Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΣ, (- 605 με -527 ) Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Είναι γνωστή η αντίθεση και η εχθρότητα των Φοινίκων, των Γεφυραίων και των Εβραίων κατά της Ελληνικής φυλής.
Τα κείμενα των Αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων περιέχουν άπειρες αποδείξεις για την αδυσώπητη έχθρα των Φοινίκων κατά των Ελλήνων (βλέπε "προϊστορία και ιστορία" του τόμου ΕΛΛΑΣ της εγκυκλοπαίδειας του "ΗΛΙΟΥ").

Παγκόσμιος θαυμασμός για την Ελληνίδα που αναδείχθηκε Παγκόσμια Δασκάλα

Αντρια Ζαφειράκου: Αναδείχθηκε Παγκόσμια Δασκάλα -Χαιρετά τους μαθητές της σε 35 γλώσσες

Μια δασκάλα που έμαθε να χαιρετά καθημερινά τους μαθητές της σε 35 γλώσσες, σε ένα φτωχό σχολείο σε προάστιο του Λονδίνου, έχει επιλεγεί για το βραβείο του Παγκόσμιου Δασκάλου.

Η αρχαιολόγος κατάσκοπος που σχεδίασε τα σύνορα του σύγχρονου Ιράκ

Αγγλίδα αρχαιολόγος, αραβολόγος, εξερευνήτρια, συγγραφέας, διπλωμάτης και κατάσκοπος, η γυναίκα που σχεδίασε τα σύνορα του σύγχρονου Ιράκ και δημιούργησε το περίφημο Αρχαιολογικό Μουσείο της Βαγδάτης.
H Γκέρτρουντ Mάργκαρετ Λόθιαν Mπελ (Gertrude Margaret Lowthian Bell) γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1868 στο Γουάσινγκτον Χολ της κομητείας Ντάραμ της Αγγλίας.

Τα μυστικά της Σφίγγας από την μεγάλη πυραμίδα του Χέοπος

Λίγα μέτρα πιο πέρα από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας (Χέοπος) βρίσκεται η περίφημη Σφίγγα της Αιγύπτου που έχει κεφάλι γυναίκας, σώμα ταύρου, πόδια λονταριού και φτερά αετού. Ποια είναι όμως η σκοπιμότητα της υπάρξεώς της μέσα στο χώρο των πυραμίδων της Γκίζας, κάτω από τα πόδια της Μεγάλης Πυραμίδας και τι παριστάνει;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

"Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Νεφερτίτης, της βασίλισσας του Νείλου"

Μετά το δωδέκατο έτος βασιλιάς του Ακενατόν, το όνομά της εξαφανίζεται από τις σελίδες της ιστορίας...

Η Νεφερτίτη σύμφωνα με την συμβατική ιστορία ήταν η σύζυγος του Αιγύπτιου Φαραώ Ακενατόν (πρώην Αμενχοτέπ IV), ο οποίος βασίλεψε ανάμεσα στο 1353-1336 π.Χ..
Γνωστή και ως η κυβερνήτης του Νείλου και Κόρη των θεών, η Νεφερτίτη απέκτησε πρωτοφανή δύναμη, και πιστεύεται ότι υπήρξε ισότιμη με τον ίδιο τον Φαραώ.

Που ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ και ΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ αυτές οι ΑΡΧΑΙΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ;

Έχουμε διδαχτεί ήδη από τα σχολικά μας χρόνια κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία έχουν «κλειδώσει» το μυαλό μας να σκέφτεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και μάλιστα με πολύ περιορισμένα όρια. Έτσι, κάθε σκέψη που ξεφεύγει από αυτά, φαντάζει αμέσως παράλογη, ανέφικτη ή ακόμα και συνωμοσία.
Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι κατά την αρχαιότητα και ειδικότερα στην μη καταγεγραμμένη ιστορική της περίοδο, δεν υπήρχε καμία επικοινωνία ανάμεσα σε απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές, ειδικά ανάμεσα σε ηπείρους ή σε απομονωμένα νησιά του ατλαντικού ή του ειρηνικού ωκεανού.

"H1N1: Η ΙΑΤΡΙΚΗ «ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ»;"

«Τίποτε δεν είναι πιο επικίνδυνο από την προσπάθεια ενός πολιτικού κατεστημένου να υπαγορεύσει την αλήθεια». Michael Foucault
1918: Ο κόσμος, που δεν πρόλαβε ακόμη να πανηγυρίσει το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ήρθε αντιμέτωπος με το ζοφερό πρόσωπο της «Ισπανικής Γρίπης», η οποία εξελίχθηκε ταχύτατα σε πανδημία αφαιρώντας τη ζωή από πενήντα εκατομμύρια ανθρώπους, κυρίως νέους στην ηλικία.

Το κρύβουν σε πλήθος προϊόντων και μαθαίνουν τα πάντα

Μεγάλο θόρυβο και προβληματισμό προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας «Ορθόδοξη Αλήθεια» σχετικά με τις δυνατότητες εφαρμογής της τεχνολογίας RFID (Radio Frequency Identification), που είναι πολλές και εκτός των τραπεζικών καρτών, όπου ήδη χρησιμοποιείται χωρίς αναστολές, ενώ μυστηριωδώς τοποθετείται σε πλήθος προϊόντων και καταναλωτικών αγαθών, τα οποία σε καθημερινή βάση οι περισσότεροι αναγκαστικά χρησιμοποιούμε.

Απόλλωνας: ο θεός που επιστατεί στην αρμονία κινώντας θεούς και ανθρώπους

  Ο Σωκράτης στον διάλογο που έχει με τον Ερμογένη ετυμολογεί την προέλευση των ονομάτων των θεών. Στο παρακάτω απόσπασμα επιχειρεί να ετυμολογήσει το όνομα του Απόλλωνα και δίνει μια εξαιρετική εκδοχή.

Ας την απολαύσουμε.

<..ΣΩ. Εγώ θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω εκείνο που σκέπτομαι, γιατί δεν υπάρχει κανένα άλλο όνομα που αν και είναι ένα, θα ταίριαζε καλύτερα στις τέσσερις δυνάμεις του θεού, ώστε να εγγίζη όλες και να τις κάνει να σημαίνουν με κάποιο τρόπο και τη μουσική και τη μαντική και την ιατρική (1) και την τέχνη του τόξου (τοξική).

Σταθακης: Στη Βουλή τέσσερις συμβάσεις υδρογονανθράκων - Ποιες περιοχές αφορούν

Σήμερα Πέμπτη κατατίθενται στη Βουλή για κύρωση οι συμβάσεις για την παραχώρηση τεσσάρων περιοχών της Δυτικής Ελλάδας για έρευνες υδρογονανθράκων που είχαν υπογραφεί το προηγούμενο διάστημα, ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης μιλώντας σήμερα στο Athens Energy Forum που πραγματοποιείται στην Αθήνα. 
Πρόκειται για τις περιοχές Αιτωλοακαρνανία (έχει κατακυρωθεί στην Energean), Αρτα - Πρέβεζα και Βορειοδυτική Πελοπόννησος (ΕΛΠΕ) και τη θαλάσσια περιοχή 2 στο Ιόνιο (κοινοπραξία Total-Edison-ΕΛΠΕ).

Θυμάμαι σημαίνει μαθαίνω του Σπύρου Χατζάρα


 

Οι Παπατζήδες, οι Χαχαμίκοι, οι Επικοινωνιολόγοι και κάθε είδους μυαλοπώληδες και ρουφιάνοι μας εξηγηγούν «που αποσκοπεί η επιθετικότητα της Τουρκίας».

Λοιπόν επειδή θυμάμαι και διδάσκομαι από την ιστορία ας πάμε λόγο πίσω.

Στις 16 Φεβρουαρίου 1964, επρόκειτο να γίνου εκλογές.

ΕΛΛΑΔΑ: Η Πλουσιότερη Χώρα του Κόσμου. Πόσα Αντιστοιχούν σε Κάθε Έλληνα!!!

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – Σε ποιους υποθηκεύουν τον ελληνικό πλούτο;
Σ.Α: Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη το παρακάτω άρθρο που περιέχει συγκλονιστικά στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Εμείς πιστεύουμε οτι πρέπει οι Ελληνες να γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τον πλούτο της χώρας μας και ποιοί τον επιβουλεύονται.

ΤΑ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ (Μέρος Α & Β)

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα και οι πολιτισμοί που δημιουργούν αγκαλιάζουν τις αρχές και τους τρόπους ύπαρξης που εξασφαλίζουν εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα για όλους. Οι πολιτισμοί τους χαρακτηρίζονται από συνεργασία, αρμονία και αγάπη και όχι ανταγωνισμό, συγκρούσεις και φόβο.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ( Ο.Η.Ε. - Ε.Ε. - UNESCO ) ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ



ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΛΑ….. !

beteranizhta.blogspot.gr
ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική στρατιωτική ηγεσία εισηγήθηκε στην πολιτική ηγεσία να υπάρξει ευθεία ανταπόδοση στου χτυπήματος αυτού, ώστε να ανακτηθεί και διατηρηθεί η «ισορροπία ισχύος» στην περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες σύμφωνα με το protothema.gr αναφέρουν ότι την εισήγηση αυτή συμμερίστηκε κατ’ αρχήν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας,

Ένας διαφορετικός Σώρρας αποκαλύπτει: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»!

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
* «Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει αυτή ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;»
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters