Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Παίζουν με την φωτιά οι ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο στέλνει στρατιωτικούς συμβούλους και υλικό στο Κίεβο



ΘΕΛΟΥΝ «ΒΙΕΤΝΑΜΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
Ο Λευκός Οίκος βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας αποστολής στρατιωτικών συμβούλων στην Ουκρανία για την εκπαίδευση του ουκρανικού Στρατού όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Washington Times εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου επιβεβαίωσε τα σχέδια του Πενταγώνου για την αποστολή συμβούλων στην Ουκρανία:

«Εντός μερικών εβδομάδων μια ομάδα εκπροσώπων του υπουργείου ‘Άμυνας η οποία ειδικεύεται στην στρατηγική και κατευθύνσεις ενεργειών  θα αναχωρήσει για το Κίεβο για να εκτιμήσει την κατάσταση και να
καταστρώσει σχέδια στο πως οι ΗΠΑ θα μπορέσουν να βοηθήσουν» αναφέρεται στο δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας.
Η εφημερίδα αναφέρει ακόμη ότι ο ταξίαρχος Steve Warren εκπρόσωπος του Πενταγώνου ανέφερε πως ο στόχος της αποστολής στρατιωτικών συμβούλων στην Ουκρανία είναι να«βοηθήσει στην κατάστρωση ενός διαρκούς και σταθερού προγράμματος το οποίο θα αφορά τις μελλοντικές αμερικανικές προσπάθειες για την υποστήρ4ιξη του ουκρανικού Στρατού μέσω ειδικών ομάδων συμβούλων αλλά και μόνιμων συμβούλων».
Οι πρώτες ενδείξεις  για αποστολή στρατιωτικών συμβούλων στην Ουκρανία είχαν γίνει πριν από ένα περασμένο μήνα αλλά ύστερα από την κατάρριψη του μαλαισιανού Boeing 777 το πρόγραμμα φαίνεται να επιταχύνεται εάν δεν έχει εισέλθει ήδη σε υλοποίηση.
Τον Ιούνιο οι ΗΠΑ είχαν αναγγείλει την αποστολή βοήθειας ύψους 23 εκατ. $ στην Ουκρανία για την βελτίωση ζητημάτων ασφάλειας., όπως είχαν πει αλλά που ακριβώς θα διοχετευθούν τα χρήματα αυτά είναι άγνωστο.
Όπως αναφερόταν σε ρεπορτάζ αμερικανικού site οι Ουκρανοί ζήτησαν πρόσφατα και μάλιστα επειγόντως την αποστολή στην Ουκρανία συσκευών παρεμβολών για τα ραντάρ των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων τα οποία έχουν αφανίσει κυριολεκτικά την Αεροπορία τους, ενώ μόνο σήμερα οι Ουκρανοί έχασαν ακόμη δύο μαχητικά Su-25 από την Αεράμυνα των δυνάμεων της αυτοάμυνας των ρωσοφώνων στην Α. Ουκρανία.
Πρόκειται σίγουρα για μια αμερικανική εμπλοκή η οποία ξεκινά στην Ουκρανία, εμπλοκή η οποία αναμένεται να κλιμακωθεί πολύ περισσότερο εντός του 2015.
Η αποστολή στρατιωτικών συμβούλων –που ουσιαστικά σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη αμερικανική στρατιωτική  ανάμιξη στην Ουκρανία-  φέρνει μνήμες από το Βιετνάμ όταν την περίοδο μετά την αποχώρηση των Γάλλων από την Ινδοκίνα (1954) οι ΗΠΑ άρχισαν να αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην περιοχή με την αποστολή στρατιωτικών συμβούλων στην αρχή.
Στη συνέχεια βέβαια όλοι γνωρίζουν πως εξελίχθηκε η κατάσταση με τη συνεχή ενίσχυση των δυνάμεων η οποία στο τέλος εξελίχθηκε σε ανοικτή επλοκή.
Προφανώς οι Αμερικανοί δεν μαθαίνουν από την ιστορία τους ακόμη και αν αυτή είναι τόσο πρόσφατη όσο το Βιετνάμ.

 
defencenet.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΩΧΩΧΩΧ!!! ΠΑΛΙ "ΒΟΗΑΘΑΝΕ" ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΙΓΗ ΕΙΡΗΝΗ!!!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters