Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Περιεργο μηνυμα ζωντανα στην Τηλεοραση την ωρα του τελικου Ελλαδας ..! ΧΑΚΕΡ ΕΚΑΝΕ ΠΑΕΣΜΒΑΣΗ;;;;;



Ξαφνικα διακοπηκε ο σπικερ και ακουστηκε το παρακατω μηνυμα ..!
<<Καλησπέρα σας αναγκάζομαι να διακόψω τη ζωντανή μετάδοση γιατί έχω να μεταφέρω ένα μήνυμα.... Σε ένα μήνα από τώρα αυτοί που φταίνε θα πληρώσουν και κανένας δε μπορεί να τους σώσει... Ο χρονος μετράει αντίστροφα.>>

ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ 9-5-2019

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΥΛΙΑ

Το Κατηγορώ για την Δόλια και Ανθελληνική Στάση της Τράπεζας της Ελλάδος, που σχετίζεται ΑΜΕΣΑ με τους λόγους της παράνομης κράτησης του Αρτέμη Σώρρα:

Από την Απολογία του Αρτέμη Σώρρα

Επειδή οι 136 σελίδες του απολογητικού υπομνήματος του Αρτέμη Σώρρα φαίνονται πολλές στους μη νομικούς, συνέπτυξα το κείμενο σε 4 σελίδες, εστιάζοντας συνοπτικά στα σημεία που αναδεικνύουν την πεμπτουσία του θέματος και αποφεύγοντας κατά το δυνατόν τους νομικούς όρους. Τα όποια έντονα, πλάγια, κεφαλαία και εικόνες είναι δικά μου.
Μελετώντας το απολογητικό υπόμνημα, αυτό που σοκάρει είναι η δόλια και καθαρά ανθελληνική στάση της Τράπεζας της Ελλάδος, απέναντι στην πατρίδα και τους Έλληνες πολίτες.

Όχι, αυτό το κτίριο δεν είναι μουσείο. Είναι φαρμακείο και βρίσκεται στην Ελλάδα


Εξωτερικά νομίζεις ότι αντικρίζεις ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης. Περνώντας στο εσωτερικό του πιστεύεις ότι βρίσκεσαι σε ξενοδοχείο. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα.. φαρμακείο στη Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο City Plaza, πάνω στον κεντρικό άξονα της Βουλιαγμένης.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters