Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ"-ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ; ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ;

pantelis-kapsis

Στοιχεία για την φαμίλια του σημερινού υποψήφιου ευρωβουλευτή και πρώην υπουργού της συγκυβέρνησης, Παντελή Καψή, δίνει με άρθρο το στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο καθηγητής Χρίστος Γούδης
Τα όσα αναφέρονται αφορούν τον παππού (πατέρα του Γιάννη Καψή)του σημερινού υποψηφίου της "Ελιάς", τα οποία ασφαλώς προβληματίζουν. Έχουμε ξαναπεί ότι ουδεμία οικογενειακή ευθύνη δεν καταμερίζεται στις πράξεις των γόνων όμως.
Πολλές οι συμπτώσεις των γόνων...Οι γόνοι του Πάγκαλου, του Σημίτη, των αδερφών Αγγελόπουλων, του παππού του Κεδίκογλου, των, των, των..Όσο και να ψάξεις βρίσκεις. Δοσίλογους, φασίστες, νοσταλγούς των μελανοχίτωνων. Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με απογόνους χουντοφρόνων, ο ένας με πατέρα χίτη, ο άλλος με παππού προδότη. Τελικά πολύ μικρή χώρα η Ελλάδα για να απαρνείσαι κατά καιρούς το παρελθόν σου.
Ακολουθεί το εξαιρετικά ενδιαφέρον κείμενο με πληροφορίες που ασφαλώς επιδέχονται απαντήσεις από τον δημοκράτη υπουργό. Τις οποίες και αναμένουμε αν και αμφιβάλλουμε.

"Στην «Καθημερινή» της Κυριακής της 13ης Απριλίου 2014, ο Παντελής Καψής, ως «υφυπουργός αρμόδιος για τη Δημόσια Τηλεόραση και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ελιά"», όπως παρουσιάζεται από την ίδια την εφημερίδα, δημοσίευσε άρθρο του με τίτλο: «Δεν χαρίζουμε το παρελθόν μας». 

Ποιο είναι όμως αυτό το παρελθόν μας;
fasistes
Για όσους έχουν ασθενική μνήμη, να θυμίσουμε ότι στις αρχές Ιουλίου του 1931 ιδρύθηκε η «Οργάνωσις Ελλήνων Εθνικιστών» (ΟΕΕ), τα μέλη της οποίας φορούσαν μαύρες στολές (μελανοχίτωνες) και κίτρινα περιβραχιόνια με τον βυζαντινό αετό, ενώ χαιρετούσαν τον αρχηγό τους «ρωμαϊστί» (φασιστικά δηλαδή). 

Η ΟΕΕ είχε τα κεντρικά της γραφεία στο ιδιόκτητο Μέγαρον Γιάνναρου στην πλατεία Συντάγματος (Όθωνος και Φιλελλήνων 1), το οποίο ως κέντρο των Ελλήνων Εθνικιστών επονομάζονταν και «Φαιός Οίκος». Την διοίκηση ασκούσε το εικοσαμελές Μεγάλο Συμβούλιο, κατά τα πρότυπα του Μεγάλου Φασιστικού Συμβουλίου του Μουσολίνι. 

Στην δωδεκαμελή ιδρυτική επιτροπή της ΟΕΕ συμμετείχαν γνωστά ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας, μεταξύ των οποίων ο μετέπειτα υπουργός Λάμπρος Ευταξίας και ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής, πατέρας του επίσης δημοσιογράφου και μετέπειτα υπουργού του Πασόκ Γιάννη Καψή, και παππούς των επίσης γνωστών σήμερα δημοσιογράφων Παντελή και Μανώλη Καψή, ο οποίος έδινε και τον αντικοινοβουλευτικό τόνο του κινήματος, μέσα από το έργο του «Ο Γεώργιος Κονδύλης εν πολέμω και εν ειρήνη», που εκδόθηκε το 1934, και στο οποίο τόνιζε ότι: 

«Ο κοινοβουλευτισμός είναι μια αστεία υπόθεσις, ένα νόθον κατασκεύασμα. Δια των εκλογών ουδέποτε εκδηλούται το γνήσιον φρόνημα ενός λαού. Η ψήφος του ή εξαγοράζεται από τους δυνάμενους να την αγοράσουν ή υποκλέπτεται από τους κατεργαρέους». Για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερα, υπάρχει και το προσφάτως εκδοθέν βιβλίο του ιστορικού Ιάκωβου Χονδροματίδη: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ», με υπότιτλο: «Οι Φασιστικές και Εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου (1927 - 1936)».

Καλόν είναι πράγματι να μην χαρίζουμε το παρελθόν μας, αλλά να το τιμούμε και να τιμούμε και όσους το σέβονται. Άλλωστε, απ' ότι φαίνεται, το παρελθόν έχει ακόμα μέλλον".

Χρίστος Γούδης-υπ.δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα με τον Ηλία Κασιδιάρη
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/25154
http://sklantzithres.blogspot.gr/2013/03/video_27.html
http://www.xanianews.gr/2013/03/video_26.html
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4720.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ" ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΙΩΝ-. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!


Ντοκουμέντο: Αγγελόπουλος- Σημίτης: Η μετεξέλιξη της μειοδοσίας

http://www.makeleio.gr/

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1584.html

ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟ "ΘΡΑΝΙΟ" ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΑΓΚΑΛΟ


12 επιφανείς Κρητικοί  ανάμεσα τους και ο Αρχιεπίσκοπος του νησιού Ειρηναίος σε επιστολή τους με τίτλο «Απάντηση σε ημιμαθή πρώην υπουργό» που δημοσιεύτηκε, εξαπολύουν σφοδρή επίθεση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου. Η επιστολή αναφέρει τα κάτωθι:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΗΜΙΜΑΘΗ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ...
 Προβληματιστήκαμε πολύ αν θα έπρεπε να απαντήσουμε σε δηλώσεις ενός ανιστόρητου πρώην υπουργού των κυβερνήσεων που οδήγησαν την Ελλάδα στο χάος της οικονομικής χρεωκοπίας και της κοινωνικής εξαθλίωσης. Ίσως θα έπρεπε να τον αφήσουμε μόνο στον κατήφορο της αμετροέπειας και τη μακαριότητα της προκλητικής άγνοιας(;) της ιστορίας, της παλαιότερης και της σύγχρονης. Θεωρήσαμε, όμως, ότι δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπούμε όταν βιάζεται με τον πιο βάναυσο τρόπο η ιστορική αλήθεια και όταν  προσβάλλεται με προκλητικότητα η μνήμη των προγόνων μας.
 
Με αφορμή ένα θλιβερό περιστατικό, το θάνατο ενός ανθρώπου από πυροβολισμούς, ο λαλίστατος πρώην Υπουργός τόλμησε να αμφισβητήσει ακόμη και τη συμμετοχή των Κρητικών στην επανάσταση του 1821. (Προς άρσιν κάθε πιθανής παρεξηγήσεως δηλώνουμε απερίφραστα ότι φαινόμενα όπως η οπλοφορία και η οπλοχρησία είναι καταδικαστέα απ' όλους όσοι δίνουμε πραγματικό αγώνα για την εξάλειψή τους).
 
Αφού ήθελε να σχολιάσει ο τιμητής των πάντων πρώην υπουργός το απαράδεκτο φαινόμενο της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας, ας περιοριζόταν σε αυτό και ας μην προσπαθούσε να βεβηλώσει την ιστορία ενός τόπου που οι άνθρωποί του αγωνίστηκαν σε όλα τα πεδία των εθνικών και δημοκρατικών αγώνων για να μπορεί σήμερα ο κάθε κύριος Πάγκαλος να περιφέρεται στα τηλεοπτικά κανάλια λησμονώντας τη δική του ιστορία, την οποία κάποιος επιτέλους θα πρέπει να του υπενθυμίσει.
 
Η ιστορία, κύριε Πάγκαλε, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να γίνεται αντικείμενο επιπόλαιων σχολιασμών από αμαθείς· για να γίνεται αντικείμενο προκλητικών δηλώσεων από ανθρώπους που, όπως φαίνεται, αποσκοπούν στο να διατηρηθούν σε μιαν εφήμερη όσο και αυτάρεσκη δημοσιότητα. Την τελική κρίση για όλους και για όλα (και για σας, βέβαια, όπως και για τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκατε τα εθνικά μας θέματα) θα την κάμει η ιστορία. Αυτή που έχει καταγράψει στις δέλτους της ότι όχι μόνον συμμετείχαν οι Κρητικοί στην επανάσταση του 1821, αλλά και υπέστησαν τα φοβερότερα δεινά και πλήρωσαν -ίσως πιο ακριβά απ' όλους- τη δίψα τους για λευτεριά και αξιοπρέπεια. Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ξεσηκώνονταν. Το ίδιο είχαν κάμει και λίγες δεκαετίες νωρίτερα, το 1770, με την πιο παράτολμη επανάσταση, εκείνη του Δασκαλογιάννη. 
 
Αν μπαίνατε στον κόπο να ανοίξετε κάποιο βιβλίο ιστορίας (ακόμη και σχολικό) θα μαθαίνατε ότι η επανάσταση εξαπλώθηκε τάχιστα από την μιαν άκρη του νησιού μέχρι την άλλη και ότι, αμέσως με την έναρξη του αγώνα, την άνοιξη του 1821, οι Οθωμανοί εξόντωσαν τον χριστιανικό πληθυσμό του Ηρακλείου (800 και πλέον νεκροί σε μια μέρα). Βλέπετε, τότε οι Κρητικοί δεν είχαν όπλα. Κι όσα είχαν τα χρησιμοποίησαν όχι σε άσκοπους πυροβολισμούς, όπως θέλετε να πιστεύετε, αλλά σε αγώνες ακατάπαυστους.
 
Ίσως έχετε ακουστά λέξεις όπως Μίλατος και Μελιδόνι. Μάθετε, λοιπόν, ότι δεν πρόκειται μόνο για ονομασίες όμορφων οικισμών της Κρήτης, αλλά και για τόπους - ορόσημα στους οποίους διαδραματίστηκαν γεγονότα που συγκλόνισαν όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Γύρω στους 2.000 οι νεκροί στο σπήλαιο της Μιλάτου, τους περισσότερους τους ποδοπάτησε το οθωμανικό ιππικό. Κοντά στους 500 οι νεκροί στο σπήλαιο του Μελιδονίου. Ένας σοβαρός ιστορικός, ο Διονύσιος Κόκκινος (ίσως να τον έχετε ακουστά), έγραψε:
 
«Το φαινόμενον της επαναστάσεως της Κρήτης είναι μοναδικόν εις όλην την ιστορίαν του ελληνικού αγώνος. Ήτο μία έγερσις εγκαθείρκτου και αλυσοδεμένου τιτάνος με μόνην δύναμιν την ελληνικήν του συνείδησιν, την ζωτικότητά του, την φιλοτιμίαν και την οργήν του. Και αυτή η δύναμις ήτο αρκετή όχι μόνον διά ν' αρχίσει η επανάστασις αφ' εαυτής, αλλά και να συνεχισθεί ακατάβλητος, λάμπουσα εις την όλην ελληνικήν εποποιίαν με το φως του αυθορμήτου της [...] καταδυομένη και αναδυομένη διαρκώς εντός κυμάτων αίματος, αντλούσα ολοένα δυνάμεις από τον σκληρότατον αγώνα της...»
 
 Ίσως να έχετε ακουστά (αν και, μάλλον, δεν υποχρεούστε) ότι οι Κρητικοί δεν άφησαν τα όπλα από τα χέρια τους για έναν ολόκληρον αιώνα, μέχρι το 1898. Κι όταν ένιωσαν ότι ανέτελλε η ελπίδα της ελευθερίας, έτρεξαν μαζικά στη Μακεδονία συνεχίζοντας τον αγώνα για την απελευθέρωση και άλλων περιοχών της Ελλάδας. Ακόμη και οι ιστορικώς ημιμαθείς πρώην υπουργοί θα έχουν ακούσει για τους Κρήτες Μακεδονομάχους, αυτούς που ο Γερμανός Καραβαγγέλης (αν τον έχετε ακουστά...) χαρακτήρισε ως τέλειους τύπους πολεμιστών: «Γενναίοι, ευφυείς, τολμηροί, αποφασιστικοί, φιλόδοξοι και έχοντες ανεπτυγμένον το εθνικόν αίσθημα. Είμαι βέβαιος ότι θα ενισχύσωσιν καταπληκτικώς τον αγώνα ...».
 
Οι συνεχείς αγώνες του 19ου αιώνα συγκλόνισαν κορυφαίες μορφές του πνεύματος, όπως τον Βίκτωρα Ουγκώ (μήπως τον έχετε ακουστά;) που έγραψε λόγια σαν και τούτα:
 
«Στο μοναστήρι του Αρκαδιού δεκάξι χιλιάδες Τούρκοι πολεμάνε εκατόν ενενήντα εφτά άντρες και τριακόσιες σαράντα τρεις γυναίκες και παιδιά. Το τούρκικο ασκέρι έχει είκοσι έξη κανόνια και δύο οβούζια. Οι Έλληνες κρατάνε μονάχα διακόσια σαράντα ντουφέκια. Δυο μερόνυχτα βαστάει ο πόλεμος. Το μοναστήρι έγινε κόσκινο από διακόσιες μπόμπες. Ένα τειχί τινάχτηκε κι οι Τούρκοι χύνουνται μέσα. Οι Έλληνες συνεχίζουν τη μάχη. Εκατόν πενήντα ντουφέκια έχουν ανάψει, μα παλεύουν ακόμα έξη ώρες από κελί σε κελί κι από σκαλί σε σκαλί. Δυο χιλιάδες κουφάρια είναι στίβα στην αυλή.
 
[...]
 
Γιατί επαναστάτησε η Κρήτη; Γιατί ο Θεός την έφτιαξε ομορφότερη απ’ όλες τις χώρες του κόσμου και οι Τούρκοι την κατάντησαν πιο δύστυχη απ’ όλες. Γιατί έχει καρπούς και γεννήματα αλλά δεν έχει εμπόριο. Γιατί έχει πολιτείες χωρίς δρόμους, χωριά χωρίς στράτες, λιμάνια χωρίς ταρσανάδες, ποτάμια χωρίς γεφύρια, παιδιά χωρίς σχολεία, γιατί έχει δικαιώματα χωρίς νόμους, έχει ήλιο αλλά δεν φωτίζεται...».
 
Η Κρήτη και οι Κρητικοί δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν. Δεν επιτρέπουν, όμως, και σε κανέναν να προσβάλει τη μνήμη των ανθρώπων που βρέθηκαν μπροστάρηδες σε όλους τους εθνικούς και τους κοινωνικούς αγώνες.
 
Τελειώνοντας, θα θέλαμε μόνο να μοιραστούμε έναν προβληματισμό με τους υπόλοιπους Συνέλληνες: Πώς είναι δυνατόν να χειρίζονται (ή να χειρίστηκαν στο παρελθόν) κρίσιμα εθνικά ζητήματα άνθρωποι που αγνοούν ακόμη και τα στοιχειώδη από την ιστορία της χώρας τους; Και, μάλιστα, από κορυφαίες θέσεις όπως εκείνη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, του Υπουργού Πολιτισμού ή του Υπουργού Εξωτερικών";
 
Η ανακοίνωση υπογράφεται από:
 
Ειρηναίος, Αρχιεπίσκοπος Κρήτης
Νίκος Ψιλάκης, Δημοσιογράφος - Συγγραφέας
Ηρακλής Πυργιανάκης, Αρχιτέκτων Μηχανικός
Μανώλης Γ. Δρακάκης, δρ Ιστορίας της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης
Μακάριος, Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας
Μιχάλης Τρούλης, Φιλόλογος - Ιστορικός, Δ/ντής Δημόσιας Βιβλιοθήκης Ρεθύμνου
Μαρία Μαραγκού, Κριτικός Τέχνης, Διευθύντρια Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Ρεθύμνου
Δημήτρης Σάββας, Προϊστάμενος της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου
Ζαχαρένια Σημαντηράκη, επίτ. συνεργάτης Ιστορικού Αρχείου Κρήτης
Κώστας Φουρναράκης, Προϊστάμενος Γενικών Αρχείων Κράτους, Ιστορικό Αρχείο Κρήτης
Σήφης Κοσόγλου, Φιλόλογος - Συγγραφέας
Οδυσσέας Σγουρός, Αρχιτέκτονας, Αντιπρόεδρος ΤΕΕ Ανατ. Κρήτης»
 
Η επιστολή ήταν απάντηση για τις δηλώσεις Πάγκαλου για αφοπλισμό της Κρήτης και ότι δεν συμμετείχε στην Επανάσταση.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2646.html

Η υποψήφια Δήμαρχος της ΝΔ υπο τον πλήρη έλεγχο του Τουρκικού Προξενίου !

Τις τελευταίες ώρες προσπαθει η μονταζιερα της ΝΔ να υπερπροβάλλει το εγκληματικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει την Σαμπιχά Σουλεϊμάν μετά από την πίεση του Τουρκικού Προξενιού της Θρακης.

Αλλά δεν σας είπαν, ποια η γνώμη του Τουρκικού Προξενιού για τον συνδυασμό της ΝΔ.

Μα γιατί το Τουρκικό Προξενείο, ούτε το ίδιο δεν θα μπορούσε να κατεβάσει πιο φιλοτουρκικό ψηφοδέλτιο.

Ο λόγος για την Υποψηφίας Δημάρχου Φελίνας Καζάκου στην Κομοτηνή.

Η υποψηφία Δημάρχος Φελίνας Καζάκου φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σεζέρ Ριζά τον Εκδότη-Γενικό Διευθυντή της Εβδομαδιαίας Κεμαλικής Εφημερίδας των Γκρίζων Λύκων «ΤΖΟΥΜΧΟΥΡΙΕΤ» φυσικά όπως δηλώνει κι η ίδια της «Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θρακης.»
 Εδώ μια φωτογραφία του Σεζέρ Ριζά ντυμένος ως
σφαγέα παράφρων Σουλεϊμαν με την οικογένεια του.



Σεζέρ Ριζά ως Σφαγέας Σουλεϊμάν

Μετά η υποψήφια της ΝΔ, που όπως λέει ο Μπαλτάκος υπερασπίζεται την Ορθοδοξία και τον Στρατό, δεν ξέχασε να επισκεφτεί τον Τομέα Γυναικών του συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Ο «αθωος» αυτός σύλλογος μετέχει σε πολλά συνέδρια στο εξωτερικό καταγγέλοντας την Ελλάδα για «καταπίεση» της «τουρκικής» μειονοτητας της «ανεξάρτητης» Δυτικής Θράκης. Φυσικά ούτε αυτό ενόχλησε τους «αναμένους δαυλούς» της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρα.



Τομέα Γυναικών του συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης με την υποψήφια της ΝΔ
Τέλος για να πάει καλά η περιοδεία της δεν παρέλειψε να δώσει και τα διαπιστευτήρια της στην επίσης Κεμαλική Οργάνωση » Πολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BAKEŞ) των ακροδεξιων Γκρίζων Λύκων

Εδώ η φωτογραφία με τα χαμόγελα.



Ο πρόεδρος της BAKEŞ Γκαλίπ Γκαλίπ, η Γ.Γ. Γκιουλάι Μεχμέτ και η Γενική Διευθύντρια Περβίν Χαίρουλλάχ που υποδέχτηκαν την Καζάκου και τον Χασάν, συζήτησαν μαζί τους πιθανά σχέδια του δήμου Κομοτηνής και πιθανές συνεργασίες.

HellenicForce.com
το είδα



 Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με την ΝΔ επισκέφτηκε το τουρκοκόμμα DEB και ευχήθηκε επιτυχίες!
 

Tο Σάββατο 19 Απριλίου ο Χασάν Χασάν-αντιπρόεδρος της νεολαίας Ροδόπης της Ν.Δ. και υποψήφιος με το συνδυασμό ¨Εμείς η πόλη¨ (που υποστηρίζεται από την Ν.Δ.),
επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB, συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την συμμετοχή του DEB στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχία.

Σχ(tourkikanea) : Ωραίος ο νεαρός νεοδημοκράτης ! Επισκέπτεται το προξενοκίνητο DEB και του εύχεται επιτυχία στις ευρωεκλογές !

makeleio.gr
το είδα

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2014/04/blog-post_24.html

H ΕΞΟΡΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ DEUTSHE RΕΙCH ( ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ )

 

H ΕΞΟΡΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ DEUTSHE RΕΙCH 

( ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ )


H ΕΞΟΡΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ DEUTSHE RΕΙCH ( ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ )
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND FINANZAGENTUR GmbH
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ , ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ , ΚΑΡΤΕΣ κ.λ.π ΩΣ DEUTSHE RΕΙCH.!!!!!!!!!!!!!!
 
θυρεός και σημαία του DEUTSHE REICH
 
——————————————————————————————————
Gründung der Exilregierung
des DEUTSCHEN REICHES
am 8. Mai 2004
im Parkhotel Kronsberg Gut Kronsberg 1
W-3000 (30539) Hannover
- Beginn 19.00 Uhr - 
In der Überzeugung,
- Protokoll – Gründung der Exil-Regierung
daß vor Ablauf von 60 Jahren, gerechnet vom 8. Mai 1945, dem Tag der Kapitulation der Deutschen Wehrmacht, mit den einstigen Kriegsgegnern, den Allierten, ein Friedensvertrag geschlossen werden sollte, kamen heute – am 8. Mai 2004 – Staatsbürger des DEUTSCHEN REICHES zusammen, um als rechtsfähige Verhandlungspartner die Exil-Regierung DEUTSCHES REICH
—————————————————————————————————–
ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΣΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
ΣΤΙΣ 8 ΜΑΪΟΥ 2004
ΣΤΟ PARK HOTEL HANNOVER GUT KRONBERG 1
W-3000(30539) ANOBER
- Εναρξη 19:00 Ωρα
-Πρωτόκολλο – ίδρυσης της Εξόριστης Κυβέρνησης
Πεπισμένοι
ότι πριν από το τέλος των 60 ετών, που υπολογίζεται στις 8 Μαΐου 1945 την ημέρα της παράδοσης της γερμανικής Βέρμαχτ, με τους πρώην εχθρούς του πολέμου,τους Συμμάχους, θα έπρεπε να έχει συναφτεί μία Συνθήκη Ειρήνης, σήμερα φτάσαμε – στις 8 Μαίου 2004- οι πολίτες του DEUTSHE REICH ορίζουν νομικό Διαπραγματευτή την Εξόριστη Κυβέρνηση του DEUTSHES REICH.
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/04/h-deutshe-rch.html

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ!!!!









Viky Charalambous:

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ NA ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΟΥΜΕ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ!
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ...
ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΞΑΝΑ. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!!
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!
ΕΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΦΙΚΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΓΕΡΩΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΦΩΣ!
ΕΛ-ΛΑΣ = Η ΠΕΤΡΑ (ΤΟΠΟΣ) ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΕΛ-ΛΑΣ = Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΠΟΤΕ, ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!
ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ! ΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ…
ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΒΑΘΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ!

Δείτε την προδοσία πως έχει εξεληγθεί.






ΠΗΓΉ: http://issuu.com/ei_end_info/docs/economic_failure_-_imf-_greece-shor_9974e757251669
ΕΛΛΑΝΙΑ ΒΟΗ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 303 ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ.!!!

ΑΡΧΕΙΟ: http://www.scribd.com/doc/209252142/TREASURY-CERTIFICATE

1930. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ B.I.S(BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS- ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ). Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ.!!!.

1944. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ(ΙΜF) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ(WORD BANK), ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΒRETTON WOODS AGREEMENT ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟ NEW HAMPSHIRE, ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 44 ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.!!!.

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΤΟΚΟΣ ΜΕ (0% ΕΠΙΤΟΚΙΟ) ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.!!!

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ "ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ 2009, 5 ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.!!!

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ¨ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΡΑΓΕ..;

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΩΣ, ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΗΡΑΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ, ΤΟ ΠΥΡΙΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΚΑΛΥΚΟΠΟΙΕΙΟ, ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΛΥΠΑΣΜΑΤΩΝ ΠΗΡΑΙΩΣ, Η ΠΙΡΚΑΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ....; ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.!!!

Ο κ.ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ


.. ..ΠΑΡΟΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 2007 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΩΝ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ - ΠΡΕΣΒΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΠΙΚΗΣ, ΣΑΡΡΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ.!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ !!! ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.!!!....

.. ..ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ.!!! ... ... ..

.... .. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;;; ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 2007, ΟΠΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.. ...

... ...Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ KAI TON TOTE ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ 9 KAI 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2000 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΝΕΣΑΡΑ!!!

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΕΣΑΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ 18...!!!....

O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙ-END ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑ!!! ΤΟ ΕΦΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.!!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 49.000 ΜΕΛΕΤΕΣ(ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ-ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ) ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΤΕΒΟΥΝ" ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!!!

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΣ.!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!

ΓΙΑ ΤΙΣ 8.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!

ΠΗΓΉ: http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html#more ΚΑΙ
ΠΗΓΉ: http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/04/enatv-14-04-2014-deltio.html



ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ


http://manamoyellas.blogspot.com/2014/04/blog-post_24.html

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3523.html

AGHET. ARMENIAN GENOCIDE ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

10277516_10203707886076992_2193411013683438267_n




Το  ντοκιμαντέρ που θα πρέπει να δει ολόκληρο κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος του πλανήτη και πρωτίστως οι Έλληνες.
Ένα  ντοκιμαντέρ με πλούσιο κινηματογραφικό, φωτογραφικό υλικό και σπάνια ντοκουμέντα.. 

Το «Aghet» έχει λάβει το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ από τη γερμανική τηλεόραση το 2010. Προβλήθηκε  κατά την διάρκεια  της επίσκεψης του Τούρκου Πρωθυπουργού στην Γερμανία, σε πολλά τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Γερμανία όπου ζουν εκατομμύρια Τούρκοι δεν προβάλλεται κανένα τούρκικο σήριαλ….)
http://http—ellinon-anava.pblogs.gr/2013/04/aghet-to-ntokimanter-poy-tha-prepei-na-dei-kathe-axioprephs-anth.html







http://alfeiospotamos.gr/?p=3610

SAVE KESSAB ARMENIAN GENOSIDE 1915 – 2014… AS EVER…

ΩΣ ΠΟΤΕ… ΩΣ ΠΟΤΕ… ΩΣ ΠΟΤΕ… ΩΣ ΠΟΤΕ… ΩΣ ΠΟΤΕ… ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ… ΩΣ ΠΟΤΕ…
10249083_235767279949857_1059848338_n

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΕΜΕΣΙΣ». ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ: «…ο δολοφόνος μας είναι εδώ και αδιαφορείς; Δεν είσαι πια γιός μου!»





AGHET. ARMENIAN GENOCIDE ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

 

http://alfeiospotamos.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Μαίανδρος και Διόνιος

ΟΠΩΣ ΑΛΛΟ ΕΛΗΝΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ....
ΕΤΣΙ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.....
ΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ ΚΥΡΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.......
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...........ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ ! ! ! ! ! ! !


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ... 
ΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΞΕΠΛΗΞΑΝ, ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ !!!


ΚΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΑΝ ΣΚΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΜΠΑ ...
ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ, ΤΩΝ ΑΝΕΜΕΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ...
ΖΗΤΑΤΕ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ...
ΖΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ...
ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ ...
ΑΓΝΟΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ...

ΦΟΙΤ. Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...
ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ Η ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ...
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ...
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ...
ΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΜΕΣΩΣ ΛΕΝΕ: ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, ΜΙΑΟΥΛΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ...
ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΑΝΤΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ...
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΟ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ...


ΚΑΘΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΤΕ;
ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ;

ΦΟΙΤΕΜΕΙΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ...
ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...
ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΚΩΝ ΦΤΙΑΧΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ...
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ 54 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ...
ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ...
ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ... 


ΚΑΘΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΤΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΥΤΟ ΦΟΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΣΑΣ ...

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ...
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΠΝΗΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΤΑΝ:

"ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΛΛΑΔΑ"

http://anargyros61.blogspot.gr/

ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΥΣΟΥ)

Βασίλειος Σωτήρας:
ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΥΣΟΥ)
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.

'THE WORLD HERITAGE FUNDS' OF 'HIS SOVEREIGN ONE'
COVERED BY 'THE PRIMARY METAL GUARANTEES' UNDER
'THE METAL ACCOUNT' OF 'THE GOLD BULLION CODE 777'
AND ALSO KNOWN AS 'THE GOLD CAPITAL CODE 888'
WITH A 'CONSOLIDATED SUM CURRENCY TOTAL' OF
‘SEVEN QUINCENTILLION UNITED STATES DOLLARS’
(US$-7,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,
000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000, 000,000,
000,000,000,000,000,000.xx- )
AT 'FIXED ANNUAL INCREMENTS' OF 'FOUR PERCENT' ( 4% )
AS PER 'THE GLOBAL ECONOMIC GROWTH INDEX' WITH
'THE UNITED NATIONS' AND 'THE WORLD BANK'




ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 303 ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ !!!




1930. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ B.I.S(BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS- ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ). Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ !!!.

1944. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ(ΙΜF) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ(WORD BANK), ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΒRETTON WOODS AGREEMENT ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟ NEW HAMPSHIRE, ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 44 ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ !!!.

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΤΟΚΟΣ ΜΕ (0% ΕΠΙΤΟΚΙΟ) ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ !!!

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ "ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ 2009, 5 ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ¨ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΡΑΓΕ..;

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΩΣ, ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΗΡΑΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ, ΤΟ ΠΥΡΙΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΚΑΛΥΚΟΠΟΙΕΙΟ, ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΛΥΠΑΣΜΑΤΩΝ ΠΗΡΑΙΩΣ, Η ΠΙΡΚΑΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ....; ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!

Ο κ.ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!



ΠΑΡΟΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 2007 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΩΝ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ - ΠΡΕΣΒΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΠΙΚΗΣ, ΣΑΡΡΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ !!! ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!



ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !!!








ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;;; ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 2007, ΟΠΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ..







Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ KAI TON TOTE ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ 9 KAI 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2000 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΝΕΣΑΡΑ!!!

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΕΣΑΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ 18...!!!






O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙ-END ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑ!!! ΤΟ ΕΦΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 49.000 ΜΕΛΕΤΕΣ(ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ-ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ) ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΤΕΒΟΥΝ" ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!


Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!!! 



ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ !!!


  • ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !!!
  • ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΣ !!!
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
  • ΓΙΑ ΤΙΣ 8.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ !!!
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html#more
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters