Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

ΟΗΕ: “Η Ελλάδα κάθεται πάνω σε μια μοναδική πλάκα “χρυσού” και όμως δεν ασχολούνται!”

Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο και κανείς δεν πρέπει να απορεί γιατί προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν τον έλεγχο της χώρας οι ξένοι δανειστές με βοήθεια εκ των έσω.

Σε έκθεση του ΟΗΕ που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro η Ελλάδα εκτός από τους υδρογονάνθρακες φαίνεται ότι αποτελεί γενικά “Ελ Ντοράντο” σπάνιων στρατηγικών ορυκτών και αυτό ίσως είναι και μία από τις αιτίες της κακοδαιμονίας της:
Έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αποκαλύπτει ότι “βάσει ερευνών και εξορύξεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η χώρα κάθεται επάνω σε μία πλάκα με δεκάδες εξαιρετικά σπάνια ορυκτά με εφαρμογή στην βαριά βιομηχανία, αεροναυπηγική κλπ. τα οποία τα διαθέτει και σε μεγάλες ποσότητες”.

Στην έκθεση αποκαλύπτεται η ύπαρξη χουντίτη (μοναδική παγκοσμίως η ύπαρξη του εν λόγω υλικού που χρησιμοποιείται για την κατάσβεση πυρκαγιών και ως αντιπυρικό υλικό στις οικοδομές), πρώτη στην προμήθεια βωξίτη, νικελίου, περλίτη και στην εξαγωγή ακατέργαστου μαγνησίου στην Ευρώπη και παράλληλα δεύτερη στην Ευρώπη και πέμπτη σε όλο τον κόσμο στην παραγωγή λιγνίτη.

“Αυτός είναι μόνο ένας από τους άσσους που κρύβει η Ελλάδα στο… μανίκι της και που μπορεί να είναι η λύση εξόδου από την οικονομική κρίση”, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα που σοχλιάζει την έκθεση του ΟΗΕ. Ωστόσο επισημαίνει ότι ακριβώς αυτή η αφθονία σπάνιων ορικτών εχει δημιουργήσει μεγάλο διεθνή ανταγωνισμό για τον έλεγχο των κοιτασμάτων αυτών από ξένους διεθνείς παράγοντες.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του ΟΗΕ, ο τομέας των εξορύξεων στην Ελλάδα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της οικονομικής δραστηριότητας καθώς αντιπροσωπεύει το 3% – 5% του ΑΕΠ, ενώ απασχολεί επισήμως 20.000 άτομα και ανεπισήμως 60.000 εργαζομένους. Ειδικότερα, ο λιγνίτης προμηθεύει 21 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, δηλαδή το 50% της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται στην Ελλάδα.

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, ότι το 2009 η συνολική παραγωγή του ορυκτού πλούτου ήταν περίπου 63 εκατομμύρια τόνοι, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις υπολογίζεται ότι συνολικά οι πωλήσεις σε ορυκτά και μέταλλα ανέρχονται ετησίως στα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, η παραγωγή το 2009 σημείωσε σημαντική πτώση, που αποδίδεται στην ύφεση. Τη στιγμή που η παραγωγή βωξίτη, για παράδειγμα, το 2008 ανήλθε στους 2,1 εκατομμύρια τόνους, το 2009 έπεσε στους 1,9.

Από την έκθεση του ΟΗΕ προκύπτει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν σημαντικά αποθέματα σε ορυκτά, τα οποία η χώρα έχει πάψει να εκμεταλλεύεται ή δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτά. Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον πηλό, τον ασβεστόλιθο, το σχιστόλιθο, την καολίνη και το γύψο.

Στη «Figaro» αναφέρεται ότι οι προοπτικές στον τομέα των ορυκτών και των μετάλλων διαφαίνονται καλές. Επικαλούμενη Αμερικανούς αναλυτές, αναφέρει ότι η μεταλλευτική βιομηχανία θα πρέπει να ανακτήσει τη δύναμή της κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2013, ενώ σύμφωνα με άλλη εκτίμηση η ελληνική βιομηχανία έχει ήδη αρχίσει να «ανεβαίνει» εξαιτίας της μεγάλης διεθνούς ζήτησης των ελληνικών μετάλλων και ορυκτών και εν όψει των αποκρατικοποιήσεων που επίκειτναι.

Αναφέρονται οι περιπτώσεις της ΛΑΡΚΟ που παρά το γεγονός ότι είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός νικελίου στην Ευρώπη, η εταιρεία οδεύει προς κλείσιμο ενώ η απαίτηση των αεροναυπηγικών βιομηχανιών για το υλικό είναι τεράστια, όπως επίσης και η περίπτωση της ΔΕΗ που εκμεταλλεύεται τεράστια ορυχεία λιγνίτη και παρ’όλα αυτά είναι ζημιογόνος!

Πηγή

http://kostasxan.blogspot.gr/2012/07/blog-post_916.html

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ Α.Ε.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΊΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΤΥΧΑΙΩΣ Η ΜΟΣΑΝΤ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΔΩ; ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ; ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΛΒΙΟ "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ" ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΪΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΟΙΩΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΜΙΞΙΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ : ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ , Η ΟΠΟΊΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ. ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΛΛΑ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, Η ΑΡΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΜΙΞΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΑΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΡΕΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΣΤΟΝ ΗΣΙΟΔΟ, ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΓΕΝΟΣ.
   Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΗΝ  ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΪΧ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΛΕΓΕ: "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!". Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΗ. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΚΙΟΛΒΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΙΤΕ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΚΑΜΕΡΟΝ, ΣΑΡΚΟΖΥ... ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

http://ektos-alektor.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8114.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters