Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική; Το Αρχαίο Νόμισμα που Δείχνει ένα Παγκόσμιο Χάρτη


Οι αρχαίοι Έλληνες φαίνεται ότι γνώριζαν για την ύπαρξη της βόρειας Αμερικής και του Αρκτικού Κύκλου που αποκαλούσαν Υπερβορεία, δηλαδή υπερβολικά βόρεια .
Ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Πλάτωνας, το 360 π.Χ, μέσα από τους φιλοσοφικούς διαλόγους του «Κριτίας» και «Τίμαιος», ανέλυσε την θεωρία της Ατλαντίδας, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια ήπειρο, που διασχίζει τον Ατλαντικό, ενώ σε έκταση ήταν μεγαλύτερη από την Ασία και την Λιβύη μαζί. Με το πέρασμα των αιώνων, θεωρήθηκε πιθανό ότι ο Πλάτωνας, εννοούσε την αμερικανική ήπειρο και όχι την Ατλαντίδα.

Ο Αόρατος Χορός Γης και Αφροδίτης που Σχηματίζουν ένα Κοσμικό Πεντάγραμμα (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεδομένου ότι η συλλογική μας μνήμη έλκεται από το μυστήριο πέρα από τον ορίζοντα της Γης, στο πέρα από τον ουρανό που βλέπουμε καθημερινά, ο χορός των πλανητών στον Ηλιακό μας Σύστημα, είναι ένα από αυτά που θα μπορούσε να μας «αιχμαλωτίσει». Ακόμα και τώρα, παρά τις γνώσεις και την τεχνολογία μας, οι βασικές κινήσεις των πλανητών μπορούν ακόμα να μας εκπλήξουν.

Ποιοι Άνθρωποι Ζούσαν στην Κρήτη πριν από 15.000 χρόνια;


Άρης Πουλιανός, ο γνωστός Καθηγητής της Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Μόσχας, εντόπισε στην Κρήτη ένα εύρημα μεγίστης επιστημονικής σπουδαιότητας, όπως το χαρακτήριζε ο ίδιος, τόσο για την ιστορία της Κρήτης, όσο και για την εξάπλωση του ανθρώπου στο Αιγαίο.
Συγκεκριμένα, στη νότια ακτή της νήσου, περίπου τέσσερα χιλιόμετρα δυτικά της Ιεράπετρας, στην περιοχή του χωριού Γρα Λυγιά Λασιθίου, μέσα σ’ ένα βράχο από απολιθωμένη άμμο (ψαμμίτης), που εξείχε της θάλασσας κατά 80 εκατοστά, σε απόσταση 8 μέτρων από την παραλία, αποκαλύφθηκε το απολίθωμα ενός ανθρώπινου σκελετού ώριμου άντρα, ηλικίας περίπου τριάντα πέντε ετών.

Το Πρώτο 100% Βίντεο Ιπτάμενου Δίσκου Ανθρώπινης Κατασκευής που Κόβει την Ανάσα



Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τελικά, έχουμε την πρώτη απολύτως 100% επιβεβαιωμένη εμφάνιση ενός πλήρως λειτουργικού ιπτάμενου δίσκου. Όχι, δεν πρόκειται για εξωγήινο διαστημόπλοιο που ήρθε από άλλους κόσμους, πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, ούτε εισχώρησε στον πλανήτη μας από κάποια Πύλη άλλης διάστασης.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, για να αποφύγουμε κάθε είδους παρεξήγηση, ότι αυτός ο συγκεκριμένος ιπτάμενος δίσκος δημιουργήθηκε και κατασκευάστηκε από ανθρώπους.

Πρόστιμο 4.000 ευρώ σε εργαζόμενους που αποχωρούν οικειοθελώς από επιχειρήσεις

Σύμφωνα με καταγγελία, εργοδότης ζήτησε από εργαζόμενη να υπογράψει σε σύμβαση εργασίας ότι σε περίπτωση που υποβάλει αίτημα οικειοθελούς αποχώρησης πριν συμπληρώσει τρία χρόνια παραμονής, όπως έχει συμφωνηθεί με την εταιρία, θα πρέπει να υποβάλει το ποσό των 4.000 ευρώ,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

www.e-synews.gr20-12-2017 
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  ΚΑΙ  ΝΟΜΙΚΟΙ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΜΑΣ, 

Ο  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΝΑ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΛΟΓΟ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΠΡΟΣ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΝΟΜΙΚΟΥΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ  ΣΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΛΟΓΟΥΣ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters