Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

Η Ιταλία δίνει από ένα χωράφι σε όσους αποκτήσουν τρίτο παιδί

Η κυβέρνηση της Ιταλίας θέλει να ενθαρρύνει τη γεννητικότητα προσφέροντας ένα αγροτεμάχιο στους γονείς που θα αποκτήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια τρίτο παιδί, αναφέρουν σήμερα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το μέτρο, που επεξεργάσθηκε η ακροδεξιά Λέγκα και το οποίο εντάχθηκε στο σχέδιο προϋπολογισμού 2019, προβλέπει την παραχώρηση δημόσιου αγροτεμαχίου για 20 χρόνια στις οικογένειες που θα διευρυνθούν στο διάστημα από το 2019 έως το 2021.

Παρανοϊκές ιστορίες κατασχέσεων αναδεικνύει έκθεση του Συνηγόρου του ΠολίτηΠλημμυρίδα κατασχέσεων σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και ακίνητα σημειώθηκε στη διάρκεια των μνημονιακών χρόνων, όπου η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών είχε πέσει στο ναδίρ.


ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ !! ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΠΥΛΕΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΩ

      
ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ.

Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΩ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 27 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ 3 ΕΝΝΕΑΔΕΣ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΕΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ.

ΠΕΡΙ…ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…

Ξενοφοβικός, ρατσιστής, ακροδεξιός…. Χαρακτηρισμοί σχεδόν ταυτόσημοι, που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται κατά κόρον και που οι άνθρωποι τρέμουν μην σταμπαριστούν μ’ αυτούς.

Επειδή όμως η γλώσσα μας «μιλάει«, καλό είναι να σκεφτούμε το νόημα μιας λέξης πριν την υιοθετήσουμε στο καθημερινό μας λεξιλόγιο και κυρίως πριν μπούμε στη διαδικασία να χαρακτηρίσουμε κάποιον μ’ αυτήν…

Ξενοφοβικός, αυτός που φοβάται το ξένο. Αυτό που δεν μοιάζει με τα γνωστά και οικεία πρότυπα που είχε ως τώρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ newsit.gr «Συντάξεις: Στήνεται βιομηχανία ελπίδας αντί 20 ευρώ το κεφάλι


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ newsit.gr
«Συντάξεις: Στήνεται βιομηχανία ελπίδας αντί 20 ευρώ το κεφάλι – Μαζικές αγωγές και αιτήσεις από συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους»

 https://www.newsit.gr/ellada/syntakseis

ΌΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ… ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ- ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ  ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΜΠΟΡΟΥΣ» ΤΗΣ- ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ- ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!!

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ;;;

 
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…..ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ?

ΜΗΠΩΣ ΔΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΟ «ΕΓΩ» ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΑΧΘΕΙ?

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ? ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ?
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters