Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ντοκουμέντα από εφημερίδα του 1959. "Πολέμησαν οι Αλβανοί το 1940 εναντίον των Ελλήνων"

Χρησιμοποιώντας ιταλικές,αλβανικές και γερμανικές πηγές ο Γ.Ν. Δρόσος αποδεικνύει ότι οι Αλβανοί πολέμησαν τους Έλληνες το 1940 στο πλευρό των Ιταλών. 
Η σειρά άρθρων δημοσιεύτηκε τον Μάιο και Ιούνιο του 1959 στην εφ. "ΕΘΝΟΣ"

ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ , ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΕΣΥ....ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ...ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ , ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΕΣΥ....ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ...


ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ , ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΕΣΥ....ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ....ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΓΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ , ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΜΗΔΕΝ'' ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ , ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ , ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΓΑΙΑ) ,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters