Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΛΑΣ !!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ...

Σε αυτό το μήνυμα, θα εξηγήσουμε τα πιο σημαντικά σήματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την εκδήλωση Solar Flash.
Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πρόκειται για πρωτοφανείς στιγμές που ισχύουν πολλές ειδικές χορηγήσεις.
Πρέπει να καταλάβετε τα πράγματα που πρόκειται να ξεκινήσουν και να ηρεμήσουν το μυαλό σας για να μπείτε στην 5η διάσταση.
Εμείς στην Ομοσπονδία έχουμε εξηγήσει τα πάντα σχετικά με τις σφαίρες μας, ειδικά αυτό που θα σας οδηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες αυτής της σφαίρας!

Επίφυση είναι το κουμπί WiFi για το άπειρο ...

Ο διάσημος μέντιουμ Edgar Cayce είπε κάποτε: «Κρατήστε την επίφυση σε λειτουργία και δεν θα γεράσει - θα είστε πάντα νέοι.

Γιατί; Επειδή. Η αλήθεια μπορεί να σε εκπλήξει.

Η επίφυση είναι ένας ενδοκρινής αδένας που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του κρανίου. Φυσιολογικά, ενεργοποιείται από το φως και συνεργάζεται με τον υποθάλαμο αδένα για τη ρύθμιση της πείνας, της δίψας, της σεξουαλικής επιθυμίας και του βιολογικού ρολογιού (που εξηγεί το απόσπασμα του κ. Cayce).

Ανακαλύφθηκε φρούριο 3.000 ετών στα Υψώματα Γκολάν: Και βωμός με ελληνική επιγραφή για τον θεό Πάνα

Ισραηλινοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν σήμερα ένα φρούριο ηλικίας περίπου 3.000 ετών, στα κατεχόμενα Υψώματα του Γκολάν, το οποίο ενδέχεται να είχε οικοδομηθεί από συμμάχους του βασιλιά Δαβίδ.

Το φρούριο αυτό, χτισμένο από λίθους βασάλτη, ανακαλύφθηκε κοντά στον εβραϊκό οικισμό Χισπίν, στο πλαίσιο αρχαιολογικών ερευνών που πραγματοποιούνται στην περιοχή ενόψει της κατασκευής νέου οικισμού.

Το τέλος των τραπεζών είναι κοντά χάρη στο QFS, οι μέρες τους είναι μετρημένες!

Όταν το Quantum Computer (Quantum Computer (QC) ξεκίνησε το σύστημα μεταφοράς κεφαλαίων της Swift Central Bank, κανείς δεν το είδε να έρχεται.
Ξεκίνησε σιωπηλά να σταματά τις μεταφορές Swift με την αναχαίτιση της μεταφοράς και ανακατεύθυνση στον τραπεζικό λογαριασμό προορισμού. Οι μεταφορές ήταν γρήγορες, οι μεταφορές αγνόησαν εντελώς όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς συναλλαγών, οι οποίοι εμπόδιζαν τους τραπεζίτες να χρησιμοποιούν

Το "απαγορευμένο" βίντεο


Τελικά το βρήκαμε εδώ...μέχρι να το ξανακατεβάσουν....

Αλάσκα: Μια ολόκληρη πόλη ζει σε ένα μόνο κτήριο – Στεγάζει σπίτια, σχολείο, εκκλησία & νοσοκομείο! (βίντεο)

Στον διεθνή Τύπο είναι γνωστή ως “η πόλη που ζει κάτω από ένα κεραμίδι!”. Στην ουσία ολόκληρη η πόλη μένει σε ένα μόνο κτήριο, σε δριμύ ψύχος και έντονες χιονοπτώσεις!

Το Γουίτιερ είναι μια μικρή, απομακρυσμένη πόλη στην Αλάσκα, 96,5 χλμ. νότια από την πόλη Άνκορατζ, η οποία συχνά αναφέρεται ως η «πόλη που ζει κάτω από ένα κεραμίδι». Τι σημαίνει αυτό;

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters