Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Βρέθηκε Τείχος 23.000 ετών στην Ελλάδα !!! Ανήκει στην Εποχής των Παγετώνων !!!

Το αρχαιότερο μέχρι σήμερα γνωστό τεχνικό έργο στον ελλαδικό χώρο έγινε στο προϊστορικό σπήλαιο της Θεόπετρας, τέσσερα χιλιόμετρα από την Καλαμπάκα της Θεσσαλίας. Η χρονολόγηση του λιθοσωρού – τείχους, που περιορίζει την είσοδο του σπηλαίου κατά τα 2/3 και έγινε με τη μέθοδο της οπτικής φωταύγειας, απέδωσε μια μέση ηλικία 23.000 ετών και πιστοποιεί το έργο της κατασκευής του λιθοσωρού ως το αρχαιότερο όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως. 

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ


Πολύς ντόρος και διαφήμιση από τον τύπο για το ηλεκτρονικό εισιτήριο που σταθερά επιβλήθηκε στον τομέα των δημόσιων μεταφορών το τελευταίο διάστημα. Παρουσιάζεται ως η πανάκεια που θα εξαλέιψει την εισιτηριοδιαφυγή και το φαινόμενο της διακίνησης πλαστών ή κλεμμένων εισιτηρίων. Λές και οι συγκοινωνίες φτιάχθηκαν με τα λεφτά κάποιου επενδυτή- κερδοσκόπου και όχι με το αίμα και τον ιδρώτα του φορολογούμενου λαού και την εντιμότητα των εργαζομένων σε αυτές.

ΠΥΡΓΟΣ του ΑΙΦΕΛ !!! Αποκλείεται !!! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ !!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Παρίσι! Η πόλη του φωτός και του έρωτα!
Κι, όμως, πόσα πράγματα δεν ξέρουμε γι’ αυτήν και τα μνημεία της.
Το Παρίσι (Paris), λέγεται ότι ονομάστηκε έτσι από τον Πάρη, τον γιο του βασιλιά Πριάμου της Τροίας. Τον 6ο αιώνα δόθηκε αυτό το όνομα στην πόλη από τους Μεροβίγγειους που, πρότερα ήταν γνωστοί ως Ναΐτες Ιππότες και είχαν σχέση με τους Σικάμβριους Φράγκους, αρχηγός των οποίων ήταν ο Φράνκιο, ο λαός του οποίου καταγόταν από την Τροία απ’ όπου και μετανάστευσε.

Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν πάταγο από τον Keanu Reeves ο οποίος προειδοποιεί ΟΤΙ Οι ελίτ του Χόλυγουντ «ΠΙΝΟΥΝ το ΑΙΜΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΜΩΡΩΝ»!!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

«Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο πιο αθώο είναι το παιδί και όσο περισσότερο υπέφερε πριν πεθάνει, τόσο καλύτερο και τόσο υψηλότερα φτάνουν»!!!ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!
Οι ελίτ του Χόλυγουντ χρησιμοποιούν «το αίμα των μωρών για να φτάσουν ψηλά» σύμφωνα με τον Αμερικανό ηθοποιό Keanu Reeves, ο οποίος προειδοποιεί ότι «αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο πιο αθώο είναι το παιδί και όσο περισσότερο υπέφερε πριν πεθάνει, τόσο καλύτερο και τόσο υψηλότερα φτάνουν».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters