Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Εδω που ειμαστε στη ρωγμή του χρόνου χαμένοι ειναι οι λαοί που θα υποδουλωθούν ίσως για πάντα, ξεκινώντας το στήσιμο του μάτριξ στην ΕΛΛΑΔΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΩΣΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ 
Theodoros Kolokuthas
 Κειμενο ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ: δυο ειναι οι φαινομενικα αντιμαχομενες ιδεολογιες που σου δινουν να διαλεξεις

1 ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
2 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ 


Και στην μια και στην αλλη απλα διαλεγεις τον αντιπαλο ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις και στις δυο επιλογες απλα εισαι εκ προοιμίου θυμα αυτοματως της επιλογης σου αφου πετυχαινουν με αυτο το τροπο να διχαζεσαι με τα αδερφια σου που ειναι ολοι οι ανθρωποι γυρω σου με τα ιδια προβληματα επιβιωσης και τα ίδια αγχη.


Ετσι παντου εφαρμοζεται το υπερσύστημα στο πλανητη και εχουμε μια εικόνα ΡΩΣΙΑ 1 ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ 2 ΕΠΙΛΟΓΗ.
Ομως ο τραμπ στο ημίχρονο κερδίζει τις εκλογές και παιζει μπαλα μεσα στις ΗΠΑ ως 1 επιλογη και όμως το βαθύ αριστερό κράτος της θολοκουλτούρας στις ΗΠΑ, τον εμποδίζει να αλλάξει όλα τα ανώμαλα που η αριστερή οχταετία του Ομπάμα καθιέρωσε στις ΗΠΑ, καταστρέφοντας μεταξύ των άλλων, την οικονομία της χώρας. 

Η επιλογή 2 προωθεί γενικά μία παγκόσμια Unisex κοινωνία, φέρνει στα σχολεία «σκοταδιστικά» σεμινάρια περί επιλογής και όχι αποδοχής φύλου, πρεσβεύει κράτη χωρίς σύνορα και πολυπολιτισμό παντού, παρακολουθεί τους πάντες ηλεκτρονικά, ελέγχει την τροφή σε παγκόσμιο επίπεδο, σκοτώνει την ελεύθερη οικονομία, ελέγχει το νερό που πίνουμε, επιβάλλει τους άδικους νόμους που θέλουν οι εξουσιαστές, εξαφανίζει την ιδιοκτησία και την παιδεία, εξαφανίζει τις φυλές δημιουργώντας τον παγκόσμιο γκρι λαό, καταργεί την αξιοκρατία και την άμυλα, με την ισότητα και τη χαρά της απλής συμμετοχής, υποδουλώνει την ελεύθερη σκέψη με την πολιτική ορθότητα και την ανεξάρτητη ύπαρξη του κάθε ατόμου με τα επιδόματα της φτώχειας κι επιβάλλει την οικολογική τρομοκρατία.

Ο κύριος εκφραστής αυτής της ιδεολογίας και αυτός που θα την επιβάλλει στο μέλλον ειναι η ΚΙΝΑ επειδή αυτή αποφάσισαν να είναι η έδρα και το κέντρο της παγκόσμιας εξουσίας ιδιαίτερα πλέον μετά τη νίκη Τραμπ.

Έτσι, τα αφεντικά του Πούτιν και του Τραμπ, προειδοποίησαν τους αντιπάλους τους, ότι θα βάλουν Αμερική και Ρωσία να κάνουν πόλεμο μεταξύ τους, με σκοπό να καταστρέψουν τις υποδομές ελέγχου του πλανήτη, που χτίζονται επιμελώς εδώ και δεκαετίες μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο με σκοπό την εγκαθίδρυση μιάς παγκόσμιας κυβέρνησης και μετά μιας παγκόσμιας χούντας με την επιβολή της 2 ιδεολογίας.

Εννοείται ότι τα αφεντικά του Πούτιν και του Τραμπ, δεν νοιάζονται για το καλό των ανθρώπων, αλλά για το να μην επιβληθεί το παγκόσμιο καθεστώς των αντιπάλων τους πάνω στους ανθρώπους, τους οποίους απλούστατα θέλουν να ελέγχουν αυτοί.

Ο πόλεμος, εφόσον γίνει, δεν θα έχει σαν σκοπό την καταστροφή της Αμερικής ή της Ρωσίας, ή τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων ούτε καμία σχέση με τις γεωστρατηγικές ηλιθιότητες που σας πασάρουν, περί πετρελαίων και φυσικών αερίων, αλλά την καταστροφή από τους Ρώσους και τους Αμερικάνους, που πολεμώντας δήθεν μεταξύ τους, θα διαλύσουν τις υποδομές ελέγχου του ανθρωπίνου γένους, που με τόση μαεστρία στήθηκαν από το τέλος του Δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, που έγινε ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Οι υποδομές αυτές έχουν σαν σκοπό την κατάργηση των θρησκειών, που έστησαν τα αφεντικά του Πούτιν και του Τραμπ ιδεολογία 1, την κατάργηση των παλιών ηθικών αξιών, την κατάργηση της οικογένειας και την αντικατάστασή της από το κράτος αφέντη, που παίρνει από ότι θα έχετε ακούσει ήδη τα παιδάκια από τεσσάρων ετών, σε υποχρεωτική εκπαίδευση, την κατάργηση της ιδιωτικής οικονομίας και της ιδιωτικής περιουσίας, τις κατασχέσεις των σπιτιών και των τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και των μικρών, ώστε όλοι να ζουν με το ελάχιστο εγγυημένο επίδομα-εισόδημα της ξεφτίλας που θα δίνει το κράτος κτλ.

ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ... ΠΑΓΩΣΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΝ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΑΡΚΟΥΔΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΘΕ ΑΙΩΝΑ οπως με 2 παγκοσμιο πολεμο,
με ναπολεοντα κλπ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΑΓΙΚΑ.

Εδω που ειμαστε στη ρωγμή του χρόνου χαμένοι ειναι οι λαοί που θα υποδουλωθούν ίσως για πάντα, ξεκινώντας το στήσιμο του μάτριξ στην ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ πρέπει να μιλήσεις Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΑ γιατι νομίζω ότι πάντα υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας που κανείς δεν περιμένει.

Προσωπικά δεν θέλω την ΚΙΝΑ παγκοσμιοποιητή γιατί οι κινέζοι δεν έχουν τίποτα το ανθρώπινο. 

Βέβαια αν πιαστούν οι φαινομενικά αντίπαλοι ΡΩΣΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ μαγκες θα βγουν οι αμετοχοι κινέζοι με στρατο που φτάνει να μας πνίξει όλους. 

Κερδισμένοι σιγουρα μόνο οι άνθρωποι δεν θα ναι όπως κι να γίνει.
ΙΔΩΜΕΝ αλλα ο ΕΛΛΗΝΑΣ ακομα πίνει φρέντο και δεν ιδρώνει το αυτάκι του να ενωθεί ανατρέποντας τα πάντα ......................................................................................αλλά που καιρός για ήρωες


https://www.facebook.com/vasileioumichalis/posts/2060900914153415

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters