Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Γιατι κρατουν κλειστα τα ξενοδοχεια; Λογω κορωνογριπης, ή για να αναγκασουν τους ξενοδοχους τα νοικιασουν στις ΜΚΟ;


Ολα, εχουν καποιο σκοπο…
Τυχαια, δεν γινεται τιποτα….
Υπαρχει προγραμματισμος και σχεδιο….
Ποιος ο λογος, να κρατησουν κλειστα τα ξενοδοχεια;
Για να μας προστατεψουν, απ την κορωνογριπη;
Ας διωξουν ολους τους λαθροαλλοδαπους και τοτε, θαχουμε πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια…

Στερητικό σύνδρομο οξυγόνου από το δίκτυο 5G

Δρ Μέτσης: «Η τεχνολογία δεν μεταδίδει τη νόσο, αλλά η ενέργεια της συχνότητας (60 GHz) απορροφάται από τον οργανισμό
Την ώρα που η Ελλάδα ετοιμάζεται να δημοπρατήσει τις νέες συχνότητες 5G, προκειμένου να μη χάσει το «τρένο της ανάπτυξης και της προόδου», ασθενείς με κορονοϊό που βρίσκονται σε περιοχές όπου λειτουργεί η τεχνολογία 5ης γενιάς κάνουν λόγο για στερητικό σύνδρομο οξυγόνου.

Αλκυόν Πλειάδες 91: Κιβωτός του Νώε, Διαμαρτυρία, Μπ. Γκέιτς, Μικροτσίπ, Πείνα, Ατζέντα ΠΟΥ, Εμβόλιο

Το θέμα της νέας πανδημίας που μαστίζει τον κόσμο μας δείχνει μια αυξανόμενη θνησιμότητα που δεν σταματά, ωστόσο το υψηλότερο ποσοστό θανάτου προέρχεται από άλλες ασθένειες, καθώς το 94% υπέφερε από άλλα προβλήματα υγείας, ωστόσο είναι σαν να υπήρχε ισχυρή ανάγκη να διογκωθούν τα αποτελέσματα, καθώς και να ενσταλάξουν τον φόβο ... 

Αυτό θα αλλάξει τη ζωή σας! Gregg Braden

ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ: ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ (ΤΣΙΠΑΡΟΥΜΕ!) ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ!

Την υπόθεση του εμβολίου για τον… κοροϊδοϊό (τσιπάρισμα, με τον αριθμό του σατανά!) έχει «χρεωθεί» ως γνωστόν ο εμφανιζόμενος ως «φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος –όλως τυχαίως- είχε «προφητεύσει» προ ετών τον ερχομό μιας «πανδημίας», την οποία παρομοίωσε με την ισπανική γρίπη, που είχε 33 εκατομμύρια νεκρούς.

Μπιλ Γκέιτς: «Θέλουμε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό να ενσωματώνεται στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων»



Ο δισεκατομμυριούχος και πλέον μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ, Μπιλ Γκέιτς προχώρησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα.
Αποκάλυψε πως το ίδρυμα του έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του σε ένα νέο τύπο εμβολίου RNA-DNA, με το οποίο ουσιαστικά θα εμβολιάζει τον άνθρωπο με το DNA του ιού, με σκοπό να «μεταλλαχθούν» τα ανθρώπινα κύτταρα και ν' αποκτήσουν ανθεκτικότητα.

Τους ξεσκεπάζουμε όλους! Φως στα άδυτα του πρότζεκτ «κορωνοϊός»

Ήμασταν οι πρώτοι, που γράψαμε ότι ο κορωνοϊός έχει «δραπετεύσει» από εργαστήριο στην Ουχάν. Ήμασταν οι πρώτοι, που γράψαμε ότι ο Κινεζικός στρατός είναι υπεύθυνος για την πανδημία. Ήμασταν οι πρώτοι, που γράψαμε ότι το εργαστήριο στην Ουχάν χρηματοδοτούνταν από το σύστημα Ομπάμα. Πάλι πρώτοι, είχαμε επισημάνει την συμμαχία του Αμερικανικού, βαθέως, κράτους με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και το βρώμικο παιχνίδι που θα έστηναν για την ανατροπή Τραμπ, στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters