Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Στέλεχος των ΑΝΕΛ προσελήφθη από το κράτος για να... βρίζει στο Facebook. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Ο κ. Χάρης Φαλάς
Ο κ. Χάρης Φαλάς, φερόμενος κουμπάρος του Πάνου Καμμένου και μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας, διορίστηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως... ειδικός συνεργάτης. Τον φερόμενο ως κουμπάρο του, γυμναστή με προϋπηρεσία υπεύθυνου αποθήκης βιβλίων σε ίδρυμα της Μονής της Παναγίας του Κύκκου, διόρισε ως ειδικό συνεργάτη του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. ΔΕΙΤΕ>>



Το ΦΕΚ 341 (Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως) ημερομηνίας 15 Μαΐου 2015 αναφέρει πως ο κ. Χαράλαμπος (Χάρης) Φαλάς, που «προσφέρει τις υπηρεσίες του» στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας ως ειδικός συνεργάτης, διορίζεται αναδρομικά από τις 20/3/2015. Στο ίδιο ΦΕΚ αναφέρονται και τα σχετικά για τη μισθοδοσία του.
Ο κ. Χάρης Φαλάς ζει μόνιμα στη Λευκωσία και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει ως εργασία «Τμήμα Social Media Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Προκύπτει, λοιπόν, το εύλογο ερώτημα: αν εργάζεται για το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (όπως γράφει στο Facebook), γιατί το τίμημα θα πρέπει να το καταβάλουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μέσα από κονδύλια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας;  
 
Η παρουσία του κ. Χάρη Φαλά στο Facebook εξαντλείται σε προπαγανδιστικού τύπου αναρτήσεις για τον κ. Καμμένο και σε υβριστικά σχόλια εις βάρος όποιων σχολιάζουν αρνητικά τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Πηγές στη Λευκωσία αναφέρουν τη σχεδόν καθημερινή του παρουσία στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην οδό Διαγόρου στο κέντρο της Λευκωσίας. 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κανένα άλλο πολιτικό κόμμα της Ελλάδας, πλην των ΑΝΕΛ, δεν διατηρεί γραφεία στο (ακριβό) κέντρο της Λευκωσίας. 
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Χάρης Φαλάς στις εκλογές του 2011 ήταν υποψήφιος του ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο και κατετάγη τελευταίος σε σταυρούς.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/facebook.html

Η Αθήνα «γύρισε» στο ένδοξο χθες

Εκατοντάδες Αθηναίοι ανηφόρισαν χθες στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για να παρακολουθήσουν την αναπαράσταση της τελετής για την έπαρση της σημαίας της Απελευθέρωσης, που είχε γίνει στις 18 Οκτωβρίου 1944 μετά τις 1.264 ημέρες της Κατοχής. οι οποίες σημαδεύτηκαν από ανείπωτη φρίκη, στερήσεις και θυσίες, αλλά και ηρωικά κατορθώματα.

Πέρασαν 71 χρόνια από τότε που η Αθήνα ανέπνευσε και πάλι αέρα ελευθερίας και είδε τη γαλανόλευκη σημαία να κυματίζει στον επιβλητικό ιστό της Ακρόπολης αντί της μισητής σβάστικας, κατά την τελετή που έγινε από τον τότε πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου, παρουσία μελών της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας που είχαν μόλις επιστρέψει από τη Μέση Ανατολή. Η γιορτινή ατμόσφαιρα εκείνης της ηλιόλουστης Πέμπτης του '44 ζωντάνεψε και πάλι, και η ίδια σημαία μεταφέρθηκε από μέλη της χορευτικής ομάδας του Λυκείου Ελληνίδων, που συνοδεύονταν από μαθητές της Ιονίου Σχολής και άλλων σχολείων της πρωτεύουσας με εθνικές ενδυμασίες.

Οπως τότε...
Αναπαράσταση στον Ιερό Βράχο της τελετής για την έπαρση της σημαίας της Απελευθέρωσης, που είχε γίνει στις 18 Οκτωβρίου του 1944..
Ολα έγιναν ακριβώς όπως τότε... Φτάνοντας στον ιστό, συνοδεία εμβατηρίων από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, όλοι μαζί παρέδωσαν την ιστορική σημαία σε δύο βρακοφόρους και δύο Ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς. Σε κλίμα συγκίνησης και με τους Ευζώνους να παρουσιάζουν όπλα, η γαλανόλευκη αναρτήθηκε στην κορυφή του ιστού, ενώ οι καμπάνες των εκκλησιών της Πλάκας και του Θησείου χτυπούσαν χαρμόσυνα υπενθυμίζοντας σε όλους τη σημασία της ημέρας.

Στην πανηγυρική εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο β' αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, οι υπουργοί Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και της Εκκλησίας.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:
  
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/blog-post_524.html

ΕΚΤΑΚΤΟ. Πρεσβεία ΗΠΑ. Συναγερμός για πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα. Έκτακτα μέτρα. Από την Ιόλη Πιερίδη


Αιματοβαμμένα στην κυριολεξία είναι τα ενημερωτικά που στέλνει η αμερικανική πρεσβεία στα κεντρικά του State Department για τις εξελίξεις στην Αθήνα. Για την ακρίβεια είναι σοκαριστικά μια και περιγράφουν έναν κολασμένο χειμώνα με σκηνικό πολέμου στο κέντρο των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.  Η ελληνική κυβέρνηση-για την ακρίβεια το υπ. Δημόσιας Τάξης-έχει προετοιμασθεί ήδη για μια σιδερόφρακτη Αθήνα, ενώ για την προστασία της Βουλής η ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει σιδερένιο τείχος ύψους 15 μέτρων!...
Σύμφωνα με τα ενημερωτικά των Αμερικανών τουλάχιστο δύο υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα έχουν ύποπτα πόθεν έσχες κάτι που θα επιταχύνει τις εξελίξεις και την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ενας από τους δύο υπουργούς είχε ξεχάσει για τρία χρόνια να δηλώσει ένα εκατ. ευρώ, κάτι που έκανε με συμπληρωματική δήλωση φέτος, ενώ ο άλλος εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του μετοχές σε εταιρεία, ενάντια στους περιορισμούς για τη συμμετοχή στο κυβερνητικό συμβούλιο.
Παράλληλα, φέρεται να έχουν εντοπιστεί και δύο βουλευτές που έχουν φορολογικές εκκρεμότητες, οι οποίοι και αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες.
Οι Αμερικανοί εκτιμούν πως ο Δεκέμβρης του 2008 θα είναι εισαγωγή στα κολασμένα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2015.
Mάλιστα προβλέπουν εκλογές την Ανοιξη του 2016 μέσα σε μια Ελλάδα-κόλαση.
Γράφει η Δέσποινα Κουτσούμπα στο facebook>

Μες στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, χώρεσε και η τακτοποίηση της σύμβασης με την εταιρεία security.

Δείτε άρθρο 2 παρ. 8
Η σύμβαση φύλαξης της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., των Κεντρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 10 και επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 8 και των Κεντρικών Υπηρεσιών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους επί της οδού Πανεπιστημίου 37 και επί της οδού Κάνιγγος 29, οι οποίες έληξαν ή λήγουν την 28.9.2015, την 31.10.2015, την 31.10.2015, την 17.6.2015 και την 17.6.2015 αντίστοιχα, κατά παρέκκλιση των οριζομένων στο εδάφιο 2 της παραγράφου 1 του άρθρο 133 του Ν. 4270/14 (Α’ 143), παρατείνονται για το χρονικό διάστημα από την ψήφιση του παρόντος έως την 31.12.2015.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής οι Αμερικανοί έχουν καλέσει στις ΗΠΑ πρώην πρωθυπουργό ώστε να περάσει από interview για το κατά πόσο μπορεί να αποσοβήσει ένα αιματοκύλισμα στην Ελλάδα τους προσεχείς μήνες.
Το θεωρούν δεδομένο.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/blog-post_204.html

Οι Rothschilds βύθισαν τον Τιτανικό για να φτιάξουν την Fed;


Μία θεωρία συνωμοσία που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, συνδέει τους Rothschilds με την βύθιση του Τιτανικού, με στόχο την δημιουργία της Federal Reserve, της γνωστής και ως Fed ή αλλιώς της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε στο twitter η ασπρόμαυρη φωτογραφία τριών ανδρών, επιβατών του Τιτανικού στο παρθενικό, πρώτο και τελευταίο του ταξίδι.
titanic_2.JPG


Σύμφωνα με την περιγραφή που ακολουθεί την φωτογραφία, οι τρεις άνδρες ονομάζονται Benjamin Guggenheim, Isa Strauss (το πραγματικό του όνομα ήταν Isidor Straus), και David Astor και ήταν τρεις εκατομμυριούχοι της εποχή που πέθαναν στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Η τραγική ιστορία των τριών αρχών αρχίζει να μπερδεύεται και να περνά στην σφαίρα της συνωμοσίας, όταν κάτω από τα τρία ονόματα αναφέρεται πως οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες ήταν αντίθετοι στην δημιουργία της Fed με την Κεντρική Αμερικανική Τράπεζα, να ανοίγει τελικά το 1913, ένα χρόνο μετά τον χαμό τους το 1912.

Σύμφωνα με έρευνα του Bussiness Insider στο διαδίκτυο, σε διάφορα σάιτ φιλοξενείται η έκδοση εκείνη της ιστορίας, που εμπλέκει το ναυάγιο με την δημιουργία της Fed.

Mάλιστα σε βίντεο στο YouTube σημειώνεται η ύπαρξη βιβλίου, το οποίο, όπως σημειώνεται, δημοσιεύτηκε 14 χρόνια πριν την βύθιση του Τιτανικού, όμως περιέγραφε ακριβώς την καταστροφή.

Σύμφωνα με το βίντεο, έως τον Απρίλιο του 1912 όλες οι αντίθετες πλευρές στην δημιουργία της Fed είχαν "εξαφανιστεί" ενώ τον Δεκέμβριο του 1913 γεννήθηκε η Federal Reserve.

Άλλη θεωρία συνωμοσίας εμπλέκει το Τάγμα των Ιησουιτών με την βύθιση του Τιτανικού, ενώ άλλη αναφέρει ότι ο J.P. Morgan, κανόνισε να είναι πάνω στο πλοίο οι τρεις άνδρες, ο χαμός των οποίων, όπως υποστηρίζει η θεωρία, οδήγησε στην δημιουργία της Fed.

Ο Morgan, το όνομα του οποίου πήρε η διάσημη έως τις μέρες μας τράπεζα που ίδρυσε, κατείχε την International Mercantile Marine, η οποία είχε την White Star Line, η οποία με την σειρά της κατείχε τον Τιτανικό.

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΗΦΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Ή DEBT FORGIVENESS
Deutsche Bank: Η απόφαση για «συγχώρεση» του ελληνικού χρέους έχει ληφθεί πολιτικά !!!

«Η Ευρωζώνη αποφάσισε να μείνει ενωμένη. Και αυτό θα συμβεί», εκτιμά ο επικεφαλής Παγκόσμιας Έρευνας της Deutsche Bank David Folkerts-Landau, μιλώντας στο Bloomberg. Υπολογίζει σε 5000 ευρώ ανά ευρωπαίο πολίτη το σχετικό κόστος και μεταθέτει στο μέλλον την υλοποίηση της "ακριβής" αυτής απόφασης.

Η πολιτική απόφαση και πάντως η πολιτική πεποίθηση για μια κάποιας μορφής «συγχώρεση» του ελληνικού χρέους έχει ήδη ληφθεί εκτιμά ο επικεφαλής Παγκόσμιας Έρευνας της Deutsche Bank David Folkerts-Landau, όπως δήλωσε στο Πρακτορείο Bloomberg. Υπολογίζει δε ότι θα κοστίσει περίπου 5.000 ευρώ στον κάθε Ευρωπαίο φορολογούμενο:

«Νομίζω ότι έχει ληφθεί η πολιτική απόφαση ή έχει διαμορφωθεί η πολιτική πεποίθηση να γίνει κάποιου είδους συγχώρεση χρέους στην περίπτωση της Ελλάδας. Είναι κάπως "κρυφό" όλο αυτό και απωθείται στο μέλλον. Πιθανότατα θα αντιστοιχεί σε περίπου 5.000 ευρώ για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στην Ευρώπη. Αλλά θα γίνει. Έχει ληφθεί η πολιτική απόφαση η Ευρωζώνη να μείνει ενωμένη. Και αυτό θα συμβεί», ανέφερε ο Folkerts-Landau.

«Είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Αλλά θα είναι ακριβό να φτάσεις σε εκείνο το σημείο», προσέθεσε.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/295764/-deutsche-bank-i-apofasi-gia-sughoresi-tou-ellinikou-hreous-ehei-lifthei-politika/#ixzz3oTSveuyG
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
 

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-Γ.ΔΑΡΑΣ/ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 13-10-2015

 
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
KAI ΕΠΙΔΗ Ο ΙΔΙΩΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ "ΕΜΕΙΝΕ" ......
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ....... ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ
ΔΥΟ ΓΙΑΝΝΙΔΕΣ - ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΑΡΑ
ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.................................
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 / 10 / 2015 ... 11:10 π.μ.
MHN XAΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΤΟΥ Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Γ.ΔΑΡΑ
ΣΤΟ << ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >> ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΟΥ < ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ > ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ !!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
http://www.enimerosi922.gr/
http://www.e-radio.gr/Enimerosi-922-Katerini-i653/live

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (Πάτρα 11/10/2899 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

12112213_1719151798313953_3891197046505542911_n

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΑ 11/10/2899

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( αποσπασματικά μερικές , από το αναμενόμενο πρόγραμμα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ )
Βασίλης Θεοδωρόπουλος : Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι ανάμεσά σας σε αυτόν τον αγώνα που κάνουμε για την ελευθερία της πατρίδος μας.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Στις 4 Σεπτεμβρίου 2015 καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο την διακήρυξή μας και το καταστατικό της ίδρυσης του φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
  • Το κείμενο της διακήρυξης είναι ένα πολύ καταγγελτικό κείμενο, θα έλεγα είναι αυστηρά καταγγελτικό κείμενο. Ουσιαστικά παρουσιάζει το πολιτικό καθεστώς ότι είναι παραχαράκτες, ότι είναι καταχραστές και ότι είναι φονείς και το αποδεικνύουμε αυτό, γιατί οποιαδήποτε καταστροφή υπήρξε στο Ελληνικό κράτος έχει προέλθει από το πολιτικό καθεστώς της κομματοκρατίας.
  • Μικρασιατική καταστροφή, εμφύλιος πόλεμος, πτωχεύσεις της Ελλάδος, μόνο από το πολιτικό καθεστώς. Πραγματικά αυτό το κείμενο είναι στα χέρια του Αρείου Πάγου και του Υπουργείου Εσωτερικών και ξέρουμε πολύ καλά τη θέση μας.
  • Και επειδή αυτοί οι οποίοι είναι οι κομματικοί αρχηγοί έχουν υπηρετήσει άλλα συμφέροντα, θυμάστε επί εποχής Όθωνος, υπήρχανε συμμορίες, που αυτές οι συμμορίες ήταν υποκινούμενες από πράκτορες ξένων δυνάμεων.
  • Αυτές οι συμμορίες γίνανε πολιτικά κόμματα επί Όθωνα, γι” αυτό και εξυπηρέτησαν πάντα συμφέροντα ξένων κέντρων, δεν υπήρχε κανένα φιλελληνικό κόμμα.
  • Τα κόμματα από τότε ήταν φιλοαγγλικά, φιλογαλλικά, φιλορωσικά, αλλά όχι φιλελληνικά. Γιατί σήμερα τι είναι, είναι φιλελληνικά; Για δέστε τι γίνεται.
  • Και βάσει αυτών των κομμάτων έχει γίνει παραχάραξη, έχει γίνει κατάχρηση των Ελληνικών κληρονομικών δικαιωμάτων.
Γι” αυτό οι καταγγελίες φεύγουν από τον Ελληνικό χώρο και καταγγέλλουμε τις γενοκτονίες και τις δολοφονίες, τις καταστροφές και τις λεηλασίες που έγιναν εις βάρος των Ελλήνων ιθαγενών σε οποιδήποτε μέρος του πλανήτη γαία, προκειμένου να οικειοποιηθούν τα κληρονομικά δίκαια και δικαιώματά μας, οι παραχαράκτες, καταχραστές, ανθέλληνες φονείς.
Και καταγγέλλουμε και κάτι ακόμα που είναι πάρα πολύ σοβαρό, κάθε βασιλική ιδιότητα οποιουδήποτε, εφ” όσον δεν ανήκει γενεαλογικά στο έθνος των Ελλήνων, είναι πλαστή και είναι καθαρά εγκληματικό προϊόν παραχάραξης, κλοπής και εκμετάλλευσης των κληρονομικών δικαίων και δικαιωμάτων μας. Το βασιλικό δικαίωμα είναι μόνο Ελληνικό!
Και καταλήγουμε στην διακήρυξη, όλες οι καταγγελίες περιλαμβάνουν όλο το πολιτικό κατεστημένο γιατί για το μόνο που ενδιαφέρεται και μπορεί να μιλήσει είναι για το χρέος προς τις αγορές και τους τραπεζίτες. Χρέος ανύπαρκτο, τεχνικά δομημένο για την λεηλασία όχι μόνο των περιουσιών μας αλλά και των ψυχών μας.
Για όλα τα ανωτέρω, ως πολίτες της Ελληνικής δημοκρατίας επειδή έτσι κι αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ΄ ονόματί μας επικαλούμαστε τα συνταγματικά δικαιώματά μας και αποκηρύσσουμε όλα τα πολιτικά κόμματα. Γιατί δεν εκπροσωπούν εμάς, ούτε τα συμφέροντά μας ούτε τα δικαιώματά μας και αποφασίζουμε και προχωρούμε στην δημιουργία φορέα του Ελληνικού Έθνους με την ονομασία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
Έτσι δημιουργήθηκε η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
Και έχουμε επισυνάψει τον άξονα που θα υπάρχει και θα λειτουργεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με τις 12 αξίες, με τις 18 αρχές και τους 3 πολιτειακούς νόμους, για να ξέρουνε ποιοι είμαστε, να ξέρουνε τι πρόκειται να κάνουμε, να γνωρίσουνε ακριβώς το στίγμα μας.
Αυτή η διακήρυξη είναι ένα ιστορικό ντοκουμέντο, είναι αυτή η οποία θα υπάρχει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.
Και αυτή η διακήρυξη θα μεταφραστεί και θα πάει στον οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για να γνωστοποιήσουμε ότι εμείς οι Έλληνες, οι αυτόχθονες, ξέρουμε τα δικαιώματά μας και πολύ σύντομα θα τα διεκδικήσουμε.
Και θα πάει και αλλού… Θα πάει και σε άλλους που δεν θα ήθελαν με τίποτα να γίνει αυτό που γίνεται τώρα. Θα πάει και στο Βατικανό, να καταλάβουνε ότι ερχόμαστε.
Και επειδή έχουμε ήδη αναγγείλει τις αρχές και τις αξίες μας και τους νόμους μας, πρέπει να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο για να καταλάβουμε τι σημαίνει Ελλήνων Πολιτεία, τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Και προχωρούμε στην προγραμματική μας διακήρυξη, προχωρούμε στις προγραμματικές δηλώσεις. Θα μου επιτρέψετε σήμερα να κάνω μία αναφορά σε αυτές, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά να δώσω το πνεύμα και το περιβάλλον που θα υπάρχει σε αυτό το πρόγραμμα.
  • Κατ΄ αρχήν το πρόγραμμα αυτό είναι βασισμένο πάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα και πάνω σε αυτό που έχουμε ως κληρονομικό δικαίωμα, στα παγκόσμια ταμεία και στις 23 συνθήκες που η Ελλάδα έχει πάρει μέρος και έχει παγκόσμια δικαιώματα.
  • Ήδη υπάρχουνε 2,3 τρις τα οποία είναι προγραμματισμένα να κατέβουν για την Ελληνική Δημοκρατία, από το Παγκόσμιο Ταμείο Αλληλεγγύης της Παγκόσμιας Τράπεζας Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης. Ξέρουμε λοιπόν ότι όλα αυτά υπάρχουν και θα μπορέσουμε να δείξουμε σε όποιον θέλει όλες τις αποδείξεις περί της ύπαρξής των. Βάσει λοιπόν όλων αυτών θα ανοικοδομήσουμε την πολιτεία μας.
Η ΒΟΥΛΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ 
Προτού όμως από όλα αυτά, έχουμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα στην χώρα μας.
  • Έτσι λοιπόν η βουλή την επόμενη ημέρα ξεκινάει και ξεκινάει με μία επιτροπή ελέγχου η οποία θα βασίζεται σε παγκοσμίως αποδεκτούς εμπειρογνώμονες για δούμε πιο είναι το Ελληνικό χρέος. Μια επιτροπή ελέγχου του δημόσιου Ελληνικού χρέους.
  • Και μία επιτροπή η οποία θα ελέγξει αυτούς που διαχειρίστηκαν δημόσιο Ελληνικό χρήμα.
  • Και θα κάνουμε επίσης μία επιτροπή η οποία θα ελέγξει όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, να δούμε τι έχει γίνει με αυτά, να δούμε τα αποθεματικά τους πού έχουνε πάει και οι συντάξεις σήμερα έχουνε μηδενιστεί.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , Τ.Χ.Σ. , Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ… «ΕΥΑΓΩΝ» ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ !
  • Και θα προχωρήσουμε και σε
  • έλεγχο των τραπεζικών ιδρυμάτων για να δούμε τις συγχωνεύσεις που έγιναν, γιατί έγιναν, να δούμε τα κεφάλαια των κεφαλαιοποιήσεων και των ανακεφαλαιοποιήσεων, που πήγαν.
  • Να δούμε τι έχει γίνει με το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ,
  • με το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. και να δούμε όλες τις συμβάσεις που έχουν γίνει αν είναι νόμιμες ,
  • πως γίνεται τα κανάλια σήμερα ενώ χρωστούν τόσα πολλά να παίρνουνε ακόμα δάνεια, τι γίνεται. Και να κάνουμε έναν πολύ καλό διαχειριστικό έλεγχο.
  • Να δούμε αυτά τα «ευαγή» ιδρύματα τι έχουνε κάνει στο Ελληνικό κράτος.
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.
  • ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ. Και θα προχωρήσουμε αμέσως σε επιτροπές κατάρτισης νομοσχεδίων οι οποίες θα καλούνται εντός δέκα ημερών να φέρουνε το νομοσχέδιο. Και το πρώτο νομοσχέδιο είναι για την ίδρυση ενός καθαρά Ελληνικού πιστωτικού ιδρύματος.
  • ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. Επιτροπή κατάρτισης νομοσχεδίου για την εξαγορά όλων των κόκκινων δανείων από το πιστωτικό αυτό ίδρυμα. Κάτω από προϋποθέσεις και μόνο μέσα στον άξονα των Ελλάνιων Πρωτοκόλλων. Δεν πρόκειται αυτοί που καταχράστηκαν μέσω των τραπεζικών συστημάτων δάνεια και έχουν βλάψει το Ελληνικό δημόσιο να τους χαριστούμε, θα τα πληρώσουν αυτοί… Και ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι.
  • ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Θα γίνει κατάρτιση νομοσχεδίου για την διαγραφή χρεών των Ελλήνων από το δημόσιο, το οποίο και αυτό θα βρίσκεται μέσα στον άξονα των Ελλάνιων Πρωτοκόλλων.
  • ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. Θα γίνει κατάρτιση νομοσχεδίου για την διαγραφή των χρεών σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία με βάση τον άξονα των Ελλάνιων Πρωτοκόλλων. Όσοι καταχράστηκαν και όσοι έχουνε παίξει μέσα στο σύστημα αυτό δεν πρόκειται να τους χαριστούμε.
  • ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. Επιτροπή κατάρτισης νομοσχεδίου ακύρωσης μνημονίου και δανειακών συμβάσεων.
  • ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ / ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ. Επιτροπή κατάρτισης νομοσχεδίων ελέγχου για διαπλοκή και πελατειακών σχέσεων όλων των συμβάσεων μεταξύ του Ελληνικού δημοσίου με κράτη, με ιδιώτες.
ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  • ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Και ξεκινάμε με κοινοβουλευτικές ομάδες οι οποίες θα ασχοληθούνε για την κατάρτιση ενός συντάγματος το οποίο να διασφαλίζει τον Έλληνα πολίτη και την Ελλήνων Πολιτεία.
ΠΑΙΔΕΙΑ
  • Για την Παιδεία, θα αλλάξουν τελείως τα πράγματα. Η Παιδεία είναι εκεί που στηρίζεται μία πολιτεία. Και όταν λέμε Παιδεία, περιλαμβάνει και την σωματική και την πνευματική και την ψυχική οικοδόμηση ενός ατόμου. Και αυτό είναι χρέος της Πολιτείας και θα το κάνει η Πολιτεία. Δεν θα έχει μόνο την υποχρέωση της μάθησης στο παιδί, θα έχει υποχρέωση να «χτίσει» έναν πολίτη ο οποίος σωματικά, πνευματικά και ψυχικά θα είναι άριστα υγιής. Αυτό το αναλαμβάνει η Ελλήνων Πολιτεία με την παιδεία της.
  • Το Ελληνόπουλο στο σχολείο θα έχει την δυνατότητα να εκφράσει και να εκτελέσει όλη την δημιουργική φαντασία του. Θα προτρέπεται να έχει την κρίση και την διάθεση την δημιουργική που έχει κάθε νέο παιδί. Και θα του δίνεται η ευκαιρία μέσα εκεί να αθλείται σε όποιο άθλημα θέλει και θα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δραστηριότητα, απασχολία θέλει να κάνει, είτε μουσική, είτε χειροτεχνία, είτε ο,τιδήποτε.
  • Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουνε σχολικές εγκαταστάσεις άρτια εξοπλισμένες, με εργαστήρια, με γυμναστήρια, οτιδήποτε χρειάζεται γι αυτό τον λόγο. Και επίσης θα δοθεί ένα πρόγραμμα παιδείας και μάθησης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για οποιασδήποτε ηλικίας Έλληνα πολίτη χρειαστεί. Θα υπάρχουνε πανεπιστήμια ελεύθερα, σε ιδανικούς τόπους για να μπορεί ο οποιοσδήποτε Έλληνας να μαθαίνει αυτό που θέλει και να προοδεύει δημιουργικά.
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σχετικά με την φορολογική πολιτική, που είναι ένα θέμα που μας καίει όλους, δεν θα ήθελα να πω πολλά, θα αφήσω να ανακοινωθούνε όταν δημοσιευθεί το πρόγραμμα. Θα ήθελα μόνο να διαβάσω ορισμένα όπως:
  • Ότι η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη, θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα πολεοδομημένης περιοχής.
  • Η Ελλήνων Πολιτεία, με σεβασμό προς άπαντα πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη μέρα που θα αναλάβει, θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην κοσμοθέαση. 
  • Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη, ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φαινομενικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή.
  • Ο,τιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται εξ αρχής σύμφωνα με την νομοθεσία.
  • Για τις μητέρες που αναθρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.
  • Από την πρώτη ημέρα που θα καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο γόνο η πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως τα έξοδα της εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του γόνου.
  • Η πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες της μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν πάλι στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής λόγω της μητρότητας.
  • Είναι υποχρέωσή μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία.
  • Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
Και θα ήθελαν να πω ακόμη ένα πολύ κρίσιμο θέμα για την ιθαγένεια. Διαβάζω ένα τμήμα από το πρόγραμμά μας:
  • Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς.
  • Για όσους δεν είναι Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο, η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό.
  • Ισονομία, ισοκρατία, ισοπολιτεία, που σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα ιθαγενή πολίτη.
  • Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχο σχέση με την πολιτεία από τον Έλληνα ιθαγενή πολίτη.
  • Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα όπως κοινότητες αλλοεθνών να είναι μέσα στην πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
Η πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ΄ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η πολιτεία δεν σέβεται τον εαυτό της δεν μπορεί να απαιτεί σεβασμό από τους πολίτες. Παράγει άδικο, εργαζόμενη για την ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των πολιτών.
  • Η πολιτεία δεν ξεχωρίζει τους πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το δόγμα και το χρώμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα.
  • Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση, δηλαδή από το αίμα, δηλαδή από το DNA.
  • Έτσι η ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται, γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης.
  • Η Ελλήνων Πολιτεία θα θεωρεί τους Έλληνες ιθαγενείς όσους θα έχουν το DNA το Ελληνικό.
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
  • Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοσή μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας , εφ” όσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την κοσμοθέασή μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό στα δρώμενά μας.
ΥΓΕΙΑ
Θα πω και για την υγεία.
  • Η υγεία είναι ένα πολύτιμο αγαθό το οποίο κάθε πολιτεία η οποία σέβεται τον εαυτό της πρέπει να το αποδίδει στους πολίτες.
  • ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ. Η υγεία θα παρέχεται στους πολίτες δωρεάν από την πολιτεία.
  • Και για να καταλάβουμε τι σημαίνει υγεία πρέπει να ξεφύγουμε σήμερα από το εμπορευματοποιημένο αυτό καθεστώς μεταξύ φαρμακοποιίας, φαρμακοβιομηχανίας και νοσοκομείων και να πάμε στις δικές μας, τις Ελλάνιες μεθόδους ίασης.
  • Θα αναβιώσουν όλες οι εναλλακτικές ιατρικές ιάσεως οι οποίες περιγράφονται στον Όμηρο ( βοτανοθεραπείες ) και θα αναβιώσουμε σαν θεραπευτήρια τα «Ασκληπιεία», τα οποία σήμερα μόνοι τους αποδέχονται και παραδέχονται ότι είναι τα μόνα που μπορούν να ακουμπήσουνε όπου η επιστήμη δεν μπορεί να εισχωρήσει.
  • Η υγεία είναι ένα προνόμιο που η Ελλήνων Πολιτεία θα το δώσει σε όλους τους πολίτες με ισονομία.
ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
  • Για την τρίτη ηλικία. Σήμερα το καθεστώς σκοτώνει την τρίτη ηλικία.
  • Η τρίτη ηλικία θα περάσει σε ένα άλλο στάδιο γιατί είναι αυτή η οποία έχει παράξει και είναι αυτή που έχει αποκτήσει σοφία και αυτή η σοφία πρέπει να αποδοθεί στις επόμενες γενιές.
  • Και πρέπει να τιμάται και να τιμηθεί η τρίτη ηλικία.
  • Πραγματικά η Ελλήνων πολιτεία έχει προβλέψειδεν χρειάζεται να πω που είναι στοχοποιημένα ορισμένα μέρη που είναι χτισμένανα φιλοξενούνται σε ένα περιβάλλον το οποίο θα είναι ιδανικό, θα μπορούν να δραστηριοποιούνται σε ό,τι θέλουν και θα μπορούνε να έχουν ο,τιδήποτε στη διάθεσή τους για να μεταφέρουνε την γνώση και την σοφία στις επόμενες γενιές.
  • Η τιμή που θα παράσχει η πολιτεία στην τρίτη ηλικία είναι αυτό που ουσιαστικά είναι νομοτέλεια να γίνει.
ΑΓΡΟΤΕΣ
  • Θα πω και κάτι για τους αγρότες. Πρόγραμμά μας είναι το 60% της παραγωγής της πρωτογενούς της γεωργικής θα καλύπτει τις ανάγκες του κράτους μας και
  • δεν θα εξάγεται καμία πρωτογενής, πρώτη ύλη.
  • Θα εξάγονται μόνο μεταποιημένα προϊόντα.
Αυτά είναι μερικά από τα δείγματα του προγράμματος της Ελλήνων Πολιτείας.
Σήμερα ζούμε στις αντι-αξίες, σήμερα ζούμε στο σύστημα των αντι-αξιών. Βλέπουμε ότι όλα αυτά τα οποία είπαμε φαίνονται τόσο μακρινά και τόσο ιδανικά… είναι δίπλα μας, είναι αύριο, είμαστε ΕΜΕΙΣ. Αρκεί να το καταλάβουμε, τα έχουμε όλα, το μόνο που μένει είναι η συνένωσή μας. Τα αποκτούμε αμέσως!
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
Αυτό που έλειπε μέχρι τώρα ήταν ο φορέας, για να μπούμε μέσα στην διαδικασία. Τον έχουμε και αυτόν τώρα, δεν μας λείπει τίποτα.
  • Μετά το συνέδριό μας που θα γίνει εντός των επομένων ημερών,
  • είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πατρίδα μας και
  • η πατρίδα μας θα πάρει την θέση την παγκόσμια που της ανήκει,
  • όταν πραγματικά οι κυβερνήτες θα είναι Έλληνες,
  • θα έχουν Ελληνικό DNA.
Ας ενωθούμε λοιπόν, μπορούμε πολύ γρήγορα να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα.
Ευχαριστώ.
………………………….
Απομαγνητοφώνηση: Αλεξάνδρα Τσίκου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 
 
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=18127

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ...Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (Σχόλιο Artemis Sorras)



...ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!!

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, που συμμετέχει συνεχώς στις διασκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, έγραψε τα εξής σε ένα βιβλίο του 2003 με τίτλο "Απομνημονεύματα" ....

"Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που δουλεύουμε εναντίον των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο για να οικοδομήσουμε ένα πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα - ένα κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος, και είμαι περήφανος γι’ αυτό".

Δεν ξέρω για σας, αλλά δεν μου αρέσει το γεγονός ότι ένα μάτσο ελιτιστές συνεδριάζουν στα μυστικά και συζητούν πώς να χτίσουν ένα «πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα», που σημαίνει μία Νέα Παγκόσμια Τάξη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
 
Σχόλιο Artemis Sorras
ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ [ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ????? ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ????/ ] ΛΕΤΕ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΙΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ?????? ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ [ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ] ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ??????? ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ????????? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΣΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΙΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΝΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΥΡΑ ΑΣΠΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΡΑΣΑ ] ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ [ ΜΕ ΤΑ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ] ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
 

Πολιτικός σεισμός από τον υπουργό που "ξέχασε" να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ - Άλλο κυβερνητικό στέλεχος με μετοχές σε εταιρεία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - ΑΡΧΕΙΟ
Τεράστιο πρόβλημα δημιουργεί στην κυβέρνηση η δημοσιοποίηση της είδησης πως υπάρχουν δύο φάκελοι φωτιά για το πόθεν έσχες δύο κυβερνητικών στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης, πάλι δηλαδή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο πρώτος φάκελος αφορά υπουργό που για τρία χρόνια δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του το μεγάλο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο το δήλωσε φέτος με συμπληρωματική δήλωση στο πόθεν έσχες.

Ο δεύτερος φάκελος αφορά τη συμμετοχή κυβερνητικού στελέχους σε ιδιωτική εταιρεία με μετοχές.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των δύο κυβερνητικών στελεχών, αλλά όλες οι πλευρές δείχνουν πως η υπόθεση ξεκίνησε από στελέχη της Λαϊκής Ενότητας. Άλλωστε ένα σημαντικό στέλεχος της ΛΑΕ είναι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία φεύγοντας από τη Βουλή, είχε μαζί της τεράστιες ποσότητες φωτοτυπιών, πιθανότατα και από τέτοιου είδους υποθέσεις.

Επικρατεί πάντως ένα "κυνηγητό" αστυνομικού χαρακτήρα με κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές και δημοσιογράφους να αναζητούν τον "πληροφοριοδότη". Πολλοί είναι κι αυτοί που φωτογραφίζουν νυν αντιπρόεδρο της Βουλής, ο οποίος ενδέχεται να έδωσε το θέμα στη δημοσιότητα.

Στην υπόθεση των πόθεν έσχες έρχονται να προστεθούν κι άλλοι δύο φάκελοι για νυν και πρώην βουλευτές. Ο πρώτος φάκελος αφορά πρώην βουλευτή που φέρεται να έχει φορολογικές εκκρεμότητες που πρέπει να ελεγχθούν από την αρμόδια Επιτροπή.

Ο δεύτερος φάκελος αφορά νυν βουλευτή το πόθεν έσχες του οποίου έχει εντοπιστεί επίσης με κενά και παραλείψεις.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία μιλώντας στο Mega δήλωσε πως κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ήταν σε διερεύνηση τέσσερεις υποθέσεις υπόχρεων με προβληματικές δηλώσεις πόθεν έσχες.

Αίσθηση πάντως, προκάλεσε μια αναφορά στις συνομιλίες που είχε με δημοσιογράφους η πρώην Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, «αποκαλύπτοντας» ότι της ζητήθηκε από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Επιτροπής που απασχολήθηκαν με τα τέσσερα αυτά «προβληματικά» πόθεν έσχες. Όμως, όπως είπε, εκείνη δεν τα έδωσε καθώς κάτι τέτοιο θα «έσπαγε» το απόρρητο με το οποίο είναι θωρακισμένη η Επιτροπή αυτή και εκείνη εκ της θέσεώς της όφειλε να το προστατεύσει. Μια άλλη παράλληλη εκδοχή που και αυτή αναμφίβολα έχει το δικό της ενδιαφέρον να διευκρινιστεί είναι και αυτό, εάν δηλαδή επιχειρήθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση κάποιου είδους προνομιακής ενημέρωσης και παρέμβασης.

Ο νέος υπεύθυνος Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος που θα αναλάβει την προεδρία της Επιτροπή Πόθεν Έσχες και Ελέγχου των Οικονομικών των Κομμάτων, μετά την ανταλλαγή που έγινε με την προεδρία της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που πήρε η Γ Αντιπρόεδρος Τασία Χριστοφυλοπούλου, ερωτηθείς για το εάν γνωρίζει τις τέσσερις αυτές υποθέσεις είπε πως «θα ζητήσει από την πρώην Γ Αντιπρόεδρο της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου ενημέρωση…» Κάτι που όμως έτσι και αλλιώς θα γινόταν με την ανάληψη της Επιτροπής Πόθεν Έσχες.

newsit.gr

http://www.freepen.gr/2015/10/1_13.html

"Εάν δεν μιλάτε Αγγλικά, διαβάστε το κάτωθι …Αγγλικό κείμενο!"

Ξέρεις ελληνικά; Τότε μάλλον κατά κάποιο τρόπο… ξέρεις και αγγλικά! Το παρακάτω άρθρο είχε δημοσιευτεί πριν από καιρό σε βρετανικό περιοδικό τέχνης (;) Αξίζει το κόπο να το διαβάσεις…!

“The genesis of classical drama was not symptomatic. Aneuphoria of charismatic and talented protagonists showed fantastic scenes of historic episodes. The prologue, the theme and the epilogue, comprised the trilogy of drama while synthesis, analysis and synopsis characterized the phraseology of the text. The syntax and phraseology used by scholars, academicians and philosophers in their rhetoric, had many grammatical idioms and idiosyncrasies. The protagonists periodically used pseudonyms. Anonymity was a syndrome that characterized the theatrical atmosphere. The panoramic fantasy, the mystique, the melody, the aesthetics, the use of the cosmetic epithets are characteristics of drama. Eventhrough the theaters were physically gigantic, there was noneed for microphones because the architecture and the acoustics would echo isometrically and crystal – clear. Many epistomologists of physics, aerodynamics, acoustics, electronics, electromagnetics can not analyze – explain the ideal and isometric acoustics of Hellenic theaters even today. There were many categories of drama: classical drama, melodrama, satiric, epic, comedy, etc. The syndrome of xenophobia or dyslexia was overcome by the pathos of the actors who practiced methodically and emphatically. Acrobatics were also eup3horic. There was a plethora of anecdotal themes, with which the acrobats would electrify the ecstatic audience with scenes from mythical and historical episodes. Some theatric episodes were characterized as scandalous and blasphemous. Pornography, bigamy, hemophilia, nymphomania, polyandry, polygamy and heterosexuality were dramatized in a pedagogical way so the mysticism about them would not cause phobia or anathema or taken as anomaly but through logic, dialogue and analysis skepticism and the pathetic or cryptic mystery behind them would be dispelled. It is historically and chronologically proven that theater emphasized pedagogy, idealism and harmony. Paradoxically it also energized patriotism a phenomenon that symbolized ethnically character and phenomenal heroism.”

Αλήθεια…Υπάρχει κανείς που δεν κατάλαβε τι έλεγε το παραπάνω άρθρο;




Πηγή:
alexiptoto.com
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/06/blog-post_79.html

"Μια μπαταρία που θα δίνει μονίμως ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι μας"

Η Tesla Motors, η απόλυτα επιτυχημένη εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων δουλεύει πάνω σε ένα σχέδιο για μια μπαταρία για το σπίτι που θα σας κάνει να μην χρειάζεστε πλέον ηλεκτρικό ρεύμα. Με λίγα λόγια, στόχος της εταιρίας είναι να μην έχετε πια ανάγκη το δίκτυο της ΔΕΗ.
Αυτό που έχει οραματιστεί ο Elon Musk, CEO της Τesla Motors, είναι να φτιάξει μια μπαταρία, την πρώτη στον κόσμο, που θα μπορεί να αποθηκεύει ρεύμα για μεγάλα διαστήματα χωρίς μεγάλες απώλειες. Μέχρι τώρα ό,τι ρεύμα παράγεται (είτε σε σταθμούς της ΔΕΗ, είτε από φωτοβολταϊκά στην ταράτσα σας) πρέπει να καταναλωθεί εκείνη την ώρα. Η μακροχρόνια αποθήκευση δεν είναι εφικτή. Με τη νέα μπαταρία θα μπορεί να αποθηκεύεται ρεύμα για πολύ παραπάνω, με αποτέλεσμα να μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας αυτόνομο, μιας και στην Ελλάδα έχουμε πολλή ηλιοφάνεια όλον τον χρόνο.

Όπως όλα τα προϊόντα της Tesla όταν ανακοινώνονται, η μπαταρία αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στην αγορά. Τα σχέδια της μπαταρίας είναι έτοιμα, οι λεπτομέρειες έχουν ανακοινωθεί και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου 3 μήνες.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, είπε πως είναι τρελή η ζήτηση για τις μπαταρίες αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας που παράγει η εταιρεία με τις προπαραγγελίες να ανέρχονται στις 38.000.
Η νέα μπαταρία της Tesla αποτελεί μια καινοτομία που δεν είναι ιδανική μόνο για όσους είναι οικολόγοι. Αυτές οι μπαταρίες θα μπορούσαν να είναι η τέλεια λύση για ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που το δίκτυο είναι αναξιόπιστο εξαιτίας των πολλών διακοπών ρεύματος. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας λένε πως η μπαταρία θα έχει πολύ ωραία εμφάνιση που θα ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση. Αναμένουμε να δούμε αν τελικά θα μπορέσουμε με αυτή τη μπαταρία να ξεφορτωθούμε μια και καλή το λογαριασμό του ρεύματος.


Δείτε επίσης:

Αντίο ΔΕΗ! Καλώς ήρθες Tesla Powerwall!




Πηγή:
voicenews.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/10/blog-post_785.html?spref=fb

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (Γλυφάδα 25/9/2899 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΓΛΥΦΑΔΑ 25 9 2899
ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 25-9-2015
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ
Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα συνέλληνες, καλησπέρα στην Γλυφάδα. Όλοι μαζί αδέρφια, όλη η Ελλάδα γίνεται ένα. Ποιος δεν το έχει καταλάβει; κοιτάξτε, πριν από δύο χρόνια δεν υπήρχαν αυτά. Σ’ όλη την Ελλάδα έχουμε 90 γραφεία και σ’ όλο τον κόσμο, 5 στο εξωτερικό και 85 στην Ελλάδα. Είναι τεράστιος ο αριθμός που συστρατεύονται οι Έλληνες όσο κι αν σε κάποιους δεν φαίνεται καλά. Αγαπητοί συνέλληνες είναι θέμα ελληνισμού και μόνο. Ας το πάρουμε απόφαση οι Έλληνες πρέπει να συσατρατευτούν, πρέπει να καταλάβουν ποιοι είναι. Πρέπει να καταλάβουν τι σκοπό έχουν που γεννήθηκαν Έλληνες. Είναι μοναδικό έθνος. Είπα σε κάποιους: «Πέστε μου ένα άλλο έθνος εκτός από τους Έλληνες». Οι Έλληνες έχουνε καταγωγή. Δεν θέλω να ξεχάσετε ποτέ ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε προγόνους και μάλιστα οι πρώτοι πρόγονοί μας είναι οι Θεοί πρόγονοι. Έχουμε θεούς προγόνους, μόνο οι Έλληνες το έχουν. Ας το μάθουν όλοι καλά! Ας μας πούνε οι άλλοι ποιοι είναι οι πρόγονοί τους.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Κάποιοι μας έκαναν να ξεχάσουμε την ιστορία μας. Αν ξεχάσουμε το παρελθόν δεν θα ξέρουμε στο παρόν ποιοι είμαστε, πως τοποθετούμαστε. Όλοι οι ιστορικοί, όλοι οι φιλόλογοι, όλα τα ιδρύματα δουλέψανε ενάντια στον Έλληνα. Αλλοίωσαν την πραγματική μου ιστορία. Αλλοίωσαν τις ημερομηνίες μου. Αλλοίωσαν τις ημερομηνίες του Τρωϊκού πολέμου, της Κνωσού, σε όλους τους αρχαίους τόπους. Γιατί το έκαναν; με ποιο συμφέρον; Τι ήθελαν; Σας λέω λοιπόν ότι ακόμα και στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το μόνο έθνος που κρατάει τον οργανισμό ακόμα ανοικτό είναι οι Έλληνες και θα το αποδείξω αν και ήδη το έχω αποδείξει.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ήδη άψογοι συνεργάτες συνέλληνες στα μικρόφωνά μας σας ενημέρωσαν και σας εξήγησαν τα πάντα. Από δω και πέρα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η χώρα δεν είναι δικιά μου είναι, είναι δικιά σας, είναι όλων μας. Η πολιτεία που χτίζεται είναι όλων των Ελλήνων. Μην με βλέπετε λοιπόν σαν πρόεδρο, δεν είμαι πρόεδρος διορισμένος, θα πάμε σε εκλογές. Άλλωστε εμείς θα ακολουθήσουμε όλη την πραγματική δημοκρατική διαδικασία. Και μην ξεχάσετε ότι έχω πει. Η δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα κύριοι, την ξέσκισαν στον πλανήτη την πραγματική δημοκρατία που είναι των Ελλήνων. Δημοκρατία είναι η εκτελεστική εξουσία δηλαδή είναι εκτός της ουσίας. Η ουσία είναι οι πολίτες, οι Έλληνες, οι άνθρωποι της κάθε κοινωνίας. Αυτή είναι η εξουσία, εκτός της ουσίας, έξω από την ουσία και όχι το μεγάλο φινάλε που λένε εξουσία. Η εξουσία είναι η δημοκρατία, δηλαδή είναι εκτελεστική εξουσία των δημοκρατικών αποφάσεων που η ουσία, ο λαός θα πάρει. Ας καταλάβουμε πλέον για τι μιλάμε. Η πραγματική δημοκρατία είναι αυτή. Ο λαός έχει πάρει τις δημοκρατικές αποφάσεις ο οποίος έχει ψηφίσει τους εκπροσώπους του και η εξουσία που εσείς θα πείτε ποιος θα σας εκπροσωπεί θα εκτελέσει ακριβώς τις εντολές τις δικές σας. Εάν δεν τις εκτελέσει την ίδια ώρα παύει να υπάρχει. Αυτή είναι η δημοκρατία, αυτή είναι η πολιτεία. Έτσι θα λειτουργήσει κύριοι. Φτάσαμε στον πλανήτη να μιλάνε όλοι για δημοκρατία. Εγώ στις μέρες μου είδα πολέμους να κάνουνε για την ίδια την δημοκρατία. Για ποια δημοκρατία; για την αριστερή; για την σοσιαλιστική; για την δεξιά; κύριοι είχαν το θράσος οι Μογγόλοι να φτιάξουν και κουμμουνιστική δημοκρατία. Δεν είναι δυνατόν. Η δημοκρατία είναι μία, και είναι της Ελλάδος. Οι Έλληνες την φτιάξανε και σήμερα θα επανεγκαθιδρυθεί και η πολιτεία και η δημοκρατία.
ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
Έχουμε μία μεγάλη ιστορία το τι έχει γίνει σύμφωνα με τις δημοκρατικές διαδικασίες του σήμερα. Ψηφίζουμε μωρέ κόμμα, ιδεολογίες στην βουλή μας; Το εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην δημοκρατία είναι το ποιος συνέλληνας από τους εκπροσώπους θα εκτελέσει τις αποφάσεις της Βουλής, και όχι να ψηφίσουμε μία ψευτοιδεολογία ξενόφερτη να μου έρχεται ως δημοκρατία και να γίνεται ένας πόλεμος ποιος θα επικρατήσει για να κάνει τι; Σήμερα όλα τα κόμματα, σήμερα τους βλέπετε που είναι όλοι αγκαλιά δεν βλέπετε ότι είναι η μεγάλη ώρα; φτιάξαμε την μεγάλη λεωφόρο. Τόσο καιρό μιλάγανε γιατί ο Σώρρας δεν έκανε ένα κόμμα, μα γιατί να κάνει κόμμα ο Σώρρας; Ο Σώρρας δεν θέλει ένα κομμάτι της κοινωνίας, που αυτό είναι το κόμμα. Είμαστε αυτοί είτε δόγμα είτε κόμμα. Παράγωγα των δογμάτων είναι τα κόμματα όπου με μια ψεύτικη ιδεολογία χωρίς καμία θεμελιώδη αρχή να διαχειριστεί την κοινωνική ομάδα για να μπει στην βουλή. Σοβαρά; δηλαδή η κοινωνική ομάδα του ΚΚΕ έχει κάτι άλλο από τον Έλληνα της Νέας Δημοκρατίας; ή από την Χρυσή Αυγή; ή από το ΠΑΣΟΚ; Βλέπετε κύριοι τι έχει γίνει;
Τελικά δεν είναι θέμα Ελλήνων; Δεν μπορούμε εμείς να διοικήσουμε την Ελλάδα μας; Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε τον πλούτο μας τον Ελληνικό; Δεν μπορούμε εμείς να διαχειριστούμε την ζωή μας ή το μέλλον μας; Ακόμα και αν χάσουμε, κι αν πέσουμε έξω να πέσουμε μόνοι μας. Θα μας δείξουν αυτοί;
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνέλληνες εδώ δεν δοκιμάζετε τίποτα, είναι όλα δεδομένα, χαραγμένα, έχουν ήδη πετύχει αλλού. Που σημαίνει ότι έρχονται να εφαρμοστούν εδώ. Έχουμε την τεράστια λεωφόρο των Ελλήνων, έχουμε ήδη κάνει διακήρυξη αξιών και αρχών. Θέλω τώρα εδώ μέσα να μου πει κάποιος ποιο κόμμα ή ποιο δόγμα έχει αξίες και αρχές.
Κοινό: Κανένα !!
Αρτέμης Σώρρας: Τότε τι θέλουν; που κινούνται; σε ποιον άξονα; Λοιπόν, οι Έλληνες έχουν αξίες, οι Έλληνες έχουν αρχές, οι Έλληνες έχουν πολεμιστές, έχουνε ήρωες, έχουν ημίθεους, έχουν ιστορία, έχουν τα πάντα, έχουν τον πλανήτη και είναι αυτοί που πρέπει. Ας το καταλάβουν όλοι και πιο πολύ εσείς, γιατί εσείς θα διοικήσετε. Γιατί χωρίς εσάς δεν υπάρχω. Όπου είμαι εγώ είστε εσείς, όπου είστε εσείς είμαι εγώ. Ας δοκιμάσουμε λοιπόν άλλη μία φορά. 2500 χρόνια έχει να γίνει. Πριν 2500 χρόνια περίπου όταν έγινε τελευταία φορά κατακτήσαμε τον πλανήτη, απελευθερώσαμε τους πάντες. Τώρα ποια διαφορά νομίζετε ότι έχει η εποχή του Αλεξάνδρου με σήμερα; Και τότε σκοτεινοί δαίμονες σκότωναν τον κόσμο και τότε διέλυαν τα πάντα και αναγκάστηκε να γίνει η μεγάλη συνέλευση. Βλέπετε στον πλανήτη κάποιο κράτος καλό; βλέπετε στον πλανήτη μια πολιτική καλή; μία οικονομία, όλα τα κράτη χρωστάνε, που; ας μας δείξουν σαν ποιο κράτος θέλουν να γίνει. Όλος ο πλανήτης περιμένει πως θα βάλουμε τα θέμελα στην καινούρια πολιτική. Η πολιτική που χτίζουμε την πολιτεία των Ελλήνων, αύριο όλοι θα έρθουν κοντά μας. Γιατί όλη την δύναμη του κράτους είστε εσείς. Το κράτος έχει την δύναμη, γι’ αυτό λέμε τον νίκησα κατά κράτος. Τι σημαίνει; η δύναμη του λαού. Σήμερα λοιπόν ας την δείξουμε. Τέλος τα κλαμπ, τέλος οι λέσχες, τέλος οι στοές, όλα στο φως όπως εμείς μιλάμε δημόσια. Και προκαλώ τους πάντες να μου πούνε ποιοι είναι τι θέλουν από εμένα. Εμείς αποδείξαμε τον πλούτο τον Ελληνικό που είναι χίλια χρόνια να κάθεστε κύριοι δεν θα φάτε αυτά που έχετε!! Δεν χρειάζεται να ξανά δουλέψετε άμα το θέλετε και έτσι.
Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η ΦΩΝΗ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
Τα τρις που υπογράφουν από τα παγκόσμια ταμεία άρα τι έρχονται όλοι αυτοί οι παλιάτσοι να διαχειριστούνε το χρέος; Πώς να διαχειριστούμε ένα χρέος, με ποια ανάπτυξη; είδα έναν πολιτικό λόγο, λέει: « αν με ψηφίσετε, θα αφαιρέσω το ΕΝΦΙΑ» , μα αφού εσύ το έβαλες ρε . Βρε το έβαλες εσύ το ΕΝΦΙΑ και τώρα θα το βγάλεις για να σε ψηφίσω; Καλά είναι λογική αυτό; μα γίνεται πλάκα; είναι δυνατόν να μου έχουν επιβάλει αυτά τα μέτρα;
Κύριοι πρέπει να καταλάβετε ότι είστε αυτόχθονες, ότι είστε οι σπουδαιότεροι στον πλανήτη και γι’ αυτό θέλουν να σας λιώσουν. Θέλω να σκεφτείτε, πρέπει να ανοίξετε τα μυαλά σας. Πρέπει να πάρετε τα μικρόφωνα και αυτό που κάνω εγώ, να μην γίνω μαϊντανός, να το κάνετε εσείς, έχει δύναμη η δικιά σας η φωνή. Να έρθετε να μιλήσετε γι’ αυτό. Να ‘ρθείτε να μιλήσετε για τα προβλήματά σας να μας πείτε πως θέλετε την ζωή σας. Σήμερα ο φορέας ο ελληνικός είναι δικός σας. Γιατί εγώ πήρα από 85 γραφεία εντολή να ανοίξω το φορέα των Ελλήνων άρα ο Ελληνικός φορέας, ο Ελλήνων συνέλευσις Ε.ΣΥ. είναι δικός σας, δεν είναι δικός μου. Εγώ πήρα εντολή να τον ανοίξω και εσείς θα ψηφίσετε τα καινούρια προεδρία και το συμβούλιο των 9. Πολύ καλά θα κάνετε να διαβάσετε την διακήρυξη η οποία είναι η μοναδική αληθινή και από δω και πέρα η διακήρυξη στον Άρειο Πάγο ενδεχομένως να απασχολήσει με διατριβή κάποιο πανεπιστήμιο γιατί ποτέ δεν έχει βρεθεί κάποια τέτοια. Σας προκαλώ, σας ζητάω να ενωθείτε να ανοίξετε τα δικά σας γραφεία. Στην Ελλάδα τα γραφεία των Ε.ΣΥ. είναι των συνελλήνων δεν είναι δικά μου. Να καταλάβουν όλοι, σε μια μονάδα, σε ένα σώμα, έναν νου ότι μόνο έτσι θα πετύχουμε. Πάντα έτσι πετύχαμε. Όταν ενωθήκαμε ήμασταν πάντα ανίκητοι. Αφήστε τα ΜΜΕ τα δικά τους να κάνουν ότι θέλουνε, εμείς πάμε στην βάση. Σε όλη την Ελλάδα να ανοιχτούν τα γραφεία των Ελλήνων Συνέλευση αλλά και κάτι άλλο, προκαλώ όλους τους Έλληνες και τους προσκαλώ στην Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ. για την Ελλήνων πολιτεία να πολιτευτούν. Σήμερα μπορεί ο οποιοσδήποτε να πολιτευτεί στην Ελλήνων πολιτεία. Να ανοίξει το δικό του γραφείο με δημοκρατικό καταστατικό. Να εκλεγεί μέσα από μία διαδικασία δημοκρατική και να έρθει στην κεντρική σκηνή. Από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα δίνω το μήνυμα. Ελάτε να πολιτευτείτε στον δικό σας Ελληνικό φορέα να εκπροσωπήσετε τον δήμο σας, την περιοχή σας, το κρατείν του δήμου, εκεί που πηγάζει η πραγματική δημοκρατία χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Απεναντίας στην νίκη των Ελλήνων όποιος πολιτευτεί μαζί μας θα του καλύψουμε όλα τα έξοδα.
ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ
Είναι τιμή μου και έχω πει έχω αδέρφια και δεν έχω οπαδούς. Είστε όλοι αδερφοί μου, χωρίς εσάς δεν μπορώ να νικήσω. Μαζευτείτε όλοι, μεταλαμπαδεύστε το μήνυμα απ’ άκρη σε άκρη και ελάτε να ενωθούμε όλοι μαζί. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ο πλούτος μα περιμένει και θα τον πάρουμε, να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που μας λιώσανε χωρίς λόγο και αιτία, αυτούς που μας έκαναν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και από πού προερχόμαστε. Ξέρουμε από πού προερχόμαστε, σιγά σιγά μεταλαμπαδεύει. Όλο αυτό έχει φουντώσει σε όλη την Ελλάδα γινόμαστε τεράστιοι, αρχίζουν και με φοβούνται. Είναι η πρώτη φορά που σπάγανε τα γραφεία των Ελλήνων Συνέλευσις. Μας έχουνε σπάσει 10 γραφεία στην Ελλάδα, ποιος ο λόγος; γράφουνε υποσημείωση τρομοκρατικό χτύπημα οι αναρχικοί. Βρε παιδιά συγνώμη αφού εμείς είμαστε οι αναρχικοί αυτοί τι θέλουνε; αφού εμείς είμαστε οι αντικαθεστωτικοί το λέμε στην διακήρυξη. Ποιοι είναι αυτοί οι αναρχικοί που χτυπάνε εμάς;
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΟΥΝ
Επειδή είναι θέμα Ελλάδας και ελληνισμού θέλω το ελληνικό αίσθημα ψηλά οι Έλληνες κύριοι κινδυνεύουν, τους Έλληνες θέλουν να αφανίσουν, ούτε χριστιανούς ούτε μουσουλμάνους, αυτοί τα πάνε καλά, τους Έλληνες θέλουν να αφανίσουν. Έχουμε φτιάξει έναν όρκο και θέλω να ανεβάσω όλο το ελληνικό αίσθημα να ορκιστούμε σε όλους τους συνέλληνες ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και ακόμα παραπέρα. Μας περιμένουνε πολλά στην δικιά μας ελληνική λεωφόρο. Υπάρχει ένας όμορφος τέλειος όρκος για τα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και για τους Έλληνες να ορκιστούνε ότι πλάτη με πλάτη, σώμα με σώμα θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Προκαλώ λοιπόν μία ορκωμοσία στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας, ας ακουστεί λοιπόν παντού αυτός ο όρκος που τον φοβούνται τόσο. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα στον ελληνικό λαό να ορκιστεί; ας έρθει μπροστά. Ελάτε να διαβαστεί όλος ο όρκος να τον καταλάβουμε όλοι να φουντώσει το λαϊκό αίσθημα!! Ελάτε συνέλληνες. Στο αίμα μας κυλάει μόνο η Ελλάδα ελάτε να το δείξουμε λοιπόν!! Είναι σημαντικό οι Έλληνες να ομονοήσουν και δεν ομονοούν αν δεν τους ενώνει τουλάχιστον ένας όρκος.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


http://alfeiospotamos.gr/?p=18124

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ» 11/10/2899 ! ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ Η ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ! ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ! (φωτο-βιντεο)


ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ12088089_1695564624011443_5735020009534950923_n12108136_1695564627344776_3020378507725863099_n
------------------------------- -------------------------------
 12088060_1719150091647457_5726046549166997374_n12079190_1719150394980760_3066316965160574586_n
…………..
ΤΡΑΝΤΑΧΤΗΚΕ Η ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΡΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ «ΕΝΟΧΛΩΝΤΑΣ» , ΤΑΡΑΚΟΥΝΩΝΤΑΣ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ “ΡΑΘΥΜΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ…
ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ 500-700 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ , ΟΥΖΕΡΙ , ΚΛΠ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ… ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΤΗΝΑΝ ΑΥΤΙ…
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ !!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ… 
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΚΕ , ΤΡΑΝΤΑΧΤΗΚΕ , ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ !!!
12109036_1481703388802112_9183165880229061383_n12108275_10205509046350920_1262388201050387796_n12106815_10205509046070913_6139918773850006554_n12072707_1481703735468744_8700718292372180112_n
………………….
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ «MAXIM» Ο ΠΑΛΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ !!! ΒΡΟΝΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ , ΨΥΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ , ΛΟΓΟΙ ΜΕΣΤΟΙ , ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» , ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ !!! 
ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΟΝΟΑ ΚΙ ΟΜΟΨΥΧΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!! ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ;;;;
12115975_1094179757272687_6213756213822788321_n12063858_1719151198314013_5538852695136651221_n12074923_1719150941647372_8211639685365310601_n12088170_10205509046870933_3005154203874099550_n12122573_1719151318314001_6458181912827497027_n12122484_1719151558313977_7964576438987607403_n12115557_1719151064980693_5644819928528413843_n12112213_1719151798313953_3891197046505542911_n12105897_10205509048470973_5571804955442489467_n12112069_1719151901647276_1691287846511728545_n
…………………………..
ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΔΙΑΘΕΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ !!!
12118855_10205509050031012_5633536108794347616_n12118745_10205509052751080_624393091238085024_n12107834_1094180490605947_170203848232951466_n
……………………….
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!!!!!! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!!!
12108222_485606284950858_3629653316758096460_n

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ» !!!
12107156_880802688641310_6320827787899819348_n12140616_880802785307967_6954718539733397722_n12144695_880802888641290_5203655340236871191_n

ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
…………………..
ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ !!! ΝΕΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ , ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ !!!
12109015_880803908641188_735065413714152919_n12122716_880804155307830_6304031792499552031_n

Αφροδιτη Καρανικου ΑΚΟΥΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ……ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ,ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ……ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ Η ΙΔΙΑ ….ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Η ΙΔΕΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ? ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ,ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ………ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ……ΕΛΑΤΕ!!!!!!!!!!
Δώρα Γκιούρα ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ.



Artemis Sorras: EXΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ,, ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ,,, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ……






https://www.facebook.com/groups/1503257103321480/

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

 ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122
12002806_1617116178550120_5632433048578242309_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=18082

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters