Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Το πρώτο ελληνικό cruise βλήμα!

Επί τρία χρόνια σε συνεργασία με το ΓΕΑ, μια ομάδα ανθρώπων και ελληνικών εταιρειών έθεσαν τις προδιαγραφές, σχεδίασαν τα υποσυστήματα και προχώρησαν στην ανάπτυξη ενός stand-off cruise βλήματος που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και στις προδιαγραφές του εμφανίζεται πολύ ανώτερο από το αντίστοιχο τουρκο-πακιστανικό βλήμα που από τα μέσα της δεκαετίας θα εξοπλίσει την τουρκική Αεροπορία.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης του άκρως απόρρητου πρώτου ελληνικού αεροπορικού όπλου μακρού πλήγματος του HSC-1 (Hellenic Stand-off Cruise-1) «MAKEΔΩΝ» παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τεύχος που κυκλοφόρησε.

Με υποσυστήματα (ακόμα και κινητήρες και σύστημα παρακολούθησης και αποφυγής αναγλύφου, ελληνικής ανάπτυξης!) που αναπτύχθηκαν ή διακριβώθηκε ότι μπορούν να κατασκευαστούν στο σύνολό τους από ελληνικές εταιρείες, το βλήμα έχει όλα αυτά που το καταστούν βιώσιμη επιχειρηματική και επιχειρησιακή πρόταση: Υψηλές επιδόσεις, υψηλή φονικότητα και χαμηλό κόστος κτήσης.

Είναι το πλέον εντυπωσιακό πρόγραμμα υψηλής τεχνολογίας που μπορεί να δώσει στην Πολεμική Αεροπορία μεγάλους αριθμούς stand-off βλημάτων σε μια εποχή που όπως βλέπουμε και στον πόλεμο της Λιβύης δεν αρκεί απλώς η κατοχή τέτοιων βλημάτων από μια Αεροπορία, αλλά απαιτούνται και μεγάλοι αριθμοί προκειμένου να επιτευχθούν οι αντικειμενικοί στόχοι: Στην πρώτη ημέρα των συγκρούσεων ερρίφθησαν τα διπλάσια stand-off βλήματα από θαλάσσης και αέρος από όσα έχει συνολικά η ελληνική Πολεμική Αεροπορία!

Μία πρώτη ανάλυση των δυνητικών στόχων στην «άλλη πλευρά του Αιγαίου» καταδεικνύει ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον τον τριπλάσιο αριθμό κατευθυνόμενων stand-off όπλων από αυτόν που έχουμε σήμερα, προκειμένου να αφαιρεθεί από τον αντίπαλο η δυνατότητα και διάθεση συνέχισης επιθετικών επιχειρήσεων.

defencenet.gr

Ο πλανήτης αναζητεί τον Ένα», "Ο Ένας, ο Μεγάλος"...

Σε άρθρο της πριν από 8 χρόνια, (5-3-2000), η εφημερίδα «Απογευματινή», το οποίο είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο πλανήτης αναζητεί τον Ένα», έγραφε:
«Το ότι ο κόσμος αλλάζει προσανατολισμούς είναι, ως ένα σημείο, γνωστό. Το άγνωστο είναι ακόμα το που κατευθύνεται ο κόσμος και γιατί».
Παρακάτω αναδημοσιεύει άρθρο της Sunday Times, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο συνδυασμός των στοιχείων και των επιχειρημάτων είναι τέτοιος που δημιουργεί την βεβαιότητα ότι ο κόσμος αναζητεί τον Ένα Μεγάλο, τον εκφραστή μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης..."
Στα 1500 μ.Χ. γράφουν οι Times, υπήρχαν 6.000 ανεξάρτητες πολιτείες. Σήμερα, μετά από πολλές συγχωνεύσεις και συγκερασμούς θέσεων, υπάρχουν 193 κράτη.
Αυτή η συγκέντρωση δυνάμεων, ακόμη κι αν υποχωρεί λίγο ως τακτική στις μέρες μας, λόγω της δημιουργίας μερικών νέων, εκ διασπάσεως κρατών, δείχνει ότι η τάση είναι ισχυρή και θα δώσει στο τέλος αυτή τη μία, την ενιαία κυβέρνηση.
Τα όργανα αυτής της ενιαίας κυβέρνησης μπαίνουν από καιρό.
Οι ποικίλοι οργανισμοί, που έχουν διαμορφωθεί, όπως ο ΟΗΕ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το ΝΑΤΟ, ο ΟΑΣΕ μοιάζουν με τα καλλιεργημένα κύτταρα των μελλοντικών σχηματισμών εξουσίας των εργαλείων άσκησης διοίκησης από τον Ένα τον Μεγάλο.
Η ύπαρξη αυτών των οργανισμών δημιουργεί την βεβαιότητα για τα επερχόμενα και καλλιεργεί ένα δευτερογενή προβληματισμό. Αν αυτός ο Ένας Μεγάλος θα είναι εκφραστής της κυρίαρχης δύναμης, που θα έχει επιβληθεί στον κόσμο ή αν η μελλοντική κυβέρνηση θα είναι προϊόν δημοκρατικών διαδικασιών, στις οποίες θα συμμετέχει και ο τελευταίος κάτοικος του πλανήτη".
Στην ετήσια έκθεσή του το Διεθνές Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (Οξφόρδη, Μ. Βρετανία), το1994, είχε διαπιστώσει την έλλειψη ισχυρών ηγετών.
Μάλιστα αναφερόταν ότι «στις περισσότερες χώρες αδύναμοι ηγέτες ισορροπούν επί ασταθών κυβερνήσεων γεγονός που οφείλεται μεταξύ άλλων και στην αδυναμία που παρουσιάζει ο θεσμός του κράτους-έθνους».
{Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο τερματισμός του θεσμού κράτος-έθνους ως αποτυχημένος και υπαίτιος για πολέμους, φανατισμό και εθνικιστικά μίση και συνεπώς χρεοκοπημένος με την παράλληλη προβολή του μοντέλου της παγκοσμιοποιημένης και πολυπολιτισμικής κοινωνίας, που έχει στόχο την υπαγωγή αυτού του παγκόσμιου χωριού στην παγκόσμια κυβέρνηση κάτω από τον Παγκόσμιο Κυβερνήτη, αποτελεί το όραμα των απανταχού θιασωτών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και των διαφόρων επίσημων ή ανεπίσημων οργανισμών και εταιριών ( Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Τριμερής Επιτροπή, Λέσχη της Ρώμης, Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων κλπ), αλλά και των οπαδών της του κινήματος της Νέας Εποχής (New Age)}.
Μέσα στην γενική απογοήτευση για την έλλειψη ισχυρών ηγετών, θα πρέπει να προβάλει ο ένας ισχυρός ηγέτης, ο οποίος θα κυβερνήσει τον κόσμο και θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στην χρυσή εποχή της ειρήνης και της ευημερίας.
Ο γνωστός βετεράνος αμερικάνος δημοσιογράφος Walter Cronkite, (ο οποίος, μεταξύ των άλλων, ήταν αυτός είχε μεταδώσει την δολοφονία του J.F.Kennedy) δήλωσε «Ζούμε σε ένα κόσμο χωρίς ηγέτη».
Ο Thomas Erenzeller πρόεδρος της νεοποχίτικης οργάνωσης World Federalist Movement (της οποίας ο αγώνας είναι η εμφάνιση μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης) έκανε έκκληση να αναλάβει την προεδρία της γης κάποιο υπέρτατο όν...!!!
Για να μην επαναλάβουμε αυτό που είχε δηλώσει ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Πωλ Ανρι Σπάακ, (γνωστός για την συνδρομή του στην σύσταση της ΕΟΚ):
" Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας άνθρωπος, τόσο μεγάλος ώστε να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των ενθών και να μας σώσει από την οικονομική παρακμή που βυθιζόμαστε.
Στείλτε μας έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν και θα τον υποδεχθούμε είτε είναι ο Κύριος είτε είναι ο Σατανάς» (!!!)
Ο Robert Muller (φωτο), πρώην Βοηθός Γ. Γραμματέα του Ο.Η.Ε. και γνωστός νεοεποχίτης οι δοξασίες του οποίου επηρέασαν πολλά πρόσωπα στον ΟΗΕ (όπου, μάλιστα, υπάρχει σε επίσημο χώρο αίθουσα διαλογισμού!!!) είχε πει ξεκάθαρα:
"Πρέπει να κινηθούμε όσο είναι δυνατόν γρηγορότερα προς μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ κάτω από την ηγεσία ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ "......
Ο αναμενόμενος αυτός Παγκόσμιος Ηγέτης, ο Ένας ο Μεγάλος, αυτός που θα μας σώσει, δεν είναι άλλος από εκείνον τον... «παρεξηγημένο» Αντίχριστο, για τον οποίο γινόταν ανέκαθεν και γίνεται πολύ λόγος, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πλήρη σύγχυση και παρανόηση για το πρόσωπο αυτό.

Έτσι όταν ακούνε για "Αντίχριστο", άλλοι τον θεωρούν κάτι μεταξύ «μπαμπούλα» και «βαμπίρ» και... κάνουν τον σταυρό τους, τρέμοντας από τον φόβο τους επηρεασμένοι από διάφορες ταινίες θρίλερ, βιβλία (π.χ. ο Νίτσε είχε γράψει βιβλίο "ο Αντίχριστος" υπονοώντας προφανώς τον εαυτό του...) ιστορίες και μυθεύματα και άλλοι αιωνίως «εξυπνάκηδες» στο άκουσμα της λέξης "Αντίχριστος" χλευάζουν και ειρωνεύονται (όπως κάνουν πάντοτε και για τα πάντα, για οτιδήποτε ξεφεύγει της δικής τους αντίληψης και ιδιαίτερα όταν προέρχεται από τον χώρο της "θρησκείας").
Ο Τζώρτζ Όργουελ, στο πασίγνωστο βιβλίο του "1984" τον είχε πλησιάσει αρκετά.
Ήταν ο "Μεγάλος Αδελφός".
Ένας μυστηριώδης αυταρχικός Ηγέτης από το βλέμμα του οποίου δεν ξεφεύγει κανείς.
Κάποιος όμως πιο πριν, τον είχε δει..
Πριν 1910 χρόνια, επί Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στο ξερονήσι της Πάτμου, που ήταν τόπος εξορίας για τους κακούργους, ο Θεός «έδειξε» θαυματουργικά σε ένα γέροντα εξόριστο, αυτόν για τον οποίον, σήμερα, η μία επίσημη φωνή μετά την άλλη μιλάει.
Ήταν ο τελευταίος επιζών μαθητής του Ιησού Χριστού.
Ο Ιωάννης, που έγραψε την Αποκάλυψη.
Για τον Αντίχριστο όμως, εκτός από την Αποκάλυψη, αναφέρονται πολλά από τα πρωτοχριστιανικά κείμενα, αλλά και γραπτά των Πατέρων της Εκκλησίας.
Ας αναφέρουμε μερικά μόνο:
Έτσι στην «Διδαχή των Αποστόλων» (80-100 μ.Χ) αναφέρεται:
«Τότε θα εμφανισθεί ο κοσμοπλανευτής ως υιός του Θεού και θα κάμει σημεία και τέρατα (καταπληκτικά ή υπερφυσικά έργα) και η γη θα παραδοθεί στα χέρια του...» (16-1-5).
Στην επιστολή Βαρνάβα (120 μ.Χ.) αναφέρεται: «Γι΄ αυτό ας προσέχουμε τις έσχατες ημέρες διότι σε τίποτε δεν θα μας ωφελήσει ολόκληρος ο χρόνος της ζωής και της πίστεως, αν δεν αντισταθούμε καθώς ταιριάζει σε υιούς Θεού στον παρόντα καιρό της ανομίας και τα μελλοντικά σκάνδαλα, για να μην καταφέρει να διεισδύσει ο «μαύρος» (4:9).
Ο άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων (313-386) λέει· «Έχοντας και γνωρίζοντας τα σημάδια τουν Αντίχριστου, ασφάλιζε τον εαυτό σου και μην τα κρατάς μόνο για σένα, άλλα και να τα μεταδίδεις με κάθε ευκαιρία σε όλους»
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714-1779) έλεγε : «Μα πρωτύτερα έχει να γεννηθή ο Αντίχριστος και να κάμη τόσα κακά εις τον κόσμον και έχει να ονομάση του λόγου του υιόν Θεού και θέλει σταθή βασιλεύς να ορίση τον κόσμον όλον και να κάνη θαύματα κατά φαντασίαν, δια να πλανά τους ανθρώπους να τον ομολογήσουν διά Χριστόν και όσοι τον πιστύεουν να τους τάζη τόσα αγαθά και ύστερα να τους βουλώνη εις το μέτωπον,…. «... Καθώς εις τον καιρόν του Νώε οι άνθρωποι δεν επίστευον αλλά τον επεριγελούσαν, έως όπου ήλθεν εξάφνως η οργή του Θεού και ο κατακλυσμός και έπνιξεν όλον τον κόσμον, ομοίως και τώρα χριστιανοί μου εις την Δευτέραν Παρουσίαν του Χριστού μας δεν έχουν να πιστεύσουν οι άνθρωποι καθώς και τότε δεν επίστευσαν. Το ηξεύρω και εγώ χριστιανοί μου πως με περιγελούν και λέγουν: Τώρα ήλθες εσύ παλαιοκαλόγερε, να μας ειπείς λόγια εδικά σου. Τα λόγια οπού σας λέγω δεν είναι εδικά μου, είναι λόγια του Παναγίου Πνεύματος, οι αμαρτίες είναι εδικές μου, και όποιος θέλει να πιστεύση, πλην είναι ο καθένας ελεύθερος και όπως θέλει να κάμη. Εγώ το χρέος μου κάμνω, την πραγματεία μου».
Η λέξη Αντίχριστος σημαίνει αντιτιθέμενος στον Χριστό ή πολέμιός Του.
Μπορεί να σημαίνει επίσης «αντί του Χριστού», δηλαδή αντιποιούμενος τον Χριστό.
Η Αποκάλυψη, στα πιο γνωστά εδάφια, (13:16-18), λέει: «Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι χξς΄ (666)»
Μία ματιά στην περικοπή αυτή, μας οδηγεί να βγάλουμε κάποια απλά συμπεράσματα.
Στο προσκήνιο της ανθρώπινης Ιστορίας, κάποια στιγμή, θα φανερωθεί κάποιος άνθρωπος, (και όχι κάποιο σύστημα ή ιδεολογία, γιατί ο Απ. Παύλος τον ονομάζει «ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο υιός της απωλείας» Β' Θεσσαλονικείς 2:3), ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να επιβάλει σε κάθε κάτοικο της γης αυτό το «χάραγμα». «Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους…».
Η παγκόσμια επιβολή αυτού του χαράγματος, οδηγεί το συμπέρασμα, ότι αυτός ο άνθρωπος (το θηρίον) δεν θα είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά θα μπορεί να ασκεί εξουσία επάνω σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους του πλανήτη Γη, χωρίς καμία εξαίρεση.
Θα είναι συνεπώς ένας Ηγέτης, η εξουσία του οποίου, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, δεν θα περιορίζεται σε ένα μόνο κράτος ή σε γειτονικά κράτη ή ακόμα σε μία συνομοσπονδία κρατών, ή σε μία συμμαχία κρατών με κοινό ιδεολογικό, πολιτικό, οικονομικό ή και φυλετικό προσανατολισμό, αλλά η εξουσία του θα είναι καθολική και απόλυτη σε κάθε γωνιά της Γης.
Θα μπορεί να επιβληθεί σε κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής, ιδεολογίας, βιοτικού επιπέδου, ηλικίας κλπ. Μιλάμε συνεπώς, για έναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ. Ένα παγκόσμιο ηγέτη με πρωτοφανείς υπερεξουσίες. 
http://kraximopolitikon.blogspot.com/2011/04/blog-post_3529.html

Διαβάστε στο κατοχικά νέα http://katohika.blogspot.com/2011/04/blog-post_1785.html#ixzz1JsrEUCsP
Content from katohika nea
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

300 παιδιά άρρωστα από εμβόλιο!

Περίπου 300 παιδιά έχουν αρρωστήσει μετά από τον εμβολιασμό τους για την αντιμετώπιση της μηνιγγίτιδας.

Οι αρχές έχουν θορυβηθεί μετά το περιστατικό στη βόρεια πόλη Βολόγκντα της Ρωσίας. Περίπου 40 σπουδαστές εμφάνισαν συμπτώματα αμέσως μετά
τον εμβολιασμό τους κατά της μηνιγγίτιδας.

Η κρατική τηλεόραση ανέφερε ότι οι αρχές απέσυραν το σκεύασμα EnzeWir, με το οποίο γινόταν ο εμβολιασμός, από την διανομή. Οι υγειονομικές αρχές ανέφεραν ότι η αντίδραση των παιδιών σε μαζική κλίμακα είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστη.

πηγή

"ΧΑΡΗ" ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Το είχα ακούσει, αλλά πραγματικά δεν το πίστευα... Μέχρι που το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι. Λόγω εργασίας κυκλοφορώ με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και μάλιστα -πείτε με βλάκα!- χτυπάω πάντα εισιτήριο. Χθες βρισκόμουν σε τρόλεϋ με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας. Λίγο πριν την Ομόνοια μπήκαν ελεγκτές (3 γυναίκες και 1 άντρας) και βρήκαν τρεις αλλοδαπούς χωρίς εισιτήρια. Τους κατέβασαν απο το.....

λεωφορείο και δεν γνωρίζω τι έγινε μετά... Σήμερα όμως που επαναλήφθηκε το περιστατικό (μπήκαν στο τρόλεϋ 2 άντρες ελεγκτές) έτυχε να κατέβω στην ίδια στάση με τους αλλοδαπούς που δεν είχαν εισιτήριο και κάθισα για να παρακολουθήσω τι θα συμβεί. Οι 4 αλλοδαποί όχι μόνο δεν είχαν εισιτήρια, αλλά ούτε καν χαρτιά! Σε ποια στοιχεία λοιπόν θα έκοβαν το πρόστιμο οι ελεγκτές; Όπως μπορείτε να καταλάβετε, δεν κρατήθηκα. Πήγα στους ελεγκτές ωρυόμενος για την προσβολή και τις διακρίσεις που γίνονται εις βάρος των Ελλήνων από το ίδιο το κράτος. Όταν λοιπόν είπα στον έναν ελεγκτή "σε τι στοιχεία θα κόψεις το πρόστιμο; τι ονοματεπώνυμο θα σου δώσει; Αχμέτ Αλί του Χασάν;", ο ελεγκτής με κοίταξε και μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "έχετε δίκιο... αλλά αυτές είναι οι οδηγίες της υπηρεσίας"! Ποιες είναι οι οδηγίες; Να τους κατεβάζουν και να τους αφήνουν!!! Εάν αυτό δεν είναι καραμπινάτη ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ κατά των Ελλήνων (τα ακούς κύριε Καστανίδη;) τι ακριβώς είναι;;;
Γιώργος Φωστηρόπουλος
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

http://greekvoices.blogspot.com/
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/04/blog-post_4507.html

Ντροπή! Άδειασαν τρίκλινο σε νοσοκομείο, για να γίνει μονόκλινο για κυβερνητικό βουλευτή...


Φαίνεται ότι μόνο οι βουλευτίνες της “νέας διακυβέρνησης” είναι μάνες… οι υπόλοιπες είναι σκύλες.

Θαρρεί κανείς ότι επιστρέφουμε στον μεσαίωνα, σε μία άθλια φεουδαρχία όπου εκτός από την απαγόρευση κυκλοφορίας για τις γυναίκες, έχουμε και τα παιδιά ενός κατώτερου θεού…

Κάπως έτσι συμπεριφέρθηκαν σε άρρωστα παιδιά και τις μητέρες τους, στο νοσοκομείο...
“Αγλαΐα Κυριακού”, οι τοποτηρητές του πράσινου φασισμού, κατά την νοσηλεία παιδιού (να ‘ναι καλά το παιδάκι, δεν φταίει σε τίποτα), καθώς η σουλτάνα – βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, απαίτησε μονόκλινο δωμάτιο!

Η επιθυμία της πολυχρονεμένης έγινε διαταγή και άρον άρον, παρά τις διαμαρτυρίες των μανάδων, άδειασαν το δωμάτιο (τρίκλινο) ώστε να βολευτή η …βουλευτής.

Αυτοί ακριβώς είναι οι άνθρωποι που ρίχνουν τον Ελληνικό λαό στην ατραπό της ανέχειας και της υποδούλωσης.

Αυτοί που νομίζουν ότι είναι μονάρχες και έχουν δικαίωμα ζωής επι των κεφαλών των υπηκόων.


Παρά το ότι η εν λόγω κυρία είναι ζάπλουτη, ελέω πατρός βέβαια που ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, εξ ου και το δικαίωμα της κληρονομικότητας, προτίμησε να πάει στο Αγλαΐα Κυριακού από το να πάει στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια.

Να φανταστείτε ότι η κυρία μένει οικογενειακώς σε ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, κληροδότημα βέβαια και αυτή του πατρός.


Αυτά, για όσους πίστεψαν τις γελοιότητες του κυρίου Παπανδρέου περί ανομίας, ατιμωρησίας κλπ κλπ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑ.

Πηγή
http://kostasxan.blogspot.com/2011/04/blog-post_4045.html

Ραββίνος Συμεών: "Μισούμε τους Έλληνες" - Αυτές τις ανθελληνικές δηλώσεις τις γνωρίζει η Ελληνική κυβέρνηση και το European Jewish Congress;;;

Ακολουθεί απόσπασμα απο το βιβλίο του Γεωργίου Αϋφαντή, "Άνθρωπος και επιστήμη αφύπνησις"...Αναρτούμε την συνέντευξη αυτή του ραββίνου που δημοσιεύτηκε παλαιότερα στην εφημερίδα "Α1" γιατί περιέχει πολλά ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά στοιχεία. Δεν τα δεχόμαστε όλα όπως ακριβώς τα λέει ο ραββίνος Συμεών.
Ακολουθεί η συνέντευξη:
....Ό εβραίος, όμως, Ραββίνος Συμεών μιλώντας εις τόν Αντώνη Κατσοχειράκη πριν 40 χρόνια, περί τό 1962, ανέπτυξε μέ ειλικρίνεια, τα συμπεράσματα που θα βγάλη ένας καλοπροαίρετος μελετητής άπό τό παρόν πόνημα. Και επειδή είναι εβραίος και Ραββίνος, θά πρέπει να λάβουμε σοβαρώς ύπ' όψιν μας, τά λόγια του.

Έάν μερικοί αναγνώστες μου στενοχωρήθηκαν ή βρήκαν υπερβολικά μερικά από αυτά πού γράφω εις βάρος τών Σιωνιστών, τους παρακαλώ να μελετήσουν προσεκτικά τις οδηγίες τις όποιες τους δίδουν με τα Πρωτόκολλα της Σιών.Νά σκεφθούν οτι όλοι οι εβραίοι της γης θά θυσιασθούν δια νά πετύχουν αυτά, και να τα συνδιάσουν μέ την συνέντευξι του Άρχιραββίνου Marcus Eli Ravage του εγκεκριμένου βιογράφου τών Rothschilds, εις τό πόνημα μου "Ό Βωμός τής Ελπίδος", σ. 158, και του Ραββίνου Συμεών, η οποία ακολουθεί, και τότε θά δια πιστώσουν ότι έχω γράψει πολύ ολιγώτερα από τήν πραγματικότητα. Ό Άντ. Κατσοχειράκης είναι μαθηματικός, έγραψε πολλά βιβλία και είναι ιδρυτικό μέλος της Ενώσεως Συντακτών Πειραιώς. Ώς μαθηματικός είχε ώς μαθητήν του τον υϊόν του Ραββίνου Συμεών και έξ αυτού εγεννήθη μία φιλία μεταξύ των. Μιά ημέρα περί τό 1962, οι δύο άνδρες συζήτησαν φιλικά και σοβαρά το βασικό θέμα "τόν ρόλο του Σιωνισμού στον παγκόσμιο χώρο και τις σχέσεις του με τον Ελληνισμό".


Τήν συζήτησι-συνέντευξι αυτη δημοσιεύει ή εφημερίδα "Άλφα Ενα" τής 3/4 Νοεμβρίου 2001 εις τήν σ. 39-40.
1. «Κύριε Κατσοχειράκη ακούστε: Πριν 2000 χρόνια σάς δώσαμε ένα Χριστό, που εμείς δεν τον αποδεχτήκαμε ώς Μεσσία και λυτρωτή του λαού μας, γιατί απλούστατα δεν μας αντιπροσώπευε. Τον περάσαμε όμως μέ τόν τρόπο μας έτσι ούτως ώστε νά γίνει θεός τών άλλων γιατί εμείς έχουμε τό δικό μας μοναδικό και ασύ γκριτο Θεό, τό Γιαχβέ, από καταβολής κόσμου, δηλαδή από τής εμφανίσεως του άνθρωπου επί τής Γής πού όπως έχουμε υπολογίσει έγινε Τό έτος 5.026 π.Χ. (Αρχισαν τώρα οι Ραββίνοι νά δίδουν λίγο βάθος χρόνου τής γεννέσεως του κόσμου).
Και συνέχισε νά μου αναφέρει τά πλεονεκτήματα τής φυλής του και παράλ ληλα τόν τρόπο μέ τόν οποίον εκδικούντο τους λαούς οι οποίοι τους είχαν βλά ψει κατά τό παρελθόν και πώς είναι έτοιμοι νά τιμωρήσουν ακόμα και σήμερα όταν κάποιος ή κάποιοι τους αντισταθούν ή πάνε ενάντια στά σχέδια τους. Μέ τήν παρουσία του Ιησού γίνανε οι Χριστιανοί βορά τών αγρίων θηρίων στις ρωμαϊκές αρένες. -Τιμωρήσαμε και εξακολουθούμε όλους τους λαούς α) γιά τό γκρέμισμα του Ναού μας απο τον Τίτο τό 70 μ.Χ. και β) γιατί συμβάλανε όλοι οι λαοί στην διασπορά μας εις τρόπον ώστε νά μάς αφανίσουν.


Και καλά, τόν ρωτώ: Από ό,τι κατάλαβα και γνωρίζω, στην όλη ιστορική δια δρομή σας γιά τά όσα δεινά ύπέστητε δέν ενέχονται οι "Ελληνες;
- Αυτό είναι σωστό. Απάντησε ό φίλος μου. - Και μάλιστα δέν κρύβω νά σοϋ πώ, συνέχισε, το ο,τι είμαι στην ζωή, το οφείλω στους Έλληνες. Αυτοί γλίτωσαν δλη μου τήν οικογένεια, από βέβαιο θάνατο.


Στη συνέχεια μου λέει, - αξίζει νά σού αναφέρω τό έξης: Όταν συνήλθε τό Παγκόσμιο Συνέδριο των απανταχού Εβραίων Σιωνιστών, τό έτος 1897, στη Βασιλεία της Ελβετίας, ύπό τόν Δρ. Χέρτζ συνέταξαν 24 άρθρα -διατάξεις, τά όποια ονόμασαν "Πρωτόκολλα της Σιών". Τά Πρωτόκολλα αυτά μάς δεσμεύουν και είναι ένας όρκος τιμής γιά τή φυλή μας νά τά τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια και είναι ό δεύτερος Θεός μας. Στά άρθρα αυτά ή Πρωτόκολλα, αναφέρονται οι τρόποι και οί μέθοδοι με τις όποιες θά μπορούμε νά ελέγχουμε και νά έπιβαλλόμεθα σέ όλους τους λαούς και επιτύχαμε έτσι τόν απώτερο σκοπό και στόχο μας που είναι ή πανγήινη επικράτηση μας και ό κυβερνήτης μας θά λέγεται Πλανητάρχης.


Δέχομαι του λέγω γιά τά αντίποινα σας εναντίον των Βαβυλωνίων γιατί σάς κατέστρεψαν τόν Ναό σας, τό Ναό του Σολομώντα, άλλα και γιά τήν αιχμαλωσία σας άπό αυτούς. Από ό,τι όμως άφησες νά εννοηθεί και κατ' ειλικρινή ομολογία σου, οί Έλληνες όχι μόνο σάς συμπεριφέρθηκαν καλά άλλα και με κίνδυνο της ζωής τους, σάς προστάτεψαν και δεν γίνατε σαπούνι στά γερμανικά κρεματόρια γιά νά πλένουν και νά καθαρίζουν οί Ναζί τά χέρια τους άπό τά αίματα των ομο φύλων σας.


-Δέν κρύβω νά σου πώ, μου λέει ό συνομιλητής μου, πού ωστόσο είχα απο κτήσει τήν εμπιστοσύνη του και έγινε χειμαρώδης στις εκμυστηρεύσεις του, ότι τό σχέδιο τής ηγεσίας μας ήταν νά πετύχουμε μετά τό τέλος του πολέμου, που είχε προβλεφθεί ή ημερομηνία τής λήξης του νά πετύχουμε τήν επάνοδο μας στά πάτρια εδάφη μας στά μέρη που έζησαν οί προγονοί μας. Και αυτό θά τό επιτυγχάναμε αν ευαισθητοποιούσα τους λαούς. Έτσι, συνέχισε νά μου λέει, -οί σοφοί ηγέτες μας σκέφτηκαν τήν εκατόμβη ή ολοκαύτωμα όπως επικράτησε νά λέγεται, αφού σ' αυτό απωλέστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο 6.000.000 πατριώτες μου. (Πώ! Πώ!...)


"Ε, όχι και 6.000.000, τόν διακόπτω, αφου σέ όλη τήν κατακτημένη Ευρώπη, δέν είσαστε περισσότεροι άπό 4.500.000. Μπράβο σας όμως και αποκαλύπτομαι πού καταφέρατε τότε να πετύχετε τό στόχο σας και νά συνεχίζετε μέ αμείωτο ζήλο για την επίτευξη του τελικού σας σκοπού.


-Πράγματι. Ό χαρακτηρισμός πού μας έδωσες είναι σωστός γι' αυτό και έγώ δεν θά αφήσω αναπάντητο τό καίριο ερώτημα που σε καίει, δηλαδή την αντιπάθεια μας πρός εσάς τους Έλληνες πού δεν είναι μόνο απλή απέχθεια, άλλα θά έλεγα άσβεστο μίσος πού φτάνει μέχρι του σημείου νά σκεπτόμαστε ολοκληρωτικό αφανισμό σας.


Όση ώρα άκουγα τόν συνομιλητή μου νά εκστομεί τήν περιφρόνηση του γιά τον περήφανο Λαό κατά τήν κοινή έκφραση και ήμουν έτοιμος νά του επιτεθώ και ας ήμουν υπόλογος γιατί θά αύτοδικούσα μέσα στό σπίτι μου.


'Εκείνος όμως άπό ένστικτο κατάλαβε τις προθέσεις μου και έσπευσε νά μέ καθησυχάσει λέγοντας μου. -Καταλαβαίνω τήν απορία και τήν έκπληξη σου τό πώς έτσι, κατάμουτρα και ασύστολα, προσβάλλω εσένα και τόν πράγματι ωραίο, έξυ­πνο και φιλόξενο λαό σου. Περίμενε όμως και θά δεις. Στό τέλος θά συμφωνήσουμε.


Όπως θά καταλάβατε, ή αγωνία μου κορυφώθηκε άλλα δέν έπαυσα νά είμαι σε επιφυλακή. Όλες οι δυνάμεις μου ήταν σε εγρήγορση. Άφού επικράτησε ηρεμία, ο φίλος κύριος Συμεών, συνέχισε νά λέει: -Δέν είναι τά μόνα μέ τά όποία σάς τροφοδοτήσαμε γιά νά σάς ταπεινώσουμε, εκδικηθούμε και νά σάς καθυποτάξουμε, και κυβερνήσουμε όπως έμείς θέλουμε και έχουμε τά σχέδια μέ τά οποία θά είσαστε όλα τά κράτη-Έθνη οι παντοτινοί σκλάβοι μας. Προέχει όμως νά υποτάξουμε τόν αδάμαστο Ελληνικό λαό.


Αυτό, τόν διακόπτω, έν πλήρη ηρεμία, είναι πολύ δύσκολο νά τό πετύχετε.


-Θά τό δείξει ό χρόνος, μου απάντησε ό κ. Συμεών, γιατί αυτός δουλεύει ασταμάτητα γιά μας. Θά συμπληρώσω μέ ένα άλλο "δώρο" πού κάναμε στους Λαούς, μου είπε ειρωνικά ό κ. Συμεών και στή συνέχεια θά σού αποκαλύψω τήν αλήθεια γιά τήν όποια μαχόμαστε τους Έλληνες.


Ποιο είναι αυτό τό δώρο πού δώσατε τόσο απλόχερα στους Λαούς εσείς οι τσιφούτηδες, τόν ρώτησα μέ τό ίδιο ειρωνικό ύφος.


-Πριν 200 χρόνια, ένας Γερμανοεβραίος, ό Κάρολος Μαρξ, γιος ραββίνου, μαζί μέ τόν Ένγκελς, σάς έδωσε τόν κομμουνισμό ό όποιος επιβλήθηκε και επι­κράτησε στην Ρωσία γιατί εκεί υπήρχε τό μεγαλύτερο πληθυσμιακό τμήμα του λαού μας αφενός και τό 1/3 του Πολιτμπυρό, Πολιτικό Γραφείο τών μπολσεβί­κων, ήταν δικοί μας άνθρωποι, αφετέρου. Μέ τήν επικράτηση και σχεδόν τήν Παγκόσμια εξάπλωση πετύχαμε τήν άποθρησκοποίηση τών Λαών στους οποίους είχε επικρατήσει τό κομμουνιστικό σύστημα, αφού ένα άπό τά βασικά συνθήματα του ήταν ότι η Θρησκεία, ή οποία Θρησκεία, ήταν τό όπιο του Λαού.


Κάτι πού πραγματικά ισχύει, τόν διέκοψα.


Τό σύνθημα αυτό, συνεχίζει ό φίλος κ. Συμεών, είχε ώς σκοπό τήν αποβολή όλων τών θρησκειών και τήν επικράτηση τής μίας και μοναδικής θρησκείας του Ιουδαϊσμού. - Και νά θυμάστε κύριε Αντώνη, όταν οι Σοφοί τής Σιών καταλάβουν ότι έφτασε ή ώρα γιά νά δράσουν, τότε θά γκρεμίσουν τά κομμουνιστικά καθεστώτα και στις θέσεις τους θά τοποθετήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους γιά νά ετοιμά­σουν τήν Παγκόσμια επικράτηση και σχεδόν τήν Παγκόσμια εδραίωση μας πού θά διευθύνει ολόκληρη τή Γή. Ό άρχηγέτης μας, θά είναι απ’ ευθείας απεσταλμέ­νος άπό τόν Μέγα Αρχιτέκτονα, τόν Θεό μας, Γιαχβέ ή Ίαβέ.


«...Γι' αυτό και σεις πληρώσατε μέ ανάλογο τρόπο τις ηθικές σας ύποχρεώσεις και εξοφλείτε τις όφειλες σας προς τήν ανθρωπότητα μέ το ανάλογο νόμι­σμα!!! του απαντώ.


- Έχεις δίκιο φίλε κ. Αντώνη νά αντιδράς μέ αυτόν τον τρόπο. Και εγώ στην θέσι σου το "ίδιο θα έκανα. Επειδή κάποια στιγμή θά πρέπει νά σταματήσουμε αυτή τήν συζήτηση και νά βγάλουμε τά συμπεράσματα μας μπαίνω αμέσως στην οφειλόμενη απάντηση πού τόσο σέ απασχολεί.


Γνωρίζουμε οτι εσείς οι Έλληνες προϋπήρξατε των Εβραίων που ήταν ή πρώτη ονομασία της φυλής μου πού μετονομάστηκαν Ισραηλίτες και στή συνέχεια Ιου­δαίοι. Ό πολιτισμός σας υπήρξε ό αρχαιότερος, ό μεγαλύτερος και σπουδαιότε­ρος όλων των Λαών. Διαπρέψατε στις Επιστήμες και στις Τέχνες. Είσαστε φωτοδότες και πάντοτε αειθαλείς.


Τά δικά σας επιτεύγματα ακολουθούν πιστά όλοι οί προηγμένοι Λαοί. Παρά το ανελέητο κυνηγητό πού σας κάνουμε άμεσα ή έμμεσα ή γλώσσα σας μεσου­ρανεί στο στερέωμα και ώς φωτεινός φάρος φωτίζει αενάως τόν ουράνιο θόλο και παρά τή φαινομενική επικράτηση της αγγλικής γλώσσας, ή Ελληνική δεσπόζει παντού και μιλιέται και στα πιό απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη μας. Και είχαν δίκιο οί Ρωμαίοι όταν έλεγαν, κυριεύσαμε τήν Ελλάδα μέ τά όπλα, άλλα κατακτηθήκα­με από τους Έλληνες μέ τή γλώσσα και τήν ιστορία τους.


Δέν υπάρχει τομέας τών ανθρωπίνων δραστηριοτήτων πού νά μήν υπάρχουν ελληνικές λέξεις και ελληνικά στοιχεία. Χάριν τής ελληνικής γλώσσας πού ήταν ή πιό γνωστή και διαδεδομένη, σέ ολόκληρο τόν κόσμο, διατηρήθηκε ή γλώσσα καί ή θρησκεία μας. Συμβάλλαμε στην καταστροφή και τό κάψιμο τής βιβλιοθήκης τής Αλεξανδρείας γιά νά εξαφανιστούν οί μεγάλες έρευνες και ανακαλύψεις τών προγό­νων σας. Μεταφράστηκαν τά Ευαγγέλια, οί Πράξεις τών Αποστόλων καί γενικά όλη ή Καινή Διαθήκη, στην ελληνική γλώσσα.


Ακόμη και όλες οί γλώσσες πού μιλιούνται στην Ευρώπη και πού λέγονται λατινογενείς, ώς προερχόμενες άπό τή λατινική γλώσσα, ουσιαστικά είναι ελλη­νικές, αφού οί ρίζες τής λατινικής γλώσσας, περιέχουν ελληνικά λήμματα. Πώς λοιπόν φίλε Αντώνη ύστερα άπό τόσα πολλά και σπουδαία προσόντα ή πλεονε­κτήματα μέ τά όποια είναι προικισμένη ή φυλή σου, ό Ελληνικός Λαός, νά μήν σας ζηλεύουμε και νά θέλουμε τόν αφανισμό σας;


Γιατί μόνο μέ τήν απαλλαγή μας από εσάς θά μπορέσουμε νά επιβληθούμε σέ όλα τά Έθνη καί νά επικρατήσουμε Παγκόσμια.


«Φίλε Αντώνη, πιστεύω μετά τήν όσο μπορούσα λεπτομερή καί μέ σαφήνεια επεξήγηση πού σου έκανα, νά κατάλαβες πλήρως τους λόγους πού μας υποχρεώ­νουν νά θέλουμε οπωσδήποτε τό κακό σας καί επομένως θά πρέπει νά μήν μέ παρεξηγήσεις, αν σέ στενοχώρησα. Όμως σου λέω τούτο. "Αν συνέβαινε οί ηγέτες Εβραίων καί Ελλήνων, νά αποφάσιζαν πραγματική συνεργασία τών λαών μας θά κυβερνούσαμε τόν κόσμο χωρίς χρονοτριβή, αφού εσείς θά βάζατε τό πνεύμα, μυαλό καί εμείς τό χρήμα. Τελειώνοντας κάνω μία επισήμανση. "Αν νικη­θείτε καί επομένως καταστραφείτε, πράγμα πού προσωπικά καί μέ τή μεγαλύτε­ρη πού μέ διακρίνει ειλικρίνεια, απεύχομαι νά συμβεί, θά γίνει από εσάς τους ίδιους. Εσείς, οί ίδιοι φταίτε που έχετε παραγκωνιστεί πολλές φορές καί τούτο, είναι γιατί δέν αγαπιέστε.


"Αν καταφέρετε, έστω καί τήν τελευταία στιγμή νά συνετιστείτε, θά ευτυχί­σετε. Επιδιώξετε νά τό πετύχετε πριν είναι πολύ αργά. Εσείς οί νεοέλληνες πάψτε νά πιθηκίζετε, αναζητήστε τις ρίζες σας. Εκεί είναι κρυμμένο το μυστικό που θά σας κάνει ευτυχισμένους και θά ζείτε και θά ζήσετε παντοτινά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι στον τόπο σας απολαμβάνοντας τους κόπους της ζωής.


-Και μήν ξεχνάτε νά διαφυλάξετε τη γλώσσα σας, τήν κορωνίδα των γλωσσών σαν κόρη οφθαλμού και νά αποφύγετε, όσο μπορείτε, τή χρήση ξένων λέξεων γιατί αυτές είναι παραφθαρμένες ελληνικές, δεδομένου ότι ξεκίνησαν άπό τήν Ελλάδα τροπο­ποιήθηκαν, ελαφρώς στο Λάτιο και ονομάστηκαν λατινικές, ακολούθως προσαρ­μόσθηκαν στον τρόπο με τον όποιο μιλούσαν οι διάφοροι Λαοί της Δύσης (Ευρώπης) και τις παίρνετε έσεΐς εξευρωπαϊσμένες και αναμασημένες νά τις ξαναχρησιμοποιήσετε. Λάθος σας!»
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/european-jewish-congress.html

Βρήκα μια επιστολή στον δρόμο και ψάχνω τον παραλήπτη . Μήπως τον ξέρετε ;

Αδελφέ Νίκο

Τα βλέπεις ; Τα βλέπεις που ανησυχούσες και έτρεμες σαν ψάρι όταν αρχίσαμε την επιχείρηση ;

"Θα μας λυντσάρουν! " .
"Θα μας κρεμάσουν στην πλατεία οικογενειακώς" .
" Ούτε τα παιδιά μας και οι γυναίκες μας δεν θα γλυτώσουν !"
" Απο το πρώτο λεπτό θα ξεσηκωθούν !"

Τίποτε απολύτως δεν έγινε . 'Οπως ακριβώς τα είχα προβλέψει . Τους τα πήραμε όλα και φύγαμε σαν κύριοι . Ακόμα θυμάμε την....
 έκπληξη και την αμηχανία στο πρόσωπο του οπαδού μας στο αεροδρόμιο . Η χώρα ήταν σε φάση "Σομαλίας" και εμείς με τις Samsonite , να περιμένουμε στην αίθουσα VIP το αεροσκάφος που θα μας έφερνε στον επίγειο παράδεισό μας , εδώ στην Καλιφόρνια .

Θυμάσαι που σου έλεγα "Θαρθεί μια μέρα που θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε " ;

Λοιπόν αδελφέ Νίκο , η ημέρα ήρθε .
Η μπάζα ήταν καλή . Οχι μόνο εμείς αλλά και τα εγγόνια μας θα ζήσουν πλουσιοπάροχα . Ο μόνος κίνδυνος πια βρίσκεται στην χοληστερίνη που περιέχει ο αστακός !
Θυμάσαι τί αντίκρυσαν τα μάτια μας ( μέσα απο τις θωρακισμένες Mercedes ) καθώς πηγαίναμε στο αεροδρόμιο ;
Μελαψούς μετανάστες να λεηλατούν την πρωτεύουσα μετά την οικονομική κατάρρευση .
Παιδιά να περιφέρονται μόνα τους μέσα στα χαλάσματα ψάχνοντας τις δολοφονημένες μάνες τους .
Καπνοί παντού απο τα σπίτια που καιγόταν .
Ορδές πανικόβλητων να λεηλατούν τα super- markets .

Και στο αεροδρόμιο ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να μην φωνάξει έστω κάτι εναντίον μας ! Ούτε ένα "προδότες" ή "κλέφτες" ή "κρεμάστε τους" ! . Μουδιασμένοι όλοι και παράλυτοι μας έβλεπαν να φεύγουμε με τις βαλίτσες παραφουσκωμένες . Το διαισθανόταν οτι δεν θα μας ξαναδούν . Η κωμωδία είχε τελειώσει . Ο θίασος ( με τις εισπράξεις ) έφευγε . Οι θεατές θα μείνουν μόνοι να αντιμετωπίσουν την σκληρή πραγματικότητα .

Τί θεατρικό και αυτό ! Θυμάσαι ; Άρχισε το 1981 . Τότε που "ο φίλος του λαού" ανέβηκε στην εξουσία .
"ΕΞΑΛΛΑΓΗ" φώναξε και τα πλήθη ρίγησαν . Ακόμη και ψηφοφόροι "της επάρατης συντήρησης" τον ψήφισαν !
Υπάλληλοι πήγαν την άλλη μέρα στη δουλειά με υπεροπτικό ύφος σίγουροι οτι η επιχείρηση του αφεντικού θα είναι πλέον δική τους !
Η "εξαλλαγή" μόλις είχε αρχίσει . Ο "λαός" έζησε στιγμές μοναδικής επαναστατικής μέθης . Καταλήψεις , απεργίες , πανώ , σημαίες ...
Ώσπου οι "κακοί καπιταλιστές" πήραν τα εργοστάσιά τους και τα πήγαν στην διπλανή χώρα .
Τα υπόλοιπα εργοστάσια έγιναν "κοινωνική ιδιοκτησία" . "Ο λαός είναι πάνω απο τους θεσμούς" φώναζε ο "ηγέτης" και το πλήθος παραληρούσε .
Επιτέλους ! Είχε έρθει η "ώρα του λαού" .
Κανείς πια δεν σε φακέλλωνε αν διάβαζες "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΑ" . Άλλωστε η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΑ" και η "ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗ" ήταν πια η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως . Ότι , γραφόταν εκεί ήταν νόμος απαράβατος . Τί αξία είχε πια η θεσμοθετημένη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ; Ποιός της έδινε σημασία ;

Το μέλλον διαφαινόταν ακόμα πιο λαμπρό . Η πατέντα με το "μοτοσακό χωρίς γκάζια" θα μας έφερνε αμύθητα πλούτη μόλις την αξιοποιούσαμε ( για την ακρίβεια , δεν θα ξέραμε που να τα βάλουμε ! ) .
Κάποια στιγμή το θέμα αποσύρθηκε απο τα δελτία ειδήσεων .
Ποιός έδωσε σημασία ;
Το αυνανικό αντιαεροπορικό "Κοροϊδάραμις" θα μας έφερνε αμύθητα πλούτη μόλις το βγάζαμε σε παραγωγή .
Κάποια στιγμή και αυτό αποσύρθηκε απο τα δελτία ειδήσεων .
Ποιός έδωσε σημασία ;

Σημασία είχε πλέον η ΑΤΑ ( Αγνώστου Ταυτότητος Αυνανισμός ) : Ανεβαίνουν οι τιμές ; Σου ανεβάζω τον μισθό !
Ξανανεβαίνουν οι τιμές ; Σου ξανανεβάζω τον μισθό !
Κάποιοι ψέλλισαν "Μα οι τιμές ανεβαίνουν ακριβώς επειδή μας ανεβάζεις συνεχώς τον μισθό !"
Ποιός τους έδωσε σημασία ;

Τα σχολεία αλλάξανε . Τώρα όλοι πήγαιναν "για σπουδές" ! Δεν νοείται ο "αφέντης λαός" να δουλεύει στα χωράφια και στις οικοδομές . ΟΛΟΙ θα πάνε στο πανεπιστήμιο !
Τί και αν δεν χρειαζόμασταν τόσους "επιστήμονες" . Ποιός έδινε σημασία ;

Σημασία είχε πλέον η "δημοκρατία" . Ο αστυνομικός που είχε την αφέλεια να πυροβολήσει τον κλέφτη άκουγε τα δελτία ειδήσεων να ανακοινώνουν την διεύθυνση όπου κατοικούσε ! Αν τολμούσε ας νοιαζόταν ξανά για το καθήκον !

Ποιός έδινε σημασία στις βιομηχανίες που κλείνανε ; Αφού οι άνεργοι γινόταν αμέσως δημόσιοι υπάλληλοι !
Ποιός αναρωτιόταν "Πού βρίσκετε τα λεφτά να πληρώσετε τόσους δημόσιους υπαλλήλους αφού δεν παράγει η χώρα τίποτα ;"
Αυτά τα ερωτήματα δεν είχαν πλέον σημασία . Μόνο αφελείς και γραφικοί ασχολούνταν με αυτά .
Αφού ο "ηγέτης" το είχε δηλώσει ξεκάθαρα : "Τα πήρα απο τους βιομήχανους !"

Και όταν αρχίσαν να διαρρέουν τα πρώτα μαντάτα για τις μεγάλες μάσες , ο "ηγέτης" είχε φροντίσει ώστε οι κομματικοί μηχανισμοί να έχουν έτοιμη την απάντηση που θα έδινε ο "λαός" στην "επάρατη συντήρηση" : "ΦΑΓΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ! "

Κάποια στιγμή άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτοι μετανάστες . Κακό μεν ( κάτι σαν να μην του άρεσε του "λαού" ) αλλά αφού οι μισθοί ντάγκα-ντάγκα ερχόταν κάθε 15νθήμερο , δε βαριέσαι ...

Σαν τον Μιθριδάτη , ο "αφέντης λαός" συνήθιζε το δηλητήριο που αυξανόταν κάθε μέρα .
Οι μετανάστες ξεπέρασαν κάθε όριο ...
Η εγκληματικότητα ξεπέρασε κάθε όριο ...
Η ανεργία ξεπέρασε κάθε όριο...
Τα σκάνδαλα ξεπέρασαν κάθε όριο...
Οι εθνικές ταπεινώσεις ξεπέρασαν κάθε όριο ...
Οι φωτιές ξεπέρασαν κάθε όριο...
Οι αρρώστιες ξεπέρασαν κάθε όριο...
Τα σκουπίδια ξεπέρασαν κάθε όριο ...
Οι πυρπολήσεις πατριωτικών βιβλιοπωλείων ξεπέρασαν κάθε όριο ...
Οι "αναρχικοί" ξεπέρασαν κάθε όριο...

Κάποια στιγμή ( όταν παρατραβήξαμε το σχοινί ) και εγώ φοβήθηκα , το ομολογώ . Πήγα στο πιο απομακρυσμένο νησάκι για να ανακοινώσω την χρεωκοπία της χώρας . Το σκάφος περίμενε έτοιμο να με φυγαδεύσει στην διπλανή χώρα άν οι στρατιωτικοί έκαναν κίνημα .

Τί κουτός που ήμουν ! Φύλλο δεν κουνήθηκε !
Τότε πήρα θάρρος για τα καλά . Είπα μέσα μου "Μεγάλε , είσαι μεγάλος ! Κάνε ό,τι θέλεις !" .
Δεν σταμάτησα πουθενά : Αστυνομικοί , στρατιωτικοί , δημόσιοι υπάλληλοι ... Τους κατεδάφισα όλους . Δεν άφησα ούτε μισθούς , ούτε συντάξεις , ούτε δικαιώματα ...
Απορούσα και απορώ πάντα με την ανθρώπινη βλακεία : Αυτοί που σκοτώνονται με τον γείτονα για ένα εκατοστό οικοπέδου , με έβλεπαν να ληστεύω ασύστολα την χώρα τους και δεν μιλούσαν !

Πάντα οι ομοεθνείς μας με είχαν στο ψιλό :
"Περιορισμένης ευθύνης το καημένο..."
" Για οδοκαθαριστής καλός είναι αλλά για παραπάνω δεν τραβάει το φουκαριάρικο..."
" Η καψερή η μάνα του , πώς αντέχει τέτοια συμφορά..."

Μόνο η μάνα μας πείσμωσε και είπε "Τώρα θα δείτε , που το κοροϊδεύετε ..."
Πραγματικά , αν δεν ήταν η μάνα μας δεν θα είχαμε αποτολμήσει τέτοιο έργο .
Δες τώρα όλους τους φαρμακόγλωσσους : Εγώ , το "καημένο" , συνέτριψα το έθνος που ήταν προαιώνιος εχθρός μας . Το έθνος που πολεμούσαμε τρείς χιλιάδες χρόνια και δεν μπορούσαμε να το κάνουμε ζάφτι ...
Τώρα όλοι "μούγκα" . Ούτε "καημένο" ακούς ούτε τίποτα . Όλοι τεμενάδες μου κάνουν και έχουν καταπιεί την γλώσσα τους .

Το μεγάλο αστείο είναι οτι τώρα εκεί πίσω στην Αυνάνα , οι οπαδοί μας ακόμη πιστεύουν οτι την χώρα την βούλιαξε η "επάρατη συντήρηση" ! Βλέπεις , αυτήν αφήσαμε να διοικεί τώρα .
Τώρα που τα παιδιά τους πεθαίνουν απο υποσιτισμό και οι πρωθυπουργοί τους είναι μελαψά τέκνα μεταναστών , ακόμη θυμούνται με αγάπη τον "ηγέτη" που τους "έδωσε να φάνε ψωμί" και βροντοφώναξε " Η Αυνάνα ανήκει στους Αυνάνες !" .

Τί τα θές , η ζωή έχει πολύ πλάκα μερικές φορές .
Καλά που έπλασε ο θεός ( μας ) τους βλάκες για να μας ψυχαγωγούν . Ειδικά εδώ στην βίλα στην Καλιφόρνια ( έχω καταπληκτική θέα στον Ειρηνικό , στο είπα ; ) η ανία θα ήταν αφόρητη αν δεν είχα αυτά να θυμάμαι και να τα συζητώ με κάποιους πρωτοκλασσάτους ( τότε ) του "κινήματος" που είχαν και αυτοί την ευστροφία να βγάλουν έγκαιρα τη μπάζα τους στο εξωτερικό και να αγοράσουν εδώ βίλες .
Είναι εδώ ο "FIVE SEASONS" , και ο "μαζί τα σπάγαμε" . Φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν ( δικοί μας γαρ ) ο "ταϊβανέζος" , η σύζυγος του τραγουδιστή ( χωρίς τον τραγουδιστή ! ) και ο ξάδελφός της ο "φαστφουντάς" . Ο τελευταίος χώρισε την γυναίκα του ( Αυνανικής καταγωγής ) και συζεί με μια δικιά μας . Είναι και κανά δυό απο την περίφημη "γενιά του Πολυκαφενείου" ( ώρε πλάκες και μ' αυτή την ιστορία ! ) . Αυτοί ειδικά αποδείχτηκαν λυσσασμένοι για "δημοκρατία" : Έχουν σπιτώσει κάτι πιτσιρικάδες ( δικούς μας ) και τον παίρνουν απο όλες τις μεριές !
Για τους άλλους , τους ρομαντικούς και τους αφελείς ( που ξεμείναν πίσω ) πού και πού μαθαίνω κανα νέο . Εκείνος ο αρχιμάλαξ , που έβαφε με μολύβι τα μάτια του , έμαθα οτι είναι σε ψυχιατρείο . Ο άλλος , που το έπαιζε αδιάφθορος , τον σπάσαν στο ξύλο κάτι πιτσιρικάδες ( αν και προσπάθησε να κρυφτεί σε κάτι τουαλέττες ) και πέθανε .

Αδελφέ Νίκο
Όταν τελειώσεις την ιστορία με την πιτσιρίκα στις Μπαχάμες , σε περιμένω να τα πούμε απο κοντά ( φέρε και την σύζυγο ) . Αν δεν κουράστηκες , ο Μεγάλος μας πρότεινε να ξανακάνουμε μια παρόμοια δουλειά σε μια άλλη χώρα κάπου στην Κεντρική Αμερική ( δεν θυμάμαι τώρα το όνομα ) . Η χρηματοδότηση , ως συνήθως , εξασφαλισμένη και οι ντόπιοι πράκτορες έτοιμοι . Σκέψου το .
Με φιλιά
Το "καημένο"

....................................................................................................................................
Προς φιλύποπτους και κακεντρεχείς ( σημείωση του ευρόντα ) :
Προσοχή ! Η επιστολή ΔΕΝ έχει σχέση με την δική μας χώρα ! Πρώτον , διότι η δική μας πατέντα ήταν το "διαφορικό χωρίς γρανάζια" και όχι το "μοτοσακό χωρίς γκάζια" . Δεύτερον , διότι το δικό μας αντιαεροπορικό πολυβόλο λεγόταν "Άρτεμις" και όχι "Κοροϊδάραμις" ! Τρίτον , διότι η χώρα μας λέγεται "Ελλάδα" και όχι "Αυνάνα" !

http://pythas.t35.com/index.html 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_1671.html

Απίστευτα φαινόμενα συμβαίνουν στην Ιαπωνία ...(Βιντεο)


Η γη κινείται χωρίς να ΄κάνει σεισμό,θαλασσινό νερό βγαίνει από ρωγμές που ανοιγοκλείνουν...Ο κόσμος δείχνει τρομαγμένος.. Δείτε τι κατέγραψε η ερασιτεχνική κάμερα ....

 




http://zouglino.blogspot.com/2011/04/blog-post_18.html

Αλλος είχε τ`όνομα, ετούτος έχει τη... χάρη.Oh, Yes! ATHENS GAY PRIDE

Είναι γεγονός!
Ο Δημαρχούκος μας το αποφάσισε! Θα κάνει το Athens Gay Pride 2011, στις 4 Ιουνίου.

Τον μηχανισμό υποδοχής αιτήσεων τον ετοίμασε;
Θέσεις επισήμων στην παρέλαση προέβλεψε;

Πού ακριβώς θα γίνει η παράτα;
Στην...

Πλατεία Κλαυθμώνος !

Και κλάμα οι συντηρητικοί!
Επιτέλους ήρθαν οι προοδευτικοί, βρήκαν την αιτία της χρεοκοπίας της Ελλάδας, που δεν ήταν άλλη από την έλλειψη της συγκεκριμένης παρέλασης και τώρα θα χεστούμε στο τάληρο από τον gay τουρισμό, όπως είπε ο Δημαρχούκος μας.

http://xalarotiko.blogspot.com/2011/04/oh-yes-athens-gay-pride.html


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/oh-yes-athens-gay-pride.html

Η αυτο-οργάνωση των ίδιων των λαϊκών δυνάμεων θα φέρει την τελική συντριβή του καθεστώτος χρεοκρατίας!

Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη
 
Προσκλητήριο ενάρετων γρηγορούντων
Η ελληνική κοινωνία και το ελληνικό έθνος έχουν υποστεί μια βαριά ήττα, αποτέλεσμα της ενσυνείδητης προδοσίας του πολιτικού κατεστημένου. Οι συνθήκες που βιώνουμε σήμερα είναι πρωτόγνωρες και οι όροι της ζωής όλων μας θα αναθεωρηθούν εκ βάθρων, προς την χειρότερη οργουελλική δουλοκρατία, αν δεν αντισταθούμε. Οι Έλληνες βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση της νεώτερης ιστορίας μας και οφείλουμε να αγωνιστούμε για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας, αλλιώς θα χαθούμε σαν ελεύθερο έθνος και θα αφομοιωθούμε ξανά για αιώνες σε νέους υπερκρατικούς μηχανισμούς (νέα τάξη, νεο-οθωμανισμός).
Η αίσθηση ότι οι ιθύνοντες γνώριζαν πως η χώρα επρόκειτο να ξεπουληθεί με τους όρους του Μνημονίου και ότι ο εξαρχής στόχος της κυβέρνησης ήταν να μας οδηγήσει σε ένα παγκοσμίου πρωτοτυπίας καθεστώς δουλοπαροικίας, διευρύνεται καθημερινά.
Οι πολίτες, επίσης, έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι χρειάζονται να γίνουν ρηξικέλευθα βήματα που θα κατοχυρώσουν εξ αρχής την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία. Ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας αγωνιά για να κατοχυρώσει τις προϋποθέσεις της αυτο-οργάνωσης του ίδιου του λαού.
Το διακύβευμα της σωτηρίας της πατρίδας και του λαού, της αναγέννησης της χώρας, είναι πολύ σημαντικό για να το αφήσουμε στα χέρια της υπάρχουσας κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, η οποία μας παρέδωσε στα εκτελεστικά αποσπάσματα των διεθνών τοκογλύφων.
Η πολιτική κατάσταση και ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας δεν επιδέχεται λύσεις «από τα πάνω», που θα εμφανιστούν με έτοιμες συνταγές και παραδοσιακούς τρόπους οργάνωσης.
Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν ακόμα πολλοί που θέλουν να γίνουν «σωτήρες» και πολλοί που θέλουν να βρουν «Σωτήρα». Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος της παρέμβασης συνωμοτικών δυνάμεων που θα προκαλέσουν «πορτοκαλί εξεγέρσεις» με αποπροσανατολιστικό χαρακτήρα ώστε να δώσουν την ευκαιρία μέσα από το χάος στα νεοταξικά επιτελεία να επιβάλουν προκατασκευασμένες εξελίξεις.
Παρόμοια σκηνικά είδαμε να δημιουργούνται στην υπηρεσία του ιμπεριαλισμού και της παγκοσμιοποίησης με τα κινήματα Otpor (Αντίσταση) το 2000 στο Βελιγράδι, το Mjaft (Αρκετά) το 2002 στα Τίρανα, την «επανάσταση Subr» το 2006 στην Λευκορωσία και κάποια «κινήματα» της Αφρικής (2010-2011), που συνδέονται με τον Σόρος και αμερικανικά think-tanks.
Πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα αυτό: την διαφορά, δηλαδή, μεταξύ της πατριωτικής αυτο-οργάνωσης του λαού και των «πορτοκαλί» κινημάτων και «αντιαυταρχικών» ΜΚΟ, που επιχορηγούνται από Ιδρύματα όπως το NED (National Endowment for Democracy) και την περίφημη USAID.
Οι λύσεις θα έρχονται μέσα από την καθημερινή αυτο-οργάνωση, η οποία όσο περνάει ο καιρός θα αναβαθμισθεί από ένα απλό κινηματικό επίπεδο σε αντιμετώπιση άμεσων αναγκών για τα οξυμένα προβλήματα επιβίωσης των δοκιμαζόμενων στρωμάτων.
Άνθρωποι άξιοι και με ιδέες υπάρχουν αλλά δεν μιλούν όσο δεν υπάρχουν οι συνθήκες. Και αυτό που λέμε ΣΥΝΘΗΚΕΣ είναι ο ίδιος ο λαός. Όταν ο λαός καταλάβει τι του συμβαίνει και αποδεσμευθεί από τις υπάρχουσες κομματικές αγκυλώσεις, τότε θα ενεργοποιηθούν πάρα πολλές δυνάμεις και θα ξεμυτίσουν στην Αγορά του Δήμου με προτάσεις και ιδέες που δεν φανταζόμαστε σήμερα.
Όσο για την κατάλληλη ώρα, εμείς θα την δημιουργήσουμε, εμείς θα καταφέρουμε αυτό που λένε συνήθως οι ιστορικοί «ώριμες συνθήκες». Και όταν καταλάβουμε πώς πρέπει να δουλέψουμε μέσα από τις άμεσες εμπειρίες, τα εμπόδια, τα πισωγυρίσματα, τα προχωρήματα, τότε θα δούμε το κίνημα να λαμβάνει εκθετικές διαστάσεις. Αυτό το ξέρει ο ίδιος ο λαός που λέει: «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος».
Είναι φανερό ότι σε όλη την χώρα έχει σημάνει ένας γενικός ξεσηκωμός χιλιάδων πολιτών που θέλουν να αγωνιστούν ενάντια στην οικονομικο-πολιτική κατοχή με προϋποθέσεις «δημοκρατικής αυτονομίας» μέσα από ανοικτές αυτό-οργανωμένες διαδικασίες.
Ο περισσότερος κόσμος, και ιδίως η νεολαία, δεν θέλει κανένα κομματικό «καπέλωμα» και οποιονδήποτε προκαταβολικό αποκλεισμό, αντίθετα απαιτεί την λήψη αποφάσεων μέσα σε πλαίσια που σέβονται την αρχή της άμεσης δημοκρατίας και της ανακλητότητας.
Η βάση και η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα, με προοπτική ρήξης και επανάκτησης της πατρίδας, είναι
- το ξεπέρασμα του κλίματος ατομικοποίησης και πολιτικού μηδενισμού και
- η χειραφέτηση από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες, τις σποραδικές αντιδράσεις με τις απεργίες-«περατζάδες», τους διαχωρισμούς σε δεξιά και αριστερά μέτωπα.
Στις σημερινές συνθήκες δεν υπάρχουν περιθώρια για ατέλειωτες ιδεολογικές συζητήσεις, σκληρές διαχωριστικές γραμμές ή να απαιτούμε να διαφωτισθεί πλήρως ο ελληνικός λαός για να ξεσηκωθεί όταν μας παίρνουν την γη μας και την ζωή μας, σπιθαμή προς σπιθαμή από λεπτό σε λεπτό και μας οδηγούν με το μαρτύριο της σταγόνας στην ιστορική εξαφάνιση.
Το ζήτημα είναι πώς θα γλυτώσει η χώρα και ο λαός μας την καταστροφή. Η μόνη σωστή πολιτική είναι αυτή που
- θα συσπειρώσει τον λαό,
- θα σταματήσει τους διαχωρισμούς και
- θα τον κάνει να φύγει από την απογοήτευση για να παλέψει μαζικά κατά του μνημονίου και της κατοχής.
Η Ελλάδα δέχεται μια ολοκληρωτική επίθεση, προμελετημένη, προσχεδιασμένη σε όλα τα επίπεδα: οικονομική, πολιτική, πολιτιστική με ΔΝΤ, Μνημόνια, Καλλικράτη, «εχθροπάθεια», «κώδικα τροφίμων», αλλαγή του κοινωνικού ιστού της χώρας.
Οι Έλληνες θα είμαστε και πάλι στην πρώτη γραμμή του νέου μεγάλου παγκόσμιου πολέμου των λαών με τις ολιγαρχικές δυνάμεις που άρχισε. Γι' αυτό μας επέβαλαν το πιο επαχθές Μνημόνιο που δεν έχει εφαρμοσθεί σε καμμιά άλλη χώρα του κόσμου, ακόμα και αν έχει μεγαλύτερο χρέος από την χώρα μας.
Εμείς είμαστε το αίμα αυτού του τόπου. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να κάνουμε εμείς. Εμείς θα φτιάξουμε πάλι τις συνθήκες για να ξανάρθει το φως στην Ελλάδα.
Προσπαθούν να μας κοιμίσουν με τα πουλημένα κανάλια που ελέγχουν, μέχρι να μας πάρουν οι τραπεζίτες και οι διεθνείς τοκογλύφοι την γη μας και ό,τι μας απέμεινε. Όμως, απέναντι στις στρατιές των συντεταγμένων προπαγανδιστών κατεβαίνει από παντού η «κλεφτουριά» του διαδικτύου. Η κρίσιμη μάζα υπάρχει αλλά μένει να βρει το οργανωτικό πλαίσιο και την πολιτική κατεύθυνση.
Μας φοβόντουσαν πάντα γιατί είχαμε αυτό το αρχέγονο ένστικτο της ελευθερίας, αλλά και την απάντηση της λογικής στα αδιέξοδα του σήμερα.
Απέναντι στο Σοκ της τοκογλυφίας αντιπαραθέτουμε την Σεισάχθεια (σείω το άχθος, δηλ. αποσείω το χρέος) της αρχαίας Αθήνας και απέναντι στο Δέος της ολιγαρχίας υπάρχει η Άμεση Δημοκρατία που οι πρόγονοί μας θέσπισαν.
Μας φοβήθηκαν το '21, το '40, με το ΕΑΜ, το '50, με την ΕΟΚΑ και αργότερα με το μεγάλο πολιτικο-πολιτιστικό ξεσηκωμό του '60-'70.
Μακρονήσια, εκτελεστικά αποσπάσματα, κρεμάλες, αστυνομοκρατία, χούντες, προδοσίες δεν μπόρεσαν να μας λυγίσουν. Μας τσάκιζε, όμως, πάντα η διχόνοια και η έλλειψη στρατηγικού σχεδίου, το μόνιμο σαράκι των προδοτών και των ουτιδανών «ηγετών».
Σήμερα, όλοι καταλαβαίνουμε ότι το Μνημόνιο συνιστά και επιδιώκει ολοφάνερα την ολοκληρωτική μας Γενοκτονία -οικονομική, εδαφική, πολιτιστική.
- Αυτή η πολιτική εξουσία πρέπει να φύγει γρήγορα,
- οι εξοντωτικές συμβάσεις που έχει υπογράψει να ακυρωθούν και
- η χώρα να μπει σε αναγεννησιακή πορεία.
Όταν σαλπίσει το κάλεσμα, όταν θα υπάρχει το σχέδιο και η οργάνωση, τότε, όπως είπε ο Μίκης Θεοδωράκης, ή θα γίνουμε ήρωες, ή ραγιάδες.

====================================================================

[Μάκβεθ του Σαίξπηρ] «Οι ανύποπτοι αθώοι, πολύ εύκολα πλήττονται και συντρίβονται, από τη γρηγορούσα πολυμήχανη κακία. Οι αμοραλίστες κατισχύουνε. Αλλά θαρθούνε άλλοι ενάρετοι, γρηγορούντες αυτοί, από τα παθήματα των ανύποπτων να τους τιμωρήσουνε. Δεν διαφεύγουνε την τιμωρία οι κακοποιοί, η «μάχαιρα» που δώσανε, τους ανταποδίδεται... Οι φαύλοι επικρατούνε και συντρίβουνε τους αθώους, κατόπιν έρχονται άλλοι επιζώντες και τους τσακίζουνε. Κάποιος λαθεμένος υπολογισμός, κάποια λεπτομέρεια που δε μελετήθηκε καλά και, παράλληλα, η πληγωμένη αίσθηση της αρετής, συνεγείρει και συντάσσει τις αντίρροπες τάσεις που κινητοποιούνε τις αμυντικές κοινωνικές δυνάμεις για την τελική συντριβή των σκοτεινών δυνάμεων».

Διαβάστε στο κατοχικά νέα http://katohika.blogspot.com/2011/04/blog-post_3136.html#ixzz1JshPCQ3e
Content from katohika nea
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

STOP ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ !!!

"Tην Πέμπτη 14 Απριλίου ανακοινώθηκαν από την μεριά της κυβέρνησης οι προτάσεις της για την πορεία των μεγάλων έργων. Έγινε γνωστή η πρόθεση της για μείωση των διοδίων, για συμβολή της στα έργα με ποσό ύψους 500 εκατ. Ευρώ που θα εγγυάται ισόποσες πιστώσεις από τις τράπεζες και για την δημιουργία εταιρίας ειδικού σκοπού, η οποία θα έχει το σύνολο των δικαιωμάτων του δημοσίου από τα μελλοντικά έσοδα από τα....
διόδια και η οποία θα επιδοτήσει την μείωση των διοδίων.
Την Παρασκευή 15 Απριλίου οι εταιρείες της κοινοπραξίας «Ολυμπία Οδός» προχώρησαν σε μαζικές απολύσεις, υποχρεωτικές άδειες άνευ αποδοχών και αναστολή των εργασιών.Συγκεκριμένα:
Στην εταιρεία VINCI η 27η Απρίλη είναι η ημερομηνία ορόσημο. Αν συνεχισθεί η χρηματοδότηση θα συνεχισθούν κανονικά οι εργασίες ειδάλλως θα προχωρήσουν σε πάγωμα των εργασιών και πιθανή υποχρεωτική άδεια των εργαζομένων.
Στην εταιρεία J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. προχωρούν την Μ.Τετάρτη σε υποχρεωτική άδεια των εργαζομένων μέχρι τις 31 Μάη.
Στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. προχώρησαν σε μαζικές απολύσεις που πλησιάζουν τις 100.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχουν δικαίωμα οι εργολάβοι να σταματούν τα έργα?
Για όσο χρονικό διάστημα θα παγώσουν τα έργα γιατί θα συνεχίσουν να εισπράττονται διόδια?
Σε τι ποσοστό ολοκλήρωσης του έργου έχουμε φτάσει?
Η Ολυμπία Οδός με βάση όρους της σύμβασης είναι υπεύθυνη να διασφαλίζει ότι θα υπάρχει ανά πάσα στιγμή χρηματοδότηση διαθέσιμη για την πλήρη και προσήκουσα εκτέλεση του έργου?

Γιατί η κοινοπραξία επικαλείται την πτώση της κυκλοφορίας, εφόσον από τη σύμβαση έχει αναλάβει τον κίνδυνο;
Γιατί οι τράπεζες διακόπτουν τη χρηματοδότηση των έργων, όταν από τα stress tests τους έχουν προβλέψει πολύ δυσμενέστερα σενάρια από τα σημερινά (στη συγκεκριμένη περίπτωση 27% πτώση της κυκλοφορίας);
Το έργο θα κατασκευαστεί πέρα από την Πάτρα?
Η Κυβέρνηση θα χαρίσει άλλα δις στους τραπεζίτες για να μας απολύσουν όλους?
Θα πάρει κάποια πρωτοβουλία η ΓΣΕΕ για να σωθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας?

http://patrinaki.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/stop.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters