Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

Ποια μικρά κόμματα στην Ελλάδα ελέγχει ο Τζορτζ Σόρος – Έρχονται ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ (BINTEO)

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Δεν είναι μόνο αριστερά - Διαβάστε και θα καταλάβετε...
Μία αριστερόστροφη ομάδα «σκοτεινού χρήματος», που λαμβάνει εκατομμύρια δολάρια από το δίκτυο υπεράσπισης του Τζορτζ Σόρος,  φέρεται να κρύβεται πίσω από μία διαφήμιση, η οποία προτρέπει ευάλωτους αριστερόστροφους ρεπουμπλικάνους να αμφισβητήσουν την ακεραιότητα του Τραμπ, στο πλαίσιο των κατηγοριών, οι οποίες έχουν σκηνοθετηθεί εναντίον του, με τελικό σκοπό την καθαίρεσή του από την Προεδρία των ΗΠΑ.

Πάνω από 40 χρόνια κάθειρξη σε ιερείς που βίαζαν κωφούς μαθητές

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ !- 
Δύο ιερείς καταδικάστηκαν σε κάθειρξη άνω των 40 ετών επειδή επί χρόνια βίαζαν κωφά παιδιά σε ίδρυμα της Αργεντινής που φιλοξενούσε φτωχά παιδιά με προβλήματα ακοής. Το σκάνδαλο που ξέσπασε στο ίδρυμα «Αντόνιο Πρόβολο» στην πόλη Λουχάν δε Κούγιο, το 2016, έχει συγκλονίσει την Αργεντινή, πατρίδα του Πάπα Φραγκίσκου.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters