Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019

Μόλις 18.6% των Ελλήνων ψήφησαν ΝΔ, και όχι 33.12% – Σου φαίνεται παράξενο?

Λοιπόν, από το: https://ekloges.ypes.gr/current/e/home/parties/
βλέπουμε οτι: Εγγεγραμμένοι=10.074.898
ψήφοι προς ΝΔ= 1.873.080
10.074.898/ 1.873.080 Χ100 = 18,6%
Πως γίνεται να μας λένε 33,12% ? μα είχαμε συμμετοχή στις εκλογές μόνο 5.920.437 ψηφοφόρους ή αλλιώς 58.76%.

Έτσι, έχουν το 33.12% στους 5.920.437 και όχι του συνόλου.

Κάτι Πολύ Ανησυχητικό Συμβαίνει με την Τεχνολογία 5G


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η τεχνολογία είναι πάντα πολύ ευπρόσδεκτη και πολύ χρήσιμη όταν έχουν προβλεφθεί όλοι οι κίνδυνοι και διαφυλάσσονται τα όρια ασφαλείας. Όμως, φαίνεται πως αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Το ανησυχητικό δε, είναι πως νοιάζονται μόνο όσοι προσβάλλονται από αυτή, οι υπόλοιποι δεν δίνουν την απαιτούμενη σημασία.

Έχει παρατηρηθεί γενικότερα πως πουλιά ξαφνικά και χωρίς φανερούς λόγους, πέφτουν και σκοτώνονται στο έδαφος. Σε κάποιες περιπτώσεις διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη νεκρά από τον αέρα, πολύ πριν χτυπήσουν κάτω.

Όλα εξηγούνται τώρα: «για να συνεχιστεί η παραγωγή των F-35 χρειάζονται απαραίτητα τα σπάνια ορυκτά της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας μας»

Πάρτε βαθιές αναπνοές, έρχονται πληροφορίες από εκεί που δεν το περιμένει κανείς για να ξυπνήσουμε και να δούμε τι παίζει στην κυριολεξία στο παρασκήνιο. 
Βρισκόμαστε ενώπιον φοβερών εξελίξεων και πρέπει να βλέπουμε μέσα στα πράγματα και όχι στο θολό κάτοπτρο αυτών που μας σερβίρουν. 
Μια λέξη , μια κραυγή « ξυπνάτε Ελληνίδες – Έλληνες θέλουν να μας πάρουν στην κυριολεξία το χώμα πάνω στο οποίο πατούμε» ...

Ρήγμα χωροχρόνου… Η άγνωστη αρχαιολογία των Ελλήνων

Μέσα από τα κείμενα των Αργοναυτικών, του Ομήρου και άλλων Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφέων
Ο όρος ρήγμα χωροχρόνου που χρησιμοποιούν οι ουράνιοι συνομιλητές μας, στη γήινη μας επιστήμη μελετάται με τη θεωρία των παραλλήλων «Μεμβρανών» ή θεωρία «Μ», γνωστής και σαν θεωρία τωνΠαραλλήλων Συμπάντων.

TΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ AΓΟΡΑΖΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ

Εν τέλει τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την χώρα μια και  βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα ενός τραπεζικού παιχνιδιού που έναν και μόνο σκοπό έχει, την εκποίηση  δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και η οποία θα περιέλθει στα χέρια των διεθνών τραπεζικών αρπακτικών..
Για την εφαρμογή αυτού του σχεδιασμού καταφέρνουν και επιβάλλουν σε θέσεις κλειδιά δικούς τους ανθρώπους που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους..
Μια εκ των κυριών που από το 2010 είναι ένθερμη υποστηρικτής των μνημονιακών πολιτικών είναι η πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΝΤ κυρία Μιράντα Ξαφά η οποία με πολιτικές παρεμβάσεις και δηλώσεις προσπαθεί να επιβάλλει τον σχεδιασμό των διεθνών τραπεζιτών.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters