Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Η Ελλάδα υιοθέτησε πλανήτη και οι πολίτες θα τον... βαφτίσουν - Δείτε πώς θα προτείνετε όνομα


Αν έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα θέλατε να βαφτίσετε έναν πλανήτη, ήρθε η ευκαιρία. Η Διεθνής Αστρονομική Ένωση (IAU) ξεκίνησε διεθνή εκστρατεία, η οποία δίνει το δικαίωμα σε πολλές χώρες να δώσουν όνομα σε ένα επιλεγμένο εξωπλανήτη και στο μητρικό άστρο του. Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που συμμετέχει στην «υιοθεσία» και στα «βαφτίσια».

Με αφορμή τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση της το 1919 (η Ελλάδα ήταν ένα από τα πέντε πρώτα ιδρυτικά μέλη της), η IAU -η οποία έχει ως μέλη της περισσότερους από 13.500 επαγγελματίες αστρονόμους σε πάνω από 100 χώρες- οργάνωσε την πρωτοβουλία "NameExoWorlds" (Ονομάστε τους Εξω-Κόσμους).

1002 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑAAA


Στα 400 εκατ. ευρώ τα χρέη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες

Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος

ΕΝΤΟΛΉ ΕΝΤΟΛΈΑΣ...
ΒΟΥΛΉ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ....
ΤΗΝ ΕΠΟΜΈΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΌΠΟΙΟ ΚΌΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΉ ΔΗΜΌΣΙΑ ΔΉΛΩΣΗ ΘΑ ΠΕΙ:
ΛΆΒΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΉ... Ο ΛΑΌΣ ΜΑΣ ΈΔΩΣΕ ΞΕΚΆΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΉ....
ΑΝ ΉΞΕΡΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΣΗΜΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΛΈΞΕΙΣ ΕΝΤΟΛΉ ΕΝΤΟΛΟΔΌΤΗΣ ΕΝΤΟΛΟΔΈΚΤΗΣ....
ΑΝ ΉΞΕΡΕΣ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΎ ΛΈΝΕ ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΔΉΛΩΣΗ ΤΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΘΈΣΗ ΥΠΈΧΕΙ Η ΔΗΜΌΣΙΑ ΔΉΛΩΣΗ ΠΟΙΕΣ ΠΟΙΝΙΚΈΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΈΣ ΕΥΘΎΝΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΈΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΈΑ ΤΟΥ ΕΆΝ ΠΟΤΈ ΑΥΤΌΣ ΚΊΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΆ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ......

Πυρφόρος


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters