Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ…ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!

masonoi

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΜΑΖΩΞΗ” ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ…!!

Οι Μασώνοι βρίσκονται παντού και πλέον δεν το κρύβουν.
Μάλιστα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν, στις εκδηλώσεις τους λαμβάνουν μέρος και πρόσωπα «σεβαστά» στην ελληνική κοινωνία όπως ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας ο οποίος εξήρε το έργο των μασώνων. Ναι καλά ακούσατε. Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει «σφραγίσει» το ελληνικό τραγούδι και επί δεκαετίες λειτουργεί ως πρότυπο για την κοινωνία, είναι τέκτωνας δηλαδή μασώνος.
Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε για να φρίξετε:
«Ξέρετε  τι σπουδαίο πράγμα είναι να πρέπει να καταλάβεις πώς μέσα από μια τέτοια προσήλωση στα τυπικά του Τεκτονισμού μπορεί να βγαίνουν τέτοιες Ελευθερίες; Τι είναι εκείνο που κάνει αυτούς τους συγκλονιστικούς Αδελφούς μου να έχει ο καθένας τον τρόπο να είναι τυπικός και συγχρόνως Ελεύθερος ;Είναι το δικαίωμα πού έχουμε όλοι κάποια στιγμή να αναθεωρούμε. Εμείς λοιπόν πού είμαστε έτοιμοι να αναθεωρούμε, είμαστε  έτοιμοι να δεχθούμε και όλα τα πράγματα και να έχουμε πάντα μια πόρτα ανοιχτή  για να νοιώσουμε όσα στα  μύχια της ψυχής τους κρατούν οι συνάνθρωποί μας…
Σε μια κοινωνία, που βυθισμένη στην κρίση της εποχής αγκομαχεί προσπαθώντας, μέσα από αντίξοες συνθήκες, τις οποίες όλοι βιώνουμε, να διατηρήσει την συνοχή και την αξιοπρέπειά της, το Τεκτονικό Ίδρυμα έρχεται  και πάλι αρωγός στην ανθρώπινη ανάγκη.
Ο κόσμος μας σήμερα θυμίζει ανθρωπάκια με γυρισμένες πλάτες στο πρόβλημα και την ανάγκη του πλησίον μας. Αντίθετα, το Τεκτονικό Ίδρυμα, με μέλη που έχουν τοποθετήσει τον Άνθρωπο στο κέντρο της φιλοσοφίας τους στέκεται πάντα παρών με την ίδια έκφραση αγάπης για όλους, ανεξαρτήτως θρησκείας, φυλής, χρώματος…  «
Οι Μασώνοι ή τέκτονες όπως αυτοαποκαλούνται με δελτία τύπου για την εκδήλωση διατυμπανίζουν επίσης το «φιλανθρωπικό» τους έργο. Ποιοι αυτοί δηλαδή που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του πλανήτη, αυτοί που έφεραν Έλληνες και μη σε αυτή την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα, διαλύοντας οτιδήποτε στο περασμά τους, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, τώρα το παίζουν φιλάνθρωποι και σωτήρες.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τους μη κρυπτόμενους πλέον μασώνους. Νέα ήθη και νέα έθιμα…




cebc11 cebc21 cebc31 cebc41


hellasforce
http://www.makeleio.gr/g?p=511383

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡ΄ΕΛΛΗΣΙΝ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΕΩΣ

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟΝ ΜΑΣ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΝ. ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΔΙΟΣΔΟΤΟΥ ΑΙΓΛΑΣ.
Η ΕΝΑΡΞΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΗΤΟΙ ΕΑΝ ΕΧΩΜΕΝ ΤΗΝ Χ.ΤΡΟΠΗΝ ΕΙΣ ΤΑΣ 21 ΟΘΕΝ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΝ ΕΚΚΙΝΕΙ ΕΙΣ ΤΑΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 21-22-23.

Η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΠΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 21.12.2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 01Ω04', ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΡΥΤΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΥΞ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΕΡΕΥΝΗΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑΙ ΑΥΤΑΙ ΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΑΝΥΨΩΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΙΩΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΑΝΤΟΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΥΟΔΩΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕ ΚΑΤ' ΑΥΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΙΕΡΟΝ "ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟΝ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΝ", ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΕΚΑΣΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ !

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ.
 
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡ΄ΕΛΛΗΣΙΝ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΕΩΣ
 
Την Τρίτη ημέρα μετά τη Χειμερινή Τροπή του Ήλιου, αρχίζει η Δωδεκαήμερος εορταστική εκδήλωσις του γνωστού Μυστηριακού Δωδεκαημέρου των αρχαίων Ελλήνων, διά του Οποίου οι αρχαίοι Έλληνες απέδιδον εν Μυστηρίοις επί δώδεκα συνεχείς ημέρας τιμάς εις τον Διόνυσον Ελευθερέα προς τιμήν του Οποίου το άχραντον Μυστηριακόν Δωδεδαήμερον προσλαμβάνει το όνομα  «Δωδεκαήμερον του Διονύσου του Ελευθερέως».
 
Το Δωδεκαήμερον αρχίζει πάντοτε την τρίτην ημέραν μετά την αστρονομικώς κινητήν ημέραν της Χειμερινής Τροπής του Ηλίου. Επειδή το εικοσιτετράωρον εις τους αρχαίους Έλληνας ήρχιζε από την δύσιν του Ηλίου και επερατούτο εις την επομένην δύσιν, η πρώτη ημέρα αρχίζει σύμφωνα με αυτήν την προδιαγραφήν.
 
1§ Η πρώτη εκδήλωσις του Δωδεκαημέρου αφορά εις την Ολυμπίαν Θεάν Εστίαν και εις τον Ολύμπιον Θεόν Ήφαιστον.
 
2§ Η δευτέρα ημέρα αφιερώνεται εις τον Ολύμπιον Θεόν Άρην και εις την Ολυμπίαν Θεάν Αφροδίτην.
 
3§ Κατά την τρίτην ημέραν, τιμώνται η Ολυμπία Θεά Άρτεμις και ο Ολύμπιος Θεός, πάρεδρος του Υπάτου Ολυμπίου Θεού Διός, Απόλλων.
 
4§ Κατά την τετάρτην ημέραν, τιμώνται ο Ολύμπιος Θεός Ήφαιστος μετά της Ολυμπίας Θεάς Εστίας, όπως επίσης μαζί με Εκείνους τιμάται και ο Βασιλεύς των Θεών Θεός Διόνυσος.
 
5§ Εις την πέμπτην ημέραν, τιμώνται η Υπάτη Ολυμπία Θεά Ήρα μετά του Υπάτου Ολυμπίου Θεού Διός.
 
6§ Κατά την έκτην ημέραν, τιμώνται ο Ολύμπιος Θεός Ποσειδών, ήτοι ο δεύτερος τη τάξει Ζευς, μετά της Ολυμπίας Θεάς Δήμητρος, της Ολυμπίας Θεάς των Μυστηρίων.
 
7§ Κατά την εβδόμην ημέραν, τιμώνται η Ολυμπία Θεά της Ουρανίας Σοφίας Αθηνά μετά του Ολυμπίου Θεού Ερμού.
 
8§ Κατά την ογδόην ημέραν, τιμώνται η Ολυμπία Θεά Αφροδίτη μετά του Ολυμπίου Θεού Άρεως, όπως επίσης και μαζί με Εκείνους τιμάται και ο Βασιλεύς – κατ’ Ορφέα - των Θεών Θεός Διόνυσος.
 
(OF.208 •Kern 226) “ΚΛΥΤΕ, ΘΕΟΙ•ΤΟΝΔ’ ΥΜΜΙΝ ΕΓΩ ΒΑΣΙΛΗΑ ΤΙΘΗΜΙ”
 
9§ Κατά την ενάτην ημέραν, τιμώνται ο Ολύμπιος Θεός Ερμής μετά της Ολυμπίας Θεάς της Ουρανίας Σοφίας Αθηνάς.
 
10§ Κατά την δεκάτην ημέραν, τιμώνται ο Ολύμπιος Θεός Απόλλων, πάρεδρος του Υπάτου Ολυμπίου Θεού Διός και εκπρόσωπος του Δωδεκαθέου του Ηλίου εις το Δωδεκάθεον της Γης - του Θεού Απόλλωνος όντος πρεσβευτού των υπερτάτων Ηλιακών Θεών εις το Ολυμπιακόν Δωδεκάθεον της Γης.
 
11§ Κατά την ενδεκάτην ημέραν, τιμώνται ο Ύπατος Ολύμπιος Θεός Ζευς μετά της Υπάτης Ολυμπίας Θεάς Ήρας και μαζί με Εκείνους τιμάται και ο Βασιλεύς των Θεών Θεός Διόνυσος.
 
12§ Κατά την δωδεκάτην και τελευταίαν ημέραν του αχράντου Μυστηριακού Δωδεκαημέρου, τιμάται η Ολυμπία Θεά Δημήτηρ, Θεά των Μεγάλων Ελευσινίων Μυστηρίων μετά της Κόρης, όπως επίσης με τα θεία Εκείνα μεγέθη τιμάται και ο δεύτερος τη τάξει Ζευς, ο Ολύμπιος Θεός Ποσειδών.
 
Σπυροδήμος Ανεμογιάννης – Σινανίδης
Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών
 
 

Περισσότερα: http://www.schizas.com

Έτσι μας υπνωτίζουν μέσα από τα τρόφιμα-Γιατί οι Αρχαίοι ‘Ελληνες δεν έτρωγαν …

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά…
Καταναλώνετε ψωμί και μακαρόνια, καταναλώνετε δηλαδή σιτάρι;
Και τί το «κακό» έχει το σιτάρι; Γλουτένη. Μια ουσία που βρίσκεται παντού στη σύγχρονη διατροφή και κρατάει σε «υπνηλία» τον εγκέφαλο. Οι αρχαίοι, σιτάρι δεν έβαζαν στο στόμα τους. Διότι δεν υπήρχε. Καλλιεργούσαν το δημητριακό Ζέα, πλούσιο σε μαγνήσιο που θεωρείται η τροφή του εγκεφάλου.
«Καλλιεργούνταν στην Ελλάδα και απαγορεύτηκε αιφνιδιαστικά, άγνωστο γιατί. Το έχουν οι Γερμανοί και το εξάγουν. Είναι πανάκριβο σήμερα κοστίζει 6,5 ευρώ το κιλό!»
Μορφολογικά η Ζέα (Triticum, Diccocum, Spelta, Aegilops,Τρίφυλλον, Δίκκοκον, Αιγαιακόν, Σπαρτό ) πώς είναι;
Ή Ζειά όμως ώς φυτό είναι κάτι σάν σιτάρι και κριθάρι, δέν έχει καμμία σχέσιν στην όψιν μέ τό καλαμπόκι, άλλα και τό σπυρί του είναι ώς του σιταριού πιό πεπλατυσμένο καί χονδρό. Ή Ζειά μέ τον Σΐτον είναι όπως ή Νερατζιά μέ τήν πορτοκαλιά.
Γιατί προσθέτουν γλουτένη σε επεξεργασμένα τρόφιμα;
Η γλουτένη προστίθεται επίτηδες σε μερικά προϊόντα επειδή αυξάνει τα σήματα της πείνας για να μας κάνει να φάμε περισσότερο από το προϊόν, αυξάνοντας την ορμόνη ghrelin στην πεπτική οδό μεγαλώνει η αίσθηση της πείνας – κάνοντάς μας να ποθούμε περισσότερο από αυτό το προϊόν. Η γλουτένη επίσης παρεμβάλλεται με την ορμόνη λεπτίνη, η οποία λέει στον εγκέφαλό μας ότι χορτάσαμε και μας κάνει να σταματήσουμε. Η ορμόνη λεπτίνη επίσης ομαλοποιεί τις αισθήσεις πόνου στην σπονδυλική στήλη.
Τι μας προκαλεί η γλουτένη;
Ευαισθησία στην γλουτένη προξενεί φλεγμονές που βλάπτουν τους ιστούς του σώματος προξενώντας μια αυτό-άνοσο αντίδραση όπου το ανοσοποιητικό σύστημα καταλήγει να επιτίθεται στο σώμα.
Σε αντίδραση στις φλεγμονές αυξάνονται οι αντιδρώσες πρωτεΐνες C (C-reactive), με συνέπεια την απογείωση της χοληστερόλης και τα αποθέματα ασβεστίου να σκληραίνουν τις αρτηρίες και να αυξάνουν την πίεση του αίματος
Η ζάχαρη από μόνη της δεν μπορεί να τροφοδοτήσει τα καρκινικά κύτταρα. Όμως έχει μελετηθεί και βρέθηκε ότι η γλουτένη και το αμινο-οξύ γλουταμίνης παίζουν κρίσιμο ρόλο στην εξέλιξη του καρκίνου.
Η γλουτένη είναι μια επικίνδυνη νευροτοξίνη (excitotoxin), η οποία διαταράσσει και σκοτώνει τα νευρικά κύτταρα, τα οποία όπως το αμινο-οξύ glutamate (πρόσθετο MSG-MonoSodium Glutamate), επιταχύνει, ενεργοποιεί, ερεθίζει και βλάπτει τα εγκεφαλικά κύτταρα. Σε μία μελέτη του 2006 πάρθηκαν 131 παιδιά με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD), τους αφαιρέθηκε η γλουτένη από την διατροφή τους και αναφέρθηκε ότι όλα τα παιδιά (131) είχαν σημαντικές βελτιώσεις.
Η γλουτένη μπορεί να αναλυθεί σε παράξενες πρωτεΐνες που μοιάζουν πολύ με ψυχεδελικά φάρμακα. Αυτές οι πρωτεΐνες-σαν-όπιο ονομάζονται γλουτεομορφίνες (Αυτισμός, Διαταραχή Μανιοκατάθλιψης).
Με την γλουτένη, οι υποδοχείς (receptors) του N Methyl D Aspartate προξενούν στα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού να γίνονται πολύ ευαίσθητα για να τα ακουμπήσεις. Η λεπτίνη στον νωτιαίο μυελό εξισορροπεί την αίσθηση του πόνου και η γλουτένη παρεμβαίνει σ’ αυτήν την διαδικασία (Ινομυαλγία).
Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας όταν επέβαλε σε κάποιο κόσμο «παλαιολιθική» δίαιτα, έπεσε η πίεσή τους μαζί με το επίπεδο της ινσουλίνης στο αίμα τους. Η καλή χοληστερόλη ανέβηκε και η κακή κατέβηκε – σε μόλις 10 ημέρες!
Η ευαισθησία στην γλουτένη προξενεί την απώλεια των βιταμινών που διαλύουν το λίπος μας, όπως η D και η K.
Η γλουτένη έχει συνδεθεί τώρα με τα προβλήματα της οστικής μάζας (Οστεοπόρωση).
Εκτός από τα άλευρα που αναφέρθηκαν παραπάνω (όπως επίσης και υπό μορφή προσθέτων αν υπάρχουν στα συσκευασμένα τρόφιμα), άλλες τροφές που περιέχουν γλουτένη είναι:
Ορισμένα είδη σοκολατούχου γάλακτος ή γάλακτος με δημητριακά ή γιαούρτια με φρούτα ή δημητριακά.
Ορισμένα είδη αλλαντικών, π.χ. λουκάνικα, παριζάκι, κονσέρβες κρέατος, μίγμα τα κρέατος, ορισμένα είδη τυριών (ροκφόρ, blue cheece, τυριά υπό μορφή κρέμας).
Μαγιονέζα εμπορίου, σάλτσες ντρέσινγκ για σαλάτες, κρέμες όχι φτιαγμένες από γάλα, μουστάρδες.
Φρούτα σε κονσέρβα.
Ορισμένα λαχανικά σε κονσέρβα π.χ. μανιτάρια με κρέμα, φασόλια με σάλτσα, λαχανικά με σάλτσα τυριού ή κατεψυγμένα με συντηρητικά.
Όσπρια σε κονσέρβα.
Σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη και τα προϊόντα τους, πχ ψωμί, ζυμαρικά, φρυγανιές, παξιμάδια.
Κέϊκ, μπισκότα, γλυκά με φύλλο και όλα όσα περιέχουν αλεύρι.
Σούπες με ζυμαρικά ή αλεύρι, σούπες του εμπορίου.
Ορισμένοι χυμοί ή ποτά με συντηρητικά ή πρόσθετα, μπύρα, βύνη και ποτά από βύνη.
Ξηροί καρποί σε κονσέρβα ή καραμελοποιημένοι ή επεξεργασμένοι.
Ορισμένες τσίχλες, καραμέλες, γαριδάκια, τσιπς, σοκολάτες και ορισμένα φάρμακα.
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/blog-post_400.html

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ


Στοιχεία, που αποδεικνύουν, ότι κανένας από τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος, αμέσως μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, έως και σήμερα, δεν ήταν Έλληνας Ιθαγενής. Όλοι ήταν Χαζαροεβραίοι, στενά συνδεμένοι με τα Χαζάρικα κέντρα, (Λονδίνο, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη - Φανάρι, Γενεύη, Βενετία, Πίζα, Ύδρα, Κέρκυρα, κ.α.) . Οι καταγωγές των ξεκινούν στην Ελλάδα, πριν το 1700, άλλοι προερχόμενοι από...
τάγματα Ιησουϊτών, Ναϊτών, Τευτονικών, άλλοι χωρίς να υπάρχει προηγούμενη συγκεκριμένη αναφορά της καταγωγής τους, αλλά όλοι αυτοί συνδέονται με Χαζαροεβραϊκές Οικογένειες, (από εκεί βγήκε η έκφραση «πες μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι«). Πάντα παντρεύονται άτομα που προέρχονται από άλλες Χαζαροεβραϊκές οικογένειες. Όλοι είναι ευκατάστατοι, αριστοκράτες, με το που πατούν το πόδι τους στην Ελλάδα, διασκορπιζόμενοι σε διάφορα μέρη και οι περισσότεροι από αυτούς εμφανίζονται με ελληνοποιημένα ονόματα.
Να σημειωθεί ότι τα Ελληνοποιημένα ονόματα των Χαζαροεβραίων, συνήθως δεν περιλαμβάνουν ολοκληρωμένη καθαρή Ελληνική ονομασία, αλλά δείχνουν κάτι που έχει σχέση με τον Εβραϊσμό, (π.χ. Σημίτης, Μπενί Σελόμ - Μπενιζέλος - Βενιζέλος, Μαμονάς, Κοέν - Κούν, κ.α.) ή παραπέμπουν σε κάτι Τουρκικό, Αραβικό, (π.χ. Καραμάν - Αλής - Καραμανλής, Τούρκογλου, Δεληγιώργης = Τρελογιώργης, Καρατζάς, Καρατζαφέρ, Αραμπατζής, κ.α.), κάτι Βουλγαρικό, (π.χ. Βούλγαρης, κ.α.), κάτι παράξενο ή υποτιμητικό, (π.χ. Φέγγας, Μπόνας, Σαμαράς, Στουρνάρας, Μαραμένος, Πικραμένος, Φαρμάκης, Κολοβός, Μαυροκορδάτος, κ.α.), ξενικό, (π.χ. Ρούφ - Ρούφος, Τσακάλωφ, Ορλόφ, Μοσκώφ, κ.α.), Εξελληνισμένο Εβραϊκό με ρίζες εβραϊκών ονομάτων, (π.χ. Δαμανάκη, Γαβριηλίδης, Σαμουηλίδης, Χατζής, Σολωμονίδης, κ.α.), πλουσιοεμπορικό, (Σπυρίδων, Σταφίδας, Αργυρόπουλος, Χρυσοχοΐδης, κ.α). Συχνά τα μικρά τους ονόματα είναι Εβραϊκά, (π.χ. Ιακώβ, Ιωσήφ, Μωϋσής, Αβραάμ, Ηλίας, Ησαΐας, Σολομών, Ισαάκ, Δαβίδ, Μιχαήλ, Ραφαήλ, Δανιήλ, Ζαχαρίας, Ανανίας, Ιωακείμ, Σαμουήλ, Σαβάτιος, κ.α.), κάποια έχουν υποκοριστικές καταλήξεις, (π.χ. Γιωργάκης, κ.α.), κλπ.
 
Θα ξεκινήσουμε με τους έξη πρώτους Χαζαροεβραίους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος, αμέσως μετά την δολοφονία του Καποδίστρια. Τον Σπυρίδωνα Τρικούπη, τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, τον Ιωάννη Κωλέττη, τον Κόμη Ιωσήφ Λουδοβίκο Αρμανσπεργκ, τον Ιγνάτιο Φον Ρούντχαρτ και τον Όθωνα (Otto).
1) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (25 Ιανουαρίου 1833 - 12 Οκτωβρίου 1833)
Ο Σπυρίδων Τρικούπης (20 Απριλίου 1788 - 24 Φεβρουαρίου 1873). Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1788, ήταν γιός του Ιωάννη Τρικούπη και της Αλεξάνδρας Παλαμά.
Παιδί του ήταν ο μετέπειτα Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Χαρίλαος Τρικούπης, (ο οποίος πτώχευσε και αυτός την Ελλάδα, εξαιτίας τον τοκογλυφικών δανείων που έκανε με την Οικογένεια των Χαζάροεβραϊων Τραπεζιτών Rothchild).
Ο πατέρας του Σπυρίδωνα Τρικούπη, Ιωάννης Τρικούπης (Μεσολόγγι,1750 - Μεσολόγγι, 1824), ήταν γιος του Μάνθου Τρικούπη και εγγονός του Ματθαίου Τρικούπη, γιός του γενάρχη της Οικογένειας Γεωργάκη Τρικούπη.
Το 1771 ανέλαβε γραμματέας του Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη, πρώην Επίσκοπο Παλαιών Πατρών Γαβριήλ Δ΄ μετά από πρόσκλησή του. Όταν επέστρεψε στο Μεσολόγγι, διηύθυνε τα πράγματα της κοινότητας,απολαμβάνοντας την εύνοια και προνομίων από τον Αλή Πασά.
Ο Σπυρίδων Τρικούπης επί κυβέρνησης Ιωάννη Καποδίστρια διορίσθηκε γενικός γραμματέας της Επικράτειας επί εξωτερικών θεμάτων. Αργότερα, διαφώνησε με την πολιτική που ασκούσε ο Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας και παραιτήθηκε από τη θέση του, αλλά και από την ιδιότητα του πληρεξούσιου του Μεσολογγίου.
Ως εχθρός του πλέον αντιπολιτευόμενος τον Καποδίστρια, συνεργάστηκε με τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, του οποίου την αδερφή Αικατερίνη παντρεύτηκε και κατέφυγε μεταξύ άλλων αντιπολιτευομένων στην Ύδρα.
Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια επέστρεψε στο Ναύπλιο, όπου χρημάτισε υπουργός εξωτερικών και διεύθυνε τις διαπραγματεύσεις που κατέληξαν στην εκλογή του Όθωνα.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, ο Σπυρίδων Τρικούπης ήταν μασόνος.(http://el.wikipedia.org/wiki Οικογένεια_Τρικούπη)

2) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ [Α) 12 Οκτωβρίου 1833 - 31 Μαΐου 1834,Β) 10 Φεβρουαρίου 1841 - 10 Αυγούστου 1841,Γ) 30 Μαρτίου 1844 - 6 Αυγούστου 1844, Δ) 16 Μαΐου 1854 - 22 Σεπτεμβρίου 1855]
Ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος (Κωνσταντινούπολη, 3 Φεβρουαρίου 1791- Αίγινα, 6 Αυγούστου 1865).
Γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1791 στο Μέγα Ρεύμα (νυν Αρναούτκιοϊ ή Αρβανιτοχώρι, επειδή είχε εποικιστεί με Αλβανούς από τον Σουλτάνο Μωάμεθ Β' τον Πορθητή), προάστιο της Κωνσταντινούπολης, και ήταν γιος του λογίου και αξιωματούχου (ποστέλνικου) στις Παραδουνάβιες ηγεμονίες Νικολάου Μαυροκορδάτου (1744 - 1818) και της Σμαράγδας Καρατζά.
Ήταν δε τρισέγγονος του περίφημου Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου του «Εξ Απορρήτων». Την περίοδο 1807-1811 σπούδαζε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή.
Ήταν παντρεμένος με την Χαρίκλεια Αργυροπούλου (1808 - 1884), κόρη του μεγάλου διερμηνέα της Υψηλής Πύλης Ιακώβου Αργυρόπουλου!
Το 1812 ο θείος του Ιωάννης Καρατζάς ανέρχεται στο αξίωμα του ηγεμόνα της Βλαχίας και τον προσλαμβάνει γραμματέα του. Σύντομα όμως ο Μαυροκορδάτος προάγεται στο αξίωμα του ποστέλνικου. Το 1818 και συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου ο Ιωάννης Καρατζάς, φοβούμενος για τη ζωή του, αναχωρεί από το Βουκουρέστισυνοδευόμενος από την οικογένειά του και διαφόρους αυλικούς, μεταξύ των οποίων και ο Μαυροκορδάτος.
Πρώτος σταθμός των φυγάδων ήταν η Γενεύη της Ελβετίας, όπου παρέμειναν για ένα εξάμηνο. Στην συνέχεια πήγε στην Πίζα και αργότερα ξεκίνησε για την Πάτρα, αλλά τελικά εγκαταστάθηκε στο Μεσολόγγι.
Οργάνωσε εκστρατεία στην Ήπειρο, η οποία οδήγησε στην αποτυχημένη μάχη του Πέτα, αφού ο ίδιος φρόντισε να μείνει 6 ώρες μακριά από τον τόπο της μάχης, δεν μπορούσε να δώσει οδηγίες για οργανωμένη υποχώρηση με αποτέλεσμα Έλληνες και Φιλέλληνες να υποστούν πανωλεθρία.Εξοντώθηκαν τα δύο τρίτα των φιλελλήνων, οι μισοί επτανήσιοι και το ένα τρίτο του Τακτικού, που ήταν και ο πρώτος τακτικός ελληνικός στρατός.
Τα λάθη του Μαυροκορδάτου οδήγησαν όχι μόνο στην ήττα των Ελλήνων αλλά και στην διάλυση των οργανωμένων ελληνικών δυνάμεων της περιοχής, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να προελάσουν μέχρι το Μεσολόγγι το οποίο και πολιόρκησαν.
Μετά την ήττα στο Πέτα, έβρισε του Έλληνες του Μεσολογγίου, αποκαλώντας τους «ξευτελισμένον κόσμον», επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τις εντολές του και έτσι δεν μπόρεσαν οι Τούρκοι αμέσως να καταλάβουν το Μεσολόγγι!
Αναρριχήθηκε στα ανώτατα αξιώματα αμέσως σχεδόν με την κάθοδό του, ως πρόεδρος της Πρώτης Εθνοσυνέλευσης, του Εκτελεστικού Σώματος και στη συνέχεια του Βουλευτικού.
Μετά την επανάσταση ηγήθηκε της αντιπολίτευσης εναντίον του Καποδίστρια, ως εκφραστής της αγγλικής πολιτικής και συμμετείχε ενεργά στην πολιτική ζωή της Ελλάδας διατελώντας τέσσερις φορές πρωθυπουργός, (Αγγλικό Κόμμα).
Όταν ο Μαυροκορδάτος έγινε πρόεδρος του Βουλευτικού και του Εκτελεστικού, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, που ήξερε τον ανθελληνικό του ρόλο του, τον απείλησε λέγοντάς του «Σου λέγω τούτο, Κύριε Μαυροκορδάτε. μη καθίσεις πρόεδρος διότι έρχομαι και σε διώχνω με τα λεμόνια, με τη βελάδα όπου ήρθες».
Ύστερα από αυτή την προειδοποίηση ο Μαυροκορδάτος φοβήθηκε και αναχώρησε για την Ύδρα συνεργαζόμενος στενότατα με τους άλλους ανθέλληνες τους Κουντουριώτηδες,που είχαν στήσει επί Ιωάννη Καποδίστρια, ξεχωριστό κράτος εκεί!
Μία ακόμη χαρακτηριστική φράση περιφρόνησης που είπε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για τον Μαυροκορδάτο, είναι η εξής: «Βρε Μαυροκορδάτο! Είσαι σαν ξένο παραμύθι ανάμεσό μας! Ο πρίντζιπας τουλάχιστον (ο Δημ. Υψηλάντης), φοράει στολή!».
Επίσης ο Στρατηγός Γιάννης Μακρυγιάννης στα απομνημονεύματα του, (σ. 144),ξεκαθαρίζει πλήρως τον ρόλο του Μαυροκορδάτου και τον χαρακτηρίζει: «ο δουλευτής . των Τούρκων, ο Μαυροκορδάτος. ο αγαπημένος των τυράγνων».
Πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισε ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος και στην ανταρσία της Ύδρας, η οποία κορυφώθηκε με την πυρπόληση του ελληνικού στόλου στον ναύσταθμο του Πόρου την 1η Αυγούστου του 1831, όπου ο ανθέλληνας Ανδρέας Μιαούλης τίναξε στον αέρα τα Ελληνικά πλοία, την φρεγάτα «Ελλάς» και την κορβέτα «Ύδρα».
Ο ολοκληρωτικά ανθελληνικός ρόλος του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου, αποκαλύπτεται, όταν φρόντισε για την σύναψη του πιο καταστροφικού αγγλικού δανείου, από τους Τραπεζίτες Rothschild, τον Μάιο του 1833, επί Όθωνα, ο οποίος άλλαξε το νόμισμα Φοίνικα του Καποδίστρια με την δραχμή, πήραμε νέο ονομαστικό δάνειο 757.823.803 ευρώ (2.470.896 λίρες Αγγλίας) και πάλι από τους Rothschild.
Στην πραγματικότητα όμως, (αν βγάλουμε μεσιτεία των Rothschild, τόκους και χρεολύσια, Τουρκική αποζημίωση - ναι, πληρώσαμε αυτούς και τους Τούρκους Χαζαρομογκόλους, ελάχιστα χρόνια μετά το τέλος της Επανάσταση του 1821 και αφού σκότωσαν τον μόνο Έλληνα Πρωθυπουργό Ιωάννη Καποδίστρια! - , πληρωμή κεφαλαίου των δανείων του 1824 - 1825, έξοδα συντήρησης αντιβασιλείας και του Βαυαρικού στρατού του Όθωνα το 1834), τελικά πραγματικά πήραμε μόνο 35.428.757 ευρώ(115.516 λίρες Αγγλίας) στο χέρι, (δηλαδή το 4,57% του δανείου των 757.823.803 ευρώ!), αλλά και αυτάχρησιμοποιήθηκαν μόνο για την συντήρηση του Βαυαρικού στρατού και δεν κάναμε ούτε ένα έργο!
(Τα ποσά που αναφέρονται στην εργασία αυτή, εκφράζονται στην σημερινή τους αξία σε ευρώ. Οι ισοτιμίες του 1828, ήταν: 1 λίρα στερλίνα = 73 τουρκικά γρόσια, 1 Χρυσό Γαλλικό Φράγκο = 2,66 γρόσια, 1 γρόσι = 0,40 Φοίνικες, 1 λίρα στερλίνα = 29,2 Φοίνικες ,
1 δρχ του 1831 = 0,9523 Φοίνικες.
Με βάση την σύγκριση του μέσου όρου της τιμής των ίδιων βασικών προϊόντων και της τιμής του χρυσού τότε και σήμερα προκύπτει ότι ισχύει περίπου η ισοτιμία:
1 δρχ του 1831 » 10 σημερινά ευρώ.)
Το δάνειο αυτό ταλαιπώρησε την Ελλάδα για πολλές δεκαετίες.
Για την Ανθελληνική αυτή υπηρεσία, οι Χαζάροι έκαναν τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, πρωθυπουργό της Ελλάδας, στις 12 Οκτωβρίου 1833!
Να επισημάνουμε επίσης ότι ο Μαυροκορδάτος είχε συνταχθεί πλήρως με τον Ανθέλληνα Χαζάρο Αυστριακό Καγκελάριο Κλέμενς Βέντσελ Λόταρ φον Μέτερνιχ, (τον οποίο σιχαινόταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός Ιωάννης Καποδίστριας), και τον υπουργό εξωτερικών της Αγγλίας, επίσης Χαζάρο, Τζώρτζ Κάνινγκ και είναι απόλυτα βέβαιο ότι συμμετείχε στην δολοφονία, του Καποδίστρια, μαζί με τους Υδραίους.(http://el.wikipedia.org/wiki/Αλέξανδρος_Μαυροκορδάτος και http://el.wikipedia.org/wiki/Αθανάσιος_Ραζή_-_Κότσικας).
 

 
3) ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΛΕΤΤΗΣ (31 Μαΐου 1834 - 20 Μαΐου1835)
Ο Ιωάννης Κωλέττης (1774 - 1847),γεννήθηκε στο χωριό Συρράκο των Ιωαννίνων το 1778, όπου και φοίτησε στο τοπικό σχολείο.
Ο θείος του ήταν ο Γιώργος Τουρτούρης, (Χαζάρος γεννηθείς στους Καλλαρύτες της Ηπείρου, φίλος του Αλή Πασά, υπενοικιαστής τελωνειακών φόρων της περιοχής της Τζαμουργίας , έμπορος στην χαζάροκρατούμενη Βενετία).
Ο Ιωάννης Κωλέττης, σπούδασε Ιατρική (!) στο άλλο χαζάρικο κέντρο της Ιταλίας την Πίζα.
Πολέμησε εναντίον του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και έγινε ιδρυτής του Κόμματος της Φουστανέλας ή Γαλλικού Κόμματος, όπως επικράτησε να λέγεται. Οι αγωνιστές και οπλαρχηγοί του 1821 δεν τον είχαν σε καμία εκτίμηση, καθώς εκτός των άλλων ραδιουργιών του είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Οδυσσέα Ανδρούτσο το1822.
Ο Ιωάννης Κωλέττης ήταν αυτός που καθιέρωσε την νοθεία των Εκλογών στην Ελλάδα σε όλη της την «μεγαλοπρέπεια«.
Ο Νικόλαος Δραγούμης γράφει ότι «οι κάλπες έφταναν στον τόπο της καταμέτρησης με σπασμένα σανίδια ή λιμαρισμένες τις σφραγίδες, ενώ, σε πολλές περιπτώσεις, οι ψήφοι μεταφέρονταν σε «σαπουνοσακούλες».
Στη Βουλή, όταν ο «εκλεγμένος» με ψηφοδέλτια, που προέρχονταν από τέτοιες κάλπες, ανήκε στο κόμμα του Κωλέττη, σηκωνόταν κάποιος δικός του και εξηγούσε ότι το σπάσιμο των σανιδιών οφειλόταν στο νόμο της συστολής των στερεών σωμάτων, ότι η λιμαρισμένη σφραγίδα ήταν απλά τυχαία σπασμένη κατά τη μεταφορά, ότι η σαπουνοσακούλα ήταν κάλπη κι ότι ο κακοποιός που έκανε την καταμέτρηση είχε τον σεβασμό και την εκτίμηση των κατοίκων της περιοχής του.
\Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, γράφει στα Απονημονεύματά του για το ποιόν του Ιωάννη Κωλέττη: «Σ" αυτά όλα έφταιγε ο Κωλέττης. Από τον Αλή Πασσά - ήταν γιατρός του Μουχτάρπασια - γνώριζε τον Δυσσέα τι νου είχε, ήταν ο καλύτερος απ" όλους τους άλλους στρατιωτικούς. Δεν μπορούσε να τον παίξει αυτόν ο Κωλέττης. Κι ήθελε να τον βγάλη από τη μέση και να κάμη τους δικούς του σκοπούς. Ο Κωλέττης είναι από τους Καλαρρύτες. Όταν χαλάστηκαν οι Καλαρρύτες από τους Τούρκους πέρασε από το Γώγο κι αλλουνούς αρχηγούς της δυτικής Ελλάδος και πήρε συστατικά εις την Κυβέρνησιν ότι γνωρίζαμε αυτόν και τον κάναμε αντιπρόσωπό μας. Οι Πελοποννήσιοι και οι άλλοι άμαθοι και άπραγοι στα πολιτικά, τότε αυτός, πανούργος, ενώθη με τους ξεκλησμένους ανθρώπους κι έπαιξε την πατρίδα όπως ήταν η όρεξή του. Μαθητής των Τούρκων και κατεξοχή του τυράγνου Αλήπασσα, τέτοια φώτα σαν εκείνου θα δώση εις την πατρίδα και τέτοια έργα να "νεργήση. Όταν κιντυνεύη η πατρίς, αυτός κατατρέχει τους άξιους ανθρώπους, τους κατατρέχει αυτός και οι φίλοι του, οπούναι Αργειοπαγίτες.» [Kεφάλαιον τέταρτον, σελιδα 137-138].
Επίσης ο Ευάγγελος Κοροβίνης στο γνωστό βιβλίο του «Η Νεοελληνική Φαυλοκρατία», εκδόσεις Αρμός, 5η έκδοση, (2008), χαρακτηρίζει τον Ιωάννη Κωλέττη με τα μελανότερα χρώματα, φαυλοκράτη και λαμόγιο πολιτικό, που απέκτησε τεράστια περιουσία, (630.000 χιλιάδες δραχμές), κλέβοντας από το Ελληνικό Δημόσιο, όταν το διοικούσε, (σελ. 24).
Επιπλέον χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι: «Ο Κωλέττης μέχρι αργά το απόγευμα ασχολείτο με τη διεκπεραίωση ρουσφετιών πρώτα στην κατοικία του και μετά στην έδρα της κυβερνήσεως. Στη διάρκεια των υπηρεσιακών συσκέψεων που επακολουθούσαν συνήθως κοιμόταν, ενώ απουσίαζε συστηματικά από τις συνεδριάσεις της Βουλής» (σελ. 25)
http://el.wikipedia.org/wiki/Ιωάννης_Κωλέττης
 
 
4) ΚΟΜΗΣ ΙΩΣΗΦ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΑΡΜΑΝΣΠΕΡΓΚ (20 Μαΐου 1835 - 2 Φεβρουαρίου1837)
Ο Κόμης Ιωσήφ Λουδοβίκος Αρμανσπεργκ,(16/28 Φεβρουαρίου1787 - 22 Μαρτίου/ 3 Απριλίου1853), ήταν Βαυαρός, χαζάρικης καταγωγής.
Χαρακτηρίστηκε «διδάσκαλος της Ραδιουργίας«, ήταν αγενής και αγροίκος. Ο απολυταρχικός τρόπος διακυβέρνησής του δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στον Ελληνικό Λαό.
Ήταν φιλοαγγλικός και κυνήγησε άγρια όλους τους Έλληνες αγωνιστές της Επανάστασης του 1821, φτάνοντας στο σημείο να φυλακίσει και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, σε στημένη δίκη με την κατηγορία της Εθνικής Προδοσίας!
http://el.wikipedia.org/wiki/Ιωσήφ_Λουδοβίκος_Άρμανσπεργκ
 
5) ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΦΟΝ ΡΟΥΝΤΧΑΡΤ (2 Φεβρουαρίου 1837 - 8 Δεκεμβρίου 1837)
Ο Ιγνάτιος Φον Ρούντχαρτ, (11 Μαρτίου 1790 Weismain, Oberfranken - 11 Μαΐου 1838, Τριέστη), ήταν Βαυαρός χαζάρικης καταγωγής νομικός και πολιτικός.Κατά την διακυβέρνησή του, η οποία διήρκησε 10 μήνες, ήρθε σε δυσμένεια με τον Βαυαρό Βασιλιά της Ελλάδος Όθωνα, ο οποίος τον εξανάγκασε σε παραίτηση.
http://el.wikipedia.org/wiki/Ιγνάτιος_φον_Ρούντχαρτ
 
6) ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΘΩΝ (8 Δεκεμβρίου 1837 - 24 Ιουνίου 1841 και 10 Αυγούστου 1841 - 3 Σεπτεμβρίου 1843)
Ο Όττο Φρίντριχ Λούντβιχ φον Βίττελσμπαχ ( Όθων ), (1 Ιουνίου1815 - 26 Ιουλίου1867), Βαυαρός χαζαροσαξωνικής καταγωγής, γεννήθηκε στο κάστρο Μίραμπελ (Schloss Mirabell) του Σάλτσμπουργκ, όταν αυτό αποτέλεσε, για μικρό χρονικό διάστημα, τμήμα της Βαυαρίας, την 1η Ιουνίου 1815.
Ήταν ο δευτερότοκος γιος του Διαδόχου και μετέπειτα Βασιλιά της ΒαυαρίαςΛουδοβίκου Α΄, και της Θηρεσίας, σαξώνισσας κόρης του δούκα του Ζάξεν-Χιλντμπουργκχάουζεν.
Η διπλανή φωτογραφία του Όθωνα καμαρωτού - καμαρωτού, κρατώντας το ιδρυτικό έγγραφο της ιδιωτικής χαζάρικης Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, του Rothchild, είναι χαρακτηριστική της «αγάπης« του για τον Ελληνικό Λαό.
http://el.wikipedia.org/wiki/Όθων_της_Ελλάδας

ΠΗΓΗ 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/12/blog-post_249.html

Βίντεο ΣΟΚ: Έπιασε με τα χέρια γυναίκα που βούτηξε από τον 11ο όροφο! (VIDEO)


Ως ήρωας αντιμετωπίζεται από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ένας νεαρός Κινέζος ο οποίος προσπάθησε να πραγματοποιήσει την πιο δραματική διάσωση της χρονιάς πιάνωντας με τα χέρια του μια γυναίκα που βούτηξε από τον 11ο όροφο κτηρίου.

Την προσπάθεια του Φενγκ Νινγκ, που δυστυχώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού η κοπέλα έχασε τη ζωή της, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο ο Φενγκ εμφανίζεται να κοιτάζει ψηλά απλώνοντας τα χέρια του για να πιάσει κάτι. Ξαφνικά στο πλάνο εμφανίζεται το κορμί μιας γυναίκας να πέφτει με ορμή στα χέρια του νεαρού Κινέζου, ο οποίος δεν κατάφερε να παραμείνει όρθιος.

Ο Φενγκ είχε μόλις βγει από ένα εστιατόριο όταν άκουσε κραυγές για βοήθεια. «Έφτασα μπροστά από το κτήριο αλλά είχε ήδη αρχίσει να πέφτει πριν να μπορέσω να μπω μέσα. Οπότε ετοιμάστηκα να την πιάσω. Μετά δεν ξέρω τι συνέβη» περιγράφει ό,τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο Φενγκ έχει υποστεί τραύματα στα γόνατά του, κάταγμα στην κνήμη και ρήξεις χιαστών και συνδέσμων.

 

http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/11-video.html

Έλληνας μαθηματικός κατέκτησε το βραβείο Norbert Wiener Prize για το 2016!



Το βραβείο Norbert Wiener Prize για το 2016 κέρδισε ο Έλληνας μαθηματικός Κωνσταντίνος Δαφέρμος και αναμένεται να τιμηθεί με αυτή τη διάκριση στις 7 Ιανουαρίου στο Σιάτλ, σύμφωνα με τον Αμερικανικό οργανισμό «American Mathematical Society».

Η αμερικανική μαθηματική κοινότητα χαρακτηρίζει τον Ελληνα καθηγητή ως «έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως, πάνω στη θεωρία των Νόμων Διατήρησης».

Επιπλέον, αναγνωρίζεται η συνεισφορά του στην ανάπτυξη της θεωρίας των «Μη Γραμμικών Νόμων Διατήρησης», η εισαγωγή νέων, πρωτοποριακών μεθόδων και η χρήση τους πάνω σε τομείς όπως η Μηχανική του Συνεχούς, η Δυναμική Αερίων και η Μη Γραμμική Ελαστικότητα.

Ο Κωνσταντίνος Δαφέρμος έχει διατελέσει διευθυντής στο
Lefschetz Center for Dynamical Systems, βοηθός καθηγητής στο τμήμα Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Μηχανικής του Πανεπιστημίου Cornell, ενώ ήταν μεταδιδακτορικός συνεργάτης στο Τμήμα Μηχανικής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πιο συγκεκριμένα της σχολής Πολιτικών Μηχανικών, ενώ έχει λάβει το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Έχει γράψει αρκετά άρθρα και επιστημονικά βιβλία γύρω από τον τομέα της Μηχανικής και των Διαφορικών Εξισώσεων. Επίσης, έχει ανακηρυχθεί Επίτιμος Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

 
thesecretrealtruth.blogspot.com
το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/12/norbert-wiener-prize-2016.html

Ζεόλιθος : Από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της φύσης με χίλιες δυο ιδιότητες.

Γράφει Ο Δρ Γεώργιος Ζακυνθινός-Αναπλ. Καθηγητής Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας – Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων.

Ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της φύσης με χίλιες δυο ιδιότητες υπάρχει στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Ο λόγος για τον ζεόλιθο, ο οποίος έχει τόσες πολλές εφαρμογές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν μαγικό…

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι ο ζεόλιθος. Πρόκειται λοιπόν για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει τον οργανισμό δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις.
Το όνομά του το πήρε από τα αρχαία Ελληνικά, Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα.
Η χρήση του μάλιστα είναι διαδεδομένη σε όλη την Ασία καθώς χρησιμοποιείται 800 χρόνια τώρα στην παραδοσιακή ιατρική για την συνολική υγεία και
ευεξία. Στις ΗΠΑ περιλαμβάνεται από τον FDA τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων στην λίστα των Γενικώς Αναγνωρισμένων ως Ασφαλών (GRAS) και θεωρείται ότι είναι «γενικώς ασφαλές».



Σύμφωνα με τα βιβλιογραφικά δεδομένα πλούσια πηγή εξαιρετικού ζεόλιθου είναι όλη η περιοχή της Θράκης, η καθαρότητα του οποίου αγγίζει το 95% , που τον κατατάσσει στην κορυφαία ποιότητα παγκοσμίως. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στη χώρα μας ο ζεόλιθος μπορεί να βρει αρκετές εφαρμογές αλλά το μεγάλο του ατού είναι η χρήση του, έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία, σαν φυσικό συμπλήρωμα της ανθρώπινης διατροφής.

Ένα φυσικό προϊόν με πολλές υποσχέσεις χάρη της μοναδικής του κρυσταλλικής δομής, όπου αντιγράφει την δομή ενός «τυπικού κυττάρου με τεράστια θα λέγαμε χυμοτόπια» που παγιδεύουν μέταλλα και οργανικές ενώσεις τις οποίες αποσύρει με ασφάλεια από το σώμα. και αυτό επειδή ο Ζεόλιθος είναι ένα από τα λίγα αρνητικά φορτισμένα προϊόντα στη φύση.

Ένας φυσικός αποτοξινωτής του οργανισμού μας.
Οι επιστήμονες συνεχίζουν τις έρευνές τους σχετικά με τον ζεόλιθο και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματά τους που αναφέρονται σε περισσότερα από 200 άρθρα είναι εντυπωσιακά.



Συγκεκριμένα φαίνεται ο Ζεόλιθος:

Να εγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες μην αφήνοντας να λειτουργήσουν, λειτουργώντας ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και να μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια σε προβληματικά κύτταρα. (LifeLink Pharmaceuticals, 2005).

Να βοηθά στην εξάλειψη των βαρέων μετάλλων, ιδίως του μόλυβδου, υδράργυρου, καδμίου, αρσενικού, αλουμινίου, κασσίτερου και του επιπλέον σιδήρου, χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μέταλλα. Επίσης, καταργεί τα ραδιενεργά μέταλλα όπως του καισίου και στροντίου-90, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, καθώς και άλλες τοξίνες από το σώμα, ουσίες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση πολλών προβλημάτων υγείας. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περί τις 100.000 χημικές ουσίες γύρω μας (από τα φυτοφάρμακα στα τρόφιμα, το νερό που πίνουμε, τα αέρα που αναπνέουμε κ.ά.)

Τείνει να παγιδέψει τα αλλεργιογόνα από την κυκλοφορία του αίματος και την πεπτική οδό προτού να μπορέσει το σώμα να αντιδράσει μειώνοντας κατά συνέπεια τα συμπτώματα από τα διάφορα τρόφιμα και τις περιβαλλοντικές αλλεργίες.

Ίσως να βελτιώνει την ηπατική λειτουργία με την εξάλειψη των φυτοφαρμάκων και ζιζανιοκτόνων από το σώμα.

Να αποτελεί ένα ισχυρό αντι-ιικό φυσικό προϊόν. Όπως αναφέρεται στην βιβλιογραφία, σε 40 ανέκδοτες μελέτες με περιπτώσεις έρπητα ζωστήρα, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Επίσης προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να ανακουφίσει τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, την σκλήρυνση κατά πλάκας, την ηπατίτιδα C, καθώς και το κοινό κρυολόγημα ή την γρίπη.

Να δημιουργεί μια φυσική ασπίδα στον οργανισμό με τη δημιουργία ενός άριστου επιπέδου pH (μεταξύ 7,35 και 7,45), η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και ταυτόχρονα ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα ενώ παράλληλα δρα σαν άριστο φυσικό ισοτονικό

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ζεόλιθος δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και ευφορίας κυρίως λόγω της εξάλειψης των τοξινών ενώ σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα φαίνεται να συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης από τον οργανισμό.

Επίσης φαίνεται να έχει θετική συνδρομή στην οισοφαγική παλινδρόμηση, καούρα.



Ασφάλεια & παρενέργειες

Σύμφωνα με την αρθρογραφία είναι εξαιρετικά ασφαλές και μη τοξικό σε οποιοδήποτε επίπεδο: τα ίχνη του ζεόλιθου εξαλείφονται εντελώς από το σώμα μέσα σε 6 με 8 ώρες χωρίς να αφήνει κανένα κατάλοιπο. Δεν έχει καμία γεύση ή οσμή και μπορεί να λαμβάνεται με άδειο στομάχι.

Ζεόλιθο Θράκης θα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία σε μορφή δισκίου.

Όσον αφορά τις παρενέργειες, κυρίως λόγω αποβολής των τοξινών, ένα ελάχιστο ποσοστό χρηστών περίπου 1% έχει αναφέρει λίγο πόνο των μυών, κεφαλαλγία, εξάνθημα η αίσθηση κακουχίας στα πρώτα στάδια της αποτοξίνωσης. Τα συμπτώματα αυτά οφείλονται στην έντονη αποτοξίνωση που προκαλεί και αντιμετωπίζονται με διακοπή της χρήσης για μερικές ημέρες ή με μείωση της ποσότητας. Πάντως καλό είναι να ξεκινά κάποιος με χαμηλή δοσολογία ώστε να φτάσει το ένα γραμμάριο την ημέρα.
Άλλη παρενέργεια είναι η αφυδάτωση που δημιουργείται με την αποβολή των τοξινών, αλλά αυτό δεν θα συμβεί εάν πίνουμε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό την ημέρα.

Πολύτιμος σύμμαχος στις δίαιτες αδυνατίσματος

Οι δίαιτες που οδηγούν σε γρήγορο αδυνάτισμα προκαλούν μια κατάσταση στον οργανισμό που ονομάζεται τοξίνωση, και αυτό γιατί σε κανονικές συνθήκες οι λιπόφιλες τοξίνες , όπως οι διοξίνες, είναι αποθηκευμένες στο λίπος του οργανισμού και απελευθερώνονται και αποβάλλονται αργά, αλλά σταθερά. Αν κάποιος χάσει μεγάλη ποσότητα λίπους απότομα τότε τεράστιες ποσότητες λιπόφιλων τοξινών απελευθερώνονται στον οργανισμό με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. Επομένως πριν κάποιος ξεκινήσει την προσπάθειά του για απώλεια βάρους ας φροντίσει να προμηθευτεί από το φαρμακείο ένα κουτάκι με ζεόλιθο ώστε να αποβάλλονται οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό, και να αδυνατίσει με ασφάλεια.

Σημείωση συντάκτη: Αυτό το άρθρο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό να παρέχει ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία.



Άλλες χρήσεις

Με την ενσωμάτωσή του στο έδαφος, δεσμεύει τα θρεπτικά συστατικά και τα διατηρεί κοντά στο ριζικό σύστημα των φυτών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έτσι, το νερό -ακόμα και έπειτα από μεγάλες βροχοπτώσεις- δεν μπορεί να τα παρασύρει σε μεγαλύτερο βάθος. Παράλληλα, η αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών από τα φυτά πραγματοποιείται με φυσιολογικούς ρυθμούς. Βελτιώνει τη δομή και τη χημική σύσταση του εδάφους εξουδετερώνοντας τα οξέα. Επίσης βοηθάει στη συγκράτηση της υγρασίας ιδιαίτερα στα αμμώδη εδάφη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποσότητες από 500 – 1.000 κιλά το στρέμμα στις υπαίθριες καλλιέργειες και σε ποσοστό 5% – 10% στα μείγματα της ανθοκομίας.

Ως συνεργηστικό υλικό των χημικών λιπασμάτων για την βραδεία αποδέσμευσή τους.

Η χορήγησή του στα ζώα μπορεί να μειώσει τις παρενέργειες που έχει η παρουσία φυτοπροστατευτικών στοιχείων στα προϊόντα διατροφής τους.

Βοηθάει στον έλεγχο των οσμών -κυρίως αμμωνίας και υδροθείου- σε χώρους συντήρησης και αποθήκευσης τροφίμων, σε κτηνοτροφικές μονάδες και ιχθυοκαλλιέργειες. Στις κτηνοτροφικές μονάδες, εφαρμόζοντάς το στο δάπεδο σε ποσότητες 2 – 3 κιλά ανά τ.μ., αφενός απορροφά την αμμωνία μειώνοντας και τις επιβλαβείς αναθυμιάσεις και αφετέρου μετά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα.

Στην ιχθυοκαλλιέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το φιλτράρισμα του νερού και για την απορρόφηση της αμμωνίας.

Στη βιομηχανία χρησιμοποιείται στα φίλτρα για την δέσμευση του διοξειδίου του άνθρακα και άλλων βλαβερών ενώσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φιλτράρισμα των υγρών βιομηχανικών αποβλήτων, δεσμεύοντας διάφορα τοξικά και ραδιενεργά ιόντα και στην ανακύκλωση των νερών που προέρχονται από την βιομηχανική δραστηριότητα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μετά τη χρήση του και με την κατάλληλη επεξεργασία μπορούν να αποκατασταθούν οι ιδιότητές του ώστε να μπορέσει να επαναχρησιμοποιηθεί.

Σαν ενισχυτικό στη διατροφή των χοίρων, των πουλερικών, των αιγοπροβάτων και των βοοειδών. Προφυλάσσει τα ζώα από τις εντερικές παθήσεις, μειώνει τη θνησιμότητα των νέων ζώων, βοηθάει στην ανάπτυξή τους και στα πουλερικά, βοηθάει την αύξηση της ωοτοκίας τους.

Αναμεμειγμένος με άμμο στα δοχεία των μικρών κατοικίδιων απορροφά τις οσμές.

Μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία τα φωσφορικά άλατα από τα απορρυπαντικά, μειώνοντας το πρόβλημα της ρύπανσης και του ευτροφισμού των θαλασσών. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο, τα έχει ήδη αντικαταστήσει σε όλων των ειδών τα απορρυπαντικά.

Με την προσθήκη του στο πλύσιμο -σε κατάλληλη μορφή- μπορεί να μειώσει την ποσότητα του απορρυπαντικού έως και 70% και να εξαλείψει την ανάγκη μαλακτικού. Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των υφασμάτων και μειώνει τις πιθανές αλλεργίες που προκαλούν οι χημικές ουσίες των απορρυπαντικών.

Η προσθήκη ζεόλιθου σε λίμνες αλλά και σε άλλους υδάτινους όγκους μπορεί να εμπλουτίσει το νερό σε οξυγόνο και μειώνει το φαινόμενο του ευτροφισμού. Παράλληλα, βοηθάει στην ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό πολλών υδρόβιων οργανισμών.

Πηγές: Ζεόλιθος, θαυματουργό – οικολογικό ορυκτό
Ζεόλιθος. Το φυσικό συστατικό για υγεία και ευεξία

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό.
Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη: Διαβάστε τους όρους χρήσης

Αναρτήθηκε από Φτιάχνω μόνος μου 

το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/12/blog-post_353.html

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ;

O Γεράσιμος Γερολυμάτος, γνωστός ζωγράφος και μπλόγκερ του Περί Τέχνης ο Λόγος μιλά με τη Φωτεινή Μαστρογιάννη, στη διαδικτυακή εκπομπή Take the money and run (11/12/2015) για τον πολιτισμό και τον εθνομηδενισμό.
O Γεράσιμος Γερολυμάτος, γνωστός και ως ο ζωγράφος του τύμβου της Αμφίπολης, δήλωσε:

Γλυπτά του Παρθενώνα

Τα γλυπτά του Παρθενώνα δημιουργήθηκαν πολύ πριν τη γέννηση του Ελγιν ο οποίος τα λήστευσε με βάναυσο τρόπο χρησιμοποιώντας λοστούς και προκαλώντας καταστροφές πάνω στα αετώματα. Ό,τι δεν του άρεσε δε το πέταγε. Πρόκειται περί λεηλασίας και βανδαλισμού.
Ο κος Μπαλτάς έχει τραγική άγνοια του ζητήματος και δεν έχει όραμα για τον πολιτισμό. Είναι σημειολογικά λάθος όταν η Βρετανική κοινή γνώμη άρχισε να μεταστρέφεται υπέρ της Ελληνικής θέσης ο κος Μπαλτάς ως Υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας να αποκαλεί τα γλυπτά του Παρθενώνα «Ελγίνεια» παρέχοντας έτσι τη μεγαλύτερη εκδούλευση στο Βρετανικό Μουσείο!!!

Η νομική διεκδίκηση ήταν παράξενη από την αρχή. Η κυβέρνηση Σαμαρά για
λόγους πολιτικής ψηφοθηρίας ξεκίνησε τη νομική διεκδίκηση αλλά ο Ξυδάκης, προκάτοχος του Μπαλτά, την είχε αρνηθεί.

Η νομική διεκδίκηση των γλυπτών έπρεπε να συνεχισθεί ακόμα και εάν η απόφαση ήταν κατά της Ελλάδας γιατί η διεθνής προβολή του ζητήματος θα ανάγκαζε τους ληστές των γλυπτών να κατεβάσουν το κεφάλι κάτω γιατί είναι ηθικά έκπτωτοι.
Θα υπήρχε υποστήριξη και από άλλες χώρες που είναι θύματα ληστειών πολιτιστικής κληρονομιάς όπως είναι το Ιράκ όπου το μουσείο της Βαγδάτης είναι κατά ρημαγμένο.

Παράλληλα, ο ΟΗΕ με τη ρητή του αναφορά στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα δημιούργησε το υπόβαθρο στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε.

Αμφίπολη

Η συνταξιοδότηση της κας Περιστέρη είναι σκόπιμη. Η κα Περιστέρη ήξερε τα πάντα για το μνημείο και το ότι ανήκει στα τέλη του 4ου αι. π.χ. δηλαδή την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το πόρισμά της δεν άρεσε γιατί δημιουργήθηκε ένα αίσθημα υπερηφάνειας σε όλους τους Έλληνες.
Δεν άρεσε όμως και για πολιτικούς λόγους γιατί κατοχύρωνε την περιοχή ως Μακεδονία και θα άλλαζε τις ισορροπίες με τις ψευτομακεδονίες. Δεν είναι τυχαίο ότι για το πόρισμά της οι Σκοπιανοί έσταζαν δηλητήριο.
Το ζήτημα ήταν επικίνδυνο και έπρεπε για τους λόγους που προαναφέρθηκαν να υποβαθμισθεί γι’αυτό και η εμμονή να είναι το μνημείο ρωμαϊκό παρά τις διαβεβαιώσεις πλήθος επιστημόνων όπως είναι ο Αντόνιο Κόρσο που υποστηρίζει την ελληνικότητα του μνημείου. Δυστυχώς, το μνημείο σήμερα παραμένει ασυντήρητο.

Πολιτική εθνομηδενισμού

Τα τελευταία 30-40 χρόνια στον τόπο μας υπάρχει σκυταλοδρομία αθλιότητας με αποκορύφωμα την εποχή Σημίτη μέχρι τις σημερινές δηλώσεις των πολιτικών που έρχονται με τη μορφή καταιγίδας. Ο Σημίτης με τον ΟΠΕΚ στον οποίο προήδρευε ο κος Λιάκος, άνθρωπος του Σημίτη δηλαδή, καλλιεργούσε τον εθνομηδενισμό.
Οι ίδιοι άνθρωποι που εμπλέκονται με τον εθνομηδενισμό είναι οι ίδιοι άνθρωποι που συνδέονται με τις διάφορες «αλυτρωτικές» τάσεις όπως είναι ο Χριστόπουλος που υποστήριζε ότι υπάρχει συμπαγής τουρκικός πληθυσμός στη Θράκη (!!!) εξυπηρετώντας έτσι τα συμφέροντα της Τουρκίας.

Ο εθνομηδενισμός έχει διεισδύσει στον κρατικό μηχανισμός, στο εκπαιδευτικό σύστημα, στη διανόηση όπου με τη βοήθεια των πολιτικών που είναι αυτοί που τον σχεδιάζουν διαβρώνεται η νέα γενιά που είναι ο κύριως στόχος τους. Γιατί, για παράδειγμα, δεν υπάρχει στο βιβλίο της ΣΤ” δημοτικού η σφαγή των Καλαβρύτων;
Ο εθνομηδενισμός αφορά όλο το πολιτικό φάσμα. Από τη δεξιά μέχρι την αριστερά. Η κα Γιαννάκου, την οποία ο λαός «σούταρε» εξαιτίας του ντόρου για το παιδικό βιβλίο, το σύστημα την ξαναέβαλε στα πράγματα από την πίσω πόρτα μέσω της θέσης της στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο σκοπός του εθνομηδενισμού είναι σε δύο επίπεδα: διεθνές και τοπικό.
Στο διεθνές επίπεδο καλλιεργείται η προσχηματική «συναδέρφωση των λαών» και ένας αχταρμάς πραγμάτων που οδηγεί στην πραγματικότητα στην έλλειψη δημοκρατίας και δικαιωμάτων.

Στο τοπικό επίπεδο επιδιώκεται η συνεκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου με την Τουρκία γι’αυτό και «αμβλύνεται» η ιστορία κυρίως από την πλευρά της Ελλάδας.
Στόχος είναι να γίνουμε τελειωτικά προτεκτοράτο εάν και ήμασταν προτεκτοράτο ήδη από το 1830 και επιμέρους στόχος είναι η νέα γενιά.

Ωστόσο οι Ελληνες δεν είναι τόσο ανόητοι ώστε να θέλουν να αυτοκτονήσουν μαζικά και η βίαιη αλλοίωση και μεταμόσχευση πολιτισμού δεν είναι εφικτή.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:


το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/12/blog-post_381.html

2016: Να ξεπεράσουμε την ΤΡΑΓΩΔΙΑ μας…

Το 2014, ο προηγούμενος κατοχικός χρόνος, έφυγε με ένα χαρμόσυνο γεγονός: Την ΠΤΩΣΗ της δωσίλογης κυβερνητικής συμμορίας Σαμαρά-Βανιζέλου.
Τότε επισημαίναμε: «Το τέλος αυτού του εφιαλτικού χρόνου σημαδεύτηκε με την ΠΤΩΣΗ των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ: Των ληστών και των δημίων μας, των παραχαρακτών (των πάντων) και των κακούργων χλευαστών: Της Ιστορίας, της κοινωνίας και της νοημοσύνης του ελληνικού λαού…».
Υπογραμμίζαμε, όμως και αυτά:


«Ωστόσο, όσο και αν είναι σημαντικά και στρατηγικής σημασίας (η πτώση και η συντριβή των ανδρεικέλων) δεν είναι αρκετά. Χρειάζεται και η αναγέννηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος, η αγωνιστική ανάπτυξη και οργάνωση ενός μαζικού και ρωμαλέου λαϊκού κινήματος.
ΜΟΝΟ ένα τέτοιο ΚΙΝΗΜΑ μπορεί να εγγυηθεί φιλολαϊκές πολιτικές κατευθύνσεις, να αντιπαλέψει τις καθεστωτικές δυνάμεις και τους μηχανισμούς εξουσίας, να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ τους συσχετισμούς και να ανοίξει τους δρόμους των ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ και ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ…
Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στο εκλογικό τους Βατερλό και στον διαφαινόμενο θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ: Θα είναι τεράστιο και θανάσιμο λάθος…
Εάν όλα αυτά δεν αποτελέσουν τον πυροδότη ανάπτυξης και οργάνωσης ενός μαζικού και μαχητικού λαϊκού κινήματος, οι εκλογικές ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ θα ξεθωριάσουν και θα χαθούν γρήγορα: Αυτό διδάσκει η Ιστορία…»
.


Αυτό και έγινε…

Και δεν διαψευσθήκανε, μόνο, οι ελπίδες, αλλά και η διάδοχη «αριστερή» κυβέρνηση είναι χειρότερη από τις προηγούμενες: Εκτελεί τις χαριστικές βολές και εκείνα τα «συμβόλαια θανάτου» που δεν μπορούσαν να εκτελέσουν οι προηγούμενες…

Έτσι η αισιοδοξία που μας κληροδότησε το 2014 έχει …μεταλλαχτεί σε απελπισία και οργή εναντίον των νέων ανδρεικέλων, των «αριστερών»…


Η κατοχική κακουργία και ΦΡΙΚΗ συνεχίζονται με
αμείωτη ένταση και με χειρότερη μοχθηρία και ΑΠΑΤΗ, αλλά, αυτή τη φορά, με τα «αριστερά» παπούτσια του 4ου Ράιχ…

Συμπέρασμα, το οποίον αποτελεί και το μάθημα της Ιστορίας: Όσο στηρίζουμε τις ελπίδες μας στην εκλογική ΑΠΑΤΗ ο φαύλος κύκλος της ΑΠΑΤΗΣ θα διαιωνίζεται με ποικίλες και πολύχρωμες κομματικές και κυβερνητικές φορεσιές…


Οι εκλογικές αλλαγές έχουν νόημα ΜΟΝΟΝ όταν στηρίζονται και συνοδεύονται από οργανωμένα λαϊκά ΚΙΝΗΜΑΤΑ, τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν φιλολαϊκές πολιτικές κατευθύνσεις και τα ΜΟΝΑ που μπορούν να αντιπαλέψουν τις καθεστωτικές δυνάμεις και τους μηχανισμούς της νέας αποικιοκρατικής εξουσίας…

Προς αυτήν την κατεύθυνση
πρέπει να στραφούμε στο νέο έτος, το οποίο έρχεται ζοφερότερο από κάθε προηγούμενο, χωρίς καμιά αχτίδα φωτός στον ορίζονται.

Πρέπει να στραφούμε ΟΧΙ στην απάτη της εκλογικής χειραγώγησης της κοχλάζουσας λαϊκής ΟΡΓΗΣ, αλλά στον πολιτικό μετασχηματισμό και ΟΡΓΑΝΩΣΗ αυτής της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και απελπισίας σε επαναστατική (δηλαδή συνειδητή) θύελλα: Η μόνη που μπορεί να ανοίξει τους δρόμους των ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ και ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ…

Φυσικά για να υπάρξουν συνειδητά, δηλαδή επαναστατικά, κινήματα πρέπει να υπάρχει και Αριστερά…

Αυτή η «αριστερά» που υπάρχει αποτελεί την ιδεολογική εμπροσθοφυλακή των νεοταξικών επιδιώξεων και ιδεολογημάτων, είναι η «αριστερά» της καπιταλιστικής ΠΑΡΑΚΜΗΣ…

Και αυτή είναι η ΤΡΑΓΩΔΙΑ της εποχής μας…

Η ευχή μας, συνεπώς, για το νέο χρόνο δεν μπορεί να είναι παρά τούτη: Να ξεπεράσουμε αυτήν την ΤΡΑΓΩΔΙΑ


το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/12/2016_29.html

11 δις δολ. από τον Σόρος για τις ΜΚΟ που μεταφέρουν και υποδέχονται μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα

Γράφει: Θεόδωρος Κατσανέβας

Την ίδια ώρα που η Τουρκία ενθυλακώνει 3 δις ευρώ από την ΕΕ για τους «πρόσφυγες», ο πολύς Τζώρτζ Σόρος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Κωνσταντινούπολη ανακοίνωσε ότι, διαθέτει 11 δις δολάρια για τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ για τη μεταφορά και υποδοχή των μεταναστών που εισβάλλουν στην Ελλάδα.

Ο ίδιος επέκρινε δριμύτατα τη ρωσική επέμβαση στην Συρία, ενώ αντίθετα επαίνεσε την Τουρκία για την ευσπλαχνία της όσον αφορά τους πρόσφυγες. Και παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για τους τρόπους με τους οποίους οφείλουν να τους υποδέχονται.


Τώρα σε ποιο σημείο συναντώνται οι απόψεις, οι θέσεις και οι προθέσεις του Τζωρτζ με την Πρώτη Φορά Αριστερά, η οποία μπλέκει τον μαρξιστικό διεθνισμό με την νεο-ιμπεριαλιστική παγκοσμιοποίηση, αποτελεί ένα θέμα προς διερεύνηση.

Δικαιώνεται πάντως η ρήση Οζάλ, που έλεγε ότι «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκ. μουσουλμάνους». Έτσι φτάσαμε στο σημείο, τρεις με πέντε χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες να συνεχίζουν να εισβάλλουν από την Τουρκία στην Ελλάδα καθημερινά.

Η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι φυσικά πρόσφυγες αλλά νεαροί οικονομικοί μετανάστες που έρχονται εδώ ύστερα από το ανοιχτό προσκλητήριο της «φιλάνθρωπης» Πρώτη Φορά Αριστερά.

Ύστερα από το κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας, η μεγάλη πλειοψηφία των
μεταναστών φυσικά θα παραμείνει στη χώρα, η οποία, αν κάτι δεν αλλάξει καταλυτικά, σε 10-15 χρόνια θα έχει μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος.

Η κατάσταση έχει απλοποιηθεί πολύ τελευταία. Οι μετανάστες πετούν από το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Ουγκάντα, Ναμίμπια, Σομαλία, Πακιστάν, το Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, κλπ, κατ’ ευθείαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη με πτήσεις της Turkish Airlines η οποία τους επιβιβάζει στα αεροπλάνα και τους μεταφέρει χωρίς καμιά βίζα ή νομιμοποιητικό έγγραφο.

Η ίδια δηλ. αυτή μεγάλη αεροπορική εταιρεία με την ανοχή ή και συνέργεια του Τουρκικού κράτους, έχει υποκαταστήσει μέρος του θεάρεστου έργου των δουλεμπόρων, των οποίων ο ετήσιος τζίρος πλέον πρέπει να ξεπερνά τα 10 δις ευρώ.

Από εκεί και πέρα, οι δουλέμποροι τους επιβιβάζουν σε πλοιάρια και τους στέλνουν μαζικά στα ελληνικά νησιά. Εκεί τους υποδέχονται οι επίσημες ελληνικές αρχές, το Λιμενικό, μέχρι και ελικόπτερα της πολεμικής αεροπορίας σε περιπτώσεις επικινδυνότητας μαζί με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Σε όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Μυτιλήνη, Κω, Σάμος κλπ. έχουν εγκατασταθεί άπειρες Μ.Κ.Ο. όπου ενεργοποιούνται Έλληνες και ξένοι και βοηθούν το «φιλάνθρωπο» Ελληνικό κράτος στην υποδοχή των μεταναστών.

ΠΗΓΗ:
http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/11-dis-dol-apo-ton-soros-gia-tis-mko-poy-metaferoyn-kai-ypodehontai-moysoylmanoys


το είδα

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/12/11_29.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters