Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Google τιμάει με doodle την 120η επέτειο

Πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Google τιμάει με doodle την 120η επέτειο
Τα 120 χρόνια από την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων τιμάει με το σημερινό της doodle η Google.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι αθλητική διοργάνωση πολλών αγωνισμάτων που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια.

AdTech Ad
Η καταγωγή των αγώνων ως γνωστόν είναι η Αρχαία Ελλάδα, και αναβιώθηκαν από τον Γάλλο βαρόνο Πιέρ ντε Κουμπερτέν στα τέλη του 19ου αιώνα και συγκεκριμένα το 1894 όταν και ιδρύθηκε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Οι Αγώνες της Ολυμπιάδας, γνωστοί και ως Θερινοί Ολυμπιακοί, τελούνται κάθε τέσσερα χρόνια από το 1896 και μετά, με εξαίρεση τις χρονιές κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων πολέμων. Το 1924 άρχισαν οι ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί, για χειμερινά αθλήματα. Από το 1994 οι χειμερινοί αγώνες δεν γίνονται πια την ίδια χρονιά με τους Θερινούς Ολυμπιακούς.

Οι Πρώτοι Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες
Ως τόπος διεξαγωγής των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων ορίστηκε η Αθήνα ύστερα από πρόταση του Έλληνα εκπροσώπου Δημητρίου Βικέλα.
Η ανάληψη των Αγώνων έφτασε στα όρια του εθνικού παραληρήματος για την μικρή και φτωχή τότε Ελλάδα. Όλοι εργάζονταν πυρετωδώς για την επιτυχία της διοργάνωσης που τη θεωρούσαν  εθνική υπόθεση.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα του στίβου, η γυμναστική, η άρση βαρών και η πάλη, η τελετή έναρξης και λήξης των Αγώνων, καθώς και ο τερματισμός του Μαραθωνίου, ξαναχτίστηκε από την αρχή με χρήματα που διατέθηκαν από την κληρονομιά του εθνικού ευεργέτη Γεωργίου Αβέρωφ!
panathinaiko stadio

Οι αγώνες κράτησαν δέκα μέρες, αρχής γενομένης από τις 25 Μαρτίου, ημερομηνία που συνέπιπτε με της εθνική μας επέτειο, ώστε να γιορταστεί μαζί και η επέτειος από τα 75 χρόνια αφότου άρχισε η ελληνική επανάσταση. Η ημερομηνία εκείνη με το καινούριο ημερολόγιο είναι σήμερα η 6η Απριλίου, είναι δηλαδή η ημερομηνία που κάθε χρόνο γιορτάζεται η «Ολυμπιακή ημέρα».

Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες
Ο πρώτος καταγεγραμμένος εορτασμός των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαιότητα ήταν στην Ολυμπία, το 776 π.Χ. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή δεν ήταν και η πρώτη φορά που γίνονταν οι Αγώνες. Τότε οι Αγώνες ήταν μόνο τοπικοί και διεξαγόταν μόνο ένα αγώνισμα, η κούρσα του σταδίου.

Από το 776 π.Χ. και μετά οι Αγώνες, σιγά-σιγά, έγιναν πιο σημαντικοί σε ολόκληρη την αρχαία Ελλάδα φτάνοντας στο απόγειο τους κατά τον πέμπτο και έκτο αιώνα π.Χ. Οι Ολυμπιακοί είχαν επίσης θρησκευτική σημασία αφού γίνονταν προς τιμή του θεού Δία, του οποίου το τεράστιο άγαλμα στεκόταν στην Ολυμπία. Ο αριθμός των αγωνισμάτων έγινε είκοσι και ο εορτασμός γινόταν στην διάρκεια μερικών ημερών. Οι νικητές των αγώνων θαυμάζονταν και γίνονταν αθάνατοι μέσα από ποιήματα και αγάλματα. Το έπαθλο για τους νικητές ήταν ένα στεφάνι από κλαδιά ελιάς.

Οι Αγώνες σιγά- σιγά έχασαν την σημασία τους όταν οι Ρωμαίοι κατέλαβαν την Ελλάδα και όταν ο Χριστιανισμός έγινε η επίσημη θρησκεία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, οι Ολυμπιακοί θεωρούνταν πια σαν μία παγανιστική γιορτή, και το 393 μ.Χ. ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος απαγόρευσε την διεξαγωγή τους. Με αυτό τον τρόπο τελείωσε μια περίοδος χιλίων χρόνων κατά την οποία οι Ολυμπιακοί διεξάγονταν συνέχεια κάθε τέσσερα χρόνια.

Τα doodle της Google για την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων
doodle

Συγκρίνοντας εκείνη την πρώτη Ολυμπιάδα της Αθήνας του 1896 με τις πιο τελευταίες διοργανώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων, δε θα μπορούσε κανένας να πει πως πραγματικά ήταν ένα μεγάλο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός.
Βέβαια, υπήρχαν οι ανταποκριτές από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ευρώπης και της Αμερικής, υπήρχε το παρόν από 12 εκτός της Ελλάδας χώρες (Βρετανία, Αυστραλία, Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ουγγαρία, Σουηδία και Χιλή).
Ήταν, όμως, και ο ενθουσιασμός του κόσμου που κάθε μέρα γέμιζε το στάδιο και τους άλλους αγωνιστικούς χώρους. Ήταν το αυθόρμητο χειροκρότημα σε νικητές και ηττημένους, αυτή η βαθιά πράξη ενστίκτου να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει την τίμια αθλητική προσπάθεια και την άμιλλα, οι αρχαίες καταβολές του για την άθληση και την ιδέα του αθλητισμού, που κυριολεκτικά έσωσαν το θεσμό και τον έκαναν να καρπίσει.

Η πρόταση για μονιμότητα
Ήταν, μάλιστα, τόσο μεγάλη η επιτυχία από αυτήν την πλευρά - το τόνισαν και όλες οι ξένες ανταποκρίσεις άλλωστε¬ ώστε ο διάδοχος Κωνσταντίνος, πρόεδρος της διοργανωτικής επιτροπής των Αγώνων, στην ομιλία του κατά την τελετή λήξης να ζητήσει επίσημα να γίνονται μόνιμα στην Ελλάδα οι Ολυμπιακοί.
Το δικαιούταν ο λαός της όχι μόνο γιατί αυτός πέτυχε τη με¬γάλη νίκη του πραγματικού φιλάθλου, αλλά και γιατί η Ελλάδα ήταν η κοιτίδα τους και θα μπορούσε περισσότερο από κάθε άλλη χώρα να διαφυλάξει το κύρος τους. Αυτό όμως ήταν αντίθετο με την ιδρυτική διακήρυξη των Ολυμπιακών Αγώνων που όριζε πως κάθε φορά οι Αγώνες θα διοργανώνονται και από διαφορετική χώρα. Απόσπασε, ωστόσο, την υπόσχεση του Κουμπερτέν πως η Ελλάδα θα διοργάνωνε στο μεσοδιάστημα των Αγώνων τη μεσολυμπιάδα, πράγμα που έμεινε απλά σαν υπόσχεση και έγινε μια και μόνο φορά, αλλά για άλλους λόγους.

Ο πρώτος Ολυμπιονίκης
Στις 6 Απριλίου 1896 στέφεται ο πρώτος Ολυμπιονίκης των σύγχρονων Ολυμπιάδων. Ήταν ο 27χρονος τότε Αμερικανός Τζέιμς Μπρένταν Κόννολλυ, που είχε νικήσει στο τριπλούν με 13,71 μ.
Για να αναδειχθεί νικητής στην Ελληνορωμαϊκή στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 1896 ο Καρλ Σούμαν και ο Γιώργος Τσίτας χρειάστηκε να παλεύουν... δύο μέρες! Ο λόγος ήταν ότι ο αγώνας διακόπηκε λόγω σκότους και επαναλήφθηκε την άλλη μέρα. Πάντως σε συνεχή διάρκεια το ρεκόρ είναι μεταξύ του Εσθονού Μάρτιν Κλέιν και του Φινλανδού Άλφρεντ Ασικάινεν το1912. Πάλευαν συνεχώς για 11 ώρες και 40 λεπτά.



Συμμετοχή αθλητών
Στην πρώτη αυτή Ολυμπιάδα δε συμμετείχαν οι χώρες με επίσημες ομάδες. Η συμμετοχή ήταν ελεύθερη και πήραν μέρος αθλητικοί σύλλογοι και άτομα που είχαν φτάσει στην Αθήνα με δικά τους έξοδα. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς δεν ήταν ούτε επίσημοι αθλητές, αλλά τους είχε συγκινήσει η ιδέα των Ολυμπιακών Αγώνων. Έγιναν μόνον 43 αγωνίσματα και αυτά μόνον αντρικά. Οι Αμερικανοί κέρδισαν 11 χρυσά μετάλλια τα περισσότερα στο στίβο- αλλά η Ελλάδα πήρε τα περισσότερα σε σύνολο (50), από τα οποία τα 10 ήταν χρυσά.

Ο Σπύρος Λούης
Ήρωας της πρώτης Ολυμπιάδας, που αποθεώθηκε από τους θεατές, ήταν ο Σπύρος Λούης, του οποίου η νίκη στο Μαραθώνιο πέρασε στο θρύλο... Ο νερουλάς από το Μαρούσι Σπύρος Λούης δε συμπεριλαμβάνοντα ανάμεσα στους γνωστούς αθλητές της εποχής. Για την ακρίβεια δεν υπήρξε ποτέ αθλητής.
LOUIS copy

Κι όμως ο 24χρονος τότε Mαρoυσιώτης έγινε σύμβολο του Mαραθωνίου και ο πιο γνωστός στα πέρατα του κόσμου Ολυμπιονίκης της πρώτης Ολυμπιάδας επειδή πρώτος αυτός νίκησε στην απόστασn, που έτρεξε ο αρχαίος μαραθωνοδρόμος Φειδιππίδης μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης των Αθηναίων στο Μαραθώνα.
Ο Σπύρος Λούης που είχε γεννηθεί το 1872 και πέθανε το 1940 δεν ξαναπήρε ποτέ του μέρος σε άλλο Μαραθώνιο και ίσως ήταν αυτό που συντήρησε το θρύλο του. Σήμερα, η Ελλάδα τιμώντας τον, έδωσε τ’ όνομα του Ολυμπιακό Στάδιο της Καλογρέζας.

ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ...

4o-mnimonio
WikiLeaks – ΔΝΤ – «Διαρροές» και «κόντρες» μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών αποτελούν μέρος της σκηνοθεσίας του 4ου ισοπεδωτικού μνημονίου που προετοιμάζεται με ορίζοντα πέραν του 2025.

 
Τι αποδεικνύεται με τις διαρροές των WikiLeaks; Ότι η κρίση
που βαθαίνει στον καπιταλισμό υποχρεώνει τον τελευταίο σε ένα ευρύτατο ξεκαθάρισμα.  Οι offshore αποτελούν εργαλείο άσκησης της παγκοσμιοποιημένης οικονομικής δραστηριότητας με όλα τα παραστατικά της νομιμότητας από κράτη και οικονομικούς οργανισμούς. Το ξεκαθάρισμα που επιχειρείται έχει στόχο να περιορίσει τη δυνατότητα και το εύρος της μεταξύ λιγότερων και ισχυρότερων οικονομικών κέντρων /παραγόντων. Αποτελεί μέρος της καταστροφής κεφαλαίου που αποτελεί κανόνα στον καπιταλισμό και προηγείται πάντοτε ενός παγκόσμιου πολέμου εάν δεν γίνει εφικτή η αναδιανομή που επιχειρείται μέσα από τις επαναμβανόμενες κρίσεις και τις παγκόσμιες ανακατατάξεις που αυτές προοιωνίζονται.

Μέρος αυτού του ξεκαθαρίσματος αποτελεί και ο κόσμος της εργασίας που καλείται βίαια να επωμισθεί τη κρίση της καπιταλιστικής κερδοφορίας και να πληρώσει. Ένα χρειαστεί θα πληρώσει και με το αίμα του.
Οι «διαρροές» των συνομιλιών του ΔΝΤ στοχεύουν στην παραπλάνηση και ενισχύουν αυτό που γνωρίζουν και οι πέτρες. Το ΔΝΤ είναι εδώ και θα παραμείνει.
Η «προστάτιδα» του κ. Τσίπρα, Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ, συνεργάζεται απόλυτα με το Διεθνές Νομισματικό ταμείο  και από κοινού εγγυώνται τη συνέχιση της βαριάς λιτότητας στην Ε.Ε.
 
Ο Κ. Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι οδηγείται αναπότρεπτα με τις πολιτικές που υπηρετεί και τις συμμαχίες που επιδιώκει στο 4ο μνημόνιο, με σκληρότερα μέτρα, περισσότερη λιτότητα και φτώχεια που οδηγούν στην απόλυτη ισοπέδωση της Ελληνικής κοινωνίας.
 
Η σκηνοθεσία των διευθυντηρίων με την αγαστή συμμετοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΑΛ αποσκοπεί στην αναίμακτη εφαρμογή, όσο είναι δυνατόν, αυτής της πολιτικής καθόσον αστάθμητοι παράγοντες που ελλοχεύουν μπορούν να τινάξουν τους σχεδιασμούς στον αέρα με απρόβλεπτες συνέπειες συμπεριλαμβανομένου και απευκταίου γι’ αυτούς ενός ντόμινου στη συνέχεια σε όλη τη νότια Ευρώπη.
Το προσφυγικό είναι μια βόμβα που περιμένει να εκραγεί. Η Τουρκία δεν πρόκειται να τηρήσει καμία συμφωνία προκειμένου να επιτευχθεί η «αποσυμφόρηση» που ελπίζει ο κ. Τσίπρας. Τα μεταναστευτικά ρεύματα ουδέποτε ανακόπηκαν στην ιστορία και είναι αυτά που επέβαλλαν τις μεγάλες αλλαγές.  Οι φράχτες και οι απελάσεις αποτελούν μονάχα σημάδια έκφρασης πανικού από αυτούς που βλέπουν τη μεγάλη καταιγίδα να ξεσπάει και ψάχνουν ομπρέλα να προφυλαχθούν.
Μπροστά σε αυτό ο καπιταλισμός δείχνει τα δόντια του. 

Η τρομοκρατία χρησιμοποιείται προκειμένου να ενισχύσει τους σχεδιασμούς, ο κοινοβουλευτισμός ξεσκεπάζεται, τα κράτη οργανώνονται και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς λαούς. Το δόγμα της ασφάλειας επιδιώκει να εξασφαλίσει τους έχοντες και κατέχοντες απέναντι στα εκατομμύρια των προσφύγων /μεταναστών /μη κατεχόντων και φτωχοποιημένων που θα αυξάνονται και θα πληθύνονται με απίστευτη ταχύτητα απειλώντας να καταστρέψουν όλους τους σχεδιασμούς, φέρνοντας στο προσκήνιο τους λαούς με την ακατάλυτη δύναμη των τελευταίων να στοιχειώνει όλους τους σχεδιασμούς του νέου ολοκληρωτικού καπιταλισμού της εποχής.
 
Οι μεγάλες αλλαγές θα προκύψουν όταν τα εκατομμύρια των εργαζομένων /ανέργων, προσφύγων και μεταναστών συνειδητοποιήσουν την απίστευτη δύναμη της παρουσίας τους και την επιβάλλουν αλλάζοντας πραγματικά την ιστορία.

 
http://ideopigi.blogspot.gr/2016/04/4.html

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΜΣΕΝ-ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!



Στη Ιαπωνία το 1967 η εταιρεία Nippon ανέπτυξε σε όλη την χώρα ένα δίκτυο τηλεφωνίας σε συχνότητες στην περιοχή των 800 Mεγαχέρτζ (MHz).

Το 1969 η εταιρεία Bell Systems παρείχε δίκτυο κινητών επικοινωνιών στο ευρύ κοινό ,που λειτουργούσε σε συχνότητες στα 450 MHz και με δυνατότητα πραγματοποίησης μεταπομπών (HANDOVERS) για πρώτη φορά.

Το 1970 , η FCC καταχώρησε 75 MHz στην ζώνη από 800 MHz ως 900 MHz για την χρήση των συστημάτων υψηλής χωρητικότητας .

Το 1973 η εταιρεία Motorola παρουσίασε το πρώτο κινητό τηλέφωνο που μπορούσε να κρατηθεί με το ένα χέρι.

Τα δίκτυα 3ης γενιάς λειτουργούν σε υψηλότερα συχνότητες από τα GSM (2100 MHz συγκριτικά με το 900/1800 MHz του GSM και έτσι τα ραδιοκύματα που εκπέμπουν καλύπτουν συγκριτικά μικρότερες αποστάσεις στο χώρο.

Αυτά τα πρότυπα ισχύουν σε μεγάλο βαθμό και ως τις μέρες μας, για τους κατόχους κινητών τηλεφώνων (cellular) και αυτά τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν σε ένα εύρος ραδιοσυχνοτήτων που κυμαίνονται σε όσα MHz λειτουργεί η γενιά της κυψέλης του παρόχου!.

ΟΙ ΚΑΤΑΚΟΠΟΙ ... ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ !!!

Κάθε μυστική υπηρεσία διαθέτει τμήμα Κατασκοπείας για να ελέγχει τους "εχθρούς" της πατρίδας της! Η ίδια μυστική υπηρεσία διαθέτει και τμήμα αντικατασκοπείας με σκοπό να μην μπορούν οι "εχθροί" σου να κατασκοπεύουν τη χώρα σου! Επίσης, υπάρχει και μια τρίτη υπηρεσία που ελέγχει αν λειτουργούν σωστά οι άλλες δύο και δεν έχουν διαβρωθεί ! Σε πολλές χώρες, υπάρχει επιπλέον της υπηρεσίας κατασκοπίας που υπάγεται σε πολιτική εποπτεία και ακόμη μία που λειτουργεί για λογαριασμό του Εθνικού Στρατού!

Στην Ελλάδα εκτός της ΕΥΠ που έχουμε και τους ... ατσίδες που είναι εκεί μέσα (οι οποίοι μάλιστα συνδικαλίζονται κιόλας λες και πρόκειται για υπαλλήλους ΔΕΚΟ), έχουν δηλώσει μόνιμη παρουσία, πάνω από είκοσι μυστικές υπηρεσίες σύμμαχων χωρών ! Και είτε διαθέτουν ολάκερα γραφεία με προσωπικό, (βλέπε CIA) είτε σταθμάρχες (βλ. Μοσάντ) είτε έχουν μια πιο διακριτική παρουσία, σε γνώση πάντα και σε συνεννόηση με την εκάστοτε Κυβέρνηση!!!

Συνεπώς, έχουμε 20 υπηρεσίες με τουλάχιστον 40 κλάδους(!) (είναι αρκετά παραπάνω από 40), που βρίσκονται στην Ελλάδα και μπορούν να κατασκοπεύουν ... ελεύθερα , στόχους που κινούνται στην Ελληνική Επικράτεια και κάθε ένας από αυτούς μπορεί να κατέχει (εντελώς) ελεύθερα ένα "βαλιτσάκι" που μπορεί να "διεισδύσει" στα εύρη των εκπομπών κινητής τηλεφωνίας! Αν δεν το έχει, μπορεί να το αγοράσει ελεύθερα από την εγχώρια αγορά ή να το ενοικιάσει κιόλας!!!

Φυσικά υπάρχουν και οι ... "παράνομοι" κατάσκοποι που λειτουργούν εν αγνοία της πολιτείας (λέμε τώρα)!!!

Παράλληλα, (κι εδώ είναι το πιο εξοργιστικό στο σκεπτικό μου) κάποιες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία , η Ιταλία ,η Γερμανία και η Τουρκία που διαθέτουν κατασκοπευτικούς δορυφόρους στην περιοχή, μπορούν να κατασκοπεύουν 24 ώρες το 24ωρο, όποιον γουστάρουν χωρίς να τους παίρνει μυρουδιά κανένας! Μάλιστα, μπορούν να καταγράφουν σε όλο το φάσμα εκπομπών GSM (κινητών) και να ανιχνεύουν ραδικυμματα στον αέρα στις συχνότητες που σας περιέγραψα πιο πάνω ! Με δυνατότητα εντοπισμού ταυτόχρονα ως και 2.000 στόχων σε μια περιοχή που την ορίζουν με ακρίβεια μέσα από τον ίδιο δορυφόρο και ακολουθά τόσο τον αριθμό της κάρτας SIM όσο και το ΙΜΕΙ της συσκευής του τηλεφώνου!!!

Ειδικά όταν πρόκειται για πολίτες άλλων χωρών και όχι Ελληνες Κυβερνητικούς, τότε τα πράγματα είναι πιο απλά μιας και δεν χρειάζεται άδεια από κανέναν αλλά ούτε και μαθαίνει κανένας ότι γίνεται παρακολούθηση!!!!

Συνεπώς, εσείς τώρα τι πιστεύετε αλήθεια;

Οτι την υποκλοπή την έκανε η ΕΥΠ για λογαριασμό του Τσίπρα... (Φαντάζομαι να αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιο θα το γνώριζαν ήδη δεκάδες ή κι εκατοντάδες άτομα που εργάζονται στις υπηρεσίες που σας προανέφερα)!

Η την υποκλοπή τελικά, την έκανε κάποιος κατασκοπευτικός κλάδος των ΗΠΑ ή της Ρωσίας, δορυφορικά και κατέγραψε άφοβα την συνομιλία και την έδωσε στα WikiLeaks;

Οποιος δεν κατάλαβε ότι η Μέρκελ, ο Ομπάμα και το ΔΝΤ αποφάσισαν να τερματίσουν την παρουσία του Ταμείου στην Ελλάδα, είτε είναι ηλίθιος είτε είναι ... ξάδερφος του Τσίπρα!

Δεν εξηγείται αλλιώς!!!

ΥΓ
Στο μεταξύ, στο Μπανανιστάν... συζητάμε αν ήταν νόμιμη ή όχι η παρακολούθηση του Τόμσεν ενώ ο Τόμσεν γνώριζε καλά ότι καταγράφουν τη συνομιλία του με την Βελκουλέσκου! Οπως γνώριζε ότι στην Ελλάδα, ως επικυρίαρχος, δεν θα έχει καμιά απολύτως ποινική συνέπεια! Κι όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!

Ελπίζω να βοήθησα σε αυτό!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ

ΔΙΝΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ 77.718 ΑΤΟΜΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΚΑ…

Screen Shot 2016-02-21 at 10.46.02 AM.png

***ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ***


Γράφει ο Ιωάννης Παπαζήσης…

ΠΡΙΝ 5 ΕΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΜΙΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ 300 ΜΟΝΟΝ ΕΝΣΗΜΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΚΑ Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ 1-8-2011 Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΛΕΓΕΙ » Αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης στον τομέα των προσαυξήσεων των Κατωτάτων Ορίων των συντάξεων για την ορθή εφαρμογή της εθνικής νομοθεσίας σε συνδυασμό με τις κοινοτικές διατάξεις (εγκύκλιος 41/2011). Με τις νέες οδηγίες άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων αυτών και δεν χορηγούνται προσαυξήσεις στα δικαιούμενα ποσά συντάξεων για ημέρες ασφάλισης που δεν πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα.

Screen Shot 2016-02-21 at 10.46.33 AM.png

Αποτέλεσμα αυτού του μέτρου είναι να μην μπορούν πλέον να παίρνουν «συντάξεις 700 ευρώ με 300 ημέρες ασφάλισης στην Ελλάδα».
Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΣΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΣ  ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ;;;;ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ. ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΄΄Οι αλλοδαποί μετανάστες τρίτων χωρών (εκτός Ε.Ε και χωρών με τις οποίες έχουν συναφθεί διμερείς συμβάσεις), παίρνουν σύνταξη από το ΙΚΑ, εάν έχουν νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα και συμπληρώνουν τις ίδιες προϋποθέσεις που απαιτούνται και για τους Έλληνες (ηλικία και χρόνο ασφάλισης σε ελληνικούς ασφαλιστικούς φορείς).΄΄

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΜΙΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ 10.500 ΕΝΣΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ;;;ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ;;;;ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΑ ΑΝΩΘΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ 10.500 ΕΝΣΗΜΑ;;;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ 77.718 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ .ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ …

Screen Shot 2016-02-21 at 10.46.19 AM.png
 
΄΄Οσον αφορά στους 77.718 συνταξιούχους άγνωστης υπηκοότητας, διευκρινίζονται τα εξής:
Το γεγονός ότι δεν υπάρχει υπηκοότητα δεν σημαίνει ότι οι συντάξεις είναι παράνομες και αφορούν μόνο αλλοδαπούς, δεδομένου ότι η αναγραφή της υπηκοότητας στα στοιχεία των συνταξιούχων ήταν προαιρετική και έγινε υποχρεωτική από τον Ιούλιο 2011.΄΄

ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ;;;;ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ;;;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΔΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΧΡΕΟΚΩΠΟΥΣΑΜΕ …ΓΙΑ 1 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΓΙΝΕ ΝΕΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ …

2 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ…http://www.ika.gr/gr/infopages/press/20110901.cfm

ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΗΔΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΗΔΗ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΜΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ  ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ…Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;;ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ…ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ. ..ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
–ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


https://greeknewsondemand.com/

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Screen Shot 2016-04-05 at 8.23.46 AM.png

Είναι πράκτορας των ξένων ο Τσίπρας. Δεν υπηρετεί τη χώρα αλλά στρώνει το χαλί στους εχθρούς της. Η μεγάλη-βόμβα με την αποκάλυψη… 

των συνομιλιών του Τόμσεν με τη Βελκουλέσκου για τον οικονομικό θάνατο της Ελλάδος, έδωσε ένα φοβερό όπλο στα χέρια του Τσίπρα να στρίλει στο διάολο το ΔΝΤ καταγγέλλοντας τον ρόλο του. Και όμως, ο Τσίπρας με όσα είπε και έκανε έστρωσε το χαλί. Το μόνο που βγήκε να πει αόριστα ήταν ότι «κάποιοι θέλουν να διαλύσουν την Ευρώπη..»! Για τον Τόμσεν είπε …»δεν θα τον αφήσουμε να διαλύσει την Ευρώπη»! Άρες μάρες κουκουνάρες. 

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός-απάτη δήλωσε: «δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με τη φωτιά και δε θα αφήσουμε τη χώρα και την Ευρώπη απροστάτευτη. Κάποιοι θέλουν να στήσουν νέα κρίση στην Ελλάδα για να επηρεάσουν το δημοψήφισμα στη Βρετανία και να τραυματίσουν την Ευρώπη».


Τόσο ξεφτιλισμένος-πουλημένος πρωθυπουργός δεν ξαναγέννησε η ελληνική ιστορία! Όταν ήταν στην αντιπολίτευση μιλούσε για σχέδιο σε βάρος της Ελλάδος για να την κατακτήσουν και ότι θα έδιωχνε το ΔΝΤ και τα μνημόνια και σήμερα, μετά τι9ς φοβερές αποκαλύψεις των Wikileaks, λέει ότι αυτές δημιουργούν λκινδύνους για τη…διάλυση της ΕΕ!!! Τόσο ξεφτίλας. Δεν αποτλούν ρε άμεσο σχέδιο για την πλήρη εξολόθρευση της Ελλάδος που πρέπει να καταγγείλεις αυτό το σχέδιο και να στείλεις στο διάολο τους εχθρούς της χώρας; Κινδύνους για την ΕΕ δημιουργούβ;

Γι’ αυτό τον λόγο η ΕΕ πήρε αποστάσεις από τον Τσίπρα, το άφησε πάλι απομονωμένο και θα συνεχίσει τη συνεργασία με το ΔΝΤ!


Είναι πράκτορας!
Πηγή: http://indobserver.blogspot.gr/2016/04/blog-post_5.html

https://greeknewsondemand.com/2016/03/01/ζήτησε-βοήθεια-απο-τους-εχθρουσ-της-ελ/

ΈΓΓΡΑΦΟ ΒΌΜΒΑ! Καταδότης των ΝΑΖΙ υπήρξε ο μεγάλος «εθνάρχης» Κως. Καραμανλής

Screen Shot 2016-04-03 at 12.24.53 PM.png

***ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΗΡ ΩΡΑ***

Screen Shot 2015-12-21 at 9.19.02 PM.png

* Διαβάστε επίσης: Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα και η Νέα Δημοκρατία

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM
-του Ιωάν. Κουντούρη • 28 Οκτ. 2015 • JohnKountouris.com • Λος Άντζελες | αναφέρθηκε στην Ελληνική Βουλή και απο τον κ. Νίκο Νικολὀπουλο και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ίδιου
Έγγραφο ΒΌΜΒΑ της CIA έχει βρει τελευταίως το φώς της ημέρας που αναφέρει ότι υπήρξε και καταδότης και συνεργάτης των Ναζί κατα το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο ίδιος ο κ. … ΚΩΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ!!! Η αποκάλυψη αυτή έγινε στην δίκη του Αδόλφου Αϊχμαν στο Ισραήλ το 1962 και περιλαμβάνεται στο ίδιο έγγραφο.

Screen Shot 2015-12-21 at 9.20.08 PM
 
Η έρευνα του βιβλίου που ετοιμάζει ο συγγραφέας Mitch Fatouros με θέμα την πολύκροτη υπόθεση Μέρτεν-Καραμανλή (με τίτλο «Greek American Pimps, Charities Corrupted by Politics, Lobbies & Criminal Enterprises») ανατρέχει σε έγγραφα των αρχείων της CIA, που έχουν αποχαραχτηριστεί και ανακαλύπτουν το εν λόγῳ έγγραφο που αναφέρεται στον «Εθνάρχη» Κως. Καραμανλή εν σχέσει με τα εγκλήματα των Νατζιστών κατα τον Δ.Π.Π.
Τον σχετικό σύνδεσμό [1] της ιστοσελίδας της CIA —όπου μπορείτε να καταβιβάσετε και να διαβάσετε ολόκληρο το εν λόγῳ έγγραφο— θα τον βρείτε παρακάτω. Μπορείτε να δείτε εδώ ένα στιγμυότυπο απο τον επίσημον ιστότοπον της CIA όπου αναφέρεται και αρχειοθετείται το εν λόγῳ έγγραφον. Προσέξτε τη φράση «Collection:
Nazi War Crimes Disclosure Act», δηλαδή, «Πράξις περι Δημοσιοποιήσεως των Πολεμικών Εγκλημάτων των Ναζί».
Ωστόσο, εάν θέλουμε τώρα να ανοίξουμε συζήτηση για τις δήθεν «σφαγές» που έκαναν οι Γερμανοί κατα τον πόλεμον, ιδιαίτερα για τους δήθεν 6,000,000 «νεκρούς Εβραίους» μόνο στην Γερμανία, εγώ θα σας πω «ΠΟΊΟΣ ΕΧΈΦΡΩΝ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΑΚΌΜΗ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ;;;» Το λέγω αυτό διότι το έγγραφο αυτό αναφέρεται σε όλα αυτά, ειδικά στην «εξόντωσιν των Εβραίων» της Θεσσαλονίκης όπως αναφέρει το ίδιο ντοκουμέντο.
Αλλά δεν σταματάμε εδώ…
Screen Shot 2015-12-21 at 9.21.15 PM.png
Ειρήσθω εν παρόδῳ ότι αυτόν τον αριθμόν των 6 εκκατομυρίων «πεθαμένων Εβραίων» απο τους Γερμανούς Νατζιστές δεν τον πιστεύουν πια ούτε οι ίδιοι οι Εβραίοι. Έχει αναθεωρηθεί διαχρονικά τόσες φορές ο αριθμός αυτός απο ιστορικούς και λογίους ––Εβραίους και μη–– απο όλο τον κόσμο ώστε αυτό απο μόνο του καθιστά αυτό το μεγάλο «ιστορικό γεγονός» ως…ΆΚΥΡΟ και ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΤΌ [2]. Αλλά δεν θα σας αφήσω όμως χωρίς ένα δυνατό παράδειγμα.
Δείτε στα αριστερά τι δημοσίευσε η μεγάλη εφημερίδα απο Νέα Γιόρκη η New York Times για τους δήθεν 6 εκατομμύρια «νεκρούς Εβραίους» απο το….1869 μέρχι το 1945!!! Και αν δεν κάνω λάθος, είχε γεννηθεί ο Χίτλερ το…1889!!! [3] Κάτι ΒΡΩΜΟΚΟΠΆΕΙ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ.
Ένα πράγμα γνωρίζω καλά, όπως όλοι εμείς οι Έλληνες, όσον αφορά όλα όσα έκαναν οι Γερμανοί στην Ελλάδα κατα το Δ.Π.Π.—σκότωσαν ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και προκάλεσαν τότες απίστευτες ζημιές σε όλους τους τομείς σε όλη τη χώρα. Τώρα αν θέλουμε να πιστέψουμε αυτά που ισχυρίζονται οι Εβραίοι για τις σφαγές τις «δικές τους» κατα την ίδιαν περίοδο μεσ´στην Ελλάδα, λίγο δύσκολο θα είναι για μας, ιδιαίτερα εν όψει των μεγάλων ΨΕΜΆΤΩΝ που έχουν πει οι ίδιοι για όλα όσα τους «έκανε» ο Χίτλερ μεσ᾽στην Γερμανία κατα τον ίδιο πόλεμο.
Διαβάστε παρακάτω το έγγραφον αυτό στο σύνολό του όπως προέρχεται απο την κεντρική ιστοσελίδα της CIA.
–––––––––––––––––
1 – Απο τη CIA: http://www.foia.cia.gov/document/519b7f95993294098d512b57
2 – Ο Mike King στο άρθρο του «1936: ZIONISTS WHINE ABOUT ‘HOLOCAUST’ 7 YEARS BEFORE IT ‘HAPPENS’ » | Λίνκ: http://www.tomatobubble.com/hh1936.html
3 – Πηγή: http://balder.org/judea/New-York-Times-Six-Million-Jews-Since-1869.php
#
Screen Shot 2015-12-21 at 9.22.14 PM.png
Screen Shot 2015-12-21 at 9.22.26 PM.png
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters