Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

«Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ του 20ου αιώνα» (ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ με 10 ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ)

Η ΙΤΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗΣ. Μια 16χρονη βιάστηκε από ομάδα παράνομους… αιτούντες άσυλο από τη Σενεγάλη.

Μια 16χρονη γυναίκα από την Ρώμη η Desirée Mariottini, βιάστηκε σε κατάσταση κώματος από ομάδα παράνομους… αιτούντες άσυλο από τη Σενεγάλη.

Όπως έγινε γνωστό, πέθανε την περασμένη Παρασκευή από τις συνέπειες του βιασμού που υπέστη από την αφρικανική Taharrush μέσω των παράνομα εισαγόμενων «ανθρωπίνων δώρων» της… ασυλομηχανής!.

Ποιούς …«ἥρωες» τιμούμε στις 17 Νοέμβρη 1973 και τι γιορτάζουμε

Ποιούς …«ἥρωες» τιμούμε στις 17 Νοέμβρη 1973 και τι γιορτάζουμε

Μπορείτε να διανοηθείτε πόσα εκατομμύρια Ελληνόπουλα υποχρεώθηκαν από το σύστημα να τιμούν ως… ήρωες τους συγκεκριμένους «πατριώτες»;

EΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Καταγγελία-«φωτιά» για την δράση των ΜΚΟ στη Σάμο: «Ξεσηκώνουν τους μετανάστες!» – Σε εξέλιξη σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας», μεταφέροντας 259 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μυτιλήνη και 88 από τη Χίο.
Οι μετανάστες και πρόσφυγες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας.
Στις 11:10 το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βlue Star Patmos», μεταφέροντας 20 μετανάστες και πρόσφυγες από την Κω και 18 από τη Λέρο.

ΔΙΕΣΥΡΕ την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ! Οι Financial Times μας καταγγέλλουν ότι νόμος της ΝΔ είναι «υπέρ του ξεπλύματος χρήματος και της διαφθοράς»

Τέραστια ζημιά για το κύρος της χώρας! Ακόμη και οι Financial Times μας θεωρούν πλέον διαφθερμένους σαν το Πακιστάν ή νοτιοαμερικανική δικτατορία !

Μοναστήρια Στην Ηλεία Θα Γίνουν Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων

Τη δημιουργία δομών φιλοξενίας οικογενειών προσφύγων, αναλαμβάνει η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ιερά Μονή Πορετσού, η Ιερά Μόνη Κάτω Δίβρης αλλά και η μαθητική εστία της Φιλοθέης αναμένεται να φιλοξενήσουν μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και ασυνόδευτα παιδιά με καταγωγή από τη Συρία.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters