Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Τα Μυστικά του Στίγμα. Το Γράμμα του Διός που Καταργήθηκε


https://www.diadrastika.com/wp-content/uploads/2017/03/stigma-in-alphabet-main-min.jpg 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

Το γράμμα… ς (SΤΊΓΜΑ)

Το γράμμα ς… είναι η ΟΔΟΣ προς το ΦΩΣ=1500=>6…..που επέρχεται δια μέσω του Ε=5…..στο επόμενο στοιχείο της ΓΑΙΑΣ …όπου την περιλούζει….και είναι ο ΑΙΘΗΡ. Με την εμφάνιση του Ι=10…..της Ιεράς Τετρακτύος ….. μετατρέπεται…. σε ΕΙ=5+10=15=>6. ……δηλα δή η εμφάνισις του ΕΞ/6….του πρώτου ΤΕΛΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ…. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHCHILD… ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ. 21/10/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)


 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤ 2017

ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ 2013 ΝΟΜΙΖΩ Ή ΤΟ 2014 ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ. ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters