Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τα 10 Σημάδια πως η παγκόσμια ελίτ χάνει τον έλεγχο!



Το Κάρμα έρχεται για την ελίτ σύντομα. Καθώς οι εξουσιαστές οδηγούνται προς μια καταστροφική ήττα στα πολεμικά τους σχέδια για τη Συρία, τα σημάδια δείχνουν ότι η κυριαρχία τους πάνω στην ανθρωπότητα παρουσιάζει ραγδαία μείωση.
Κατά την τελευταία δεκαετία, η παγκόσμια ελίτ έχει εξορμήσει για να εδραιώσει την εξουσία της πάνω ​​από τον κόσμο. Είναι πάντα το σχέδιό τους, όπως ένας κακοποιός σε ένα βιβλίο κόμικς, αλλά μετά την 9/11, το πρόγραμμα πήγε σε overdrive και στη συνέχεια σε turbo κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008.
Ωστόσο, είναι καταδικασμένη να αποτύχει επειδή οι άνθρωποι είναι γραφτό να καθοδηγούνται από τη δική τους ελεύθερη βούληση, δεν ελέγχονται, όπως τα ζώα. Όσο περισσότερο η ελίτ προσπαθεί να ελέγξει την ανθρωπότητα, η εντροπία συμβαίνει όλο και περισσότερο. Εντροπία, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι η έλλειψη τάξης ή της προβλεψιμότητας. Σταδιακή μείωση σε αταξία.
Παρά το γεγονός ότι η ελίτ εξακολουθεί να απολαμβάνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα πλούτου πάνω από τις μάζες, τώρα παραιτήθηκε για να συμπεριφερθεί σαν τύραννος ώστε να διατηρήσει τον έλεγχο. Αυτό, με τη σειρά του, εκθέτει την σκοτεινή πλευρά της, η οποία είχε κρυφτεί έξυπνα για πολύ καιρό. Όχι πια.

Οι άνθρωποι ξυπνούν κατά κύματα, τουλάχιστον τόσο γρήγορα όσο η ελίτ μπορεί να χτίσει ένα πλήρες φάσμα φυλακής μέσα στο matrix. Αφήστε τους να προσπαθούν. Για να παραφράσω τον Victor Hugo, "Κανένας στρατός μπορεί να σταματήσει μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει έρθει."

Εδώ είναι δέκα σημάδια ότι η ελίτ χάνει τον έλεγχο του λαού:
1. Επίσημη βρίσκεται πλέον αποτελεσματικό: Τα ψέματα, λένε, απλά δεν λειτουργούν πια. Υπήρξε μια εποχή κατά την οποία τα επίσημα ψέματα, ειδικά για τον πόλεμο και την ειρήνη, γίνονταν πιστευτά. Σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι λένε την αλήθεια όταν η ζωή και ο θάνατος είναι σε κίνδυνο. Το αγόρι που φώναζε λύκος έχει ήδη φωνάξει πάρα πολλές φορές. Ακόμα κι αν πει την αλήθεια σε αυτό το σημείο, πολύ λίγοι θα το πιστέψουν.
2. Καμία εμπιστοσύνη στην πολιτική: Οι Αμερικανοί πολιτικοί βρίσκονται πάρα πολύ χαμηλά στην υπόληψη του Αμερικάνικου λαού. Η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι Mainstream δημοσκοπήσεις δείχνουν μόνο το 10% των πολιτών να έχει εμπιστοσύνη στο Κογκρέσο. Με άλλα λόγια, το 90% δεν πιστεύει ότι αυτοί είναι ικανοί να κυβερνήσουν.
Παρακολουθήστε την συζήτηση στο Δημαρχείο παρακάτω, όπου ένας άνδρας απειλεί τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Τζον Μακέιν με σύλληψη για προδοσία Αυτό θα είχε συμβεί ένα ή δύο χρόνια πριν;



3. Καμία εμπιστοσύνη στα μέσα ενημέρωσης: Οι πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 77% του πληθυσμού δεν εμπιστεύεται πλέον τα εταιρικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και τηλεοράσεις. Πως μπορεί μετά να απορεί κανείς γιατί τα μέσα ενημέρωσης απέτυχαν να πουλήσουν τα ψέματα τους για την υποτιθέμενη εκδήλωση χημικών στη Συρία; Με το μονοπώλιό τους μέσω των ερτζιανών κυμάτων, δεν μπορούν πλέον να ισχυρίζονται ότι το μαύρο είναι άσπρο μόνο και μόνο επειδή η γραφειοκρατία λέει έτσι.
4. Απόρριψη των τραπεζίτων: Η Ουγγαρία πρόσφατα έγινε η πρώτη χώρα που ακολούθησε το παράδειγμά της Ισλανδίας διώχνοντας τους διεθνείς τραπεζίτες ( ΔΝΤ ) και εξετάζοντας την δίωξη των προηγούμενων πρωθυπουργών που υποδούλωσαν τους ανθρώπους με το χρέος. Αυτή η τάση πρόκειται να συνεχιστεί ακόμα και αν Έθνη αποφασίσουν να μην θέλουν να ελευθερωθούν(ΕΛΛΑΔΑ).



5. Αιφνίδιο <<ξεκαθάρισμα>> των πράξεων του Βατικανό: Υπό την εξουσία του προηγούμενου πάπα, Πάπα Βενέδικτου, σκάνδαλα που ξέσπασαν προσπάθησαν να συγκαλυφθούν από το Βατικανό π.χ κάλυψη παιδεραστών ιερέων και ξέπλυμα χρήματος και απάτη. Ο Βενέδικτος, σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, ξαφνικά αποσύρθηκε για να δώσει την εξουσία στον φαινομενικά πολύ πιο συμπαθή Πάπα Francis. Ο Πάπας Francis με όλα τα μέτρα που άρχισε να εφαρμόζει εργάζεται έχοντας ως σκοπό να διεκδικήσει εκ νέου την ειρηνική και ταπεινή φήμη της εκκλησίας. Είτε αυτό είναι γνήσιο ή μια κίνηση δημοσίων σχέσεων, είναι χαρακτηριστικό ότι η εκκλησία αναγκάστηκε σε μια τέτοια δραστική μεταστροφή ώστε να σώσει τον εαυτό της από το να χάσει όλη την αξιοπιστία της.
6. Ανταρσία μεταξύ των στρατιωτών: Τέλος. Στρατιώτες, οι οποίοι απαγορεύεται να κάνουν πολιτικές δηλώσεις, μιλούν έξω από τα δόντια ενάντια στον αμερικανικό στρατιωτικό τυχοδιωκτισμό. Όπως ο Αϊνστάιν είπε περίφημα «Οι πρωτοπόροι ενός κόσμου χωρίς πόλεμο είναι οι νέοι άνδρες (και γυναίκες), οι οποίοι αρνούνται τη στρατιωτική θητεία."
7. Στρατιωτικοποιημένο αστυνομικό κράτος: Ένα από τα πιο σκοτεινά σημάδια ότι η ελίτ χάνει την επιρροή της στην εξουσία είναι η κατασκευή του στρατιωτικοποιημένου αστυνομικού κράτους ειδικά εκπαιδευμένου για την καταπολέμηση της εγχώριας πολιτικής αναταραχής. Τοπικοί μπάτσοι με άρματα μάχης και άλλα οπλικά συστήματα εργάζονται με Ομοσπονδιακούς στα κέντρα Fusion, ενεργές μονάδες του Στρατού βρίσκονται σε αμερικανικό έδαφος, για πρώτη φορά στην ιστορία, το δίκτυο κατασκόπων NSA χρησιμοποιείται από την IRS και την DEA , και η εξάλειψη της ορθής διαδικασίας για τους Αμερικανούς υπό τον έλεγχο της NDAA είναι μόνο μερικές από τις τυραννικές κινήσεις που γίνονται για τη διασφάλιση της εγκληματικής ελίτ από την δημόσια αντίδραση. Είναι ολοφάνερο ότι φοβούνται, και θα πρέπει να λογοδοτήσουν για ό, τι έχουν κάνει ενάντια στον αμερικανικό λαό και το Σύνταγμα.



8. Σοβαρά αποσχιστικά κινήματα παντού: Μια κατάσταση απόσχισης από μια μεγαλύτερη πολιτική οντότητα ήταν μία εξαιρετικά περιθωριακή ιδέα, μέχρι τώρα. Στην Αμερική, τα αποσχιστικά κινήματα κερδίζουν το κοινό σε μέρη του Κολοράντο και την Καλιφόρνια. Στην Ευρώπη, σοβαρά αποσχιστικά κινήματα συμβαίνουν στην Ισπανία και τη Σκωτία , καθώς και διάφορα έθνη της ΕΕ φλερτάρουν με την ιδέα της εγκατάλειψης του ευρώ. Αποκέντρωση = Εντροπία!
9. (GMO) ΓΤΟ, τα τρόφιμα που απορρίπτονται παντού: Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τον κόσμο. Είναι αλήθεια στη θεωρία, αλλά πολύ πιο δύσκολο στην πράξη. Οι ηγέτες των ΓΤΟ όπως η Monsanto εκτέθηκαν . Όλη η οικονομική και πολιτική τους δύναμη δεν μπορεί να νικήσει τη διάδοση των γνώσεων σχετικά με τους κινδύνους των εμποτισμένων με φυτοφαρμάκα τροφών (frankenfoods). Οι ΓΤΟ αγροί που καίγονται σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο , ενημερωμένες χώρες που συνεχίζουν να απορρίπτουν τα προϊόντα τους , καθώς και η νομοθεσία για τη σήμανση κερδίζουν συνεχώς έδαφος.
10. Απελευθέρωση Κάνναβης: Πολλοί που διαβάζουν αυτό θα σκεφτούν ότι η νομιμοποίησης της μαριχουάνας είναι μια επιφανειακή ανάπτυξη. Ωστόσο, είναι ένα σημαντικό σημάδι του τέλους της ελίτ. Τεράστιοι πόροι έχουν δαπανηθεί για να κρατήσουν την κάνναβη παράνομη. Η κάνναβη αποτελεί ένα ισχυρό φάρμακο για τη σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία σε όλες τις ηλικίες. Αυτό το φυτό αντιπροσωπεύει μια τεράστια απειλή για τις δομές εξουσίας και τις βιομηχανίες τους, ως εκ τούτου, στην φαινομενικά παράλογη παρανομία του. Η επικείμενη παγκόσμια αντιστροφή της τυραννικής πολιτικής της απαγόρευσης είναι η πρώτη από τις πολλές παραχωρήσεις που έρχονται.

Συγγραφέας: Eric Blair
ακτιβιστής

Από themindunleashed
Απόδοση Κειμένου dorieasrevealedtheninthwave

periergaa

Θέλουν πανθρησκεία, παγκόσμια κυβέρνηση και ανατρέπουν τους πάντες στην Μεσόγειο


Επιδιώκουν να επιτύχουν την παγκόσμια διακυβέρνηση, μέσω συνεχών«ομογενοποιήσεων» σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και μέσω της πανθρησκείας, με τη δημιουργία τη Μεσογειακής Ένωσης (στα πρότυπα της ΕΕ) και πρωτεύουσά της, την Ιερουσαλήμ!

Το ντόμινο των εξεγέρσεων που εξαπλώνεται (φαινομενικά ανεξέλεγκτο) στη γεωπολιτική μας γειτονιά, δεν είναι τόσο αθώο ή αυθόρμητο, όσο αρχικά φαίνεται με την πρώτη ματιά. Όσο κι αν το αρνούνται κάποιοι....έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τις υποκινούμενες «πορτοκαλί» επαναστάσεις, που πριν από καιρό άλλαξαν το γεωπολιτικό χάρτη στον Καύκασο. Αλλά εδώ, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά, ένα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι, με ό,τι πιο ευαίσθητο για τον άνθρωπο: τη θρησκεία, τη μεταφυσική του αγωνία, την ίδια του την υπόσταση. Κι εδώ, μπαίνει η πανθρησκεία, η ένωση όλων των μονοθεϊστικών θρησκειών, σε μία. Χριστιανισμός, Ισλάμ, Ιουδαϊσμός...Με πρωτεύουσα, ή αν θέλετε, επίκεντρο, την Ιερουσαλήμ!




Μια εξέλιξη, που κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα σημάνει την παγκόσμια θρησκευτική ειρήνη!

Θέλουν τον (οικονομικό) έλεγχο...

Κάποιοι επέλεξαν την ευαίσθητη Μέση Ανατολή και τα μουσουλμανικά κράτη της Βόρειας Αφρικής, για το νέο γεωπολιτικό παίγνιο, που θα βοηθήσει τους κερδοσκόπους να ανοίξουν τις αγορές τους, να επιτύχουν το μεγαλύτερο δυνατό πληθυσμιακό έλεγχο, το μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο των αγορών και κυρίως, των ενεργειακών πηγών. Φυσικά, κάποια παιχνίδια δεν βγαίνουν αμέσως.

Η απόπειρα αποσταθεροποίησης του Ιράν, χώρας με δημοκρατικές δομές και λειτουργία, όπου οι θρησκευτικές μειονότητες απολαμβάνουν ελευθερίας και προστασίας, αποτυγχάνει για άλλη μια φορά. Ο κόσμος εκεί είναι ευχαριστημένος και δεν έχει καμία διάθεση να ακολουθήσει τα κελεύσματα των ανθρώπων που κινούν τα νήματα των παγκόσμιων εξελίξεων, από το παρασκήνιο.

Προβλήματα στην εφαρμογή... Την ίδια ώρα στη Λιβύη, ο Καντάφι βλέποντας ότι χάνει τα πάντα, «δίνει τα ρέστα του», στη λογική του «εγώ ή αυτοί» και δεν διστάζει να χύσει πολύ, πάρα πολύ αίμα, ώστε να κερδίσει χρόνο και να πατάξει την εξέγερση, τη νίκη της οποίας όμως δύσκολα θα αποτρέψει. Εδώ, αποκαλύπτεται και ο ρόλος της Δύσης.

Η Σοσιαλιστική Διεθνής, ένα εξουσιαστικό κλαμπ συνάθροισης κατ' επίφαση σοσιαλιστών, φυλλοροεί, καθώς οι διεφθαρμένοι τύραννοι που συμμετέχουν σε αυτό ανατρέπονται κατόπιν λαϊκών και μαζικών εξεγέρσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κακή εικόνα (η οποία πλήττει και τον Έλληνα πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Διεθνούς, Γιώργο Παπανδρέου).

Ήδη, υπάρχουν φόβοι και για εξεγέρσεις αλλού, καθώς με τις εξεγέρσεις να μαίνονται στο Μπαχρέιν, στην Αλγερία και στην Υεμένη, το Ιράκ σε καθεστώς μόνιμης έντασης(μεταξύ σουνιτών και σιιτών) και τις συγκρούσεις στο Αφγανιστάν να βρίσκονται σε εξέλιξη, υπάρχουν φοβίες για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ιορδανία και στη Συρία.

Ο μεγάλος φόβος όμως της Δύσης, την ώρα μάλιστα που λόγω των γεγονότων η τιμή του πετρελαίου εκτινάσσεται, είναι η Σαουδική Αραβία, η οποία έσπευσε να στηρίξει τη μοναρχία του Μπαχρέιν, ανησυχώντας την ίδια ώρα για τα νώτα της: στο δυτικό τμήμα της μεγάλης αυτής χώρας, κατοικούν ανήσυχοι σιίτες, που δεν βλέπουν με καλό μάτι τη σουνιτική μοναρχία. Τα ίδια και στο Μπαχρέιν, όπου η σουνιτική δυναστεία έχει να κάνει με σιίτες στην πλειοψηφία τους κατοίκους.
Κάποιοι όμως στο μεταξύ, μας δουλεύουν «ψιλό γαζί»

Ο Μανουέλ Μπαρόζο, Πρόεδρος της άνευ δημοκρατικής νομιμοποίησης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υποτιμώντας τη νοημοσύνη όλων, είπε ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να παραμένει θεατής των εξελίξεων (λες και δεν μετέχει!) και πρόσθεσε πως αυτή είναι μια ιστορική στιγμή και «πρέπει να είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας». Φυσικά, το επιθυμούν άλλωστε οι «πάτρωνές» του, οι σιωνιστές κερδοσκόποι!

Το σχέδιο Που το πάνε: θέλουν να εγκαταστήσουν νέες ελεγχόμενες κυβερνήσεις, από τη Συρία ως και το Μαρόκο, σε μια Μεσογειακή Ένωση, που θα μπορέσει να στεγάσει όλους αυτούς, στο μαλακό υπογάστριο της ΕΕ, που δεν μπορούν για ευνόητους λόγους, να ενταχθούν στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Στην Μεσογειακή Ένωση, θα ενταχθούν όλοι οι ασιατικοί & αφρικανικοί λαοί της λεκάνης της Μεσογείου. Μιλάμε για την πρώτη φάση της ομογενοποίησης... Θυμηθείτε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται: η Ελλάδα μπήκε στην ΕΕ, λίγα μόλις χρόνια μετά την «αποκατάσταση» της Δημοκρατίας, με προσδοκίες που σε λίγα χρόνια θα κρίνουμε αν επιβεβαιώθηκαν.

Στην Ευρώπη, η ομογενοποίηση έχει προχωρήσει πολύ.
Θυμηθείτε εδώ τη δήλωση της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελας Μέρκελ, για«παγκόσμια οικονομική πολιτική», την άνοιξη του 2010. Η ένωση των μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών, θα βοηθούσε πάρα πολύ τα σχέδιά τους... Οικουμενισμός, αίρεση!

Κάποιοι βιάζονται, θέλουν να δουν το σχέδιο να ολοκληρώνεται μέσα σε ένα χρόνο, το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Ήδη, αξιωματούχοι του αμερικανικού Πενταγώνου κόβουν βόλτες στα εξεγερμένα κράτη, συνομιλώντας με άτομα που θα παίξουν ρόλο στη διάδοχη κατάσταση.

Μόλις ηρεμήσουν λοιπόν τα πράγματα και εμπεδωθούν και πάλι η ασφάλεια και η σταθερότητα, θα ακολουθήσει σύνοδος στην ιερή πόλη των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών, την Ιερουσαλήμ, που θα ορισθεί και έδρα της Μεσογειακής Ένωσης. Τώρα, το ότι αυτό αποτελεί και αίτημα του Ισραήλ στα διεθνή κέντρα εξουσίας, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση...Η σιωπή του Ισραήλ ενώπιον κατακλυσμικών εξελίξεων, ερμηνεύεται από πολλούς με λανθασμένο τρόπο. Στο Ισραήλ, επιχαίρουν.

Εκεί λοιπόν, στην Ιερουσαλήμ, θα ανεγερθεί ο ναός λατρείας του ενός«αποδεκτού» Θεού, ο τρίτος ναός του Σολομώντος, που ουσιαστικά θα επισφραγίσει τη θρησκευτική ειρήνη.

Κάτι που θα συνεισφέρει στο απρόσκοπτο των εμπορικών συναλλαγών... Θα πρόκειται πάντως, λένε οι Εβραίοι, για τον εντυπωσιακότερο τόπο λατρείας, την έδρα της πανίσχυρης πανθρησκείας, μιας μεγάλης απάτης με στόχο τον έλεγχο των συνειδήσεων. Όμως, είδαμε τα συμπτώματα και δεν αντιδράσαμε.

Παραθέτουμε μερικά στοιχεία, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι εννοούμε.

Επίσκεψη-ντροπή, βήμα για την πανθρησκεία
Όσοι ομογενείς έψαχναν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009 στη Νέα Υόρκη, όπου βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη, ματαιοπονούσαν. Αν και ήταν εθνική εορτή, ο αρχιερέας, είχε κάτι «καλύτερο» να κάνει...

Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης, βρισκόταν στη μεγαλύτερη συναγωγή της Νέας Υόρκης, την περίφημη Park East Synagogue, ενώ την ίδια ώρα, κύκλοι του Φαναρίου ζητούσαν από τους δημοσιογράφους να μη μεταδώσουν την είδηση, κάτι που δυστυχώς έγινε δεκτό.

Η «επίσκεψη» έγινε κατά παράβαση των ιερών κανόνων της Εκκλησίας μας, που απαγορεύουν ΡΗΤΑ σε χριστιανούς να εισέρχονται στους χώρους λατρείας των Ιουδαίων.
Υπάρχει μάλιστα και ο 65ος κανών, που προβλέπει τον αποσχηματισμό των ιερέων που εισέρχονται σε συναγωγές... Ο κκ Βαρθολομαίος, στην 15λεπτη ομιλία του, είπε απίθανα πράγματα:

«Όπως και ο διάδοχος του Αγίου Πέτρου, ο αδελφός μας, η αγιότητά του ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος ήταν εδώ πέρυσι, έτσι και εμείς, σαν διάδοχοι του γήινου αδελφού του αγίου Πέτρου, του πρώτου που καλέστηκε απόστολος, του Αγίου Αντρέα, εμπνευσμένοι από την διακαή πεποίθηση πως το πιο επείγον έργο που στέκεται μπροστά σε όλες τις θρησκευτικές κοινότητες είναι η παγκόσμια συνεργασία μας για την προώθηση μεγαλύτερης ανεκτικότητας και κατανόησης ανάμεσα στους ανθρώπους, τις φυλές και τις θρησκείες του πλανήτη μας...

Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μας πως ένας διαθρησκευτικός διάλογος είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων των θρησκευτικών ηγετών της εποχής μας. Διότι δεν έχουμε μόνο κοινά σημεία που μας ενώνουν, όπως οι ιερές γραφές που λατρεύουμε, οι Πατριάρχες και οι Προφήτες που τιμούμε, αλλά έχουμε και κοινά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε στον κόσμο...

Είμαστε ενωμένοι με τον Ραβίνο Σνάιερ και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με το Ίδρυμα 'Έκκληση στη Συνείδηση' για να ενθαρρύνουμε την μεγαλύτερη κατανόηση και ανεκτικότητα ανάμεσα στις θρησκείες... όταν είναι απαραίτητο να λέμε την αλήθεια με αγάπη και να ανακοινώνουμε, όπως έγινε πρώτα στην Βέρνη της Ελβετίας και επαναβεβαιώθηκε στην Ιστανμπούλ, ένα έγκλημα που γίνεται στο όνομα της θρησκείας είναι έγκλημα κατά της θρησκείας.

Το χρωστάμε, σαν Εβραίοι και Χριστιανοί, στην κοινή κληρονομιά μας, να μιμηθούμε τον προπάτορα μας Αβραάμ... Ας πιαστούμε από τα χέρια όχι μόνο για να προσευχηθούμε, αλλά και σε ένδειξη αλληλεγγύης».

Όσο για την Κωνσταντινούπολη, αυτή στην ομιλία του ήταν πάντα «Ιστανμπούλ».
Σημειώνουμε εδώ και τη δήλωση του Κωνσταντινουπόλεως σε άλλη χρονική στιγμή, ότι προσευχόμαστε στον ίδιο Θεό με τους μουσουλμάνους...

«Ταπεινή μας άποψη είναι ότι, λαμβανομένης υπ' όψιν της φθοροποιού δράσεως των απανταχού Εβραίων και των διαφόρων εβραϊκών οργανώσεων, όπως π.χ. είναι ο Τεκτονισμός, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν έπρεπε να πραγματοποιήσει την επίσκεψη αυτή», έγραψε ο Αιγιαλείας & Καλαβρύτων Αμβρόσιος, στις 13 Νοεμβρίου 2009.

Τι έλεγε ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, προκειμένου να προστατεύσει τους χριστιανούς της Αντιόχειας, οι οποίοι πίστευαν ότι οι ιουδαίοι λάτρευαν τον ίδιο Θεό και σύχναζαν στις συναγωγές;

Για να δούμε: «πολλοί των μεθ' ημών τεταγμένων, και τα ημέτερα λεγόντων φρονείν, οι μεν επί την θέαν απαντώσι των ιουδαϊκών εορτών, οι δε και συνεορτάζουσι και των νηστειών κοινωνούσι και τούτο το πονηρόν έθος βούλομαι της Εκκλησίας απελάσαι νυν... Αλλά μη γένοιτο τούτο ειπείν! Ουδείς Ιουδαίος προσκυνεί τον Θεόν».


ΠΗΓΗ

Πάπας προς Πούτιν: Μην δημιουργήσεις πρόβλημα στο σχέδιο της χιλιετίας

«Τον πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία», είχε πει ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, όταν θέλησε να αναφερθεί σε μία σκοτεινή περίοδο της ανθρωπότητας, στην οποία η Ελλάδα θα υπέφερε…

Και όπως φαίνεται, ο νέος Πάπας παρουσιάζει ιδιαίτερα «χαρακτηριστικά», αφού είναι –τουλάχιστον- διπρόσωπος και για πολλούς εκφραστής του σκοταδισμού, του νεοταξισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι, παρ' όλο που έγινε λόγος για την επιστολή αυτή σε αρκετά δημοσιεύματα, δεν συζητήθηκε - αναλύθηκε ακόμη από κανένα δημοσιογράφο σε κανένα μέσο ενημέρωσης (και μάλλον δεν προβλέπεται να γίνει κάτι τέτοιο).

Μέσω της επιστολής αυτής, ο Πάπας αναλαμβάνει τον ρόλο φερέφωνου των παγκοσμιοποιητών και υπενθυμίζει στον Ορθόδοξο Πούτιν ότι θα πρέπει να αφήσει το πεδίο ελεύθερο στους «διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς», όπως τους αποκαλεί, να ολοκληρώσουν το έργο τους «στα πλαίσια των στόχων του Σχεδίου της Χιλιετίας» (του ΟΗΕ)! (να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο όρος «στόχοι του Σχεδίου της Χιλιετίας» δεν είναι άγνωστος στους Έλληνες, αφού ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου αναφέρθηκε συχνά σε αυτόν, με ενθουσιασμό, στις ομιλίες του ως πρωθυπουργός).

Ο Πάπας προειδοποιεί έμμεσα (αλλά με σαφήνεια και θράσος) τον Πούτιν να αφήσει τη Συρία ανυπεράσπιστη, για να αποφευχθεί μια παγκόσμια σύρραξη. Αν ο Πούτιν πάψει να αντιστέκεται στους «διεθνείς οργανισμούς» και μείνει αμέτοχος, θα μπορέσουν οι «παγκόσμιες οικονομικές δυνάμεις» να επιτελέσουν το έργο τους, το οποίο "θα φέρει ειρήνη στον πλανήτη, θα εξαφανίσει την πείνα και θα παράσχει δυνατότητες απασχόλησης και υπηρεσίες υγείας σε όλους". Ο απόλυτος εμπαιγμός, δηλαδή, από τον θρησκευτικό ηγέτη των Καθολικών, αφού το όργανο που χρησιμοποιούν οι δυνάμεις αυτές στις οποίες αναφέρεται ο Πάπας, το ΔΝΤ, εισβάλλει σε χώρες και τις καταστρέφει κυριολεκτικά, σε όλα τα παραπάνω επίπεδα.

Η επιστολή αυτή του ηγέτη των Καθολικών, προς τον ηγέτη της μεγαλύτερης δύναμης του Ορθόδοξου κόσμου σήμερα, δεν είναι παρά ένας ωμός εκβιασμός και δικαιώνει, από την αρχή μέχρι το τέλος του κειμένου, τους στοχασμούς του Γέροντα Παΐσιου για τον ρόλο του Πάπα στην διαδικασία που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα αλυσοδεμένη προς τη σκλαβιά του Αντίχριστου.


Με άλλες δηλώσεις στον Πούτιν και άλλες προς τους πιστούς!

Πάπας Φραγκίσκος: Οι πόλεμοι χρησιμεύουν για να πωλούνται όπλα...


«Ο πόλεμος φέρνει μόνο θάνατο» είπε ο Πάπας κατά τη διάρκεια της πεντάωρης τελετής προσευχής στο Βατικανό για την αποφυγή του πολέμου στη Συρία, ενώ αποτελεί παράδοξο το ότι δεν απευθύνθηκε προς τον αμερικανό πρόεδρο ζητώντας του να μην επιτεθούν οι ΗΠΑ στη Συρία.
Κι ενώ προσευχήθηκε με χιλιάδες πιστούς κατά του πολέμου, πριν από λίγες ημέρες ο Πάπας Φραγκίσκος απέστειλε επιστολή στον ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν, σχετικά με τις εξελίξεις στη Συρία.

Μετά την χθεσινή ημέρα προσευχής και νηστείας, υπέρ της ειρήνης στην Συρία, στην Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο, ο πάπας Φραγκίσκος θέλησε να επανέλθει σήμερα στον κίνδυνο επικείμενων πολεμικών επιχειρήσεων στην Μεσόγειο.

«Υπάρχει η υποψία ότι οι πόλεμοι χρησιμεύουν για να πωλούνται όπλα», τόνισε ο Ποντίφικας, κατά την ομιλία του στο συγκεντρωμένο πλήθος, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Πιο αναλυτικά, ο Πάπας, αναφερόμενος στο ίδιο πάντα θέμα, υπογράμμισε:

    «σε τι χρησιμεύει να κάνεις πόλεμο αν δεν είσαι ικανός να ξεκινήσεις ένα βαθύ πόλεμο εναντίον του κακού; Ο βαθύς αυτός πόλεμος συνεπάγεται την απόρριψη του αδελφοκτόνου μίσους και των αναληθών μέσων που χρησιμοποιεί, την απόρριψη της βίας σε κάθε της μορφή, της διάδοσης των όπλων και του παράνομου εμπορίου τους. Υπάρχει, όμως, μια υποψία: ο πόλεμος αυτός συνδέεται πράγματι με προβλήματα ή πρόκειται για εμπορικό πόλεμο, ώστε να πωληθούν όπλα στο παράνομο εμπόριο;»Ο 'Αγιος Πατέρας των Ρωμαιοκαθολικών ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν ή στήριξαν την χθεσινή προσευχή και νηστεία, υπέρ της ειρήνης, και πρόσθεσε, τέλος, ότι «η ολονυκτία προσευχής μπορεί να τελείωσε, αλλά η όλη προσπάθεια συνεχίζεται».



Άσαντ: Περιμένουμε τον πραγματικό εχθρό

Παράξενη στάση όμως κρατά και η Συρία, ο πρόεδρος της οποίας φέρεται να δήλωσε πως «περιμένει τον πραγματικό εχθρό»… Τι εννοεί άραγε; Για ποιόν «πραγματικό εχθρό» μίλησε ο πρόεδρος της Συρίας;

"Από την έναρξη της κρίσης, εσείς το ξέρετε, περιμένουμε τη στιγμή που ο πραγματικός μας εχθρός θα αποκαλυφθεί", είπε ο Σύρος πρόεδρος. Και προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό τους. "Γνωρίζω ότι το ηθικό σας είναι υψηλό και ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε επίθεση και να προασπίσετε την πατρίδα. Είναι μια ιστορική αναμέτρηση από την οποία θα βγούμε νικητές".

Ενώ οι ΗΠΑ μαζί με τους πρόθυμους αιμοσταγείς συμμάχους έχουν πάρει θέσεις επίθεσης κατά της Συρίας, το διπλό πρόσωπο του Πάπα θα πρέπει να προβληματίσει, αφού δεν ζητά από τον Πούτιν να μην γίνει πόλεμος, αλλά του ζητά να μην σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο της χιλιετίας (προφανώς εννοεί την παγκοσμιοποίηση).
Κι ενώ ήδη ξέρουμε τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα και πως θα υπάρξουν εκατόμβες νεκρών Σύρων πολιτών, ενώ ήδη γνωρίζουμε για το κυνήγι του χριστιανισμού που έχουν εξαπολύσει οι τζιχαϊστές φονταμενταλιστές ισλαμιστές και οι εγκληματίες της Αλ Κάιντα, ίσως ο Πάπας θα πρέπει πια να προσευχηθεί κυρίως για τον εαυτό του και την σκοτεινή του συμμετοχή σε έναν πολύ μεγάλο πόλεμο που ξεκινά και σε μία πρωτοφανούς μεγέθους ανθρωποσφαγή.


ΠΗΓΗ
ypogeia-drasi
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters