Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Le Figaro: Η Ευρώπη έχει χρέος απέναντι στην Ελλάδα



Σε ένα κοινό και ιδιαίτερα φιλελληνικό κείμενό τους στην εφημερίδα Le Figaro, οι Γάλλοι καθηγητές φιλοσοφίας Thierry Formet και Martin Steffens κάνουν λόγο για ένα χρέος ”2,500 ετών της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα”.

”Μιλάμε διαρκώς για το ελληνικό χρέος. Χωρίς καν να επισημαίνουμε ότι η Ευρώπη είναι αυτή που, εδώ και 2.500 χρόνια, έχει ένα χρέος προς την Ελλάδα”.
Οι δύο καθηγητές θυμίζουν ότι η χώρα μας έβαλε τα θεμέλια της Ευρώπης και αναρωτιούνται για το πως μπορεί η Ελλάδα να απειλείται από τις τράπεζες, τονίζοντας παράλληλα και την εγκατάλειψη από τους Ευρωπαίους εταίρους…
”Ευρώπη δεν είναι το όνομα μιας πριγκίπισσας της Φοινίκης; Οι ακαδημίες δεν έγιναν στη μνήμη του πρώτου μεγάλου θεσμού της γνώσης που ιδρύθηκε από τον Πλάτωνα στον κήπο του Ακάδημου, στην Αθήνα; Τα Ιδρύματα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν φέρουν το όνομα που δόθηκε από τον Αριστοτέλη στη σχολή του, το Λύκειο; Τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν ακόμη και πάντα τη γεωμετρία από τα θεωρήματα του Θαλή και του Πυθαγόρα; Ο γιατρός δεν πρέπει να δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη; Τέχνη, λογοτεχνία, μυθολογία, τεχνικές κάθε είδους: ο κατάλογος αυτών που οφείλουμε στην Ελλάδα είναι μακρύς”, γράφουν οι δύο καθηγητές.
”Από τη στιγμή που οι τράπεζες απειλούν τη ζωή όλων, γίνονται εχθρός του λαού”, τονίζουν.
Οι Formé και Steffens καταλήγουν: ”Αυτό που απαιτεί από μας σήμερα η Ελλάδα, είναι να τιμήσουμε το ανεξάντλητο χρέος μας προς αυτήν, καθιστάμενοι αντάξιοι των θεσμών που μας κληροδότησε: η δράση που θα αναλάβουμε δεν μπορεί να είναι μόνον οικονομική”.

 Πηγη

http://logioshermes.blogspot.com/2011/12/le-figaro.html

Αναγνώριση των Γενοκτονίων κατά των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων ζητούν Αυστραλοί πολιτικοί

Επιμ. Δρ. Βασιλείου Θ. Μεϊχανετσίδη

Σε μία άνευ προηγουμένου εξέλιξη, επτά Ομοσπονδιακά Μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων της Αυστραλίας επιβεβαίωσαν δημόσια ενώπιον της Βουλής την ιστορική πραγματικότητα της Αρμενικής, Ασσυριακής και Ελληνικής Γενοκτονίας και κάλεσαν την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Χώρας τους να αναγνωρίσει το έγκλημα αυτό κατά της ανθρωπότητας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τύπου, που εξέδωσε η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Αυστραλίας.

Οι βουλευτές Craig Kelly, Malcolm Turnbull, Michael Danby και Joel Fitzgibbon – νέοι υποστηρικτές αυτού του θεμελιώδους για την ανθρωπότητα ζητήματος – προσέθεσαν τη στήριξή τους στους.....
συναδέλφους τους John Alexander, Joe Hockey και Paul Fletcher, αποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο την οφειλόμενη τιμή στα θύματα της Πρώτης Γενοκτονίας του 20ου αιώνα.

Οι κοινοβουλευτικές τοποθετήσεις συνέπεσαν με την επίσκεψη στην Καμπέρρα εκπροσώπων από την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Αυστραλίας (Armenian National Committee of Australia, ANCA), το Αυστραλιανό Ελληνικό Συμβούλιο (Australian Hellenic Council, AHCA) και την Παγκόσμια Ασσυριακή Συμμαχία της Αυστραλίας (Assyrian Universal Alliance of Australia, AUAA) με σκοπό την προώθηση της υπόθεσης αναγνώρισης της γενοκτονίας. Η επίσκεψη έλαβε χώρα στα πλαίσια της Εβδομάδας Προώθησης 2011 (Advocacy Week 2011), που διοργάνωσε η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Αυστραλίας με σκοπό να προωθήσει την αναγνώριση από το Κοινοβούλιο και την Κυβέρνηση της Αυστραλίας των Γενοκτονιών που διέπραξε η οθωμανική Τουρκία.

Στην πρώτη κοινοβουλευτική του τοποθέτηση επί του ζητήματος, ο βουλευτής Craig Kelly αναφέρθηκε λεπτομερώς στις γενοκτονικές πολιτικές (genocidal policies) της οθωμανικής αυτοκρατορίας ενάντια στον Αρμενικό, Ασσυριακό και Ελληνικό πληθυσμό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Η Αρμενική Γενοκτονία και οι σχετικές με αυτήν Ασσυριακή και Ελληνική Γενοκτονία ήταν αποτέλεσμα μιας προσχεδιασμένης και συστηματικής εκστρατείας εναντίον των Χριστιανικών μειονοτήτων της οθωμανικής αυτοκρατορίας μεταξύ του 1914 και του 1923… Πέραν των θανάτων, οι Χριστιανικές μειονότητες της οθωμανικής αυτοκρατορίας είδαν τις περιουσίες τους να κατάσχονται χωρίς αποζημιώσεις. Επιχειρήσεις και αγροκτήματα χάθηκαν, σχολεία, εκκλησίες, νοσοκομεία και μοναστήρια έγιναν περιουσία της οθωμανικής αυτοκρατορίας ». Στη συνέχεια, ο βουλευτής Kelly υπογράμμισε τη σημασία για την Αυστραλία να αναγνωρίσει το έγκλημα αυτό κατά της ανθρωπότητας, δηλώνοντας σχετικά : « Είναι πλέον καιρός για το Κοινοβούλιο μας να ενώσει τη φωνή του με άλλα κοινοβούλια ανά τον κόσμο και να αναγνωρίσει τις γενοκτονίες αυτές, ως τέτοιες ».

Ο βουλευτής Malcolm Turnbull, τοποθετούμενος επίσης για πρώτη φορά επί του ζητήματος, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων στην Αίθουσα της Δημόσιας Πινακοθήκης της Βουλής των Αντιπροσώπων, δήλωσε : « [οι Αρμένιοι, Έλληνες και Ασσύριοι εκπρόσωποι] έχουν συγκεντρωθεί εδώ, όπως ακριβώς και εμείς, για να εκφράσουμε τη θλίψη μας για ένα από τα μεγάλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όχι μονάχα ένα έγκλημα εναντίον των Ελλήνων, των Ασσυρίων και των Αρμενίων, αλλά ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας – δηλαδή την εξουδετέρωση, εκτέλεση, και δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων, εκατομμυρίων ανθρώπων δίχως άλλο λόγο πέραν του ό,τι ήταν διαφορετικοί. Ο τύπος αυτός εγκλήματος, ο τύπος αυτός γενοκτονικού εγκλήματος (genocidal crime) δυστυχώς δεν είναι μοναδικός στην ιστορία ».

Με τη σειρά του ο βουλευτής John Alexander επιβεβαίωσε τη στήριξη του για την αναγνώριση της Αρμενικής, Ασσυριακής και Ελληνικής Γενοκτονίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις 21 Νοεμβρίου. Αναφερόμενος στη Συνθήκη του Ο.Η.Ε. για την Πρόληψη και Τιμωρία του Εγκλήματος της Γενοκτονίας, ο κ. Alexander τόνισε : « Από τις αναφορές αυτόπτων μαρτύρων, δηλαδή Αυστραλών και Νέο-Ζηλανδών στρατιωτών (ANZAC), καθώς επίσης και επιζώντων (survivors), δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σφαγή 1.5 περίπου εκατομμυρίου Αρμενίου, ενός εκατομμυρίου Ελλήνων και 750.000 Ασσυρίων ανταποκρίνεται στον σχετικό προσδιορισμό ». Στη συνέχεια ο κ. Alexander κάλεσε την Αυστραλιανή Κυβέρνηση να ακολουθήσει το κύμα διεθνούς αναγνώρισης της Αρμενικής, Ασσυριακής και Ελληνικής Γενοκτονίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Καλώ την Κυβέρνηση να ακολουθήσει τα βήματα τόσων και τόσων χωρών και να αναγνωρίσει επισήμως τις γενοκτονίες αυτές. Οι ενέργειες των Μελών αυτού του Κοινοβουλίου θα βοηθήσουν να εδραιωθεί το παγκόσμιο κίνημα, ώστε να αναγνωρισθούν αυτές οι ωμότητες/κτηνωδίες (atrocities), ως είναι ».

Ο βουλευτής Joe Hockey, στην τοποθέτησή του επί του ζητήματος, κάλεσε με έμφαση την Αυστραλία να αναγνωρίσει επίσημα το έγκλημα αυτό κατά της ανθρωπότητας, τονίζοντας : « Εμείς ως έθνος δεν θα πρέπει πλέον να υστερήσουμε στην αναγνώριση της ιστορικής αλήθειας – αλήθειας, η οποία καταγράφηκε ακόμη και από τα αυστραλιανά μέσα, τη στιγμή ακριβώς που συνέβαινε, στις αρχές του 20ου αιώνα – έτσι επισήμως καλώ πάλι το Κοινοβούλιο μας να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσυρίων, η οποία έλαβε χώρα στην οθωμανική Τουρκία μεταξύ του 1915 και του 1923 ».
Να σημειωθεί ότι τα επτά Ομοσπονδιακά Μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον σκιώδη Υπουργό Μετανάστευσης Scott Morisson, το Γερουσιαστή Nick Xenophon και το Γερουσιαστή Lee Rhiannon, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες απηύθυναν έκκληση υπέρ της αναγνώρισης – από μέρους της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Αυστραλίας – της Αρμενικής, Ασσυριακής και Ελληνικής Γενοκτονίας.

Η Εβδομάδα Προώθησης 2011 στην Καμπέρρα ολοκληρώθηκε με παρουσίαση – ενώπιον της Μικτής Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, Εμπορίου και Άμυνας – της ιστορίας της Αρμενικής, Ασσυριακής και Ελληνικής Γενοκτονίας, τις συνεχιζόμενες συνέπειές της, τη σχέση της με την Αυστραλιανή ιστορία και τη σημασία της επίσημης αναγνώρισης από την Αυστραλία αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Η παρουσίαση αυτή συνέβη για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά της Αυστραλιανής Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η παρουσίαση, με τίτλο « Συνέπειες Ενός Άλυτου Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας » έγινε από τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Αρμενικών Εθνικών Επιτροπών κ. Hagop Der Khatchadourian και από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Αυστραλίας κ. Varant Meguerditchian.
« Η πρόοδος, που επιτύχαμε στην Καμπέρρα κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών υπήρξε πραγματικά εξαιρετική, με αρκετά Ομοσπονδιακά Μέλη να δηλώνουν δημόσια τη στήριξή τους στην αναγνώριση από μέρους της Αυστραλίας της Αρμενικής, Ελληνικής και Ασσυριακής Γενοκτονίας, όπως επίσης και με την πρώτη στα χρονικά παρουσίασή της ενώπιον του κορυφαίου οργάνου Εξωτερικών Υποθέσεων της Αυστραλιανής Κυβέρνησης », ανέφερε ο κ. Meguerditchian.

« Συνεργαζόμενοι με τους συναδέλφους μας στο Αυστραλιανό Ελληνικό Συμβούλιο (AHC) και στην Παγκόσμια Ασσυριακή Συμμαχία (AUA), πετύχαμε την υποστήριξη για το σημαντικό αυτό για την ανθρωπότητα ζήτημα από όλες τις πλευρές του Αυστραλιανού πολιτικού φάσματος, και αναμφίβολα έχουμε οικοδομήσει ένα μη αναστρέψιμο momentum σε όλο το πολιτικό φάσμα για την αναγνώριση από μέρους της Αυστραλίας της Αρμενικής, Ελληνικής και Ασσυριακής Γενοκτονίας », σημείωσε ο κ. Meguerditchian.

Ιστορική αναδρομή

Ως γνωστόν, κατά την τελευταία ιστορική περίοδο της οθωμανικής τουρκικής αυτοκρατορίας (1913-1923), η σουλτανική Κυβέρνηση – κατόπιν γερμανικής κυβερνητικής προτροπής και τεχνοκρατικής αρωγής υψηλόβαθμων Γερμανών στρατιωτικών – εφήρμοσε συγκεκριμένο Σχέδιο Γενοκτονίας κατά του συνόλου των Χριστιανικών πληθυσμών, δηλαδή των Αρμενίων, των Ασσυρίων/Αραμέων και των Ελλήνων/Ρωμιών. Το Σχέδιο αυτό συνέχισε και ολοκλήρωσε η μετά-οθωμανική Εθνικιστική Κυβέρνηση του Μουσταφά Κεμάλ Πασά (“Ατατούρκ”) με αποτέλεσμα το συνολικό εξανδραποδισμό και το Ολοκαύτωμα των προαναφερθέντων γηγενών Χριστιανικών ιστορικών λαών της Εγγύς Ανατολίας.

Τα γεγονότα κατά των Αρμενίων και των Ασσυρίων/Αραμέων της λεγομένης μείζονος Αρμενίας και της ιστορικής κοιτίδας των Ασσυρίων, αλλά και κατά των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας αποτελούν σημαντικούς σταθμούς στη διαδικασία αυτή εξολόθρευσης, ενώ η απαρχή τους εντοπίζεται στις γενοκτονικές διώξεις κατά των Ελλήνων της Ανατολικής Θράκης και της Ιωνίας το 1913-1914 με πρώτο αποκορύφωμα τα γενοκτονικά γενονότα κατά των Αρμενίων και των Ασσυρίων/Αραμέων το 1915.

Υπολογίζεται πως ως αποτέλεσμα του τουρκικού αυτού σχεδίου άνω του 1.5 εκατομμυρίου Αρμενίων, 1 εκατομμυρίου Ελλήνων/Ρωμιών και 750.000 Ασσυρίων/Αραμέων απώλεσαν τη ζωή τους και περίπου ίσος αριθμός από επιζήσαντες εξαναγκάσθηκε σε βίαια εξορία από τις από χιλιετιών ιστορικές τους κοιτίδες και υποχρεωτική μετεγκατάσταση στην Ελλάδα ή μετανάστευση στη Δυτική Ευρώπη, στην Αμερική και στην Αυστραλία.

Το Ολοκαύτωμα αυτό των Χριστιανικών Λαών της Τουρκίας αποτελεί την πρώτη χρονικά – αυτού του μεγέθους – Γενοκτονία του 20ου αιώνα, και θεωρείται πρόδρομος και εμπνευστής του Ναζιστικού Εβραϊκού Ολοκαυτώματος κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και άλλων παρομοίων Γενοκτονιών.
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_4825.html

Paul Craig Roberts: Οι τραπεζίτες θα κατασχέσουν τις περιουσίες της Ευρώπης – Η Goldman Sachs έχει τον έλεγχο!


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι ο Mario Draghi. Αυτός ο κύριος ήταν Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sachs International όπως επίσης και μέλος της διαχειριστικής της επιτροπής. Ο Draghi διετέλεσε και ως εκτελεστικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας. Προφανώς όταν μιλάμε για τον Draghi ομιλούμε για τον άνθρωπο που βρίσκεται υπό την προστασία των τραπεζιτών.

Ο νέος Πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο οποίος διορίστηκε και δεν εκλέχθηκε, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Goldman Sachs. Ο Mario Monti διορίστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μία από τις οργανώσεις που διέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Mario Monti είναι o Πρόεδρος της Τριμερούς Επιτροπής, ενός οργανισμού των ΗΠΑ που προωθεί την αμερικανική ηγεμονία όλο τον κόσμο. Ο Mario Monti είναι επίσης μέλος της Λέσχης Bilderberg και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Spinelli, μια οργάνωση που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2010 για τη διευκόλυνση της ένταξης κρατών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όπως κάποιοι αποφάσισαν ώστε ένας μη εκλεγμένος από το λαό τραπεζίτης να αναλάβει την Πρωθυπουργία της Ιταλίας, άλλος ένας ίδιος με το όνομα, Λουκάς Παπαδήμος ανέλαβε την Πρωθυπουργία της Ελλάδας. Προφανώς κάποιοι αποφάσισαν να αναθέσουν την διαχείριση των κρατικών δημοσιων χρεων σε τραπεζίτες Πρωθυπουργούς.
Ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Λουκάς Παπαδήμος, ήταν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, από το 2002-2010. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ είναι και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής.
Ο Ζακ Ντελόρ, ιδρυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποσχέθηκε στον Βρετανό Πρόεδρο των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων το 1988 ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα απαιτήσει από τις κυβερνήσεις να εισαγάγουν φιλεργατική νομοθεσία. Αντ ‘αυτού, βλέπουμε τραπεζίτες Πρωθυπουργούς.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύστημα που συγκεντρώνει τον πλούτο στα χέρια των λίγων και σε βάρος των Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι προορίζονται, όπως και οι Αμερικανοί, να γίνουν οι …δουλοπάροικοι του 21ου αιώνα.
- Σχ. ΚΟ2 : Ο Paul Craig Roberts (γεν. 1939) είναι οικονομολόγος και δημοσιογράφος. Υπήρξε γενικός γραμματέας και πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, επί κυβερνήσεων Ρόναλντ Ρέηγκαν, αλλά σήμερα ασκεί κριτική και στους Δημοκρατικούς και στους Ρεπουμπλικάνους.
Το 1987 η γαλλική κυβέρνηση τον αναγνώρισε ως “υπεύθυνο της ανανέωσης στην οικονομική επιστήμη και την πολιτική”, μετά από μισό αιώνα κρατικού παρεμβατισμού, δίνοντάς του μάλιστα το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής στις 20 Μαρτίου του 1987. Ο ίδιος ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Edouard Balladur, ήρθε από τη Γαλλία στις ΗΠΑ για να του δώσει το μετάλλιο.
Το 1992 τιμήθηκε με το Warren Brookes Βραβείο Αριστείας στη δημοσιογραφία από το αμερικανικό Νομοθετικό Συμβούλιο Συναλλάγματος. Το 1993 το Forbes Media Guide τον είχε στην λίστα ως ένα από τους κορυφαίους επτά δημοσιογράφους στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Γράφει και εμφανίζεται συχνά στα OpEdNews, Prisonplanet.com, Antiwar.com, VDARE.com., LewRockwell.com, CounterPunch και American Free Press. Έχει ασκήσει δριμεία κριτική στον Μπους, στους νεοσυντηρητικούς (neocons), στο Ισραήλ και στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, το οποίο θεωρεί «μαριονέτα» του Ισραήλ. Είναι επίσης σκεπτικιστής ως προς την «επίσημη» θεωρία της πτώσης των Δίδυμων Πύργων. Τα δύο τελευταία του βιβλία είναι: ‘The Tyranny of Good Intentions: How Prosecutors and Bureaucrats Are Trampling the Constitution in the Name of Justice’ (2008) και How the Economy Was Lost: The War of the Worlds’ (2009)
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: GEOPOLITICS & DAILY NEWSΤο πρωτότυπο άρθρο δημοσιεύθηκε στο CounterPunch
 
http://www.katohika.gr/2011/12/paul-craig-roberts-goldman-sachs.html

Πήραμε είδηση ότι κυρώθηκε το «ΜΝΗΜΟΝΙΟ»;

Πήραμε είδηση ότι κυρώθηκε το «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» πίσω από τον νόμο 4021/11 για το χαράτσι της ΔΕΗ;
Αντισυνταγματικό τερατούργημα εκτυλίχθηκε πίσω από τον νόμο που ταλαιπωρεί τα εκατομμύρια των Ελλήνων για το χαράτσι της ΔΕΗ :...



Όπως συνήθως γίνεται στην Ελληνική Βουλή στο τέλος νόμων βάζουν και θέματα άσχετα με τον τίτλο τους ή άσχετα με το κύριο θέμα που ασχολούνται .

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πίσω από το δευτερεύον ζήτημα για το ειδικό τέλος ακινήτων, που όμως καίει άμεσα τους πολίτες, πέρασαν το σημαντικότερο, την κατάλυση της Εθνική μας κυριαρχίας επικυρώνοντας το επαίσχυντο «ΜΝΗΜΟΝΙΟ», δηλαδή τη Δανειακή Σύμβαση της χώρας μας, της η οποίας...
εκκρεμούσε η κύρωση από 4 Ιουνίου 2010.

http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=bcf0f265-06e2-4d43-a1ce-06ce96d27fb1

Αναμένονται οι νόμιμες ενέργειες των φορέων που προασπίζονται το Eλληνικό Σύνταγμα, την Χώρα μας και τον Έλληνα πολίτη.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4021/2011
ΦΕΚ Α΄ 218/03.10.2011
Ενισχυμένα μέτρα εποπτείας και εξυγίανσης των πιστωτικών ιδρυμάτων - Ρύθμιση θεμάτων χρηματοπιστωτικού χαρακτήρα - Κύρωση της Σύμβασης - Πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και των τροποποιήσεων της και άλλες διατάξεις.


Για ενημερωτικούς λόγους, επισυνάπτονται σχόλια επί της αντισυνταγματικότητας του κειμένου αυτού της Σύμβασης, που βρήκαμε στο διαδίκτυο:

ΣΧΟΛΙΑ : Τι λέει η Σύμβαση που υπέγραψε η Κυβέρνηση με τους Δανειστές έναντι 80 Δισεκατομμυρίων Ευρώ!

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=49973
Επισυνάπτεται η Σύμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστες εναντι 80 Δισεκατομμυριων Ευρω!

Είναι η Διαθήκη της Ελλάδας που υπέγραψαν και που ποτέ δεν πρόκειταινα την ακούσετε από τους «έγκυρους» ή τα μεγάλα κανάλια.

Εάν προβληθεί το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί παραφρασμένη για όφελος αυτών που το ψήφισαν.
Γι αυτό φροντίσαμε να αποσταλεί ολοκληρωμένη από...Έλληνες πολίτες στους Έλληνες πολίτες...Διότι και Νου έχουμε, και κρίση.

Αυτήν την στιγμή φεύγουν από διάφορα σημεία του πλανήτη email μέσω Facebook αλλά και απλών λογαριασμών (Hotmail, googlemail) με την συμφωνία που υπέγραψαν κάτω από το τραπέζι και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν οι κυβερνώντες.

Όσο περιληπτικά μπορώ, θα βοηθήσω να αναγνώσετε μερικά από τα αίσχη που υπέγραψαν ώστε να μας πουλήσουν στις πολυεθνικές εταιρίες στον βωμό του ' δημόσιου χρέους' και της 'πτώχευσης'.

Εμείς ' οι άνθρωποι του μόχθου ' όπως μας χαρακτηρίζει ο κ. Παπανδρέου πλέον έχουμε στα χέρια μας το επαίσχυντο συμφωνητικό και μπορούμε να κρίνουμε τι σημαίνει σωτήρια της πατρίδος και όχι ξεπούλημα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

---σελ.119-
ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της... (Γι' αυτό όταν είπε (?) η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

---σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του. Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

---Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1
H σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο

---σελ΄121.παραγρ.5
Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

---Σελ 123
Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

---Σελ.130, παραγρ.15+σελ 140, παραγρ 5...
Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του υπουργού κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης.
(Ούτε σε χώρα της κεντρικής Αφρικής δεν υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης, ακόμη κι αν αυτός είναι δοτός. Δεν χρειάζεται ούτε ψήφιση στη βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)

---σελ 123,παράγραφος 5...
Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα. Σύμφωνα με τη σύμβαση, στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή!

Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας.. υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια και πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!

Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση.

Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!

axinosp.blogspot.com
 
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/12/blog-post_321.html

TO ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ BILDERBERG Χαρδούβελης, Γκίκας Α., επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού!

O Γκίκας Χαρδούβελης, καθηγητής στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού,
-Ο κ. Χαρδούβελης είναι Τακτικός Καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

-Είναι (ήταν) Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου της Eurobank!!!

-Διετέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Σημίτη.

-Έχει εκτεταμένη εμπειρία σε κεντρικές τράπεζες και τον.....
ιδιωτικό τραπεζικό τομέα: επταετή θητεία στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης (1987-1993)

-Διετή θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδος (1994-1995).

-Διετέλεσε....
Chief Economist στην Εθνική Τράπεζα (1996-2000)!!!

-Είχε ενεργό ρόλο στο ξεκίνημα του Χρηματιστηρίου Παραγώγων Αθηνών!

-Υπήρξε, επίσης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Χρηματιστηριακής (1995-2000)!!!

“Παιδί” και αυτός του αειμνήστου Καρατζά! Και γνώστης της χρηματιστηριακής φούσκας του 1999!

anti-ntp.blogspot

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/to-bilderberg.html

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΙΑΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑΣ.

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ;

της Άννας Γκάγκαλη

Αν γινόταν καταγγελία της Αλβανίας στους διεθνής οργανισμούς για τρομοκρατία σε βάρος των εκεί Ελλήνων της Β. Ηπείρου, αν ζητούσαμε την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας για αυτονόμηση της Βόρειας Ηπείρου, δεν θα είχαμε σήμερα του μεγαλοϊδεατισμούς της ΄΄Μεγάλης Αλβανιας΄΄ και, συνολικά, θα ήμασταν πράγματι ο παράγοντας σταθερότητας στη Χερσόνησο του Αίμου.

Έχουμε πάψει να αντιδρούμε, να κρίνουμε, να σκεφτόμαστε και να αναλύουμε, έχουμε γίνει πολιτικά ζόμπι. Επιτέλους, ας διαβάσουμε λίγο Αριστοτέλη, λίγο Πλάτωνα. Πώς ονομαζόμαστε ΄΄πολίτες΄΄ αν δεν ασχολούμαστε με.....
τα ΄΄πολιτικά΄΄;

Η μελέτη της Ιστορίας είναι αυτή που θα μας δώσει πίσω την χαμένη μας κριτική σκέψη και θα μας απομακρύνει από τα νύχια αυτών που θέλουν να κατευθύνουν τη σκέψη και τη κρίση μας. Οι ασχολούμενοι με την παιδεία από κάπου πήραν την μόρφωση τους. Το σχολείο και το πανεπιστήμιο είναι οι κύριοι φορείς της εκπαίδευσης. Όταν όμως από εκεί δεν διδάσκεται η σωστή μόρφωση είναι λογικό να γίνονται λάθος ενέργειες. Παράδειγμα είναι η αφαίρεση των κεφαλαίων από την ύλη που διδάσκεται στα σχολεία στο μάθημα της Ιστορίας. Πουθενά δεν αναφέρονται τα γεγονότα της Β. Ηπείρου με αποτέλεσμα όταν σε ρωτάνε την καταγωγή σου και λες: «Είμαι από την Β. Ήπειρο» κατευθείαν να σου δίνουν την απάντηση: « Αα είσαι από την Αλβανία δηλαδή..».

Το ίδιο γίνεται και με την Κύπρο και πόσο μάλλον με τις εθνικές εορτές που αρκετοί σημερινοί λένε ότι το 1940 πολέμησαν οι Έλληνες κατά των Τούρκων, ενώ σε άλλους τομείς όπως είναι τα αθλητικά ή τα καλλιτεχνικά θέματα τα ξέρουν όλα φαρσί! Οι Σκοπιανοί ζητούν να ονομάζονται ‘’ Μακεδονία’’; Αυτό λέγεται κλοπή εθνικού ονόματος και οι Έλληνες θα έπρεπε να κάνουν αντεπίθεση! Οι Έλληνες έχουμε ακόμη ένα ελάττωμα: σε περίοδο ειρήνης δεν είμαστε ποτέ ενωμένοι. Ο ένας κοιτάει πώς να βγάλει το μάτι του άλλου, όπως άλλωστε είναι ο ελληνικός τρόπος.

Άραγε, ποια θα ήταν η κατάλληλη απάντηση στο ζήτημα των Αλβανών για την αναγνώριση της μειονότητας στην χώρα μας και αποζημιώσεις των Τσάμηδων; Προσφυγή στον ΟΗΕ να είναι η ελληνική απάντηση, για τα βασανιστήρια που επί δεκαετίες δέχονται οι Βορειοηπειρώτες. Δεν χρειάζονται αποδείξεις για τα γεγονότα αυτά, αφού ήδη οι αποδείξεις είναι ζωντανές, βλέποντας τους συμπατριώτες μας να διηγούνται όλα όσα έζησαν με κάθε λεπτομέρεια.

Δεν διεκδικούμε τίποτα από κανέναν, αλλά όλοι διεκδικούν από εμάς! Αυτό το παρανοϊκό γεγονός μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί.

Μια επίσκεψη αντιπροσώπων διεθνών φορέων ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Αλβανία θα ήταν το ισχυρότερο χτύπημα.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου! 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/15.html

Ντροπή μας!

Κάθε δευτερόλεπτο ένας συνάνθρωπος μας στον πλανήτη, πεθαίνει από ασιτία. Ειδήσεις σαν κι αυτήν έρχονται και επανέρχονται πολύ συχνά στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και συνήθως τις προσπερνάμε χωρίς να τις πολυσκεφτούμε.

Όμως σήμερα, μια εγχώρια είδηση, από την Κρήτη συγκεκριμένα, με συγκλόνισε και δεν πίστευα στα μάτια μου αυτό που διάβαζα. Μαθητής Γυμνασίου στην Κρήτη, λιποθύμησε εν ώρα μαθήματος λόγω πείνας, καθώς είχε να φάει δυο μέρες! Γεγονός που επιβεβαίωσε και η οικογένεια του που ζει κάτω από συνθήκες εξαθλίωσης.


Η ντροπή που ένοιωσα για την κοινωνία και την Ελλάδα που κατάντησε έτσι συμπολίτες μας, ήταν το λιγότερο και σύντομα έδωσε τη θέση της στην οργή. Μια οργή για κυβερνήσεις, τραπεζίτες, επιχειρηματίες και κάθε λογής καλοβολεμένους , μηδέ ημών εξαιρουμένων, που κατάφεραν το αδιανόητο. Εν έτει 2011 να υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν να φάνε στην κυριολεξία και λιποθυμούν από την ασιτία.



Μια οργή για όλους μας που κοπτόμαστε για την υπεράσπιση δικαιωμάτων, ευνομίας, τάξης, και ελευθερίας του ανθρώπου και στο τέλος δεν κάνουμε τίποτα άλλο από μια τρύπα στο νερό.

Σε λίγο συνάνθρωποι μας θα πεθαίνουν δίπλα μας κι εμείς ασχολούμαστε με υψηλή πολιτική, βαθυστόχαστες οικονομικές αναλύσεις και τα κουτσομπολιά από την show biz!

Αλήθεια που είναι οι φιλανθρωπικές οργανώσεις, η εκκλησία και όλες αυτές οι κυρίες με τα γκαλά και τις εκδηλώσεις στα μέγαρα μουσικής και στα Ηρώδεια;

Που είναι αυτοί οι δεκάδες μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, και μη κυβερνητικές οργανώσεις να τρέξουν να γιατρέψουν τους συμπατριώτες τους από την πείνα και την εξαθλίωση αντί να τρέχουν στην Αφρική;

Και τέλος ,που είναι η επίσημη πολιτεία που διαθέτει ακόμα και υπουργείο (τρομάρα της) για την κοινωνική πρόνοια;

Ελπίζω και εύχομαι αυτή η θλιβερή είδηση για τον μικρό μαθητή της Κρήτης να σταθεί η απαρχή δραστηριοποίησης των όλων εκείνων που νοιάζονται ακόμα και πονούν αυτόν τον τόπο και να ξεθάψουν από μέσα τους την ξεχασμένη αξία της αλληλεγγύης στους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Σε διαφορετική περίπτωση που – ό μη γένοιτο-, θρηνήσουμε κάποιο νεκρό από πείνα, θα είμαστε συλλογικά το όνειδος της ιστορίας.

πηγή

«Τελειώσαμε κύριοι. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. Πηγαίνετε!»

 (φωτό): Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται, τότε μπορεί να ξαναειπωθούν τα λόγια του Ν.Πλαστήρα...

Ένας - ένας εγκαταλείπει το πλοίο που βουλιάζει... Από προχθές αγαπητοί συνοδοιπόροι, ένας-ένας οι υποψήφιοι μνηστήρες για την παραλαβή της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, έχουν ξεκινήσει την «αρχηγική» τους καμπάνια. Aλλος με συνεντεύξεις σε ξένα ΜΜΕ, άλλος με εμφανίσεις σε τηλεοπτικά παράθυρα, άλλος με αρθογραφία….όλοι τους σιγά εγκαταλείπουν το πλοίο.

Να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Έχουμε τον ΓΑΠ με συνέντευξη του στον ξένο τύπο, αλλά και δύο επιστολές που έστειλε στους Ευρωπαίους ΣΩΤΗΡΕΣ μας, να παραδέχεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την άστοχη διακυβέρνηση της χώρας μας, αυτά τα 2 χρόνια, τονίζοντας όμως την δυσκολία που είχε αυτή η προσπάθεια. Επαναφέρει μέσα από τις επιστολές τον ισχυρισμό του, ότι η Ελλάδα τα κατάφερε !!!

Τι κατάφερε όμως;

Κατάφερε να καταβαραθρώσει τους Έλληνες. Κατάφερε να μας ρίξει σε βαθειά ύφεση, στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, στην χρεοκοπία που έρχεται με τις «ευλογίες» των ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ εταίρων μας. Και ολόκληρο αυτό το «επίτευγμα» το θεώρει ακόμη ο αθεόφοβος ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της χώρας μας.

Μετά από ένα μήνα σχεδόν απουσίας από το πολιτικό προσκήνιο της χώρας και μέσα από την ευρωπαϊκή του περιοδεία, δίνει το στίγμα της παρουσίας του, με συνεντεύξεις, παραδεχόμενος εντέχνως τα λάθη της διακυβέρνησής του, δίχως όμως και πάλι να ζητήσει συγνώμη από εμάς τους Έλληνες. Εμάς που 2 χρόνια τώρα ζητούσε με αιματηρές οικονομικές θυσίες να στηρίξουμε την προσπάθειά του και σήμερα έρχεται δίχως ντροπή να δηλώνει πως έκανε λάθη. Λάθη που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής. Λάθη που έκανε όχι μόνος του, αλλά με ολόκληρη της κουστωδία που τον συνόδευε ως μέλη των κυβερνήσεων του. Μέλη της αυλής του, που όμως σήμερα, βλέποντας το πλοίο να βουλιάζει, αρχίζουν ένας-ένας να του γυρίζουν την πλάτη.

Πρώτος σέρνει τον χορό του ΖΑΛΟΓΓΟΥ, τον χορό της διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, ο εκ των απορρήτων του Προέδρου, ο άνθρωπος σκιά του ΓΑΠ, ο αναπληρωτής Εθνικής Αμυνας (και παλιότερο δεξί του χέρι) Γιάννης Ραγκούσης.

Μέσα από τηλεοπτική του παρουσία εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ της Μεταπολίτευσης έχει τελειώσει και πλέον πρέπει να αλλάξει ριζικά, να επανιδρυθεί, Επίσης ανέφερε κρατώντας αποστάσεις από τον άνθρωπο που τον καθιέρωσε στην πολιτική ζωή της χώρας, ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα για τον ΓΑΠ, αλλά η επόμενη ημέρα του Κινήματος. Όχι όμως του ΠΑΣΟΚ που καθιερώθηκε στην συνείδηση του λαού, αλλά του νέου ΠΑΣΟΚ που οραματίζονται οι νέοι ΣΩΤΗΡΕΣ μας, ο καθένας βέβαια για λογαριασμό του. Στην ίδια αυτή τηλεοπτική του παρουσία, θέλοντας να «γλείψει» τον νέο Πρωθυπουργό, ανέφερε πώς η τοποθέτησή του, στο ΥΕΘΑ, ήταν επιλογή Παπαδήμου και όχι του πρώην ΜΕΝΤΟΡΑ του.

Την σκυτάλη στον χορό, πήρε κατόπιν η υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία μέσα από της εφημερίδα ΝΕΑ, αλλά και τον ΣΚΑΙ, κάνει την αρχηγική παρουσία της, στην πολιτική σκηνή, αναφερόμενη φανερά υπέρ της αλλαγής στη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στηρίζει έναν νέο ηγέτη  με άλλα χαρακτηριστικά και πολιτικές πέρα από την υπάρχουσα δομή του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ. Μέσα από το άρθρο της στα ΝΕΑ, μιλάει για «νέο αίμα, νέες λογικές και κατάλληλη ηγεσία να ... προωθήσει πρόγραμμα εθνικής ανασυγκρότησης».

Εμμέσως λοιπόν αδειάζει τον ΓΑΠ, θεωρώντας πως ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι ακατάλληλος. Όχι βέβαια πως είναι η πρώτη φορά που μας φανερώνει την άποψή της. Όχι, διότι όλοι θυμόμαστε την παρατήρηση λίγο καιρό πριν, πως ο ΓΑΠ ζει στο δικό του κόσμο. Απλώς τότε έκανε την κωλοτούμπα της και πριν ΑΛΕΚΤΩΡ  ... για να μπορέσει  ο ΓΑΠ να πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης, έκανε πίσω. Τώρα όμως που πως όλα δείχνουν, το καράβι βουλιάζει, αδειάζει τον καπετάνιο, με τον δικό της τρόπο, προσπαθώντας να επωφεληθεί από τις μέλλουσες εξελίξεις.

 Συνέχεια στο χορό, ο κ. Σκανδαλίδης, μέσα και αυτός από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», αναφέρει ότι «Το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε έχει ξεπεραστεί από την ιστορία όχι ως αξιακό και ευρύτερα ιδεολογικό και στρατηγικό πλαίσιο, αλλά ως πολιτικές, ιεραρχήσεις και κυρίως πρακτικές». Ακόμη ένας λοιπόν από τους υποστηριχτές του ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζει τα λάθη της διακυβέρνησης των 2 τελευταίων χρόνων και   στο όνομα του μεταρρυθμισμού, επιζητεί την αναδιάταξη των πολιτικών δυνάμεων με μια νέα μορφή στη χώρα, οφείλουν να συναντηθούν στο πεδίο της μάχης για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς».

Όμως αγαπητοί συνοδοιπόροι, όλοι αυτοί που κάνουν σήμερα τις αρχηγικές τους παρουσίες, αφού αντιλαμβάνονται πλέον ότι το ΠΑΣΟΚ πλέει τα λοίσθια, ΟΛΟΙ αυτοί, εντέχνως ξεχνούν :

Όλοι τους και όσοι ακόμη «φερέλπιδες» υποψήφιοι ηγέτες εμφανιστούν στις επόμενες μέρες, όλοι τους αποτελούσαν και αποτελούν μέλη των κυβερνήσεων, μέλη του πολιτικού συστήματος που κατάντησε την χώρα μας, στο σημερινό χάλι. Όσο και αν προσπαθούν σήμερα να παρουσιάσουν τον εαυτό τους ως μετανοήσαντες Ιούδες και Μαγδαληνές, δεν θα πρέπει να λησμονήσουν πως ΑΥΤΟΙ μας οδήγησαν στον γκρεμό, αυτοί είναι που ακόμη και σήμερα θεωρούν επιτυχία την κατάντια και τον μαρασμό που έφεραν στην χώρα.

Όμως μπορεί αυτοί να ξεχνούν, ο λαός ΘΥΜΑΤΑΙ και μακάρι να θυμηθεί την ώρα της κρίσης, την ώρα των εκλογών (όποτε αυτές γίνουν, αφού κατ’ όπως δείχνουν τα πράγματα παίρνει μεγάλη αναβολή αυτή η ώρα), θα θυμηθεί ο λαός και θα τους πει τα λόγια που χρησιμοποίησε η μεγάλη πολιτική μορφή του παρελθόντος, ο Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ προς τον πρέσβη της Αγγλίας Lindley (1922), όταν ο τελευταίος του ζητούσε επίμονα και με απειλές κατά της χώρας μας, να μην καταδικάσει τους έξη (6) υπεύθυνους (πολιτικούς & αρχιστράτηγο) της Μικρασιατικής Εκστρατείας. Τότε ο Πλαστήρας του είχε απαντήσει :

«Η Ελλάς υπήρξε τίμια Σύμμαχος της Αγγλίας. Την εγκαταλείψατε αλλά εκείνη συνέχισε μόνη τον αγώνα. Είδε τους πληθυσμούς της να σφαγιάζονται, την ελληνική γη να ακρωτηριάζεται. Μπορεί να ζήσει και μόνη. Και αν καταρρεύσει θα στήσουμε στον Κάβο Μαλέα μια πινακίδα που θα γράφει, πως εδώ ανθούσε κάποτε ένας πολιτισμός, που κατέστρεψαν οι Δυτικές Δυνάμεις, με πρωταγωνίστρια την Αγγλία. Αυτό να διαβιβάσεις στη Κυβέρνησή σου. Τελειώσαμε κύριε. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. Πηγαίνετε!»


  Αθανάσιος Τσίγκας
aegeantimes.gr


http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/blog-post_7807.html

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ AIDS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ 53% ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ AIDS; ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Σε σχέση με πέρυσι,  έχουμε ραγδαία αύξηση 53% στους ασθενείς με AIDS! Μιλάμε για 12.000 άτομα. Και δεν μιλάμε για τους φορείς οι οποίοι είναι απείρως  περισσότεροι και μάλιστα πολλοί από αυτούς δεν το γνωρίζουν καν....  Και μπορεί από πέρυσι μέχρι σήμερα να είχαμε αύξηση 53% στους ασθενείς με AIDS αλλά αυτό το ποσοστό σημειώνεται κάθε χρόνο!!! Δηλαδή κάθε χρόνο έχουμε κατά 50% περίπου ποσοστά αύξησης των ασθενών με AIDS!!!! 

Που οφείλεται όμως αυτό το φοβερό γεγονός; Είναι απλό...

Οι αρχές απλά δίνουν τα ποσοστά και τους αριθμούς αλλά δεν λένε κουβέντα για τους λόγους της ραγδαίας αυτής αύξησης ή όταν λένε καμιά κουβέντα το ρίχνουν στην παραμύθα πως στους Έλληνες δεν τους αρέσει η χρήση του προφυλακτικού και λοιπές παπαριές. Η αλήθεια φυσικά είναι μία.

Κάντε μία βόλτα μετά τις 10 το βράδυ πχ στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια, τις περιοχές γύρω από την Ομόνοια, την Πατησίων, Αχαρνών και μέχρι και την Γαλατσίου για να δείτε και μόνοι σας τις χιλιάδες Αφρικανές πουτάνες που κάθε βράδυ σκορπούν ελεύθερα και ανεμπόδιστα τον θάνατο! Ως γνωστόν οι Αφρικανοί και οι Αφρικανές που έρχονται στην Ελλάδα έρχονται γιατί το γελοίο κράτος μας, δίδει επίδομα 860 ευρώ κάθε μήνα στους επιβεβαιωμένους φορείς και ασθενείς του AIDS! 860 ευρώ για να δει στην χώρα της μία Νιγηριανή, πρέπει να δουλέψει 8 χρόνια ενώ στην Ελλάδα τα παίρνει  αυτά τα χρήματα μέσα σε ένα μήνα ως επίδομα AIDS!!! Για το λόγο αυτό λοιπόν μπούκαραν και μπουκάρουν καθημερινά αφρικανοί στην χώρα γιατί ως γνωστόν η Αφρική είναι και η Ήπειρος η οποία μαστίζεται περισσότερα από κάθε άλλη από το AIDS σε ποσοστά φορέων AIDS που υπολογίζονται πάνω από 35%!!!

Και αυτό δεν είναι τίποτα. Οι ασθενείς με AIDS λαμβάνουν και δωρεάν φάρμακα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα νοσοκομεία που κοστίζει κάθε μήνα για κάθε άτομο, πάνω από 1500 ευρώ στον φορολογούμενο πτωχευμένο Έλληνα πολίτη!!!

Ας κάνουμε τώρα λίγους υπολογισμούς για να δούμε γιατί έχουμε πτωχεύσει ως χώρα..

12.000 ασθενείς και φορείς AIDS επί 860 ευρώ επίδομα το μήνα, μας κάνει 10.320.000 ευρώ το μήνα!!!!!!  Δηλαδή ξεζουμίζονται οι Έλληνες πτωχευμένοι πολίτες για να πληρώνουμε 10 εκατομμύρια κάθε μήνα επιδόματα στους ασθενείς με AIDS οι οποίοι κατά τη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι αλλοδαποί λαθρομετανάστες!!! Και αν προσθέσουμε και την δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη κάθε μήνα που στην καλύτερη περίπτωση μας κοστίζει 1500 ευρώ, τότε μιλάμε για Εθνική Καταστροφή! 1500 επί 12.000 μας κάνουν 18 ολόκληρα εκατομμύρια, συν τα 10 εκατομμύρια από τα επιδόματα, οι Έλληνες που σήμερα ξεζουμίζονται αν και πτωχευμένοι, πληρώνουν κάθε μήνα 28 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ για το AIDS και αν το πάμε κάθε χρόνο, το ποσό αυτό ανέρχεται στα 336 εκατομμύρια, δηλαδή σχεδόν μισό δις κάθε χρόνο μόνο και μόνο επειδή θέλουμε να το παίζουμε επαγγελματίες φιλανθρωπούληδες με τις τσέπες των πτωχευμένων και ξεζουμισμένων Ελλήνων!!!

Και φανταστείτε πως όπως προείπαμε, κάθε χρόνο έχουμε ραγδαία αύξηση του AIDS κατά 50% και πάνω στην Ελλάδα, και κανείς κερατάς δεν κοιτάει πως θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό που έχει να κάνει σχεδόν αποκλειστικά με την λαθρομετανάστευση η οποία επίσης κάθε χρόνο αυξάνει ραγδαία επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τον πτωχευμένο και ξεζουμισμένο Έλληνα πολίτη! Και βέβαια δεν θίγω καν το μεγαλύτερο ερώτημα που είναι το πως μπορεί μία ευνομούμενη πολιτεία να επιτρέπει σε λαθρομετανάστες νταβατζήδες και αφρικανές πουτάνες να σκορπάνε καθημερινά το θάνατο ανεμπόδιστα και ελεύθερα.
Τα συμπεράσματα δικά σας... και αν είστε διατεθειμένοι να πληρώνετε ατέλειωτα χαράτσια κάθε λίγο και λιγάκι και να σας κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις για να πεινάνε τα παιδιά σας και για να ταΐζουν και να περιθάλπουν τον κάθε λαθραίο τυχοδιώκτη και εισβολέα, τότε να το βουλώσετε και να συνεχίσετε να ψηφίζετε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ, ΔΗΜΑΡΑΔΕΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ και άλλους τηλεπατριώτες, γραικύλους, νεογενίτσαρους και δοσίλογους..
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/12/aids-53-aids.html

Η Γερμανική Υπηρεσία Πληρφοριών καταστρέφει αρχεία εγκληματιών πολέμου

Ερευνητές στην Γερμανία, ανακάλυψαν πρόσφατα πως το 2007 η Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών (BND) κατέστρεψε αρχεία 250 εργαζομένων της οι οποίοι είχαν σχέση με τα ναζιστικά SS και τη Γκεστάπο, γεγονός που επιβεβαίωσε η ίδια η υπηρεσία χαρακτηρίζοντάς την καταστροφή των αρχείων «λυπηρό και ανόητο» γεγονός.
Τέσσερις ανεξάρτητοι ιστορικοί οι οποίοι μελετούν τη σχέση που είχε παλιά η BND με του Ναζί υποστηρίζουν κάποια από τα χαμένα αρχεία αφορούν πιθανά εγκλήματα πολέμου. Οι ίδιοι υποστήριξαν ότι η Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών δεν πρέπει να καταστρέψει άλλα έγγραφα και ότι πρέπει να του συμβουλεύεται πριν προχωρήσει σε τέτοια ενέργεια, χωρίς ωστόσο να καταλογίζουν σκοπιμότητα στην προηγούμενη πράξη της.



Ο Reinhard Gehlen που δημιούργησε την BND μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, ήταν κατάσκοπος των Ναζί κατά την διάρκεια του πολέμου. Περίπου το 10% των μελών της BND κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου είχε προηγουμένως υπηρετήσει στα SS σύμφωνα με δημοσίευμα του Spiegel.

tvxs 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/blog-post_8776.html

Παρέμβαση Κεντρικών Τραπεζών: Ασπιρίνη σε βαριά νοσούντα ασθενή

Πριν από 89 χρόνια, το 1922, η Γερμανική Κεντρική Τράπεζα ξεκίνησε να 'παράγει' πακτωλούς χρημάτων για να δώσει ώθηση στην 'παγωμένη' γερμανική οικονομία. Η οικονομία δεν 'έπαιρνε μπρος' και η Κεντρική Τράπεζα παρήγαγε ακόμη περισσότερο χρήμα και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Ξαφνικά, αντί να αρχίσει να καλπάζει η ανάπτυξη απογειώθηκε ο πληθωρισμός με αποτέλεσμα την υποτίμηση του μάρκου στα 2 δις μάρκα έναντι 1 δολαρίου, όταν μερικά χρόνια νωρίτερα η ισοτιμία ήταν 4,2 μάρκα προς 1 δολάριο.


Μέχρι τα τέλη του 1923 προκειμένου να αγοραστεί ένα δολάριο χρειαζόταν 4,2 τρις μάρκα και μέχρι τις αρχές του '30 το χρήμα που κυκλοφορούσε στη γερμανική αγορά είχε αυξηθεί κατά τρισεκατομμύρια φορές. Δυστυχώς η παραγωγή χρήματος δε βοήθησε τελικά τη Γερμανία να αναπτυχθεί.

Μετά την απώλεια του ελέγχου της οικονομίας από την κυβέρνηση ακολούθησε η απώλεια του νομισματικού ελέγχου και η δυνατότητα εξασφάλισης της σταθερότητας των τιμών από τη Γερμανική Κεντρική Τράπεζα.


Περίπου 90 χρόνια αργότερα μία άλλη Κεντρική Τράπεζα, η Ευρωπαϊκή, φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο της νομισματικής πολιτικής της Ευρωζώνης αδυνατώντας να σταθεροποιήσει το κόστος χρηματοδότησης των κρατών και των εταιριών τους και αποτυγχάνοντας να αποτρέψει την απόκλιση του ύψους αυτού του κόστους χρηματοδότησης μεταξύ των 17 μελών της ΕΕ. Η χρηματοπιστωτική και νομισματική πίεση έχει γίνει τόσο μεγάλη εντός της ΕΕ που οι τράπεζες και τα ιδρύματα αδυνατούν, πλέον, να δανειστούν σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα απ' το ευρώ και ιδιαίτερα σε δολάριο. Η κατάσταση έγινε τόσο δραματική που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες (CNBC) μεγάλες τράπεζες έχουν φτάσει στα όρια της κατάρρευσης τους.


Μέσα σε αυτό το σκηνικό του τρόμου μία ομάδα Κεντρικών Τραπεζών ανακοίνωσε τη συντονισμένη δράση τους ώστε να αποκαταστήσουν τη δυνατότητα δανεισμού των τραπεζών μειώνοντας παράλληλα το κόστος του, μέσω μηχανισμών που επιτρέπουν στις τράπεζες να δανειστούν σε δολάριο (ή γεν, στερλίνα κλπ) με την ΕΚΤ να λαμβάνει κεφάλαια από τις υπόλοιπες Κεντρικές Τράπεζες. Και ενώ ακούγεται εντυπωσιακό να μιλούμε για συλλογική παρέμβαση στην πραγματικότητα η κύρια δράση έρχεται από την αμερικανική Κεντρική Τράπεζα (FED), η οποία και καλύπτει τη ζήτηση σε δολάριο.

Με το να κάνει η FED ευκολότερο των δανεισμό δολαρίων από τις ευρωπαϊκές τράπεζες και να αυξήσει τη ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα θα παράσχει μια βραχυπρόθεσμη ανακούφιση αλλά δε θα διορθώσει κανένα πρόβλημα ούτε στη χρηματιστηριακή ούτε στην πραγματική οικονομία.
Τώρα, οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα δανείζονται δολάρια με χαμηλότερο κόστος απ' ότι οι αμερικανικές τράπεζες αλλά το φθηνότερο και περισσότερο χρήμα δε θα βρει το δρόμο του προς την πραγματική οικονομία ούτε θα μεταφραστεί σε δάνεια προς τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις ενώ αργά αλλά σταθερά θα αυξηθεί ο κίνδυνος πληθωριστικών πιέσεων όχι στο βραχυπρόθεσμο αλλά στο μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Η παρέμβαση αυτή από τη FED και τις υπόλοιπες Κεντρικές Τράπεζες (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Τράπεζα της Αγγλίας , κεντρικές τράπεζες του Καναδά, της Ιαπωνίας και της Ελβετίας) επιβεβαιώνει την αποτυχία των πολιτικών να αντιμετωπίσουν την ευρωπαϊκή κρίση και πιστοποιεί την κλιμάκωση της και το γεγονός πως έχει, πλέον, μετατραπεί επισήμως και σε τραπεζική.


Παρόμοια παρέμβαση έγινε από τις μεγαλύτερες Κεντρικές Τράπεζες και το 2007 αλλά αυτό δεν απέτρεψε το κραχ και την ύφεση που ακολούθησαν. Αν οι πολιτικοί δε προχωρήσουν στις ενέργειες εκείνες που θα οδηγήσουν άμεσα στην αποκλιμάκωση της κρίσης και στον περιορισμό της εξάπλωσης της τότε ό,τι και αν κάνουν οι Κεντρικές Τράπεζες δε θα αποδειχτεί τίποτε περισσότερο από ασπιρίνη σε βαριά νοσούντα ασθενή.

Πάνος Παναγιώτου
Επικεφαλής Χρηματιστηριακός Τεχνικός Αναλυτής
XrimaNews.gr, GSTA Ltd, WTAEC Ltd
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/blog-post_3985.html

Οι Έλληνες, τότε και σήμερα ...

Μάχη του Μαραθώνος, 11η Σεπτεμβρίου 490 π. Χ.

Πριν από τη μάχη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα, ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης, απευθυνόμενος στους Έλληνες, είπε:

«Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν,
Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε.»

Οι Έλληνες συνειδητοποίησαν τα λόγια του Ηγέτη - Στρατηγού Μιλτιάδη και έκαναν πραγματικότητα το φαινομενικά και λογικά αδύνατο.
Κατατρόπωσαν τους Πέρσες, έσωσαν την Πατρίδα και έγραψαν μία από τις πιο λαμπρές και ένδοξες σελίδες όχι μόνο της δικής μας, αλλά και της παγκόσμιας Ιστορίας.

Σήμερα, έτος 2011 μ. Χ.

Η Ελλάδα, η Πατρίδα μας, διατρέχει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της.....
Ιστορίας της.
Το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ που την απειλεί και έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, είναι πολυπλόκαμο, για να είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο και περιλαμβάνει :
1. Εθνική κυριαρχία (εκχώρηση δικαιωμάτων, εδαφών και ορυκτού πλούτου)
2. Μνημόνιο - Δανειακή Σύμβαση (Οικονομική υποδούλωση χωρίς διέξοδο)
3. Κάρτα του Πολίτη (Αφαίρεση και στέρηση δικαιωμάτων και Ελευθερίας)
4. Κώδικα Διατροφής (Επιβολή γενετικά μεταλλαγμένων τροφών)
5. Ψεκασμούς από αέρος (επικίνδυνες χημικές ουσίες, CHEMTRAILS)
6. Λαθρομετανάστες (Στρατός ξένων δυνάμεων εντός της χώρας, που μπορεί να οργανωθεί και να εξοπλιστεί με σύγχρονα όπλα μέσα σε λίγες ώρες, για να καταστείλει ενδεχόμενη εξέγερση των Ελλήνων)
7. Σχέδιο Καλλικράτης (Πρώτο βήμα γιά Ανεξαρτητοποιήσεις - Αυτονομήσεις Ελληνικών περιοχών, πχ. Θράκη, Κρήτη)
8. Αντισυνταγματικούς Νόμους (Σωρεία σκληρών Νόμων, που στρέφονται αποκλειστικά κατά των Ελλήνων πολιτών)
9. Διάλυση της Παιδείας (Προγράμματα ημιμαθείας για τα Ελληνόπουλα, εξώθηση των μαθητών σε καταλήψεις, καλλιέργεια κλίματος αντιπαλότητας από τους μαθητές προς τους καθηγητές, κατάργηση βασικών μαθημάτων, αλλοίωση της γλώσσας, παραχάραξη της Ιστορίας, αποδόμηση Εθνικών Ηρώων για στέρηση προτύπων, Εθνομηδενισμός κλπ)
10. Ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα (Ραγδαία αύξηση και εξάπλωση της εγκληματικότητας όλων των μορφών, χωρίς τιμωρία. Ασυδοσία και διευκολύνσεις σε επικίνδυνους κακοποιούς. Αδρανοποίηση της Αστυνομίας. Ενοχοποίηση των θυμάτων)
11. Καταρράκωση θεσμών λαϊκής εμπιστοσύνης (Εκκλησία, Στρατός, Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Πνευματική ηγεσία, Φορείς άσκησης ελέγχου. Μέθοδος : Έντονη και διαρκής προβολή των αποτυχιών τους ή κακών παραδειγμάτων, με ταυτόχρονη αποσιώπηση και απόκρυψη των επιτυχιών και των καλών παραδειγμάτων)
12. Αποβιομηχανοποίηση της χώρας (Άρχισε από την μεταπολίτευση το 1974 και έχει ήδη ολοκληρωθεί. Βλέπε ΧΡΩΠΕΙ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ - ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΑΙΓΑΙΟΝ, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ και πάρα πολλές άλλες βιομηχανικές μονάδες, που έκλεισαν, ή έφυγαν από την Ελλάδα, ή κατέχονται από ξένους)
Συμβαλλόμενοι:
Α΄. Εντολοδότες:
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση διά των εκπροσώπων της : ΔΝΤ(ΔυΝάσΤες), Τρόϊκα, Ε.Ε.

Β΄. Εντολοδόχοι:
Η Ελληνόφωνη Κυβέρνηση των Ελλήνων και οι άλλοι πολιτικοί οι οποίοι συμμετέχουν στην παράσταση, που διαδραματίζεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Επιδίωξη - Μέσα:
Η υποδούλωση της Ελλάδος με ενυπόγραφη εκούσια παράδοση, ώστε να αποκλείεται η νομιμοποίηση ενδεχομένων αντιδράσεων από τον λαό. Απρόσκοπτη εξέλιξη στην εφαρμογή των όρων του Συμβολαίου εξασφαλίζεται όταν ο λαός κοιμάται. Την αποστολή να κρατήσουν τον λαό σε καταστολή ανέλαβαν προθύμως και εκτελούν ευσυνειδήτως :
α΄. Τα μεγάλης εμβέλειας και επιρροής ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), διά των γνωστών φερεφώνων τους.
β΄. Οι χρυσοπληρωμένοι κομματικοί εργατοπατέρες - συνδικαλιστές.
γ΄. Παλαιοί πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού, εμφανισθέντες σήμερα ως επίδοξοι σωτήρες της Πατρίδας και του λαού, που οργανώνουν «αντιστασιακές κινήσεις ή κινήματα» και τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν τον σύγχρονο «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» των Α΄ και Β΄ συμβαλλομένων.
Τρόποι - Μέθοδοι :
- Οικονομικός στραγγαλισμός των πολιτών (Υπερχρεωμένες οικογένειες από δάνεια, πιστωτικές κάρτες κλπ., περικοπές μισθών και συντάξεων, βαρειά φορολογία στα χαμηλά εισοδήματα, ραγδαία αύξηση της τιμής προϊόντων και υπηρεσιών).
- Οργανωμένη ειδησεογραφία παραπληροφόρησης για εκφοβισμό και πρόκληση ανασφάλειας.
Στην Ημερησία Διάταξη των οργάνων εκφοβισμού και καταστολής, η δοκιμασμένη συνταγή των ΧιτλεροΣταλινικών καθεστώτων : Υποτίμηση, προσβολές, κατασυκοφάντηση και απαξίωση ΚΑΘΕ διαφωνούντος, προσάπτοντάς του τις γνωστές ρετσέτες Φασίστας, Ρατσιστής, Ελληναράς, Εθνικιστής κλπ.

- Συμφωνημένες απεργιακές κινητοποιήσεις μικρής διάρκειας, σε τακτά χρονικά διαστήματα, για εκτόνωση της πίεσης, διανθισμένες με ποικιλία "σκληρών" αντιπαραθέσεων μεταξύ συνδικαλιστών που .υποφέρουν και .ανάλγητων Κυβερνητικών.

- Κατευθυνόμενη οργάνωση αντιστασιακών κινημάτων, ώστε αφ' ενός μεν, να ελέγχεται η αντίδραση, αφ' ετέρου δε, να διαχέεται δεξιά και αριστερά το «νερό» που συλλέγεται από την αυθόρμητη και αθρόα συμμετοχή του λαού, για να μη φουσκώσει ανεξέλεγκτα το «ποτάμι της οργής».
Αναγνωρίζονται εύκολα, γιατί είναι τα «κινήματα» που τόσο αυτά, όσο και οι ηγετικές ή συντονιστικές τους ομάδες προβάλλονται ιδιαίτερα και ΜΟΝΟΝ αυτά από τα μεγάλα ΜΜΕ.

Αυτό το κομμάτι θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Κι αυτό, γιατί εγκάθετοι, διαστρεβλωτές ή απλώς "αδιάφοροι" μπορεί να υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ. Ο πιο έγκυρος τρόπος να αντιμετωπιστεί είναι να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας και μόλις αντιληφθούμε ότι κάποιος αρχίζει είτε να τα "μασάει", είτε να δείχνει υπαναχώρηση, είτε να είτε διαφωνεί σε οποιαδήποτε ενέργεια και δράση με δικαιολογίες "τακτικής στρατηγικού τύπου", να τον απομονώνουμε και να αδιαφορούμε. Ακόμη και αν δεν βαρεθεί και φύγει θα παραμείνει "γραφικός" και κακομοίρης.

Σκοπός:

Ο αφελληνισμός της Ελλάδος, ο σταδιακός αφανισμός του Ελληνικού Έθνους, η απάλειψη όλων των στοιχείων του Ελληνισμού από το πρόσωπο της γής, και παράλληλα ο κατακερματισμός της Ελλάδος και η απομύζηση των πλουτοπαραγωγικών της πηγών σε μόνιμη βάση ανενόχλητα.

ΑΠΟΡΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΗ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Δεν υπάρχει ένας Έλληνας αληθινός, κομματικά άφθαρτος, φωτισμένος, δυνατός και αποφασισμένος, ένας Ηγέτης γιά να εμπνεύσει, να εμψυχώσει και να οδηγήσει, ως άλλος Μιλτιάδης, τους εναπομείναντες πιστούς Έλληνες στον υπέρ πάντων αγώνα, όσο ακόμα υπάρχει καιρός;
Ή θα στέκουμε απαθείς, αδρανείς και αμέτοχοι να επαναλαμβάνουμε στο διηνεκές, μονότονα και μοιρολατρικά, τα λόγια του Εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού

«δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και ηγαπημένε,
πάντοτ' ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε».

Dimitris G.
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_2619.html

Ο Λοβέρδος βάζει ταφόπλακα στην περίθαλψη των Ελλήνων!

Το παιδί έχει ξεφύγει εντελώς! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ! Είπε στον ΣΚΑΙ - που αλλού φυσικά- ότι στην ΙΝΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ!!!
Να πάρεις εσύ ρε ΙΝΔΙΚΑ φάρμακα όταν αρρωστήσεις! Να δώσεις ΕΣΥ ρε στους δικούς σου ΙΝΔΙΚΑ φάρμακα όταν αρρωστήσουν! Όπως κάνεις με το ινδικό σου αυτοκίνητο, την ινδική σου τηλεόραση, το ινδικό σου κινητό και όλα τα ινδικά κοστούμια που έχεις στην ντουλάπα σου! Ξωτικό, έ
ξωτικό της υγείας!

Τι καλό κατασκευάζουν οι ΙΝΔΟΙ και θα κατασκευάσουν και φάρμακο καλό;
Το μόνο που σε νοιάζει είναι να μειώσεις το κόστος! Προκρούστη έ προκρούστη της υγείας!
Φθηνό να είναι και ότι νάναι!
Και φυσικά για την φθήνια ψήφισες να δίνουν οι φαρμακοποιοί ΟΜΟΕΙΔΗ φάρμακα με αυτά που συνταγογραφεί ο γιατρός!!!
Δηλαδή αγαπημένε ασφαλισμένε μου, θα σου γράφει ο γιατρός σου την καλή αντιβίωση από την Ευρώπη και θα πηγαίνεις στο φαρμακείο και θα σου δίνει ο φαρμακοποιός μια ...περίπου παρόμοια από την ΙΝΔΙΑ!
Έτσι το ασφαλιστικό σου ταμείο αντί για 20 ευρώ, θα πληρώσει...2!
Ζήτω ο Λοβέρδος!
ΕΛΕΟΣ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕ

ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ

Υ.Γ.
Α και κοίταξε Αντρέα - γιορτάζεις και σήμερα, χρόνια σου πολλά- μη ξαναπείς αυτήν την παπάρα με τον ΕΟΦ, γιατί γίνεσαι ΡΕΖΙΛΙ!
Αν μάθουν οι Έλληνες πως παίρνουν έγκριση οι εισαγωγείς από τον ΕΟΦ για τα αντίγραφα των καλών φαρμάκων....θα έπεφτε πολύ γέλιο...και κλάμα!
Αλήθεια, γιατί δεν ψάχνει ΕΝΑΣ δημοσιογράφος στον ΕΟΦ πως γίνεται η πιστοποίηση των αντιγράφων;

ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ...μήπως;
Με μια μελέτη βιοισοδυναμίας, που μπορεί να έγινε στο ερευνητικό κέντρο του ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ ή του ΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ της άνω κολοπετινίτσας,.... μήπως;
πηγη
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/12/blog-post_642.html

Υπερθέρμανση του πλανήτη: Η πιό κερδοφόρα κομπίνα

Περιβαλλοντικός Σύμβουλος του Cameron αμφιβάλλει ανοιχτά για τη δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη

Και ο σύμβουλος για τα περιβαλλοντικά θέματα του Βρετανού πρωθυπουργού Cameron αμφιβάλλει για τη δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη σύμφωνα με την εφημερίδα DAILY MAIL .
Ας ελπίσουμε ότι θα προστεθούν κι άλλες φωνές ενάντια στην απάτη της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη από την ανθρώπινη δραστηριότητα που οδήγησε στην επιβολή ενός παγκοσμιοποιημένου φόρου για τους ρύπους ο οποίος μάλιστα μπήκε προς διαπραγμάτευση στα διεθνή χρηματιστήρια.

Οι ψεύτικες θεωρίες για την «υπερθέρμανση» που διαψεύστηκαν από το ίδιο το κλίμα φρόντισαν να προωθήσουν τον κλιματικό τρόμο μιλώντας πλέον για κλιματική αλλαγή.

Έτσι αν ξαφνικά χιονίσει στη Αίγυπτο,… θα αποτελεί κι αυτό δήθεν αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας και άρα μια καλή δικαιολογία για νέους φόρους.

Φυσικά θα πρέπει να ξεχάσουμε μέσα από ατελείωτη τηλεοπτική προπαγάνδα ότι το κλίμα στη γη πάντα άλλαζε και
πάντα θα αλλάζει είτε υπάρχουν άνθρωποι επάνω της είτε όχι μιας και ο βασικός παράγοντας αλλαγής του κλίματος επάνω στη γη… είναι ο ήλιος.

Όμως οι επικυρίαρχοι του πλανήτη υποχρέωσαν τον Bill Gates να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητά του για να μας πει ότι ο μόνος τρόπος να μειωθούν οι εκπομπές άνθρακα… είναι αυτός της δραστικής μείωσης του πληθυσμού!

Όμορφες δουλειές (μπίζνες στην πατρίδα του ΓΑΠ) , σατανικά σχεδιασμένες... με αμύθητα κέρδη και... χωρίς κεφάλαιο. Κάτι σαν την "πράσινη ενέργεια"



Logos
kostasxan.blogspot.
 
http://visaltis.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

Τα παροιμιώδη μέσα ανθρωπάκια

Γενική απεργία σήμερα και δεν κουνιέται φύλλο.Σα να μαστε εντάξει τώρα πια.
Σαν το πρόβλημά μας να ήταν ο Παπανδρέου.
Σα να καλυτέρεψε η ζωή μας, δε λέτε;


Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη λοιπόν.
Ο Παπανδρέου δεν είναι πια πρωθυπουργός.
Το τραπέζι μας είναι ακόμη πιο αδειανό.
Αλλά δεν πειράζει αφού ο Παπανδρέου δεν είναι πια πρωθυπουργός.
Έτσι κι αλλιώς αυτός ήτανε "χαζός".
Τώρα μπήκε επιτέλους στη θέση του ένας σοβαρός άνθρωπος.
Της αγοράς.
Που την ξέρει τη δουλειά.
Που δε μας έλεγε ότι "λεφτά υπάρχουν".
Αφού αυτό ήτανε το πρόβλημα.
Όχι ότι μας τα παίρνει.
Αλλά ότι μας κορόιδεψε.
Είναι ηθικόν και εγωιστικόν το ζήτημα λοιπόν!
Τεχνοκράτες δε ζητάγατε μαλάκες;
Πάρτε τους τώρα!
Αφού το πρόβλημα δεν ήταν ο νεοφιλελευθερισμός.
Αφού ήταν το διογκωμένο Δημόσιο.
Ε τώρα ο τεχνοκράτης θα σας το λύσει το πρόβλημα.


Δε σας νοιάζει αν πεινάτε.
Ζητάτε μόνο να πεινάσετε με παρέα.
Όχι, δεν είσαστε μαλάκες.
Αν ήσασταν άλλωστε θα πιστεύατε ότι με τους τεχνοκράτες θα ρθουν καλύτερες μέρες.
Αλλά δεν είστε μαλάκες για να το πιστεύετε.
Ξέρετε καλά το τι θα γίνει.
Απλά είστε χέστες!
Τρέμετε και τον ίσκιο σας!


Φοβάστε να πάρετε την ευθύνη της απόφασης.
Την ευθύνη ενός "ΝΑΙ" ή ενός "ΟΧΙ".
Γι αυτό δε σας πειράζει που είναι πολύ πιθανό πια να μην ξαναγίνουν εκλογές.
Γιατί σας νοιάζει μόνο να μην ξαναχρειαστεί να απολογηθείτε για την επιλογή σας.
Ή για να τη δικιολογήσετε.
Προτιμάτε να αποφασίζει κάποιος μόνος του κι εσείς να ψευτογκρινιάζετε βλέποντας Αυτιά και Παπαδάκη.
Γιατί αυτοί είστε!
Υποταγμένοι.
Ραγιάδες.


Είστε τα παροιμοιώδη μέσα ανθρωπάκια
κέρδος ποτέ μα απο παθήματα χορτάτα
που συνηθίζετε στην κάθε βρωμιά,
αρκεί να έχετε γεμάτο τον ντορβά
κι επαναστάσεις στα όνειρά σας αναζητάτε,
σας έχω βαρεθεί.


Κωλοκαθήστε πάνω στη μιζέρια και τη γκρίνια σας.
Ζητιανέψτε απ' τους δυνάστες σας να πάρουν μισό μέτρο πίσω.
Μπορεί κάποτε να σας λυπηθεί ο Θεός σας και να σας στείλει το μάννα εξ ουρανού.
Μπορεί να σας ανταμείψει για την υπακοή σας με μια γαλήνια αιώνια ζωή στον παράδεισό σας.
Και είστε πρόθυμοι να υπομείνετε την ισόβια Κόλαση γι' αυτό.


Σκύψτε κι άλλο!
Σκύψτε όσο χρειαστεί!
Και καθαρίστε και το σβέρκο σας.
Για να πέφτουν στα καθαρά οι φάπες.
Για να γκρινιάζετε μετά ότι έβαλαν πολλή δύναμη στη φάπα.
Γιατί θα αποδεχτείτε και τη φάπα.
Και θα ζητάτε επαναδιαπραγματευση της δύναμης της φάπας.
Ή θα ζητήσετε να σας δίνουν και μια ασπιρίνη για να υπομένετε, τουλάχιστον, τους πόνους.
Αλλά έχετε ήδη αποδεχτεί τη μοίρα σας.
Ότι μια ζωή θα τρώτε φάπα.


Καθήστε με προσοχή να ακούσετε και τα επόμενα μέτρα που θα πάρουν για σας.
Μπορεί αυτή τη φορά να εξαιρεθήτε εσείς.
Γιατί ίσως τότε να έχετε καταντήσει εσείς "ευπαθείς ομάδες πληθυσμού".


Ρεύμα μπορεί να συνεχίσετε να έχετε.
Αξιοπρέπεια όμως όχι.
Τουλάχιστον θα μπορείτε με μια λάμπα να την αναζητάτε στη ντουλάπα ανάμεσα σε πεταμένες πιστωτικές κι αραχνιασμένες γούνες.


Σα χέλια γλοιώδικα έχετε πουληθεί.
Σας έχω σιχαθεί. 

αναγνωστης 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/blog-post_7058.html

Kαι όμως οι εργαζόμενοι σηκώνουν το κεφάλι [βίντεο]

Kαι όμως οι εργαζόμενοι σηκώνουν το κεφάλι [βίντεο]Μετά την ηρωική απεργία της Χαλυνουργικής – 29η μέρα – και των εργοστασίων στο Βόλο και οι εργαζόμενοι στην Γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ κατέβηκαν σε απεργία. Αιτία η απόλυση συναδέλφων τους.

Οι εργαζόμενοι κατέβηκαν σε απεργία κι ύστερα από αρκετές ημέρες αγώνα, η διοίκηση επαναπροσέλαβε τους απολυμένους. Η στάση των εργαζομένων απέναντι σε διοίκηση και ΜΑΤ δείχνει τον δρόμο του αγώνα. Όταν είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι, είμαστε δυνατοί.
Το σκυμμένο κεφάλι και η φράση «δεν γίνεται τίποτα», πρέπει να γίνουν παρελθόν.


Τον δρόμο τον δείχνουν απλοί εργάτες από την Χαλυβουργική, την ΑΓΝΟ, η νίκες στις μάχες για τα χαράτσια.




http://anti-ntp.blogspot.com/2011/12/k.html

Ειρήνη ή ένοπλη βία;


Καλοί φίλοι αναγνώστες του φιλόξενου ιστολογίου διέκριναν στο τελευταίο άρθρο μου ότι είμαι υπέρ της βίας.

Αντί άλλης απάντησης παραθέτω μόνο τι συμβαίνει γύρω μας και στον κόσμο.

Τα στοιχεία είναι μόνο ενός μηνός του 2011 και αν αυτό δεν σας τρομάζει ούτως ώστε να επαγρυπνούμε για παν ενδεχόμενο, ε τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας.

ΜΑΚΕΔΩΝ



http://kostasxan.blogspot.com/2011/12/blog-post_1264.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters