Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Αδιανόητος εξευτελισμός: Η Ελλάδα χρηματοδότησε την κατασκευή 57 ειδικών τουρκικών τεθωρακισμένων -Στον Έβρο τα πρώτα 27

Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά είναι απόλυτα αληθινό, η Ελλάδα χρηματοδότησε την Τουρκία για την κατασκευή από την εγχώρια βιομηχανία 57 υπερσύγχρονων τεθωρακισμένων οχημάτων διοίκησης κι ελέγχου εκ των οποίων τα 27 ήδη αναπτύχθηκαν στον Έβρο, ενώ ακολουθούν και τα υπόλοιπα.
Πρόκειται για τα οχήματα ATEŞ τα οποία είναι τύπου Hizir της Katmerciler με συστήματα επιτήρησης της Aselsan. Η Παραγωγή τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018.

Τα Αρχαία Ελληνικά Χειρόγραφα του Αγίου Όρους!


Στο παρελθόν τα χειρόγραφα αποτελούσαν το μοναδικό τρόπο για να διασωθούν οι αρχαίες γνώσεις εις το διηνεκές.


Στο Μεσαίωνα, μια εποχή σκοταδισμού και θρησκευτικού φανατισμού, ορισμένα μοναστήρια λειτούργησαν –σε πείσμα της… κατεστημένης θεοκρατικής αντίληψης– και ως «κιβωτοί γνώσεων» διαφυλάσσοντας τα αρχαία κείμενα με τη μορφή χειρογράφων.

Η Ε.Ε. «Τελειώνει» Το Δουβλίνο ΙΙ – Νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης Το 2020

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προτείνει να υιοθετηθεί από όλες τις χώρες ένα νέο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου έτσι ώστε να επιμερίζονται δίκαια τα βάρη και οι πιέσεις, δήλωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Europe της ΕΡΤ.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε ότι στόχος είναι η αναμόρφωση του συμφώνου του Δουβλίνου, το οποίο όπως είπε «δεν παρέχει καμιά λύση αλληλεγγύης, αλλά ουσιαστικά μετακυλύει στις χώρες πρώτης γραμμής, όπως είναι η Ελλάδα, δυσανάλογα βάρη διαχείρισης του μεταναστευτικού».

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Έναρξη έρευνας για «εγκλήματα πολέμου» στα Παλαιστινιακά Εδάφη

Η εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Φατού Μπενσούντα, ανακοίνωσε ότι επιθυμεί την έναρξη πλήρους έρευνας για ενδεχόμενα «εγκλήματα πολέμου» στα Παλαιστινιακά Εδάφη, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει απαγγελία κατηγοριών σε βάρος Ισραηλινών ή Παλαιστινίων.

Η απόφαση αυτή της κ. Μπενσούντα «μετέτρεψε το ΔΠΔ σε πολιτικό εργαλείο για την απονομιμοποίηση του Κράτους του Ισραήλ», αντέδρασε αμέσως ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενώ οι Παλαιστίνιοι χαιρέτισαν την ανακοίνωση αυτή.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters