις, να φανερώνουν τους εαυτούς τους ως καλοπροαίρετες μαριονέτες ενός αδηφάγου και απρόσωπου κόσμου (ελεύθερη αγορά, διεθνείς σχέσεις κλπ), ο οποίος τους εξαναγκάζει σε συμβιβασμό.

2)Το μη χείρον βέλτιστον ενώπιον της καταστροφής. Αφού στηθεί μια ατμοσαφαίρα απόλυτου φόβου, στην οποία δε διαφαίνεται κάποια διέξοδος, είναι εύκολο να υποστούν, στην ατομική ψυχολογία, καθίζηση οι ατομικοί στόχοι και οι προσδοκίες, τα κριτήρια και οι απαιτήσεις, ενώ το «συλλογικό ασυνείδητο» να οδηγηθεί είτε στην πλήρη παθητικότητα, είτε σε συγκυριακές βίαιες αποφορτίσεις του βάρους της απελπισίας που επωμίστηκε. Η διαδικασία αυτή αποσκοπεί στην κατάφαση, από τη συλλογικότητα, της εκάστοτε προκρινόμενης, από την πολιτική ελίτ, ζημιογόνας λύσης μπροστά στην αναφορά μιας επαπειλούμενης ακόμη πιο ζοφερής κατάστασης.

3) Η απαράβατη αρχή της μη γενίκευσης. Για να μετατίθενται οι ευθύνες από τους θεσμούς και τις δομές τους συστήματος, που επιτρέπει τις προσωπικές αυθαιρεσίες των εξουσιαστών, επιλέγονται συγκεκριμένα άτομα που θα αναλάβουν, θέλοντας και μη, το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου. Η συνθήκη αυτή, απαγορεύει στην κοινή λογική την αναγνώριση των προσωπικών ευθυνών, πλην των αποδιοπομπαίων, ενώ ακυρώνει την απόπειρα άσκησης κριτικής στις ζωτικές δομές του συστήματος κυριαρχίας.

4) Ο ουτοπικός χαρακτήρας της ανατροπής. Με το να παρουσιάζονται ως μόνιμες και μη επιδεχόμενες την αλλαγή, κάποιες από τις βασικότερες διαστάσεις του οικονομικού και πολιτικού βίου, χρεώνεται στη σφαίρα της ουτοπίας, κάθε κριτική απόπειρα και πρόταγμα ανατροπής ή έστω μεταρρύθμισης. Έτσι κατοχυρώνεται σαν φυσικός και αναπότρεπτος ο χαρακτήρας της κυριαρχούμενης, απ΄ τους ολίγους, κοινωνικής οργάνωσης και αναιρείται, τουλάχιστον θεωρητικά, η ιστορικότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, η οποία εγκλωβίζεται σε ένα διαρκές παρόν.

5) Η ενοχοποίηση της κοινωνίας. Η χρήση των εκλογών και των γενικότερων θεσμών της ψευδό-δημοκρατίας ως καθαρτηρίου ύδατος για τους διαφόρους εκλεγμένους. Στη βάση αυτού του συλλογισμού, η εκλογική διαδικασία αποτελεί το μηχανισμό, δια μέσου του οποίου οι πολίτες αποφασίζουν για τις ασκούμενες πολιτικές της κυβέρνησης, οι οποίες εξαρτώνται από το προγραμματικό σύμφωνο που συνάπτεται δια της ψήφου μεταξύ αρχόντων και αρχόμενων.

Άρα για τα όποια αποτελέσματα των πολιτικών επιλογών της εκάστοτε κυβέρνησης ευθύνονται οι ψηφοφόροι (με τον τρόπο αυτό ανασυγκροτείται ο αφορισμός του Πάγκαλου, το γραφικό «όλοι μαζί τα φάγαμε». Για να έχει αποτελεσματικότητα το άνωθεν «επιχείρημα», θα πρέπει να αποσιωπηθεί το γεγονός, ότι η ψήφος δεν προσδιορίζει κανενός είδους πολιτικό πρόγραμμα, ότι δεν υποκαθιστά την κυβερνητική βούληση, δηλαδή ότι δεν μπορεί να εμποδίσει την αυτονόμηση της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας, από το εκλογικό σώμα των πολιτών.

6) Η επίθεση στην ηθική συγκρότηση του κρίνοντος. Η ηθική απαξίωση του συνομιλητή σκοπό έχει να επηρεάσει την άποψη των ακροατών για την αξιοπιστία των λεγομένων του. Ψευδή περιστατικά, συκοφαντίες και ύβρεις, συνιστούν το βαρύ οπλισμό των υπερασπιστών του συστήματος κατά των κριτικών του.

7) Το δημοκρατικό επιχείρημα. Αφού κατοχυρώσει ιδεολογικά τη δημοκρατικότητά του, το ολιγαρχικό αυτό πολίτευμα, είναι εξαιρετικά εύκολο να προσάψει στους κριτικούς του εξίσου αυθαίρετα το στίγμα της ολοκληρωτικής ή ισοπεδωτικής ιδεολογικής αφετηρίας. Έτσι όποιος μιλά για την φαυλότητα του πολιτεύματος και την ανάγκη ανατροπής του, ταξινομείται ως θιασώτης εξτρεμιστικών και επικίνδυνων «τελικών λύσεων».

8) Η εκλογική αποχή ερμηνεύεται ως πολιτική αποχή. Η επιλογή του εκλογικού σώματος να εκφράσει την πολιτική του ανυπακοή, προς ένα πολίτευμα που δεν του αναγνωρίζει παρά τη λειτουργία του ως άλλοθι για τις μελλοντικές του αποφάσεις, χαλκεύεται, για να λάβει το νόημα της πολιτικής παθητικότητας και της έλλειψης ενδιαφέροντος για τα κοινά. Το οξύμωρο είναι ότι εγκαλούν τον απέχοντα, διότι κατά την λογική τους δίνει το δικαίωμα σε «άλλους» να αποφασίζουν για τη ζωή του, τη στιγμή που στο υφιστάμενο πολίτευμα, η συμμετοχή στις εκλογές συνιστά ακριβώς της παραίτηση του πολίτη από την ενεργό συμμετοχή του στην πολιτική και την εκχώρηση της πολιτικής του αρμοδιότητας σε «τρίτους».

9) Η προσωρινότητα των μέτρων. Συχνά επικαλούνται τον προσωρινό και κατ’ εξαίρεση χαρακτήρα των όσων μέτρων λαμβάνουν για την προάσπιση των ταξικών τους συμφερόντων. Η έκφραση «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» βρίσκει στο σημείο αυτό το πλήρες νόημά της.

10) Η αριστοκρατική αρχή ως κανόνας μετοχής στην πολιτική εξουσία. Το παραδοσιακό μοντέλο της πλατωνικής ηγεσίας, επανέρχεται για να στηρίξει τον ολιγαρχικό χαρακτήρα του πολιτεύματος. Συνοπτικά υποστηρίζεται, πως οι άνθρωποι διακρίνονται μεταξύ τους από το αν είναι «κάτοχοι» ή όχι της πολιτικής αρετής. Η ηγετική ικανότητα αφορά μια μικρή μερίδα ανθρώπων σε κάθε κοινωνία. Οι πολλοί είναι ακατάλληλοι να άρχουν, εξαιτίας των παθών τους, της αμορφωσιάς και της λογικής τους ανεπάρκειας. Για τους λόγους αυτούς λοιπόν θα πρέπει οι πολλοί να αρκεστούν, το πολύ στην νομιμοποίηση των πολιτικών τους ηγεμόνων και να αφήσουν το πεδίο της πολιτικής εξουσίας στους ολίγους, ικανούς και ηθικά ακέραιους.

Όσοι χρησιμοποιούν αυτής της τάξεως την υπερασπιστική, προς την ολιγαρχία, γραμμή, αδυνατούν να απαντήσουν στα καίριας σημασίας ζητήματα που θέτει η ίδια η προβληματική τους. Όπως για παράδειγμα στο τι εννοούν με τον όρο πολιτική αρετή-ικανότητα και υπό ποιους όρους μπορεί να πιστοποιηθεί, η πολιτική αυτή ικανότητα σε συγκεκριμένα πρόσωπα; Τέλος, πως είναι εφικτό οι ακατάλληλοι για μετοχή στην αρχή της διακυβέρνησης πολίτες να αναγνωρίζονται ως πηγή των εξουσιών και εκλογείς των ηγετών τους;

Εκτός κι αν αποδεχτούμε την χυδαία ταυτολογία του κοινωνικού δαρβινισμού, ο οποίος αντιστρατευόμενος την κοινή λογική, είναι σε θέση να παραποιήσει την αιτιώδη συσχέτιση των πραγμάτων, κάνοντας δηλαδή τα αποτελέσματα να προηγούνται της αιτίας τους. Η ταυτολογία έχει ως εξής: Η αποκρυστάλλωση σχέσεων ανισότητας, έρχεται εκ των υστέρων να επιβεβαιώσει την ποιοτική ανωτερότητα των ισχυρών, η οποία υποτίθεται προηγείται της αποκρυστάλλωσής της (Ο πολιτικά ικανός, είναι ο ισχυρός πολιτικά και ο ισχυρός πολιτικά είναι ο πολιτικά ικανός). Φυσικά, ο κατάλογος μπορεί να διευρύνεται προς το άπειρο συνεχώς.

Σε όσα προηγήθηκαν, επιχειρήσαμε απλώς να συνοψίσουμε με κριτικό τρόπο τις σημαντικότερες τακτικές των κομματικών επιτετραμμένων, ώστε να μεταμφιέζουν, τα αμιγώς ιδιοτελή τους συμφέροντα, σε υψηλές αξίες και τις ταξικές του στρατηγικές σε λειτουργήματα με κοινωνικό περιεχόμενο, επιτυγχάνοντας έτσι τον εκβαρβαρισμό της πολιτικής και την περιθωριοποίηση των μαζών στα «υπόγεια» της ιστορίας. Το ερώτημα που προκύπτει, από όσα έχουν εκτεθεί, είναι, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, αφού αποδομηθούν τα βασικά επιχειρήματα της ολιγαρχίας, τι άλλο θα μπορούσε η ίδια να αντιτάξει ως πρώτο και έσχατο στήριγμα της ιδεολογικής της συνοχής; Ας περιμένουμε λοιπόν την απάντηση στην πρόκληση που της θέτουμε. @ Σωτήρης Αμάραντος / Οκτώβριος 2015

caviar-dark-beads-03-04-12

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση

Οι πρώτες ημέρες των γιορτών της χριστουγεννιάτικης περιόδου είχε δύο χαρακτηριστικά: Το πρώτο είναι ότι γέμισαν οι χειμερινοί προορισμοί με τουρίστες. Το δεύτερο ότι έγινε χαμός στην αγορά με τους πολίτες μαζικά να βγαίνουν βόλτα, να ψωνίζουν, να γεμίζουν μαγαζιά και πάρκα. Αν ερχόταν τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων ο Σόιμπλε στην Ελλάδα είναι σίγουρο ότι θα είχε μπει στο Δρομοκαϊτειο για το υπόλοιπο της ζωής του. Αν δε έκανε μια βόλτα στα Ζαγοροχώρια ή στην πανάκριβη Αράχοβα, γνωστή και ως «χειμερινή Μύκονο», μπορεί να έκανε και κανένα χαρακίρι έξω από κάποιο πολυτελές σαλέ.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την κίνηση στην Αράχοβα αλλά και από τους δρόμους των μεγάλων πόλεων την Κυριακή που ήταν ανοικτά τα καταστήματα, δεν παραπέμπουν σε καμιά περίπτωση σε χώρα χρεοκοπημένη. Σε μια οικονομία που έχει καταστραφεί, που ζουν οι πολίτες σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας και που το πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας του ΣΥΡΙΖΑ είναι «μάννα εξ ουρανού». Όχι, αυτή η Ελλάδα δεν έχει καμιά σχέση με την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία της κρίσης και πολύ περισσότερο με καμιά βαλκανική χώρα. Δεν είμαστε Βουλγαρία, ούτε Αλβανία.

«Η φτώχεια θέλει καλοπέραση» θα πει κανείς. Ή ότι υπάρχουν και χιλιάδες άλλοι που πεινάνε, που ζουν σε τραγικές συνθήκες. Πράγματι έτσι είναι, όμως, και πάλι μια κοινωνία στα δύο δεν είναι μια κοινωνία φτωχοποιημένη. Δεν είναι μια χώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πεθαίνει στους δρόμους για ένα κομμάτι ψωμί.

Οι χιλιάδες που πήγαν στην Αράχοβα, το Μέτσοβο, τα Ζαγόρια ή στο Mall, το Golden και τα καταστήματα στην Ερμού, στο Χαλάνδρι ή στην Κηφισιά είχαν χρήματα για ξόδεμα. Είναι τα «μαύρα» που έβγαζαν επί χρόνια; Είναι οι καταθέσεις που έφυγαν από τις τράπεζες; Είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μια χαρά τον μισθό τους, ενώ χιλιάδες άλλοι συνεχίζουν να κάνουν πονηρές μπάζες; Είναι ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός οικογενειών των βορείων προαστίων κι όχι μόνο που δεν τους άγγιξε η κρίση; Είναι αυτή η ψευτογκλαμουριά που πασάρεται ακόμη στα ιλουστρασιόν περιοδικά; Ότι κι αν είναι αυτό που ζει η Ελλάδα δεν είναι ανθρωπιστική κρίση, όπως ήταν το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει την εξουσία. Φτωχοί πάντα θα υπάρχουν. Πεινασμένοι που θα τρέχουν σε συσσίτια θα υπάρχουν. Μανάδες που δεν θα έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους και οι συνταξιούχοι που θα περνάνε δύσκολα.

Όμως, θα υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού που δεν έχει βάλει μυαλό μετά από έξι χρόνια κρίσης. Μετά από απίστευτες περικοπές, θυσίες, λιτότητα, απειλές και φόβοι για έξοδο από το ευρώ. Κλειστές τράπεζες και κεφαλαιακοί περιορισμοί, απλήρωτοι μισθοί και χρέη. Μα καλά, κανείς δεν έβαλε μυαλό να κρατήσει όσα χρήματα του απέμειναν; Να πληρώνει τα χρέη του στο κράτος; Να καλυτερεύει τη ζωή του και των παιδιών του χωρίς να μοιάζει στην Μενεγάκη που πήγε Μαλδίβες ή στον Καραμανλή που πνίγει τον πόνο του στα χειμερινά θέρετρα.

Εντάξει, η φτώχεια θέλει καλοπέραση αλλά δεν μπορεί σε μια χώρα που παλεύει να σταθεί στα πόδια της οι πολίτες της να αδιαφορούν για την επόμενη ημέρα και να περιμένουν το τσεκ των δανειστών. Αυτός ο άκρατος ευδαιμονισμός που καλλιεργήθηκε στα χρόνια των παχιών αγελάδων, αυτό το τεράστιο πάρτι διαφθοράς, υψηλών μισθών ακόμη και για τους ανίκανους, ενός τεράστιου κράτους σπάταλου και αργοκίνητου, μιας παραοικονομίας χωρίς προηγούμενο. Αυτές ήταν οι βάσεις της Ελλάδας όλα τα προηγούμενα χρόνια. Κι αντί να βάλουμε μυαλό, αντί να γίνουμε μυρμήγκια αντί για τζίτζικες συνεχίζουμε να άδουμε ενώ οι οικίες μας καταστρέφονται.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας !!!

Και μια διευκρίνιση: στην αριστερή Ελλάδα ανίκανοι δεν υπάρχουν. Όλοι είναι ικανοί για όλα. Είναι βασική αρχή αυτό. Κι αφού αξιωματικά όλοι είναι ικανοί πρέπει και να αμείβονται ανάλογα (μα βάση τις φανταστικές τους ικανότητες και όχι τις πραγματικές τους ενέργειες.)



http://terrapapers.com/?p=35545

Ο ίππος είναι άλογο;

Ο ίππος είναι άλογο;
 
 Από τα βάθη των αιώνων ο ίππος υπήρξε φίλος, βοηθός, συνοδός του ανθρώπου. Τόσο πολύ συνυφάνθηκαν οι ζωές τους, που από αυτήν την ταύτιση δημιουργήθηκαν οι Κένταυροι, μισοί άνθρωποι-μισοί ίπποι, ρωμαλαίοι, γενναίοι, ευφυείς. Οι απολιθωμένοι σκελετοί, που βρέθηκαν σε διάφορα γεωλογικά στρώματα της ευρώπης, αποδεικνύουν ότι ο ίππος ζούσε στα μέρη αυτά πολύ προτού εμφανισθεί ο άνθρωπος και συνεχίζει να ζει ακόμη. Πράγμα που σημαίνει ότι ο ίππος είναι σθεναρό ζώο που ανθίσταται ακόμη και στις γεωλογικές ανακατατάξεις…

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ώτα του, που μπορούμε να πούμε ότι είναι ο καθρέφτης της ψυχής του. Από τη θέση τους μπορεί να καταλάβει κανείς την ψυχική κατάσταση του ζώου και από την κίνησή τους το βαθμό της νευρικής του υπερδιέγερσης. Ωτα προτεταμένα εκφράζουν φόβο, ώτα ανορθωμένα προδίδουν ανησυχία, ώτα κατεβασμένα σημαίνουν ηρεμία, ώτα στραμμένα προς τα έξω μαρτυρούν οργή. Οι κινήσεις του ίππου είναι λεπτές και εκδηλώνουν ευγένεια, υπερηφάνεια αλλά και ισχύ. Η νοημοσύνη, η αντίληψη και η καλωσύνη του είναι μεγάλες.

Οι αρετές του οδήγησαν τον άνθρωπο να τον διαλέξει ως ανεκτίμητο σύντροφο, να τον υμνήσει στα έπη του, να χαράξει το σχήμα του σε βράχους, να σμιλέψει την αρμονική μορφή του σε διάφορα υλικά και να τον ζωγραφίσει σε πίνακες μεγάλης αισθητικής αξίας. Ο καλπασμός του υπήρξε πηγή έμπνευσης μουσικών και ποιητών. Υπήρξε έναυσμα για χορογραφίες.

Στην ελληνική ονοματοδοσία ο ίππος κατέχει εξέχουσα θέση ως πρώτο ή δεύτερο συνθετικό ονομάτων. Ο Αριστοτέλης αναφέρει ότι ο Ηρακλής είχε 71 γιούς και μία κόρη. Σύμφωνα με το αριθμοσοφικό σύστημα του Πυθαγόρα 71=7+1=8, 8+1 (κόρη)=9. Το εννέα θεωρείται ότι είναι ο αρiθμός της υπέρτατης σοφίας. Αξιο παρατήρησης είναι ότι στο όνομα πολλών από τους γιούς του Ηρακλή περιέχεται ο ίππος. Οπως: Εράσιππος (ο αγαπών τον ίππο), Κτήσιππος (που κατέχει, εξουσιάζει τον ίππο), Μενιππίδης (που έχει το σφρίγος του ίππου), Ιππεύς (άξιος ιππεύς), Ιππόδρομος (ο έφιππος δρομεύς), Ίππωτος (αυτός που έχει τα χαρακτηριστικά των ώτων του ίππου).

Ο κατάλογος των ονομάτων με συνθετικό τον ίππο είναι μακρύς. Είναι προφανές πως τα χαρακτηριστικά, τις δεξιότητες και τις αρετές του ίππου εθαύμαζαν οι έλληνες και ήθελαν να τα εμφυσήσουν στους απογόνους τους. Εύλογα τίθεται, λοιπόν, το ερώτημα εάν ο ίππος εκτός των φαινομενικών υποκρύπτει και μυστηριακές ιδιότητες. Θα επανέλθω αργότερα σε αυτό. Εδώ θα αναφέρω κάποια ονόματα προσώπων. Θα παραλείψω το μεγάλο πλήθος των τοπωνυμίων με συνθετικό τον ίππο για την οικονομία του χώρου και του χρόνου. Είναι προφανές ότι κανένα άλλο όνομα ζώου δεν συμπεριελήφθηκε σε ονόματα προσώπων όσο αυτό του ίππου. Ετσι έχουμε:

την Αγανίππη (*αγανός*-που έχει ήπιο ίππο)

Τον-την Αγριππίνο-η (*αγρεύω*-που κατέχει τον ασκημένο στο κυνήγι ίππο)

τον Αθάνιππο (τον μη αποθνήσκοντα ίππο)

τον Αλεξιππίδα (*αλέξω*-που τιθασσεύει τους ίππους)

τον Ανάξιππο (βασιλέα των ίππων)

τον Βάθιππο (*βαθύς*-τον έχοντα σώφρονα ίππο)

τον Δαμάσιππο (τον δαμάζοντα τον ίππο)

τον Δέξιππο (τον κατέχοντα τον δεξιό ίππο)

την-τόν Διωξίππη-ο (*διώκειν άρμα*-αυτόν που ελαύνει τους ίππους)

την-τον Ερμίππη-ο ( *έρμα*-τον προστάτη των ίππων)

τον Ευάρχιππο (τον καλώς κυβερνώντα τους ίππους)

τον Ευδάμιππο (*δαμάω*-τον καλώς τιθασσεύοντα τους ίππους)

τον Ευξένιππο (*εύξενος*-τον έχοντα φιλικό προς τους ξένους ίππο)

τον Εφιππο (ιππέα)

την-τον Ζευξίππη-ο (τον καλώς ζευγνύοντα τους ίππους)

τον Ηγήσιππο (*ηγέομαι*-τον οδηγούντα τον ίππο)

τον Ηριππίδα (τον έχοντα ήρι*πρωινός, εαρινός, ζωηρός* του ίππου-*ηρανός*)

τον Θέρσιππο (τον έχοντα θερμό αίμα-πύρινο λόγο *θέρος*)

τον Θούδιππο (τον κατέχοντα ροϊκό ίππο-*θούδωρ*)

τον Ικαρομένιππο ( τον κατέχοντα ίππο με το μένος του Ικάρου)

τον Κλειπίδδη (τον έχοντα τη δόξα του ίππου)

τον Κυάνιππο (τον έχοντα κυανούν ίππον)

την Κυδίππη (την έχουσα φημισμένο ίππο-*κύδιμος*)

τον Λεύκιππο, τον Μελάνιππο, τον Μελίσιππο ( τους έχοντες αντίστοιχα λευκό, μαύρο και γλυκύ-ήπιο ίππο)

την Μενίππη (την έχουσα την ανδρεία του ίππου)

τον-την Νίκιππο –η ( αυτόν που καταφέρνει νίκη με τον ίππο του)

την-τον Ξανθίππη-ο (τον έχοντα ξανθόν ίππον)

τον Ονήσιππο (χρήσιμο ίππο)

τον Όρσιππο (τον εξεγερμένο *όρνυμι* ίππο)

τον Πασιππίδα (που κατέχει ίππο, τον οποίο όλοι φροντίζουν)

τον Παύσιππο (που καταπραϋνει την ορμή του ίππου)

την Πυρίππη (την έχουσα έμπυρο ίππο)

τον-την Ρόδιππο-η (τον κατέχοντα κόκκινο ίππο)

τον Σάμιππο (τον κατέχοντα υψηλό *σάμος* ίππο)

τον Σπεύσιππο (τον κατέχοντα σπεύδοντα ίππο *σπεύδε βραδέως*)

τον Ταράξιππο (τον κατέχοντα ίππο που διαταράσσει, χλιμιντρίζει)

τον Φαίνιππο (τον κατέχοντα φωσφόρο ίππο)

τον Φίλιππο (τον φιλικώς διακείμενο προς τους ίππους)

τον-την Χρύσιππο-η (τον κατέχοντα χρυσό ίππο)

τον Ιππαγόρα (που διακηρύσσει τα του ίππου)

τον Ιππάλκιμο (τον κατέχοντα γενναίο-ρωμαλαίο ίππο)

την Ιππαρέτη (που κατέχει την αρετή του ίππου)

την Ιππαρχία (που άρχει των ίππων)

τον Ιππαρχίδη (που διευθύνει τους ίππους)

τον Ίππασο (που ελαύνει το άρμα -*ιππασία*)

τον Ιππημολγό (τον ικανό να ελαύνει τους ίππους την νύχτα)

τον Ιππία (τον φέροντα χαρακτηριστικά του ίππου)

τον Ιπποδάμαντα και την Ιπποδάμεια (που δαμάζουν τους ίππους)

την Ιπποδίκη (που δικάζει τους ίππους)

τον-την Ιππόθοο-η, ομοίως τον Ιπποθόωνα (που κατέχει τον ταχύ ίππο *θέω*)

τους Ιπποκενταύρους (εδώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον ίππο, 2/3 ίππου, 1/3 ανθρώπου)

τον Ιπποκλείδη (τον κατέχοντα την κλείδα – τον εξουσιάζοντα τον ίππο)

τον Ιπποκλή και τον Ίπποκλο (τους κατέχοντες την δόξα του ίππου)

τον Ιπποκορυστή (τον έφιππο πολεμιστή φέροντα περικεφαλαία *κόρυς*)

τον Ιπποκόωνα (τον κατέχοντα τον παρατηρητικό ίππο *κοέω*)

τον-την Ιπποκράτη και τον Ιπποκρατίδα (τους κατέχοντες τους κραταιούς-ισχυρούς ίππους)

τον-την Ιπομέδωνα –ουσα (τον προστατεύοντα-κυβερνώντα τους ίππους *μέδων*)

τον Ιππολοχίδα και τον Ιππόλοχο (τους κατέχοντες έφιππο λόχο)

τον-την Ιππόλυτο –η (αυτόν που λύει-απελευθερώνει τους ίππους)

τον Ιππόμαχο (που μάχεται έφιππος)

τον Ιππομένη (που έχει την ανδρεία του ίππου)

τον Ιππόνικο (που εξασφαλίζει νίκη με τον ίππο του)

τον-την Ιππόνοο –η και τον Ιππονοϊδα (τους έχοντες την αντίληψη του ίππου)

την Ιππονόμη (που κατέχει τους νόμους που απορρέουν από τις αρετές του ίππου)

τον Ιπποσθένη (τον κατέχοντα το σθένος του ίππου)

τον Ιππόστρατο (τον κατέχοντα δύναμη ίση με ένα στρατό εφίππων)

τον Ιπποτάδη, τον Ίππωτο, τον Ιππότη, τον Ιποτίωνα (αυτούς που είναι έμπειροι στην ηνιόχηση ίππων)

τον Ίππυλο (τον φυλάττοντα ή έχοντα πρόσβαση στην πύλη του ίππου)

τον Ιππύν (τον έχοντα τεκνογόνο-γόνιμο ίππο *υιός*)

την Ιππώ και τον Ίππωνα (τους κατέχοντες τις δεξιότητες των ίππων)

τον Ιππώνακτα (τον βασιλέα-άνακτα των ίππων)

Aν επιχειρήσουμε να προσεγγίσουμε την ετυμολογία του λήμματος «ίππος» θα βρεθούμε μπροστά σε ένα πλήθος υποθέσεων για τις ρίζες του. Κατά το λεξικό της Eλληνικής Γλώσσης Liddell-Scott ο αρχικός τύπος είναι ικFος, στα σανσκριτικά asvas, λατινικά equus, γοτθικά ashus κλπ. Στο δε λεξικό της Αρχαίας Ελληνικής του Σταματάκου παρατίθενται οι σανσκριτικοί τύποι asvah και aspo και διάφοροι άλλοι περσικοί, λατινικοί κλπ. Αναφέρεται όμως ότι ανεξήγητο παραμένει το –ι και το δασύ πνεύμα.

terrapapers.com_parthenon-horses- EOS AURORA

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση επιχειρεί η Μάρω Σολομή

Στα σανσκριτικά asva σημαίνει ίππος

Από τη ρίζα as που σημαίνει έρχομαι-φθάνω ταχέως- διεισδύω, αν το s μετατραπεί σε κ προκύπτει η λατινική λέξη equus. Από το ak της σανσκριτικής προκύπτει επίσης το ικ του δασυνομένου ρήματος ίκω, που σημαίνει επίσης έρχομαι-φθάνω είτε επί τόπου ή επί χρόνου. Ισως το ικ προστιθέμενο στο ουσιαστικό «πους» να συνθέτει τη λέξη ίκπος-ίππος. Στα σανσκριτικά εξ άλλου οι δύο asvin είναι οι δύο έφιπποι θεοί της ιατρικής.

Στο αέτωμα του ιερού του Ασκληπιού στην Επίδαυρο παρουσιάζεται στο κέντρο ο Ασκληπιός, στα δεξιά του ένας Κένταυρος (ίσως ο Ιπποκράτης) και στα αριστερά του μια αμαζόνα (η Ιππολύτη).  Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα ερμηνεία μας δίνει ο Ευστάθιος (12ος μ.κ.ε. αιώνας) στο βιβλίο του «Παρεκβολαί εις την Ομήρου Ιλιάδα και Οδύσσεια»: «Ιππος, το ζώον ότι παρά το ίπτασθε τοις ποσί λέγεται και δυσί Π γράφεται και δει ο ίππος τω Ηλίω ανάκειται ως ταχυτάτω ταχύτατος. Και ότι και τοις ποταμοίς ωκείωται δια την ωκύτητα ή δια το φίλυδρον του ζώου».

Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψετε να προβώ σε μια αυθαιρεσία, που θα την ονομάσω «αιρετικό στοχασμό». Με απασχόλησε ο κραδασμός από τον καλπασμό του ίππου. Αναρωτήθηκα κατά πόσον αυτός ο κραδασμός δημιουργεί δονήσεις στο περιβάλλον μας και εντός μας, οι οποίες οδηγούν σε ανάταση και αφύπνιση. Οπως επίσης εάν υπάρχει ομοιοκραδασμικότητα ανάμεσα στον καλπασμό και το χλιμίντρισμα του ίππου.

Οταν ο ίππος καλπάζει, η δύναμη με την οποία χτυπά το έδαφος με την οπλή του, αντιστρέφεται και τον εκτινάσσει στον αέρα. Λαμβάνει, λοιπόν, τη γήινη δύναμη, την εκτινάσσει στον αέρα-αιθέρα και από εκεί την παραλαμβάνει εμπλουτισμένη με αιθερικά στοιχεία και την μεταφέρει εκ νέου με δύναμη στη γη. Παρατηρώ επίσης ότι σχηματικά το Ι του ίππου είναι μια κατακόρυφη ευθεία γραμμή, που προφανώς σημαίνει άνοδο από τη γη. Το πρώτο Π παγιώνει αυτήν την άνοδο. Το δεύτερο Π παγιώνει την επαναφορά και την κάθοδο προς τη γη όπου ολοκληρώνεται με το Ο η διαδικασία μετουσίωσης και αμέσως μετά επισφραγίζεται με το συριστικό Σ –κεραυνό του Διός.

Στην ελληνική μυθολογία εξ άλλου ο Πήγασος (μετάβαση * ΠΗ*,εις την γη *ΓΑ*,του κεραυνού της σοφίας *ΣΟΣ*), ο φτερωτός ίππος, όταν χτυπούσε με την οπλή του το έδαφος ανάβλυζαν πηγές – ενεργειακές πηγές, πηγές έμπνευσης, ενόρασης, ενατένισης, που από κάπου αλλού με τα φτερά του τις κόμιζε στη γη.

Ας δούμε τώρα τι μας παρέδωσε ο Πλάτων στον «Φαίδρο». Διαλεγόμενος ο Σωκράτης με το Φαίδρο φέρεται να λέει:  «Ομοιάζει ακριβώς η ψυχή με δύναμιν σύμφυτον αποτελουμένην από ζεύγος πτερωτών ίππων και από ηνίοχον. Αλλ’ οι μεν ίπποι και οι ηνίοχοι όλοι των θείων όντων και οι ίδιοι είναι αγαθοί και ευγενούς καταγωγής, των δε άλλων εμψύχων είναι μικτοί (αγαθοί και κακοί κατά την φύσιν) και πρώτον μεν ο ηνίοχος ημών (των άλλων) διευθύνει ζεύγος ίππων αλλ’ ευρίσκει ότι του είναι ο μεν είς ίππος εξαίρετος και από εξαίρετον γένος, ο δε έτερος αντίθετος του πρώτου και από κακόν γένος. Επίπονος, λοιπόν, κατ’ ανάγκην και δύσκολος η ηνιόχησις του ιδικού μας ανθρωπίνου οχήματος».

Στην έρευνα της ηνιόχησης του ανθρωπίνου οχήματός μας, τολμώ να πω ότι εντάσσεται και η παράδοση του Δούρειου ΄Ιππου των Αχαιών για την άλωση της Τροίας. Ο υποτιθέμενος κενός Δούρειος Ίππος ηνιοχείται εκ των έσω από τους ανδρειότερους των Αχαιών, οι οποίοι κατατροπώνουν τον εχθρό με πρωτότυπη και ευφυή στρατηγική.

Εξυμνείται, λοιπόν, εδώ ο θρίαμβος του ίππου.

Ο θρίαμβος της θεϊκής ελλόγου δυνάμεως, της ενυπάρχουσας στο ανθρώπινο όχημά μας.

Ο θρίαμβος της ψυχής.

Συναγόμενο συμπέρασμα: Ο ίππος δεν είναι άλογο!

Ο Δούρειος Ίππος

Ο Δούρειος Ίππος (δούρειος=ξύλινος) στην ελληνική μυθολογία είναι κατασκευή εμπνευσμένη από τον Οδυσσέα, ένα ξύλινο άλογο-κρύπτη. Σκοπός του Οδυσσέα ήταν να παραπλανηθούν οι Τρώες και να το εκλάβουν ως δώρο και ως δείγμα καλής θελήσεως και ειρήνης από τους Αχαιούς. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μια κατασκευή που έκρυβε εντός της τους σημαντικότερους αρχαίους Έλληνες ήρωες. Εκείνοι, μετά την είσοδο του ίππου στην Τροία, βγήκαν από αυτόν και άνοιξαν τις πύλες στους υπόλοιπους, προκειμένου να ξεκινήσει η λεηλασία της πόλης. Στις πρώιμες αναπαραστάσεις του 8ου και 7ου π.κ.ε. αιώνα παρουσιάζεται ως πελώρια κατασκευή με σειρά ανοιγμάτων, ενώ ο αριθμός των πολεμιστών που περιελάμβανε ποικίλλει, ανάλογα με την αφήγηση και τον ποιητή.

Η έκφραση Δούρειος Ίππος σήμερα υποδηλώνει είσοδο με τέχνασμα, δόλο και πονηρία.

Οι Αχαιοί προετοιμαζόμενοι για την άλωση της Τροίας ετοιμάζουν το ξύλινο άλογο και χαράζουν επάνω του την επιγραφή Έλληνες, Αθηνά χαριστήριον. Με τον Οδυσσέα επικεφαλής κρύβονται οι γενναιότεροι των Αχαιών και μαζί τους ο κατασκευαστής του αλόγου Επειός. Ο υπόλοιπος στρατός, προκειμένου να πείσει τους Τρώες για την αναχώρησή του βάζει φωτιά στο στρατόπεδο και τις εγκαταστάσεις του, επιβιβάζεται στα πλοία και κρύβεται στην Τένεδο για να μην είναι ορατός από την Τροία. Οι Τρώες πεπεισμένοι από τον κατάσκοπο των Αχαιών Σίνωνα και βλέποντας την επιγραφή, θέλουν να φέρουν το ξόανο εντός των τειχών της πόλης, προκειμένου να αντικαταστήσουν το κλεμμένο από τον Οδυσσέα Παλλάδιο.

Στην απόφαση αντιστέκεται ο Λαοκόων, που γνωρίζει ως μάντης ότι ο ίππος είναι τέχνασμα των Αχαιών και προοιωνίζει τον χαμό της Τροίας. Τον Λαοκόοντα και έναν από τους γιους του καταβροχθίζουν δύο φίδια σταλμένα από τον Απόλλωνα που έρχονται από τη θάλασσα. Κατά άλλη εκδοχή, τα φίδια έστειλε ο θεός Ποσειδώνας. Οι Τρώες διασκεδάζουν, θεωρώντας ότι η πολύχρονη δοκιμασία τελείωσε και πέφτουν σε ύπνο βαθύ. Η μόνη που αντιλαμβάνεται την αλήθεια είναι η Ελένη, η οποία προσπαθεί μάταια να εξαναγκάσει με τρόπο μαγικό τους Αχαιούς να μιλήσουν και να αποκαλυφθούν, μιμούμενη τις φωνές των γυναικών τους. Οι κρυμμένοι Αχαιοί την ώρα που ανέτειλε η Σελήνη βγαίνουν από το άλογο, ανοίγουν τις πύλες για τα στρατεύματα που είχαν κρυφτεί στην Τένεδο και επιδίδονται σε γενοκτονία! Άδικα η Κασσάνδρα, φώναζε πως µέσα στην κοιλιά του ήταν κρυµµένοι Αχαιοί. Κανένας δεν την πίστευε. Κι ένας Τρώας, ο Λαοκόoντας, που ήταν ιερέας του Απόλλωνα, είπε: «Να φοβάστε τους Αχαιούς ακόµη κι αν σας φέρνουν δώρα».

Ο Δούρειος ίππος ως συμβάν ανήκει στον Τρωικό πόλεμο, όπως τον αφηγείται ο Βιργίλιος στο έπος της Αινειάδας. Τα γεγονότα που αφηγείται στην προκειμένη περίπτωση λαμβάνουν τόπον μετά την Ιλιάδα του Ομήρου και πριν την Οδύσσεια και την κύρια αφήγηση της Αινειάδας. Στα έπη Ιλιάς Μικρά και Ιλίου Πέρσις προβάλλεται ως κατασκευαστής του αλόγου ο Επειός, ο γιος του Πανοπέα από τη Φωκίδα, κατόπιν συμβουλής της ίδιας της Αθηνάς. Ο Επειός ασήμαντη πολεμικά προσωπικότητα, δεν αναφέρεται στις μάχες της Ιλιάδας, καθώς κατ’ ομολογία του ίδιου δεν είναι ιδιαίτερα ικανός με το αντικείμενο του πολέμου.

Στην ελληνική παράδοση ο ίππος  γενικά κατέχει ιδιαίτερη θέση. Η αγάπη των Ελλήνων διαφαίνεται από τους μυθικούς χρόνους. Πολλοί αρχαίοι ημίθεοι και Βασιλείς διέπρεψαν με ονομαστά άλογα όπως ο Ηρακλής, ή ο Περσέας με τον περίφημο φτερωτό Πήγασο, αλλά και ο Αλέξανδρος με τον ονομαστό Βουκεφάλα, που τον μετέφερε μέχρι την Ινδία. Οι αρχαίοι Έλληνες γλύπτες άρχισαν πρώτοι να παρουσιάζουν τη τέλεια τέχνη τους σμιλεύοντας σε μάρμαρο τέλειους ίππους στολίζοντας τους καλλίτερους ναούς τους, όπως τον Παρθενώνα κι ιερούς χώρους όπως την Ελευσίνα. Σήμερα ακόμη οι ωραιότεροι αδριάντες θεωρούνται εκείνοι των έφιππων που στολίζουν τις κυριότερες πλατείες των πόλεων.

Στη λαϊκή ελληνική συνείδηση ο ίππος έχει συνδεθεί με ιδιαίτερα χαρίσματα αλλά και με πλήθος από δοξασίες. Όπως για παράδειγμα αν χλιμιντρίζει στον ύπνο του το άλογο θα πεθάνει τ΄ αφεντικό του, ή ανάλογα με το χλιμίντρισμα προαναγγέλλει τη μεταβολή του καιρού. Στους ίππους οι Έλληνες δίνουν διάφορες ονομασίες όπως Καράς, Ρούσος, Ψαρρής, Ντορής, Μπάλιος, Μελίσσης που περισσότερο έχουν να κάνουν με το χρώμα του τριχώματος τους. Στα Μεσαιωνικά ποιήματα τα λεγόμενα Ακριτικά, κυριαρχούν τα ονόματα Γρίβας, Μαύρος και Πέπανος. Πολλά επίσης κλέφτικα τραγούδια κάνουν αναφορά σε άλογα με την έννοια του πιστότερου συντρόφου του πολεμιστή που δεν τον εγκαταλείπει ακόμα και τραυματισμένο προτρέποντάς τον μάλιστα να καβαλικέψει και πάλι για να συνεχίσουν. Χαρακτηριστικό το ακόλουθο λυρικό δημοτικό σε απάντηση του κατάκοιτου ήρωα προς τον αγαπημένο του σύντροφο:

-Δεν μπορώ καημένε γρίβα, γιατί μ΄ έχουν λαβωμένο,

στη καρδιά πετυχημένο.

Σύρε σκάψε με τα νύχια, με τ΄ αργυροπέταλά σου,

τράβηξέ με, με τα δόντια, ρίξε με μέσα στο χώμα.

Έπαρε και τ΄ άρματά μου, δώσε τα στα γονικά μου,

Έπαρε και το μαντήλι, το χρυσό μου δακτυλίδι,

να τα δώσεις της καλής μου, να με κλαίει σαν τα βλέπει.

@ Πολυξένη Δελλή / Βάσια Ζαριφοπούλου

terrapapers.com_Cavalcade_west_frieze_Parthenon

terrapapers.com_Pottery_Horse_and_chariot_Late_Bron

terrapapers.com_Vatican_G_23_Group_-_Black-figure_Pseudo-Panathenaic_Amphora_-_Walters_482105_-_Detail_B

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

terrapapers.com_pgasos 1

terrapapers.com_pgasos 3

terrapapers.com_pgasos 4

terrapapers.com_pgasos

terrapapers.com_parthenon-horses- EOS AURORA 3

terrapapers.com_knosos ipos

terrapapers.com_Horse-head_amphora_Staatliche_Antikensammlungen_1362_side_A

terrapapers.com_ ippoi

terrapapers.com_alloga

terrapapers.com_Athena_workshop_sculptor_Staatliche_Antikensammlungen_2650

terrapapers.com_dourios ippos


       
 
http://terrapapers.com/?p=38064

Chemtrails: Morgellons κι Εξωτικά Όπλα

                                Chemtrails: Morgellons κι Εξωτικά Όπλα 

“Ο άνθρωπος δεν μπορεί να δει με τα μάτια του, αν ο νους του είναι τυφλός”

NanoBots, Morgellons, Βιοέντομα και Γενετικοί Δείκτες

Αεροψεκασμοί, Μετεωρολογικός Πόλεμος

Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρομάρα τους) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω. Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται; Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για «επιστημονικούς σκοπούς» (τώρα γελάστε παρακαλώ). Αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό, που αφήνουν πίσω τι είναι άραγε; «Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους» όπως δικαιολογούνται; Αλλά πριν το 1998 δεν υπήρχαν ούτε παγωμένα καυσαέρια ούτε γραμμές στον ουρανό, μετά το 1998 άρχισαν να παγώνουν τα καυσαέρια !!! Αλλά … ας δούμε μερικά αποτελέσματα από την «λουκουμόσκονη» που σε ψεκάζουν για να γλυκάνουν την άχαρη ζωή σου.

Για όλους εσάς που νομίζετε ότι όλα αυτά γίνονται σε χώρες μακρινές κι εξωτικές, διαβάστε γι’ αυτά που συμβαίνουν στη γειτονιά μας, δίπλα στο σπίτι μας. Το παρακάτω, σαν είδηση, δημοσιεύτηκε στα πολύ ψιλά γράμματα των ελληνικών εφημερίδων των ημερών εκείνων. Ο ρόλος του αμερικάνικου πυραυλοφόρου καταδρομικού USS Cape St George, κλάσης Ticonderoga, που παρεμβλήθηκε μεταξύ ελληνικών και τουρκικών ναυτικών δυνάμεων στο Αιγαίο στα μέσα Νοεμβρίου 1994, όταν βρισκόταν σε εξέλιξη οι παράλληλες ασκήσεις Νηρηίς 94 και Θαλασσόλυκος 94, δεν περιορίστηκε σε αυτόν του διαιτητή ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Οι ελληνικές αρχές υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά η ύπαρξη τοπικά, εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών (ένταση ανέμου πάνω από 11 μποφόρ) την στιγμή που η Μετεωρολογική υπηρεσία προέβλεπε μεν άσχημο καιρό αλλά πολύ μικρότερης έντασης. Ούτε μπορεί να εξηγηθεί γιατί οι συνθήκες αυτές δημιουργούνται σε περιοχές που μόλις εγκατέλειπε το Αμερικάνικο πολεμικό πλοίο. Υποστηρίζεται πλέον επίσημα ότι το USS Cape St George διέθετε κατάλληλο εξοπλισμό για τη δημιουργία και τη μεταβολή των καιρικών συνθηκών. Σημειώνεται ότι λόγω της κακοκαιρίας τα τουρκικά πλοία αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο κόλπο της Σμύρνης και έτσι να αποφορτιστεί η ένταση των ημερών.

Επιπλέον έγινε γνωστό ότι από τις αρχές της δεκαετίας του ‘80 αμερικανοί επιστήμονες στα πλαίσια του ΝΑΤΟ με αφορμή την δυνατότητα δημιουργίας τεχνητών βροχών, πραγματοποίησαν πολλά πειράματα για την τεχνητή δημιουργία δυσμενών καιρικών συνθηκών, τοπικά, οι οποίες θα υποχρέωναν τον τότε σοβιετικό στόλο να καταφύγει στα αγκυροβόλια του. Το Αιγαίο, λόγω του σοβιετικού στόλου της μαύρης θάλασσας, ήταν μια από τις κύριες περιοχές εξέλιξης ενός τέτοιου σεναρίου.

Το παραπάνω σενάριο ενισχύεται από το γεγονός ότι το USS Cape St George απέπλευσε εσπευσμένα από τον ναύσταθμο του στο Norfolk της Virginia και διέσχισε όλο τον Ατλαντικό και τη Μεσόγειο για να φτάσει στο Αιγαίο και να παρεμβληθεί ανάμεσα στους δυο στόλους, την στιγμή που στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου αλλά και της Αδριατικής, υπήρχε όλη η δύναμη του 6ου Αμερικάνικου Στόλου, στη όποια δεν βρέθηκε κανένα διαθέσιμο πλοίο για την ανάληψη της συγκεκριμένης αποστολής!

Το μέλλον είναι ήδη εδώ!

Chemtrails κι εξωτικά όπλα, κατασκευασμένα όλα για τον πόλεμο και την μετάλλαξη του ανθρώπινου ζώου

Τελικά παρόλη τη πρόοδό μας, ζούμε σε ένα πραγματικό μεσαίωνα, με αιματηρούς πολέμους κι εξευτελισμό του ανθρώπου, με τη μόνη διαφορά ότι στην εποχή μας γίνεται δήθεν πιο πολιτισμένα κι όχι με τις μεθόδους της ιεράς εξέτασης. Ο παρανομαστής όμως και στις δυο εποχές παραμένει ο ίδιος. Τι να πω και τι να μολογήσω εν έτη 2016! Με δεκάδες εκατοντάδες αναφορές και βιβλιογραφία επιστημόνων κι ανεξάρτητων ερευνητών όπως κι αποκόμματα εφημερίδων -στα ψιλά αλλά κι ολοφάνερα- που μπορούν να γεμίσουν πολλούς τόμους βιβλίων εγκυκλοπαιδικών διαστάσεων, τι έχει γίνει μέχρι σήμερα από το ανθρώπινο ζώο που βλέπει ότι το ψεκάζουν σαν κατσαρίδα; Τ Ι Π Ο Τ Α!!!

Για να είμαι ακριβολόγος, όχι ακριβώς τίποτα, έχουν κάτι καταφέρει, με μπροστάρηδες τους αστέρες και τιτάνες της δημοσιογραφίας η λέξη «ψεκασμένος» και «ψεκασμένη ερώτηση» ή «ψεκασμένη σκέψη» έχει γίνει συνώνυμο της γραφικότητας και του αστεϊσμού. Κλασσική μέθοδος Αντιπροπαγάνδας. Έτσι ακούς την ερώτηση από το ανθρώπινο ζώο, «Πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν;» με το γνωστό εξυπνακίστικο ύφος του ηλιθίου που τα ξέρει όλα, γιατί του το είπε ο τιτανοτεράστιος τηλεαστέρας της δημοσιογραφίας. Του απαντώ με αρκετή διάθεση περιπαιγμού, «δηλ. αν δεν το πιστεύω, δεν μας ψεκάζουν;» και ψιλομπερδεύεται, είναι καλή ατάκα προτείνω να την χρησιμοποιήσετε ταιριάζει και στην ίδια ηλίθια ερώτηση «πιστεύεις στον θεό;»

Όταν η υποκρισία περισσεύει, μόνον το γέλιο, σώζει! Αντιλαμβάνεστε ότι το θέμα με τους αεροψεκασμούς είναι εξαιρετικά σημαντικό για αστεϊσμούς, αλλά όταν τύχει να επικοινωνείς με ανθρώπινα ζώα, το αστείο, είναι το μόνο που σώζει εσένα, το νευρικό σου σύστημα και την φάτσα του ζώου. Τώρα μπορείτε να λέτε ότι ξαφνικά «είδατε το φως το αληθινό» ανακαλύψατε το ψέκασμα των ουρανών, για το οποίο μιλάμε πάνω από μια 18ετία (συστηματικά ξεκίνησε από το τέλος του 1998 στην Αμερική κι από Φεβρουάριο του 1999 στην Ελλάδα) και είπατε να κάνετε μερικές τηλεοπτικές εκπομπές, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ !!! Έκαναν αυτό που ήθελαν ήσυχα και νοικοκυρεμένα.  Σήμερα έχουμε 2016, το ψέκασμα συνεχίζεται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ζούμε ήδη τα καταστροφικά κι ολέθρια αποτελέσματα του διαφορετικά δεν θα ξανασυζητούσαμε το ίδιο θέμα.

Τι κάνει το κράτος, οι πολιτικοί; Γιατί δεν υπάρχει αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, είσαι υποψιασμένος να υποθέσω, κάνε κάτι καλό για τον εαυτό σου, δυνάμωσε την διάνοια και το ανοσοποιητικό σου και πάψε να «πέφτεις από τα σύννεφα» που αρέσκεσαι να συχνάζεις. Επιπλέον μην ξεχνάς πως το θέμα ΔΕΝ είναι ούτε πολιτικό, ούτε επιστημονικό, το θέμα είναι πολύ πάνω από τα πολιτικά τραβέλια που σε κυβερνούν, μάλιστα είναι πολύ πάνω από πολλές κάστες και φυλές αλλότριου DNA που σουλατσάρουν ανάμεσα μας.

Αεροψεκασμοί και Εμβόλια

Τι δεν ξέρατε για τα εμβόλια και την Ανθρώπινη – ζωική γεωργία.

Brucella freq 20450 (brucellosis) 1423, 748, 643, 695

Το 1946, η μελλοντική φαρμακευτική czar George Merck θα αναφέρει στην γραμματεία του πολέμου των ΗΠΑ, ότι κατάφερε να να κάνει όπλο την τοξίνη που εξάγεται από το βακτήριο Brucella και να την απομονώσει σε μια ακατάλυτη κρυσταλλική μορφή, χρησιμοποιώντας μόνο τα σωματίδια του DNA. Οι αεροψεκασμοί των κρυστάλλων μέσω των αεροπλάνων αναπτύχθηκαν σε πληθυσμούς Κινέζων και Κορεατών κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας. Πολλοί βετεράνοι του πολέμου ανέπτυξαν αργότερα Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Ο στρατός αναγνώρισε ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας προκλήθηκε από τον ιό Brucella και κατέβαλε αποζημίωση στους βετεράνους.

Παρά το γεγονός ότι το μυκόπλασμα Brucella παραμένει αδρανές για δεκαετίες, μπορεί να προκληθεί από τα εμβόλια. Τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά στο στρατό των ΗΠΑ από το 1911. Εκτός από την σκλήρυνση κατά πλάκας, αυτό το βακτήριο έχει συνδεθεί με μια ποικιλία ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων του AIDS, του καρκίνου, του διαβήτη, του Πάρκινσον, του Αλτσχάιμερ και της αρθρίτιδας. Το 2000, ο Δρ Charles Engel του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας δήλωσε ότι το μυκόπλασμα Brucella ήταν υπεύθυνο για το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης καθώς και της ινομυαλγίας.

Σε αντίθεση με το αεροζόλ, τα κουνούπια ελέγχθηκαν ως παράγοντες διασποράς του παθογόνου. Στη δεκαετία του 1950, στο Εργαστήριο του Μπελβίλ, στον Καναδά ανάτρεφαν 100 εκατ. κουνούπια ανά μήνα. Στη συνέχεια αποστέλλονταν στο Πανεπιστήμιο Queens στο Κίνγκστον και σε άλλες εγκαταστάσεις όπου είχαν μολυνθεί με το κρυσταλλικό παράγοντας της νόσου. Ένα μεγάλο ξέσπασμα χρόνιας κόπωσης αναφέρθηκε το 1957 στο Punta Gorda, της Φλόριντα. Αρκετές φορές μια τεράστια εισροή κουνουπιών είχε αναφερθεί. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας ανέφερε ότι 450 άτομα ασθένησαν με χρόνια κόπωση εντός ενός μηνός. Πολλές τέτοιες δοκιμές έχουν διεξαχθεί σε πολίτες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών.

Ο Δρ Maurice Hilleman, επικεφαλής ιολόγος της Merck, δήλωσε πρόσφατα ότι το παθογόνο Brucella «μεταφέρεται» πλέον από όλους στη Βόρεια Αμερική κι ενδεχομένως σε όλο τον κόσμο. Το 1993, ο Δρ Shyh-Ching Lo ανώτερος ερευνητής στο Ινστιτούτο της παθολογίας Ενόπλων Δυνάμεων, πατεντάρισε αρκετά λοιμογόνα στελέχη του μυκοπλάσματος. Δήλωσε στους δικούς του κύκλους ότι προκαλούν το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Το Ινστιτούτο σήμερα ανακατασκευάζει την ισπανική γρίπη του 1918, την εισάγει σε σύγχρονες γρίπες για την ενίσχυση της θνησιμότητας της. Η ισπανική γρίπη σκότωσε 675.000 Αμερικανούς στο διάστημα 1918-1919.

Πολλοί από τους νεκρούς ήταν εμβολιασμένοι στρατιώτες. Ο καθένας που γεννήθηκε μετά το 1918 δεν έχει ανοσία στην ισπανική γρίπη. Από την 9-11 όλα τα αεροδρόμια των ΗΠΑ έχουν τεθεί υπό στρατιωτικό έλεγχο. Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, υπάρχει ένα project γνωστό ως «τριφύλλι» που χρησιμοποιεί εγχώριες αερομεταφορές εφοδιασμένες με ειδικές δεξαμενές για να ψεκάζουν τον άμαχο πληθυσμό με μια ποικιλία χημικών ουσιών. Αυτός ο συνταξιούχος επιστήμονας της κυβέρνησης συνεχίζει λέγοντας ότι ανακατασκευασμένες εκδόσεις της γρίπης θα μπορούν να εισαχθούν σε εμβόλια μαζί με μια πιο ήπια ουσία του εμβολίου προκειμένου να επιβραδύνουν την εξέλιξη στο πιο θανατηφόρο συστατικό του.

Χημικές ουσίες στους αεροψεκασμούς αναφέρονται σε εθνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη σύντηξη με κύτταρα του πνεύμονα, εξασφαλίζοντας την ευκολία της διείσδυσης και της μόλυνσης. Οι άνθρωποι θα περάσουν την γρίπη σε άλλους και στη συνέχεια, θα ξεκινήσουν να πέφτουν σαν τις μύγες. Αυτό θα προκαλέσει πανικό, ζήτηση για περισσότερα εμβόλια γρίπης, επιταχύνοντας έτσι τον κύκλο. Έτσι άτομα που δεν εμβολιάστηκαν θα κατηγορηθούν για τη διάδοση της νόσου. (δες την σειρά UTOPIA)

Το 2002 το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών αγόρασε 286 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου από τον βρετανικό προμηθευτή Acambis. Η Washington Post ανέφερε το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ότι όλο το σύνολο του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών μπορούσε να εμβολιαστεί εντός 5 ημερών. Συνακόλουθα, το Τμήμα σύνταξε ένα νόμο, γνωστό ως το μοντέλο έκτακτης ανάγκης της υγείας. Ο νόμος απαιτεί από οποιοδήποτε άτομο να εμβολιαστεί. Η μη συμμόρφωση του θεωρείται κακούργημα. Η τελευταία θεραπεία θαύμα που προωθείται από το ιατρικό κατεστημένο είναι τα γενετικά εμβόλια. Είναι όπως χαρακτηρίστηκε η τελευταία γραμμή της άμυνας μεταξύ των ανθρώπων και του μυκοπλάσματος.

Αλλά ο Δρ Rebecca Carley δηλώνει ότι τα συστατικά του DNA στα εμβόλια αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στο DNA μας, που με τη σειρά του θα μπορούσε να προκαλέσει την εξαφάνιση όλης (των εμβολιασμένων) της ζωής στη γη. Τουλάχιστον δύο ντουζίνες μικροβιολόγοι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει βίαια κατά τα τελευταία χρόνια. Περιέργως, κάποιοι από αυτούς εργαζόταν στην αλληλουχία του DNA. Ο πιο γνωστός ήταν ο Δρ Ντέιβιντ Κέλι ο οποίος πέθανε τον Ιούλιο του 2003. Εργαζόταν για την Μοσάντ, ο Kelly ενορχήστρωσε την αποστασία του ρώσου μικροβιολόγου Βλαντιμίρ Pasechnik, ο οποίος εργαζόταν πάνω σε ένα βιολογικό όπλο ικανό να καταστρέψει το ένα τρίτο του πληθυσμού του πλανήτη.

Τον Οκτώβριο του 2004, ο Dmtry Lvov, επικεφαλής της ρωσικού Ινστιτούτου Ιολογίας δήλωσε ότι μέχρι και ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να πεθάνουν κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας. Φαίνεται ότι το ανθρώπινο κοπάδι πρόκειται να θανατωθεί με θεαματικό τρόπο. Για οποιουσδήποτε λόγους, οι νεκροί μικροβιολόγοι δεν θα πήγαιναν μαζί με το πρόγραμμα. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή σύγχυση, μια έκδοση των New York Times, από τον Ιανουάριο του 2002 αναφέρει ότι είχαν δει την κυβέρνηση των ΗΠΑ σκόπιμα να αποχαρακτηρίζει εκατοντάδες μικρόβια πολέμου.

Αν και οι πληροφορίες του τραπεζικού λογαριασμού του Lee Harvey Oswald είναι σφραγισμένες για άλλα 50 χρόνια, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες πωλούν έγγραφα του βιολογικού πόλεμου σε ερευνητές, μέσω του Διαδικτύου, ακόμη και από το τηλέφωνο. Η εφημερίδα Times ανέφερε τους κινδύνους των μολυσμένων εμβολίων ήδη από τον Φεβρουάριο του 1962. Αποδεικνύεται ότι τα εμβόλια πολιομυελίτιδας της δεκαετίας του ’50 & ’60 ήταν μολυσμένα με άρρωστο νεφρικό ιστό μαϊμούς, κάτι που ίσως αντιπροσωπεύει την τεράστια έξαρση του καρκίνου στη συνέχεια. Αλλά τα εμβόλια δεν χρειάζεται να έχουν μολυσμένο ιστό μαϊμούς για να θεωρούνται επικίνδυνα. Ο γιατρός Desk Reference για το 1998 παραθέτει κάποια από τα τοξικά συστατικά του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων της φορμαλδεΰδη, του αργίλιο, της φαινοξυαιθανόλη (αντιψυκτικό) και τα ανθρώπινα διπλοειδή κύτταρα (από έκτρωση εμβρυϊκό ιστού).

Τον Μάιο του 1987, η εφημερίδα Times του Λονδίνου αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι το εμβόλιο κατά της ευλογιάς που χορηγήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αποτέλεσε το έναυσμα για το AIDS. 100 εκατομμύρια εμβολιασμένοι Αφρικανοί ήταν σε κίνδυνο. Περιοχές με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμών σημείωσαν τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των κρουσμάτων AIDS. Ο Robert Gallo δήλωσε στο άρθρο, εγκρίνοντας τα στοιχεία ότι, «οι ερευνητές του AIDS κρατούν το στόμα τους κλειστό, επειδή πληρώνονται για να το κάνουν»

Το 1992 ο διευθυντής της WHO Ντέιβιντ Heymann ανέφερε ότι «Η προέλευση του AIDS δεν έχει καμία σημασία στην επιστήμη σήμερα» Η εφημερίδα Times ανέφερε επίσης τον περασμένο Δεκέμβριο ότι το Σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου συνδέεται με τα εμβόλια. Περισσότεροι από 100.000 βετεράνοι υποφέρουν σήμερα από το σύνδρομο που συρρικνώθηκε το 1991 κατά τη διάρκεια της Καταιγίδα της Ερήμου. 20.000 βετεράνοι μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει. Τον περασμένο Μάρτιο, η Αρούνα Καϊτά, μια επιστήμονας της φαρμακευτικής και πρύτανης του πανεπιστημίου της Νιγηρίας πήρε δείγματα από το τελευταίο WHO εμβόλιο στην Ινδία για ανάλυση. Σοβαρές προσμείξεις βρέθηκαν συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων της στειρότητας.

Το 1995 η Καθολική φιλανθρωπική οργάνωση Human Life International κατηγόρησε τον WHO για την προσπάθεια του ελέγχου του πληθυσμού στην Αφρική και αλλού. Τον Απρίλιο του 2000, η εφημερίδα Observer ανέφερε ότι η φαρμακευτική GlaxoSmithKline χορηγούσε πειράματα σε παιδιά στο ίδρυμα Παιδική ενσάρκωση στη Νέα Υόρκη. Τα παιδιά από την ηλικία των τεσσάρων τους δόθηκαν κοκτέιλ πολυφαρμάκων. Ενώ σε άλλα πειράματα, σε μωρά ηλικίας 6 μηνών δόθηκαν διπλές δόσεις του εμβολίου ιλαράς. Περισσότερα από 100 ορφανά και μωρά χρησιμοποιήθηκαν σε 36 πειράματα.

Αυτό το είδος του πειραματισμού έχει συμβεί με αυξανόμενη συχνότητα. Πέρυσι, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος έλαβε 2.100.000 δολάρια από το αμερικανικό Χημικό Συμβούλιο για τη διεξαγωγή μελετών σε παιδιά από φτωχές οικογένειες στο Duval County, της Florida. Τα παιδιά πρέπει να εκτίθενται σε μια ποικιλία γνωστών τοξινών κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο ετών. Η μελέτη θα καθορίσει το πώς οι χημικές ουσίες απορροφώνται, με την κατάποση και την εισπνοή από παιδιά και από βρέφη έως 3 ετών. Για τη συμμετοχή στη μελέτη, οι οικογένειες θα λάβουν $ 970 και ένα μπλουζάκι.

Πριν από την επίσκεψη σε γιατρό, μπορεί να είναι φρόνιμο να εξετάσεις την Εφημερίδα της American Medical Association vol. 284, 26 Ιουλίου 2000. Εκεί αναφέρεται με εκπληκτική ειλικρίνεια ότι οι αμερικανοί γιατροί ευθύνονται για 250.000 θανάτους ετησίως. Οι μισοί από αυτούς τους θανάτους οφείλονται στις αρνητικές επιπτώσεις των λάθος συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Είναι ενδιαφέρον ότι, στην εναρκτήρια δήλωση του Όρκου του Ιπποκράτη, οι γιατροί κάνουν μια δήλωση προς τον Απόλλωνα. Στην ελληνική καθομιλουμένη, η λέξη Απόλλων σημαίνει καταστροφέας (Σατανάς).

Μπορεί επίσης να είναι φρόνιμο να λάβεις σοβαρά υπόψη τις συμβουλές του πρώην διευθυντή Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας του James Shannon ο οποίος δήλωσε, «Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ» Αυτή η συμβουλή σίγουρα αντήχησε στον Πρόεδρο George W. Bush. Στις 13 Οκτωβρίου στη μέση των προεδρικών συζητήσεων, ο Μπους σαφώς δηλώνει, «δεν έχω κάνει εμβόλιο της γρίπης και δεν σκοπεύω να κάνω» Ένα μήνα αργότερα το Reuters μεταφέρει ένα σχετικό και ενδιαφέρον στοιχείο που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών. Ο ερευνητής του Χάρβαρντ Gerhard Scheuch δήλωσε ότι η ρινική εισπνοή ενός απλού φυσιολογικού ορού σπρέι μπορεί να σταματήσει τον ιό της γρίπης και της φυματίωσης. Για ευνόητους λόγους αυτές οι ενδεχομένως σωτήριες πληροφορίες δεν έχουν λάβει ευρεία διανομή στον ελεγχόμενο και προπαγανδιστικό Τύπο.

Παθογενές Μυκόπλασμα

Πως τα πας από κατάθλιψη, από αλλεργίες, ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, υπέρταση, νόσο του Crohn, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, ερυθυματώδη λύκο, Αλτζχάιμερ, δυσθυμίες κλπ τα τελευταία χρόνια; Πώς να τα πας με χιλιάδες τόνους οξειδίων αλουμινίου-βαρίου, 4-5 είδη παθογενούς μυκοπλάσματος, περίεργες αιμοσφαιρίνες κι πολλά άλλα παράξενα τοξικά που ψεκάζουν κι αυτή να είναι μόνο η μία πλευρά.  Όταν δημοσίευσα αυτές τις πληροφορίες, το 2006 παρακαλώ, γνώριζα τις αντιδράσεις που ακολούθησαν. Ο λόγος απλός, έθιγε με συνοπτικό τρόπο, θέματα και καταστάσεις τις οποίες οι Ερπετοειδείς Τηλεπαθητικοί Επικυρίαρχοι (και οι διάφορες φυλές ανάμεσά μας με αλλόκοσμο DNA) του πλανήτη και οι υπηρέτες τους (υβρίδια και ανθρωποειδή) δεν θέλουν να φθάσουν στην αντίληψη των προβάτων (των ανθρώπινων ζώων του ζωολογικού τους κήπου).

Για να εξουδετερωθεί το θέμα, με τις γνωστές τεχνικές προπαγάνδας, έφθασε και στο χαζοκούτι, όπου φυσικά εκφυλίστηκε, διαστρεβλώθηκε και θάφτηκε, όπως και τα σημαντικότατα θέματα για το Γεωπαθητικό Στρες και για το τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο του Ντένβερ ! Στο πρώτο άρθρο είχα παραλείψει τον βιολογικό παράγοντα, εκτός από την αναφορά στο Παθογενές Μυκόπλασμα. Είναι οι περισσότεροι άνθρωποι μολυσμένοι απ’ αυτό κι όχι μόνο από αυτό.

Το τι αρρώστια θα εκδηλωθεί (νόσο του Crohn, νόσο του Lyme, Morgellons, χρόνια κόπωση, ελκώδη κολίτιδα, πολλαπλές αλλεργίες κλπ, κλπ) και το πόσο γρήγορα, εξαρτάται πάνω απ’ όλα από το ανοσοποιητικό σύστημα, τα συναισθήματα και την διατροφή. Υποψήφιος για κινητός τάφος είναι, όποιος τρώει επεξεργασμένα, γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας και ψάρια, δηλαδή σχεδόν όλοι στην Δύση, ακόμη κι οι αυτοαποκαλούμενοι vegan ή ωμοφάγοι σπάνια έχουν πρόσβαση σε τρόφιμα μη ακτινοβολημένα και μη μεταλλαγμένα, αν κι αυτές οι ομάδες ανθρώπων έχουν λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν από τις σύγχρονες ασθένειες εν τούτοις ελάχιστοι γλυτώνουν, γιατί μπορεί να μην τρέφονται με κρέας, αλλά τρέφονται με επεξεργασμένα –μεταλλαγμένα, επιπλέον υπάρχει κι ο παράγοντας «συναισθήματα».

Ο άνθρωπος είναι το μόνο θηλαστικό που πίνει γάλα μετά τον απογαλακτισμό του ! Το ανοσοποιητικό όλων στην Δύση τουλάχιστον, είναι σε κακή κατάσταση, το αίμα όξινο και το στομάχι αλκαλικό, ενώ πρέπει να είναι αντίθετα. Ο άνθρωπος έχει μόνο στο αίμα, 200 γραμμάρια παράσιτα και το λεμφικό του σύστημα είναι γεμάτο τοξίνες, βαριά και μαλακά μέταλλα, παράσιτα και τοξίνες. Η κατάσταση είναι τέτοια, όπου από φέτος μετά την συμπλήρωση  18 ετών συστηματικού ψεκάσματος, οι θάνατοι στον πληθυσμό ακολουθούν λογαριθμική κι εκθετική κλίμακα. Υπομονή στην αρχή είμαστε.

Όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί, έτσι και υλοποιείται. Ο προγραμματισμός αφορά την εξόντωση 6,4 δισεκατομμυρίων ανθρώπινων ζώων και τον εκφυλισμό και υβριδοποίηση των εναπομεινάντων. Αυτό το πετυχαίνουν είτε σταδιακά με τους αεροψεκασμούς, είτε τις γιαλαντζί φυσικές καταστροφές, είτε με μεγαθανάτους όπως με την χρήση βαθμωτών πεδίων και τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, για να ταΐσουν τους Θεούς τους. Στις προπαγανδιστικές ταινίες του Χόλυγουντ τα δείχνουν ολοκάθαρα γιατί τους αρέσει να διασκεδάζουν με τις «μαϊμούδες της Εδέμ» έτσι μας αποκαλούν. Άλλωστε στο έργο που πρωταγωνιστούμε όλοι μας, φαίνονται καθαρά οι εντολές που εκτελούν στις Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας στις ΗΠΑ (αναζήτησε το άρθρο)

NanoBots: ο Σκοπός των Αεροψεκασμών

Από το 1999 ο κόσμος άλλαξε. Όταν πολύ αργά πήραν χαμπάρι κάποιοι για το ψέκασμα στην Ελλάδα, το μόνο που έκαναν ήταν να με ειρωνεύονται και να μου επιτίθεται για τα άρθρα μου στα περιοδικά, αργότερα στο Facebook και κατόπιν στο www.miastala.com και στο www.terrapapers.com. Όμως επειδή η βλακεία είναι ίδιον της αγνωσίας, συνέχισαν και συνεχίζουν χωρίς να έχουν ιδέα, το τι ολέθριο έχουν πάθει ήδη και το τι εξακολουθητικά παθαίνουν. Έτσι παρά τις αντιρρήσεις των αδαών, αλλά και αυτών που γνωρίζουν τι γίνεται και οι οποίοι μας προσφέρουν την πιπίλα της Γεωμηχανικής, για τους δικούς τους «περίεργους» αλλά όχι ανεξήγητους σκοπούς, το ψέκασμα συνεχίζεται. Η Γεωμηχανική μάλιστα στην Ελλάδα, συνδυάζεται με την πολιτική δράση συγκεκριμένων χώρων – Μυστικών Εταιριών και Λαγουμιών (!!)

Ενώ λοιπόν όλη αυτή η υπέρτατη καταστροφική βλακεία των ανθρώπων συνεχίζεται, η γιγαντιαία από απόψεως λογιστικής υποστήριξης επιχείρηση των αεροψεκασμών συνεχίζεται κυρίως στην Δύση. Το γιατί στην Δύση, εξηγείται, από τις διατροφικές συνήθειες (ζωικά και γαλακτοκομικά) και από το ότι στατιστικά, τα καλύτερα μυαλά του πλανήτη βρίσκονται στην Δύση, συγκεντρωμένα μάλιστα στις σεισμογενείς παραθαλάσσιες περιοχές. Φυσικά η επιχείρηση διεξάγεται από το ΝΑΤΟ, για αυτό όλες οι κυβερνήσεις «ποιούν την νήσσαν» και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Στην ανόητη ερώτηση «γιατί δεν φοβούνται αυτοί που διατάζουν το ψέκασμα, αφού κι αυτοί βρίσκονται μαζί με εμάς», απαντώ για πολλοστή φορά, γιατί ΔΕΝ έχουν ανθρώπινο dna και εμείς οι άνθρωποι, είμαστε αναλώσιμοι και ΒΡΩΤΟΙ, σε ποσοστό άνω του 90%. Διάβασε «Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας!» και πάψε να κάνεις ανόητες ερωτήσεις, εξαρτάται η ζωή σου από την ποιότητα των ερωτήσεων που κάνεις.

Για να καταλάβεις τα παρακάτω, πρέπει να αποσυνδέσεις το μυαλό σου από οποιαδήποτε κατεστημένη σκέψη-εμφύτευση-πίστη-πεποίθηση-εκπαίδευση διδάχτηκες, πριν ακόμη από την στιγμή της γεννήσεως σου. Αν μπορείς να το κάνεις πάει καλά, συνέχισε! Η τυχόν αποτυχία σου να αλλάξεις τον τρόπο που σκέπτεσαι, δεν θα σε αφήσει να αντιληφθείς με ακρίβεια, ούτε καν κατά προσέγγιση, το τι συμβαίνει γύρω σου και πόσο επηρεάζει την ζωή σου, στο δικό σου παρόν, αλλά και το παρόν των παιδιών σου. Άρα άφησε το άρθρο και ασχολήσου με κάτι άλλο, που να χαϊδεύει τα αυτιά σου, ικανοποιεί το υπερφίαλο εγώ σου και δεν ταράζει την ζωούλα σου.

Αν συνεχίζεις, θα σου δείξω πως σε ελέγχουν μέσω της Νάνο-Τεχνολογίας, για να τελειώσει η σύγχυση και η παραφιλολογία με το θέμα του αεροψεκάσματος. Το πώς όλα αυτά δένουν σε μια ευρύτερη εικόνα και σε συνδυασμό με την μαζική πλύση εγκεφάλου μέσω των ταινιών και των ΜΜΚ (Μαζικά Μέσα Κατευθύνσεως). Αν πιστεύεις πως όλα αυτά είναι οι απόψεις και μόνον, κάποιου αυτόκλητου ερευνητή -στην καλύτερη των περιπτώσεων – ή ενός συνομωσιολόγου, σε ενημερώνω, πως η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε πιθανότητα συνομωσιολογίας κι αυτό το βλέπουμε ολοκάθαρα πλέον και από τις ταινίες πλύσης εγκεφάλου, που ολοφάνερα, δείχνουν τα πάντα.

Τι πετυχαίνουν με τους αεροψεκασμούς

Πριν από 10.000 έως 20.000 χρόνια το ηλεκτρικό πεδίο της ατμόσφαιρας με την γη ήταν κατά πολύ υψηλότερο απ’ ότι είναι τώρα. Το αποτέλεσμα ήταν η ΑΥΤΟΜΑΤΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ από αρρώστιες και τραύματα όπως και η καθολική και γιγαντιαία βλάστηση. Κατόπιν με την επίδραση των ΕΑ που ήρθαν στην γη (σύμφωνα με τον Ράιχ) όπου «μαρσάρουν» τα UFO τους ρουφώντας ΟΡΓΟΝΗ και παράγοντας DOR μας ξέσκισαν εμάς και την βλάστηση, δημιουργώντας την ΕΡΗΜΩΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ήρθε κατόπιν και το ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, που κάνει πολύ αγώγιμη την ατμόσφαιρα και μείωσε ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ το ηλεκτρικό πεδίο της ατμόσφαιρας με την γη. Οπότε γιατί απορείτε για τις απίστευτες ασθένειες που μας μαστίζουν τα τελευταία χρόνια κι ότι ο καρκίνος καλπάζει. Οι άνθρωποι έχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ της Οργονομίας και μαστίζονται από την ΘΩΡΑΚΙΣΗ και την ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ. Άρα είχε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ o Lakhovsky με τον Πολυκυματικό του Ταλαντωτή στο να εφαρμόζει αυτή την μορφή ηλεκτρομαγνητικής Δυναμικής Αρμονικής Κυτταρικής Αναζωογόνησης και γι’ αυτό δολοφονήθηκε από αυτούς που σέρνονται σε Στοές και Λαγούμια.

Περί Αεροψεκασμών: Δικαιολογίες για τις «Μαϊμούδες της Εδέμ»

Μπλοκάρισμα του ήλιου: Αυτή είναι η στάνταρντ δικαιολογία πού δίνεται στους ηλίθιους κυβερνητικούς, για να την μεταφέρουν ανεπίσημα στους ηλίθιους υπηκόους. Χρειαζόμαστε να σταματήσουμε μυστικά την παγκόσμια υπερθέρμανση, έτσι κρατείστε το μυστικό όσο ψεκάζουμε. Η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι η καραμέλα για όλους στις κυβερνήσεις, όπως και το μαϊμούδισμα για όλα τα trolls του διαδικτύου. Εάν είσαι πιο έξυπνος και ρωτάς ενοχλητικά, σου λένε μια καλύτερη δικαιολογία. Μια ελάττωση του ηλιακού φωτός στον πλανήτη ελαττώνει λίγο την γεωργική παραγωγή. Είναι το προαπαιτούμενο για να δημιουργηθεί κρίση στα τρόφιμα και να επιφέρει λιμό. Αυτό είναι δεμένο με την εξαφάνιση των μελισσών, ώστε να μην γίνεται επικονίαση. (αναζήτησε το άρθρο Monsanto και Bayer, δολοφονούν τις μέλισσες)

Υπερθέρμανση της Ατμόσφαιρας: Για να δημιουργηθούν σεισμοί και τυφώνες (τεχνητοί όπως η Katrina στη Νέα Ορλεάνη) η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι περισσότερο αγώγιμη στον ηλεκτρισμό έτσι ώστε εγκαταστάσεις όπως το HAARP να κάνουν τα μαγικά τους. Έτσι ψεκάζουν εκατομμύρια τόνους αλουμίνιο και βάριο ώστε να δημιουργήσουν μια πιο αγώγιμη ανώτερη ατμόσφαιρα. Στην πρώτη αναφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το κλίμα, οι επιστήμονες επισήμαναν ότι τα καλοκαίρια θα γίνουν ξηρότερα στη Ν. Ευρώπη και οι χειμώνες υγρότεροι στη βόρεια. Τα καλοκαίρια θα είναι τα πιο ζεστά που έχουμε αντιμετωπίσει. Οι κρύοι χειμώνες θα είναι σπάνιοι το 2020 ενώ το 2080 δεν θα θα υπάρχουν καθόλου. Η μέση ετήσια θερμοκρασία στην Ευρώπη θα αυξάνεται με ρυθμό 0,1 και 0,4oc κάθε δεκαετία.

Η αρνητική επίπτωση των κλιματικών αλλαγών θα γίνει περισσότερο αισθητή στις αγροτικές περιοχές της νότιας και ανατολικής Ευρώπης. Οι αυξημένες θερμοκρασίες θα προκαλέσουν λειψυδρία, κύματα καύσωνα, ξηρασία, διάβρωση και ατμοσφαιρική ρύπανση στις πόλεις. Θα κάνουν επίσης τις παραλίες πολύ ζεστές για να δέχονται τουρίστες. Στο βορρά οι πάγοι θα υποχωρήσουν και πιθανά να εξαφανιστούν προς το τέλος του αιώνα. Η αύξηση του επιπέδου των θαλασσών θα οδηγήσει στην εξαφάνιση πολλών ειδών. Αρχικά ακόμα και η πρόβλεψη των βίαιων καιρικών φαινομένων ήταν πολύ σοβαρή υπόθεση αφού πέρα από τις ανθρώπινες απώλειες και το οικονομικό κόστος ήταν απόλυτα υπολογίσιμο. Για παράδειγμα αναφέρονται τα παρακάτω (οι τιμές σε δισεκατομμύρια δολάρια).

Τυφώνας Alicia (USA, 1983) 1.65$

Τυφώνας Herta (Europe, 1990) 1.90$

Τυφώνας Wied-ke (Europe, 1990) 2.25$

Τυφώνας Iniki ( Hawaii, 1992) 3.00$

Τυφώνας Vivian (Europe, 1990)3.25$

Τυφώνας Gale (Western Europe, 1987) 3.70$

Τυφώνας Daria (Europe, 1990) 6.80$

Τυφώνας Hugo (Caribbean USA, 1989) 9.00$

Τυφώνας Andrew (USA, 1991) 30.00$

Καταιγίδα Blizzard (USA, 1993) 5.00$

Ανεμοστρόβιλος Mireille (Japan, 1991) 6.00$

Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, μετά τη πολιτική διαφωνία ΗΠΑ Ευρώπης (στον τελευταίο πόλεμο στο Ιράκ) μια πολεμική αντιπαράθεση σε επίπεδο κλίματος και φυσικών καταστροφών με απώτερο σκοπό να γονατίσει οικονομικά κάποια από τις δυο πλευρές; Ποιος θα μπορούσε να κατηγορήσει με το ισχύον δίκαιο και την εικόνα περί πολέμου που έχουμε σήμερα, κάποια από τις δυο πλευρές αφού ούτε μια βόμβα δεν θα έχει πέσει, ούτε μια σφαίρα δεν θα έχει ριχτεί;

Κατάρρευση της Υγείας: Συνήθως οι αεροψεκασμοί δεν είναι πρόβλημα για τους υγιείς ανθρώπους και για όσους προσέχουν πολύ την διατροφή τους. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι κατά μέσον όρο θα πεθάνουν νωρίτερα από το προσδόκιμο και οποιαδήποτε επιπλοκή υγείας -έστω και ασήμαντη- είναι συνήθως θανάσιμη. Αυτό είναι αποτέλεσμα του ψεκάσματος και επιθυμητό από αυτούς που το κάνουν. Κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται για να αυξήσουν τους θανάτους, να μειωθεί ο πληθυσμός, άλλωστε οι εντολές που έχουν είναι αυστηρές, χωρίς να αρχίσουν να κτυπάνε οι συναγερμοί, χωρίς να το καταλάβουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα πεζά κι ανόητα –ποδόσφαιρο, εκκλησία, πολιτική, πόλεμοι, καλοπέραση- και δεν κάνουν τον κόπο να δουν το δάσος, αντί για ένα κλαδί απ’ το δέντρο.

Έλεγχος κλίματος: Καταστροφή των σοδειών, από την μια κρατάνε τον καιρό καλό, για τα μεγάλα γεγονότα, προπαγάνδας της «ελίτ», όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες, ενώ από την άλλη προκαλούν τυφώνες κατά βούληση και με σφραγίδα μάλιστα.

Διάδοση των Νανοϊνών: Οι νανοϊνες (πολυμερή πυριτίου) είναι βασικά ένας μηχανισμός μεταφοράς. Τίποτε περισσότερο. Έχουν ένα φορτίο να παραδώσουν. Εικόνα Γ. Ένα φορτίο που αλλιώς θα καταστρεφόταν από τον ήλιο και την ατμόσφαιρα ή δεν θα έφτανε στον προορισμό του (το σώμα σας). Όπως ένας ιός, RNA, αλουμίνιο, νάνο-εξαρτήματα, κλπ. Οι ίνες είναι «αβλαβείς» και τις έχουμε όλοι μας. Δείγματα αυτών των ινών θα βρείτε σε όλο το ιντερνέτ ψάχνοντας για τη λέξη morgellons. Οι ίνες πρέπει να ψεκαστούν μόνες τους, γιατί εάν αναμειγνυόταν στο καύσιμο του αεροπλάνου, τότε θα καταστρεφόταν το φορτίο. Έτσι, δεν είναι κρίσιμες οι ίνες, αλλά το φορτίο τους. Γιατί; Πρόκειται για περίπλοκη ερώτηση. Οι «άνθρωποι» που τα δημιούργησαν (το ίδιο γκρουπ που έφτιαξε τον HIV και άλλα) θέλουν να ελέγχουν απόλυτα τους ανθρώπους στην φάση μετατροπής τους σε κάτι άλλο ομοιόμορφο υπάκουο και το οποίο δεν θα αναπαράγεται με τον γνωστό τρόπο. Παρατηρείστε τους νέους ανθρώπους μέχρι τριάντα ετών. Ειδικά στις κοπέλες βλέπετε την ανυπαρξία λεκάνης με ότι συνεπάγεται αυτό για μια γέννα. Είναι πιο στενή και από τις πλάτες τους. Στους άνδρες συμβαίνει αντίστοιχα το αντίθετο.

Οι φάσεις της εισροής των ΝανοΡομπότ στο σώμα: Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη έχει επηρεασθεί και εμπλέκεται σε αυτήν την αρχική φάση. Ο κάθε ένας σε διαφορετικό βαθμό βεβαίως έχει αυτές τις νανοίνες μέσα στο σώμα του και συνεπώς είναι «καλωδιωμένος». Αν φοβάστε το 666 μην σκάτε, έχετε πολλά εκατομμύρια ΝανοΤσιπάκια μέσα σας. Εάν έχετε φίλο μικροβιολόγο που έχει μικροσκόπιο που «βλέπει» σε νανοκλίμακα πηγαίνετε τα ούρα σας για μια μη συμβατική εξέταση. Οι παρενέργειες, μπορούν να γίνουν αντιληπτές και περιλαμβάνουν ένα ήχο σαν «κλικ» μέσα στο κρανίο και αρθρώσεις που πονάνε, θα δούμε παρακάτω τα διάφορα συμπτώματα. Αυτή η φάση περιλαμβάνει πλήρη τηλεχειρισμό της ομιλίας σας και των σκέψεων σας μέσω υποβολής σκέψεως (υποσυνείδητα). Υποθέτουμε ότι στο 98,5 του πληθυσμού αυτή η φάση ελέγχου των λέξεων, σκέψεων και κατά προέκταση των συναισθημάτων, έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Εάν θέλετε να το διαπιστώσετε κάντε το εξής πείραμα, για το οποίο έχω ξαναγράψει. Πάρτε ένα μαντήλι από δίκλωνο καθαρό μετάξι χρώματος ιβουάρ παντελώς ανεπεξέργαστο και κάντε το μπαντάνα. Θα εκπλαγείτε από τα πρώτα λεπτά, όταν διαπιστώσετε ότι το 90% των σκέψεων σας απλά δεν υφίσταται. Κλασσικό «κόλπο» των «μυημένων» τρομάρα τους, οι οποίοι έχουν σεντόνια, μαξιλάρια, εσώρουχα και το εσωτερικό των καπέλων τους από ακατέργαστο μετάξι, για συγκεκριμένους λόγους.

Τελική φάση: Αυτή η φάση πρέπει να ενεργοποιηθεί για να δουλέψει και είναι ακραία. Συμβιβάζει τελείως την υγεία σου και μπορούν να κάνουν τα πάντα από το να σε σκοτώσουν μέχρι το να σε παρακολουθούν. Αυτό το βήμα περιλαμβάνει πολλαπλούς νανο-αισθητήρες από τα μάτια μέχρι την καρδιά και όλα τα άλλα όργανα. Η τελική φάση παρέχει πλήρη τηλεχειρισμό και έλεγχο του σώματος, των σκέψεων, των σωματικών λειτουργιών και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

Παρενέργειες των Νανοϊνών

Το παράδειγμα των νανορομπότ των αεροψεκασμών. Βεβαίως με κάτι τόσο ακραίο όπως να εγκαθίσταται η Νανοτεχνολογία στα σώματα των ανθρώπων συμπεραίνεις ότι θα υπάρχουν προβλήματα υγείας και παρενέργειες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στα ΜΜΚ που δείχνουν πως οι παρενέργειες που περιγράφονται παρακάτω αναγνωρίζονται και συνδέονται με κάτι γελοίο η βλακώδες που εξουδετερώνει την αυθεντικότητα του μυαλού του θεατή. Σαν αποτέλεσμα πείθουν τον θεατή να απορρίψει μια πραγματική παρενέργεια σαν κάτι που είναι πολύ τρελό για να είναι αληθινό. Κάθε παρενέργεια αντιμετωπίζεται και με μια ταινία του Χόλυγουντ!

Κλικ και Στριγκλίσματα στο Κρανίο: Μια παρενέργεια που ξεκινά από το 2001. Το τι ακριβώς συμβαίνει δεν είναι πλήρως γνωστό, αλλά εμπλέκεται με την εγκατάσταση/τηλεχειρισμό κάποιου είδους Νανο-chip στο κρανίο του ξενιστή. Ο ήχος κλίκ/στρίγκλισμα συνήθως παρατηρείται κατά την νύχτα, διαρκεί δε κατά μέσο όρο ένα μήνα και κρατάει μόνον μερικά δευτερόλεπτα. Χωρίς να προκαλεί πόνο και εύκολα αγνοείται ή το προσπερνάει όποιος δεν είναι υποψιασμένος.

Πόνοι στις αρθρώσεις, Πονοκέφαλοι, Κόπωση κλπ: Ο κορεσμός από Νανο-ίνες του σώματος έχει διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Ο τεράστιος αριθμός των Νανο-ινών μέσα μας έχει διαφορετικά αποτελέσματα στην υγεία σε διαφορετικούς ανθρώπους. Κάποιοι θα πάνε στο γιατρό που θα τους διαγνώσει Ινομυαλγία. (Η ινομυαλγία είναι μια μορφή ρευματισμού που προσβάλει τους μυς και τους συνδέσμους, αλλά όχι τις αρθρώσεις. Δεν προκαλεί μόνιμες βλάβες, είναι πιθανό όμως να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια. Καθώς δεν συνοδεύεται από ορατές, εξωτερικές ενδείξεις, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας συχνά δεν αντιλαμβάνονται τον πόνο και το αίσθημα κόπωσης που σας βασανίζουν. Τα άτομα που πάσχουν από ινομυαλγία συνήθως φαίνονται καλά στην όψη, ενώ αισθάνονται πολύ άσχημα. Ιατρική). Η Ινομυαλγία δημιουργήθηκε μόλις πριν μια δεκαετία και δίνει κάτι στους γιατρούς να πούνε στους ασθενείς τους, όταν παραπονούνται.

Συνεχής Φαγούρα στο Δέρμα: Συχνά ένα ειδικό κομμάτι του σώματος ενός ανθρώπου (για παράδειγμα ο αριστερός αγκώνας) έχει μόνιμη φαγούρα, πιο πολύ από το υπόλοιπο σώμα.

Μυρωδιά Καμένου: Όταν εισπνέουμε ή εκπνέουμε απότομα, συνήθως έχουμε μια μυρωδιά καμένου/καπνού. Είναι άγνωστο το γιατί, πρέπει να είναι μια παρενέργεια. Η με μεγαλύτερη ακρίβεια η ενσωμάτωση ενός νευρώνα στο σώμα που αφορά τις αισθήσεις (για παράδειγμα την όσφρηση, γεύση κλπ) πρέπει να δημιουργεί κάποιες μικρές παρενέργειες. Είναι ενδιαφέρον ότι όταν κλαίμε η όσφρηση ενισχύεται και μυρίζει σαν ποπ-κορν με βούτυρο.

Το αριστερό μάτι: Μια από τις ιδέες που προωθούν στις ταινίες είναι ότι το αριστερό μάτι είναι κακό, για κάποιον λόγο!!! Στην τελική φάση μια πραγματική νανο-κάμερα εγκαθίσταται στο αριστερό μάτι. Οι άνθρωποι που ήδη την έχουν μπορούν να σχολιάσουν το πώς νοιώθουν, σαν να έχουν ένα μικρό οίδημα στο μάτι τους, υπό κάπως ξηρότερες συνθήκες, όπως όταν πηγαίνεις για ύπνο το βράδυ.

Μόνιμη Μεταλλική Γεύση: Μερικοί άνθρωποι θα παραπονεθούν, για μια περίεργη μεταλλική γεύση στο στόμα. Συνήθως όταν πηγαίνουν για ύπνο γίνεται πιο έντονη. Αυτό είναι αποτέλεσμα της παρακολουθήσεως. Όσο περισσότερο σε παρακολουθούν, τόσο περισσότερο έντονη είναι η μεταλλική γεύση. Δεν είναι παρενέργεια πιθανών φαρμάκων. Αυτή είναι η τυπική απάντηση που θα δώσει ο γιατρός σου. Εάν δεν παίρνεις φάρμακα ή είσαι τελείως υγιής και ξαφνικά έχεις μια μόνιμη μεταλλική γεύση στο στόμα, σε παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο, την εβδομάδα.

Morgellons: Τα Morgellons δυνητικά μπορούν να χτυπήσουν τον καθένα. Είναι ένα απ’ ευθείας πρόβλημα των νανο-ινών. Το ανοσοποιητικό των ανθρώπων δεν μπορεί να δει ή να αναγνωρίσει αυτές τις ίνες. Σημείωσε ότι τεχνικά ο καθένας μας μπορεί να έχει Morgellons (νανο-ίνες), τα συμπτώματα των Morgellons παρουσιάζονται όταν το σώμα προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτά, με τον μόνο δυνατό τρόπο, που είναι η αποβολή από το δέρμα. Στο www.miastala.com παλαιότερα και στο www.terrapapers.com έχουμε δημοσιεύσει πολλά άρθρα επί του θέματος, όταν ήταν άγνωστα θέματα στους περισσότερους και δεν υπήρχε βιβλιογραφία στην Ελλάδα. Φυσικά, τι ξάφνιασμα,  κάποιοι τα δημοσίευσαν σωστά και κάμποσοι τα γάμησαν -σκόπιμα ή ελεγχόμενοι, γιατί πληρωμένοι δεν είναι το αποκλείει η ηλιθιότητα τους, άλλωστε το πιο φτηνό πράγμα στο ιντερνέτ είναι το trolling- αρχίζοντας από τον Μετεωρολογικό Πόλεμο.

Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons

Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική συστημική κοινότητα, εκτός του ότι είναι «μυωπική κι άλλων ρήμασι πείθεται», την χαρακτηρίζει «Παραισθησιακή Παρασίτωση». Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής: Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη, από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες, δείτε στις εικόνες κάτω. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς ! αλλά οι άνθρωποι πεθαίνουν υποφέροντας φρικτά. Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικού συστημικού κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες από έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές. Η νανοτεχνολογία και η ναοϊατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη.

Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών. Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγω ινών, η μπλε ίνα, έχει χρυσή κεφαλή με ενσωματωμένη κάμερα και φλας εικ. κάτω. Ελέγχεται από ασύρματα δίκτυα βαθμωτών πεδίων !!! Όχι δεν σας δουλεύω, είναι η φρικτή αλήθεια. Αυτό σημαίνει ότι πολλά χρήματα των μαύρων κονδυλίων έχουν επενδυθεί εδώ. Όσοι ανησυχούν μήπως τους εμφυτεύσουν βιολογικό τσιπάκι στο μέλλον (για το 666 και άλλα τέτοια γραφικά) ας ηρεμήσουν κι ας το απολαύσουν, είναι ήδη μέσα τους. Είναι ήδη γεμάτοι, όπως και το περιβάλλον γύρω τους είναι γεμάτο από τις ίνες των morgellons.

Η φωτογραφία είναι από δείγμα morgellons που αφαιρέθηκε

από το δέρμα του μηρού του άρρωστου  στις ΗΠΑ στις 7 Αυγούστου 2011.

Στο δείγμα της φωτογραφίας βλέπετε την ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!! Πόσο Παραισθησιακό … βλέπεις;

terrapapers.com_Morgellons

Βιο-έντομα Morgellons, νόσος του Crohn και Γενετικοί Δείκτες

Η κρυμμένη ιστοσελίδα NIH καταχωρεί το Χρωμόσωμα 1q42 ως υπεύθυνο για την αρρώστια των Morgellons !!!!! (duplication/trisomy of 1q42 11 q42 12). Αυτό το κάνει το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ !!!!! Η ιστοσελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη, ακόμη και τα cached copies εξαφανίσθηκαν από το Ιντερνέτ ! Τι μας τσαμπουνάνε τόσα χρόνια οι γιατροί κυρίως στις ΗΠΑ; Την έκφραση «Παραισθησιακή Παρασίτωση» tres sick, πολύ μα πολύ sic !! Εδώ δεν μπορώ να εκφραστώ όπως αρμόζει για αυτές τις Επιστημονικές Οργανικές Πυλάρες. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι, αν έχεις διαβάσει τα άρθρα μου σχετικά με τις Οργανικές Πύλες. Υπάρχουν έξι γνωστοί γενετικοί δείκτες για τα θύματα των Morgellons, οι οποίοι είναι δυσανάλογοι με τις γνωστές στατιστικές. Η ένταση των συμπτωμάτων έχει σχέση με τον αριθμό των δεικτών που έχει κάποιος ασθενής.


  1. Παράγοντας RH ρέζους αρνητικό, στο αίμα της γενετικής κληρονομιάς.

  2. Βόρεια Ευρωπαϊκή καταγωγή, ή καταγωγή από τους Βάσκους. Οι Βάσκοι έχουν Κελτική καταγωγή που ω του θαύματος είναι το μεγαλύτερο πληθυσμιακό ποσοστό στον πλανήτη με RH Αρνητικό.

  3. Το γενετικό γκρούπ Haplogroup της U5 Ursula, το U5 είναι το αρχαιότερο DNA στην Ευρώπη (50.000 με 65.000 χρόνια).

  4. Ένα επιπλέον γονίδιο (duplication/trisomy of 1q42 11 q42 12).

  5. Μπλε, πράσινα η καστανά μάτια.

  6. Παρουσία γενετικών ανωμαλιών.

Δηλ. μεταλλάσουν ήδη, σε κάτι άλλο, τους πλέον έξυπνους ανθρώπους της γης. Οι κόκκινες, μπλε και διαφανείς ίνες των Morgellons υπάρχουν στον καθένα μας. Πρόκειται για τα βασικά υλικά που ειδικεύονται στους μηχανισμούς μεταλλάξεως του DNA και του RNA! Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι με τις ίνες–έντομα είναι αυτοί που έχουν στοχευθεί με ένα άλλο παράγοντα των Morgellons, αυτόν του επί πλέον εφιάλτη της μεταλλαγμένης γενετικής των εντόμων των οποίων δρουν ως φορείς (οι άνθρωποι)

H νόσος του Crohn ή κοκκιωματώδης κολίτιδα ή τοπική εντερίτιδα είναι μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ φλεγμονώδης νόσος του εντέρου (δηλ. του δεύτερου εγκεφάλου)  άγνωστης αιτιολογίας, η οποία προκαλεί φλεγμονή του βλεννογόνου και αφορά σε όλο το τοίχωμα του εντέρου αλλοιώσεις, οδηγώντας σε απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές. Ονομάσθηκε έτσι προς τιμή του Νεοϋορκέζου γιατρού Burrill Crohn, ο οποίος παρουσίασε το 1932 μαζί με τους συνεργάτες του μια σειρά ασθενών με αυτήν την πάθηση. Μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του γαστρεντερικού σωλήνα από το στόμα ως τον πρωκτό, προκαλώντας μια ευρεία ποικιλία φοβερών κι επίπονων συμπτωμάτων.

Η ακριβής αιτία της νόσου του Crohn παραμένει άγνωστη. Η διατροφή και το άγχος είχαν ενοχοποιηθεί για την εμφάνιση της νόσου. Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν, ότι μια σειρά παραγόντων, όπως η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, διαδραματίζουν ρόλο στην ανάπτυξή της. Έχει παρατηρηθεί ότι μεταλλάξεις σε ένα γονίδιο που ονομάζεται NOD2, τείνουν να συμβαίνουν συχνότερα σε ανθρώπους με νόσο του Crohn και οι ασθενείς με το μεταλλαγμένο γονίδιο έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να χρειαστούν χειρουργική επέμβαση για τη νόσο τους. Στη νόσο Crohn, η φλεγμονώδης διαδικασία μπορεί να περιλαμβάνει οποιοδήποτε κομμάτι του αυλού του γαστρεντερικού σωλήνα από το στόμα έως τον πρωκτό. Ο τελικός ειλεός επηρεάζεται στο 70-80% των ασθενών, είτε μόνο αυτός είτε σε συνδυασμό με προσβολή του παχέος εντέρου. Η φλεγμονή είναι διατοιχωματική και χαρακτηρίζεται από τη διήθηση του τοιχώματος του εντέρου με ουδετερόφιλα, ακολουθούμενα από μονοπυρηνικου τύπου κύτταρα και ινώδη ιστό. Η διατοιχωματική φύση της νόσου κατά μήκος των βαθιών εξελκώσεων και ραγάδων που σχηματίζονται οδηγεί στην ανάπτυξη επιπλοκών, τη δημιουργία αποστημάτων και συριγγίων.

Προκαλεί κυρίως κοιλιακό άλγος, αιματηρή διάρροια, εμετό κι απώλεια βάρους. Επιπλέον μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές εκτός του γαστρεντερικού σωλήνα, όπως εξανθήματα στο δέρμα, αρθρίτιδα, φλεγμονή στον οφθαλμό, κόπωση και έλλειψη συγκέντρωσης. Η νόσος του Crohn προκαλείται από αλληλεπιδράσεις μεταξύ περιβαλλοντικών, ανοσολογικών και βακτηριακών παραγόντων σε γενετικά ευαίσθητα άτομα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια χρόνια φλεγμονώδη διαταραχή, στην οποία λένε ότι  το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος επιτίθεται στον γαστρεντερικό σωλήνα, δηλ. είναι «αυτοάνοσο». Αυτό είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ, πρέπει να καθοδηγηθεί το σώμα για να επιτεθεί στον εαυτό του κι αυτό το πετυχαίνουν με τους αεροψεκασμούς, την διατροφή και τα εμβόλια.

Ο στόχος της θεραπευτικής αγωγής είναι η μείωση της φλεγμονής στο έντερο αλλά και σε άλλα συστήματα και όργανα που πιθανόν έχουν πληγεί από τη συστηματική αυτή νόσο, και το ζητούμενο είναι να επέλθει ύφεση και συμπτωματική βελτίωση του ασθενούς. H θεραπεία είναι φαρμακευτική, διατροφική και χειρουργική.

1. Τα φάρμακα τα οποία υπάρχουν διαθέσιμα μας σήμερα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό αυτό είναι τα εξής: Σουλφασαλαζίνη, Μεσαλαμίνη, Κορτικοστεροειδή και καταστολείς του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης χρησιμοποιούνται ανοσοκατασταλτικά φάρμακα τα οποία είναι: Αζαθειοπρίνη, μερκαπτοπουρίνη, Ιnfliximab (Remicade), Μεθοτρεξάτη ,Certolizumab pegol (Cimzia) ,Αdalimumab (Humira), Cyclosporine και τα αντιβιοτικά Μετρονιδαζόλη (Flagyl) και Ciprofloxacin (Cipro).

2. Η διατροφή με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ειδική εντερική και παρεντερική διατροφή χρησιμοποιείται συνήθως, όταν τα φάρμακα αποτυγχάνουν στον έλεγχο των συμπτωμάτων των ασθενών με φλεγμονώδη νόσο του εντέρου.

3. Χειρουργική αντιμετώπιση. Εάν η διατροφή, οι αλλαγές του τρόπου ζωής, και η φαρμακευτική αγωγή, δεν μπορέσουν να θέσουν σε ύφεση την νόσο του Crohn, ο ασθενής μπορεί να χρειασθεί χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός κατεστραμμένου τμήματος του λεπτού εντέρου ή για την αντιμετώπιση συριγγίων που επιμένουν παρά την φαρμακευτική και διατροφική αγωγή.

Στην Κύπρο υπάρχουν τουλάχιστον 900 ασθενείς με νόσο του Crohn. Το 2010 είχαν καταγραφεί 90 νέα περιστατικά ΙΦΝΕ (ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσοι των εντέρων) ανά 100.000 πληθυσμού. Στις ΗΠΑ υπάρχουν 2,3 εκατομμύρια ασθενείς με ΙΦΝΕ εκ των οποίων οι μισοί με νόσο Crohn. Στην Ευρώπη 3,5 εκατομμύρια ασθενείς νοσούν με ΙΦΝΕ εκ των οποίων το 60% με νόσο Crohn. Στην Ανατολική Μεσόγειο την τελευταία δεκαετία παρατηρείται αύξηση των περιστατικών με ΙΦΝΕ τα οποία οφείλονται στις διατροφικές συνήθειες και στο κάπνισμα, λένε επίσημα, είναι άλλωστε γνωστό πως για όλα φταίει το κάπνισμα. Είναι τόσο σημαντικό το γαστρεντερολογικό μας σύστημα που αν νοσεί αυτό νοσεί η αντίληψη και η ικανότητα σκέψης μας. Το γαστρεντερολογικό είναι ο δεύτερος εγκέφαλος του σώματος μας.

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ: Το επαναλαμβάνω, Αντίμετρα, ΝΑΙ Υπάρχουν και είναι διαθέσιμα

1. Μπορείς να κάνεις το εξής απλό. Ένα αληθινά καυτό μπάνιο στην μπανιέρα. Γεμίζεις την μπανιέρα με καυτό νερό, ρίχνεις μέσα 25 χάπια Alfalfa (πρόσθετο διατροφής από τους σπόρους τριφυλλιού, όπως της Nature Plus σε συσκευασία 300 χάπια) και 5-10 χάπια St. Johns Wort ή Υπέρικος ή Βαλσαμόχορτο. Επίσης ένα ποτηράκι του κρασιού βιολογικού απορρυπαντικού πλυντηρίου Sonett. Μπαίνεις μέσα μόλις μπορέσεις να αντέξεις την θερμοκρασία και κάθεσαι μια ώρα. Εάν έχεις Morgellons θα τα δεις να βγαίνουν μαζικά από το σώμα σου. Επίσης μπορείς να κάνεις μπάνιο με 50 σταγόνες MMS (Miracle Mineral Supplement), (chlorine dioxide) ψάξε να την βρεις στο internet!

2. Πάρε κόκκινο ξηρό κρασί, μόνο πολύ – πολύ καλής ποιότητας και κάνε μπουκώματα το πρωί μόλις ξυπνήσεις. Το κάθε μπούκωμα πρέπει να κρατάει 3-5 λεπτά. Σύνολο 15 λεπτά κάθε πρωί. Όταν θα φτύνεις κοίταξε τον νεροχύτη, αρκεί να φτύνεις στο πλάι. Μπορείς να κάνεις το ίδιο με ελαιόλαδο, αλλά για 15 λεπτά και στις δύο περιπτώσεις μεγάλη προσοχή να μην το καταπιείς. Διάβασε και το άρθρο «θεραπεία με ελαιοκάθαρση»

3. ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ: α). Ένα γεύμα την ημέρα που πρέπει να αποτελείται από ΩΜΗ – ΖΩΝΤΑΝΗ σαλάτα με ένα τουλάχιστον μεγάλο κρεμμύδι, 3-4 πιπεριές κέρατα, φύτρα, ένα κρητικό κριθαρένιο παξιμάδι και βιολογικό λάδι, όχι ορυκτέλαιο. Μακριά από κρέας και τα παράγωγα του. Επίσης πατάτες βραστές όπως και κολοκυθάκια, παντζάρια, καρότα, σελινόριζα, λάχανο, μπρόκολο. Μασάτε πολύ αργά για να γίνεται πέψη κι όχι σήψη. β). ΝΕΡΟ 1ον: Βάλτε πολύ καλά φίλτρα νερού και πίνετε νερό ΜΟΝΟ φιλτραρισμένο. 2ον: Συμπληρωματικά οργονόστε το νερό που πίνετε για να είναι ζωντανό, δείτε πως να το κάνετε στο orgonodrome. γ). Προμηθευτείτε μια ηλεκτρονική συσκευή τύπου spa detox, η οποία αφαιρεί βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτηρίδια κλπ. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας, όταν δείτε και μυρίσετε τι βρωμιά βγαίνει από μέσα σας. Τι να σας κάνει και η ιατρική, που ποτέ δεν θίγει τις αιτίες των ασθενειών;

4. ΣΕΛΗΝΙΟ: Είναι αυτό που εξασφαλίζει γερή άμυνα αφού σε κάθε επίθεση, αφήνει κάθε εχθρό απ’ έξω. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας, είναι το σελήνιο σαν πρόσθετο διατροφής. Παίρνετε με το φαγητό καθημερινά 1.200mcg για ένα μήνα. 800mcg για άλλους δυο μήνες και κατόπιν για συντήρηση 400mcg ημερησίως. Δεν το λέω εγώ αλλά ο Dr Harold Foster που είναι γεωγραφικός γιατρός με 100.000 κλινικές περιπτώσεις θεραπείας aids και καρκίνου. Μέχρι και το διαβόητο FDA ανάγκασε να κάνει τεστ. Άλλα συμπληρώματα διατροφής, απαραίτητα και χρήσιμα είναι το Ω3, βιταμίνη C ανακατεμένη με πίτουρο, κριθάρι ή κάτι ανάλογο, Β17 που δεν υπάρχει σε συμπλήρωμα διατροφής αλλά το παίρνουμε από πικραμύγδαλα και κουκούτσια βερίκοκου, μέλι πικρό, μελάσα με σόδα, L-Tryptophan όπως και το πυρίτιο, το MSM και άλλα, ανάλογα με την περίπτωση, ενημερωθείτε από έναν καλό ιατρό φυσικής ιατρικής.

Διατροφή: Το Α και το Ω του Ανοσοποιητικού

– Γάλα αμυγδάλου: Αρκετοί άνθρωποι σήμερα (ειδικά ασθενείς με νόσο του Crohn) έχουν δυσανεξία στην λακτόζη και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν. Το γάλα αμυγδάλου (όλων των ξηρών καρπών) είναι μια καλή εναλλακτική στην περίπτωση αυτή, καθώς παράγεται από αλεσμένα αμύγδαλα ενισχυμένα με ασβέστιο. Δείτε το σχετικό άρθρο.

– Αυγά: Η πρωτεΐνη του αυγού είναι εύπεπτη και απαραίτητη για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

– Βρώμη: Οι αδιάλυτες φυτικές ίνες –όπως αυτές που βρίσκονται στα ωμά φρούτα, τα λαχανικά και τους ξηρούς καρπούς– προσελκύουν μεγαλύτερες ποσότητες νερού στο παχύ έντερο. Όμως η βρώμη παρέχει διαλυτές ίνες, οι οποίες απορροφούν νερό και περνούν πιο εύκολα από την γαστρεντερική οδό.

– Πουρές λαχανικών: Δεν πρέπει να φοβάστε τα λαχανικά (ειδικά αν πάσχετε από νόσο του Crohn). Μην εστιάζετε μόνο στους υδατάνθρακες, καθώς δεν παρέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να πολτοποιήσετε λαχανικά όπως η κολοκύθα, η σελινόριζα, το παντζάρι ή το καρότο και να τα απολαύσετε σε μορφή πουρέ.

– Σολομός: Το 25% των θερμίδων που λαμβάνετε καθημερινά θα πρέπει να είναι από πρωτεΐνες. Θα πρέπει να προτιμάτε τις καθαρές πρωτεΐνες, όπως αυτές που προέρχονται από θαλασσινά και ψάρια.

– Τροπικά φρούτα: Η παπάγια, το μάνγκο και η μπανάνα, είναι εύπεπτα και πολύ θρεπτικά.

– Πουρές από όσπρια: Χρειάζεται γενικώς προσοχή στην κατανάλωση οσπρίων, όμως ο πουρές από ρεβίθια ή φακές είναι καλή πηγή καθαρής πρωτεΐνης και άλλων θρεπτικών συστατικών και δεν επιβαρύνει ιδιαίτερα το στομάχι.

– Καστανό Ρύζι: Παραδοσιακή επιλογή για όσους αντιμετωπίζουν γενικώς πρόβλημα με το στομάχι τους. Δεν είναι ιδιαίτερα θρεπτικό, δεν καταπονεί όμως το στομάχι.

– Διαμορφώστε το διατροφικό σας πλάνο αφού επισκεφθείτε διατροφολόγο που έχει επαρκείς γνώσεις σχετικά με τις φλεγμονώδεις παθήσεις και φυσικά κατόπιν συμβουλής του ομοιοπαθητικού γιατρού σας, καθώς γνωρίζει λεπτομέρειες για το ιστορικό της υγείας σας.

– Κρατάτε σημειώσεις για το καθημερινό διατροφικό σας πρόγραμμα, καθώς έτσι θα είναι πιο εύκολο να καταλήξετε ποιες τροφές καταπραΰνουν και ποιες επιδεινώνουν τον οργανισμό σας. Κάντε κι ένα τεστ δυσανεξίας.

– Μην κάνετε γρήγορα ή απότομα πολλές αλλαγές. Αν θέλετε να βάλετε καινούργιες τροφές στο διατροφολόγιο σας, κάντε το σταδιακά ώστε να δείτε ποια ενοχλεί και ποια όχι.

– Τρώτε μικρά σε ποσότητα γεύματα, αργά αργά και καλομασημένα. Αν τρώτε πολύ κάθε φορά, ή καταπίνετε αμάσητη την τροφή, δυσκολεύει σημαντικά η διαδικασία της πέψης.

– Αποφύγετε τα λιπαρά και τα τηγανιτά, καθώς είναι δύσπεπτα και καθόλου χρήσιμα στο σώμα.

– Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που μαγειρεύετε. Ορισμένες τροφές δεν προκαλούν επιπλοκές αν μαγειρευτούν σωστά. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βοηθήσετε το γαστρεντερικό σύστημα σας, όταν καταναλώνετε λαχανικά εάν τα βράσετε λίγο και δεν τα φάτε εντελώς ωμά. Επίσης, να κόβετε το κρεμμύδι σε πολύ μικρά κομμάτια ή να αλέθετε ξηρούς καρπούς και σπόρους.

– Μην αφήνετε τον οργανισμό σας να αφυδατωθεί. Πίνετε υγρά, αφεψήματα και ροφήματα κι όχι μόνο νερό, αλλά αποφύγετε καφέ, αναψυκτικά, τσάι και κάθε ρόφημα και ποτό με πολλή ζάχαρη.

– Μην ξεχνάτε να αναπληρώνετε τους χαμένους ηλεκτρολύτες, όπως το νάτριο και το κάλιο. Νάτριο θα πάρετε από το αλάτι και κάλιο από την πατάτα, το αβοκάντο και το πεπόνι.

– Πάρτε συμπηρώματα διατροφής, ώστε να εξασφαλίσετε ότι παίρνετε επαρκείς ποσότητες όλων των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών σε καθημερινή βάση.

Ποιες τροφές να αποφεύγετε

Τα παρακάτω δεν προκαλούν συμπτώματα, αλλά επιδεινώνουν το ανοσοποιητικό, αποφύγετε τα.

– Αλκοολούχα ποτά (κοκτέιλ, μπύρα)

– Μαγιονέζα, μαργαρίνη, έλαια μη φυτικά, αλλαντικά

– Αναψυκτικά, καφές, σοκολάτα

– Γάλα, τυριά

– Τηγανητά, ζαχαρώδη

– Μεταλλαγμένα λαχανικά και φρούτα

– Κόκκινο κι άσπρο κρέας

– Πικάντικα φαγητά

– Προϊόντα ολικής άλεσης

– Προϊόντα γλουτένης

Ο Ρόλος της Διατροφής στο Ανοσοποιητικό Σύστημα

Κάθε έμβιος οργανισμός διαθέτει έναν ελεγκτικό μηχανισμό μέσω του οποίου αναλύει τα διάφορα στοιχεία που εισάγονται σ’ αυτόν. Ο μηχανισμός αυτός ονομάζεται ανοσοποιητικό σύστημα και αρχίζει να διαμορφώνεται από την νεογνική ηλικία, μέσω ενός συνεχούς ελέγχου που ασκείται από τον οργανισμό στην πολλαπλή επικοινωνία του με το περιβάλλον. Η επιφάνεια του βλεννογόνου του γαστρεντερολογικού συστήματος συντίθεται από ένα εξαιρετικά πολυδύναμο πληθυσμό από επιθηλιακά κύτταρα τα οποία έχουν υψηλή εξειδίκευση στην ικανότητα τους για διαμεμβράνια απορρόφηση και έκκριση ουσιών. Αυτές οι απεκκριτικές και απορροφητικές ικανότητες διευκολύνουν την ουσιώδη λειτουργία του πεπτικού συστήματος στην πέψη και στην πρόσληψη θρεπτικών ουσιών και υποστηρίζουν τον φραγμό μεταξύ του ξενιστή και των πιθανών παθογόνων παραγόντων καθώς και των μεταλλαγμένων που βρίσκονται στον εντερικό σωλήνα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη φυσική ακεραιότητα των βλεννογόνων και τον μεγάλο αριθμό των κυττάρων της ανοσοποίησης. Αναζήτησε πληροφορίες στα άρθρα στην κατηγορία “Διατροφικά” και “Φυσική Ιατρική”

Ποιος ο σκοπός και γιατί τα κάνουν όλα αυτά

Μελετώντας κι Ερευνώντας θα κατανοήσεις πως δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, πόσο μάλλον με την πολιτική ή κυριαρχική βούληση, με κάθε δικαστική ή άλλη αρχή. Βρίσκονται και δρουν, πολύ πάνω από την λαοπρόβλητη και κοσμαγάπητη Δημοκρατία. Γι αυτό και δεν μπορούν να τους ελέγξουν, αν είναι δυνατόν … και το μόνο που προλαβαίνεις να κάνεις είναι να προσέξεις, πολύ –μα πάρα πολύ- την διατροφή σου, να ανεβάσεις και να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου.

Εδώ θα σου πω και κάτι ακόμη. Μου λένε συχνά φίλοι και «πολύ φίλοι» γιατί ως γνωστόν δεν έχω εχθρούς (χα τρις), «ΕΣΥ (εννοώντας εμένα) δεν ψεκάζεσαι, γιατί τα λες σε εμάς;» Απαντώ πως ΝΑΙ φυσικά, όλους μας ψεκάζουν, αλλά επειδή πολλά χρόνια πριν φροντίζω να έχω δυνατό ανοσοποιητικό, δεν υπάρχει τίποτε από αυτά τα καλούδια στον οργανισμό μου. Κάνω όλα αυτά που περιγράφω ως αντίδοτα, τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα στον Πολυκυματικό Ταλαντωτή MWO του Lakhovsky και πολύ περισσότερα που δεν αναφέρονται στο άρθρο, με αποτέλεσμα να μην έχω ούτε ίχνος από βαρέα μέταλλα ή άλλες τέτοιες ομορφιές … όπως επίσης και πολλοί φίλοι μου. Η διατροφή μου είναι όπως περιγράφεται στην κατηγορία «Διατροφικά» [στο terrapapers.com] και πολλά ακόμη που θα δημοσιευτούν εν καιρώ … άντε και καλά ξεμπερδέματα !

© Ιων Μαγγος /terrapapers.com

Φωτογραφίες: GYPAS

Κοίτα προσεκτικά την εικόνα (ψηφιακή αναπαράσταση) εικόνα Α, είναι η επιτομή της πραγματικότητας. Δείχνουν το τι συμβαίνει στο σώμα σου. Αυτό είναι το Μεγαλύτερο Μυστικό Παγκοσμίως, διότι σου έχει επιβληθεί εν αγνοία σου, όπως και το Μεγαλύτερο Μέρος των Πεποιθήσεων σου. Αυτό που βλέπεις στις εικόνες είναι ένα νανο-ρομπότ που ενσωματώνεται με ένα νευρώνα ή μια σύναψη. Οι εικόνες είναι απλώς μια αναπαράσταση, αλλά δείχνει ακριβώς το τι έχει συμβεί ήδη από την περασμένη δεκαετία. Αυτό επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του ξενιστή (το σώμα σου) εξ αποστάσεως. Για να το πω πιο τεχνικά οι νευρώνες σους έχουν ενσωματωθεί και οι συνάψεις σου έχουν γεφυρωθεί. Η βασική ιδέα συνίσταται, σε ένα σετ νανο-συρμάτων εικόνα Β, συνδεδεμένα με ηλεκτρονικά, στον κυρίως καθετήρα, ώστε να απλωθούν σαν «μπουκέτο» σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του αγγειακού συστήματος του εγκεφάλου. Μια τέτοια διευθέτηση μπορεί να υποστηρίξει ένα πολύ μεγάλο αριθμό καθετήρων (εκατομμύρια από αυτά). Κάθε τέτοιο νανο-σύρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει, με μεγάλη ασφάλεια, ηλεκτρική δραστηριότητα ενός μοναδικού ή μια μικρή ομάδα νευρώνων, χωρίς να εισβάλλει στο παρέγχυμα του εγκεφάλου!!!

2 terrapapers.com_nanobots

Στρατιωτικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι τωρινές τακτικές και στρατηγικές δεν σκοπεύουν στην άμεση εξόντωση του πληθυσμού. Οι χρόνια άρρωστοι άνθρωποι είναι πιο χρήσιμοι από τους νεκρούς, χρειάζονται ακριβά φάρμακα και είναι καλοί σκλάβοι του κράτους. Τα ίδια έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο έλεγχος του καιρού είναι μέρος των σύγχρονων όπλων, όπως οι σεισμοί και άλλες «φυσικές» καταστροφές, βλέπε τσουνάμια. Ο συμβατικός πόλεμος καταστρέφει τις υποδομές. Τα τωρινά γεράκια συχνά δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές, γιατί ένα μεγάλο μέρος είναι ιδιοκτησία τους (πολυεθνικές). Μάθαμε ότι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν συνέχεια του πρώτου. Τώρα φαίνεται ότι ο τρίτος είναι συνέχεια των προηγουμένων.

3 terrapapers.com_nanobots2

Οι άνθρωποι έχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ της Οργονομίας και μαστίζονται από την ΘΩΡΑΚΙΣΗ και την ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ. Άρα είχε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ o Lakhovsky με τον Πολυκυματικό του Ταλαντωτή στο να εφαρμόζει αυτή την μορφή ηλεκτρομαγνητικής Δυναμικής Αρμονικής Κυτταρικής Αναζωογόνησης και γι’ αυτό δολοφονήθηκε. INTERACTIVE LEISURE SYSTEMS LTD. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ MEDITECH EUROPE, στο MWOhellas.gr

4 George-Lakhovsky-

Ο πόλεμος και το πρόγραμμα ευγονικής εφαρμόζονται με κρυφές μεθόδους αυτήν τη φορά. Οι Ναζί δεν είναι πίσω από τον 3ο πόλεμο. Είναι οι χρηματοδότες τους. Αυτοί χρησιμοποιούν τους καπιταλιστές, κομμουνιστές, φασίστες, φανατικούς θρησκόληπτους κι αναρχικούς, όταν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Μην ξεγελιέστε από τις ταμπέλες, επίσης ελέγχουν το Βατικανό. Οι ταμπέλες όπως «Ναζί» είναι προπέτασμα καπνού για τις δραστηριότητές τους. Οι φωτογραφίες είναι δικές μου από την Ολλανδία τέλος 2015

5 terrapapers.com_chemtrails-vip

Μερικοί πιστεύουν ότι τα προγράμματα του ψεκάσματος (Cloverleaf κλπ) σχετίζονται άμεσα με μία εργασία του διαβόητου μακαρίτη Dr. Edward Teller, που πρότεινε το ψέκασμα ως μέσο του παγκόσμιου κλιματικού ελέγχου. Ο Dr Teller, γνωστός σε όλον τον κόσμο ως ο «πατέρας της υδρογονικής βόμβας» όντως την έγραψε και είναι διαθέσιμη στο ιντερνέτ ως αρχείο PDF scattering Ed Tellerwithnotes. Ενδιαφέρον έχει ότι το ψέκασμα αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, ως το δηλητήριο από τον ουρανό κατά τους έσχατους καιρούς! Στο ψέκασμα πού μας κάνουν χρησιμοποιούν οξείδια του αλουμινίου και του βαρίου, καθώς και διάφορους βιολογικούς παράγοντες. Τα μεταλλικά οξείδια χρησιμεύουν για να παρατηρούν τη χρήση της προαναφερθείσας τεχνολογίας από τους αντιπάλους τους και για άλλες στρατιωτικές χρήσεις. Φυσικά, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία μας να τα αναπνέονται. Εικόνες κάτω δικές μου από την Αθήνα αρχές Νοέμβρη 2015

6 A CEMTRAILS-a1

Αεροψεκασμοί και γραμμές DOR

Χρόνια τώρα γράφω για το ψέκασμα των ουρανών μας. Φυσικά προσκρούει πάνω στην βλακεία (είναι ανίκητη) και την Συναισθηματική Πανούκλα των ανθρώπων κατά Ράιχ. Οι Έλληνες ήδη είναι νεκροί διότι δεν λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντηρήσεως εφόσον «συγκινούνται» με το «δράμα» των ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ και φυσικά πάνω από όλα ανιστόρητοι, αμόρφωτοι, αγράμματοι κι άνοες. Πόσο μάλλον να αντιληφθούν τι γίνεται πάνω από τα κεφάλια τους. Η παρατήρηση εδώ και χρόνια των μαύρων γραμμών μπροστά από τα ψεκαστικά αεροπλάνα (φυσικά είναι υπερηχητικά Boeing, αθόρυβα και πετούν και στην στρατόσφαιρα, σύμφωνα με επίσημη παραδοχή της NASA) συνεχίζεται.

Τι είναι αυτές λοιπόν αυτές οι μαύρες γραμμές μπροστά από τα αεροπλάνα; Είναι ακτινοβολία DOR (deadly orgone). Χάρις στην δολοφονία του Wilhelm Reich (3 November 1957) δυο μέρες πριν αποφυλακιστεί αυτός ο ΤΙΤΑΝΑΣ του πνεύματος (σύμπτωση ήταν μην αναρωτιέστε, αφού τόλμησε να τα βάλει με τους ΕΑ αναπτύσσοντας το πρώτο διαστημικό όπλο αφού η κυβέρνηση συνεργαζόταν μαζί τους), οι γνώσεις αυτές έμειναν για λίγους που θέλουν να κουραστούν και να αντιληφθούν την οργονομία την επιστήμη της ζωής. Αγόρασε τα δύο βιβλία του και μελέτησε τα «Δύο βιβλία για την Ψυχική Υγεία»

Γιατί άραγε; μα γιατί η εχθρική ενέργεια προς την ζωή είναι η αγαπημένη τους, οι ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (όπως τους εννοούμε στο terrapapers) ζουν με αυτή και είναι απολύτως κατάλληλη για το έργο που επιτελούν με τους αεροψεκασμούς. Ακόμη διερωτάστε για την χρησιμότητα των οργονιτών κατηγορίας Α+++; Μα είναι οι μόνοι που μετατρέπουν την DOR σε OR! Για διαβάστε και ψάξτε γιατί αρρωσταίνετε και έχετε τόσα πολλά προβλήματα υγείας και δεν βρίσκετε άκρη με την κλασσική ιατρική; Τελευταίο και όχι μόνο, τα εκατομμύρια τόνοι αλουμινίου στην ατμόσφαιρα αυξάνουν την αγωγιμότητα και μειώνουν δραματικά την διαφορά δυναμικού στρατόσφαιρας και γης. Επειδή το φαινόμενο της ζωής είναι ηλεκτρικό (για όσους γνωρίζουν) η μείωση αυτή του δυναμικού αυξάνει κάθετα τα ποσοστά των κάθε μορφής ασθενειών και γκρεμίζει το ανοσοποιητικό και την ικανότητα αυτοϊασης!

terrapapers.com_Chemtrails DOR (1)

terrapapers.com_Chemtrails DOR (2)

Τον Αύγουστο του 2006 το FDA, δηλαδή ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, (ναι η γνωστή αμαρτία) ενέκρινε τον ψεκασμό των κρεάτων με νανο-ιούς βακτηριοφάγους και την χρήση τους ως πρόσθετο τροφής. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ. Η Intralytix Corporation μέσω διεθνών εταιρειών πουλάει τα σπρέι της σε όλο τον κόσμο από το 2002. Επειδή είναι πολύπλοκο να εξηγήσουμε τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού μας, σε αυτήν την περίπτωση θα σταματήσουμε εδώ. Μόνο προσέχετε καλά τι τρώτε! Τις καλύτερες έρευνες στο θέμα έχει κάνει η Dr Hildergarde Staninger, RIET-1. Industrial Toxicologist/IH & Doctor of Intergrative Health International, LLC 12235 E.Centralia St.Lakewood, ca 90715 Tel: 562-402-7300 Fax: 562-402-7308

6 B terrapapers.com_Aerial spraying Meteorological war (3)

7 terrapapers.com_Aerial spraying Meteorological war

Τα Μέσα Μαζικής Κατεύθυνσης κάνουν ελάχιστες αναφορές στο θέμα των Morgellons και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αφορά δερματική διαταραχή. ΨΕΜΑΤΑΑΑ !!! Οι ίνες διατρέχουν τον οργανισμό, αναπαράγονται αφάνταστα γρήγορα, καταστρέφουν το DNA και το αντικαθιστούν με κάποιο είδος πρωτεΐνης. Εάν κάποιος έρθει σε επαφή με τα Morgellons, ο οργανισμός του τα αναγνωρίζει και τα αναπαράγει συνεχώς! Μην ξεχνάμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτοργανούμενα ασύρματα δίκτυα. Το περίβλημα τους αποτελείται από (HDPE) δηλαδή από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή οπτικών ινών !!! Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται ευρύτατα στη βιομηχανία βιονανοτεχνολογίας εδώ και χρόνια, κυρίως για την ενθυλάκωση των viron. Tα viron είναι 150 φορές μικρότερα από τους ιούς. Αυτά περιλαμβάνουν DNA, RNA, RNAi (μεταλλαγμένο RNA) η δακτυλιοειδή πλασμίδια για ειδικές λειτουργίες (που είναι ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;)

terrapapers.com_Morgellons 2

Φυσικά, οι βιοψίες ασθενών των Morgellons δείχνουν μεταξύ άλλων κατά κόρον Σιλικόνη και Γυάλινα Σωληνάκια. Θα αναρωτιέστε πως η σιλικόνη παράγει πυρίτια (silica-gel, SiO2), γυάλινα σωληνάκια δηλαδή. Σωστά, δεν παράγει ! Όμως η δικαρβονική silicα μπορεί να παράγει σιλικόνη μέσω φυσικών κυτταρικών αντιδράσεων σε ένα βιολογικό σύστημα ! Φυσικά μας τα ψεκάζουν σχεδόν καθημερινά. Ένα ενδιαφέρον παρατράγουδο είναι οι αυξημένες και συχνά μη αναμενόμενες βλάβες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και κυρίως των laptops. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πάντα έχουν πλημμυρίσει από τις συγκεκριμένες ίνες και αρκετές είναι αγώγιμες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βραχυκυκλώματα. Τα laptops  και τα smartphones άλλωστε κάνουν βόλτες μαζί μας, έξω στα καφέ.

terrapapers.com_Morgellons 3

Το προφίλ της Αρρώστιας των Morgellons, όπως το Καθόρισαν οι Ερευνητές. Σχεδιασμένη μεταδιδόμενη εισβολή νανοτεχνολογίας στους ανθρώπινους ιστούς με τη μορφή αυτοσυναρμολογούμενων, αυτοαναπαραγόμενων ορατών σωληνίσκων, έγχρωμων ινών, διατάξεων, συρμάτων και άλλων ορατών μορφών, που μοιάζουν με αισθητήρες και κεραίες. Μεταφέρουν δε τα περισσότερα γενετικά μεταλλαγμένα DNA/RNA. Αυτές οι νανο-μηχανές ευνοούνται από περιβάλλον αλκαλικού PH και χρησιμοποιούν την βιο-ηλεκτρική ενέργεια του σώματος, τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία και άλλα μη αναγνωρισμένα ακόμη στοιχεία ως πηγές ενέργειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιδιώκουμε ένα όξινο PH αλλά το φυσιολογικό, δηλαδή +/-7,5. Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτές οι μικροσκοπικές μηχανές έχουν τις δικές τους εσωτερικές μπαταρίες.

terrapapers.com_Morgellons 4

Επίσης, είναι πιθανό να λαμβάνουν συντονισμένα μικροκύματα, σήματα EMF, ELF και πληροφορίες. Για ποιο λόγο κι από που είναι άγνωστο, αν και μπορούμε να φανταστούμε. Τα συμπτώματα αρχίζουν με έλκη στο δέρμα όλου του σώματος, που δεν πιάνουν κρούστα, ποτέ δεν μολύνονται από βακτηρίδια και επουλώνονται εξαιρετικά αργά. Τα νοητικά και νευρολογικά συμπτώματα περιλαμβάνουν θόλωμα του μυαλού, σοβαρές διαταραχές στην προσωπικότητα, φοβίες, κατάθλιψη, προβλήματα κινητικού συντονισμού. Τα θύματα των Morgellons υποφέρουν από απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας του σώματος, έντονη δυσφορία και χρόνια κόπωση.

terrapapers.com_Morgellons 6

Είναι βεβαιωμένο ότι τα Morgellons βρίσκονται σε όλα τα σωματικά υγρά και τις οπές του σώματος. Έχουν βρεθεί στις αρθρώσεις και πιστεύεται ότι είναι μηχανική η συστηματική διείσδυση σε όλο το σώμα. Αναφέρεται από όλους τους ασθενείς ότι οι μηχανές των Morgellons έχουν ομαδική συνείδηση. Επικοινωνούν σίγουρα μεταξύ τους μέσω βακτηριδίων και ιών. Μια και αντέχουν σε θερμοκρασίες άνω των 760 βαθμών Κελσίου, η αποστείρωση των επαναχρησιμοποιούμενων ιατρικών εργαλείων (χειρουργεία, οδοντιατρεία) είναι άχρηστη !!! Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία ότι η μετάδοση – μόλυνση σχετίζεται με τις ίνες που βρίσκονται στα υλικά των αεροψεκασμών, αν και δεν έχουν δημοσιευτεί αποδείξεις. Αλλά ούτε αποδείξεις πως μας ψεκάζουν έχουν δημοσιοποιηθεί, ούτε και ότι δεν μας ψεκάζουν, επίσημα, γιατί σε έρευνες ανεξάρτητων επιστημόνων – ερευνητών το θέμα είναι ξεκάθαρο κι Ολοφάνερο, με στοιχεία μετρήσιμα και πέραν πάσης αμφιβολίας.

Εξαγωνικά νανοτσιπάκια που βγάζουν νευρικές απολήξεις: Τα «καλόπαιδα» για να μη βαριούνται, όλο ίνες και ξανά ίνες, φτιάξανε κι άλλα καλούδια και μας σερβίρουν ! Εξαγωνικά νανοτσιπάκια που βγάζουν νευρικές απολήξεις. Για να μην κουράσω και άλλο το μυαλουδάκι σας, δείτε μόνο για λίγο τι άλλο φυτρώνει μέσα σας. Τα αναγνωρίζετε; Αν ακόμη δεν έχετε συγκλονιστεί, απλώς είστε θύματα του μαζικού νοητικού προγραμματισμού. Οι περισσότεροι τον αποκαλούν πολιτισμό.

terrapapers.com_Morgellons 5

Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση: Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα; ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Εσείς παθαίνετε που θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη !!! Είστε γενετικά προγραμματισμένοι να πιστεύετε κι όχι να γνωρίζετε. Μελετήστε (κι όχι διαβάστε) την κληρονομιά μας, χρησιμοποιώντας συμβολική και φρακταλική σκέψη, δηλαδή με την Διττή Προσοχή. Η ίδια η μυθολογία μας αναφέρει παντού την λέξη Βρωτοί, κανένα μυστικό, όλα υπάρχουν κι είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ! Απολαύστε λοιπόν στις φωτογραφίες τα ζωντανά φιδίσια πλασματάκια που βολτάρουν μέσα σας. Στις εικόνες που βλέπετε, τα Morgellons και το ψέκασμα, καμία σχέση δεν έχουν, πα πα πα ψέματα και Hoax λέμε! Δείτε και το σύστημα κεραιών των Morgellons !!!

terrapapers.com_Morgellons 1

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ: Κατασκευή και τοποθέτηση Chembuster, τουλάχιστον τρία ανά νομό, αλλά σωστά κατασκευασμένα. Υπάρχουν δύο βασικά είδη. (Α.Β.) Το συμβατικό με κρυστάλλους πρέπει να έτσι κατασκευασμένο ώστε να ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ κάθε χρόνο, γιατί υφίσταται «κόπωση». (Γ.) Τα Induction CB δεν χρησιμοποιούν κρυστάλλους και δεν έχουν αυτό το πρόβλημα, χρειάζονται όμως περισσότερα. Επικοινωνήστε όποιοι ενδιαφέρεστε στο 690 7070703

15 Chembuster-orgonodrome

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ: Gifting, δηλ. «δωράκια» οργονίτες στις κεραίες. Πρώτα εγκαταστάθηκε το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας και μετά άρχισε το συστηματικό ψέκασμα. Αυτό γίνεται με πάμφθηνους οργονίτες κόστους 10-30 cents ο ένας, εφόσον τους φτιάξεις μόνος σου. Οδηγίες για την κατασκευή τους στο orgonodrome.gr

16_ orgonite-Gifting-TB-Chembuster-orgonodrome-1-1-1

16 orgonite-Gifting-TB-Chembuster-orgonodrome-1-1

16 -orgonite-TB-Chembuster-orgonodrome-1

Χρησιμοποίησε τα μενταγιόν του www.orgonodrome.gr φτιάχτηκαν λαμβάνοντας και τα nano-robot υπ όψιν. Σταματάνε οι ήχοι στο κρανίο, η μυρωδιά του καμένου, η μεταλλική γεύση κλπ. Η όλη κατασκευή επιδρά στα νανο-ρομπότ τα καταστρέφει και τα αποβάλει μέσα από τα ούρα κυρίως, διαλύοντας τα. Μπορείς να το νοιώσεις τον πρώτο μήνα παρακολουθώντας το χρώμα των ούρων, από τις πρώτες μέρες και την αλλαγή στην μυρωδιά. Ειδικά στα silver είναι πολύ έντονη κι απότομη η αλλαγή, γι αυτό επαναλαμβανόμενα λέμε πως είναι «για όποιον τους αντέχει».

17 orgonodrome.gr-SILVER-BULLET-MWO-NEW-T

Κάτι παραπάνω λοιπόν γνωρίζει ο πολύς Sir Arthur Charles Clarke, στο βιβλίο του με τον «προφητικό» τίτλο «Οι Επικυρίαρχοι. Το τέλος της παιδικής ηλικίας» (αναζήτήστε το άρθρο) το βιβλίο γράφτηκε το 1953. Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον «Πενήντα χρόνια είναι αρκετά για ν’ αλλάξει ένας κόσμος και οι κάτοικοι του, τόσο που να είναι αγνώριστοι. Τα μόνα που χρειάζονται είναι μια καλή γνώση της κοινωνικής μηχανικής (προπαγάνδα), μια καθαρή εικόνα του σκοπού που επιδιώκεται και δύναμη. Όλα αυτά τα είχαν οι Επικυρίαρχοι. Αν και ο σκοπός τους ήταν κρυφός, η γνώση τους ήταν ολοφάνερη το ίδιο και η δύναμη τους» Μόνο που και οι Επικυρίαρχοι έχουν Αφέντη και στο τέλος δεν ξέρουμε ποιος έχει παγιδέψει ποιόν και ποιος είναι ο Κυρίαρχος ή ο Επικυρίαρχος του. Το μόνο σίγουρο είναι πως παίζονται Κοσμικά Παιχνίδια κι αυτός που κερδίζει, δεν είναι αυτός που υποτάσσεται στους κανόνες τους! Το τέλος δε του βιβλίου, απλά … Εκπληκτικά Φανταστικό! Βρείτε το βιβλίο και μάθετε περισσότερα.

18childhoods_end_2

19 childhoods_end_03

                           


http://terrapapers.com/?p=38126
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters