Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Γεγονότα στο Αιγαίο: Κινητοποίηση σε όλα τα νησιά για όσα έλεγε ο Λιακόπουλος (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε και ενημερώστε τους πάντες…
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Κινητοποίηση στα νησιά του Αιγαίου απέναντι στην ραγδαία εξάπλωση των υβριδικών σπόρων και των μεταλλαγμένων τροφίμων εργαστηρίου.
Αυτά που ο Λιακόπουλος χρόνια τώρα προειδοποιούσε, γίνονται πράξη.
Ως αντίδραση, κάτοικοι του Αιγαίου, αναφέρουν πως έχουν ιδρύσει «τράπεζα σπόρων» για «συγκέντρωση και φύλαξή τους».

Πλοίο της JP Morgan πιάστηκε με 20 τόνους κοκαΐνης – 1,2 δισ. δολάρια η αξία των ναρκωτικών (pics & vid)

Το πλοίο ήταν υπό τη διαχείριση της ναυτιλιακής Mediterranean Shipping Co.
Στην κατάσχεση εμπορικού πλοίου υπό την ιδιοκτησία της τράπεζας JP Morgan προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές. Στις 17 Ιουνίου οι τελωνειακές αρχές των ΗΠΑ είχαν εντοπίσει 20 τόνους κοκαΐνη στο πλοίο, με αγοραία αξία που ξεπερνά τα 1,2 δισ. δολάρια.

Η Γενιά Του Brain Drain Δεν Θέλει Να Επιστρέψει

H διαφθορά και η έλλειψη αξιοκρατίας σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση είναι οι λόγοι που οδήγησαν το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας στη μετανάστευση

O πληθυσμός του brain drain – της μετανάστευσης ανθρώπινου κεφαλαίου – από την Ελλάδα στο εξωτερικό μεγαλώνει ηλικιακά, στήνει τη ζωή του στο εξωτερικό δημιουργώντας οικογένεια, εξελίσσεται εργασιακά σε υψηλότερες ιεραρχικά θέσεις με μεγαλύτερους μισθούς και περισσότερες μισθολογικές απαιτήσεις.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ

Της Λέττας Καλαμαρά 
Απροετοίμαστος να κυβερνήσει δείχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς πλην των Υπουργών του δεν ελέγχει κανέναν άλλον στο Κράτος. Το κρατικοδίαιτο καθεστώς Τσίπρα που του χάρισε το 31% των ψήφων, βαθιά εδραιωμένο στο Κράτος, συνεχίζει να κυβερνάει ανενόχλητο.

Ο Ελβετός αδιάφθορος στέλνει την συμμορία του μνημονίου στο Γουδή: Σας πτώχευσαν δολίως για να πλουτίσουν συμφέροντα – κοράκια!


“Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας”
Κάπου εδώ τελειώνει το βρωμερό παραμύθι που συγκάλυψε το έγκλημα.

Είναι όμως και η πληρης δικαίωση όλων αυτών που αγωνίστηκαν κατά της εγκληματικής συμμορίας και στιγματίστηκαν ως “συνωμοσιολόγοι”. ……..

Της Γεωργαντά, του Λογοθέτη, όλων εμάς που υποστηρίξαμε – τεκμηριώσαμε από το 2009 πως η Ελλάδα σύρθηκε δολίως στο ΔΝΤ, απλώς και μόνο για να βγάλουν δισεκατομμύρια σεσημασμένοι, διεθνείς συμμορίτες.

Ποιος και γιατί μας κρύβει την αλήθεια για την μούμια του Αγαμέμνονα;

Εσείς γνωρίζετε πως υπάρχει μια μούμια και στην Ελλάδα; Η έκπληξη ήταν τεράστια, όταν σηκώνοντας την γνωστή πλέον χρυσή προσωπίδα ανακάλυψαν ότι ο νεκρός ήταν ταριχευμένος δηλ. ήταν «μούμια».
Αξίζει δε τον κόπο να παραθέσουμε το απόσπασμα, όπου ο ίδιος ο Σλήμαν αφηγείται το περιστατικό ανεύρεσης του νεκρού:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters