Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Τα Μυστικά του Στίγμα. Το Γράμμα του Διός που Καταργήθηκε


https://www.diadrastika.com/wp-content/uploads/2017/03/stigma-in-alphabet-main-min.jpg 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

Το γράμμα… ς (SΤΊΓΜΑ)

Το γράμμα ς… είναι η ΟΔΟΣ προς το ΦΩΣ=1500=>6…..που επέρχεται δια μέσω του Ε=5…..στο επόμενο στοιχείο της ΓΑΙΑΣ …όπου την περιλούζει….και είναι ο ΑΙΘΗΡ. Με την εμφάνιση του Ι=10…..της Ιεράς Τετρακτύος ….. μετατρέπεται…. σε ΕΙ=5+10=15=>6. ……δηλα δή η εμφάνισις του ΕΞ/6….του πρώτου ΤΕΛΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ…. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHCHILD… ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ. 21/10/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)


 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤ 2017

ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ 2013 ΝΟΜΙΖΩ Ή ΤΟ 2014 ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ. ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters