Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν

Screen Shot 2016-04-11 at 11.17.46 AM.png
Πιο επίκαιρο από ποτέ το προεκλογικό σύνθημα του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ Τσίπρα…
-Του Σεμπαϊδήν Καραχότζα |  11 Απριλ. 2016


Ποιος Έλληνας άραγε δε θυμάται αυτά τα μεγάλα προεκλογικά λόγια του Τσίπρα και της παρέας του, αυτή ήταν η φράση με την οποία ο νυν Πρωθυπουργός ζήτησε από τον Ελληνικό λαό την εντολή να ξεμπερδέψει με το παλιό και να φέρει το καινούριο. Τώρα το κατά πόσο αυτό το καινούριο που ζούμε είναι καλύτερο από το παλιό και κυρίως το κατά πόσο διαφέρει από το παλιό σηκώνει πολύ συζήτηση. 

Το θέμα είναι πως ακούγοντας ένα νέο σε ηλικία πολιτικό να λέει πως ο βασικός του στόχος είναι να ξεμπερδέψουμε με το παλιό, στο μυαλό όλων μας δημιουργήθηκε η εντύπωση πως επιτέλους θα δούμε να μπαίνουν στη φυλακή όλοι εκείνοι οι πολιτικοί που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας. Προσωπικά δε θα τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι, υπάρχουν πολιτικοί οι οποίοι προσέφεραν πολλά στην Ελλάδα αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που έπρεπε να βρίσκονται εδώ και χρόνια πίσω από τα κάγκελα.

Κι ενώ όλοι περιμέναμε πως αυτό θα γίνει επί των ημερών της σημερινής κυβέρνησης βλέπουμε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, βλέπουμε δηλαδή να ψηφίζονται νόμοι με μοναδικό σκοπό να βγουν από τη φυλακή άνθρωποι που απολύτως δικαιολογημένα βρίσκονται εκεί. Πραγματικά δε μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει έστω και ένας πολίτης σ’ αυτή τη χώρα που να ελπίζει πως όντως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα στείλει στη φυλακή αυτούς που χρόνια κατάκλεβαν τα κρατικά ταμεία. Γιατί δε θα το κάνει αυτό; Μα είναι πολύ απλός ο λόγος, αν η σημερινή κυβέρνηση θελήσει να στείλει φυλακή τους προηγούμενους τότε θα πρέπει να πράξει ακριβώς το ίδιο και για πολλά δικά της στελέχη, αυτούς με τα ξεχασμένα εκατομμύρια για παράδειγμα και αρκετούς άλλους. Άρα για άλλη μια φορά θα μείνουμε στα μεγάλα λόγια και τις όμορφες υποσχέσεις κι αυτό διότι και η σημερινή κυβέρνηση είναι η συνέχεια του παλιού.

Screen Shot 2016-04-11 at 11.34.32 AM.png

Ως εκ τούτου λοιπόν ο αριστερούλης Πρωθυπουργός μας όχι μόνο δεν ξεμπέρδεψε με το παλιό αλλά το συνεχίζει και μάλιστα πολύ πιο φανερά και προκλητικά. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τα λεγόμενα περί παλιού και νέου που πλέον ελάχιστη σημασία έχουν σήμερα που η χώρα περνάει μια τεράστια δοκιμασία και η δοκιμασία αυτή λέγεται ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Για μένα δεν υπάρχουν πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστης. Με βάση την ελληνική γλώσσα, όποιος μπαίνει παράνομα και χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα σε μια άλλη χώρα είναι λαθρομετανάστης.

Τέτοιους φυσικά είχαμε και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Εδώ πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε μια κυβέρνηση η οποία ασχολείται αποκλειστικά με αυτούς τους λαθρομετανάστες έχοντας ξεχάσει πως στη χώρα αυτή υπάρχουν και Έλληνες. Όλα για τους μετανάστες, σπίτια, φαγητό, υγεία. Με τους άστεγους, φτωχούς, άνεργους Έλληνες ούτε που λέει να ασχοληθεί ο Αλέξης λες και στις τελευταίες εκλογές τον εξέλεξαν Πρωθυπουργό οι μετανάστες. Εδώ ακριβώς είναι που κολλάει ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου. 
Η κυβέρνηση αυτή έχει βαλθεί να μας τελειώσει σαν έθνος και ήρθε η ώρα να αντιστραφούν οι ρόλοι. Τη φράση «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» πρέπει πλέον να την πούμε εμείς ο απλός λαός γιατί είναι ολοφάνερο πως αν δεν τελειώσουμε την κυβέρνηση Τσίπρα θα μας τελειώσει αυτή. 
 
Δε θα κάνω ιδιαίτερη αναφορά στα υπό ψήφιση οικονομικά μέτρα που απαιτούν οι δανειστές αφού λίγο πολύ τα περιμέναμε. Άλλωστε στο κομμάτι αυτό ενδεχομένως η κατάσταση να ήταν ίδια και χειρότερη ακόμα και με μια άλλη κυβέρνηση. Σε κάθε περίπτωση όμως τα μέτρα που έρχονται και που θα πλήξουν για άλλη μια φορά τον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό ούτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι ούτε φιλολαϊκά. Θεωρώ λοιπόν πως ήρθε η ώρα να πάψουμε να αποκαλούμε αριστερή την κυβέρνηση των Τσίπρα Καμένου. Ο μόνος χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε απόλυτα στην κυβέρνηση αυτή είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ.

Ας το πάρουμε απόφαση λοιπόν.
Ή θα τελειώσουμε εμείς την κυβέρνηση ή θα μας τελειώσει αυτή.
info@xanthinet.gr

https://greeknewsondemand.com/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters