Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Απάντηση Β.ΝΟΥΛΕΖΑ Δικηγόρου στο νέο λιβελογράφημα . Ελ.Ρήνου

 
Ποιά τα αίτια της σφοδρής αντιπαράθεσης?

Είναι αξιόποινη και ποινικά κολάσιμη η οποιαδήποτε αναφορά περι δήθεν εγκληματικής οργάνωσης στην Ε.ΣΥ που είναι πολιτικός φορέας με εγκεκριμένο καταστατικό, άλλωστε δεν στοιχειοθετείται ουδόλως υποκειμενικά και αντικειμενικά το αδίκημα τού άρθρου 187 ΠΚ, πού προφανώς δεν κατανοεί και δέν έχει μελετήσει ο συντάκτης.


Σύμφωνα με τό άρθρο 187 ΠΚ για την διάπραξη του κακουργήματος της εγκληματικής οργάνωσης πρός διάπραξη ειδικών μορφών κακουργημάτων απαιτείται συγκρότηση δομημένης και με διαρκή δράση ομάδας από τρία η περισσότερα άτομα η ένταξη κάποιου ώς μέλους σε μια τέτοια ομάδα.


Συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης είναι η καθοδηγητική και κατευθυντήρια συμβολή στήν δημιουργία της.


Αλήθεια ποιό κακούργημα διαπράττει η Ε.ΣΥ.?


Με ποιό δικαίωμα υβρίζει χυδαία χιλιάδες ανθρώπους μέλη αυτού του νεότευκτου πολιτικού οργανισμού?


Γιατι δεν αναμένει τήν κρίση της Δικαιοσύνης?


Ποιά είναι τα πραγματικά κίνητρα αυτού του ανθρώπου που εμφανίζεται και αυτοπροσδιορίζεται ώς "ερευνητής" και αυτόκλητος Εισαγγελέας με υποκειμενικές γνώμες συμπεράσματα αυθαίρετα η εκτιμήσεις που δεν αποδεικνύει με αδιάσειστα στοιχεία και είναι αμφιβόλου εγκυρότητας και αξιοπιστίας?


Ποιά είναι η αληθινή επιδίωξη και στόχευση αυτού του εμπαθούς και εμμονικού με την υπόθεση αυτή ατόμου να συντρίψει με απερίγραπτη εκδικητικότητα και μίσος τον Αρτ. Σώρρα που υπερασπίζομαι?


Τί σχέση αλήθεια έχει με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής?

Θεωρει η άποψη του είναι έγκυρη και αξιόπιστη?


 Γιατί αλληλογραφεί με τις αρχές των ΗΠΑ?


Εχει έννομο συμφέρον από τήν έκβσση της υπόθεσης και ενδεχομένως ανεκπλήρωτες προσδοκίες?
ΔΕΝ σέβεται ως οφείλει ακόμη και εμένα σαν υπερασπιστή συνήγορο ενός ανθρώπου που καταδικάθηκε με αντικειμενικά αυστηρή ποινή ερήμην,χωρίς να ακουσθεί για μια πλημμεληματική πράξη.


Επιχειρεί ανήθικα να μέ πλήξει ώστε να μήν κινηθώ νομικά εναντίον του για λογαριασμό τού εντολέα μου


Είναι αναπόφευκτη η προσφυγή ενατίον του στην τακτική Δικαιοσύνη με άμεση κατάθεση Αίτησης Ασφαλ. Μέτρων για λογαριασμο της Ε.ΣΥ. και Αρτ. Σώρρα , διότι στήν προκείμενη περίπτωση πρέπει να διαταχθεί ασφαλιστικό μέτρο για την εξασφάλιση και διαφύλαξη ενός δικαιώματος που σχετίζεται με τήν προσωπικότητα ,ώστε να ληφθούν συντηρητικά μέτρα προσωρινής προστασίας


Ο κ Ρήνος αδίστακτα χωρίς καμία περιστολή στρέφεται κατα δικαίων και αδίκων και στοχεύει ακόμη και εναντίον μου με τήν επίκληση δήθεν πληθώρας πληροφοριών για εμένα
Απολαμβάνει μιας ιδιότυπης φιλοξενίας ορισμένων ΜΜΕ και έχει αναλάβει σχεδόν εργολαβικά τήν υπόθεση Σώρρα.


Τον προκαλώ να τις δημοσιεύσει αυτές τις "πληροφορίες" ώστε να στοιχειοθετείται καλύτερα το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου που τελείται κατ' εξακολούθηση και σε βάρος μου πλέον


Φαίνεται έχει τελικά ειδίκευση και ικανότητα σε αυτό.


Τον προκαλώ να δείξει πώς βιοπορίζεται
Αν υποβάλλει φορολογική δήλωση


Εγω όμως του υπενθυμίζω που σπούδασα σε τρια διαφορετικά Πανεπιστήμια Γερμανιάς, Ιταλίας και Ελλάδας νομικά μιλώ άπταιστα τρείς ξένες γλώσσες , κουράστηκα να φθάσω αυτόφωτος εδω μελετώ ατελείωτες ώρες, λειτουργώ με αρχές ταπεινοφροσύνη ειλικρίνεια και αξίες, δέν μετέρχομαι τέτοιες βρώμικες μεθόδους και αναγκστικά θα τόν αναχαιτίσω και θα τον εμποδίσω τόν διαβεβαιώ να βλάψει με παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά την τιμή και προσωπικότητα μου με κάθε νόμιμο μέσο, ώστε να προστατευτώ απο την αμετροέπεια και χυδαιότητα αυτή.


Αλλωστε δέν έχω να φοβηθώ κάτι, έχω λευκό ποινικό μητρώο ασκώ ευόρκως από τον Μάρτιο 1998 τό δικηγορικό λειτούργημα.


Χωρίς καμία πειθαρχική η ποινική τιμωρία.


Εδω συμβαίνει το εξής.
Ο αυτοαναγορευθείς κριτής και σχολιαστής ειδήμων των πάντων κ Ρήνος (όλα τα σφάζω και μαχαιρώνω) βάζει οποιονδήποτε στό στόμα του, λησμονώντας ότι δέν ανήκουμε στήν ίδια συνομοταξία και κατηγορία .


Σε ότι αφορά δε κείμενο μου που είχε δημοσιευτεί παλαιότερα στο διαδίκτυο, μάλλον παρασυρθείς με κεκτημένη ταχύτητα δηλώνω ότι με προσεκτικότερη και πιο ενδελεχή σε βάθος μελέτη και σύγκριση στοιχείων αναθεώρησα πλήρως τήν γνώμη μου για την Ε.ΣΥ. και την δράση της και άραγε δεν εμμένω στην λαθεμένη άποψη αυτή, που είχε σχηματισθει κυρίως με βάση αναληθή όπως αποδείχθηκε δημοσιεύματα τού τύπου .


Τον προειδοποιώ να μην ασχοληθεί ξανά μαζι μου,όπως εγώ δεν έχω δικαίωμα και αρμοδιότητα να γνωματεύω για ασθένεια έτσι και αυτός δεν μπορεί να μιλά δημόσια για νομικά η δικαστικά θέματα
Είναι συνήγορος υπεράσπισης του κ  Σώρρα στην υπόθεση εξελισσόμενης αντιδικίας του με τόν κ Φ. Λεπίδα, μέ τον οποίον συμμαχεί και συμπορεύεται εσχάτως, πράττω ευσυνείδητα το ιερό καθήκον μου και δεν θα αδειοδοτηθώ απο κανέναν.


Σήμερα λοιπόν πιστεύω οτι δεν πρόκειται για εξώφθαλμη απάτη και γνωρίζω εξ ιδίας αντιλήψεως οτι ο εντολέας μου έχει σημαντικά στοιχεία για τα διεθνή ομόλογα που είναι κατατεθειμένα σε καταπιστευματικό λογαριασμό


ΔΕΝ νομιμοποιώ τον κ Ρήνο που δεν είναι Καθηγητής Χρηματοοικονομικών η ειδικευμένος Οικονομολόγος ως διαμορφωτή της κοινής γνώμης η συνομιλητή μου
Επαναλαμβάνω ότι ο εντολέας μου έχει εμπιστοσύνη στήν ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύει στήν αθωότητα του.


Αν καταβληθει η πραγματική οφειλή υπάρχει απόσβεση ενοχής αν δε αποδειχθει στο δευτεροβάθμιο Δικαστήριο ότι χωρις δόλο προέβη σε αυμψηφισμό,θα μπορούσε να υπάρξει ακόμη και απαλλακτική κρίση

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα Δικαστήρια

Βασίλης Δ Νουλέζας.
Δικηγόρος ΔΣ Κατερίνης
Rechtsanawalt
Μέλος της Ενωσης Ελλήνων Ποινικολόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters