Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Απλά... εκπληκτικές φωτογραφίες!!!

Ο Σουηδός φωτογράφος και καλλιτέχνης του ρετούς Erik Johansson είναι δημιουργός απίστευτα τρελών και συνάμα συναρπαστικών φωτογραφιών.
Ο Erik είναι εντελώς αυτοδίδακτος στο ρετούς των φωτογραφιών του, μέσα από το οποίο πετυχαίνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Λέει ότι η έμπνευσή του προήλθε από τη συνήθεια της γιαγιάς του να ζωγραφίζει αλλά και από την τάση του να διαφεύγει σε άλλους κόσμους μέσω των βιντεοπαιχνιδιών. Όπως ήταν φυσικό, η ένωση αυτών των δύο τον οδήγησε σε μια τεχνική, στην οποία χρησιμοποιώντας υπολογιστές δημιουργεί φωτογραφίες που δεν θα μπορούσαν να συλληφθούν από μία κάμερα.
Δείτε μερικές δημιουργίες του παρακάτω:


Κόψιμο και δίπλωμα - Κόψιμο κατά μήκος της διακεκομμένης γραμμής .





Παρασυρόμενοι μακριά - Ένα ασφαλές μέρος , παρασυρόμενοι

Ο Erik Johansson


Ηλεκτρική κιθάρα .

Ο Erik Johansson


Αναμένοντας το χειμώνα - Συνάντηση εποχών

Ο Erik Johansson


Η χιονοκάλυψη.

Ο Erik Johansson


Μεγάλη μέρα πλυντηρίου .

Ο Erik Johansson


Εργασία στη θάλασσα.

Ο Erik Johansson


Χωρισμός - Διάλυση, απομάκρυνση.

Ο Erik Johansson


Ας πάμε μια εκδρομή

Ο Erik Johansson

Τεμπέλικο Σκυλί

Ο Erik Johansson


Ελευθερώστε τα - Κάνετε το σωστό πράγμα, ελευθερώστε τα!

Ο Erik Johansson


Σπασμένα χέρια, βάζο όχι.

Ο Erik Johansson


Εργάτες, διάλειμμα για καφέ .

Ο Erik Johansson


Penrose LEGO.

Ο Erik Johansson


Απίθανο νησί.

Ο Erik Johansson

Ανακυκλούμενη θεωρία.

Ο Erik Johansson


Διάβαση κοινής λογικής.

Ο Erik Johansson


Πρόσωπο εναντίον γροθιάς.

Ο Erik Johansson


Ακολουθήστε το δικό σας δρόμο.

Ο Erik Johansson


Aqua Custodia.
Ο Erik Johansson


Ένας πίνακας πάρα πολύ πραγματικός.
Ο Erik Johansson


End of Line - Η τελευταία στάση, το τέλος της γραμμής.
Ο Erik Johansson

Iron Man .
Ο Erik Johansson



viralnova


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ...!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ...!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!
Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΝΟ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ...
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ ΕΝΩ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ\ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΣ XII ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΙΚΟ ΚΟΖΑΡΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:
Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας του δήμου Αλεξανδρούπολης Νίκος Κοζάρης μετά την αποχώρησή του από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας παράλληλα την άποψή του ότι δεν πρέπει να γίνει επίτιμος δημότης Αλεξανδρούπολης ο χορηγός πολλών έργων Χρήστος Μανέας, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε και μασόνο, με απόφαση της παράταξης Πόλη και Πολίτες κινήθηκε εκτός γραμμής και διαγράφηκε. Σε ανακοίνωση της παράταξης περιγράφετε το σκεπτικό της απομάκρυνσης του δημοτικού συμβούλου:
Ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Κοζάρης έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης αρνούμενος τις βασικές θέσεις του προγράμματος και της πολιτικής της παράταξής μας «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ».
Πέραν τούτου παραβίασε και κανόνες δεοντολογίας προσφεύγοντας με την αντίθεσή του σε βασικά θέματα που απασχολούν το δήμο μας όχι στα αρμόδια όργανα της παράταξης και στον επικεφαλής της, αλλά σε δύο μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία στόχο έχουν καθημερινά να αποδομούν και να πλήττουν τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο.
Κατόπιν τούτου, ομόφωνα όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας αποφασίσαμε ότι ο Νικόλαος Κοζάρης για τους άνω λόγους δεν ανήκει πλέον στην παράταξη «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ».
Για την παράταξη
«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ»
Ο Δήμαρχος
Ευάγγελος Λαμπάκης
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.
"ΣΤΟΧΟΣ"

http://www.katohika.gr/2013/12/istoriki-provokatsia.html

Αντίδραση βουλευτών μόλις ακούνε για τον Αρτέμη Σώρρα στην εκπομπή του Χατζηνικολάου!

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου χθες το βράδυ ένας κύριος από το κοινό ρώτησε για τα ομόλογα των 600 δις που κατέθεσε ο Αρτέμης Σώρρας! Δείτε την αντίδραση των βουλευτών στις εικόνες! Παρακολουθήστε το βίντεο από το 23:10 και μετά!

αντίδραση 2 
αντίδραση


http://epistimonikos.wordpress.com/2013/12/10/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΡΙΟ 13-12-2013 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!!!

Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΟ vmediagr (12/12/2013 Ωρα:16.00)!!! αναρχικος τραπεζιτης ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Eleni Xenou
ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, Ο ΔΩΚΤΟΡ ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝD...ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ...
ΚΙ ΕΓΩ ΕΡΩΤΩ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...:
...ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΗΤΗ ΒΙΒΛΙΩΝ-ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΗ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ...ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ???............................
 
 
https://www.facebook.com/groups/229041363921192/

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Μία μικρή λεπτομέρεια γιά τις καθεστωτικές δήθεν εκλογές. Ποιοί ακριβώς «εγκρίνουν» εκείνες και εκείνους που αναγράφονται στα δήθεν ψηφοδέλτια;
Το έχεις ψάξει τούτο;
α΄) Ποιές ή ποιοί ακριβώς «εγκρίνουν» εκείνες και εκείνους που αναγράφονται στα δήθεν ψηφοδέλτια των κομμάτων; β΄) Είναι ποτέ δυνατόν ένας πραγματικά ΜΗ καθεστωτικός άνθρωπος να κατεβάσει ένα οιασδήποτε μορφής κόμμα ή άλλον πολιτικό φορέα σε εκλογές του καθεστώτος της τυραννικής κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας;

Τα έχεις ψάξει τούτα ή τουλάχιστον το 1 (ένα) εκ των 2 (δύο);

Ορμωμένη εκ του «αφ' Εστίας άρχεσθαι»(Πλάτωνος Ευθύφρων ή περί ευσεβείας, 3α),μία είναι η κρισιμοτάτη αρχή 
της κοινωνιοκρατίας (Σχ. 1) των ελληνικών πολιτειών της κλασικής Ελλάδος:
όποιος άνθρωπος άρχει άλλων ανθρώπων,ταυτοχρόνως τοποθετείται υπό την συλλογικήν αρχήν αυτών των ανθρώπων!
1476618_190687767801496_1460499267_n.jpg


 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/mia-mikrh-leptomereia-gia-tis-kathestwtikes-dhthen-ekloges.html

ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PRESTIGE ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ 50-52 ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PRESTIGE ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ!
Κυπριακο περιοδικο για Σωρρα.png
Κυπριακο περιοδικο για Σωρρα 1.png

 
 http://issuu.com/technopedia/docs/prestige31_greek
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/to-kypriako-periodiko-prestige-me-synentefxh-toy-artemh-swrra.html 

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΧΑΝΙΑ 04-12-13 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 
LAMBAL1.jpg

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Αντ. Βαλσαμάκης: Αυτό το σημείο, ήταν το ευαίσθητο σημείο που δυστυχώς χρησιμοποίησαν οι επικυρίαρχοι, οι τοκογλύφοι, αυτοί όλοι οι οποίοι είναι ουσιαστικά οι εχθροί του Ελληνισμού και μας έφεραν στο σημείο που μας έφεραν. 

Χρησιμοποίησαν την χρηματιστική επιστήμη δηλαδή το χρήμα να το πούμε απλά, ούτως ώστε να μας αναγκάσουν να εγκαταλείψουμε τις αξίες μας. Μας δίνανε από ότι θυμόμαστε όλοι πάρα πολύ καλά οποιασδήποτε μορφής δάνειο επιθυμούσαμε χωρίς κανένα αντίκρισμα. Αυτό ήτανε ουσιαστικά μια επέμβαση στην νόηση, μια επέμβαση στο μυαλό μας. Δεν ήταν τίποτα διαφορετικό. 

Παίρναμε διακοποδάνεια, παίρναμε γαμοδάνεια, παίρναμε δάνεια για αυτοκίνητα, για εξοχικά σπίτια, παίρναμε πιστωτικές κάρτες αλόγιστα. Δεκαπεντάχρονα και δεκαεξάχρονα παιδιά είχαν πιστωτικές κάρτες στην κατοχή τους. Παιδιά ουσιαστικά που δεν γνώριζαν το πώς βγαίνει το χρήμα. Ποιά η πραγματική αξία του χρήματος. 

Πολλά από αυτά τα παιδιά τα δεκαεξάχρονα δεκαεφτάχρονα δεν ξέρουν τις βασικές αρχές της οικονομίας, αξία, υπεραξία, κέρδος, ζημία. Παρόλα ταύτα είχαν το λεγόμενο πλαστικό χρήμα. Αυτό ήτανε που έκανε και την ζημιά αυτήν την οποία υφιστάμεθα σήμερα όλος ο Ελληνισμός. Έτσι μας υπερχρέωσαν, έτσι μας ξεγέλασαν, έτσι δώσαμε μεγαλύτερη σημασία στην ύλη και λιγότερο στο πνεύμα, έτσι φτάσαμε να βρισκόμαστε με την πλάτη κολλημένοι στον τοίχο. 


Είναι πράγματα λοιπόν που εκείνη την εποχή που τα ζούσαμε την δεκαετία ξέρω γω του '90 του 2000 δεν το αντιλαμβανόμασταν, σήμερα όμως είναι πλέον γνωστό σε όλους μας τι μας έφερε στο σημείο αυτό δηλαδή το «τις πταίει» το έχουμε ήδη ανακαλύψει. Έχουμε ανακαλύψει επίσης και ποιος ήταν αυτός ο αόρατος εχθρός μας του 2009 του 2010 του 2011. Εμείς όλοι οι Συνέλληνες ξέρουμε πλέον ποιος ήταν αυτός ο αόρατος εχθρός μας. Είναι οι επικυρίαρχοι, είναι οι Καζάροι, είναι αυτοί οι οποίοι διακινούν τα νήματα της παγκόσμιας οικονομίας. Είναι αυτοί οι οποίοι απεφάσισαν και δημιούργησαν όλα αυτά τα σχέδια και τα έθεσαν σε εφαρμογή ούτως ώστε να αφανιστεί ουσιαστικά το Ελληνικό έθνος. 

Δεν θα κουραστώ να το λέω το πρόβλημα των επικυριάρχων είναι το Ελληνικό DNA. Είναι ο Ελληνισμός. Όλα τα άλλα που χρησιμοποιεί είναι τα πλάγια μέσα για να αφανίσει τον Ελληνισμό. Εμείς όμως σήμερα έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε. Έχουμε καταφέρει να ενημερωθούμε. Έχουμε καταφέρει να δώσουμε το ονοματεπώνυμο στον εχθρό, ξέρουμε ακριβώς ποιος είναι, έχουμε όνομα επίθετο και διεύθυνση. Ξέρουμε ποιος μας φταίει. Ο πόλεμος αυτός που γίνεται που ξεκίνησε πριν 3,5 - 4 χρόνια εναντίων μας έχει ονοματεπώνυμο, έχει συγκεκριμένες σφαίρες. Τις γνωρίζουμε. Δεν είναι αυτό που λέγαμε στην αρχή δεν ξέρουμε τον εχθρό μας, άκουγα πάρα πολλούς Έλληνες να λένε ότι το 1940 ξέραμε ποιος είναι ο εχθρός συγκεκριμένα. 

Το 1922 ήξερε έβλεπε με τα μάτια του ποιος τον καταστρέφει ενώ σήμερα δεν έβλεπε δεν ήξερε τον εχθρό. Άκουγε τις σφαίρες αλλά δεν τις έβλεπε. Όλα αυτά τα έχουμε βάλει στην θέση τους. Όλα αυτά τα έχουμε διαλευκάνει. Κανένας Συνέλληνας δεν δικαιούται να λέει δεν ξέρω ποιος είναι ο εχθρός. Κανένας Συνέλληνας δεν δικαιούται να λέει δεν ξέρω ποιές ήταν οι σφαίρες. Ξέραμε ποιές ήταν οι σφαίρες, ο τρόπος ζωής που μας έμαθαν, αυτόν που μας πέρασαν στην καθημερινότητά μας. Εκεί λοιπόν έχουμε και εμείς την ευθύνη μας. Το τυρί το βλέπαμε , και επειδή ήτανε γραβιέρα καλής ποιότητος τουλάχιστον για την εποχή εκείνη προ δεκαετίας δεκαπενταετίας πηγαίναμε και επιλέγαν μάλλον να την πάρουν, δεν είχαμε δει ποτέ την φάκα. Την φάκα την είδαμε μετά το 2009, μετά το 2010. Τώρα όμως ξέρουμε ακριβώς τι χρησιμοποίησαν εναντίων μας. Ε, αυτά λοιπόν όλα που χρησιμοποίησαν εναντίων μας μπορούμε να τα αναστρέψουμε. Έχουμε τον οπλισμό, έχουμε τα κατάλληλα όπλα. 

Αυτά που σας είπα και την περασμένη εβδομάδα ότι ο αντίπαλος τα τρέμει, όχι τα σέβεται , όχι τα λαμβάνει υπόψιν του, τα τρέμει. Ξέρει διότι ξέρει τι «μέλει γενέσθαι» πλανητικά πλέον εάν αυτά εφαρμοστούν. Ξέρουν τι σημαίνει Αρτέμης Σώρρας. Έχουν γνωρίσει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει οργανισμός END. 

Μας έβαλλαν ποικιλοτρόπως, μας χτύπησαν με χτυπήματα κάτω από την μέση, προσπάθησαν να μας βλάψουν όσο γίνεται περισσότερο. Στην αρχή προσπάθησαν να μας διαλύσουν, όλα αυτά όμως γύρισαν μπούμερανγκ εναντίων τους. Εμείς αυτό που καταφέραμε όλοι μαζί σήμερα είναι από δώδεκα άνθρωποι που ξεκινήσαμε να είμαστε ένας ολόκληρος στρατός σήμερα των Ελλήνων. Να είμαστε μια στρατιά η οποία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αντιπαλεύει, από το να αντιπαρέρχεται όλου αυτού του ολέθρου που έχουν δημιουργήσει στην χώρα μας. Αυτό πρέπει μέχρι τέλους να το συνεχίσουμε. Όπως σας είπε και ο πρόεδρος προ ολίγου σύντομα θα δείτε πράγματα τα οποία πρώτον θα σας κάνουν υπερήφανους και δεύτερον για πάρα πολλά εικοσιτετράωρα δεν θα πιστεύετε στ' αυτιά σας και στα μάτια σας. Πριν όμως, για να συμβούν αυτά όλα πρέπει να είμαστε συνενωμένοι και πρέπει αντί πάσης θυσίας να βλέπουμε το δάσος που είναι η πατρίδα μας, που είναι η Ελλάδα, που είναι ο Ελληνισμός και όχι ο εαυτός μας που είναι το δέντρο. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σταματήσω και να σας ρωτήσω εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις προς τον πρόεδρο ή έστω προς εμένα. Δεν ξέρω τι ερωτήσεις έχετε και αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να συζητήσουμε .



ΛΟΓΙΚΗ & ΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ερώτηση: Κύριε Λαμπράκη και κύριε Βαλσαμάκη σας ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας είπατε. Έχω να προσθέσω ένα δικό μου και διαφοροποιημένο προβληματισμό πάνω σε αυτά τα συναισθήματα που αναφέρατε. Εμείς οι ψυχίατροι δεν σπουδάσαμε σε καμία περίπτωση αυτά που θα πω τώρα, δηλαδή δεν μας απασχόλησε στην επιστήμη μας τι εστί, τι επίδραση έχει πάνω στην ψυχή του ανθρώπου και στην αρρώστια ο λογισμός. Ο Θεόκλητος Διονυσιάτης ένας λόγιος είχε πει ότι : «Πάθος εστί διούμενος επαναλαμβανόμενος και διούμενος λογισμός». Που σημαίνει λοιπόν ότι οι λογισμοί μπορούν να φέρουν τον άνθρωπο μέσα στην αρρώστια και στο θάνατο. Δηλαδή όταν βλέπουμε ότι ...

Δόκτωρ Λαμπράκης : Φαντάζομαι ότι είστε ψυχίατρος

- Μάλιστα

Δόκτωρ Λαμπράκης : Συγνώμη κύριε συνάδελφέ μου αλλά ξεκινήσατε λάθος διότι λογισμός δεν σημαίνει λόγος έτσι. Λόγος είναι άλλο πράγμα, είναι η λογική διεργασία. Ξέρετε ότι την τριφασική ανατομική κατανομή του εγκεφάλου. Ότι υπάρχει ιχθυοσαυρικός εγκέφαλος, υπάρχει εγκέφαλος των θηλαστικών και εντέλει υπάρχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος. 

Οι μνήμες οι οποίες λειτουργούν και δημιουργούνται από τον εγκέφαλο των θηλαστικών και από τον ιχθυοσαυρικό είναι εκείνες οι οποίες κατευθύνουν τον λογισμό. Με αυτές τις εμπειρίες δημιουργούνται οι λογισμοί. Το τρίτο τμήμα που είναι ο φλοιός και ιδιαίτερα το τρίγωνο του Μπροκά όπως ξέρετε, είναι εκείνο το οποίο κάνει την λογική διεργασία δεν δημιουργεί λογισμούς. Είναι μαθηματική η δομή της εργασίας την οποία επιτελεί το τρίγωνο του Μπροκά και το κέντρον του λόγου, της λογικής δηλαδή. Επομένως όταν λέτε λογισμός, και επειδή όπως είπατε και εσείς το διδαχθήκαμε όλοι μας στο σχολείο. 

Αυτοί που μας εδίδαξαν αγαπητέ κύριε συνάδελφε, αυτοί που μας εδίδαξαν μας εδίδαξαν με την Καζάρικη φιλοσοφία. Είναι πολύ μα εντελώς απαραίτητο να εγκαταλείψουμε, όχι να αφήσουμε και να μην τα λαμβάνουμε υπ΄ όψιν μας, αλλά να εγκαταλείψουμε τις ρίζες και τους λόγους. Αυτό ακριβώς εξηγούσαμε μία ώρα. 

Αυτοί λοιπόν οι Καζάροι έφτιαξαν το εκπαιδευτικό σύστημα έτσι που να κατευθύνουν ακόμα και την δική μας, τον δικό μας λογισμό όπως τον λέτε εσείς και καλά τον είπατε, πολύ καλά και σας συγχαίρω. Δεν είναι ο λογισμός λογική. Άλλο η λογική. Η λογική είναι μόνον μαθηματική δομή παραδείγματος χάριν να σας εξηγήσω η έννοια άκρατος, δίκαιος αγαθός , άγιος εάν τον βάλετε σε λεξαριθμική σειρά είναι ακριβώς ισότιμα. Δηλαδή εάν ο λεξάριθμος του άγιος και του αγαθός αν το ελέγξετε θα δείτε ότι θα βγουν τα ίδια νούμερα, άρα λοιπόν ο λογισμός δεν σημαίνει λογική. Ο λογισμός είναι το αποτέλεσμα της διεργασίας της επεξεργασίας της μνήμης, οι περισσότερες μνήμες από τις οποίες στην σημερινή κοινωνία προέρχονται από το συναίσθημα και το ένστικτο.

- Ναι ακριβώς, καλώς και με διακόψατε και προσθέσατε αυτά, παρόλο που εγώ βεβαίως δεν πρόλαβα να πω ότι ο λογισμός είναι λογική, αλλά σήμερα εδώ στους παρεβρισκομένους και πρώτα και κύρια στον εαυτό μου, εγώ διαπιστώνω ότι ο λογισμός παίζει σημαντικότατο ρόλο κατά την διάρκεια της ζωής μου, της καθημερινής μου ζωής. Δηλαδή μπαίνουν λογισμοί μέσα βιώνονται επαναλαμβάνονται και δημιουργούνται πάθη και αυτά λοιπόν μου φέρνουν την αρρώστια. Λοιπόν και θέλω να πω ....

Δόκτωρ Λαμπράκης : Νομίζω ότι αυτό είναι μία συζήτησις, την οποία πρέπει να την κάνουμε εγώ και σεις χωρίς γενικό ακροατήριο. Είναι πολύ εξειδικευμένο αυτό και δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να την κάνουμε τώρα. Επαναλαμβάνω και πάλι. Ξεκινάτε από λάθος βάσιν. Αυτό που ονομάζετε λογισμόν δεν έχει να κάνει με την λογική μα τίποτα απολύτως και επίσης πρέπει καταρχήν να οριστικοποιήσετε τον ορισμό της ψυχής, τι είναι η ψυχή ; για να μπορέσετε να έρθετε στο λογικό επίπεδο - της λογικής δηλαδή ακόμα είδατε, ακόμα είδατε και η αποκάλυψης του Ιωάννου τι γράφει «Εν αρχή ην ο Λόγος», ότι ακριβώς λέει το άλφα λέει και το βιβλίο της Αποκαλύψεως. Σαν να το έχει γράψει ο ίδιος - λέμε.

Αντ. Βαλσαμάκης: Υποθέτουμε!!

Δόκτωρ Λαμπράκης : Υποθέτουμε. Δηλαδή λέει «αρχή λόγου φύσης ανθρώπου» δεν λέει λογισμός, άλλο λογισμός. Ο λογισμός είναι αποτέλεσμα διεργασίας πνευματικής. Η λογική δεν μπορεί να ποσοστοποιηθεί ούτε να καθοριστεί από τα ενδεχομένως διαφορετικά αποτελέσματα. Εάν δηλαδή ο λογισμός αγαπητέ μου συνάδελφε είναι το αποτέλεσμα της λογικής έπρεπε πάντα να είναι ο ίδιος. Εάν του δώσεις τα ερεθίσματα θα σου έβγαζε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Εάν δεν σου βγάζει το ίδιο αποτέλεσμα σημαίνει ότι: τα ερεθίσματα που πήρε για να βγει ο λογισμός είναι συναισθηματικά και ενστικτώδη. Καταλάβατε την διαφορά ; 

-Μα καλά, τότε κύριε Λαμπράκη το, η ψυχή δεν έχει εκτός από το νοητικό δεν έχει και το βουλητικό και το παθητικό της ψυχής ; Και το παθητικό δεν είναι το συναίσθημα ; Το ίδιο πράγμα δεν είναι η συγκίνησης ; Αυτή η συγκίνησης δεν υπάρχει μέσα στον λόγο ;

Δόκτωρ Λαμπράκης : Συγνώμη, επαναλαμβάνω και πάλι και γι' αυτό σας λέω δεν είναι ορθόν να συζητούμε επιστημονικούς όρους μπροστά σε ανθρώπους που δεν μπορούν ίσως να αντιληφθούν. Και πάλι σας λέω ότι ο ορισμός της ψυχής όπως έχετε διδαχθεί στο πανεπιστήμιο είναι εντελώς λανθασμένος, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Ο ορισμός της ψυχής είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και έχει να κάνει με συμπαντική ενέργεια. Δεν έχει να κάνει με βουλητικόν, με θυμικόν, με παθητικόν. Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό το πράγμα το οποίο συζητούμε κύριε συνάδελφε. Καλό θα ήτανε και πάλι σας λέω, θα είμαι ευτυχής όταν κατέβω στα Χανιά να καθίσομε μεταξύ τύρου και αχλαδιού να το συζητήσωμε, αλλά όχι σε δημόσια ακρόαση.

Αντ. Βαλσαμάκης: Εγώ πολύ θα ήθελα πρόεδρε μαζί με τον εκλεκτό Συνέλληνα τον ψυχίατρο να βρεθώ και γω στην παρέα αυτή που κατ΄ ιδίαν θα συζητήσετε τέτοιου είδους θέματα. 

Αυτό όμως που επείγει αυτή τη στιγμή είναι να καταλάβουμε δύο πράγματα, και όταν θα βρεθώ και γω αναμεταξύ του προέδρου και του ψυχιάτρου, τότε λοιπόν θα σας πω και την προσωπική μου εμπειρία η οποία δεν αφορά αυτήν τη στιγμή κανέναν Συνέλληνα και γι' αυτό και δεν την εκθέτω δημοσίως, η οποία προσωπική μου εμπειρία ταυτίζεται εκατό τα εκατό με αυτό που μόλις τώρα είπε ο πρόεδρος. 

Μας μάθανε στα σχολεία μας, μας μάθανε στα πανεπιστήμια, μας μάθανε στις συλλογικές μας έτσι ενέργειες και δραστηριότητες να σκεφτόμαστε με τον τρόπο τον δικό τους. Να σκεφτόμαστε με Καζάρικους τρόπους. Να σκεφτόμαστε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός από τον Ελληνικό τρόπο. Μην ξεχνάτε ότι μας είχαν απαγορεύσει να μιλάμε και γι' αυτό το οποίο μερικοί το ονομάζουν Ελληνική θρησκεία, δηλαδή την Ελληνική κοσμοθέαση. Μας είχαν απαγορεύσει πάρα πολλά πράγματα. Μας ήταν άγνωστα πάρα πολλά τα οποία τα μάθαμε τα τελευταία χρόνια αν θέλετε. Εν τοιαύτη περίπτωση η ζημιά έχει γίνει σε όλα τα επίπεδα. Έχει γίνει στην χρηματιστική, έχει γίνει στην παιδεία, έχει γίνει στον πολιτισμό μας

Εμείς βέβαια που θέλω να πιστεύω ότι έχουμε αυτό που πρέπει να έχουμε, δηλαδή το σωστό Ελληνικό DNA, σίγουρα θα τα διορθώσουμε και σίγουρα θα βρούμε και το δρόμο ο οποίος θα μας βγάλει από αυτές τις τυχόν λάθος αντιλήψεις ή τις παρεξηγήσεις. Πάντως υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά τα πανεπιστήμια, όσον αφορά τα σχολεία μας, στα οποία μας μάθανε πράγματα τα οποία ήταν δυστυχώς αντίθετα από την αλήθεια. Αυτό είχα να συμπληρώσω εγώ και να σας ακούσω αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση ή κάτι άλλο.

Δόκτωρ Λαμπράκης : Όχι φιλοσοφική ούτε ιατρική εάν θέλετε κάτι πολύ ευχαρίστως.


Η ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ & ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΡΟΥΣ

Ερώτηση: Έχει λυθεί η παρεξήγηση με τους φίλους Συνέλληνες τους Βορειοελλαδήτες από εκείνη την δήλωση που είχε κάνει ο πρόεδρος ;

Δόκτωρ Λαμπράκης : Δεν νομίζω ότι υπήρξε καμία παρεξήγησης. Αυτή είναι η αντίληψης, έτσι λειτουργεί ο αντίλογος. 

Ο πρόεδρος είπε και επαναλαμβάνει και το λέω και τώρα η Βόρειος Ελλάς έχει αλωθεί. Πρέπει να ξέρουμε όλοι την Ελληνική γλώσσα. Άλωσης σημαίνει ότι έχει καταληφθεί. Δεν σημαίνει ότι οι Βορειοελλαδήτες δεν είναι Έλληνες. Ίσα ίσα οι Βορειοελλαδήτες είναι πολύ περισσότερο Έλληνες από τους υπολοίπους εμάς, διότι έχουν να αντιπαλέψουν με πολύ ισχυρότερες δυνάμεις

sorosboutari.jpg

Δηλαδή οι αποστάτες Καζάροι έχουν κάνει έδρα την Βόρειο Ελλάδα. Επιλέγοντας τον Μπουτάρη για Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης (αλλά και τον Καμίνη στην Αθήνα), δημιουργώντας πανεπιστήμιο έξω από την Θεσσαλονίκη στο οποίο δεν διδάσκεται η Ελληνική γλώσσα αλλά διδάσκονται όλες οι γλώσσες των Καζάρων εκτός της Ελληνικής, με το Αλβανικό κόμμα να διεκδικεί ένα κομμάτι της Μακεδονίας και την Ηπείρου, με τους Βουλγάρους να διεκδικούν ένα κομμάτι, με τους Τούρκους να έχουν σχεδόν αλώσει την Θράκη. Αυτό δημιουργεί μία κατάσταση στην Βόρειο Ελλάδα η οποία είναι επικίνδυνη κατάσταση. 

Ο Ελληνισμός της Βορείου Ελλάδος βρίσκεται υπό διωγμών, έχει καταληφθεί. Είναι λοιπόν απαραίτητο και ο λόγος για τον οποίο έγινε το σχόλιο είναι να ευαισθητοποιηθούν οι Έλληνες της Νοτιότερης Ελλάδος, να δώσουν πολύ μεγαλύτερη προσοχή διότι τόσον ο Σόρος, οι διάφορες Διαμαντοπούλου, Ρεπούση και Μπαμπηνιώτηδες και όλοι αυτοί οι Καρράς, ο Τσούκαλης, όλοι ...

Αντ. Βαλσαμάκης: Το κακό συναπάντημα
Δόκτωρ Λαμπράκης : Όλοι αυτοί οι οποίοι έχουν αναλάβει να αφελληνίσουν την Ελλάδα, έχουν αρχίσει από την Βόρειο Ελλάδα. Την έχουν καταλάβει. Έχουν πανεπιστήμια που δεν διδάσκεται η Ελληνική, διδάσκεται η Σκοπιανή γλώσσα , η Βουλγαρική , η Αλβανική, η Τουρκική εκτός την Ελληνική. Λέγεται ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Ποιος το κάνει αυτό ; 

Ο Μπουτάρης σηκώνει σημαία στην πλατεία του Δηραχίου και λέει ότι καλώς θα φωνάξω τους Τούρκους να έρχονται γιατί και εμείς πάμε στην Κωνσταντινούπολη. Καταλαβαίνετε το ανουσιούργημα των δηλώσεων αυτών του Μπουτάρη ; Ο άνθρωπος καταρχήν είναι Καζάρος και το ξέρετε πολύ καλά, έτσι ; Τρίβει όμως στην μούρη των Ελλήνων το οποίον τόσον η Θεσσαλονίκη όσον και η Κωνσταντινούπολη είναι δικός τους ζωτικός χώρος τα βάζει σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα και λέει ότι : «Αφού εμείς πάμε στην Κωνσταντινούπολη πρέπει να έρχονται και αυτοί στην Θεσσαλονίκη.» Καταλαβαίνετε λοιπόν την εννοιολογική ανάλυση γιατί έκανα την δήλωση αυτή ; Την ξανακάνω και τώρα. Εάν κάποιος έχει ελάχιστη διανόηση ας έρθει να αντιπαρατεθεί. Αυτά που βλέπετε τα οποία ...

Αντ. Βαλσαμάκης: Κάτι είπαμε που δεν τους άρεσε και μας διέκοψαν.

Δόκτωρ Λαμπράκης : Θα ήθελα εγώ να επανέλθω στο θέμα της παρεξηγήσεως με την Βόρειο Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγησης. Επαναλαμβάνω την δήλωση, δεν έχει να κάνει με τους Έλληνες, έχει να κάνει με την άλωση του πνευματικού και γεωφυσικού χώρου της Βόρειας Ελλάδος από τους Καζάρους. Αυτό το οποίο σημαίνει ότι ο Σόρος, η Διαμαντοπούλου, ο Βενιζέλος , ο Παπανδρέου, ο Μπαμπηνιώτης, ο Τσούκαλης, ο Καρράς

Αντ. Βαλσαμάκης: Και το κακό συναπάντημα

Δόκτωρ Λαμπράκης : Η Δραγόνα και η Ρεπούση είναι εκείνοι οι οποίοι μαζί με τον κύριο Μπουτάρη έχουνε αλώσει τον Ελληνισμό της Βορείου Ελλάδος. Και ο Ελληνισμός της Βορείου Ελλάδος χρειάζεται την μεγαλύτερη υποστήριξη και την μεγαλύτερη θα έλεγα αναζωογόνηση από τους Έλληνες της υπολοίπου Ελλάδος. Εάν σας αναλύσω σε ποιο σημείο βρίσκεται η Βόρειος Ελλάδα οικονομικά, πνευματικά, πολιτικά, πολιτιστικά θα καταλάβετε τι σας λέω. Αυτό σημαίνει ότι οι Βορειοελλαδήτες κρατούν Θερμοπύλες και όλοι εμείς έχομε υποχρέωση να προστρέξομε για να σώσουμε το ζωτικό Ελληνικό γεωφυσικό πνευματικό χώρο. Έχει μεγάλη υποχρέωση και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους Βορειοελληδήτες γιατί κρατούν Θερμοπύλες με πολύ πιο δυσμενείς συνθήκες από ότι η υπόλοιπη Ελλάς.


Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ερώτηση: «Πού είναι η απόφαση και τι αφορά η απόφαση του δικαστηρίου;» η οποία θαρρώ ότι είναι εργαλείο μας αυτή. Μπορούμε να την χρησιμοποιούμε ως εργαλείο ώστε να πείθουμε. 

Αντ. Βαλσαμάκης: Η απόφαση του δικαστηρίου κατόρθωσε και καθαρογράφτηκε όχι εχθές, προχθές το απόγευμα. Η απόφαση του δικαστηρίου την οποία κάποια στιγμή θα σας την κοινοποιήσουμε για να την έχετε για εργαλείο όπως το θεωρείτε, λέει όλα αυτά τα οποία μπορείτε από μόνοι σας να καταλάβετε. Λέει όλα αυτά τα οποία για μας είναι πραγματικά όπλα. Αυτά που είπατε όπλα. Εν τοιαύτη περιπτώσι θα έρθει η ώρα που θα σας την κοινοποιήσουμε γιατί σας λέω καθαρογράφτηκε όχι εχθές προχθές το βράδυ, Δευτέρα. Όταν βλέπετε ανθρώπους οι οποίοι σου λένε : «Δεν πείθομαι με μια αθωωτική απόφαση.» θα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι ο άνθρωπος αυτός κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν θέλει να πειστεί. 

Ερώτηση : Το οποίο σημαίνει ότι τον αφήνουμε ; 

Αντ. Βαλσαμάκης: Δεν σημαίνει ότι τον αφήνουμε, απλά σημαίνει ότι του δίνουμε χρόνο. Τον μπολιάζουμε, του κάνουμε το εμβόλιο και του δίνουμε το χρόνο μερικών εικοσιτετραώρων να σκεφτεί και λιγάκι από μόνος του. 

Δυστυχώς μέσα στον Καζάρικο τρόπο που σκέπτεσθε μας έχουν βάλει και αυτόν τον όρο ότι δηλαδή «Πες μου και άσε με εμένα να σκεφτώ.» Αν εσύ που σου λέω πως έχουν τα πράγματα και σου τα λέω με το χρώμα τους με τα μέτρα τους και με τις πραγματικές τους διαστάσεις δεν πείθεσαι και θέλεις αποδεικτικά στοιχεία ή θέλεις περαιτέρω αποδείξεις σημαίνει ότι δεν έχεις την διάθεση να πειστείς. Σημαίνει ότι και εσύ ο ίδιος χωρίς πολλές φορές να το έχεις αντιληφθεί, έχεις υιοθετήσει την Καζάρικη νοοτροπία. Έχεις υιοθετήσει αυτό που σήμερα είχα μια πολύ έντονη συζήτηση με δικούς μου ανθρώπους ότι : «Δώσε μου να φάω το ψάρι να γεμίσω την πείνα μου και στην συνέχεια συζητούμε για τα υπόλοιπα.» 

Εγώ δεν θέλω να σου δώσω το ψάρι να χορτάσεις την πείνα σου, θέλω να σου δώσω το καλάμι να πας για ψάρεμα να το ευχαριστηθείς διπλά το ψάρι που θα πιάσεις. Δηλαδή είναι καθαρώς θέμα αντίληψης. Εάν σου δώσω το ψάρι δηλαδή σου δώσω τα αποδεικτικά στοιχεία, σου δώσω όλα τα εχέγγυα, όλες τις αποδείξεις για να σε πείσω σημαίνει ότι δεν είσαι ικανός να πειστείς. Και γιατί δεν είσαι ικανός να πειστείς ; Γιατί εθελοτυφλείς απλούστατα. Δεν βλέπεις το τι συμβαίνει γύρω σου. Δεν βλέπεις το τι έχεις υποστεί. Δεν βλέπεις και δεν ακούς αυτά που σου λένε ότι είναι τα πραγματικά σου όπλα. Απεναντίας επιμένεις στην Καζάρικη νοοτροπία «Δείξε μου τις αποδείξεις σου. Δείξε μου τα όπλα σου». Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν δυστυχώς θα χρειαστούν λίγο περισσότερη δουλειά. Λοιπόν, έλεγε ο πρόεδρος ότι πολύ πιθανόν να βρείτε αποσπάσματα του σχετικού της απόφασης στα διάφορες ιστοσελίδες. 

Δόκτωρ Λαμπράκης : Ακούστε να σας πω ακριβώς τι λέει. 
Το κύριο κομμάτι της απόφασης είναι αναρτημένο στο facebook και σε όλα τα σίτες και στου Χάρη αλλά και στου Αρτέμη. Κατέβηκαν από τον Καναδά μαζί με τον τραπεζίτη, επιστοποίησαν την γνησιότητα των ομολόγων. Έξι ομολόγων εκατό δισεκατομμυρίων και κατόπιν τα κατέθεσαν στην τράπεζα άρα ουδέποτε και για κανένα λόγο δεν εψεύσθησαν οι κατηγορούμενοι και ουδέποτε το Σύνταγμα της Ελλάδος και η καθεστηκυία τάξης δεν βρέθηκε ποτέ σε οποιοδήποτε κίνδυνο από τις δράσεις και τις ενέργειες των κατηγορουμένων.

Κηρύσσονται εντελώς αθώοι και το ποιο σημαντικό περαιτέρω παραπέμπονται στον ανακριτή άλλα στελέχη, κυβέρνηση και υπουργείο οικονομικών για να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραγεί παράνομες πράξεις με την αμέλεια η οποία μέχρι τώρα έχει επιδειχθεί όσον αφορά τον έλεγχο και την πίστωση του Ελληνικού δημοσίου. Με αυτά τα λόγια δικαιολόγησε η δικαστής την απόφασή της. Είναι πάρα πολύ σαφές όχι μόνον, και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όχι μόνον λέει ότι είμεθα αθώοι αλλά πέραν πάσης αμφιβολίας λέει το δικαστήριο διαπίστωσε την ύπαρξη και την γνησιότητα των καταθέσεων.
 


ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

Ερώτηση: Μετά τη συμφωνία της Αμερικής με το Ιράν, το Ισραήλ έχει τα περιθώρια να δημιουργήσει προβλήματα στην Ομοσπονδιακή κυβέρνηση (όχι στους Καζάρους) ή να επιτεθεί στο Ιράν, ούτως ώστε να βρούνε αφορμή να θολώσουνε τα πράγματα που εξελίσσονται; 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ναι, έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Και το σχεδιάζει. Όταν ένα θηρίο πεθαίνει είναι πιο επικίνδυνο.

Ερώτηση: Όταν το κακό συναπάντημα αποφασίσει να κατεβάσει τα 600 δις, θα κατέβουνε σε ευρώ ή σε δολάρια και αυτό θα επηρεάσει την Ευρώπη; 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Η απάντηση είναι ότι το χρηματοοικονομικό εργαλείο που λέγεται 600 δις είναι η εγγύηση. Η χώρα πιστώνει τον λογαριασμό της στο νόμισμα το οποίο λειτουργεί στη χώρα. Αυτή είναι η απάντηση. Δηλαδή, εάν εγώ βάλω 600 δις και ας πάρω για παράδειγμα ως χώρα την Κούβα, δεν σημαίνει ότι η Κούβα θα κατεβάσει δολάρια, θα κατεβάσει το δικό της νόμισμα το οποίο αντιστοιχεί στα 600 δις. 

Αυτό το οποίο θα συζητήσουμε την επόμενη εβδομάδα θα σας δώσει να καταλάβετε τις ισορροπίες και το πώς δουλεύει το χρηματοοικονομικό σύστημα. 

Τα 600 δις είναι σε δολάρια ενώ τα υπόλοιπα ομόλογα, προσέξτε είναι σημαντικό αυτό, των χωρών οι οποίες έχουν συμφωνήσει να έχουν το δολάριο σαν νόμισμα αναφοράς πάλι εκφράζονται σε δολάρια. Άρα έχουμε δύο εργαλεία με τα οποία δημιουργείται το χρήμα. Το ένα είναι τα ομόλογα χρυσού, τα οποία δεν αμφισβητεί κανένας, και το δεύτερο είναι τα ομόλογα σε δολάρια. Δηλαδή δεν θα δώσει η Βενεζουέλα έξω στην αγορά ομόλογα στο νόμισμα το δικό της θα δώσει σε δολάριο. Γιατί όλες οι χώρες έχουν συμφωνήσει να έχουν ισοτιμία με το δολάριο, είχαν, γιατί τώρα τους περασμένους τρεις μήνες έχει γίνει ένα μεγάλο μπάχαλο και ιδιαίτερα χώρες όπως η Βραζιλία, Ρωσία, Νότιος Αφρική, η Ινδία έχουν αρχίσει και κάνουν διεθνής συναλλαγές και με το γουάν. Το γουάν είναι το εθνικό νόμισμα της Κίνας. Επομένως αυτό είναι μια παραβατικότητα, το τονίζω αυτό, παραβατικότητα των διεθνών συμβάσεων. 

Η παραβατικότητα αυτή έχει να κάνει με όλες τις ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τη FED, το Βατικανό, με το CITY κ.τ.λ., έχει να κάνει με το ότι έχει γίνει μία επανάσταση και αρχίζει μία θα΄λεγα διαρροή των διαφόρων κρατικών οντοτήτων από την συμπεφωνημένη ομολογία του δολαρίου σαν διεθνές νόμισμα. 

Σας θυμίζω ότι το τέλος της Federal Reserve είναι στις 23 Δεκεμβρίου. Σύντομα θα οριστικοποιηθεί το ποιος θα είναι νικητής της επόμενης μέρας. Πρέπει να σας πω όμως ότι η προστασία που υπήρχε σε όλα αυτά τα υβρίδια για χιλιάδες χρόνια δεν υπάρχει πλέον. Δεν θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις πέραν από εκεί, απλώς όσοι έχουν ευαισθητοποιηθεί με τις επικοινωνίες μας καταλαβαίνουν τι γίνεται αυτή την στιγμή. Είναι ένα απόστημα το οποίοι φουσκώνει, φουσκώνει και στο τέλος είτε σπάει μόνο του, είτε πάει ο χειρουργός το ανοίγει και βγαίνει το πύον. 


Αντ. Βαλσαμάκης: Ας το αφήσουμε όμως πρόεδρε σε αυτό το σημείο, και λέω να το αφήσουμε σε αυτό το σημείο για τον εξής λόγο εμείς δεν φοβόμαστε απολύτως τίποτα, δεν πτοούμαστε απολύτως από τίποτα απλώς επειδή καμιά φορά το να δίνεις την πληροφόρηση, το να διαρρέει η πληροφόρηση κάνει κακό στην ουσία των πραγμάτων. Ας μην πούμε περισσότερα επί του θέματος, ας περιοριστούμε σε αυτά άλλωστε πιστεύω ότι οι συνέλληνες ήδη έχουν καταλάβει, ήδη έχουνε μπει στο πνεύμα πρόεδρε, οπότε ας μη το συνεχίσουμε.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Βεβαίως. Το τέλος της Federal Reserve είναι χρόνος σημαδιακός και δεν έχουμε σαφή γνώση του αύριο. 

Έχουμε πολύ σοβαρές ενδείξεις προς που πάει το πράγμα και τα βλέπετε σε γεωπολιτικό επίπεδο σε όλο τον πλανήτη, δεν τα βλέπετε; Δεν είναι τυχαία δηλαδή η παρείσφρηση της Ρωσίας στη Μεσόγειο. Δεν είναι τυχαία η αντιπαράθεση που γίνεται στη θάλασσα της Κίνας. Να μην έχετε ποτέ όμως την εντύπωση, και θέλω να μην περάσει αυτό σαν μήνυμα στις ψυχές σας, ο Αμερικανικός λαός είναι ένας από τους πιο συμπαθέστερους λαούς στον πλανήτη, είναι ίσως ο πιο αθώος και ο πιο καταπιεσμένος λαός χωρίς να φαίνεται η καταπίεση, όπως και ο Γερμανικός λαός, όπως και ο Ιαπωνικός λαός. Προσέξτε λέμε Αμερικανικός λαός, δεν λέμε Ουάσιγκτον D.C., κατεστημένο, Καζάρους κ.τ.λ. Όταν λέτε Αμερική, όταν τα συναισθήματα που δημιουργείτε είναι αντιαμερικανικά θέλω να ξεχωρίσετε ότι δεν είναι εναντίον του Αμερικανικού λαού. Είναι ο πιο αθώος και είναι θα έλεγα το μεγαλύτερο θύμα σε όλη αυτή την εξίσωση. Επομένως όταν λέτε ότι οι Αμερικανοί το κάνουν μην βάζετε τον Αμερικανικό λαό μέσα. Άλλοι κρατούσαν τα ηνία μέχρι τώρα και άλλων αποφάσεις εκτελούσαν οι διάφορες υπηρεσίες. Θέλω να το διευκρινίσω αυτό είναι πολύ σημαντικό. 

Εν τέλει η μεγάλη αλλαγή στον πλανήτη, είτε σας αρέσει είτε όχι, ξεκίνησε από αυτόν τον αγαθό Αμερικανικό λαό. Εάν δείτε μεγάλη αλλαγή στις επόμενες έξι εβδομάδες να είστε σίγουροι ότι ξεκίνησε από αυτόν τον Αμερικανικό λαό που εσείς τον λέτε «αμερικανάκια», ενώ εμείς οι μάγκες οι Έλληνες καθόμαστε στον καναπέ και πιστεύουμε ότι η συμφορά θα βρει τον διπλανό μας και όχι εμάς και ότι κάποιο θαύμα θα γίνει την τελευταία στιγμή και θα τη γλιτώσουμε εμείς αλλά θα την πάθει ο γείτονας. Να θυμάστε ότι εάν δεν είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια δεν πρόκειται να φτάσουμε εκεί που πρέπει.

Αντ. Βαλσαμάκης: Και αυτό που λέει ο πρόεδρος για να γίνει απόλυτα κατανοητό επιτρέψτε μου να κάνω μια παρένθεση. Ποιος άλλος λαός έχει 600 δισεκατομμύρια κατατεθειμένα στο όνομά του και κάθετε στον καναπέ με το φραπέ στο χέρι και περιμένει πότε θα του κατασχέσουν το σπίτι, πότε θα του μειώσουνε τη σύνταξη και πότε θα του στείλουν το παιδί του μετανάστη. Πείτε μου έναν λαό. Για να δείτε πόσο κακό κάνανε οι Καζαροεβραίοι και οι επικυρίαρχοι στη χώρα μας. Αυτό λοιπόν που λέει ο πρόεδρος ότι αν κάτι ξεκινήσει ξεκινάει από τον αγαθό αυτόν λαό τον Αμερικανικό έχει μεγάλη δόση αληθείας. Επιτρέψτε μου να έχω προσωπική άποψη γιατί σε αυτόν τον λαό ζω τα τελευταία 30 χρόνια. Αυτόν τον λαό συμπαραστέκομαι. Και είναι ο λαός της Μακεδονίας, της Λάρισας, της Πελοποννήσου, της Κρήτης πριν από 80 χρόνια, τότε που ο λόγος είχε μπέσα. 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Για σκεφθείτε κάτι, και δεν το εκφράζω σαν παράπονο, εμείς ήρθαμε όλοι στην Κρήτη και κάτσαμε εκεί για τρεις εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου και του Αρτέμη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εξηγήσαμε σε όλους, και εδώ θέλω να εκφράσω πραγματικά τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων η οποία έχει ενεργοποιηθεί, στη ομάδα Ρεθύμνης, της Ιεράπετρας, του Ηρακλείου, αλλά κανένας από τους δημάρχους δεν έχει προχωρήσει να υλοποιήσει το πρόγραμμα. Θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εντός ολίγου όταν μάθετε πόσοι Δήμαρχοι από την Ηπειρωτική Ελλάδα έχουν προχωρήσει στην υλοποίηση των προγραμμάτων τους. Σκεφθείτε λοιπόν ότι η θεωρία είναι θαυμάσια, η φιλοσοφική ανάλυση καταπληκτική, αλλά το πρακτικό του πράγματος είναι ότι ενώ ο οργανισμός έχει δαπανήσει τον περισσότερο χρόνο στην Κρήτη, κανένας από τους Δημάρχους δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής. Αυτό για μένα, τον Αντώνη και τον Χάρη είναι λίγο καταθλιπτικό.

Αντ. Βαλσαμάκης: Δεν είναι λίγο. Είναι μαχαιριά κατάστηθη. Εγώ έτσι έχω μάθει να μιλώ. Είναι μαχαιριά κατάστηθη τόσο για τον Λαμπράκη όσο για τον Βαλσαμάκη, όσο για τον Μαμαγκάκη. 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να γίνει επειδή είμαι εγώ, είναι ο Αντώνης, είναι ο Χάρης. Εκείνο που θέλω να πω όμως είναι το εξής, εγώ προσωπικά δεν πήγα στη Βόρειο Ελλάδα, και έχουν δίκιο οι Βορειοελλαδίτες ότι αυτοί έχουν περισσότερο ανάγκη από ότι έχουμε εμείς. Διότι δεν έχετε κανέναν Σόρο να σας χτυπάει την πόρτα και να σας λέει ότι δεν είναι η γη δική σας, ότι η πνευματική περιουσία σας δεν σας ανήκει αλλά ανήκει στους Βουλγάρους, στους Τούρκους και στους Αλβανούς. Δεν έχετε τέτοιο πρόβλημα στην Κρήτη. Επομένως έχουν δίκιο οι Βορειοελλαδίτες όταν λένε ότι τους αγνοήσαμε, τους γράψαμε και κάναμε όλη αυτή την περιοδεία στην Κρήτη. Δεν το κάνουμε για να αισθάνεστε άσχημα, ίσια-ίσα ιδιαίτερα η ομάδα των Χανίων έχει ενεργοποιηθεί τα μέγιστα όλους. Εκείνο που θέλω να σας δώσω να καταλάβετε είναι μην νομίζετε και μην έχετε την ψευδαίσθηση και την εντύπωση ότι η Κρήτη δεν είναι και αυτή αλωμένη. Εάν διαπιστώσετε, ιδιαίτερα στα Χανιά, οι στοές είναι σε πολύ προφανή και εμφανή θέση μέσα στην κοινωνία των Χανίων, εάν δείτε στο Ηράκλειο είναι τρεις φορές χειρότερα. 

Ερώτηση: Από τον Νότο θα έρθει κύριε Λαμπράκη. Από τη Νότια Κρήτη;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Είναι δυνατόν; Έτσι φαίνεται, έτσι πάει το πράγμα. Αλλά να θυμάστε ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να αποτύχει αυτό το πρόγραμμα. Αυτό να το θυμάστε, είναι υπογεγραμμένο και η υπογραφή δεν παίρνεται πίσω. 

Ερώτηση: Ποια η θέση της Ελλάδος στην Ευρώπη και εάν έπεται οι αποπομπή της Ελλάδος από το ευρώ. Και πότε θα μάθουμε για τους Δήμους γενικά;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Η Ελλάδα θα αποπέμψει την Ευρώπη όταν πρέπει. Σας είπα και προηγουμένως, η Ελλάδα θα έχει ξεχρεωθεί εντός συντόμου χρονικού διαστήματος και θα έχει και ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό για ανάπτυξη. Και σύμφωνα με τη συνθήκη του Μάαστριχ πρέπει να αναλάβει την έκδοση του ευρώ. 

Αντ. Βαλσαμάκης: Για ανάπτυξη, όχι για Success Story και WI.FI. Για ανάπτυξη! Να φοβάται η Ευρώπη μην την αποπέμψει η Ελλάδα.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Αυτά τα οποία ακούτε από την Ευρώπη, αυτά είναι κραυγές ενός θηρίου το οποίο σφαδάζει. Σφαδάζει και τελειώνει. Μην νομίζετε ότι η κυρία Μέρκελ έχει μία ιδιαίτερη δύναμη ή ο κύριος Ολλάντ, δεν κάνουν κουμάντο αυτοί. Είναι ένας άλλος Σαμαράς, ένας άλλος Βενιζέλος, είναι ένας άλλος Γεώργιος Παπανδρέου, δεν έχουνε καμία επίδραση αυτοί. Άλλοι κάνουνε κουμάντο από πίσω. Μην φοβάστε επομένως ότι θα αποπεμφθεί η Ελλάδα. Εκείνο όμως το οποίο μου κάνει μεγάλη εμένα έκπληξη, εάν οι δημοσκοπήσεις ήταν ορθές, ότι λέει χθες το 67,6% των Ελλήνων προτιμάει να μείνει στην Ευρώπη, να μείνει δηλαδή στο ευρώ και ας περνάει αυτά που περνάει. 

Αντ. Βαλσαμάκης: Τα έχουμε πει αυτά, αυτά είναι οι Καζάρικες νοοτροπίες, αυτά τους φυτέψανε, έτσι με ανασφάλεια τους μάθανε να ζόυνε.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Το πιθανότερο είναι ότι οι δημοσκοπήσεις αυτές είναι όπως οι δημοσκοπήσεις των κομμάτων.


Ερώτηση : Είπατε κάτι για τα εμβόλια, γίνονται κάποιες αναφορές για εταιρίες που αναλαμβάνουν εμβόλια. Ο Μπιλ Γκεϊτς σε μια ομιλία του TED λέει ο ίδιος ότι για τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακος στον πλανήτη και για το παραμύθι που πουλάνε, λέει ότι πρέπει πρώτα να υπάρχει μείωση των ανθρώπων, την οποία με τους προόδους που έχουν κάνει στους εμβολιασμούς στα επόμενα χρόνια υπολογίζουν να μειώσουν τον πληθυσμό παγκόσμια κατά 15% με την πρόοδο που έχουν κάνει στα εμβόλια. Οπότε υπερθεματίζω σε αυτό που είπατε και απλά θέλω να το τονίσετε για να προσέχει ο λαός μας, γιατί είναι το μέσο ε; 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Λέω τη γνώμη μου ως γιατρός. Μην εμβολιάζεστε. (Νομοθεσία Εμβολιασμών (Είναι υποχρεωτικά τα Εμβόλια; )

Αντ. Βαλσαμακης: Και εγώ θα σας την πω σαν λαός, εμβόλιο σημαίνει μπίζνα. Εάν δείτε πόσα εκατομμύρια στην Αμερική και πόσα δισεκατομμύρια δολάρια διακινούνται ετησίως για τα εμβόλια θα βγάλετε τα δικά σας ασφαλή συμπεράσματα. 


ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΧΑΝΙΑ 04-12-13 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 


 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/doktwr-lamprakhs-antwnhs-balsamakhs-o-ehthros-toy-ellhnismoy.html

«ΌΧΙ» στο πετρέλαιο του απατεώνα μισάνθρωπου Σόρος από τους γονείς της Νάουσας!

όχι-στο-πετρέλαιο-του-Σόρος-στη-Νάουσα 
Ο Δήμαρχος όμως Τάσος Καραμπατζός, γουστάρει να το πάρει το πετρέλαιο. Έτσι δημαρχάρα; Το παίρνεις το πετρέλαιο; Για δες τι έπαθαν στην Αίγυπτο, την Λιβύη και την Συρία αυτοί που έπαιρναν το πετρέλαιο του Σόρος…
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, τα σχολεία στη Νάουσα έκλεισαν εξαιτίας της έλλειψης θέρμανσης. Ο κίνδυνος να επαναληφθεί κάτι τέτοιο είναι ορατός. Παρόλα αυτά, οι σύλλογοι γονέων απορρίπτουν την προσφορά του Τζορτζ Σόρος, το ίδρυμα του οποίου κάνει δωρεά το πετρέλαιο προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα τα μαθήματα.
Οπως εξήγησε ο δήμαρχος Νάουσας, Τάσος Καραμπατζός, η δωρεά του ιδρύματος αφορά κι άλλα σχολεία στην Ελλάδα. Ομως, στη γενική συνέλευση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της περιοχής αποφασίστηκε να μην γίνει δεκτή η δωρεά, παρά τον κίνδυνο να παγώσουν ξανά οι μαθητές. Επιχείρημά τους το γεγονός ότι είναι ευθύνη του κράτους η συντήρηση των σχολείων, αλλά και οι υποψίες για κίνηση με υστεροβουλία όπως λένε.
«Καταρχήν μας προκάλεσαν εύλογες υποψίες οι λόγοι για τους οποίος ο φιλάνθρωπος αυτός μεγιστάνας σκέφτηκε ξαφνικά το πρόβλημα των σχολείων της Νάουσας. Δεν μας πείθει ότι η προσφορά του είναι ανιδιοτελής. Είμαστε βέβαιοι ότι από αυτή την ‘ευεργεσία’ ο κ. Σόρος αναμένει ανταλλάγματα και δεν θέλουμε τα σχολεία των παιδιών μας να μπουν σ’ αυτό το παιχνίδι»,δήλωσε ο πρόεδρος των συλλόγων, Μανώλης Γαλίτης στην «Μακεδονία».
rixi.gr

http://www.pentapostagma.gr/2013/12/

Άμα δείτε «μονόστηλο» στα Μ.Μ.Ε για αυτή την πολύκροτη δίκη χέστε μας, αφού ο ηθικός αυτουργός είναι ο..Σημίτης…μούγκα.

Οι δημοσιογράφοι φωνάζουν εδώ και καιρό για το τι γίνεται με την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, αλλά για την πολύκροτη δίκη δεν υπάρχει ούτε μονόστηλο. Εσείς γνωρίζετε ότι γίνετε;
Λοιπόν τώρα που έστω υποτυπωδώς προχωρά το θέμα, εκείνοι δεν καλύπτουν ούτε λεπτό γιατί τα άρπαξαν χοντρά. 

Ποινές -σοκ λοιπόν για κορυφαίους επιχειρηματίες ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας του Ε' Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών στη δική για την υπόθεση των μετοχών -φούσκα που ολοκληρώνεται μετά από διαδικασία 7 ολόκληρων μηνών. Ορισμένοι μάλιστα από τους κατηγορούμενους σε ένα κακόγουστο ρεσιτάλ εμφανίσθηκαν ως άποροι μικρό - συνταξιούχοι ή εγγεγραμμένοι στις λίστες ανέργων του ΟΑΕΔ. Υπάρχει και άπορος ο οποίος έχει ξενοδοχειακή μονάδα στην Πάρο και μετακινείται μόνο με.. Το προσωπικό του ελικόπτερο.

Μεταξύ των κατηγορουμένων, είναι βαριά ονόματα του επιχειρηματικού και οικονομικού γίγνεσθαι, όπως οι Παναγιώτης Κονταλέξης, χρηματιστής, Γεώργιος Μπατατούδης, μέτοχος της Ιντερσάτ, Παναγιώτης Πανούσης, μέτοχος της Αττικάτ, Κωνσταντίνος Στέγγος της Τεχνικής Ολυμπιακής, Δημήτριος Ράνιος, χρηματιστής, Ηλίας Μπογδάνος της Active Επενδυτικής, κ.ά.
Σήμερα 14 χρόνια ,μετά οι πολίτες που αποχώρησαν από το ΧΑΑ, αφού προηγουμένως έχασαν ολόκληρες περιουσίες, αποταμιεύσεις μιας ζωής και πολλά χρήματα που είχαν βάλει με κόπο στην άκρη, έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ετυμηγορία των έμπειρων δικαστών του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων Αθηνών.

Μια υπόθεση που έχει καταγραφεί ως η πλέον αριστοτεχνική κομπίνα των τελευταίων δεκαετιών, με τελικό αποτέλεσμα την καταλήστευση των κόπων μιας ζωής εκατοντάδων χιλιάδων νεοελλήνων.
Για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου έπειτα από πολύχρονες «περιπέτειες» η δικογραφία για τις χειραγωγούμενες μετοχές συγκεκριμένων εταιρειών που να έλαβαν μέρος στο αποκαλούμενο «πάρτι του Χρηματιστηρίου» το 1999 μετουσιώθηκε σε κατηγορητήριο για συνολικά 43 πρόσωπα.
Στο εδώλιο κάθονται γνωστοί χρηματιστές, ιδιοκτήτες εισηγμένων εταιρειών, εφοπλιστές και μεσάζοντες. Μεταξύ άλλων οι:

Παναγιώτης Κονταλέξης χρηματιστής,
Γεώργιος Μπατατούδης μέτοχος της Ιντερσάτ,
Παναγιώτης Πανούσης μέτοχος της Αττικάτ,
Κωνσταντίνος Στέγγος,
Χρυσή Στέγγου,
Στυλιανή Στέγγου (της Τεχνικής Ολυμπιακής),
Σπυρίδωνας Τασόγλου της ομώνυμης εισηγμένης εταιρείας,
Ηλίας Τσοτάκος χρηματιστής,
Δημήτριος Ράνιος χρηματιστής,
Ηλίας Μπογδάνος της Active Επενδυτικής,
Ελένη Ζησιμοπούλου,
Θεοφάνης Ράνιος (χρηματιστής),
Ιωάννης Σφακιανάκης,
Αγγελική Ζησιμοπούλου,
Βασίλειος Μανιός (εφοπλιστής),
Αναστασία Κολλάκη (σύζυγος εφοπλιστή),
Παντελής - Ελευθέριος Κολλάκης (εφοπλιστής),
Σταύρος Γαλανάκης,
Ιωάννης Τσούρτης,
Γεώργιος Στέγγος (Τεχνική Ολυμπιακή),
Βαρβάρα Τσούρτη,
Σταυρούλα - Μαρία Λακοπούλου,
Ιορδάνης Αρζόγλου,
Ζωή Στέγγου

Συνολικά 49 άτομα αντιμετωπίζουν κατά περίσταση αδικήματα όπως «απάτη, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, υπεξαίρεση και παραβίαση χρηματιστηριακής νομοθεσίας» καθώς και «άμεση συνέργεια» στα προηγούμενα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στη δίκη που εισέρχεται πλέον στο στάδιο των αγορεύσεων των συνηγόρων δεν παρίσταται πολιτική αγωγή. Το δικαστήριο δεν επέτρεψε ούτε στον Κωνσταντίνο Αβραμίδη να παρασταθεί ως πολιτικώς ενάγων, αν και κατέθεσε σχετικό αίτημα, ως εξαπατηθείς.

Οι «49 » φέρονται ως οι μόνοι «ενορχηστρωτές» των όσων έλαβαν χώρα στον «ναό του χρήματος» το 1999, οι οποίοι με αρωγό πολιτικές, οικονομικές, αλλά και δημοσιογραφικές «δυνάμεις» που διαφήμιζαν το «σύγχρονο όνειρο», κατάφεραν -κατά την κατηγορία- να εξαπατήσουν το ευρύ επενδυτικό κοινό, δημιουργώντας τότε παραπλανητική εικόνα για την πορεία των μετοχών, την τιμή και την εμπορευσιμότητα τους. Και αυτό γιατί οι όποιες πολιτικές ευθύνες δεν εντοπίστηκαν ποτέ, παρά τις δημόσιες δηλώσεις κορυφαίων τότε υπουργών της κυβέρνησης Σημίτη για στήριξη του χρηματιστηριακού δείκτη και για μελλοντική θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Η δικογραφία με τις μετοχές-«φούσκες» βρίσκονταν αρχικά στα χέρια της πρώην ανακρίτριας Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια, η οποία όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων είχε ευνοήσει ορισμένους κατηγορουμένους στην υπόθεση. Μάλιστα, για τους χειρισμούς στην υπόθεση του Χρηματιστηρίου, η πρώην ανακρίτρια καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η Κ. Μπουρμπούλια κρίθηκε ένοχη για κατάχρηση εξουσίας και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η πρώην ανακρίτρια δωροδοκήθηκε προκειμένου να μην ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των υπευθύνων της εταιρείας Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΤΕ, που φέρονται να εξαπάτησαν την περίοδο 1999-2000 χιλιάδες επενδυτές του Χρηματιστηρίου, αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη. Για την ίδια υπόθεση δικαστήριο επέβαλε ποινές με ανασταλτικό χαρακτήρα σε ακόμη δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων οι επιχειρηματίες Τρύφων Αποστολόπουλος και Παναγιώτης Πανούσης.

Η αποκάλυψη αυτή, ότι δηλαδή η ανακρίτρια χρηματιζόταν για να μην προφυλακίσει κατηγορουμένους για τις μετοχές-«φούσκες», έδωσε και το έναυσμα για την επανεξέταση της υπόθεσης. Ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης είχε ζητήσει την επανεξέταση κάποιων υποθέσεων για τις «φούσκες» τής (τότε) Σοφοκλέους και ύστερα από πρότασή του παραπέμφθηκαν αρχικά σε δίκη 67 άτομα, τα οποία στη συνέχεια έφτασαν με το εφετειακό βούλευμα που εκδόθηκε στα 52.



http://ixnos.blogspot.gr/
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7477.html

Τι σημαίνουν οι αναγγελίες για επανασυνδέσεις ρεύματος από τη μνημονιακή χολέρα;

Όλα τα κυβερνητικά λαμόγια μαζί με τους καλοθρεμμένους παπαγάλους των ΜΜΕ, έγιναν ξαφνικά "οπαδοί" του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Μέχρι και τα συνθήματα μας οικειοποιήθηκαν οι απατεώνες!

"Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!"
αναφωνεί, με θράσος, ο Μπένι ο παχύδερμος !!

Ο Κεδίκογλου μιλάει στα κανάλια για την όψιμη κοινωνική ευαισθησία της κυβέρνηση που δολοφονεί χιλιάδες συμπολίτες μας με την πολιτική της.

Για μια ακόμη φορά η πολιτική και η πράξη του Κινήματος Δεν Πληρώνω επιβεβαιώνεται.
Σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα δικαιωνόμαστε. Τα είχαμε πεί για τους δρόμους και τα διόδια και υλοποιούσαμε τα λόγια μας στο δρόμο του αγώνα. Με τίμημα δεκάδες διώξεις , δίκες και χτυπήματα από τα ΜΑΤ. Ποιός ξεχνάει το χτύπημα μας από τα ΜΑΤ μετά την διαδήλωση μας στη ΔΕΗ Καλλιθέας και στις διαδηλώσεις σε Γενικές απεργίες, στο Σύνταγμα και αλλού;

Δεκάδες χιλιάδες κομμένων ρευμάτων έχουν επανασυνδεθεί από το Κίνημα Δεν Πληρώνω σε όλη τη χώρα και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, με καθαρό πρόσωπο. Δίνοντας το παράδειγμα της αλληλεγγύης, της πολιτικής ανυπακοής και της αξιοπρέπειας σε όλη τη χειμαζόμενη κοινωνία. Ακονίζοντας την αιχμή του δόρατος της πάλης για κοινωνική δικαιοσύνη και απελευθέρωση.

Το αίμα των δύο φοιτητών από τη Λάρισα, της 13χρονης Σάρας, του υπερήλικα από την Ξάνθη και τόσων άλλων συνανθρώπων μας ζητάει εκδίκηση.

Δεν θα μπορέσουν να πάρουν άφεση αμαρτιών για τις εγκληματικές τους πράξεις, όσα επικοινωνιακά παιχνίδια και αν χρησιμοποιήσουν. Δεν θα μας ρίξουν τη στάχτη από τα μαγκάλια στα μάτια!

Ο λαός και μνήμη έχει και να αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι ξέρει!

Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δηλώνει ότι δεν περιμένουμε από κανέναν από δαύτους να επουλώσουν τις πληγές της κοινωνίας.
Είναι σαν να περιμένεις από τον εγκληματία να περιθάλψει το θύμα του! Να σε σφάξω Γιάννη να σ΄αλείψω μέλι!

Το μέγεθος της υποκρισίας τους δεν έχει όρια.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω εξακολουθεί να επανασυνδέει το κομμένο ρεύμα σε φτωχές και κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες.

Εξ άλλου οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές μιλούν για επανασύνδεση σε 10 έως 20.000 νοικοκυριά τη στιγμή που σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΔΕΗ υπάρχουν 350.000 με κομμένο ρεύμα.
Τα μικροπολιτικά προεκλογικά παιχνίδια των μνημονιακών δολοφόνων που μας κυβερνούν δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανένα.

Καμιά εμπιστοσύνη στους ολετήρες της ζωής μας!
Μόνη λύση να πετάξουμε από πάνω μας τα παράσιτα που μας ρουφούν το αίμα!
Πάλη για συνολικές κοινωνικές ανατροπές!

Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές και εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5032.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters