Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Που στηρίζει την αυτοπεποίθησή της η κυβέρνηση;

«Πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας θα προκαλούσε την κατάρρευση των τραπεζών με μεγάλη έκθεση σε κρατικά ομόλογα».

Επιτέλους κάποιος Ευρωπαίος αξιωματούχος δεν δίστασε να πει την αλήθεια για την δήθεν “βοήθεια της τρόικας προς την Ελλάδα”: “Η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα από την Ε.Ε., την ΕΚΤ και το ΔΝΤ είναι ουσιαστικά βοήθεια προς τις μεγάλες τράπεζες” κατήγγειλε ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας, Μίκουλας Ντζουρίντα, μία χώρα που της οποίας το Κοινοβούλιο ορθότατα απέρριψε την “βοήθεια της τρόϊκας προς την Ελλάδα”. Επανειλημένα έχει τονιστεί ότι η Ελλάδα δεν εισπράττει ούτε ένα ευρώ, αλλά ότι τα χρήματα διατίθενται για την διάσωση των μεγάλων τραπεζών που τόσο ανεύθυνα δανειοδοτούσαν τις εγχώριες τράπεζες και την πολιτική ελίτ της χώρας.
Η βοήθεια προς την Ελλάδα είναι ένας ευφημισμός. Πρόκειται για την διάσωση των κερδών των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εμπορικών τραπεζών”, δήλωσε ο Ντζουρίντα σε ερώτηση που του έγινε από το γαλλικό πρακτορείο.
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι τα χρήματα αυτά είναι “αλληλεγγύη των ανθρώπων που εργάζονται τίμια και πληρώνουν φόρους, προς τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τράπεζες, για να μπορέσουν αυτές να συνεχίσουν να συμπεριφέρονται με ανεύθυνο τρόπο”.
Σημειώνεται πως η Σλοβακία έχει συγκεντρώσει τις επικρίσεις από την Ε.Ε. γιατί είχε το θάρρος να αρνηθεί την συμμετοχή της στον μηχανισμό στήριξης.
Νωρίτερα σήμερα ο επίτροπος για θέματα οικονομίας, Όλι Ρεν, δήλωσε πως το μερίδιο της Σλοβακίας στον μηχανισμό θα καλυφθεί από τα υπόλοιπα κράτη.
«Πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας θα προκαλούσε την κατάρρευση των τραπεζών με μεγάλη έκθεση σε κρατικά ομόλογα», δηλώνει ο Konrad Becker, χρηματοοικονομικός αναλυτής στη Merck Finck & Co.
Προσθέτει δε πως μια χρεοκοπία οποιασδήποτε ευρωπαϊκής χώρας θα οδηγούσε σε πλήρη απώλεια της εμπιστοσύνης στις τράπεζες. «Εάν οι επενδυτές δεν είναι πρόθυμοι να επενδύσουν σε τράπεζες πλέον, τότε πολλές τράπεζες θα καταρρεύσουν εντός μηνών και όχι ετών». Όπως επισημαίνει το περιοδικό Bloomberg Markets στην έκδοση του Οκτωβρίου, η νέα ανησυχία σχετικά με το πόσο ευάλωτες είναι οι τράπεζες της περιοχής, έρχεται καθώς οι πολιτικοί και οι ρυθμιστικές αρχές ανυπομονούν να ανακοινώσουν την πρόοδο στην «διόρθωση» του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού συστήματος, σχεδόν δύο χρόνια μετά από την κατάρρευση της πιστωτικής αγοράς.
Επισημαίνει δε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει διεξάγει stress tests σε 91 πιστωτικά ιδρύματα, με τις 84 εξ αυτών να περνούν τα κριτήρια. «Τα stress tests δεν ήταν αρκετά αυστηρά. Πολλοί είναι οι επενδυτές ομολόγων που δεν πείθονται ότι οι Έλληνες έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο. Και εάν η Ελλάδα δεν έχει βγει από την κρίση ακόμη, τότε δεν το έχει κάνει και καμία τράπεζα που έχει στην κατοχή της ελληνικά ομόλογα», σχολιάζει ο Julian Chillingworth, που διαχειρίζεται 21 δισ. δολάρια στη λονδρέζικη επενδυτική εταιρεία Rathbone Brothers.
Αυτό είναι και το πραγματικό εργαλείο που έχει στα χέρια της η κυβέρνηση: Ο φόβος της κατάρρευσης των τραπεζών που μας έχουν δανείσει.
Θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει όμως κατάλληλα και να διαπραγματευθεί σωστά την βέβαιη αίτηση αναδιάρθρωσης χρέους που θα αναγκαστούμε να υποβάλουμε σύντομα;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
.
πηγη

Άσκηση προστασίας πληθυσμού από μαζικό κτύπημα του εχθρού στην Πελοπόννησο

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΙΔΗΣΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ"

Stage 2 - Flora and fauna die-off
Aσκηση προστασίας πληθυσμού από μαζικό κτύπημα του εχθρού (βομβαρδισμός, επίθεση με ΠΒΧ όπλα κλπ) θα έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα στις πρωτεύουσες των νομών της Πελοποννήσου.
Έτσι την Δευτέρα θα ηχήσουν σειρήνες στις 11:00 το πρωί, σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της Πελοποννήσου.
Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί, δοκιμαστική λειτουργία του συστήματος αυτόματου τηλεχειρισμού των σειρήνων συναγερμού πολιτικής άμυνας, στα πλαίσια δοκιμαστικής λειτουργίας του δικτύου, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του.
Η δοκιμή θα διαρκέσει για 1′.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ - ΔΥΤΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ» ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟΥ GLUCKSBURG ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΩΣ ΔΟΛΩΜΑ - «ΜΑΓΙΑ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ «ΝΕΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΑΣΚΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΛΟΙΠΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΕΨΙΛΟΝ» )+( ▼ 666 ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» (ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ), ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΠ’ ΑΜΟΙΒΗ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΥ.Α.» Ο ΑΝΤΡΑΣ «Ο ΠΟΛΥ ΒΑΡΗΣ» Ο «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΟΙ Η ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΑΛΛΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΕΦΟΡΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΣΤΑΣΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ GLUCKSBURG ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ CHRISTIANSEN HOLSTEIN GLÜCKSBURG, ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ, ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝΕ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΟΣ KARA – ZAFFERI ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ «ΜΑΙΜΟΥ» 666 - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑ) ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ – GLUCKSBURG – ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΚΕΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΒΑΡΕΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «LEOPARD» ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ «Μ-113» ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΥΠΟΤΥΠΩΔΩΝ «ΤΟΜΑ» ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ 5Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ. Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ, ΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΕΥΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΣΥΡΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΟΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «ASTRA» ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ «ΤΟΜΑ», ΗΤΟΙ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ «Μ-113», ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ – ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ Ή ΑΛΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.». Η Ο.Ε.Α. ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» GLUCKSBURG ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΡΟΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ – ΜΠΛΟΦΑ: «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ».

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ 2 ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΗΣ 5ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΟΝΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ – GLUCKSBURG – ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ Ο ΜΥΣΤΡΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΣΤΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.».

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ 2 ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΩΝ GLUCKSBURG, ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ CHRISTIANSEN HOLSTEIN GLUCKSBURG, ΑΠΑΝΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» )+( ▼ 666 ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ, ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΟΤΙ ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ «ΤΡΥΠΑ – ΟΠΗ» ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΚΡΥΦΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» )+( ▼ 666 , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ.

ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ. ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΜΟΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΟΥ Β’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ 32ΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΟΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ Β’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗ «ΟΠΗ - ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΜΕΣΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΩΣ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΒΑΡΕΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «LEOPARD» ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ «M-113» ΣΕ «ΤΟΜΑ», ΜΕ ΜΟΝΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» )+( ▼ 666 ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΗΔΗ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» )+( ▼ 666 ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΔΗ ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» )+( ▼ 666 ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΑΡΧΗΓΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» )+( ▼ 666 ΕΠΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ «SEATO» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ/ΚΟΡΕΑΣ) ▲ 888 – 777 Ή «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΩΣΤΕ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ, ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΗΤΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΒΟΥΛΗΣ» – ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΞ’ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΣ ( ΙΔΕ: http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA ) ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΣΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» («ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ»), ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ», ΗΤΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΩΛΟΥ («ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ» ΚΑΙ «ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ»), ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.»

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ (ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ) ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» )+( ▼ 666 ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» )+( ▼ 666 ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» Ή ΥΠΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ Ή ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΑΥΛΟΣ HOLSTEIN GLUCKSBURG ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΙ Ο ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗΣ CHRISTIANSEN HOLSTEIN GLUCKSBURG, ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ» ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ», ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ KARA-ZAFFERI ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΗΔΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ:

«Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ».

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΝΟΗΣΕ ΕΝΝΟΗΣΕ.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΑΦΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΕΡΗΜΩΝ, (ΙΔΕ: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_2370.html
) ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ Ή TOURGOUT, ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΝΤΟΝΜΕΣ, ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΟΙΩΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΕ, ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010. Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΟΘΗΚΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΓΕΕΘΑ» - «ΓΕΣ» ΚΑΙ «ΓΕΑ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟ 2012.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΤΟΝ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ Ή TOURGOUT, ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟ ΝΤΟΝΜΕ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΓΕΕΘΑ» - «ΓΕΣ» - «ΓΕΑ» ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΥΠΟΘΑΛΨΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» )+( ▼ 666 ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ !


ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:
ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» )+( ▼ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΟ «666» ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ «ΙΕΡΟ»(!!!) ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ. (ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΜΕ ΣΕ "ΤΖΙΧΑΝΤ" ΑΠΟ ΤΗΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ - 888" Ρ.Ι.Κ.)

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 666 ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ-ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ M.R.A. SOUFI 666: (ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ)

O ἀριθμός πού θεωρεῖται καί προσδιορίζεται ἀπό τούς Χριστιανούς ὡς ὁ ἀριθμός τῶν ἀραβικῶν στοιχείων 666. τά τρῖα ἐξάρια, δηλώνουν καί προσδιορίζουν τή νικηφόρα ἐπάνοδο τῶν Ἑλλήνων στήν Ἱερή Ἑστία τους (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ "ΜΥΣΤΡΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ./Ρ), ἀλλά καί τῆς πέραν αὐτῆς πολυετούς μάχης (ΗΤΟΙ ΤΗΝ "ΜΑΧΗ"-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ Η' ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΟ ΠΕΤΡΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ(!!!) ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗ ΣΑΡΩΤΙΚΩΣ Η ΚΙΝΑ-ΔΡΑΚΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ). Τό ὅτι τά τρῖα ἐξάρια δηλώνουν καί προσδιορίζουν τή νικηφόρα ἔκβαση ἑνός πολυετούς ἀγῶνα τῶν Ἑλλήνων, μᾶς τό διδάσκει μεταξύ ἄλλων καί ὁ θεογόνος Αἰσχύλος. στούς στίχους 30-35 τῆς τραγωδίας τοῦ Ἀγαμέμνων. Σ' αὐτούς ἀναφέρει πώς: ὅταν ἐπιτεύχθηκε ἅλωση τῆς Τροίας καί διά Φρυκτωριῶν μεταδόθηκε εἰς τό Ἄργος, τοῦ Βασιλείου τοῦ Ἀρχηγοῦ τῶν Πανελλήνων Ἀγαμέμνονα, τό μήνυμα τῆς ἁλώσεως, ὁ Φύλακας τῶν Ἀνακτόρων ὅπου ἦταν ἐντεταλμένος διά τή λήψη τοῦ ἀνεφώνησε: «Τά δεσποτῶν γάρ εὖ πεσόντα θήσομαι τρίς ἐξ βάλουσής της δέ μοί φρυκτωρία...» (Διατί θά πῶ πώς εὐοδώθηκε ὁ Βασιλέας μου, ἀφοῦ τρεῖς φορές ἕξι μου ἔφεξε αὐτή φρυκτωρία...)
ΠΗΓΗ: FOURAKIS.GR
...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ BACK TO JERUSALEM ΚΑΙ MOON-ΣΕΛΗΝΗΣ) NA EXOYN ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΛΟΓΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ M.R.A. SOUFI ΜΕ ΥΠΑΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ 666 ΩΣ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Η' ΑΝΤΙ-ΙΣΑ(ΙΗΣΟΥ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ) Η' ΝΤΑΤΖΑΛ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ" ΜΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΟΔΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΔΟΡΙΑ Η' ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ "ΑΜΚΑ"(ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ) ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.
Επειδή έφεξε 3 Χ 6 φορες η φρυκτωρία στον αδελφοκτόνο πόλεμο Ελλάς-Τροία ("Θηλυ" Πολιτισμικά Ελλάς Δελφών εναντίον "Αρρεν" Πολιτισμικά Τροίας ή Τρώσκων Σάρδεων) υποκινούμενο από σημιτομογγολικά ιερατεία του ψευδοδωδεκάθεου και της Σελήνης ή Σελένης ή Ελένης,πρεπει τωρα να αποτελειωθεί ο ελληνισμός οριστικά με χρήση πάλι αυτής της ακολουθίας αριθμών, αυτή τη φορά ως επίσημου αριθμού-εμβλήματος της ..."Αυτοκρατορίας", και ως επίσημου αριθμού σφραγίσματος των αμνών επι σφαγήν σχιζοφρενών ταλαίπωρων νεοελλήνων υπηκόων της ...αυτοκρατορίας, σφαζόμενων σε πρώτη φάση από τον άξονα ΒΑΣΤ/Ρ και σε δεύτερη φάση από "Τζιχάντ" Ισλαμικές, Ρωσικές και Κινεζικές Μεραρχίες.



ΣΤΙΣ 05.09.2010 ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ BOB CHAPMAN, (ΙΔΕ LINK: http://www.youtube.com/watch?v=jRWSzuzW0Qk ) ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΕΡΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ, Ο CHAPMAN ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ HOLSTEIN GLUCKSBURG ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ ΙΔΡΥΣΕΩΣ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ – ΠΡΟΔΟΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ «ΛΑ.Ο.Σ.», Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ «A.O.A.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.», ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΗΝ «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Ή «Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ («ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.») ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ «Ρ.Ι.Κ.», ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

ΟΛΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ «HONG» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 2%, ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΕΞΩΘΕΝ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΟΠΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΠΑΥΛΟ Ή ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ HOLSTEIN GLUCKSBURG.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ HOLSTEIN GLUCKSBURG ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG» ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ 5.000.000.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
πηγη
 
Enhanced by Zemanta

Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν Έλληνα!!(Δεν το πιστεύετε;Δείτε το).


Η παρακάτω σελίδα είναι  κόμικ από γνωστό Εβραϊκό περιοδικό (το Heeb magazine).

Η "αστεία" ιστοριούλα του κόμικ εξιστορεί πως οι Εβραίοι μπορούν να μαγειρεύουν έναν "Gentile" δηλαδή έναν ειδωλολάτρη ή έναν μη Εβραίο και φυσικά να τον τρώνε σε γεύμα. Το όνομα "Gentile" το χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια για να δηλώσουν τους Έλληνες ειδωλολάτρες και γενικά κάθε μη Εβραίο.

Το περιοδικό όμως εκδίδεται σήμερα και όχι στα αρχαία χρόνια..

Μέχρι και σήμερα οι Εβραίοι γουστάρουν ως γνήσιοι ανθρωποφάγοι να τρώνε τους Gentile Έλληνες..

Δείτε και μόνοι σας και ας διακινδυνέψω να με πουν αντισημίτη..
Π.Κ.

Κλίκ για μεγένθυνση της εικόνας

Πηγή...

Δεν το πιστέψατε;Διαβάστε το παρακάτω τότε!

"και του εκ Δώρας Έλληνος αιχμαλώτου Αριστάρχου Γαζαίου,του προοριζομένου δια θυσίαν"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ,ΒΙΑΖΟΥΝ.
3.000 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

-------------------------------

[κρυφίως και μυστικώς καθ'όλους τους αιώνας]και [από γενεών εις γενεάς]

{Αυτήν την εντολήν την τηρούν και την εκτελούν έκπαλαι,από τους προχριστιανικούς αιώνας,όλοι οι εβραιοσιονισταί.Μαρτυρίαι και αποφάσεις,αι οποίαι επιβεβαιούν και επικυρούν την δογματικήν της τήρησιν και εκτέλεσιν,υπα΄ρχουν χιλιάδες καταγεγραμμέναι και κατεχωρημέναι εις τα πρακτικά και εις το "ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ" του Αδεκάστου Δικαστηρίου της Ιστορίας.Μια εξ αυτών είναι και εκείνη του εξ Απαμείας της Συρίας Στωϊκού Φιλοσόφου και Ιστορικού Ποσειδωνίου Απαμέως(Β'π.χ. αιών)και του εκ Καρίας Ιστορικού Απολλωνίου Μόλωνος(Β' επίσης π.χ. αιών).
Ο πρώτος εις το έργον του "ΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΙ" και ο δεύτερος εις το "ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ" περιγράφουν,σχεδόν πανομοιοτύπως,το εξής γεγονός:

[Όταν ο Βασιλεύς της Συρίας Αντίοχος (ο και Επιφανής επονομαζόμενος)εξεστράτευσεν εναντίον της πόλεως Ιεροσόλυμα,δια να καταστείλη εξέγερσιν των Εβραίων,εισήλθε,μετά της ακολουθίας του,εις τον Ναόν αυτών.Εισελθών εντός αυτού εύρε κλίνην και άνθρωπον επ'αυτής κατακείμενον και τράπεζαν προ αυτού ευρισκομένην γεμάτην ψάρια και τεμάχια ζώων και πουλιών.Αντικρύζων ο επί της κλίνης άνθρωπος τον Βασιλέα και την ακολουθίαν αυτού εξεπλάγη.Αμέσως όμως εκείνος(ο άνθρωπος)εγερθείς της κλίνης του προσεκύνησε μετά σεβασμού τον Βασιλέα,εάν απ'αυτόν(τον Βασιλέα)μεγάλην και επείγουσαν εζήτει βοήθειαν.Πεσών ο άνθρωπος ούτος εις τα γόνατα του Βασιλέως έτεινε προς αυτόν την δεξιάν χείρα του και εζήτει ελευθερίαν.Ο δε Βασιλεύς είπε εις τον άνθρωπον τούτον να έχη εμπιστοσύνην εις τον Βασιλέα και να του είπη ποίος είναι και διατί κατοικεί εκεί(εις τον ναόν των Εβραίων)και διατί αυτήν την τροφήν.Τότε ο άνθρωπος αυτός με κλάματα,στεναγμούς και δάκρυα διηγήθη εις τον Βασιλέα την μεγάλην του δυστυχίαν.
Είπε εις τον Βασιλέα ότι είναι Έλλην πλανόδιος έμπορος και,ενώ διήρχετο την πόλιν(τα Ιεροσόλυμα)δια να κερδίση τα προς το ζην,συνελήφθη ξαφνικά από ξένους ανθρώπους και ωδηγήθη εις τον ναόν των Εβραίων και εκλείσθη εντός αυτού και δεν του επέτρεπον να ίδη κανένα,αλλά οι φύλακές του του παρεσκεύαζον και του έδιδον πολλά και διάφορα φαγητά δια να γίνη παχύς.Αρχικώς είπε,η μεγάλη ποσότης και η ποικιλία των φαγητών τον ευχαρίστησαν και τον ωφέλησαν.Αργότερα όμως άρχισε να υποψιάζεται,μετά να φοβήται και τέλος να ζητή από τους υπηρέτας και φύλακας του ναού,οι οποίοι τον επλησίαζον,να μάθη διατί η τόσον μεγάλη ποικιλία φαγητών προς αυτόν.Τότε οι υπηρέται και φύλακες του ναού του ανεκοίνωσαν τον άρρητον νόμον των Ισραηλιτών,ένεκα του οποίου ετρέφετο,και ότι τούτο έπραττον κατ'έτος και εις ωρισμένον χρόνον.Δηλαδή συνελάμβανον Έλληνα ταξιδιώτην και τον έτρεφον επί έν έτος και την πρώτην του αττικού μηνός Ελαφηβολιώνος(Σημ.:η πρώτη του αττικού τούτου μηνός αντιστοιχεί με την 14ην Απριλίου ή την πρώτην του εβραϊκού μηνός Νισάν,κατά την οποίαν εορτάζεται το πεσσάχ,ήτοι το πάσχα των Εβραίων)τον οδηγούν εις το δάσος και τον εφόνευον.Το δε σώμα του φονευθέντος Έλληνος κατετεμάχιζον,προσέφερον αυτό θυσίαν κατά τα ιδικά των τελετουργικά έθιμα και έτρωγον τα σπλάχνα αυτού,πίνοντες οίνον αναμεμιγμένον με το αίμα του φονευθέντος,και μετά ιαχών και αλαλαγμών ωρκίζοντο να διατηρήσουν άσβεστον,εις όλας τας γενεάς,την έχθραν των προς τους Έλληνας και τότε έρριπτον τα υπολείμματα του φονευθέντος Έλληνος εις το βάραθρον...Ο Άνθρωπος αυτός είπε ακόμα εις τον Βασιλέα ότι ολίγαι ήδη ημέραι της ζωής του απομένουν και παρεκάλεσεν,ο Άνθρωπος αυτός,τον Βασιλέα,ίνα ευλαβούμενος τους θεούς των Ελλήνων και τους εμπίπτοντας εις τας ενέδρας των Εβραίων εκ της φυλής του,να απελευθερώση αυτόν των επικειμένων κακών,τιμωρών τους βασανιστάς του και μελλοντικούς φονευτάς του ως αρμόζει εις τέτοιους κακούργους...]}

Το γεγονός αυτό το έχουν περιγράψει εκτός από τον Ποσειδώνιο τον Απαμέα και τον Απολλώνιο εκ Μόλων,πολλοί άλλοι ιστορικοί,όπως οι Λυσίμαχος Αλεξανδρεύς,Απίων Πλειστονίκης και Τιμογένης Αλεξανδρεύς.εκείνος όμως που έχει κάνει λεπτομερέστατη καταγραφή είναι ο Δαμόκριτος ο Πιερεύς,ο οποίος έζησε και έγραψε τον τελευταίο π.χ. αιώνα.
Γράφει,λοιπόν,παρακάτω:
[Το από εμέ εξιστορούμενον γεγονός αντέγραψα επακριβώς εξ ανεκδότων χειρογράφων του αυτόπτου μάρτυρος στρατηγού Απολλωνίου,υιού του Μακεδόνος Μενεσθέως,ο οποίος ήτο Διοικητής της Κοίλης Συρίας και Φοινίκης,και συνώδευε τον Βασιλέα κατά την είσοδόν του εις τα Ιεροσόλυμα και εις τον ναόν των Εβραίων.Ο Απολλώνιος έχει καταγράψει "αυτολεκτώς" τα μεταξύ του Βασιλέως και του εκ Δώρας Έλληνος αιχμαλώτου Αριστάρχου Γαζαίου,του προοριζομένου δια θυσίαν...]

Πηγή:"ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ",Ι.Π.ΦΟΥΡΑΚΗ,σελ.44,45,46,47.
 

Όλυμπος - Τα μυστικά του βουνού των Θεών


Θα ετοιμαστούμε για να κάνουμε μαζί μια ανάβαση στο μυθικό αυτό βουνό και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του. Ανεβαίνοντας το, θα διαπιστώσετε και εσείς , οτί οι θρύλοι το τυλίγουν απο κάθε πλευρά. Εχουν ακουστεί απίστευτες ιστορίες για αυτό το βουνό. Για νεραϊδότοπους, για επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων στο "μπαλκόνι" του Δία, για ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.α.

Όλα αυτά φυσικά, μπορεί να είναι απλοί μύθοι, μπορεί να είναι και φανταστικές ιστορίες. Ένα όμως είναι σίγουρο. ότι οι κάτοικοι στις γύρω περιοχές του Ολύμπου, έχουν να σας πούνε πολλές ιστορίες γιατί ζούνε καθημερινά αυτούς τους θρύλους...Μέσα σε όλα αυτά , ένα μεγάλο ρόλο παίζουν και τα ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα του Ολύμπου. Πανω στα οποία έχουν γίνει δεκάδες μελέτες απο πάρα πολλούς επιστήμονες , φυσικούς, γεωλόγους και άλλους. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν μαζί, εδω στο Ελληνικό Αρχείο, να δούμε τα κυριότερα απο αυτά τα "μυστικά" του Ολύμπου.

Το Στεφάνι του Δία

Όποιος βρεθεί στην περιοχή του Ολύμπου, που απο τα αρχαία χρόνια ονομάστηκε "Το στεφάνι του Δία", θα αντικρίσει ένα εκπληκτικό φαινόμενο. Κάθε πρωί με την ανατολή του Ηλίου, οι σκιές που δημιουργούντε στην κόψη του βουνού, απεικονίζουν το πρόσωπο του Δία με όλα τα χαρακτηριστικά του! Έιναι ένα γεγονός , το οποίο όλοι οι κάτοικοι των γύρω χωριών του Ολύμπου γνωρίζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η τοποθεσία αυτή, έχει ονομαστεί "Ο θρόνος του Δία"!


U.F.O Στον Όλυμπο

Eδώ και πέντε χρόνια, ένα εκπληκτικό U.F.Ο έχει γίνει μόνιμος κάτοικος στους νομούς Πιερίας και Μαγνησίας και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου.Το έχουν δει εκατοντάδες άτομα, κάθε φορά με το ίδιο δέος. Πότε εμφανίζεται με τρομερή ταχύτητα από τη θάλασσα και σε δευτερόλεπτα φτάνει στην κορφή του Ολύμπου και εξαφανίζεται από πίσω του, πότε προβάλλει ορμητικό από τις χαράδρες του βουνού, άλλες φορές πάλι ακολουθεί απαλά το ανάγλυφο του εδάφους και χάνεται πέρα από το κάστρο του Πλαταμώνα, ακολουθώντας τις στροφές του δρόμου.(φωτό: απο Όλυμπο)

Οι ιστορίες και οι μύθος για εξωγήινους και όντα έχουν την τιμητική τους κάθε φορά που αυτό το..
U.F.Ο κάνει την εμφάνιση του. Οι μύθοι για την «επιστροφή των Ε» και τα μυστικά εξωτικά όπλα που είναι θαμμένα στις χαράδρες του βουνού και που θα κάνουν κυρίαρχη την Ελλάδα οργιάζουν. Οπως λέγεται απο κάποιους, το συγκεκριμένο U.F.Ο έχει Ελληνικό όνομα! Οτι δεν έρχεται από έναν άλλον κόσμο, αλλά από τα υπόστεγα μιας εταιρείας του Βόλου. Το όνομά του;  «Πήγασος»! Και η κατασκευάστρια εταιρεία του κάνει εκεί τις δοκιμές του.Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύστημα αξιολογείται και πιθανόν θα αγοραστεί από τον ελληνικό στρατό.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα πρέπει να ψάξουμε για μια άλλη εταιρεία, με το όνομα 3 SIGMA S.Α. , με έδρα στην οδό Μεσογείων στην Αθήνα (και παρουσία 15 τουλάχιστον χρόνων στο χώρο), που ειδικεύεται σε μη επανδρωμένα οχήματα και ιπτάμενους στόχους. Το δικό της U.A.V, με το επίσης Ελληνικό όνομα «Νέαρχος», μεσουρανεί στους ουρανούς κυρίως της Κρήτης, αφού στις Μουρνιές του Νομού Χανίων βρίσκεται το εργοστάσιο της. Τα άλλα ιπτάμενα οχήματά της, ο «Ερμής» και η «Αλκυόνη», αλωνίζουν τους Ελληνικούς ουρανούς, εκπαιδεύοντας χειριστές ραντάρ και οπλικών αντιαεροπο ρικών συστημάτων. Με τη συνεργασία που υπέγραψε πριν από καιρό με τη Γερμανική SΤΝ ΑTLAS (Reinmental Group) που αφορά τη δημιουργία ενός ευφυούς συστήματος αυτόματης πλοήγησης μη επανδρωμένων αεροσκαφών, είναι σίγουρο ότι πολλοί θα είναι οι μάρτυρες U.F.O σε διάφορα σημεία της Ελλάδος για τα επόμενα χρόνια.

Οι πυραμίδες του Ολύμπου

Υπάρχουν οι πυραμοειδές κορυφές του Ολύμπου ,οι οποίες σύμφωνα με την παράδοση αλλά και την άποψη μελετητών, μόνο τυχάιες δεν έιναι.. Απο την αρχαία Ελλάδα ξέρουμε ότι όλες οι σημαντικές τοποθεσίες που επέλεγαν οι Έλληνες, βρίσκονταν σε στρατηγικής σημασίας σημεία ή και σε ιερούς τόπους απο την ίδια την φύση. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις πυραμίδες του Ολύμπου. Μόνο που σύμφωνα με την παράδοση αλλά και τις ιστορίες των κατοίκων του Ολύμπου ,οι οποίες  σώζονται μέχρι σήμερα, αυτές οι πυραμίδες δημιουργήθηκαν τους αρχαίους χρόνους, είτε απο μια προηγμένη ανθρώπινη τεχνολογία, αφού φαίνονται να είναι λαξευμένες, είτε ότι τις δημιούργησαν οι ίδιοι οι θεοί για δικά τους στρατηγικά σημεία. Στις τρεις αυτές κορυφές των πυραμίδων βρίσκονται οι περιοχές Τούμπα, Αγ.Αντώνιος και Προφήτης Ηλίας αντίστοιχα.

Το σημαντικό και καθόλου μυθολογικό στοιχείο για τις πυραμίδες είναι οι αποστάσεις και οι μοίρες που σχηματίζουν οι γωνίες τους! Επιστήμονες λένε οτι την ίδια ακριβως γωνία έχουν και τα 3 αστέρια της ζώνης του Ορίωνα στον ουρανό.  Τις λεγόμενες "Τρείς Βασιλείες". Απο τα 3 αυτά άστρα, τα δύο είναι σε εύθεία γραμμή και το τρίτο απέχει 27 μοίρες. Ακριβώς την ίδια γωνία μοιρών αλλα και την πλήρη ταύτιση με τα 3 άστρα του Ορίωνα, έχουν οι 3 πυραμίδες του Ολύμπου. Σκεφτήκατε πού αλλού στην Γή, συμβαίνει η ίδια αυτή ακριβώς ευθυγράμμιση με την ζώνη του Ορίωνα; Ναί, καλά το σκεφτήκατε.. Στις πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο!  Και εδώ έρχονται οι ιστορίες και οι μύθοι, για το κατα πόσο είναι φυσικές ή.... τεχνητές, οι πυραμίδες του Ολύμπου.

 

Η Εκκλησία του Προφήτη Ηλία

Πολλοί είναι οι κάτοικοι αλλά και οι επιστήμονες, οι οποίοι έχουν αναφέρει πως στην περιοχή που βρίσκεται η Εκκλησία του προφήτη Ηλία στον Όλυμπο, υπάρχουν πολύ ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες πολλών ανθρώπων οι οποίοι παρευρίσκονταν σε λειτουργίες τις Εκκλησίας, να λένε οτι ένιωθαν μία ανατριχίλα και τους σηκώνονταν τα μαλλιά απο την ισχυρή ηλεκτρική φόρτιση του χώρου

Οι Πιερίδες Μούσες 

Ο μύθος των Πιερίδων μουσών, είναι πολύ γνωστός στους κατοίκους των χωριών γύρω απο τα Πιέρια Όρη. Ο ποταμός που κατεβαίνει απο τα Πιέρια όρη ονομάζεται "Μόρνος" ποταμός (Ο όρος Μόρος σημαίνει σκοτεινός) ο οποίος σύμφωνα με τους θρύλους της περιοχής, συνδέεται με τον ποταμό Λυκώνα των Μουσών. Εκεί οι κάτοικοι έχουν γίνει μάρτυρες αρκετών μυστήριων φαινομένων. Βοσκοί, εργάτες, αλλα και κάτοικοι της περιοχής, έχουν αναφέρει οτι έβλεπαν γυμνές κοπέλες να χορεύουν στο δάσος τραγουδώντας και διάφορα άλλα τέτοια φαινόμενα που τα χαρακτήριζαν σαν Μούσες. Και όπως ήταν αναμενόμενο ,οι κάτοικοι φοβόντουσαν και κλείνονταν στα σπίτια τους. Απο την άλλη όμως υπήρχαν και μερικά φαινόμενα σε αυτές τις περιοχές, τα οποία οι κάτοικοι τα χαρακτήριζαν ώς δαιμονικά. Όπως π.χ. η μαρτυρίες για το "μαλλιαρό χέρι" ,όπως το ονόμασαν στο χωριό Κόρνα, το οποίο το έβλεπαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι του χωριου και τους προκαλούσε ένα τεράστιο τρόμο.

Το εγκαταλελειμμένο χωριό Σκοτεινά

Κατηφορίζουμε για το χωριό Σκοτεινά στον Όλυμπο. Πλεόν δεν υπάρχει ψυχή στο χωριό. Κάτι, έκανε τους κατοίκους του να φύγουν πανικόβλητοι απο το χωριό, που συνορεύει με τον ποταμό Μόρνο που όπως αναφέραμε και πρίν, Μόρνα σημαίνει σκοτάδι... Το συγκεκριμένο χωριό κάποτε ήταν γεμάτο ζωή. Υπήρχε μεγάλη δραστηριότητα των κατοίκων σε κτηνοτροφία, δασοκομία και υπήρχε και ένα εργοστάσιο ξυλείας. Μέσα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο μάλιστα, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί απο την δεκαετία του '60, υπάρχουν ακόμα άθικτα τα έγραφα, τα βιβλία και διάφορα άλλα αντικείμενα ,σαν να τα άφησε κάποιος εκεί, μόλις έναν μήνα πρίν. Ο λόγος που εχεί συμβεί αυτό στο συγκεκριμένο χωριό, είναι γιατί οι κάτοικοι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με ότι συνέβαινε. Μάλιστα αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με κάποιον πρώην κάτοικο του χωριού, ώστε να τους πούν μερικά απο τα περιστατικά που είχαν προκαλέσει τρόμο στο χωριό και ανάγκασαν τους κάτοικους του να το εγκαταλείψουν , αλλά όλοι οι κάτοικοι ,κατά έναν περίεργο τρόπο, ακύρωναν αυτές τις συναντήσεις την τελευταία στιγμή.

Πόρτες του Ολύμπου (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Η περιοχή Πόρτες του Ολύμπου , αποτελεί ενα από τα  ισχυρότερα γεωμαγνητικά μέρη της Ελλάδας. Σε αυτήν την περιοχή υπάρχουν οι μαρτυρίες για φώτα στον ουρανό, για ηλεκτρομαγνητικά πεδία αλλά κυρίως και για εξαφανίσεις κατοίκων της περιοχής.  Συγκεκριμένα ένας κάτοικος αφού είχε εξαφανιστεί για 3 μέρες, όταν επέστρεψε περιέγραφε περίεργα πράγματα .Μέχρι και ότι αντίκρισε υπόγειες πόλεις.

Στην συγκεκριμένη περιοχή, υπάρχει μια πάρα πολύ σημαντική σπηλιά. Η σπηλιά της Τσακαλόπετρας. Το συγκεκριμένη σπήλαιο έχει μια ιστορία 600 ετών, από την εποχή της τουρκοκρατίας, όταν κάτοικοι του χωριού την χρησιμοποιούσαν σαν κρησφύγετο απο τους Τούρκους αλλά και από τούς Γερμανούς στην συνέχεια.  Το συγκεκριμένο σπήλαιο ,αποτέλεσε και σημείο συγκεντρώσεων της Φιλικής Εταιρείας. Επίσης λέγεται ότι το ισχυρό γεωμαγνητικό και ηλεκτρικό πεδίο,με το οποίο είναι φορτισμένη η συγκεκριμένη σπηλιά της Τσακαλόπετρας, έχει κινήσει το ενδιαφέρον και  επιστημόνων της ΝΑSΑ ώστε να κάνουν τα δικά τους πειράματα.

Μέσα σε αυτό το σπήλαιο υπάρχει και ένα Εκκλησάκι στο οποίο η Φιλική Εταιρεία του Κοραή , είχε αφήσει έγγραφα-εντολές προς τους κατοίκους του χωριού, τα οποία έγγραφα σώζονται μέχρι και σήμερα.  Υπάρχουν οι μαρτυρίες ορειβατών του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Κέντρου Ελασσόνας  που αναφέρουν πως κάνοντας αναρρίχηση στην περιοχή του σπηλαίου ακούγανε πεντακάθαρα ομιλίες τις οποίες δεν μπορούσαν να εντοπίσουν από πού έρχονταν.

Οπως θα διαπιστώσατε και εσείς μέχρι τώρα, οι θρύλοι και οι ιστορίες γύρω απο αυτό το ιερό βουνό, έιναι αμέτρητοι. Είτε πρόκειται για φυσικά φαινόμενα, είτε πρόκειται ανεξήγητα γεγονότα, ή ακόμα και για μύθους που κρατάνε για χρόνια, ένα είναι σίγουρο, οτι ο Όλυμπος στην μύθολογημένη ιστορία, δεν αποτέλεσε τυχαία το σημαντικότερο μέρος της Ελλάδας.... Δεν αποτέλεσε τυχαία, το κέντρο του κόσμου!



Η Μαφία κατάργησε το Ταμείο Πυρόπληκτων!Κοινοί κλέφτες των δωρεών υπέρ των καμμένων!

Αυτή δεν είναι χούντα!Οι χουντικοί είχαν και λίγη τσίπα!Αυτοί δεν είναι διεφθαρμένοι πολιτικοί!Τουλάχιστον εκείνοι έκλεβαν και κλέβουν με κάποια προκάλυψη!
Τούτοι είναι ψυχροί εκτελεστές!Διότι πως αλλιώς μπορεί να τους χαρακτηρίσει κάποιος,όταν χωρίς αιδώ καταχρώνται τα χρήματα που δώρισε ο κόσμος ως βοήθεια στους πυρόπληκτους;Αυτοί είναι κοινοί κλέφτες και μάλιστα από εκείνους που κλέβουν του φτωχού το αρνί...
 (απόσπασμα από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Πύργου)

Αναδημοσιεύουμε μια σχετική ανάρτηση του 2009... 

Το 2007 άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά!Ήταν Σαββατοκύριακο 25/26 Αυγούστου,όταν δεν έμεινε κολυμπιθρόξυλο και τη Δευτέρα πρωί-πρωί,άνοιξαν ειδικό τραπεζικό λογαριασμό,τάχα υπέρ των πυροπλήκτων!Απαγόρευσαν μάλιστα αυστηρά σε Δήμους ή Νομαρχίες ή συλλόγους ή σε οποιονδήποτε,να ανοίξουν κι αυτοί λογαριασμό!
Κι αυτό για να συγκεντρώσουν οι ίδιοι όλο το χρήμα!Από όλη τη γη ο κόσμος έστειλε χρήματα.Συγκεντρώθηκαν τότε κάπου 180.000.000 ευρώ!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ;...εδώ παπάς,εκεί παπάς...πάνε τα λεφτά!!!
Τέτοιο κόλπο ούτε η Μαφία δεν θα σκεφτόταν!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ!
Αν ανοίξουν,που θα ανοίξουν,λογαριασμό υπέρ πυροπλήκτων Αττικής,τάχα,ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ!!!
ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ!!!

Φέρτε τα λεφτά πίσω!!!.Σεισμόπληκτοι και...πυρόπληκτοι!!!!.

Και "καμένοι και δαρμένοι"!!!!!!!Οι πυρόπληκτοι της Ηλείας!!!!

Με μαύρες σημαίες οι πυρόπληκτοι στον Πύργο!!!

Η ΗΛΕΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!

ΕΙΣ...ΜΝΗΜΗΝ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
(Μας χτύπησαν τις φωτογραφίες;Λες και κάτι έκαναν!)


AMBER ALERT.Εξαφάνιση Μολυβιάτη!Χάθηκαν 200.000.000 ευρώ!Καταζητείται!Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009


Τώρα σχετικά με τα λεφτά,αυτά έλεγε ο Μολυβιάτης στις 27/1/2010...
Απαντήσεις στο "που πήγαν τα λεφτά" του Ταμείου Αρωγής Πυροπλήκτων της Ηλείας, έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου, Πέτρος Μολυβιάτης.
Συγκεκριμένα ο κ. Μολυβιάτης είπε ότι συνολικά συγκεντρώθηκαν 189.118.545,099 ευρώ, που με τους τόκους έφτασαν τα 208.314.427,007 ευρώ, μεγάλο μέρος εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για να χτιστούν 1158 σπίτια.
Ο κ. Μολυβιάτης είπε ότι τα χρήματα δόθηκαν στους πυρόπληκτους ιδιοκτήτες και όχι σε κάποιον εργολάβο, προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική οικονομία, ενώ είπε ότι τα χρήματα δόθηκαν με τη μορφή δωρεάς και όχι με τη μορφή δανείου.
Είπε ακόμα, ότι τα χρήματα δε χρησιμοποιήθηκαν για τη λειτουργία του Ταμείου, ενώ επεσήμανε ότι ακόμα δεν έχει οριστεί αντικαταστάτης του.
Τέλος, τόνισε ότι το Ταμείο σήμερα διαθέτει περίπου 131 εκατομμύρια ευρώ.
27 Ιαν. 2010 ...Ο Π. Μολυβιάτης για το Ταμείο Αρωγής Πυροπλήκτων : ΣΚΑΪ - www.skai.gr 


Η σελίδα του Ταμείου...εξαφανιζόλ!
(λεπτομερής πίνακας υπάρχει στην ιστοσελίδα www.etaea.gr)
Εκεί θα βλέπατε ότι τα περισσότερα χρήματα κλέφτηκαν μέσω επιχορηγήσεων διαφόρων έργων σε...αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα!Όπως είπαμε πιο πάνω,τουλάχιστον τα...δικαιολογούσαν!
Τούτοι είναι χειρότεροι και από τους χειρότερους κατακτητές που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα!Θυμίζουν τη λαίλαπα του Ξέρξη και τις ορδές του Αλάριχου...
Υπάρχει κανένας Έλληνας εισαγγελέας,να έχει τα κότσια;Διότι αυτοί διέπραξαν αδίκημα του κοινού ποινικού κώδικα!Είναι κοινοί εγκληματίες γιατί σκότωσαν για δεύτερη φορά τους καμμένους..
πηγη.

ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

Γελοίες τριτοκοσμικές καταστάσεις,
θεοκρατία, υπανάπτυξη, διαφθορά
και αθλιότητες από υπερήφανους «απογόνους»


Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ολυμπία
να εύχεσαι να είναι κοντός ο δρόμος.......

     ...αλλιώς δεν την βγάζεις καθαρή! Στους δρόμους τής Ηλείας που οδηγούν στην Ολυμπία, «ευδοκιμούν» μόνο σκουπίδια, εικονοστάσια και ναΐδρια. Αυτοί δε, οι οποίοι κομπάζουν, ότι δήθεν αποτελούν απόγονους των αρχαίων Ελλήνων, των αρχαίων Ηλείων στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι αυτοί, που ασελγούν κατ΄ εξακολούθηση -όχι μόνο επί των αρχαιοτήτων, αλλά και- στο γύρω φυσικό περιβάλλον. Δεν μιλάμε μόνο για τα χιλιάδες στρέμματα καμμένης γης από τις πρόσφατες πυρκαγιές, αλλά και για τις αυθαιρεσίες των οικοδομών, που έχουν γεμίσει τα δάση και τις παραλίες τής σύγχρονης Ηλείας. Όλα αυτά, μαζί με τις τραγελαφικές καταστάσεις, που συμβαίνουν στους αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και στη γύρω περιοχή και τις οποίες θα περιγράψουμε παρακάτω, συνθέτουν μιά τριτοκοσμική εικόνα για την Ολυμπία, η οποία επιβιώνει μέσα σε ένα ξένο, θεοκρατούμενο, διεφθαρμένο και υπανάπτυκτο περιβάλλον.

     Το άρθρο αυτό αποτελεί ένα φωτογραφικό οδοιπορικό των αθλιοτήτων στη σημερινή  Ολυμπία.


 
Ηλεία 2010: Σκουπίδια κατά μήκος όλου τού εθνικού δικτύου!
Αποτέλεσμα τής απαράδεκτης νοοτροπίας των (β)ρωμιών, αλλά και τής αδιαφορίας των τοπικών αρχών.


 





Κάποιοι χρειάζονται
Servise στον Πύργο.
(Βρε παιδιά, αφού στα Αγγλικά δεν το ΄χετε,
γιατί δεν το γράφετε στα σύγχρονα Ελληνικά
των
sms και τού Facebook: Voi8itiki odos;).



Λίγα χιλιόμετρα από τον Πύργο η εικονιζόμενη πινακίδα
προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για την ετυμολογία τής ονομασίας τού μοναστηριού.
Βοήθειά μας...















Η θεοκρατική ταυτότητα
τής σημερινής Ηλείας,
πασίδηλη
στην κεντρική πλατεία τού Πύργου.
 


 
Στα γρανάζια τής Ρωμιοσύνης:
Η συγκεκριμένη οδός τού Πύργου
ονομαζόταν οδός Αχιλλέως.
Πρόσφατα μετονομάστηκε·
πήρε το όνομα κάποιου πρώην δημάρχου.




Κάτι το ωραίον...










 Οι «απόγονοι»
κατασκευάζουν ναΐδρια παντού,
ακόμη και στα βενζινάδικα.
Λέτε να μεσολαβήσει ο άγιος,
για να μειωθεί η τιμή τής βενζίνης;
 



  
«Μusic Hall» («κωλάδικο» κατά τη νεοελληνική) στο δρόμο Πύργου - Ολυμπίας.
Οι Γάλλοι τουλάχιστον σίγουρα δεν θα καταλάβουν την ονομασία του. Ευτυχώς...




  
Βιβλική καφετέρια: FΑRMA NOE και σε πρώτο πλάνο το ναΐδριο, για... να μην ξεχνιόμαστε.



   
Λίγο πριν την Ολυμπία οι νταλικέρηδες
παρκάρουν ελεύθερα στην εθνική οδό τα ρυμουλκούμενά τους.



     Στον πεζόδρομο, που οδηγεί από το χώρο έκδοσης των εισιτηρίων στο αρχαίο στάδιο και το μουσείο, υπάρχουν αυτά τα δύο -κακόγουστα- εικονοστάσια. Υπήρχαν και πριν το 2004· έστρωσαν τον πεζόδρομο, διαμόρφωσαν το χώρο, αλλά αυτά δεν τα πείραξαν. Παρατηρείστε, ότι στο δεξί εικονοστάσι το καντήλι είναι αναμμένο. Γύρω από τα εικονοστάσια υπάρχει πυκνή βλάστηση, οι δε φωτογραφίες λήφθηκαν καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες. Άν υπήρχε αγώνισμα ηλιθιότητας, οι συγκεκριμένοι ευσεβείς χριστιανοί θα άξιζαν χρυσό μετάλλιο και κότινο δόξας.


  
     Στον αρχαιολογικό χώρο απαγορεύονται τα αυτοκίνητα. Οι μόνοι που πηγαινοέρχονται κανονικά ακόμα και με αγροτικά μη σεβόμενοι το χώρο, αλλά και ενοχλώντας τους επισκέπτες με την παρουσία τους και με τα κακόγουστα καψουροτράγουδα στα ηχοσυστήματα των αυτοκινήτων, είναι οι υπάλληλοι τής αρχαιολογικής.



 
     Σκληρά εργαζόμενος υπάλληλος τής αρχαιολογικής υπηρεσίας σε κατάσταση περισυλλογής για τα νέα οικονομικά μέτρα και την περικοπή τής 13ης και 14ης... ξάπλας. (Η φωτογραφία λήφθηκε εντός τού αρχαιολογικού χώρου τού σταδίου τής Ολυμπίας, λίγα μέτρα από την κεντρική είσοδο.)



     Όποιος θέλει βάζει όπου θέλει ό,τι θέλει: Το αριστερά εικονιζόμενο μάρμαρο έχει τοποθετηθεί λίγο πριν το μουσείο τής Ολυμπίας από τις σοροπτιμίστριες Ελλάδας! Επειδή ούτε κι εμείς γνωρίζαμε τι είναι αυτές, ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε το εξώφυλλο τού τελευταίου τεύχους κάποιου περιοδικού, που εκδίδουν, το οποίο «κοσμείται» από... τους τρεις μάγους και το άστρο τής Βηθλεέμ! 




 
Σύγκρυο μας έπιασε, όταν είδαμε το σταυρό επάνω από τη σημαία (η οποία εξ άλλου διαθέτει ήδη ένα σταυρό) έξω από την είσοδο τού Σύγγρειου νέου μουσείου τής Ολυμπίας.



     Σύγκρυο μας έπιασε και μέσα στο μουσείο, όπου διαπιστώσαμε, ότι έξι χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει αρχίσει να διαλύεται. Στην εικόνα μία από τις πολλές ξεθωριασμένες πινακίδες των εκθεμάτων, που έχουν καταντήσει μαγικές εικόνες. Περιμένουν την επόμενη Ολυμπιάδα, που θα γίνει πάλι στην Ελλάδα (πριν την επόμενη χρεωκοπία), για να αλλάξουν τις πινακίδες;









Βρύα και λειχήνες
 στους τοίχους.
 



 






















Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ
στοίχισε ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός
τού νέου μουσείου Ολυμπίας.
Σήμερα -σωστά το μαντέψατε-
δεν λειτουργεί τίποτα!




Η συμπεριφορά
των σύγχρονων Ηλείων
προς το περιβάλλον:
Παραλιακό σπίτι
με μπαλκόνι από μπετό
επάνω στην άμμο,
που φτάνει και μέσα στη θάλασσα.
 



 






















Κεντρική πλατεία Ολυμπίας:
Η «θρησκεία τής αγάπης»
με το σταυρό
τού ευκολόπιστου ποιμνίου
και το σπαθί της!
Για να μην ξεχνάμε
ποιός είναι το αφεντικό σήμερα...


*     *     *

     Αυτή την φορά δεν πιαστήκαμε κορόιδα. Το οδοιπορικό ήταν 3ήμερο, για να περισσέψει χρόνος για κολύμπι (βλ. Η Αγία Επίδαυρος)   στις πανέμορφες παραλίες τής Ηλείας, όσες τουλάχιστον δεν κάηκαν και δεν έχουν ακόμα καταληφθεί από αυθαίρετα...


Ευγενία Φυλακτού
Πηγή...

Να πως συνεισφέρουν στην οικονομία και τον πολιτισμό μας οι ΛΑΘΡΟ μουσουλμάνοι


ΕΦΑΓΑΝ ΗΠΙΑΝ ,ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ, ΛΗΣΤΕΨΑΝ,ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ,ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ;
ΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΝΕΣ ,ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟΥ ΝΑ ΣΚΟΥΞΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΤΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ;

Νέος βιασμός στη Ν. Κέρκυρα! – Θύμα 18χρονη Ελληνίδα, θύτης 37χρονος Αλβανός Ακόμα ένας βιασμός διαπράχθηκε στη Νότια Κέρκυρα. Αυτή τη φορά θύμα ήταν μια 18χρονη, ενώ θύτης σύμφωνα με την ίδια ένας 37χρονος Αλβανός τον οποίο και αναγνώρισε. Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, η 18χρονη προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, και κατήγγειλε ότι μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, σε αγροτική περιοχή της Νότιας Κέρκυρας βιάστηκε από άγνωστο δράστη. Ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο, άγνωστος την έπεισε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του, προφασιζόμενος ότι θα την μεταφέρει στην πόλη της Κέρκυρας. Αντί να ακολουθήσει τον δρόμο προς την Κέρκυρα, οδήγησε το αυτοκίνητο του σε ερημική αγροτική τοποθεσία. Εκεί μέσα στο αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας βία και απειλή βίας, την ανάγκασε να έρθει μαζί του σε συνουσία. Την έρευνα – προανάκριση για την ανακάλυψη του δράστη ανέλαβε η η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. Μέσα από τις προανακριτικές ενέργειες, την 16.00 της 10.09.2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, προσήχθη 37χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα ως ο δράστης του βιασμού. Η παθούσα αναγνώρισε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντός του οποίου έγινε ο βιασμός.
Ο δράστης δεν συνελήφθηκε λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου. Η δικογραφία υποβλήθηκε άμεσα στον κ. Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

http://www.corfupress.com/bulletin/201009114777/eidiseis/koinonia/neos-biasmos-sti-n_-kerkira-%E2%80%93-thima-18xroni-ellinida-thitis-37xronos-albanos
Οι μόνοι που πληρώνουν το εισιτήριο τους κανονικά στα λεωφορεία , τα τρόλεϊ , τον ΗΛΑΠ το ΜΕΤΡΟ , ΤΡΑΜ , ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ . Μεταφέροντας μάλιστα τους μεγάλους σάκους τα παράνομα εμπορεύματα , ακόμα και κλεμμένα , κανείς δεν ξέρει τι μεταφέρουν αφού δεν τους ελεγχουν και έχουν διαταγή να κάνουν τα στραβά μάτια . Το εισιτήρια λοιπόν ΔΕΝ πρέπει να αυξηθούν. Το πρόστιμο δε για αυτούς που ΔΕΝ κόβουν εισιτήριο , δηλαδή οι μετανάστες ( αυτό το καρκίνωμα της Ελλάδος μας ) Το πρόστιμο να γίνει 100 ευρώ με πληρωμή επί τόπου και αν δεν έχει χρήματα απέλασης αμέσως . Να δείτε αμέσως πως αυξάνονται τα έσοδα . Γιατί όπως είναι τα πράγματα τώρα υπάρχει μεγάλη απώλεια εσόδων από τους μετανάστες που δεν κόβουν εισιτήριο Δημιουργήστε σώμα ελεγκτών που να είναι σε όλα τα λεωφορεία , τρόλεϊ πχ στις γραμμές Φιλαδέλφεια Ιπποκράτους επί της Θηβών κλπ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ . ( ΣΤΟΝ ΗΛΑΠ ,λεωφορεία ,τρόλεϊ ΤΡΑΜ , εκεί έχει να γίνει έλεγχος εισιτηρίων πάνω από ΕΠΤΑ (7) ΧΡΟΝΙΑ . ΣΤΟ ΔΕ ΜΕΤΡΟ μόνο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στην ΟΜΟΝΟΙΑ Υπάρχει ένας υποτυπώδες έλεγχος έτσι για τα μάτια του κόσμου για να λένε ότι κάνουν ελέγχους) . 
πηγη
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters