Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ



ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
END ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Για την υδρόλυση η οποία γίνεται 100 χιλιόμετρα από τα Χανιά και είναι με χημικά από τη Συρία.
Λαμπράκης: Ο λόγος που γίνεται αυτό, ξέρετε ποιος είναι αυτός ο λόγος; Επειδή γνωρίζουν ότι η μεγάλη αλλαγή έρχεται, θέλουν να εμποδίσουν την εξόρυξη υδρογονανθράκων και φυσικού αερίου λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών. Θα μπορούσαν να το πάνε στον Νότιο Πόλο να το κάνουν, στο Βόρειο Πόλο, στη βόρεια θάλασσα, μολύνουν όμως την δική σου θάλασσα αγαπητέ μου συνέλληνα για να σε εμποδίσουν, όταν καταλάβεις, και το ξέρουν ότι έρχεται η αλλαγή. Είτε με το καλό είτε με το κακό, ο Έλληνας θα επανακαταλάβει τον γεωφυσικό του χώρο. Όταν συμβεί αυτό λοιπόν, δεν θα μπορείτε,, δεν θα μπορούμε εμείς να κάνουμε εξόρυξη μέσα στη θάλασσα αερίου και υδρογονανθράκων. Και το κάνουνε σε τέτοιο γεωφυσικό χώρο που να μολύνει τόσο τα ύδατα νοτίως της Κρήτης όσο και το Ιόνιο. Αυτή η κίνηση σας δίνει και το στίγμα ΠΟΎ είναι ο πλούτος της Ελλάδος.
END ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Θα τους προλάβουμε γιατρέ μου;
Λαμπράκης: Πιστεύουμε ναι.
ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΙΣ 14-7-2014 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters