Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ


Εκτακτη Ειδηση Τι συμβαίνει στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας και “φεύγουν” οι κάτοικοί της;


Κάτι συμβαίνει με την ατμόσφαιρα της χώρας ή με τους εμβολιασμούς! Δεν εξηγείται διαφορετικά η ευκολία με την οποία “φεύγουν” για την άλλη ζωή οι κάτοικοι της Ελλάδας. Δεν εξηγούνται τόσοι θάνατοι, τόσοι καρκίνοι, τόσα εμφράγματα. 
Κάτι άλλο συμβαίνει. 
Η εισαγωγή που διαβάσατε με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου που ήταν μια χαρά στην υγεία του: Toυ Στέλιου Σκλαβενίτη της γωστής οικογένειας τροφίμων ο οποίος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή το πρωί της Κυριακής.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΚΡΑΤΟΣ" HELLENIC REPUBLIC ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ




ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

 
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ Α26 ΝΟΜΟΣ 3528 ΣΤΙΣ 9/2/2007 ΣΕΛΙΔΩΝ 44 ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ: www.et.gr

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ


ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝ ΙΣΧΥ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ. 

ΠΗΓΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ: www.hellenicparliament.gr

Με παραλλαγή ο Ερντογάν στη μεθόριο: Δεν δίνει τους δύο στρατιωτικούς, θέτει θέμα για “οκτώ”

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε στρατιωτικό ελικόπτερο φορώντας στολή παραλλαγής Πηγή: Ak Parti
Σε στελέχη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στη μεθοριακή περιοχή Χατάι μίλησε σήμερα το απόγευμα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, φορώντας στρατιωτική στολή.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σκάι, Μανώλη Κωστίδη, ο κ. Ερντογάν χαρακτηρίζει τρομοκράτες τους οκτώ αξιωματικούς που έλαβαν άσυλο από την Ελλάδα, και παραπέμπει την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην τουρκική Δικαιοσύνη. 

Ε.ΣΥ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ Α.Α.Δ.Ε ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


 

Όσο και ας μη θέλουμε να το «πιστέψουμε» στην Ελλάδα του εκσυγχρονισμού και της εξέλιξης,της αριστεράς και της προόδου, της εθνικής απαξίωσης και του πολυξερισμού. Του πάντα επίκαιρου Σουρή, που μας έλεγε «Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.» κάποια θέματα παραμένουν taboo…
Οι περισσότεροι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες αν και λένε πως γνωρίζουν το τι συμβαίνει στην χώρα του, αγνοούν τα βασικά θέματα που έχουν να κάνουν με την ίδια τους την ύπαρξη… και φυσικά δεν τα πιάνουν στο στόμα τους ούτε γι’ αστείο!!
Αγνοούν ή αδιαφορούν όμως;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters