Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕΕΕΕ.

Η ΔΕΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 56 ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΗΡΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. Σ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΜΕ ΤΣΙΠΑ;

Σοκ στην Κρήτη-Έκοψαν το ρεύμα σε τετραπληγική και πέθανε μία ώρα μετά
Σταθάκης: Αυτονόητη η εισαγγελική παρέμβαση για το θάνατο της 56χρονης. Στο τραγικό περιστατικό του θανάτου μιας τετραπληγικής Χανιώτισσας μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ όπως καταγγέλλουν συγγενείς της, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης. Στην ανακοίνωση ο κ. Σταθάκης κάνει λόγο για αναγκαιότητα εισαγγελικής παρέμβασης. Ακολουθεί η ανακοίνωση>>

"Σήμερα στα Χανιά θρηνούμε το χαμό μιας συμπολίτισσας μας, που παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, δεν έπαψε ούτε στιγμή να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και με τη στήριξη της οικογένειάς της για να τα ξεπεράσει.
Απέναντί της είχε να αντιπαλέψει όχι μόνο την αδιαφορία και τη γραφειοκρατία φορέων όπως η ΔΕΗ ή ο ΟΓΑ, αλλά κυρίως την ανάλγητη αντίληψη ότι οι ζωές όλων μας είναι ασήμαντες και αναλώσιμες μπροστά στους στόχους ενός παράλογου, αναποτελεσματικού και τελικά καταστροφικού οικονομικού προγράμματος.
Δυστυχώς, με μια αδικαιολόγητη κι εντελώς απαράδεκτη και απάνθρωπη απόφαση η ιδιωτικοποιούμενη ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση του σπιτιού της και συνακόλουθα τη μηχανική υποστήριξη που την κρατούσε στη ζωή.
Θεωρώντας την εισαγγελική παρέμβαση αυτονόητη, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσας".
Πηγή: flashnews.gr
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/56.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters