Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

COMMITTEE OF 300. ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. S. MARTIN… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ!

SPIRITUAL WONDER BOY AND WHITE SPIRITUAL BOY…
WHITE SPIRITUAL BOY
……………………………………………………………………
Βασίλειος Σωτήρας ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ … ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ;
ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ;
ΕΙΔΑΝ ΣΤΗ «ΘΕΙΑ» ( CIA ) ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η «ΘΕΙΑ» ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Α Σ ΜΑΡΤΙΝ …. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ … ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ.
1487251_1440248859541232_880097181_n
…………………………………………………………………..
1522020_1433393000226818_171745375_n

…………………………………………………………….
…146 ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ … ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ;
1519755_1429735037259281_1506331976_o
…………………………………………………………………….
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Α Σ ΜΑΡΤΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑ CESAR NUCOM.
Ferdinand Gonzales
Sa Inang Pilipinas Facebook Page at kay Cesar Nucom, pakibasa po ninyo ito at pakisabi kay FAKE KING ANTHONY SANTIAGO MARTIN – WINDSOR na kausap ninyo na mayroon nang WARRANT OF ARREST sa NBI at INTERPOL na di siya kilala sa bansang britanya ni hindi rin siya kilala ni Queen Elizabeth II at mga opisyales niya. Hala mag-implement na kamo ang Fake King Martin ninyo sa kahihingi ninyo ng pera sa mga biktima ninyo. Sinisira ninyo ang matahimik na pangalan ng totoong Sir Anthony Martin.

1504012_1430291847203600_1406542592_n
1044530_1397250073841111_637778522_n

The Story Of The Committee Of 300
Έγγραφα-μέρος του ΑΩ Global Marshall Programme
Floro Garcia και γερμανικός χρυσός…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ! ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!
77.606.443.200.000 $ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!
ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ:Transcript of 1944 Bretton Woods Conference Found at Treasury Unpublished Conference Documents
ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΦΕΚ 315/27/12/1945 BRETTON WOODS, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΚΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ & goldenboy
10178126_1401573393458344_3790378312298621186_n1
ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ… ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ; ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;
ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

http://alfeiospotamos.gr/?p=7314

Όταν μία τράπεζα γράφει...MORGAN STANLEY special on & off swap deal with Hellenic Republic !!!


Όταν μία τράπεζα γράφει… « Είμαστε κατενθουσιασμένοι για την εκτέλεση της συναλλαγής μαζί τους….» και ότι……. « προσδοκούν να ξανάσυνεργαστούν μαζί τους…» τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, υπάρχει «φάγωμα» Στην προκειμένη περίπτωση το «φάγωμα» είναι πάλι από τους ίδιους πολιτικάντηδες σε βάρος των συμφερόντων μας ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Γράφει ο ΑΝΤΙ300 Ειδικότερα όταν έχει να κάνει με 500.000.000 ΕΥΡΩ συναλλαγή Swap διάρκειας 14 ετών αφού προηγούμενος οι ίδιοι κύριοι τραπεζίτες έχουν παραιτηθεί από αξιώσεις 3 άλλων συναλλαγών, Swap συνολικού ποσού 650.000.000 ΕΥΡΩ και μάλιστα προγενέστερων ημερομηνιών συμφωνίες. Τότε…… κάτι δεν πάει καλά με τον τρελό ενθουσιασμό τους !!! Το ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ επιτελείο και οι κύριοι του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ μαζί με τους «αθάνατους» της ΤτΕ θα πρέπει να λογοδοτήσουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ. Μία για τις περίεργες «μπίσνες» τους και μία για την παραβίαση των Αρχών Ίσης Μεταχείρισης Συναλλασσομένων π.χ. άνισης μεταχείρισης των ΕΛΛΗΝΩΝ ομολογιούχων από την άμεση διάκριση όλων αυτών που κυβερνούν, όπως συντρέχει από τα στοιχεία των συναλλαγών τους παρακάτω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 










ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΠΟΛΛΩΝ… ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ… ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΟΡΕ Λ ΑΜΟΓΙΑ, Α ΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ Γιατί ορέ ; ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ… ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΡΓΟ Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας ορέ λαμόγια ;




Γράφει ο ΑΝΤΙ300 ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ – ΣΑΠΙΛΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ ΥΠΟΘΑΛΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: Άρθρο 231 Υπόθαλψη εγκληματία 1. Όποιος εν γνώσει ματαιώνει τη δίωξη άλλου για κακούργημα ή πλημμέλημα που διέπραξε ή την εκτέλεση της ποινής που του επιβλήθηκε ή του μέτρου ασφάλειας (άρθρα 69 – 76 και 122) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών. Άρθρο 232 Παρασιώπηση εγκλημάτων 1. Όποιος, ενώ έμαθε με τρόπο αξιόπιστο ότι μελετάται κακούργημα ή ότι άρχισε ήδη η εκτέλεσή του, και σε χρόνο τέτοιον ώστε να μπορεί ακόμα να προληφθεί η τέλεση ή το αποτέλεσμά του παραλείπει να το αναγγείλει εγκαίρως στην αρχή τιμωρείται, αν το κακούργημα τελέστηκε ή έγινε απόπειρά του, με φυλάκιση μέχρι τριών ετών, ανεξάρτητα αν ο δράστης τιμωρηθεί.

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/06/morgan-stanley-special-on-off-swap-deal.html

Το Σκάνδαλο της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ - Δρ Εμμ. Λαμπράκης ΕΙ Ε.Ν.D.

1992


ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ 18 "ΔΟΓΜΑ"


 

Η ιερή Ιστορία της σβάστικας που έγινε σύμβολο ναζισμού και θανάτου από τον Χίτλερ και τους ναζί

Η ιστορία της σβάστικας, η οποία από ιερό σύμβολο κατέληξε να ταυτιστεί με τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων και τον όλεθρο του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.
Η σβάστικα είναι ένα σύμβολο που έχει ταυτιστεί με την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας, το ναζισμό και με έναν από τους πιο μισητούς αρχηγούς, τον Χίτλερ. Όμως, ο αποκαλούμενος φύρερ δεν ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε τη σβάστικα ως σύμβολο. Η σβάστικα είναι ένα από τα αρχαιότερα και πιο γνωστά σύμβολα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από διάφορους πολιτισμούς χιλιάδες χρόνια πριν από τους Ναζί. Για τους βουδιστές και τους ινδουιστές  στην Ινδία, αλλά και σε άλλες Ασιατικές χώρες είναι ένα σύμβολο χιλιάδων ετών, που το συναντάμε ακόμα και σήμερα σε ναούς, λεωφορεία, ταξί ή εξώφυλλα βιβλίων...
Στην αρχαία Ελλάδα βρίσκουμε τη σβάστικα στην Τροία 4.000 χρόνια πριν,  όπως αποδείχτηκε με τις ανασκαφές και τα ευρήματα του Σλήμαν. Οι αρχαίοι Κέλτες το χρησιμοποίησαν σε πολλά έργα τέχνης που έχουν διασωθεί. Οι πρώτοι χριστιανοί είχαν τη σβάστικα ως ένα από τα σύμβολά τους και αργότερα τη συναντάμε στους Τεύτονες Ιππότες, ένα γερμανικό ιπποτικό μεσαιωνικό τάγμα το οποίο πρέσβευε το καθολικό δόγμα.

Αλλά τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το σύμβολο για να το επιλέξει ο Αδόλφος Χίτλερ; Η λέξη σβάστικα είναι σανσκριτική «svasktika» και σήμαινε ευημερία και τύχη. Σε διάφορες χώρες η σβάστικα είναι γνωστή με άλλη ονομασία. Στην Κίνα  ονομάζεται «Wan», στην Ιαπωνία «Manji», στην Αγγλία «flyfot», στη Γερμανία «Hakenkreuz» και στην αρχαία Ελλάδα τετρασκέλιον ή τετραγαμμάδιον.


Ο P.R. Sarkar, λόγιος μελετητής  της σανσκριτικής γλώσσας, είπε το 1979 ότι η βαθύτερη έννοια της λέξης είναι η αδιαμφισβήτητη νίκη και ολοκληρωτική επικράτηση, η νίκη κατά κράτος.  Είπε επίσης ότι όπως κάθε σύμβολο έτσι και η σβάστικα, μπορεί να έχει θετική ή αρνητική σημασία ανάλογα με το πώς σχεδιάστηκε. Έτσι π.χ στον Ινδουισμό, η δεξιόστροφη σβάστικα είναι σύμβολο του θεού Vishnu και του ήλιου, ενώ η αριστερόστροφη συμβολίζει την σκοτεινή θεά kali και τη μαγεία. Η διπλή έννοια των συμβόλων συνηθίζεται στους αρχαίους πολιτισμούς όπως  π.χ το σύμβολο της πεντάλφα. Αν η πέμπτη γωνία που συμβολίζει το πνεύμα  δείχνει προς τα κάτω έχει αρνητικό συμβολισμό, ενώ προς τα πάνω  έχει θετικό.
 
Η παλαιότερη σβάστικα βρέθηκε στην πόλη Mezine της Ουκρανίας, σκαλισμένη σε αγαλματίδιο από ελεφαντόδοντο και χρονολογείται 12.000 χρόνια πριν. Ο αρχαιότερος πολιτισμός που χρησιμοποίησε τη σβάστικα ως σύμβολο ήταν ο Βίντσα, πριν από 8.000 χρόνια στην περιοχή που σήμερα βρίσκεται η Σερβία και η Κροατία.
 
Στον βουδισμό η σβάστικα είναι σύμβολο τύχης, ευημερίας, αφθονίας και αιωνιότητας. Σχετίζεται άμεσα με τον Βούδα και είναι σκαλισμένη στα αγάλματα στο σημείο της καρδιάς. Στις χριστιανικές κατακόμβες η σβάστικα εμφανίζεται δίπλα από τις λέξεις ΖΟΤΙΚΟ ΖΟΤΙΚΟ που σημαίνει η υπέρτατη ζωή. Επίσης, τη συναντάμε στα παράθυρα των  εκκλησιών Lalibela Rock στην Αιθιοπία. Στην αρχαία Ελλάδα ο Πυθαγόρας την ονόμασε τετρακτύς και αποτελούσε την ουσία της διδασκαλίας του.
 Οι Φοίνικες χρησιμοποιούσαν τη σβάστικα ως σύμβολο του ήλιου και διακοσμούσαν τα άμφια των ιερέων με αυτή. Μυστήριο είναι το πώς και το γιατί τόσοι πολλοί και διαφορετικοί πολιτισμοί στο πέρασμα των αιώνων, χρησιμοποιούσαν το ίδιο σύμβολο με την ίδια σημειολογία . Ωστόσο, δεν μπορούμε  να αγνοήσουμε  ότι ένας άνθρωπος, ο Χίτλερ, κατάφερε  να ταυτίσει αυτό το ιερό σύμβολο με τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων και τον όλεθρο  του Β´ Παγκόσμιου Πολέμου.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/06/blog-post_5123.html

Διεφθαρμένου παρασκηνίου, για τα ΛΑΜΟΓΙΑ που εσκεμμένα μας χρέωσαν με τουλάχιστον 2.215.413 Δολάρια Αμερικής. Οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ και άκρως επικίνδυνοι κυβερνούν την χώρα.

Διεφθαρμένου παρασκηνίου, για τα ΛΑΜΟΓΙΑ που εσκεμμένα μας χρέωσαν με τουλάχιστον 2.215.413 Δολάρια Αμερικής. Οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ και άκρως επικίνδυνοι κυβερνούν την χώρα.
Lehman Brothers Οι Απατεώνες συνεργάτες τους Όλο το υλικό του διεφθαρμένου παρασκηνίου, για τα ΛΑΜΟΓΙΑ που εσκεμμένα μας χρέωσαν με τουλάχιστον 2.215.413 Δολάρια Αμερικής. Οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ και άκρως επικίνδυνοι κυβερνούν την χώρα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ, Μας έχουν πει αμέτρητα ψέματα, και εξακολουθούν το ίδιο «βιολί». Μας έχουν κατακλέψει, ως γνωστό μόνο από τα λίγα που γνωρίζουμε και συνεχίζουν, και όπως αποδεικνύεται, άκρως Γράφει ο ΑΝΤΙ300 επικίνδυνοι για την αξιοπιστία της χώρας, πρόκειται για επικίνδυνοι υποκριτές που δρουν σε βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ χωρίς τύψεις κοροϊδεύοντας τους πάντες, έχουμε κουραστεί να γράφουμε και να αποκαλύπτουμε τα λαμόγια, ψεύτες και κλέφτες υποκριτές. Τι έχει γίνει με την σπέκουλα της εταιρείας Lehman Brothers (LBFS Inc.) με την Ελλάδα και η ξευτίλα του κρυφτούλι των δικών μας λαμογιών συνεργάτες της Lehman Brothers. Πέρα από το «ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ» με τους απατεώνες που είχαν οι διοικούντες ελληνόφωνοι πολιτικοί στην Ελλάδα, το ΚΟΛΠΟ είχε και συνέχεια. «ΠΟΛΛΟΙ ΔΡΩΝΤΕΣ ΤΑ ΑΙΣΧΙΣΤΑ, ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΑΣΚΕΟΥΣΙ» Η καλύτερη ερμηνεία αυτού είναι να δει και να ακούσει ο οποιοσδήποτε τους σημερινούς ελληνόφωνους Πολιτικούς, Δικαστές και όλους αυτούς που έχουν την δύναμη της απόφασης και δράσης στα κυβερνητικά-κρατικά δρώμενα, και θα νιώσει ακριβώς τι πραγματικά εννοούσε ο Δημόκριτος. Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά χάνονται μέσα στο χάος. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ (38 σελίδες «ομορφιάς» + το «στανταρακι» μας)
 
 
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/06/2215413.html

Πίσω ἀπό τήν ἐπίθεσιν στήν ἱστορία μας μήπως κρύβεται ἡ ἐθνική διαίρεσις;

Ἔγραφα ἐχθὲς γιὰ τὸ νέον ἄρθρον τοῦ «ΕΘΝΟΥΣ» ποὺ ἔρχεται γιὰ ἀκόμη μίαν φορὰ νὰ ἀμφισβητήσῃ τὴν ταὐτότητά μας. 
Ἀνιστόριτο, πιστό, ὅπως πάντα στὶς ἐντολὲς τῆς Νέας Τάξεως, βάσει τῶν ὁποίων δὲν ὑπάρχουν λαοί, ἀλλὰ μόνον μία μάζα. Δὲν ὑπάρχει ἱστορία, παρὰ μόνον ἀμνημοσύνη. Δὲν ὑπάρχει ταὐτότητα ἀλλὰ κωδικός…

Τί θέλουν; Τί πασχίζουν νά μᾶς πείσουν;
Μήπως μᾶς ὑπαγορεύουν ἐντέχνως πώς ἐάν οἱ Κρῆτες δέν εἶναι Ἕλληνες, πολύ καλά θά κάνουν νά ἀποκοποῦν ἀπό τόν ἐθνικό κορμό;
Ἐὰν οἱ Κυκλαδίτες δέν εἶναι Ἕλληνες, τότε καλά θά κάνουν νά ἀποκοποῦν κι αὐτοί ἐπίσης; Μήπως τό ἴδιο συμβαίνει καί μέ τούς Κερκυραίους; Μήπως τό ἴδιο καί μέ τούς Θράκες; Μήπως τό ἴδιο καί μέ τούς (πραγματικούς) Μακεδόνες;
Πᾶμε καλά;
Στὴν οὐσία ὅμως εἶναι ἀλλοῦ τὸ πρόβλημα.
Στὴν οὐσία ἡ πραγματικὴ στόχευσις εἶναι τὸ Αἰγαῖον Πέλαγος καὶ ἡ διχοτόμησίς του!!! Χέστηκαν γιὰ τὴν ἱστορία οἱ ἀνιστόριτοι. Ἰσοπεδώσεις προωθοῦν… Αὐτὲς εἶναι οἱ ἐντολές τους…

Τί φοβοῦνται; Τί θέλουν νά χώσουν μέσα στά κεφάλια μας; Γιατί τώρα πού ἀρχίσαμε νά ἀναζητοῦμε τίς ῥίζες μας καί νά ἀνακαλύπτουμε τό ποιοί εἴμαστε, κάποιοι λύσσαξαν νά ἀνακόψουν αὐτήν τήν πορεία;

Εὕκολο…
Μία ματιὰ στὰ ὅσα συμβαίνουν γύρω μας, θὰ μᾶς πείσουν, γιὰ τοὺς πραγματικοὺς λόγους, ποὺ κρύβονται πίσω ἀπὸ τὰ «τυχαῖα» γεγονότα.

Ἔχουμε καὶ λέμε λοιπόν.
ΠΡΕΠΕΙ, γιὰ αὐτούς, ἡ Κρήτη νὰ μὴν εἶναι Ἑλληνική.
Τὸ Αἰγαῖον νὰ μὴν εἶναι Ἑλλληνικὸ Ἀρχιπέλαγος.
Νὰ βγάλουμε τὸν σκασμὸ μὲ τὰ ὅσα ἀνόητα βάλαμε στὰ κεφάλια μας, περὶ ἐξακολουθήσεως τοῦ Ἑλληνικοῦ γένους, μέσα στοὺς αἰῶνες.
Νὰ ἀρχίσουμε νὰ προετοιμαζόμεθα γιὰ τὴν ἀπώλεια τῆς Κύπρου, τῶν Δωδεκανήσων, τῆς Κρήτης…. Ἴσως καὶ μερικῶν ἀκόμη νήσων μας….
Καὶ φυσικὰ νὰ ξεχάσουμε τὴν Ἑλληνικὴ Θεσσαλονίκη, τοὺς Ἕλληνες τῆς Θράκης, τοὺς Ἕλληνες τῆς Ἠπείρου καὶ τῆς Μακεδονίας.
Καὶ οἰ ἐξελίξεις τρέχουν… Κάποιοι βιάζονται ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ!!!

Προσφάτως, πολὺ προσφάτως, εἴδαμε ἔως καὶ …«ἑλληνοκεντρικό» ἀρχαιολόγο-ἱστορικὸ νὰ ἰσχυρίζεται πὼς ἡ Ἀτλαντίδα ἦταν στὴν …Σαντορίνη, ἄν καὶ ἡ Πλάτων μᾶς βεβαιώνει γιὰ τὴν θέσιν της στὸν Ἀτλαντικὸ ὠκεανό. Καὶ φυσικὰ τὸ ἴδιο ἄτομο ἔως πρὸ μερικῶν ἐτῶν ὑπεστήριζε ἐπίσης πὼς ἡ Ἀτλαντίδα ἦταν στὸν …Ἀτλαντικό ὠκεανό.

Τί ἔγινε ξαφνικά; Ἄλλαξε ἡ περιοχή …ἐνδιαφέροντος τῶν Ἀτλάντων; Καί μήπως, ὅλως …«τυχαίως», οἱ ἀπόγονοι τῶν Ἀτλάντων εἶναι κάποιοι γνωστοί …«ἐκλεκτοί»; Καί μήπως αὐτοί οἱ «ἐκλεκτοί» ἔχουν ἀποφασίσει πώς ἔφθασε ἡ στιγμή νά χωριστῇ στά δύο τό Ἀρχιπέλαγος;

Δὲν ξέρω… Ἀναρωτιέμαι… Μὰ ἡ ἐν λόγῳ τοποθέτησις, ἀπὸ τὸ ἐν λόγῳ ἄτομον, διόλου τυχαία εἶναι…

Βλέπουμε τὸν κεντρικὸ δήμαρχο (ποὺ χρηματοδοτεῖται φυσικὰ ἀπὸ τὸν Soros καὶ κάνει ΟΛΑ τὰ χατήρια τοῦ Soros) στὴν Βόρειο Ἑλλάδα νὰ μιλᾷ γιὰ «Μακεδόνες», ποὺ ὅμως εἶναι Σλαῦοι, γιὰ ἑβραϊκὴ Θεσσαλονίκη, γιὰ ἀκύρωσιν τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου, ἀπὸ σύμβολον τῆς Μακεδονίας, διότι γινόμαστε …γραφικοί…

Βλέπουμε φυσικὰ τὸ ἐν λόγῳ ὄν νὰ συμμετέχῃ καὶ νὰ ἐγκρίνῃ παρελάσεις ξεβρακωμένων ἤ γκέι ἤ τέλος πάντων ὅλων αὐτῶν ποὺ ἀποδομοῦν τὶς βασικὲς καὶ κεντρικὲς δομὲς τοῦ κοινωνικοῦ μας ἱστοῦ…

Τὸ βλέπουμε ἐπίσης τὸ ἐν λόγῳ ὄν νὰ ὑπερασπίζεται τὸν Κεμάλ, νὰ χαρίζῃ στοὺς Ἑβραίους περιουσιακὰ στοιχεῖα Ἑλλήνων καὶ νὰ μεριμνᾷ γιὰ τὴν ἀπαγόρευσιν τῶν ἐκδηλώσεων τιμῆς καὶ μνήμης τῆς γενοκτονίας τῶν Ποντίων…

Πῶς συμπεριφέρεται;

Σὰν κράτος ἐν κράτει, ἀκυρώνοντας ἱστορία αἰώνων καὶ μεταμορφώνοντας τὴν Μακεδονία σὲ ἀποικία τῶν ἀφεντικῶν του, μὲ ἀπώτερο σκοπό, κατὰ πῶς ἀντιλαμβάνομαι, τὴν ἀποκοπὴ τῆς Μακεδονίας ἀπὸ τὸν ἐθνικὸ κορμό.

Δὲν τὰ βγάζω ἀπὸ τὸ μυαλό μου… Τὰ βλέπουμε καθημερινῶς.
Ἕνα δημόσιο ἔργο ἔκανε σὲ τέσσερα χρόνια, ποὺ μόνον αὐτὸς γνωρίζει πόσο κόστισε, ἄν καὶ φρόντισε νὰ μετονομάσῃ πλατεία σὲ κάτι ἀλβανικό. ἤ νὰ καλέσῃ ὅλην τὴν τουρκιὰ ἤ νὰ θεωρῇ τοὺς Ἑβραίους φυσικοὺς …κληρονόμους τῆς πόλεως.
Προλειαίνει ἐδάφη ἤ κι αὐτό …τυχαῖον;
Ἀπὸ τὸ 2010 ὁ 25ος μεσημβρινὸς, ποὺ χωρίζει στὰ δύο τὸ Αἰγαῖον, σὲ ὅλο καὶ σὲ περισσοτέρους τομεῖς ἐφαρμόζεται.
Ξεκίνησε μὲ τὸ νὰ …ἐρευνᾶται σχέδιον μὴ πτήσεων πέραν τοῦ 25ου μεσημβρινοῦ, τὸ 2010, καὶ φθάσαμε τώρα, σήμερα, νὰ …ἀπαγορεύεται ἡ ἀλιεία, πέραν τοῦ 25ου μεσημβρινοῦ. 
Κι αὐτό τυχαῖον; Καί κατά πόσον;

Βλέπουμε ἕναν ἀπελπισμένο δήμαρχο Μεγίστης νὰ ζητᾷ ἀπὸ ΟΛΟΥΣ τοὺς Ἕλληνες νὰ προστατεύσουν τὸ ἀκριτικό μας νησί. Καὶ φυσικὰ ΟΛΟΙ οἱ κρατοῦντες ἀν τὶ νὰ μεριμνοῦν, πρὸς αὐτὴν τὴν κατεύθυνσιν, φροντίζουν νὰ ἀκυρώσουν τὴν ΑΟΖ τῆς Στρογγύλης.

Καὶ παραλλήλως βλέπουμε κάτι …νεο«σωτῆρες» νὰ προσεγγίζουν μὲ …ἐξωγήινο τρόπο, ὡς ἄλλοι Δίες, τὶς ἀκριτικές μας περιοχές, θέτοντας σὲ κίνδυνο ἀκόμη καὶ τὴν ΑΟΖ τους…

Βλέπουμε μία συστηματικὴ ἐπίθεσιν, ἀπὸ κάθε πλευρὰ τοῦ πλανήτου, στὴν ἱστορία μας, στὴν ταὐτότητά μας, στὶς μνῆμες μας, δίχως ἀποδείξεις ἤ μὲ ἀλλοιωμένες ἐνδείξεις, ἀλλὰ καμμία προσπάθεια ἀπὸ τὸ ἐπίσημο κράτος νὰ ἀπαντήσῃ μὲ σωστὰ καὶ ἀληθῆ ἐπιχειρήματα. Βλέπουμε ἀκόμη καὶ ξένους ἠθοποιοὺς νὰ πασχίζουν νὰ προστατεύσουν τὴν ἱστορία μας, ἀλλὰ οὐδὲ ἕναν ὑπουργὸ ἀ-πολιτισμοῦ ἤ ἀ-παιδείας.

Συστηματικὰ τὰ παιδιά μας διδάσκονται στὰ σχολεῖα τους γιὰ πρώτους Ἕλληνες ποὺ ἐμφανίστηκαν στὸν Ἑλλαδικὸ χῶρο κάπου ἀπὸ τὸ …πουθενά, κάποτε, δίχως ταὐτότητα, γλῶσσα, καταβολὲς ἀλλὰ σὰν …βατράχια, πηδῶντας ἐπάνω ἀπὸ τὰ νησιά, κατάφεραν ὄχι μόνον νὰ φθάσουν ἐδῶ ἀλλὰ καὶ νὰ μᾶς ἐκπολιτίσουν καταλλήλως. Κι ἐμεῖς ἔως τότε ἤμασταν …ΟΥΓΚ!!!

Βλέπουμε φυσικὰ στὴν Θράκη τοὺς «Γκρίζουν Λύκους» νὰ ἁλωνίζουν, νὰ ἐκτουρκίζουν, νὰ προπαγανδίζουν γιὰ μίαν μεγάλη Τουρκία, τὴν στιγμὴ ποὺ τὸ ἴδιο τὸ ὑπουργεῖο ἀ-παιδείας ἔχει ψηφίσει νόμο διδαχῆς τῶν τουρκικῶν στὴν δευτεροβάθμιο ἐκπαίδευσιν. (Καὶ μὴν νομίζουν κάποιοι πὼς θὰ γλυτώσουν τὰ δικά μας παιδιά, διότι δὲν θὰ εἶναι στὴν Θράκη… Λάθος!!! Ὅλα τὰ παιδιὰ τῶν Γυμνασίων θὰ ὑποχρεοῦνται στὴν διδαχὴ τουρκικῶν… Καὶ κατὰ τὴν δήλωσιν Γιαννάκου εἶναι …Νόμος τοῦ κράτους πλέον κι ὀφείλουμε νὰ ὑπακοῦμε!!!)

Τυχαῖον κι αὐτό;

Βλέπουμε λυσσαλέες προσπάθειες ἀνεξαρτησίας τῆς Κρήτης καὶ πίσω τους «βαρβάτα» ὀνόματα, ὅπως οἱ Βαρδινογιάννηδες.. ἤ οἱ ἀπόγονοι τῶν Βενιζέλων. Ἀλήθεια, γιατί ἄρα γέ, εἰδικῶς στήν Κρήτη, τά τελευταῖα χρόνια αὐξάνονται οἱ προπαγανδιστικές τάσεις; Τό ἔχουν προαποφασισμένο καί περιμένουν νά μᾶς τό ἀνακοινώσουν;

Βλέπουμε μίαν Κύπρο νὰ ἔχῃ κυριολεκτικῶς ὑποδουλωθεῖ στὰ συμφέροντα τοῦ Ἰσραῆλ. Τὸ ἴδιο τὸ Ἰσραὴλ θὰ κληθῆ νὰ τὴν προστατεύσῃ ἀπὸ κάθε κίνδυνο.

Πῶς τό λέγαμε αὐτό στήν ἱστορία; Ἔ;
Μήπως πώς λαός πού ἀναζητᾶ σωτῆρες καταλήγει μέ ἀφεντικά;
Καὶ φυσικὰ ἔχουμε μίαν …«κυβέρνησιν» ἀπ’ εὐθείας διορισμένη ἀπὸ τὰ …ἀφεντικά της, ποὺ κύριον μέλημά της εἶναι τὸ νὰ μᾶς ἀχρηστεύσῃ κάθε φυσικὸ πόρο, κάθε δυνατότητα αὐτοδυναμίας καὶ κάθε δικαίωμα ἐλεύθερίας.
Ὅλα αὐτὰ φυσικὰ τώρα… Τώρα ποὺ συμβαίνει γύρω μας τοῦ μακελέματος.

Κι ὅλα αὐτά, μαζὺ μὲ πάρα πάρα πολλὰ ἄλλα, συμβαίνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!!!
Μήπως νά φοβόμαστε τά χειρότερα; Ἤ μήπως κακῶς φοβόμαστε καί πρέπει νά ἀρχίσουμε νά τρέχουμε γιά νά γλυτώσουμε;

Μήπως ἡ Ἑλλάς, ὡς χώρα, ἔως τήν Λάρισσα πολύ θά μᾶς εἶναι; Ἤ μήπως γιά …ἀντιστάθμισμα θά μᾶς δώσουν λίγο ἀπό τήν …Πόλιν, γιά νά μᾶς τήν ξαναπάρουν πίσω; Κι ὅλα αὐτά τί θά ἔχουν ὡς ἀντάλλαγμα; Τό Αἰγαῖον;

Κι ἐάν δέν συμβαίνῃ κάτι ἀπό τά παραπάνω, τότε γιατί ὅλοι αὐτοί μαζύ, ταὐτοχρόνως, συγχρονισμένως καί ἀπολύτως συνεργαζόμενοι μεταξύ τους, βιάζονται τόσο πολύ;

Εἶναι πολλὰ τὰ ἐρωτήματα.
Ἡ πολιτεία, οἱ «κυβερνῆτες» καὶ ἡ ἐκκλησία εἶναι στὸ ἴδιο παιχνίδι. Δὲν θὰ ἀκούσουμε κουβέντα πρὸς τὴν κατεύθυνσιν τῆς διασώσεώς μας.
Δὲν θὰ ἐνδιαφερθῆ κάποιος, διότι κι αὐτοὶ μεριμνοῦν γιὰ τὴν δική τους σωτηρία.
Δὲν ἔχουμε κάποιον.
Εἴμαστε μόνοι μας…

Κι ὅλα ξεκινοῦν καὶ τελειώνουν στὸ πῶς ἐμεῖς συνειδητοποιοῦμε τὴν ταὐτότητά μας καὶ τὴν εὐθύνη μας.

Ὅλα δῆλα δὴ ξεκινοῦν καὶ καταλήγουν στὸ πόσο ἕτοιμοι, πεπαιδευμένοι καὶ ἱκανοὶ εἴμαστε νὰ ἀναλάβουμε τὶς σωστὲς δράσεις.

Ἄς σκεφθοῦμε… Εἶναι περισσότερο ἀπὸ ἀργά.
Ἤ τὸ βάζουμε στὰ πόδια ἤ ἀγωνιζόμαστε γιὰ νὰ σώσουμε κάτι… Ἴσως καὶ μόνον τὴν ἀξιοπρέπειά μας.

Φιλονόη

Υ.Γ. Τὰ σχέδιά τους ἐξελίσσονται ἄριστα. Πάντα, παντοῦ, σὲ κάθε γωνιά, ἔχουν στρίψει πρῶτοι κι ἐμεῖς ἀγκωμαχοῦμε γιὰ νὰ φθάσουμε στὴν γωνία. Γιὰ τὴν ὥρα εἶναι δεδομένο αὐτὸ ποὺ ἔρχεται. Μὰ πρέπει νὰ ἔλθῃ, πρὸ κειμένου καὶ νὰ κατανοήσουμε τὸ ποιὸς εἶναι ὁ ἐχθρός, ΟΛΟΙ μας, ἀλλὰ κυρίως γιὰ νὰ ἀνοίξῃ ΟΛΑ του τὰ χαρτιά. Τότε, καὶ μόνον τότε, θὰ μπορέσουμε νὰ ἀλλάξουμε τὰ δεδομένα. Μὰ γιὰ νὰ ἀλλάξουν τὰ δεδομένα πρέπει νὰ πιάσουμε πᾶτο. Κανονικὸ πᾶτο… Ὄχι ὑποθετικό.

ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ MIT ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ > Παράνομοι μετανάστες με πολυτελή θαλαμηγό

paranomoi-metanastes-me-polytelh-thalamhgo
Πυκνώνουν όλο και περισσότερο οι... αφίξεις μεταναστών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφ στα νησιά, οι οποίοι μεταφέρονται μαζικά με πολυτελή σκάφη τα οποία νοικιάζουν και χειρίζονται Τούρκοι διακινητές.
Το Σάββατο στη Ρόδο εντοπίστηκαν 59 άτομα Συριακής και Αφγανικής καταγωγής οι οποίοι έφτασαν στο νησί με θαλαμηγό 15 μέτρων.
Από το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου συνελήφθησαν δύο Τούρκοι.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «Ροδιακή»  το ταξίδι των αλλοδαπών ξεκίνησε από τα απέναντι παράλια και χθες τα ξημερώματα προσωπικό του πλωτού περιπολικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιεί, εντόπισε ένα σκάφος στην θαλάσσια περιοχή Αφάντου.
Επρόκειτο για τη θαλαμηγό που επέβαιναν οι λαθρομετανάστες και η οποία έπλεε περίπου 5,5 ναυτικά μίλια από την ακτή.
Οι λιμενικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το σκάφος και να συλλάβουν τους δύο Τούρκους διακινητές αλλά και τους παράνομους μετανάστες.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση μεταξύ των αλλοδαπών είναι 18 παιδιά (2 κορίτσια και 16 αγόρια), 6 γυναίκες και οι υπόλοιποι 35 είναι άνδρες.
Οι Τούρκοι διακινητές κρατούνται προκειμένου να προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/361774/paranomoi-metanastes-me-polytelh-thalamhgo#ixzz34jvpeTkb

“Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. ”

Κρυστάλλινη σφαίρα
Oμολογουμένως έξυπνη κίνηση από το καθεστώς Σαμαρά, ήταν η απόφαση για το κλείσιμο της Βουλής αρχές Ιουνίου.
Όχι μόνο γιατί τα καλοκαιρινά τμήματα ελέγχονται πιο εύκολα από την Ολομέλεια, αν και τουλάχιστον, μέχρι σήμερα, η Ολομέλεια πιο πολύ γαυγίζει παρά δαγκώνει, όπως επίσης διότι παρέχεται αμνηστία στις κυβερνήσεις Παπανδρέου-Παπαδήμου.
Η υπόσχεση για εξεταστική που θα έψαχνε τους υπαίτιους για την μετάλλαξη της χώρας σε failed state, πήγε και αυτή στον κάλαθο...
των αχρήστων μαζί με τόσες άλλες.
Ένοχος για ότι έχει γίνει είναι μόνο ο Έλληνας πολίτης και θα συνεχισθεί η τιμωρία του.
Αμέσως μετά το κλείσιμο της Βουλής ακολούθησε ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης.
Δώρο από τον κ. Αντιπρόεδρο στα διψασμένα για εξουσία στελέχη του ΠαΣοΚ αλλά και στον κ. Στουρνάρα.
Ή μάλλον, ίσως, ο ανασχηματισμός να έγινε μόνο για τον κ. Στουρνάρα.
Η μετάθεσή του στην Τράπεζα της Ελλάδος, άσχετα με τις κραυγές του ΣΥΡΙΖΑ. σφραγίζει το ακαταδίωκτο του εν λόγω κυρίου για τα επόμενα πέντε χρόνια και εξαλείφει κάθε πιθανότητας ενοχλητικής συνάντησης με ανακριτή, κάτι που δεν πέτυχε ο προκάτοχός του κ. Παπακωνσταντίνου.
Αδιαφορώντας για το τι λέει η κρυστάλλινη σφαίρα, αρχίζω να πιστεύω ότι το καθεστώς Σαμαρά θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.
Χρειάζεται, σύμφωνα με την συνταγή του κ. Αντιπρόεδρου, δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ώστε να πετύχει παραγραφή και των δικών του αμαρτημάτων.
Δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και ίσως, μια αναθεώρηση του Συντάγματος στην προσπάθεια να γίνει το Ελληνικό Σύνταγμα λίγο πιο φιλικό προς το μνημόνιο.
Δεν χρειάζεται να γίνουν και τα δύο, ότι έλθει πρώτο, χωρίς το ένα να αναιρεί το άλλο.
Το καλοκαίρι θα γίνει οδηγός για τις αποφάσεις που θα παρθούν το φθινόπωρο και τον χειμώνα.
Μια ομολογουμένως έξυπνη κίνηση θα ήταν να γίνουν εκλογές στους μήνες μετά τον Σεπτέμβριο.
Δεν έχει και τόση σημασία το αποτέλεσμα.
Αν σχηματισθεί μια κυβέρνηση π.χ. με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουρο πως θα είναι βραχύβια.
Η εκλογή ΠτΔ είναι για την άνοιξη και θα είναι δύσκολο για την Πρώτη Κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα, να μαζέψει τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών για την εκλογή του.
Οι καθαρόαιμοι μνημονιακοί δεν θα της χαρισθούν, εκτός και αν μέσα σε αυτούς τους λίγους μήνες αποδείξει την πίστη της.
Έτσι ή αλλιώς ο κ. Σαμαράς και οι συν αυτώ, πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την πολυπόθητη παραγραφή.
Όσο για εμάς τους υπόλοιπους;
Το μόνο όπλο για την παλιννόστηση του Έθνους, άσχετα με τα μαγειρέματα του κ. Αντιπροέδρου, είναι το άρθρο 120 παρ. 3 του Συντάγματος:
“Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. ”
HeadWaiter από toufekiastoskotadi
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7058.html

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

 


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/06/blog-post_374.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters