Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ...

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ??? ΤΟ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?????????
ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ......
ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠHΣΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗ...........
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. ????
ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31/12/2015 ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2016...................
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ............

Διαγράφουν όλα τα δάνεια των κομμάτων, των καναλλιών, των ΔΕΚΟ και των ομάδων με ένα νόμο

 
Απίστευτο σκάνδαλο ετοιμάζετε να στηθεί στην Ελλάδα με μαφιόζικη μέθοδο και άκρως ύπουλο και ακαριαίο τρόπο. Η κυβέρνηση εδώ και πάρα πολύ καιρό πιέζει την Τρόικα να κάνει κούρεμα χρέος κάτι το οποίο το αρνείται πεισματικά.

Το τελευταίο διάστημα ακούμε όλο και περισσότερο του ξένους δανειστές να κάνουν αναφορές για ελάφρυνση χρέους. Προσοχή κάνουν λόγο για ελάφρυνση και όχι για διαγραφή!!!
Με λίγα λόγια όταν λέμε ελάφρυνση μπορεί να είναι είτε επιμήκυνση είτε μείωση της οφειλής από το αρχικό ποσό.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΟΝΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΣΟΥ !!

Το λογότυπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων
σχεδιάστηκε με στόχο να τονίσει τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει και από τις οποίες διέπεται η Α.Α.Δ.Ε.
Διαφάνεια, Δικαιοσύνη, Αξιοκρατία, Λογοδοσία, Διαρκής Βελτίωση και Εξωστρέφεια είναι οι έξι βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν τη λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής και οι οποίες νοηματοδοτούν το έργο που καλείται να φέρει σε πέρας ο νέος Οργανισμός.

Η Γη είναι Τεχνητός Πλανήτης από Έλληνες του Σείριου…


Η κοίλη Γαία είναι επιβεβαιωμένο γεγονός ότι υπάρχει και δεν είναι μόνο θεωρία. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η Γαία είναι κούφια-κοίλη και περιέχει στο κέντρο της ένα κενό το οποίο είναι διαμπερές και συγκοινωνεί με την επιφάνεια από τους δύο πόλους της.
Στο κέντρο της υπάρχει το «Αυγό της Γεννέσεως» που αποκαλείται και «Εσωτερικός Ήλιος». Γύρω από το «Αυγό της Γέννησης» υπάρχει ένα ερπετό με όνομα Οφίων με τη μορφή οφίων, ερπετό προφυλάσσει αυγό γέννεσης,ιστορία δημιουργίας, ofion reptile egg protects genesis, creation story.πνεύματος, που προστατεύει το αυγό.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ …ΠΟΥ – ΘΕ – ΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ

ΜΑΣΩΝΟΣ…90ου ΒΑΘΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ-VIDEO(ελληνικοί υπότιτλοι)

Οι Καλάς και η φυλή Tu στην Κίνα, φέρουν ελληνικό DNA…!

Οι Καλάς και η φυλή Tu στην Κίνα, φέρουν ελληνικό DNA…!
Ερευνητές από το Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ για την Εξελικτική Ανθρωπολογία στη Λειψία της Γερμανίας, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το University College London (UCL) » Οι Καλάς φέρουν ελληνικό DNA όπως και Η φυλή Tu στην Κίνα» …!
Οι Καλάς που ζουν στα βουνά Χίντου Κους του σύγχρονου Πακιστάν φέρουν γονίδια που πιθανώς προέρχεται από την Ευρώπη και θα μπορούσε να γίνει από την εκστρατεία στην Ανατολή των Ελλήνων του μακεδονικού στρατού του Μεγάλου Αλεξάνδρου [Credit: James L. Stanfield / National Geographic Creative]
Όταν άτομα από διαφορετικές ομάδες διασταυρωθούν, το DNA στους απογόνους τους γίνεται ένα μείγμα του DNA από κάθε ομάδα αναμίξεως. Κομμάτια του DNA τους στη συνέχεια περνάει μαζί ,σε μεταγενέστερες γενιές, και υπάρχει σε όλη τη διαδρομή μέχρι σήμερα.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ROTHSCHILD ΜΕΣΩ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ;;;


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ;

WikiLeaks : Η CIA «έψαχνε» το Ελληνικό χρέος επί δέκα μήνες!


 

Την αποκάλυψη ότι η CIA είχε βάλει στο μικροσκόπιο το ελληνικό χρέος για περίπου 10 μήνες, από τον Νοέμβριο του 2011 έως τον Σεπτέμβριο του 2012, κάνουν τα WikiLeaks σε νέες αναρτήσεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν θέσει σε ετοιμότητα τους πράκτορες και τα ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για τον ρόλο της Γαλλίας και της

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!! Να είστε έτοιμοι για όλα!!! Δεν υπάρχει άλλη διέξοδο!!!


 

Γράφει η Μαρία Τουφεξή 

Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτόγνωρη μορφή παρακμής και εξαθλίωσης!
Οδηγείται σταθερά σε ολικό Εθνικό αφανισμό!
  Θυμηθείτε τι έκαναν οι… ’’σωτήρες’’μας!!! 
Εκχώρησαν την Εθνική μας Κυριαρχία!!!
Κουρέλιασαν το Εθνικό μας Σύνταγμα,την Εθνική μας αξιοπρέπεια!!!
Ισοπέδωσαν τα πολιτικά μας δικαιώματα!!!
Εμπορευματοποίησαν και υποθήκευσαν την Εθνική γή και τον Εθνικό μας πλούτο!! 

Η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της γης αποκρύβοντας χιλιάδες μυστικά για το ανθρώπινο γένος

Πολλοί επιστήμονες εκτιμούν ότι η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας είναι ένα από τα παλαιότερα,  μεγαλύτερα και πιο τέλεια «μνημεία» σε όλη την γη , το οποίο δημιουργήθηκε χιλιάδες χρόνια πριν.
Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η μεγάλη πυραμίδα δεν αποτελεί μόνο ένα αρχιτεκτονικό θαύμα  αλλά και ένα μεγάλο επίτευγμα της μηχανικής, και κυρίως της Γεωγραφίας.
Η πυραμίδα βρίσκεται ακριβώς στο σημείο τομής της μεγαλύτερης γραμμής του γεωγραφικού πλάτους και της μεγαλύτερης γραμμής του γεωγραφικού  μήκους.

Ξεχάστε το καρότσι της λαϊκής – Αυτός ο κύλινδρος-ρομπότ κουβαλάει τα ψώνια και σας ακολουθεί παντού (βίντεο)

Τις τελευταίες δεκαετίες το Piaggio Group έχει απλώσει τις δραστηριότητές του σε τομείς που παρασάγγες απέχουν από το ταπεινό ξεκίνημα του εταιρικού γίγαντα, την κατασκευή της δίχρονης Vespa με τα 98cc για τους φτωχούς Ιταλούς της μεταπολεμικής εποχής.
Η παγκόσμια διεύρυνση του Γκρούπο έχει επιτευχθεί τόσο με εξαγορές φημισμένων ονομάτων όπως η Aprilia και η Moto Guzzi, όσο και με επαναστατικά προϊόντα όπως τα ηλεκτροκίνητα και τα τρίτροχα scooter που αποτέλεσαν παγκόσμια πρωτοπορία.

Ποιό Μυστικό της Μέδουσας Κρύβεται στην Σελήνη…


 

Mακριά στη Δύση, καθώς μας λέει η Ελληνική Μυθολογία, πέρα από τον Ωκεανό, κατοικούσε ένα φοβερό τέρας, γεννημένο από τις θαλάσσιες θεότητες, τον Φόρκυ και την Κητώ. Το τέρας αυτό λεγόταν Γοργώ η Μέδουσα, ήταν θνητό και είχε δυο αθάνατες αδελφές: την Σθεννώ και την Ευρυάλη. Η Γοργώ, που φορούσε πάντα κατάμαυρα ρούχα, είχε φτερά και μπορούσε να πετά γρήγορα στους αιθέρες. Το πρόσωπο της ήταν στρογγυλό και πάντοτε θυμωμένο. Το στόμα της ήταν ορθάνοιχτο και τα μάτια της γουρλωμένα. Είχε φίδια αντί για μαλλιά, τεράστια δόντια κάπρου, πλακουτσωτή μύτη και γλώσσα που πεταγόταν έξω.

Όποιος αντίκριζε το φριχτό αυτό πρόσωπο η συναντούσε το βλέμμα της πέτρωνε κυριολεκτικά από το φόβο. Τη Μέδουσα αποκεφάλισε ο Περσέας, με την βοήθεια της Αθηνάς και του Ερμή. Ακόμα και τότε όμως η όψη του κομμένου κεφαλιού ήταν αρκετή για να απολιθώσει εκείνον που θα το έβλεπε.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters