Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η «Λυπητερή» του Τραμπ στη Μέρκελ: 375 Δισεκατομμύρια Δολάρια Χρέους για ΝΑΤΟ!

Μιχαήλ Στυλιανού

Συμπλήρωμα στα άρθρα 


β) Λυγερού: «Τραμπ σε Μέρκελ: “Iam the Boss,25/3/17,  επιβάλει η ακόλουθη πληροφορία των Τάϊμς του Λονδίνου:

Απίστευτο και όμως αληθινό: Έφτιαξαν ανθρώπινο ιστό καρδιάς από ένα φύλλο σπανάκι (βίντεο)

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ερευνητές κατάφεραν να μετατρέψουν ένα φύλλο από σπανάκι σε έναν καθόλα λειτουργικό ανθρώπινο καρδιακό ιστό!

Το ξαναγράφουμε για να το εμπεδώσετε: Έφτιαξαν ανθρώπινο ιστό καρδιάς από ένα φύλλο σπανάκι!

Σε γενικές γραμμές οι επιστήμονες δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ανθρώπινο ιστό σε μεγάλη κλίμακα. Έχουν καταφέρει στο παρελθόν να δημιουργήσουν μικρά εργαστηριακά δείγματα, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να πετύχουν το ίδιο σε κανονικό μέγεθος ανθρωπίνων ιστών, οστών ή ολόκληρων οργάνων.

Στην μία ελληνική ιθαγένεια, οι δύο δώρο!

Η τροπολογία που έφεραν 8 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (και ψηφίστηκε) για απόδοση ιθαγένειας σε απογόνους Ελληνοεβραίων ήταν εξέλιξη άκρως ανησυχητική. Ενώ από το 2011 ίσχυε ο νόμος που έδιδε την ελληνική ιθαγένεια στους “επιζώντες του Ολοκαυτώματος” και τους απογόνους τους, τώρα θα αποδίδεται σε ΟΛΟΥΣ τους κατιόντες των Εβραίων που έζησαν προπολεμικά στην πατρίδα μας!

ΓΙΑΤΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 7 ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; Γράφει ο Ε. Κωνσταντακάτος

 
Μετά από τον πρόσφατο μεγάλο θόρυβο, που δημιουργήθηκε, σχετικά με το αν επιτρέπεται η Ακρόπολη των Αθηνών, να χρησιμοποιηθεί για διαφημιστικούς λόγους από την εταιρία GUCCI, θυμήθηκα ένα...
 πολύ σημαντικό γεγονός, που συνέβη πριν από δέκα χρόνια.

Eκατοντάδες πλοία – «φαντάσματα» προσεγγίζουν ύποπτα τις φλεγόμενες ζώνες της Μεσογείου


 

Όλοι έχουμε αντιληφθεί, άλλος πολύ, άλλος λιγότερο, ότι ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές, όπου καθημερινά δημιουργούνται γεγονότα, τα οποία μας αιφνιδιάζουν, σε κάθε επίπεδο των διεθνών σχέσεων. Φίλοι εμφανίζονται σαν εχθροί ή εχθροί γίνονται φίλοι, … Πρωταγωνιστές σε όλα αυτά εμφανίζονται τόσο η Τουρκία όσο και η Ρωσία αλλά και η πολιτική Τράμπ, που ακόμα δεν έχει αποφασίσει με ποιους είναι!!!

Για ποιο άλλο λόγο οι μεγαλομπακάληδες φυλάνε τις εισπράξεις τους σε ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης και όχι σε τράπεζες

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ- ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ δεν καταθέτουν πλέον τις εισπράξεις τους στις τράπεζες αλλά σε ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης.

Αιτία τόσο τα capital control όσο κι ό κίνδυνος για κούρεμα καταθέσεων-λογαριασμών..Την τάση αυτή ακολουθούν και οι εύποροι Έλληνες.

Απάντηση Β.ΝΟΥΛΕΖΑ Δικηγόρου στο νέο λιβελογράφημα . Ελ.Ρήνου

 
Ποιά τα αίτια της σφοδρής αντιπαράθεσης?

Είναι αξιόποινη και ποινικά κολάσιμη η οποιαδήποτε αναφορά περι δήθεν εγκληματικής οργάνωσης στην Ε.ΣΥ που είναι πολιτικός φορέας με εγκεκριμένο καταστατικό, άλλωστε δεν στοιχειοθετείται ουδόλως υποκειμενικά και αντικειμενικά το αδίκημα τού άρθρου 187 ΠΚ, πού προφανώς δεν κατανοεί και δέν έχει μελετήσει ο συντάκτης.


Σύμφωνα με τό άρθρο 187 ΠΚ για την διάπραξη του κακουργήματος της εγκληματικής οργάνωσης πρός διάπραξη ειδικών μορφών κακουργημάτων απαιτείται συγκρότηση δομημένης και με διαρκή δράση ομάδας από τρία η περισσότερα άτομα η ένταξη κάποιου ώς μέλους σε μια τέτοια ομάδα.

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…Η απαγορευμένη ταινία απο τον Κωνσταντίνο Καραμαν-αλή.

Όσοι αναρωτιούνται γιατί έκαναν οι πρόγονοι μας επανάσταση κατα των τούρκων το 1821 για το αν είναι βάρβαρος λαός παρακαλούμε δείτε αυτό το βίντεο. Μπορεί να πέρασαν 100, 200 χρόνια αλλά παραμένουν βάρβαροι. Μην κοιτάτε τα τούρκικα σήριαλ που το παίζουν καλοί άνθρωποι. Αυτή η ταίνια 1922 Μικρασιάτικη καταστροφή είναι αληθινή ιστορία απο μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν. Αυτήν την ταινία την απαγόρεψε ο Καραμαν-αλής

Η απαγορευμένη ταινία απο τον Κωνσταντίνο Καραμαν-αλή.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα με τους ισλαμιστές λάθρο και με την κρίση που μας διώχνουν σιγά σιγά.

Η δολοφονία του Οδυσσέα Ανδρούτσου


 

Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος “το λιοντάρι της Ρούμελης” υπήρξε μία από τις ηρωικότερες μορφές της Επανάστασης, ευφυής, με ηγετικές ικανότητες, αλλά και παράφορος, στο πρόσωπο του οποίου συνυπήρχαν και η εκρηκτικότητα του πατέρα του αλλά και η πανουργία του προστάτη του Αλή πασά. Το όνομα του σπιλώθηκε και έπεσε θύμα του εμφυλίου. Το ελληνικό κράτος άργησε να αποκαταστήσει τη μνήμη του. Ήταν γιος της Ακριβής Τσαρλαμπά, κόρης του κοτζάμπαση από την Πρέβεζα, και του «λιονταριού της Ρούμελης» του Ανδρέα Βερούση, που ήταν διώκτης των τοπικών αφεντάδων, αλλά και αδελφικός φίλος του Αλή πασά. Ο πατέρας του αποκεφαλίστηκε από τους Τούρκους και έμεινε ορφανός σε ηλικία 7 ετών.

Το Νεοσύστατο 4ο Ράιχ

Το Νεοσύστατο 4ο Ράιχ 
Έκθεση ΣΟΚ με έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την Γεωοικονομική «σφαγή» που ετοίμαζε η Γερμανία από το 1943.

Η πορεία και η πλήρης πρόβλεψη των μελλοντικών σχεδίων του νεοσύστατου 4ου Ράιχ

Το 1995 η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» αναδημοσιεύει άρθρο 66 ετών, δηλαδή του 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου. Στο άρθρο, Ελβετός δημοσιογράφος ρωτάει ανώτατο αξιωματούχο της Καγκελαρίας, σχετικά με την πορεία της χώρας του μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη. Η ερώτηση έχει ως εξής: “Και τώρα τί σκοπεύετε να κάνετε; Νικηθήκατε.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters