Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Video ΣΟΚ Μικρό κοριτσάκι σε κλίμα τρόμου και πανικού



Εμπόριο οργάνων; Αδρενοχρώμιο;


Τι κάνουν στην μπουμπούκα, τεστ για κορωναϊό;
Το βίντεο μου θύμισε τα ασυνόδευτα που έστειλε ο Κούλης – Δρακούλης – Σαυρούλης στην Γερμανία 2 φορές, μέσω λοκ ντάουν και πανδημίας. Τυχερά ασυνόδευτα… πήραν άδεια για ταξίδι.
Αλήθεια ξέρετε αν έφτασαν σε καλά χέρια ; Ο Κούλης πάντως και η μάνα του Ντόρα δεν μας είπαν, αλλά ούτε και ο Ευαγγελάτος που νοιάζεται για την υγεία μας. Ο Τσιόδρας ξέρει, ο Χαρδαλιάς ;

Τέλος η χρηματοδότηση του Ο.Τ.Φ. (Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων) για το εμβόλιο από τον Bill Gates.


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΦΤΑ Ο BILL GATES – ΦΑΛΙΡΙΣΕ – ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ !

Τέλος η χρηματοδότηση του Ο.Τ.Φ. για το εμβόλιο από τον Bill Gates.

Έγκυρες πληροφορίες, μας λένε ότι το ίδρυμα του Bill Gates, έχει σταματήσει την χρηματοδότηση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων, για τα προγράμματα δοκιμών του εμβολίου του covid-19.

Η ΕΛΙΤ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ

Benjamin Fulford – Asks Will it Be World War or World Government ...BENJAMIN FULFORD 13/4/2020

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό… Ο πλανήτης Γη βρίσκεται εν μέσω Εξέγερσης Σκλάβων!
Ζούμε εποχές για τις οποίες θα διαβάζουν σε χιλιάδες χρόνια από τώρα. Είμαστε μάρτυρες της ανατροπής ενός αρχαίου συστήματος ελέγχου, στο οποίο εμπλέκονται φόνοι, ψέματα και δωροδοκίες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters