Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 
H ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ "BRETTON WOODS"
ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΑΝ"
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!

Nikolaos Menegis
ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ !!

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ…

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΘΗΝΑ.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ.
 ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ;; ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΒΑΘΜΟ.

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Η.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΝΑΝΤΙ 4,8ΕΚ ΕΥΡΩ, ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΟΤΣΟ ΑΝΓΚΙΟΥΣΕΦ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΖΑΕΦ, ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018), ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΗΛΘΕ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΟΠΟΣΑ ΣΤΑ 5ΕΚ ΕΥΡΩ;

ΟΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

«Καλόν εστίν τα οικεία κοσμείν και σώζειν»

Στην Θεσσαλονίκη, στο ιστορικό κοιμητήριο της Ευαγγελίστριας, σε κεντρικό σημείο του, δεσπόζει μια μαρμάρινη στήλη που ύψωσε η Μακεδονική Φιλεκπαιδευτική Αδελφότης προς τιμήν των ηρώων  του Μακεδονικού Αγώνα.  Στην στήλη αυτή διαβάζουμε και τα εξής ονόματα: Λίλη Βλάχου, Αικατερίνη Χατζηγεωργίου, Βελίκα Τράικου, Αγγελική Φιλιππίδου.  Ανήκουν σε τέσσερις δασκάλες, σε τέσσερις «δασκαλίτσες» του Αγώνα για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. 

Αδρενόχρωμα : το ελιξίριο νεότητας των επικυρίαρχων που οδηγεί στη παράνοια


Δημήτρης Αλεξόπουλος :
Ένα από τα πιο σκοτείνα μυστικά της ελίτ είναι το «ελιξίριο» νεότητας που χρησιμοποιούν για να παρατείνουν τη ζωή και να διατηρήσουν τη σφριγηλότητα τους μέχρι τα βαθειά γεράματα.Η πρόθεση τους να ζήσουν περισσότερα χρόνια δεν είναι φυσικά κατακριτέα από μόνη της,ο τρόπος όμως και η μέθοδος που χρησιμοποιούν για να αποσπάσουν αυτό το ελιξίριο είναι απάνθρωπα εγκληματικός και κτηνώδης!

Τι είναι το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ;

Σε επιστημονικούς όρους πρόκειται για χημική ουσία του ανθρώπινου σώματος που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνης). Η εξαγωγή της απο το σώμα γίνεται με σύριγγα από τη βάση του αυχένα στη σπονδυλική στήλη. Θεωρείται ήπιο ψυχότροπο κάπως σαν ελαφρύ LSD.

Αναφορά στο αδρενόχρωμα κάνουν και οι πασίγνωστες κάρτες Illuminati

Πως εξάγεται από τον άνθρωπο;


Η διαδικασία είναι φρικιαστική και απάνθρωπη. Σύμφωνα με τον κορυφαίο ερευνητή και πληροφοριοδότη που γνωρίζει πολύ καλά τις μεθόδους της σατανικής ελίτ, Φριτς Σπρινγκμάγερ η διαδικασία έχει ως εξής : Επιλέγονται μικρά παιδιά συνήθως έως 7-8 ετών τα οποία έχει αρπάξει η ελίτ και τα χρησιμοποιεί ως «φιάλες αίματος»,στη συνέχεια τα τρομοκρατούν μέχρι να οξειδωθεί η αδρεναλίνη και όταν αυτά φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο τρόμου τα σκοτώνουν και τους αποσπούν το αδρενόχρωμα.Αργότερα η ουσία θα πουληθεί σε πολύ υψηλή τιμή στους πλούσιους βρικόλακες οι οποίοι θα κερδίσουν μερικά ακόμα χρόνια ζωής και ενεργητικότητας.

Το «ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΑΙΔΙ» : Παιδoφιλία -εξαφανίσεις παιδιών – μοτίβα κακοποίησης και αδρενόχρωμα.

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες όλο και περισσότερων επεισοδίων αδιανόητα βάναυσης κακοποίησης παιδιών,ακόμα και από τους ίδιους τους γονείς τους. Σχεδόν καθημερινά διαβάζουμε για παιδoφιλουs που βρίσκονται παντού και δομές εξουσίας που αρέσκονται στο να βασανίζουν μικρά παιδιά. 
Γονείς σφάζουν και κατακρεουργούν τα μικρά τους λες και έχουν παραφρονήσει μαζικά. 
Μανάδες πετάνε τα νεογέννητα σε κάδους σκουπιδιών, παιδιά εξαφανίζονται κατά χιλιάδες σε όλον το Κόσμο ενώ τα μέσα μαζική επικοινωνίας σιγά-σιγά μας εισάγουν στο να συνηθίσουμε την ιδέα του ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ αφού δίνουν έμφαση τόσο στη σκληρότητα των περιστατικών όσο και στην επαναληπτικότητα τους έτσι ώστε, με τα χρόνια να πάψουν να μας σοκάρουν τόσο πολύ. 
Πρόσφατα η πολιτεία της Νέας Υόρκης νομοθέτησε την έκτρωση λίγο πρίν τη γέννηση-ουσιαστικά νομιμοποίησε τη βρεφοκτονία- και μπορούμε να υποθέσουμε ποιό θα είναι το επόμενο βήμα. 
Θα επιτρέψουν τη θανάτωση του νεογέννητου αφού του αποσπάσουν το αδρενόχρωμα και ύστερα τι; που θα φτάσουμε ως κοινωνία;

Το τίμημα της αιμοποσίας


Υπάρχει ωστόσο και μια βιολογική τιμωρία για τους χρήστες του αδρενοχρώματος. Η υπερβολική του χρήση οδηγεί στη παράνοια!

Ζωντανό παράδειγμα ο αγέραστος Τζώνι Ντεπ ο οποίος έχει κάνει εκτεταμένη χρήση της ουσίας για πολλά χρόνια και έχει οδηγηθεί στην παράνοια. Άλλωστε έχει παίξει στη πασίγνωστη ταινία «ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» στην οποία μικρά παιδιά εξαφανίζονται μέσα σε ένα φανταστικό εργοστάσιο παραμυθένιων απολαύσεων.

Ντεπ και Κάρεϊ ύστερα απο μακροχρόνια χρήση


Ο Τζώνι Ντεπ με το ένα μάτι καλυμμένο υποδέχεται μικρά παιδιά στο εργοστάσιο «σοκολάτας» μερικά απο αυτά θα χαθούν εκει μέσα

Ο συμβολισμός είναι προφανέστατος : η ατελείωτη ευδαιμονία της σοκολάτας είναι στη πραγματικότητα το ελιξίριο του αδρενοχρώματος και η σοκολάτα το αίμα τους.

Δημήτρης Αλεξόπουλος



https://www.triklopodia.gr

Ετικέτα ρούχου που …γράφει ιστορία !

Ετικέτα Κινέζικου εσώρουχου (P.R.C. σημαίνει People’s Republic of China), έχει το σημαιάκι κάθε χώρας της οποίας τη σύνθεση γράφει στη γλώσσα της και στην ελληνική σημαία, έχει την αναγραφή της σύνθεσης στη γλώσσα των….
Σκοπιανών (τη «μακεδονική» όπως τη βάφτισαν Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος και μας απειλούν με μηνύσεις αν δεν την ονομάζουμε κι εμείς έτσι).

Nasrallah: οι Obama και Clinton δημιούργησαν την ISIS ..


O Sayyed Nasrallah δήλωσε σήμερα πως οι Obama και Clinton δημιούργησαν την ISIS απελευθερώνοντας τους αρχηγούς της από τις φυλακές και διευκολύνοντας τους την είσοδο στο Ιράκ ανοίγοντάς τους τα σύνορα και αυτή επεκτάθηκε στη Συρία. H Αμερική είναι αυτή που δημιούργησε την ISIS στο Ιράκ και εξαπλώθηκε στη Συρία ως πρόσχημα για να επιστρέψει στην περιοχή…

Ο Έλληνας κουμπάρος του Σόρος…

Ένα δαιδαλώδες σύστημα σχέσεων και διακλάδωσης των κυβερνήσεων των Αλ. Τσίπρα και Γ. Παπανδρέου με τον Τζορτζ Σόρος και τον «Έλληνα κουμπάρο του», επίσης μεγαλοεπενδυτή, Στέλιο Ζαββό, έρχεται σταδιακά στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, ιδίως μετά τη διάρρηξη της κυβέρνησης συνασπισμού των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

Το οξύμωρο είναι ότι ενώ όλα αυτά ακούγονταν και δημοσιοποιούνταν κατά περιόδους, εντούτοις χαρακτηρίζονταν fake news (ψευδείς ειδήσεις) ή επιχειρείτο η αποσιώπησή τους.

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Μ Α Θ Α Τ Ε ποιός είναι τό νέο ΑΦΕΝΤΙΚΟ του κυρίου ....Π Α Π Ο Υ Τ Σ Η "μας" ; ; ; Ξέρετε ΠΟΥ; Μα στήν ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 'WO R L D  B A N K'  
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ  
 
Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι ....
 
(ΟΧΙ ΝΤΕ! 
ΟΙ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ"  ΤΩΝ '7', Ή ΤΩΝ '8', Ή ΤΩΝ '9', ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ "ΠΟΥΝ"  ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ...)......
Ή είμαστε "μαρτυριάρηδες", ή δεν είμαστε. Νέος και ολόφρεσκος διορισμός Διοικητού στόν τραπεζικό ΚΟΛΟΣΣΟ 'World Bank', απο τόν Πρόεδρο Ντ.Τράμπ, εκεί ακριβώς που "εργάζεται" (ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑ ΓΕ;) ο "δικός μας" ο Χρηστάκης ο Παπουτσής μετά ΚΑΙ της θυγατρός του Ζωής - Μελίνας παρακαλώ...

Οργανώνουν κομματικό στρατό με συλλογικότητες ξένων χωρών

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Κι ενώ είμαστε έτοιμοι να πούμε πως «αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάει παρακάτω, δεν μπορεί να δημιουργήσει νέες εθνομηδενιστικές συνθήκες», έρχεται η πραγματικότητα για να μας αποδείξει πως αυτή η κυβέρνηση έχει τεράστιες δυνατότητες στο να εφευρίσκει απίθανους τρόπους για να μεταβληθεί σε καθεστώς.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΠΉΒΟΛΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥ ΔΕΙΝΟΚΡΆΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΌΡΑΤΗ ΜΟΡΦΉ ΤΟΥ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΌΡΟΣ ΆΘΩΣ!

Ο Δεινοκράτης ήταν αρχιτέκτονας , πολεοδόμος και τεχνικός σύμβουλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου , τον οποίον ακολούθησε στις εκστρατείες του. Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την δημιουργία του πολεοδομικού σχεδίου της Αλεξάνδρειας , καθώς και για την συμμετοχή του στο σχεδιασμό του ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσο , ...ενός από τα εφτά θαύματα του κόσμου.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ»

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ»
ΟΙ ΦΑΣΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΔΕΣΜΕΣ ΡΑΒΔΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΣΜΩΝ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ ΜΕΤΑΒΑΛΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΑΡΧΟΝΤΑ. 24 ΔΕΣΜΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ. 12 Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΤΟΥΣ. 2 ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ 6 ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. 6 ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters