Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΕΓΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ(Βίντεο) DONALD TRUMP PREDICTIONS 1800s

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Σε μια καταπληκτική συγγραφική δουλειά που έγγραψε κάποιος Αμερικανος πιθανόν σουηδικής καταγωγής, πολιτικός, συγγραφέας-μυθιστοριογράφος και δικηγόρος Ingersoll Lockwood, περιγράφει με εντυπωσιακές λεπτομέρειες από τότε την περίοδο της προεδρίας κάποιου Τραμπ και το τέλος αυτού του προέδρου.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ 19/9/2017


H νευροχημεία των δελτιών ειδήσεων

Τα κανάλια και τα επιτελεία τους όταν κατηγορούνται για το καταιγισμό απο τις αρνητικές ειδήσεις που προβάλουν κατά κορον στα δελτία, καταφεύγουν στο επιχείρημα, πως οι αρνητικές ειδήσεις είναι αυτές που πουλάνε. Ας το δεχτούμε αυτό σαν γεγονός και ας υποθέσουμε πως έχουν δίκιο, ο άνθρωπος συγκινείται πιο εύκολα απο το δράμα, τα συναισθήματα θυμού , οργής και φόβου τον κινητοποιούν και τον διεγείρουν περισσότερο απο τα θετικά..

Απελευθέρωση της ανθρωπότητας αυτό το φθινόπωρο;;;Benjamin Fulford
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει επισήμως στην Ασία το Νοέμβριο για να παρευρεθεί σε συνάντηση του APEC, αλλά όλες οι πηγές συμφωνούν πως στην πραγματικότητα θα πάει προς αναζήτηση χρημάτων. Η αναζήτηση χρημάτων σαν σκοπό έχει, να επιτρέψει στην χρεοκοπημένη εταιρική κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να μπορέσει να σταθεί πέρα από την προθεσμία του Δεκεμβρίου που της έχουν δώσει οι κυρίως δανειστές της οι οποίοι είναι Ασιάτες.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters