Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η υποστολή της Ελλάδας

Ρωτάς κανέναν για να ανεβάσεις μια ελληνική σημαία στο μπαλκόνι σου;
Όχι βέβαια. Το θεωρεί κανένας επιθετική ενέργεια, πρόκληση, παιχνίδι με τη φωτιά; Όχι βέβαια. Βγαίνουν οι εφημερίδες, από το φιλοσυριζαϊκό «Έθνος» μέχρι τον φιλονεοδημοκρατικό «Φιλελεύθερο» να σε καταγγείλουν για αψυχολόγητη κίνηση στα όρια της προβοκάτσιας; 
Διαμαρτύρεται ο Κοτζιάς διότι τον υποκαθιστάς στην εξωτερική πολιτική; Σε κοροϊδεύει ο Βουλαρίνος ως εθνικιστή του φραπέ; Όχι βέβαια!

Kailasa: Το Κέντρο των ΕΛ στις Ινδίες πριν 33.000 χρόνια

 
Οι Ινδίες ήταν μεγάλο ελληνικό κέντρο το 33.000 π.Χ. και γι’ αυτό, έχοντας πάνω στα Ιμαλάια βάσεις τόσο των ΕΛ, προπατόρων των Ελλήνων, όσο και των Νεφελίμ (αρχαίων θεών). Κατά τους πολέμους των
θεών χτυπήθηκαν ανελέητα, όπως και κατά τον ελλήνο-ατλαντικό πόλεμο (9.500 π.Χ.).

Η ελληνική επίδραση φαίνεται και στα πανάρχαια ινδικά έπη αλλά και από την ελληνική γραμματεία, που μιλάει για εκστρατείες του Διονύσου.

Όταν δεν υπήρχε η Σελήνη… Υπήρχαν Οι προσΈλληνες ! ! !

 
Ενδείξεις από αναφορές σε αρχαία ελληνικά κείμενα μας λένε ότι κάποτε η Σελήνη δεν υπήρχε στον ουρανό. Και μάλιστα για να δηλώσουν την πανάρχαια εποχή που ιδρύθηκε η
Λυκόσουρα, στην ορεινή Αρκαδία της Ελλάδας, η πρώτη πόλη που είδε το φως του ήλιου στη Γη, λένε ότι «ιδρύθηκε τότε που δεν υπήρχε Σελήνη στον Ουρανό».

Στον Λαβύρινθο της Κρήτης Εξακολουθούν να Ζουν Όντα

 
Παλαιότερα, δείξαμε ότι ο Λαβύρινθος της Κρήτης έχει βρεθεί και, μάλιστα, έχει χαρτογραφηθεί… Επιπλέον έχει υποστηριχτεί ότι κάπου μέσα εκεί υπήρξαν γενετικά εργαστήρια, σε απώτατους χρόνους… -d-

Στον
Λαβύρινθο του Μινώταυρου στην Κρήτη, εξακολουθουν να ζουν οντα και να ειναι κατοικία πνευμάτων:

Μπορει να γελαται αλλα τα λενε καθηγηται Αμερικανοι και Ρωσοι .Ονοματα δεν γραφω για λογους που καταλαβαινεται.

Τα Ιερά Όπλα Δελφών είναι Κρυμμένα αλλά σε Ετοιμότητα

 
«ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ *ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ* ΗΤΑΝ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.

-Έχουν ασφαλιστεί από
ενσαρκωμένους Ελλάνιους και φυλάσσονται συνεχώς από δικές μας δυνάμεις για να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών και τα χρησιμοποιήσουν για καταστροφικούς σκοπούς. Ίσως χρειαστεί στο μέλλον να τα χρησιμοποιήσουμε.

Τι Ακριβώς Συμβαίνει πάνω από το Αιγαίο;

 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η πτώση του ελληνικού Mırage 2000 όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας από τους καλύτερους ηρωικούς Έλληνες πιλότους, φέρνει ξανά στην επικαιρότητα ένα θέμα που πολλοί το έχουν παραβλέψει για πολλούς «λόγους». Το θέμα των
ηλεκτρονικών παρεμβολών και αν πράγματι γίνονται στο Αιγαίο. Ένα σημαντικό ερώτημα για το οποίο δεν υπάρχει κάποια πειστική έρευνα.

Είσαι Ένα «Δία Στίγμα Πλοίο» ΑΛΛΑ Δεν το Ξέρεις Γιατί σου το Κρύβουν

 
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ «ΑΣΤΕΡΙ»… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…!
Το Ανθρώπινο Όν (σώμα) γεννιέται με κάποια συγκεκριμένη μορφή-δομή… κι αυτή «γεωμετρικά» μας δείχνει ότι είναι ένα ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΝ / ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟΝ ΑΣΤΕΡΙ, γι’ αυτό κι έχεις 5 δάχτυλα στα πόδια / χέρια σου και απαρτίζεσαι από 5 σημεία στο σώμα σου… δηλαδή τις
(5 κορυφές του πεντάκτινου αστέρος)… ήτοι : κεφαλή-αριστερό χέρι-δεξί χέρι-αριστερό πόδι-δεξί πόδι.

Ο Έλληνας που Ταξίδεψε στον Χρόνο, στο 10000 και Έφερε ως Απόδειξη Μια Φωτογραφία (video)

 
Την «είδηση» την βρήκαμε στον Independent. Δημοσίευσε βίντεο του ApexTV από κάποιον που δεν κατονομάζει και ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στον χρόνο, και
συγκεκριμένα στο έτος 6000. Δείχνει μια φωτογραφία που λέει ότι έχει αλλοιωθεί από το ταξίδι, αλλά ξεχωρίζουν οι ουρανοξύστες και έντονη βλάστηση.

O Γερμανός δημοσιογράφος που ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.


 

Ω, Θεέ, τι υπέροχο άρθρο!

Σε κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν διαβάσαμε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια τόσες αλήθειες μαζεμένες για τους κατσιαπλιάδες της εξουσίας που υποδύονται τους ηθικούς αριστερούς. 
Κι όμως αυτό το απίστευτα αληθινό άρθρο δημοσιεύεται στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Βρήκαν τον τρόπο: Έτσι θα σε αναγκάζουν να πληρώσεις.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Το νέο θα ήταν να σας λέγαμε πως η οικονομία ανακάμπτει. Δυστυχώς η κατηφόρα συνεχίζεται με την μεσαία τάξη να διαλύεται και τις εισπρακτικές εταιρείες να «φακελώνουν» μέσω του διαδικτύου τα πάντα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τεκμήριο για πληρωμή οφειλών....

ΣτΕ: Ελεύθερα θα κυκλοφορούν οι πρόσφυγες που έρχονται από εδώ και στο εξής σε όλη την επικράτεια

Σημαντικές συνέπειες και νέα δεδομένα στη διακίνηση και την παραμονή των προσφύγων στη χώρα μας δημιουργεί απόφαση που εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στα νησιά Λέσβος, Σάμος, Χίος, Λέρος, Ρόδος και Κω, οι οποίοι διαμένουν εκεί σε καθεστώς περιορισμένης κυκλοφορίας, δηλαδή με την υποχρέωση να μένουν στα ειδικά κέντρα τα λεγόμενα Hot Spot.

Εδω που ειμαστε στη ρωγμή του χρόνου χαμένοι ειναι οι λαοί που θα υποδουλωθούν ίσως για πάντα, ξεκινώντας το στήσιμο του μάτριξ στην ΕΛΛΑΔΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΩΣΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ 
Theodoros Kolokuthas
 Κειμενο ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ: δυο ειναι οι φαινομενικα αντιμαχομενες ιδεολογιες που σου δινουν να διαλεξεις

1 ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
2 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ 


Και στην μια και στην αλλη απλα διαλεγεις τον αντιπαλο ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις και στις δυο επιλογες απλα εισαι εκ προοιμίου θυμα αυτοματως της επιλογης σου αφου πετυχαινουν με αυτο το τροπο να διχαζεσαι με τα αδερφια σου που ειναι ολοι οι ανθρωποι γυρω σου με τα ιδια προβληματα επιβιωσης και τα ίδια αγχη.

Τι έκρυψαν Κράτος και Εκκλησία για την Επανάσταση του 1821

Η 25η Μαρτίου 1821 μια μέρα που δεν συνέβη στην πραγματικότητα τίποτε, η μαύρη σελίδα της επανάστασης, ο μύθος του «κρυφού σχολειού» και ο ρόλος της επίσημης εκκλησίας στον ξεσηκωμό των Ελλήνων.
Σχεδόν 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση του 1821, και ενώ οι ερευνητές της ιστορίας έχουν καταφέρει να φωτίσουν με τεκμήρια πολλά από τα μέχρι πρότινος «σκοτεινά» γεγονότα εκείνης της περιόδου, δυστυχώς, πολλοί αρέσκονται ακόμη και σήμερα στην αναπαραγωγή μύθων, στερεοτύπων και

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η Α.Α.Δ.Ε ?

2010   Η  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ  ΜΕΤΡΗΣΗ........

ΥΠΑΓΩΓΗ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  ΣΕ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΟΜΗΡΙΑΣ ΒΑΣΗ  ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΚΤ ΚΑΙ  ΔΝΤ........

2012  ΑΡΤΕΜΗΣ  ΣΩΡΡΑΣ  Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΥ  ΕΒΓΑΛΕ  ΤΗΝ  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΣΤΟ  ΦΩΣ  ΟΧΙ  ΜΕ  ΛΟΓΙΑ  ΑΛΛΑ  ΜΕ  ΠΡΑΞΕΙΣ......

Δεν μας το δίδαξαν στο σχολείο…

 
Δεν ξέρω αν μας το δίδαξαν στο σχολείο, δεν θυμάμαι. Ή δεν θα πρόσεχα στο μάθημα ή μας το έκαναν «γαργάρα». Το έχω ξαναπεί. Εγώ προσωπικά τέλειωσα το σχολείο και ήμουν εντελώς αγράμματος. Μετά το σχολείο, έπρεπε να φορτσάρω από μόνος μου για να μάθω μερικά πράγματα. Έτσι έμαθα ότι πριν καταλάβουν οι Οθωμανοί την Κωνσταντινούπολη, το 1204 την είχαν ξεφτιλίσει οι… Χριστιανοί.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ..ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ..ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΟΝ ’’ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ’’

Φωτογραφία του Γεώργιος Κοσμόπουλος.Γεώργιος Κοσμόπουλος
ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ… ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ … ΚΟΤΕΣ!!!

Μόνο γέλιο μπορεί να βγάλει η αναγόρευση σε Μεγάλους Ορθοδόξους Σταυροφόρους του Τάγματος του Παναγίου Τάφου των πρωτοκλασάτων πολιτικών μας ανδρών από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’.
Ανούσια θεωρείται η τελετή της απονομής του σταυρού του Χριστού που έχει την επιγραφή ΕΝ – ΤΟΥ – ΤΩ – ΝΙ – ΚΑ. ΕΝ ΕΤΕΙ 312 που τοποθετείτε στο στήθος των πρωθυπουργών της χώρας μας.

"Elênica! Ερχεται το πρώτο ελληνικό supercar με παραμετρικό σασί"

2016
Ρεπορτάζ
Γεράσιμος Κόντος 

«Σάρκα και οστά» παίρνει το όραμα του μηχανολόγου - μηχανικού δρα Δημήτρη Χατζηκακίδη και των συνεργατών του, που έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στον χάρτη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, μέσω της τεχνολογίας του παραμετρικού σασί και του στοιχείου αναρτήσεως (Parametric Chassis and Suspension Module Technology).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters