Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

'ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ'' | Ανιθαγενείς και "πρόσφυγες". Το μεγάλο κόλπο και η Άλωση της Ευρώπης.

'ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ'' | Ο νέος νόμος γιά τους πρόσφυγες και η αποκωδικοποίηση του. Οι επόμενες κινήσεις.

''ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ'' | Το σύστημα χρηματοδότησης των προσφύγων και ο ρόλος των Μ.Κ.Ο.

Τα θεμέλια του Παρθενώνα κατά τη μεγάλη ανασκαφή το 1888/ The foundations of the Parthenon.1888.

Chletsos Vassilis
Σύμφωνα με ιστορικές πήγες και τα αρχαιολογικά ευρήματα που υπάρχουν ο Βράχος τις Ακρόπολης άρχισε να κατοικείται το 4000 με 3500 π.Χ. 
Ο Παρθενώνας χτίστηκε πάνω σε προηγούμενους ναούς. 
Πιστεύεται πως υπήρχε από τα Γεωμετρικά χρόνια (7ος αι. π.Χ.), στη θέση που κτίστηκε ο Παρθενώνας, ένας ναός πλίνθινος πάνω σε λίθινα θεμέλια. 
Τον 6ο αι. π.Χ. κτίστηκε ένας πώρινος ναός (Ur - Parthenon) που διακοσμήθηκε με εναέτια γλυπτά που εκτίθενται στο Μουσείο της Ακρόπολης, (λέοντες και ο Ηρακλής με τον Τρίτωνα).

Αθώος Παμψηφεί ο καταδρομέας Μανώλης Μπούχλης! Αποκλειστική δήλωση του, στο rpn.gr!

Ο Μανώλης Μπούχλης με τον δικηγόρο του Μιχάλη Πολιτάκη.
Aθώος παμψηφεί κρίθηκε πριν απο λίγο απο το Στρατοδικείο Λάρισας ο π. καταδρομέας Μανώλης Μπούχλης, ο οποίος τον Μάρτιο του 2019 είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια άλματος που είχε πραγματοποιήσει με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters